Gårdagen i fullo

Igår var det det efterlängtade julbordet som ägde rum. Jag var förväntans full och lite pirrig. Denna julkänska man slogs av var underbar. Även om jag hade velat ha massor av snö. Så for jag satt mig vid bordet fått min läsk så började mina förväntansfulla ögon bli besvikna. Buddapest bakelse stod bara där, utan nedkylning. Ja det är grädde i. Det var många rätter som inte stod nedkylda som bör göra det pga att du kan bli magsjuk av att äta grädde som stått ute för länge. Sen även andra saker kan hända. Så varför utsätta sina gäster för det? Nej sånt blir jag bara arg på. ha inte hand om livsmedel om du inte kan hantera dom.
Maten var god men inte värsta wow. Svartvinbärssillen var min favorit. Hade jag gjort om det? Ja kanske. Vet inte riktigt. Maten var ju god och jag missade en hel del då jag blev för mätt fort. Vilket var synd.
Senare på kvällen blev det utgång. Jag hade rätt trevligt även om det höll på att bli bråk på klubben vi var på.
Det hela började med att en tjej försökte tränga sig. Vilket ingen av oss tå. Vi har kösystem i sverige. Sen så kommer den tjejen som försökte tränga sig, dunkade rakt in i sara och nöp tag i min arm. Ja vad ska man säga? Jag hade ett jävla jobb att hålla koll på vathrine och Sara sen. men ja jag förstår dom. jag hade nog också blivit jävligt arg om jag inte hade kännt att nu vill jag bara ha KUL efter 9 dagars jobb. Jag skiter i de där tjejerna för jag vet att det blir bara problem för oss sen och de tjejerna får skadestånd. Inget jag tänker bidra med iaf :) Vill de vara dumma i huvudet, tjejerna som trängde sig så tänker iaf inte jag sjunka till deras nivå. Men ja, gå inte på berg när det finns småsten.
När man sumerar kvällen så var det trevligt, bra mat,god dricka och trevligt sällskap :) kan det bli bättre? ja jo, jag samlade mot för första gången i mitt liv skulle jag tro att gå fram till någon och ge mitt nummer till honom. Jag är inte blyg, men jag blir det när det handlar om sånt här. Så ja kvällen var bra i det stora hela.

Nu är det söndag och i morgon blir det jobb. Ja klockan är tjugo i 3 och jag har inte ens bytt om från pyamas. Även fast jag vaknade innan elva idag. Så idag blir det bara en hel del tv tittande och myspys i sängen. Även om jag måste byta om från pyamas haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0