När tankarna hopar sig

Det bästa inläggen är oftast de som inte skrivs. Det är dom som raderas. För de är för nära hjärtat. iIbland vill man inte släppa in någon. Utan bara låter de få tjuvkika lite på ens liv. För det är så jag vill ha det. Ibland kan du få möjligheten att få läsa det smaskigaste av allt. Ibland får du inte ens komma in genom dörren. För det är så reglerna fungerar. Min blogg mina regler. Din blogg fler läsare, antagligen. Många startar bloggar för att tjäna pengar. Jag, för att ibland blir tankarna för tunga att bära själv. Så man skriver de lätta, oftast.
De tunga tankarna få antingen Sara,mamma eller Tony höra. Eller så bär jag dom i dem i tystnad.


Direkt från hjärtat

Nu har jag söndags ångest. Varför kan man inte vara ledig en dag till? Det skulle vara så skönt. Fast det är ju faktiskt ännu bättre att ha ett jobb än att vara ledig. Ja har man inget jobb är man ju arbetslös, eller idag kallad mellan två jobb eller arbetssökande. Man jobbar hela tiden på att förfina saker. Skapa en fasad som folk tror på, alla utom dig själv. Du får folk tro att hela ditt liv är perfekt. Fast vi alla vet att alla har vi våra problem, oavsett om du har pengar eller inte. Oavsett om du har allt du någonsin drömt om. Så har du vid dagens slut vissa problem du måste jobba med. Andra som inte kan försvinna av sig själv eller som alltid kommer finnas där.
Så ja jag har söndags ångest. Jag hade gärna varit ledig en eller två dagar till. Fast när dagen kommer till sitt slut så trivs jag med att ha ett jobb. Ett yrke som jag facineras av och fullkomligt älskar. Hur besviken jag än blir på mig själv. Jag jag har svårt ibland då man är så van att gå i skolan. Även om det är skönt att få känna sig vuxen. Kanske är jag helt enkelt inte redo ännu att bli vuxen? Ibland känner jag mig fortfarande som 17. Även om det bara är 3 månader kvar till 21.
Tiden går helt enkelt för fort ibland. Tiden är det enda vi har så det gäller att ta hand om den tiden vi har här på jorden.

 Ibland känns det som igår. Inte som för 6 månader sen.

Gårdagen i fullo

Igår var det det efterlängtade julbordet som ägde rum. Jag var förväntans full och lite pirrig. Denna julkänska man slogs av var underbar. Även om jag hade velat ha massor av snö. Så for jag satt mig vid bordet fått min läsk så började mina förväntansfulla ögon bli besvikna. Buddapest bakelse stod bara där, utan nedkylning. Ja det är grädde i. Det var många rätter som inte stod nedkylda som bör göra det pga att du kan bli magsjuk av att äta grädde som stått ute för länge. Sen även andra saker kan hända. Så varför utsätta sina gäster för det? Nej sånt blir jag bara arg på. ha inte hand om livsmedel om du inte kan hantera dom.
Maten var god men inte värsta wow. Svartvinbärssillen var min favorit. Hade jag gjort om det? Ja kanske. Vet inte riktigt. Maten var ju god och jag missade en hel del då jag blev för mätt fort. Vilket var synd.
Senare på kvällen blev det utgång. Jag hade rätt trevligt även om det höll på att bli bråk på klubben vi var på.
Det hela började med att en tjej försökte tränga sig. Vilket ingen av oss tå. Vi har kösystem i sverige. Sen så kommer den tjejen som försökte tränga sig, dunkade rakt in i sara och nöp tag i min arm. Ja vad ska man säga? Jag hade ett jävla jobb att hålla koll på vathrine och Sara sen. men ja jag förstår dom. jag hade nog också blivit jävligt arg om jag inte hade kännt att nu vill jag bara ha KUL efter 9 dagars jobb. Jag skiter i de där tjejerna för jag vet att det blir bara problem för oss sen och de tjejerna får skadestånd. Inget jag tänker bidra med iaf :) Vill de vara dumma i huvudet, tjejerna som trängde sig så tänker iaf inte jag sjunka till deras nivå. Men ja, gå inte på berg när det finns småsten.
När man sumerar kvällen så var det trevligt, bra mat,god dricka och trevligt sällskap :) kan det bli bättre? ja jo, jag samlade mot för första gången i mitt liv skulle jag tro att gå fram till någon och ge mitt nummer till honom. Jag är inte blyg, men jag blir det när det handlar om sånt här. Så ja kvällen var bra i det stora hela.

Nu är det söndag och i morgon blir det jobb. Ja klockan är tjugo i 3 och jag har inte ens bytt om från pyamas. Även fast jag vaknade innan elva idag. Så idag blir det bara en hel del tv tittande och myspys i sängen. Även om jag måste byta om från pyamas haha.

Hormoner

Ssjuktmig,häng mig eller ja, varför inte låta mig spränga något? Seriöst. HORMONER idag säger jag bara. Mitt humör har åkt upp och ner som berg och dalbanan. Jobbat 9 dagar i rad nu. SÅ min kropp är slut. Vill bara sätta mig ner och gråta,skratta,få ett raseriutbroot och ja känslorna är många. Har konstaterat att jag är inte en sån människa som är byggd att jobba så mycket för det har inte bara varit 6-15 pass utan har även jobbat 6-17 och skulle gjort även idag. Kände igår att nej det här funkar inte. Har inte haft någon energi och är sur och grinig på jobbet. SÅ pratade med en utav ALLA våra chefer,haha. Berättade hur situationen var då vårat schema varit helt galet. Han sa att jag kunde skippa de två sista timmarna :) Så ja. Klockan är nio, jag är inte trött men slut. Känner mig ensam och kramig men ingen att krama på. Sara tyckte jag skulle sova hos henne inatt men nej, vill sova i min säng och traska runt halvnaken på morgonen som jag brukar göra med min kalufs åt ALLA håll och kanter. Har förvisso klippt mig idag men ändå haha.

 Tur att man inte gjort såhär mot kunderna :)

måndag

det är en textrad från en låt som fastnat på mitt huvud som jag går runt med dagarna i ända. " Vissa dagar är broshan på topp,andra dagar är broschan på noll"

Jahapp, jävla skitschema. Ska jobba fram till fredag. 9 dagar irad. Nej, jag ser INTE fram emot det. Men men, bara suck it up! Har ju kurs i morgon så då sitter man typ ner och bara lyssnar.
Är ändå inte så superglad för bytte ju min lediga torsdag förra veckan så att jag skulle slippa jobba 8 dagar i rad. Nu kan jag inte få ngn ledig dag denna vecka så då blir det helt plötsligt 9 dagar ist. Suck säger jag bara.


skit dag

Vilken jävla skit dag det var på jobbet idag! Hade typ ingenting i frysen. Den verkligen ekar. Massor med bröd fanns inte och bullar och dylikt var även de slut. Inte fanns det tid till att göra det heller. Fan vad jag hatar dessa dagarn när man nästan blir arg för att inget finns och det känner som vad fan har vi gjort denna vecka egetligen?

Igår flyttade ju min kusin in i hennes nya lgh. Den var super fin. Det var även väääldigt trevligt att träffa släkten och nog blev det mycket snack och även en hel del skratt. Så klart blev det även flyttpizza! även om jag inte hjälpte till med flytten så åt jag ändå pizza hahha :) Gott var det!

Så nu idag ligger man i sängen och slö kollar på bridget Jones samt äter godis. Är super törstig men orkar inte röra en fena. Bore som vanligt göra massa saker. Som borsta tänderna ist för äta godis. Tvätta bort min smink ist för att ligga här som en strandad knubbsäl. Men ja, hur mycket görs det då? jadu, NADA! Typiskt mig.

Jobblördag

Så var det lördag :) Vilket för mig innebar att jag steg upp vid halv fem i morse för att sedan åka till jobbet.
 På jobbet idag var det KAOS. Varför det var det beror på en hel del saker som jag inte orkar skriva :P Tror hur som helst att allt gick bra tillslut och jag gick hem vid 16 för att hinna hem och duscha :) Så blev ett ganska långt pass idag, 6-16.

Nej nu är det väl bara för mig att fixa till sig lite för att sedan åka över till min kusin som precis köpt en lägenhet. Min mammas bror är här uppe nu pga flytten så då passar vi på att träffa honom. Har inte träffat honom på över ett år skulle jag tro? :S Ska hur som helst bli roligt att se hennes lägenhet med :) Så bli middag där idag. Vi ska tydligen äta fisk. Hoppas det blir gott för Bea är hungrig haha ;)

Fick min lönespec går med! yabadabadooo säger jag bara. Ska visserligen lägga undan rätt mkt pengar denna månad. Men ändå nu har jag ju möjlighet till det och ändå leva som en drottning :D

Tröttast i stan!

Fy fasiken vad trött jag är. Blev tio timmmars jobb idag ist för 8 :) Så lär bli rätt skönt när man får lönen i december :)
Är dessvärre väldigt rädd för att jag ska bli sjuk då jag har kännt mig dålig i flera dagar nu. Så på det sättet har det varit skönt att vara ledig sammanhängande dagar för en gångs skull. Ja förutom varannan helg dårå :) Så att kroppen får en chans att vila lite och inte bli sjuk. För vill inte vara sjuk nu då jag redan haft ett möte med chefen om att jag varit sjuk vid 3 tillfällen på kort tid. Dessvärre så blir jag ju sjuk väldigt lätt :/ Så ska försöka mitt bästa nu att verkligen inte bli sjuk.

Desto mörkare det blir i detta land. Desto mer vill jag att solen ska titta fram. Har alltid gillat höstens mörker och vinterns snö. Känner att denna höst/vinter är nog mer mörk än vad den brukar vara. Eller så är det jag som missade rätt mycket sol i somras. Så ja, det händer allt för ofta att jag drömmer mig bort och befinner mig på en strand där vattnet är skönt och solen steker. Så vaknar man upp av att ugnen ringer eller att regnet piskar en i ansiktet. Nej tack. låt denna vinter gå fort så att solen tittar fram så man får lite energi igen  :)


 Ja så här snygg är iaf INTE jag när jag sover :P Inte heller så spänd över axlarna :S

Tick tack tick tack

Klockan börjar bli mycket nu så ska ta och hoppa in i duschen en snabbis för att sedan krypa i säng.
Jobbar ju som sagt i morgon så hoppas på att jag kommer bli pigg. Svårt att tro det då jag aldrig är det men amn kan ju hoppas :)

Jag har länge sagt att jag vill bli kär igen. Nu börjar jag tänka om. Tror inte jag är redo för det. Öppna sig för någon igen äär inget som ligger högt på min lista. Så ja att bli kär vill jag men inte just nu.


Idioter

Snacka om idioter! Förra veckan kom det två män hit för att installera våran nya fläckt. Ja tror ni inte att de har kopplat ihop den fel så nu har en säkring gått. Så mitt rum är bäcksvart och spisen fungerar inte. Ja just det, vi har inte ätit ännu heller :S
Så nu ska vi stänga av hela stömen så kan knappt skriva då det är för mörkt haha. För våran granne försöker få igång allt igen :) Vilket är super snällt. Men hur kan man vara så korkad att man koplar ihop fel?


Give me the sunset!

Idag har jag varit ledig. Väldigt skönt även fast jag bara sovit i stort sätt. Skulle egentligen vara ledig i morgon med men det behövdes hjälp på jobbet så kommer vara ledig en dag nästa vecka ist :) Då jag skulle ha jobbat fre-fre som är 8 dagar. Vilket enligt min chef är något jag inte skulle ha fått om jag själv inte godkännt det vilket jag inte gjort. Så att jag får vara ledig en dag nästa vecka är mycket bättre :)

Jag vill åka utomlands! Åka till något varmt ställe där det är mycket sol så att man bara kan koppla av så som man gör på semester. Så hoppas på att åka någonstans runt feb-mars där någonstans :) Eftersom just nu börjar ju bli en hektiskperiod för alla bagerier :)


Det hade jag inte tackat nej till :)


Ointressant inlägg

Har precis kommit hem och jag är som vanligt helt slut efter minsta lilla :S
Träffade en gammal kompis, som jag inte träffat på flera år. Vi var och åt i nacka forum och snackade en hel del.
Sen så skulle han vidare och jag ville bara hem till min säng då jag bara vill sova hela tiden.
Så nu ligger jag här och slö kollar på mtv. Ska nog ta och sova lite snart =)


Jag vill inte. Låt mig sova lite till?

Väckarklockan ringer. Snurrar om och vill inte höra. Mitt hår ser ut som något ur trollskogen.
Det blir inte bättre när man väl stiger upp och ser detta gråa väder. Borde duscha. Borde äta frukost och klä på mig. Lämna tillbaka filmen jag och Armin hyrde och sedan bege mig av. Det är så mycket jag borde men jag orkar inte.
Jag vill bara ligga här, invirrad i täcket och lyssna på radion.

Är ledig idag. har ett rätt konstigt men skönt schema denna vecka. Ledig mån+ons-tors :) Jobbar sen fredag-fredag. Jupp 8 dagar :/ Härligt va? :P

Nej allvarligt nu Beatrice! Dags att göra några knop. Hur skönt det än är att ligga i sängen.


Ibland måste man, ibland inte

Vilken dag. Har verkligen inte gjort någonting. Har inte ens gått utanför dörren.
Helt ärligt så har jag blivit förslappad. Jag orkar inte göra någonting längre. Jag känner lixom ingen ork för någonting. Vill bara ligga i sängen hela dagen och äta! haha.

För ett tag sedan var jag på ungdomsmottagningen för att boka en tid hos kuratorn. Men jag fegade ur. För jag vet inte riktigt om jag är redo för det. För tyvärr är det ju så att det man är trygg med vill man gärna inte släppa taget om. Jag kanske är rädd för att binda mig men det är tryggt för att jag vet det. Tänk om de här samtalen skulle bli att jag inte vet vem jag är längre? Vet inte om jag vågar ta den risken. Eller tänk om jag börjar komma ihåg saker jag förträngt?
Även om det vore bra för mig att prata med någon profisionell ist för här på bloggen. Där man är helt utblottad. Där folk läser det jag skriver,ser min bild och bildar en åsikt om mig. Kuratorn gör ju inte så.
Så, ja jag borde kanske tänka lite mer på det?
Alla dessa frågor som jag inte vill ställa till någon.

Kvällens bravader och lite annat

Igår kväll så gick jag som sagt ut med Sara. Vi gick som vanligt ( kan man väl säga? :P ) ill 54 där det spelades riktigt bra musik, då den killen som är yngst spelade och han är BÄST av dom alla. Sen så blev det även lite alkohol som konsumerades. Tycker att vi har haft det roligare förut och jag var inte riktigt på party humör. På 54 var det mycket folk och jag undrade många gånger HUR det kunde släppa in vissa människor då de verkligen såg ut som något katten släpat in. Inte för att vara elak. Kan däremot tycka att det inte är riktigt sexigt att väger man över 100 pannor ska man inte ha kortklänning som slutar nästintill under rumpan. Ja kan tillägga att tjejen var väl lite kortare än vad jag var och hennes vikt var knappast muskler.

Så nu när jag vaknade i morse var jag super sugen på daimkakor som jag åt när jag var yngre som mamma och hennes kompis brukade baka. Så nu måste jag ta mig till affären för att köpa daim så att jag kan göra dessa kakor som är riktigt goda! Amatör kakor kanske haha men ändå :)

Har sedan bestämt mig för att ALDRIG mer åka kommunalt hem på nätterna. Fy fasiken. Jag kom rätt tidigt till busshållsplatsen så fick vänta i 30 min. Efter ett tag så kommer det en man som sätter sig emellan mig och en annan kille på bänken. Så sitter jag där och tänker på att fan att jag inte hitta headsetet till min mobil då jag inte kunde lyssna på musik. Så frågar han mig om allt var ok med mig då jag satt lite med huvudet neråt. Ja självklart var det det. Sen i bussen då. Det fanns flera tomma säten så var han promt tvungen att sätta sig breve mig. Tycker sånt är rätt obehagligt. Så fick panik redan då. Som tur var gick han av innan mig. Så när jag gick av såg jag först inte att jag inte gick av själv. Så ser jag att en man kommer bakom mig i snabbtakt och blir fan livrädd så börjar gå lite fortare. Ja då var det ju en nyinflyttad granne som jag aldrig sätt förut. Då han sa att jag inte behövde vara rädd och att han såg läskigare ut än vad han var. men kom igen man blir ju rädd även om ngn säger så. Tydligen så hade han hamnat i tjaffs med några smågrabar som var stökiga på bussen och han trodde jag visste vilka de var men hade sovit som en stock ändå från slussen och nästan hllt på att missa min busshållsplats. Så nej. Jag vill inte åka kommunalt hem själv på nätterna. Blir taxi hedanefter för mig =)

Ja och inte blev det några bilder tagna med kameran men fotografen och Sara satt och smygfotade mig vid ett fåtal gånger. Så lär bli intressant att se hur man ser ut :S

Jisenamn

Alltså herre gud! För många år sedan var jag väldigt kär i en kille som sedan dissade mig för en tjej som var mindre vackrare än mig för att yttrycka mig milt. Han brukar skriva till mig ibland. Så nu har han skaffat både PA och Nattstad men skriver där att han är singel. Hans flickvän som han fortfarande är tillsammans med vet ingenting. hon vet inte att han har sajten för att träffa andra. Han är i göterborg nu. Vart är hon? jo hos hans mamma. Hon och jag har aldrig gillat varandra ändå kan jag känna sorg över henne fast hon en gång såg till att jag kunde blivit ihjälslagen. Nu blev jag aldrig slagen men kunde ha blivit. trots det vill jag henne inget illa. Så nu vet jag inte vad jag ska göra med denna  information jag fått av honom.
Han säger att han inte kan leva utan henne men vill träffa andra. han säger även att hon var otrogen en gång men han förlät henne. Vilket jag tror är BULLSHIT då jag vet hur kontrollerande han är över henne. Eller var förr iaf.
Han bad mig att inte berätta för någon. Jag sa att det tänker jag inte lova.
Jag tycker inte att det är upp till mig att berätta det för en tjej som antagligen bara hade slagit mig. Men hur kan man göra så mot någon man varit tillsammans med i nästan 5 år?
Jag är glad över att det inte blev mig han valde för hade inte velat varit tillsammans med honom i dagens läge :P Alltså har hört så mycket skit om honom att det inte är sant. Som den tjejen har berättat för min Fru. Som hon berättat för mig.

Nej klockan börjar rinna iväg och jag har inte ens valt mina kläder ännu :S Funderar på min svarta spetsbody med svarta jeans :) Kan bli riktigt hett med svarta klackar till det :)

Slapp

Jag är hopplös! Har legat i pyamas hela dagen. Slö kollat på tvn och legat framför datorn.
Egentligen borde jag gå och tvätta bort gårdagens smink som jag somnade ifrån. Duscha och bege mig mot mölnvik för att ta up pengar. Sedan byta lakan i sängen. Allt detta borde göras men jag ligger så bekvämt här.

Igår så stod jag i diskrummet på jobbet för att få fram en rätt storbordsskrapa. Så precis när jag fått fram den. VEM FAAAN kommer och tar den då?! JO Jenny den jävla idioten! FAN vad jag är trött på henne. Usch vill bara spy på henne. Eftersom jag inte vill ha någon diskution på jobbet nu när jag är provanställd så väntar jag helt enkelt. Hon åker ändå bort i slutet av November. SKÖNTG! Slipper man den fasansfulla människan. För ja hon är riktigt konstig. Så ja jag blir riktigt jävla sur på henne. Vilket hon verkar gilla. Hon verkar vara e sån person som tror sig ha makten i sina fingrar. jag däremot tror på att någon dag kommer allt hon håller på med nu komma upp till ytan och hon får stå sitt kast. Det kan ju visserligen ta flera ord. För att komma till poängen i detta. Var mot andra som du själv vill bli behandlad. Svårare än så är det inte.

Ikväll så hoppas jag på att kameran kommer klicka för fullt då jag märker att det blir bara mindre och mindre bilder nu för tiden. Vilket är synd. Ja, här har jag aldrig varit duktig på det. Däremot så tycker jag om att skriva ut bilderna och ha dom som fotografier :)

Hahaha

Hahah efter att alla dessa små tjejer har blivit kända via sina bloggar har det dykt upp hur många som helst av denna karaktär. Så när man sitter och läser en gammal klasskamratsblogg och tänker: WTF?! Det där kan inte vara hon/han. Det har därför slagit mig att även om personen säger att det är roligt så är det faktiskt ngn som gjort det där innan. Nej du kommer inte bli känd för det för du gör bara ngt som många innan dig redan tjänat pengar på :S Varför inte hitta på något eget ist?

Ikväll blir det utgång med Sara :) Blir nog antagligen 54 igen. Får se. Har nämligen haft ont i hjärtat hela dagen så hoppas att det blir bättre för annars lär det inte bli roligt ikväll.

En vanlig torsdag

Singingbe celeb går på tv. För inget annat intresserar mig just nu. Skönt att slö titta på.

Idag då, så kände jag av denna stress av att man ska få folket att känna sig julinsperarade så tidigt det går. Det tråkiga är dock att när julen kommer är man så matad av alla dessa julpynt,lussebullar och julskinka att man inte känner denna fina julkänsla.Som man som barn älskade. Älskar visserligen fortfarande julen även om jag tycker att det är synd att man börjar så tidigt att snart börjar vi väl med julpyntet i redan i augusti.

I helgen så är det få som jobbar och av gammal vana känner jag att ja men jag kan ju hjälpa till. Så slår det mig. Varför ska jag hjälpa till när ingen hjälper mig? Så nej denna helg blir ledig för mig. För visst är det så att hjälper någon mig så hjälper jag dom. Ensam är verkligen inte starkt. Man ska hjälpa inte själpa men just nu så känner jag att nej. Nu måste jag få vara ledig en helg ist för bara en dag på en helg. Om ingen annan tänker på mig vem ska då göra det ? :)

 mina tankar är helt uppe i det blå som vanligt.

onsdag

Å så var det onsdag. Idag rär jag ledig och jag har verkligen fått sova ut. Även om jag nu känner mig sjuk bara för att jag sovit så länge :)
Ska snart ta och åka in mot stan för att träffa min älskling Sara :D

Ok, då var vi där igen. Jag har nu bestämt mig för att avbryta detta. Det kommer aldrig bli du och jag. Jag stör mig på dig så pass mycket att jag bara vill skrika. Så ja, god bye :)


Fy bubblan!

Fy bubblan vad jag är trött! vill bara krypa ner i sängen med popcorn och varm choklad. Kanske blir ikväll?:) Myyys!
Funderar på att krypa ner i sängen lite för att sova en stund innan middagen är klar. Vet inte riktigt hur jag ska ha det ännu.

Idag gick det tårtor på jobbet kan jag ju tala om! I morgon är det farsdag och många verkar flla år denna helg :) Det är alltid roligt när det går bra :)Gillade även våra farsdag tårtor med slipsar på. Så ni som har tillgång förbi Ica maxi nacka i morgon kolla gärna på våra farsdags tårtor :)

 this is me today haha :)

Glödlampan lyser

Jag har kommit fram till en sak. Hur mycket jag än vill träffa någon så får det fan ta sin tid! Tror inte det här komemr funka. För kan inte ha en kille som JAG ska betala för oavsett om det är 10 kr. ABSOLUT inte i början.. NO WAY..
Så detta komemr aldrig att fungera, låter kanske konstigt i vissa öron men ger man ett lillfinger så ta de fan hela handen. Så nej tack du!

Pratade med Erik idag :) Åh han är sååå söt! Kul att prata gamla minnen och roligt att prata med honom :)

Sara berättade idag att det hade skett ett mord i Kista galleria! FATTA HEMSKT! Hur kan man vilja mörda en annan person? Eller ens vara i närheten av att vilja det?

Nej nu säger Bea godnatt för idag. Är super trött och i morgon blir det som sagt jobb!

 På söndag är det ju fars dag och då brukar folk äta massor av dessa!

Kiss me now!

Så länge du inte bevisar att jag betyder något så kommer detta bli jobbigt för mig.
I just want to kiss your lips and know that it´s real.
Som jag skrev innan sp känns denna vecka som en 6 månaders perios. Allt har gått så intensivt.
Så jag måste helt enkelt bara veta vart detta är på g? Jag tycker inte om att gå i ovishet. Så tell me how you feel.
You hold my hadn when we are out. You kiss my lips everywere vi go.
Jag vågar inte lita på folk. Är riktigt rädd för sånt. Så jag måste få veta om jag kommer våga släppa in dig i mitt liv.
För vill du ens det?

uah

Jag är kluven, haha. Jag älskar denna årstid samtidigt som jag avskyr den.
Det är helt LOVELY att köpa ny vinter jacka, första vinerskorna osv, Å andra sidan så gör man ju det varje ny årstid. Ändå känns garderoben tom?:S
Sen så är det det här med regnet, nej fy! Hade jag gärna varit utan!
Helst av allt hade jag nog helst legat på playan och blivit stekt :) Förhoppningsvis kommer det en resa inom snar framtid. Då jag inte varit utomlands sedan förra sommaren.

I just don´t know how i want it to be. Så vå får väl helt enkelt se.
Denna vecka har kännts som 6 månader av någon konstig anledning. Min kropp har inte velat fungera med mig idag alls.
En sak är säker, jag är nog för utseende fixerad.. Angående mig själv och alla runt om kring. Hmm, not good!


Mysko

Fan även denna dagen har varit helt mysko!
När jag vaknade idag efter 14 timmars sömn orkade jag knappt röra mig ur sängen. Sen dess så har jag vandrat runt som i dimma.

I morgon blir det jobb från 6-15 vilket betyder att jag ska gå upp kl 4.15 så snart är det läggdags. Ska bara ta och titta på lyxfällan först.
Blir även jobb helg för mig denna helg :) Vlket betyder MONEY! Vilket alltid uppskattas :)

Var ju hos tandläkaren idag hade en hel del småhål smat ett stort hål. Men tydligen är det bara stora hål som man lagar så ska laga det 14 december :S Bläää. Måste även gå och köpa någon lite jävla borste som såg ut som en avloppsrensare fast i barbie stl :S


vandringstav?:s

Idag har jag inte gjort många knop alls. Mestadels legat i sängen.
Ska snart ta mig ut i detta regnväder för att göra några ärenden. Helst av allt hade jag nog legat hemma och inte behöva gå ut.

Ringde till Åke idag för att informera om att jag inte kunde komma, tydligen är jag den första någonsin som inte fått ledigt för att åka och hämta sitt gesällbrev. Den klassen jag gick i är även den första som har haft flest arbetslösa i sin klass. Vet inte om det beror på lågkonjukturen,brist på engagemang eller vad det nu kan vara. Så vi pratade lite och han skulle kolla upp hur de skulle göra för att jag skulle få min vandringsstav och gesällbrev.
Han tyckte även att det var konstigt att vi inte fått ut ngn info om gesällbreven via post ännu.

Nej dags att gå och börsta tänderna för att sedan ge mig iväg :)

-.-

Ibland skulle jag vilja veta hur allt slutar innan det har börjat. Som mindre brukade jag alltid läsa sista kapitlet i boken innan jag läste hela boken för att vara säker på att få ett lyckligt slut. För mig som yngre var det viktigt att jag i böckernas värld fick ett lyckligt slut då det inte var bra i verkliga livet. Så känner jag fortfarande ibland. Att jag skulle vilja spola fram lite för att se vad som komma skall. Därför tror jag många tycker att jag bara rusar in i något. Kan hända att jag vill bara komma till slutet för att se vad som står där.
Jag känner mig bruten idag. Jag är trött. Inget har gått som jag vill och känner mig bara ledsen. Jag vet inte vad som händer på något plan och det tycker jag inte om.

Pratade med Jennifer idag :D Har inte träffat henne på jätte länge men saknar henne något grymt! Berättade att jag inte kommer åka ner till Kristianstad och vid närmare eftertanke, vad ska jag dit ner och göra? Ner till ett ställe där jag inte mådde så bra och kände mig utanför väldigt ofta. Träffa folk som jag tror inte vill träffa mig och som jag nog inte vill träffa själv. I så fall bara för att jag är nyfiken vad som har hänt dem de senaste 6 månaderna inte för att jag bryr mig om dom. Det kapitlet är avslutat. Ok, jag har vissa människor att tacka för att jag gick upp i vikt. Något jag faktiskt behövde. Men mer än så är det inte.
Jennifer berättade en hel del hon med men det får ni ta med henne :) Sen så pratade vi om att ses snart :) hon och Adam flyttar ju in 13 november. Så roligt för dom :) Så kommer väl åka dit och våldgästa henne någon gång :D För hon är världensbästa Jennifer :D

Nej nu är det dags att göra i ordning sig för sängen känner jag. Vill bara att denna dagen ska ta slut. Skönt att veta att det inte bara är jag som upplevt denna dagen väldigt märklig!
Vi har båda två kommit på att vi behöver nya telefoner nu med då bådas stängdes av BARA sådär under eftermiddagen. Lär inte köpa någon ny fören 25 november :P Då jag ska till tandläkaren för första gången efter att jag fyllt 20. Så lär ha ett stort hål i min blånbok efter i morgon :/


Vilken dag, skönt att den snart är slut

Vilken kaos dag!
Vaknade halv åtta av att hans alarm ringde. Sen fram tills vi lämnade huset så var jag på så himla dåligt humör. Allt kändes bara fel. Höll på att glömma matlådan, sprang bara runt utan att göra något. Fy morgonen var hemsk. Ljuspnkten var väl att få skjuss till jobbet och lyssna på bra musik :)
Sen så var det kurs 9.30-12.30. Så var rätt seg när man gick ner till bageriet och körde till halv fem med en halvtimmes lunch. SÅ när jag skulle höra av mig till folk då comviqnätet legat nere så märkte jag att hans numemr var bortraderat. Så blev skit förbannad och trodde att han hade tagit bort det. Sen så kommer man hem och märker att FB är på franska! Vad faan?! Så hela min dag har varit helt kajko.
Får väl se hur denna dag slutar.
Skönt att vara ledig i morgon. Får väl se om allt blir bättre då :) För just nu känns det som at jag vaknat upp i en konstig dröm och är fast där!

Mat+bio :)

Så då är vi hemma efter mat och bio :) Skulle gå på café med men det var för mycket folk så vi åkte hem istället. Jag börjar halv tio i morgon och han börjar 9.10 så det ska bli skönt att få lite sovmorgon för mig :)
Ska snart gå och sova bara fixa det sista för sängen :) För vi är båda ruskigt trötta :P

Upp vs Julie&Julia

Sitter och ska boka biobiljetter till i morgon. Vet dock inte vilken film vi ska se på. Blir det UPP eller Julie&Julia? Haha den sista är ju en riktig tjejfilm som jag säkert kommer att älska är däremot inte så säker att det blir gemensam glädje där inte :P Så kanske blir det UPP ist?
Svårt val det dära :)

 VS


Kiss my lips again

Håret står på ända. Sovtröjan är på och Bea är fruktansvärt trött.
Hade problem med att sova igår. Kom hem runt tjugo över tolv efter att ha varit på café och sedan donken i stan :) Myys! Sen så när jag väl hade krypit ner i min säng blev tankarna skit skumma! Så försökte slö titta på tv flera gånger ch lyckades somna vid två tiden i går. Så ja Bea är trött idag.
Att vädret är fruktansvärt tråkigt hjälper ju verkligen inte. Det är grått ute och de enda färgerna utomhus är rönnbärsträden,gula och bruna löv samt husens färger. Så ja ni kan själva förstå hur grått det är. Buuu!


Sundays

Söndagar. Något många bävar för. Det betyder att helgen är över och vi ska återgå till jobb,skola och all stress börjar. Har du tur jobbar du inte helger. För oss som gör så är helger inte alltid lika underbara. Även om det är roligt att jobba är det på helgerna allt händer. Jag tror jag börjar gilla söndagar. ligga i sängen hela dagen. Glo på tvn och äta godis.SÅ underbart! Känns som att det är riktig girlpower på tvn då. Först har vi biggest loser på kanal fem. Sen så rullar pogrammet på som emd repris på uggly betty. Nya avsnitt av one tre hill och gossipgirl. Så ja det är en skön tv dag. För de som jag gillar att slappa framför tvn och inte bry mig om morgon dagen. Bara engagera sig i serier.

You want to play a game i don´t know the name of.


Jag kan själv. Framför allt JAG vill själv!

Idag är en bra dag  :) Drack igår men är inte bakis trots 5 timmars sömn. Det bästa är att jag är ledig i morgon med.

I hela mitt liv har jag hört vad jag får och inte får göra. Är det så konstigt att jag slår för öronen varje gång någon säger åt mig något som är motsatta vad jag vill? Jag vet att de säger det för mitt eget bästa. Däremot så måste jag faktiskt få lära mig själv. För just nu får jag inte det. People telling me all the time what to do!? Det kommer komma tider då det bara är en själv att lita på. Då kommer det bli ännu svårare för mig då alla jämt tänker åt mig. Lyckligtvis får jag iaf prata för mig själv. Jag är 20 år gammal. Vuxen. Jag har bott själv även om det var i korridor. Även om det alltid kommer finnas folk runt om kring mig så måste jag få tänka,tycka och agera själv. Inte be om tillåtelse av att göra något.

 Jag är inget barn längre!

RSS 2.0