Hello stockholm I´m back!

Kom hem för ett litet tag sedan till mamma.
Tågresan var rätt jobbig, tåget gubbade och jag mådde illa. Mötte upp Jennifer i bistron som även hon var åksjuk då både hon och jag åkte upp till sthlm idag :) Vi hade det riktigt riktigt trevligt tycker jag :)
I skolan idag var det KAOS folk lackade ur som satan på varandra, andra tvingade stackars katta att misslyckas med sina bröd då det var mycket viktigare att en viss person skulle få fixa sina bröd! ANdra vägrade prata med varndra för att de stör sig på något som inte ens borde vara något störande. ja vi är alla vuxna men ibland känns det som att vara tillbaka på högstadie nivå. Varför kan folket inte bara försöka vara sams? Varför ska man ens tjura för något ovesentligt?:S Sånt blir jag ritkgit arg på för att på något sätt känns det som att man alltid komemr i kläm. Jag blir så jävla arg när folk beter sig dåligt mot varandra. Skärpning folket! Försök att vara så som du själv vill att anfdra ska vara mot dig. För en dag slår allt i mot dig.
Själv är jag väl bara trött och grinig. I dag är en sån dag då jag bara kännt mig väldigt irriterad på allt och alla. Så det är skönt att vara hemma hos mamma nu :)
Funderar på att gå till en massör som knäcker hela ryggen. Då jag har så himla ont. Så kanske blir till att göra det i stockholm :) Vet bara inte riktigt vart ännu. Det kommer nog att lösa sig :)
 Snacka om att livet är skillnad från nu och då. Saknar vänskapen man hade med vissa.

Everybody wants me, who can really blame you?

Idag är jag väldigt väldigt trött. Orkar knappt göra någonting.
ibland och speciellt nu de senaste dagarna har de kännt som att de st¨r misslyckad i pannan på mig. För att jag aldrig får till alltihop när det gäller bageriet. Jag vet att jag måste börja tro på mig själv. Vad fan jag vet ju att jag har klarat det här så många gånger förut, så varför nu?
Efter skolan så gick jag följe med Mina och jennifer in till stan. De fixade lte granna och sen så gick jag och Jennifer och åt medan Mina cyklade och sola. Ja jag och jennifer satt väl och snacka om allt möjligt när jag tyckte att vi skulle åka ner till station och kolla sista minuten biljetterna till sthlm då jag vet att hon verkligen ville åka hem men att hon tyckte att de ordienariepriserna var väldigt höga. Så vi köpte en sista minuten biljett till henne som kostade 523 kr. Innan ringde hon Adam, hennes pojkvän, och rådfrågade honom. Så det slutade iaf med en sista minuten biljett upp och sen får hon ju köpa en sista minuten biljett hem igen på lördag eller söndag.
Så är jätte glad för hennes skull! Ni skulle sätt hennes min. Hon var så himla lycklig. Så det unnar jag verkligen henne. det kan inte vara lätt att ha en pojkvän så långt ifrån. Saknaden måste göra fruktansvärt ont ibland. Så varför inte passa på när man får chansen till det?
Måste väl själv egentligen ta och packa nu. är dock lite för lat just nu :P Blir väl att ta hem lite smutstvätt till mamam med då jag inte haft varken lust eller ork att tvätta nu. Så ja borde väl sätta fart så att man får det gjort :) Sen blir det duschen! Eftersom att det har varit så väldigt varmt här i Kristianstad idag. Helt sanslöst, det är sista arpil och det är värsta sommarvädret. Vilket är rätt jobbigt när man står i ett bageri.

 Is this my life?

Äntligen!

Skolan idag gick lite bättre än igår men det blev ändå rätt dååligt alltihop :/ Så ja vi får väl se hur jag känner mig efter veckans slut :(
Sen efter skolan så blev det till att köpa coca cola på netto och sedan sätta sig i gräset för att ta det lugnt.
Så ringde Jöran min lärare och sa att jag klarade det teoretiska provet! Blev så jävla glad!

Mina ben gör fruktansvärt ont :(

Ibland blir jag så sur på mig själv. Maten jag lagade idag blev väl ingen höjdare direkt. Men ätbart :) Hoppas det blir bättre nästa gång. Är så sugen på köttfärsås och spagethi haha.
Egentligen borde jag inte ligga här och slöa utan sätta mig på cykeln och åka och ta ut pengar till i morgon. Så att man får det gjort :) 
Ska nog bara äta lite mjölk och flingor först, blev inte riktigt mätt på det jag åt :P Vill ju att det ska räcka till matlåda med :)

Ýou think that i´m falling for you, but oh boy you have so wrong

Kom hem för ca en timme sen efter en cykel tur emd Ida :) Vi var ute i ca en timme. det var riktgit skönt att cykla i det fina vädret, det blev så varmt att jag inte ens behövde ha jacka :D Snart är det sommar!! :D
I skolan idag gick ingenting bra för mig. Så jag hoppas verkligen att det går bättre i morgon. För jag vill inte misslyckas mer nu. Vill verkligen att detta ska fungera :)
Bara några få dagar kvar tills jag sitter på tåget upp till stockholm :) Ska bli så skönt. Blev frågad vad jag skulle göra på valborg, ärligt talat hade jag helt glömt bort att det ens var denna vecka. Ska nog vara hemma då. Eftersom jag ska upp till stockholm så ska det bli skönt att bara ta det så himla lugnt :) det är iaf så jag har tänkt :P

Jag har tappat bort min slagg till kameran eller kanske glömt den i sthlm? :S jag vet faktiskt inte. Måste nog ta och kolla upp det!
Så hur som helst så kan jag inte lägga upp bilderna jag tog i helgen eftersom jag inte hittar sladden.

Have you forgot me?

First you think that he is crazy that call you and send sms all day long. And then when he dosen´t do that any more, you missed it.

Can you call it love or just stupid actions?

Ibland kan jag bli så trött på hur blåögda människor är. Har man haft eller har en kille som bränner än med ciggaretter,är otrogen,håller på med kriminalitet och dylikt så varför i hela världen går man tillbaka till honom? Eller fortsätter ens att vara tillsammans?! Jag kan inte förstå sånt. Vet inte ens om det kan kallas för kärlek eller bara ren idioti. Att man sedan planerar en framtid med en sån person kan få mig att höja på ögonbrynen. För varför kan en människa gå så långt att den gör allt för en människa osm inte ens är värd det? Kan man verkligen kalla det för kärlek?
Jag vill tro att kärlek är något fint, något som växer fram och inte stressas fram. Någon du kan växa som person med inte någon som du behöver agera förälder mot. Jag vill verkligen se kärlek som något fint. Då och då kan jag däremot undra om det är kärleken som bär skulden eller bara människans naiva inställning till hur kärlek ska vara?
Har vi människor kollat för mycket på kärleksfilmer så att man tror att ett förhållande ska vara som på film. Eller har vi alla en fantasi om hur ett lyckat förhållande ska se ut, och därför krasas förhållanden lika lätt som porslin går sönder, för att vi just lever i en fantasi värld och inte kan förstå hur verkligheten ska se ut.
Att ha förhållanden är så svårt. Jag är ingen person som är bra på det. Kanske kommer det senare i livet kanske har jag redan hittat kärleken utan att veta om det. Själva poängen med hela inlägget var väl egentligen. Hur långt är du beredd att gå för att hålla kvar det du kallar kärlek?

Follow your heart and I will be there

Går kvällen blev väldigt lyckad till slut. Vi var ett gäng på fem tjejer som gick ut. Som ni alla vet kan det vara rätt svårt att komma överens om vart man ska gå då, när alla inte lyssnar på samma musik och dylikt. Tillslut så blev det att jag,Jennifer och Diana gick till banken och Clara och karro till O learys där de hade något rocktema eller liknande(?) har ingen aning faktiskt.
Vi 3 hade hur som helst väldigt roligt :) Har nog inte haft så roligt ute på länge. Var mycket folk där igår och skön musik :) även om jag tycker att de kan ha lite för hör musik där ibland :P
Kom väl hem vid 03.10 igår. Var helt slut. Somnade nästan så fort jag la mig på huvudkudden.
Fick inte sova så länge dock då Daniel och Tobias pratade jätte högt i korridoren och Daniel gjorde något jobbigt ljud sen satt han i uppehållsrummet och snacka i tele i en timme. Så har väl inte sovit så länge som jag själv velat. Så känner mig rätt förstörd nu :P
Har fått i mig lite frukost så borde må bätte snart.

Om bara 4 dagar åker jag upp till sthlm :) Längtar väldigt mycket faktiskt :)
Imorgon börjar gesällen med! Hjälp vad tiden har gått fort. Så i morgon börjar det riktiga äventyret på denna resa.


Tonight is the night when you and I is one

Så har man ätit. Det blev klyftpotatis med oregano på med kött som jag la en klickötrsås på och snurrade ihop med hjälp av tandpetare :) blev riktigt gott :)
Så nu har jag pratat med flickorna och ska hoppa in i duschen lite snabbt :) Det lutar mot utgång :) Var så länge sen att det ska faktiskt bli riktigt roligt :)
Nej nu måste jag kila :) Hoppas ni får en trevlig kväll :)

Go your own way not somebody else

Vaknade runt 10 i morse. Låg i sängen och tog det lugnt till jag steg upp runt 11. Sen har det inte hänt så mycket.
Sitter och äter lite lunch nu :) Ska ta och cykla och handla lite grejs snart :)
Jag hade väl egentligen tänkt att cykla in till stan och köpa lite mera smink :) Men det blev inget utav det. Fängslades utav boken Perfekta hemmafruar. Har redan läst den en gång men den är riktigt bra :)
 Det hade verkligen inte varit fel med en sån här glass nu :)

Låt det vara fredag hela veckan!

Det är så skönt att det äntligen är helg nu! :) Har längtat efter det hela veckan :P
Idag klockan 8.00 så var det dags för mig att göra mitt omprov. När det väl var gjort så kändes allt skit. Känns verkligen som att jag kommer att få göra om det igen. Fan hoppas verkligen att allt går bra nu!
Sedan var det bara att gå in i bageriet och börja planera inför gesällen som börjar på måndag. Börjar kännas väldigt nära nu. Har nästan svårt att förstå hur nära det är.
Jag skulle hämta ut mina tågbiljetter så jag följde med Jennifer och Mina in till stan. Hittade väl direkt ingenting. 4 ögonskuggor och en läppglans. Kom hem rätt så tidigt så pratade lite i telefon med K och gick sedan och la mig. Sov i tre timmar (?!) Var så himla slut när jag vaknad så blev att prata i telefon lite igen med K :P Bestämde mig för att kollla vad som fanns i matväg hemma, vlket gick rätt fort då skåpet ekade halft som halft tomma. Så det var bara att trampa iväg på min kära gamla cykel, till Ica maxi. trodde inte att det skulle bli så mycket ändå. Så läser man det där bladet så blir det rätt många "ÅH det där borde jag nog köpa när det är så billigt" ja ni vet säkert själva hur det är.
Så cyklade iaf därifrån med en stor pappkasse, ja fick inte ens plats med allt så lite fick åka ner i väskan haha. Var livrädd attt jag skulle tapppa ut hälften hela vägen hem, haha.
Hade tänkt laga klyftpotatis med kött. fast då jag alltid glömmer bort min potatis så lyckas jag alltid ha de så pass länge att de börjar gro :P Så det fick bli kalkonfalukorv och makaroner ist :P
Så nu ikväll har jag mest kollat på så ska det låta sminkat mig och tagit lite nya bilder. Vilket verkligen behövdes! :)
Lär nog bli hemma ikväll. Orkar inte åka någonstans om vi inte ska göra något. Då är jag hellre hemma :) tar det lite lugnt och äter vinduvor :) Om jag nu orkar äta mer haha. Har ätit rätt mycket kännns det som :P

 I don´t want to, so i don´t going to either.


I swear I wasen´t

Så fick vi tillbaka resultaten av provet idag, Ja asså vi fick inte tillbaka själva proven utan bara fick höra hur mycket poäng man hade på varje delprov. Jag var 1,5 poäng ifrån att klara hela shittet! Så känns lite väl surt nu. Så det blir omprov i morgon. Fast känns inte allt för jobbigt ändå faktiskt. Är ändå glad över att det bara var en del och inte flera.
Idag blev del bullbak. Fan vad seg jag var! blev klar sist. Så slutade med att jag funderade över om jag verkligen ska ta gesällen. Pratade med Kajsa vårna lärare om detta och hon fick mig att må mycket bättre :)
Har ju aldrig varit den personen som haft sån stor prestationsångest. jag har för det mesta ryckt på axlarna då jag på något vänster ändå alltid lyckats. vet int eom jag glidit med på ett bananskal eller om jag bara ahr en väldigt tur ibland. Men nu så i alla fall har jag tyckt att det varit rätt jobbigt. Då det känns som att 95% av allt jag gör är åt fanders. Fast Kajsa sa att hon höll inte alls med och att hon trodde på alla oss i klassen. Vilket var väldigt skönt att höra.
Pratade även med mamma i går kväll som sa att hon tycker att jag är så deppig och att jag har aldrig varit sån förut. Så hon undrade väl mest vad som försigick i huvude tpå mig lixom. Sen sa hon en del kloka ord. Alltså i min familj har det aldrig varit riktigt ok att tycka synd om sig själv. Det är inte att det är ett tecken på svaghet utan för att det är alltid synd om än någon gång ibland men tänker man på det för mycket så går man enr sig totalt. Så man ska fokusera på det bra. Även om man ibland tycker att allt är så jävla piss så finns det dom som har det värre. Nu är det ju ingen i min familj som har varit med om värsta hemska sakerna. Så kanske är det därför man resonerar så som man gör.
Nu är det bara 7 veckor kvar tills gesällen är slut, för alltid. Känns skumt. Jag har lärt känna nya personer, lärt mig att stå mer på egna ben och ta mer hand om mig själv. När jag bodde hemma bäddade jag inte ens sängen själv och hade aldrig ens tvättat. Nu måste man ju tvätta sj för den blir inte ren av sig själv. Så även om det ibland känns så förbaskat jobbigt och mycket jobbiga saker har hänt detta år så känns det ändå jävligt bra.
Så om 7 veckor är allt slut. Då finns det inte mer att plugga, baka bröd 5 agar i veckan. Då är det arbete som gäller. Flytta ifrån alla de man lärt känna. Där man bott även om jag inte direkt kan skryta med mina 6 kvm2 :P men det har ändå varit som en fridstad. Jag har faktiskt kunnatkoppla av här även om rummet är lika stort som badrummet där hemma. Även o Jonathan jämt sitter vid tvn så att mans jävl aldrig får sitta ifred och jag kommer aldrig mer höra Ida sjunga när hon lagar mat, aldrig mer bli så förundrad över hur stort detta diskberg kan bli när Tobias eller Daniel är i farten. Eller när Tobias glömmer säga till att toa pappet är slut. ja inte för att jag kommer sakna honom. men komemr sakna själva allt ihopa.
Fast ska bli skönt att flytta tillbaka på ett sätt. Får dock se hur det blir att bo med mamma igen. Det bordeväl inte bli något problem när man jobbar och bara ses på kvällarna typ.

Friendchip is a complicated thing

Jennifer ringde och frågade vad jag gjorde. Hon var på väg hem till mig. Så jag mötte henne när hon nästan var framme och vi gick och köpte pizza :) Gött var det men börjar bli lite pinsamt när han typ känner igen än :P Så ska nog inte äta pizza på ett tag. Även för hälsans skull, det är fan inte bra. Undrar egentligen hur min kropp mår :P
Vi satt iaf och snackade en hel del :) Så vi hade det rätt mysigt :) Sen var det dags att gå hem. Så nu ligger jag här i mörkret och bara tar det lugnt.
Har börjat uppskatta tystnaden mer nu. det är faktiskt skönt att vara ensam ibland. Att bara får ligga i sängen och göra absolut ingenting. Känns som att det var länge sen nu.
Ska snart ta och se ett avsnitt av OTH :) Om datorn inte dör för mig. Hoppas på att den inte gör det :)

When I first notice you

Nu är arbetet inlämnat. Efter många om och men så fick jag iaf ihop det. Känsn ändå inte riktigt bra. Känns som att läraren tyckte attt mitt arbete inte var godkänt. Då han hasplade ur sig "Ja vi vet redan vilka som är godkända och inte". Det ska då tilläggas att vi bara var 5 som redovisade. Så känns som att jag inte är det. Är ändå glad att jag lämnade in skiten och även gjorde allt jag kunnat. Sedan om personerna inte godkänner detta får man väl ta då. Är bara så trött på allt som heter entreprenörskap att jag snart spyr. Jag skiter fullständigt i den kursen. Hade jag velat lära mig det kunde jag gått en extra kurs om det. Så ser jag på saken.
 jag tror jag vet varför jag känner så. Fick en fråga vad min produkt skulle kosta för mig och köpa in och jag svarade hemligt. Då var det någon som hasplade ur sig någit i stil med att så säger man när man inte gjort det. Så är inte fallet. Jag gjorde det och jag räknade på det. Tyckte bara inte att det var relevant. Så därför svarade jag hemligt. Annars skulle jag aldrig fått ut materialkostnaderna. Då jag inte bara hittade på vilka summor som helst, som vissa andra gjorde.
Nog om det. Ville bara skriva av mig detta,
 Funderar på att äta Pizza idag då jag inte orkar laga någon mat idag. Har inte sovit så mycket inatt då jag vaknade mitt i natten och hade svårt att somna om. Tankarna var på högvarv för inlämningen och ja allt kändes bara sjukt jobbigt.
Jag börjar undra vad jag givit mig inpå? Är detta verklien det jag ville? Är jag säker på att jag gör rätt?
jag älskar att baka och allt som har med det att göra. Fast jag tycker däremot inte om allt som bara känns så fel. Orkar inte gå in på det nu.
Har precis kollat på ett avsnitt av andra avenyn :) Så jävla bra serie! jag kopplar verkligen bort allt annat och bara fokuserar mig på serien jag kollar på. Så skönt!

I just want to hold you close to me

Efter att ha ringt mamma halft om hhalft förstörd så hjälpte hon mig med budgeten till projektet. Fattar fortfarande knappt någonting och vet inte ens om jag ahr gjort rätt eller fel.
Nu har jag i stort sätt bara innehållsförteckningen och en sak kvar sedan är jag klar med arbetet. Fattar inte ens om detta är rätt och det är rätt dåligt att man får svaret efter gesällen. Man borde få veta på en gång. Så mann vet i stället för att behöva göra gesällen och sen så klarade man det inte. Sånt suger ju skit hårt rent ut sagt!
I morgon ska jag gå till skolan fast jag inte mår så bra. Arbetet ska lämnas in och jag vill faktiskt göra veta på torsdag så det ska jag förbereda i morgon :)
På torsdag är det bara en vecka kvar tills jag åker upp till sthlm och idag är det bara 6 dagar kvar tills gesällen börjar. Känns som att jag inte alls vill längre. Allting är inte riktigt klart ännu för mig. Vet fortfarande inte vad jag ska göra på vissa saker. Men ja, det återstår väl att se :P
Om det nu blir så att jag inte kan ta gesällen för attt jag gjort dåligt på projektet elelr vad som helst. Ja då har jag iaf funnit vänskap och lärt mig lite om hur det är att bo själv. Så det finns ju faktiskt positivt i det negativa. Hade hellre aldrig fått lära mig ens hälften av det jag nu lärt mig :) Så kanske är det så att gesällen inte har varit det som faktiskt är viktigast? Jag vet inte, fast klart att jag faktiskt vill ha den nu när jag ändå flyttat 60 mil ifrån.

Suck..

När ska allt sluta hända mig?
Min dator har gått sönder, det är något fel på modekortet. Så ibland så dör den bara. Så nu måste jag skynda mig och sätta ihop mitt företag. SÅ att jag iaf får G. För får man IG så kan jag lika gärna flytta i morgon. För då får jag inte göra gesällen.
Sedan så är jag sjuk också. Det är väl för att jag inte äter riktigt ordentligt. Så måste verkligen skärpa mig nu :)
Gjorde förresten en jätte god chillicorncarne igår :) fast känns som att brusvitaminerna jag köpte på apoteket förra veckan hjälper lie grann iaf :) Mår inte lika dåligt som jag brukar göra under en förkylning :)
Är även sjukt orolig för provet. Usch usch.. Hoppas på det bästa :)

Vill bara ligga kvar i sägen

Klockan är tjugo över sju och det är måndag morgon. Bara det känns ju jobbigt. Att man sedan fryser som en galning och att man hostar och har sig gör ju inte heller saken bättre.
Idag blir det till att blåsa socker i skolan. Vilket menas med många svärdomar och blåsor på fingrarna. Inget jag ser fram emot.
Har nog min negativa dag idag. Känns iaf som det :P
Ska även boka om min läkar tid eller bara avboka den då det är dumt att ta prover och skit är man är sjuk för de kommer bara säga : Du mår bara lite dåligt för att du är förkyld. Så bara onödigt att gå dit.
Nej dags för att fixa det sista innan man ska ta och cykla iväg till skolan :P

Man måste våga släppa taget ibland

I morgon är helgen slut. Ibland önskar jag att helgen hae varit lite längre. För även om jag tycker om min utbildning så längtar jag tills att det ska vara över. Även om jag kommer att sakna alla de som hamnat i mitt hjärta. De personerna som gör mig glad. Så längtar jag ändå till att börja jobba och ha lite semester :)
Igår var det grill och lite fest hos Mina och Jennifer.
Jag och jennifer pratade om att jag inte släpper folk inpå mitt liv. Jag har lixom aldrig tänkt på det förut. Men jag öppnar mig helst inte. Jag säger helst inte saker om mig själv. Jag kan prata om mitt ex,min familj och vänner. Men sällan om mig själv. Jag kan beskriva hur jag är men inte säga något för personligt. Säger någon någon personligfråga så känner jag mig oftast obekväm. Så jag vet att det inte är lätt alltid att komma mig nära. Fast jag är så glad att jag fått känna Mina och Jennifer. Ja även helen. Alltså det lät fel men vi är väl inte så jätte nära direkt. Men jag diggar fan henne ändå asså :) Och det är nog faktiskt inte så ofta som jag fattar tycke för folk . Jag dömmer oftast folk på en gång och sen kör jag som jag gör.
Pratade med mamsen i telefon idag. Hon boksde biljetter till mig så jag ska åka upp till sthlm sista april :) det blir nog absolut sista gången jag åker upp medan jag bor här nere. Så får passa på. även om det är den veckan gesällen börjat. Så tror jag att man får bättre perspektiv på saker och ting när man är ifrån lite :)
Ibland får jag känslan av att jag är så jävla utanför. Jag känner mig som att man står i mitten och alla andra är gruperade. Typ som när man blev vald sist på gympan i grundskolan. Jag vet att det inte är så även så känner jag så ibland.

 Har aldrig sagt detta förut i love u guys big time!

Varför blir man alltid krasslig denna tidpunkt? :/

Halsen känns som sandpapper och ryggen är öm så in i norden.. Orkar inte bli sjuk nu igen. gesällprovet är ju snart. Så då måste man ju vara frisk. Sen mellan 1 juli-10 juli kan jag typ vara sjuk.
Har precis skalat mina tigerräkor och lagt de i marinad :) tror att de kommer bli rätt gott faktiskt. Har aldrig gjort det förr så får väl se hur det går ;) Händerna kliar iaf så in i norden nu :P Bara för att det ärr skaldjur :P
Ska snart ta och hoppa in i duschen :) Lär bli att cykla förbi jennifer med eftersom hon ska köpa grillkål och jag måste köpa snus :/ Fanns inte min sort på maxi..
Hörde förresten att sthlm fått snö? hmm, tur att man är i kristianstad nu :D För här är det fint väder och rätt varmt :) Hoppas iaf på fint grillväder! :)
Nej nu blir det till att diska och sedan duscha! :)

:)

Vi hade som jag nämt innan teoriprov igår. Jag var så himla nervös. Så vet faktiskt inte hur det gick. Ena sekunden så känns det som att man klarade det och andra så känns det som att jaha omprovnästa då..
Vi slutade efterprovet igår så åkte hem la mig på sängen en stund och åkte sedan hem till Jennifer och Mina, som vanligt haha ;)
Sen efter att ha snackat lite skit och suttit på balkongen så somnade jag i deras bäddsoffa. Så himla skönt att få sova lite :) Efter att jag vaknat så var det bara att åka hem byta lite kläder och åka tillbaka för att gå in till stan för att möta upp Helen, Martin och Roger. Jennifer och jag bestämde oss för att äta kina mat så vi gick och åt på resturang peking :) Var jätte gott! :D
Kvällen avslutades hos Clara där vi drack lite och spelade twister :P
Idag så blir det till att grilla :) Har varit på Ica Maxi och köpt räkor och lite annat smått och gott :D Ska väl snart hoppa in i duschen och möta Jennifer för att handla på konsum :P


nerver på helspänd

Sista dagen innan det är dags att göra provet. Mina närver är på helspänd och jag känner för att gråta,skrika och skratta. Ja allt detta på samma gång. det värsta med det hela är att i morgon gör vi provet sen tar det hur lång tid som helst innan man får svar.. Så ja jag tycker det ska bli skönt att morgondagen snart är över.. fast då är det bara att fortsätta med projektet. Är det fel att längta till 23e maj när gesällen är HELT klar? För är så trött på plugg nu att jag snart spyr. jag blir så jävla känslig när det är saker som jag oroar mig för. Speciellt sånna här saker. Jag blir ganska lättretlig då.
Så dagen har mest bestått av skola,plugg,mat,plugg :P
Jag längtar efter min mamma! Hade velat prata med henne idag så att jag kunde bli lite lugnare. Fast det går ju inte för att hon är på kryssning och kommer inte hem fören i morn.

Mitt huvud spelar bongotrumor

Mitt huvud har dunkat så in i bomben sen ca halv fyra idag.. Känns sådär att typ ha migrän och illamåeende när man skulle behövt använt den tiden till att pluggar. har visserligen gjort några uppgifter i yrkesräkningen och läst i matbrödsboken. Så lite har jag gjort iaf. Sen har jag faktiskt sovit och då blev huvudvärken lite bättre :)
idag var det förberedningsdag som alltid på onsdagar. Så det bakades anslag och kokades vailjkräm för fulla muggar :P Sen så var det tänkt att gå till åkes lektion men njae den lektionen skipapde jag och jennifer då vi tyckte att det är viktigare attt plugga till provet. Vilket vi också gjorde. Fast hade bara hunnit göra 5 uppgifter innan Mina och Helen kom då klassen fick gå tidigare idag :P
Sen så har det väl inte hänt så mycket mer idag. Var på krögarn med jenifer och svullade. Fattar inte att jag fick i min nästan hela pizzan + pommes med beasås :P Men gott var et och det sköljdes ner med cola så det blev ännu godare :D
Nej nu är det sleepytime. Hoppas huvudvärken är borta tills i morn :)
God natt!

Blir ett snabbt inlägg så ursäkta stavningen!

Ska försöka skriva ett fort inlägg idag. Måste logga ut kl 22.00 prick för då ska jag stänga av datorn och fortsätta plugga.
dagen har tillbringats i skolan mellan 8.10-ca15.30. Där höll vi på med socker på Görans lektion. Vi gjöt lite större figurer denna gång. blev väl sådär. Inget jag vill göra till mitt gesällarbete iaf :P Efter det så handlade jag lite snabbt så att jag har mat denna vecka också ;) Och cyklade sedan hem för att försöka plugga lite själv innan jag skulle hem till Jennifer och Mina. fast det gick inte alls så bra. Så stekte fort på lite blodpudding fast jag ahde tänkt göra wook idag :p för ville bara äta och sen dra :P Så att man skulle hinna plugga så mycket som möjligt. Blev väl en hel del iaf :) Så kom hem run 21.15. Kollade på de sista minutrarna av andra avenyn och satte på datorn för att kolla mejlen.
Så nu ska jag fortsätta plugga i matbrödsboken, tyvärr är det rena sömnpillret. Så får försöka hina med iaf 30 sidor idag. MÅSTE verkligen det. hade helst läst ut hela boken men det är knappast troligt.
Nej nu måse jag logga ut! Lär inte skriva så mycket här fören på fredag. kanske korta inlägg men inte mycket :P

Snart dags för avfärd

Snart är det dags att åka ifrån stockholm. Usch jag vill inte lämna mamma eller min säng här hemma :/ Kanske blir det sista gången jag är hemma i sthlm innan skolan är slut? det vet jag inte ännu. Däremot går mitt tåg klockan 17.40 mot Kristianstad. Så kommer vara hemma runt halv elva tror jag då jag måste åka buss mellan norrköping-Linköping.
Helgen hos mamma har varit jätte lugn. Har varit hur skönt som helst. Har även kommit på att jag måste köpa mig en garderob eller något liknande nu. Då jag har fööööööör mycket kläder haha ;) Eller det har jag vetat länge men nu finns det ingen annan utväg!
nej dags att plocka ner det sista i resväskan och börja göra iordning för avfärd.

Fin dag :)

Idag är en fin dag, solen skiner och det är varmt ute. Fast det har jag bara sett genom fönstret och känt vinde genom det öppna fönstret. Ja jag har inte ens gått utan för huset idag.
Först så tyckte jag att det var jätte jobbigt att jag inte gjort ngt här uppe och kände bara att usch nej varför åkte jag upp? Fast har umgåtts rätt mycket med mamma vilket inte händer ofta och bara legat och tagit det lugnt. Funderat lite på framtiden. På varför det kommer sig att jag ska bo här uppe. Jag känner ju inga här uppe längre. Jag känner två personer typ. De har sina liv nu, jag har mitt. Så börjar undra varför jag ska upp till stockholm igen? Ja nu har jag fått sommar jobb som jag längtar till :) Sen bor min familj här, fast mer än så är det faktiskt inte.
Måste säga att min mamma är så snäll och god :D Hon försöker alltid få mig på bättre humör. Försöker få mig se frammåt när jag bara vill gömma mig under täcket och aldrig stiga upp ur sängen..
 Ja  det här är min hemstad. Fast frågan är om det kommer bli min adress i framtiden. Det återstår och se :)

Shoppingdag med mamma + påskmiddag :)

Det blev inte Sicla utan Nacka Forum vilket passade mig ännu bättre då det är med affärer där :) Köpte en hel del kläder på H&M, eller ja mamma köpte de till mig :) Och lite annat smått och gott :D
är super trött, hade tänkt sova middag men det tyckte tydligen inte folket som bombaderade mig fan överallt, var det inte på msn så var det på FB eller på mobilen :P  Fast det är väl egentligen lika bra det :)
Ska nog ta och färga mitt hår nu och fixa deklarationen. Sen får man väl se vad som händer ikväll :P
Trevlig påsk på er :)

Skönt att få sova ut :)

så har man äntligen vaknat och ätit frukost. ja det enda jag typ gör hemma hos mamma är äter,sover och umgås med folk :P Självklart brukar de bli en hel del shopping med :)
Så snart ska vi åka till Sicla. Mamma tyckte att vi skulle åka dit. Så vi lär nog ta och åka snart :) hoppas bara att min bussremsa räcker :P Tänker inte direkt cykla dit då det lär vara ca 2 mil :P
Fast skulle egentligen behöva åka till Ikea för att kolla på fat och lite sånt dära :P
Skulle även behöva köpa en byrå :) Då mina sommarkläder garanterat inte går plats i världens minsta garderob. Egentligen så är min hyra rena rånet. Det är dålig standard, saker och ting bara faller ihop eller möglar, min garderob är max 35-40 cm bred och 180 lång kanske.. Så nej vette fan asså men 1300 för det är fan i mig rena rama rånet.. Jo just det jag har bara 6 kvm2 stort rum :P

Sadness

Jag känner mig ledsen ikväll. vet nte varför men känner mig rätt nedstämd. Vet inte varför jag gör det så ofta nu för tiden. Det börjar bli jobbigt. Vill känna samma lycka osm jag gjorde förr. Kände mig däremot mig lycklig när jag var och besökte systrarna delselius i dag :) När jag åt middag med min moster och mamma. även när jag tänker på mina vänner hemma i Kristianstad. Trots att jag har så mycket att vara lycklig för så är jag inte det. Jag börjar undra varför? Är det för att jag misst min bästa vän och att jag inte har någon kontakt med min far? Att jag misste den person jag ville dela mitt liv med? Allt detta på bara några månader. är det därför?
Det blev ingen chillkväll med Tony, vet inte vad som hände där men han hörde tyvärr inte av sig.
Det iaf en rätt trevlig kväll :) Med god ost (desertost) och coca cola och en hel del tv tittande.

Proppmätt

Så har man käkat med. Är så mätt nu att snart spricker jag :P Vi var och köpte mat på en nyöppnad resturang i Mölnvik :) de var riktigt gott! :)
Har fixat mig och ska träffa Tony, fast just nu svarar han inte i telefonen. Skulle inte förvånat mig om han däckat.. Då han satt och drack öl redan kl 12.45 :P Så får väl försöka lite till hahaha.
Får väl se vad som händer annars ;)

besök hos systrarna Delselius :)

Vaknade halv tio i morse. Gick upp fixade mig och åt frukost med mami :D Sen cyklade jag iväg till systrarna Delselius för att kolla på deras påsk saker som jag var väldigt nyfiken på, samt att jag hälsade på bagarna :) det var jätte trevligt. Stod nog och prata över 1 timme! Ska bli så himla skoj att jobba där i sommar! :D
Så nu är jag hemma igen, ligger och kollar på tv. Är jätte trött. Funderar på att sova lite :P
Idag blir det nog att äta taimat :) Gott va? :)

Ingen trevlig resa alls, fast tack till killen från malmö som gjorde min bussresa! :D

Är uppe hos mamma i stockholm nu.
Resan upp var nästintill katastrofal! Först så sitter det en person breve mig som luktar fotsvett! Sen så får jag reda på att det är buss enda ifrån Linköping till Sthlm!!! Vilken jag inte alls hade blivit informerad om av SJ. Så där sitter jag i två timmar och bara kokar av ilska och mår så jävla dåligt då jag både har huvudvärk och illamående. Det blir knappast bättre av att känna fotsvetts lukten. Så väl i Linköping säger Sj personalen att väl framme i Linköping så komemr det stå personer emd gula jackor på sig och informera om oss vart vi ska. De roppas även ut att vi ska till hållplats D. Inte fan stod det någon person med gul jacka där inte. SÅ tillslut frågade jag en busschafför och han sa att vi skulle gå till D2, vi stod allesammans vid D1. Snacka om störande! Så jag och en kille vi knatar iväg mot bussarna och folket börjar gå efter. Väl på bussen sätter jag mig breve den där killen som visar sig vara jätte trevlig! Bussen som skulle ta oss direkt till sthlm skulle gå kl 22.05 och gick ca 22.30. Så nu är jag hemma, jag har käkat en macka smakat på en jättegod ost mamma köpt och tvättat bort sminket och är nu redo för sängen. Skönt att denna resa är över fast på måndag blir det väl samma skit igen!
God natt gott folk och hoppas SJ är bättre emot er än vad jag varit med om!

Hold my hand

Skönt att ha fått sova ut idag. Behövdes verkligen! Fast skulle tyvärr kunna ligga i sängen hela dagen. Det går ju dock inte då jag måste äta frukost,klä på mig och börja packa då mitt tåg går ikväll. Ska hinna laga lite mat med :)
Ska bli skönt att åka upp till sthlm i påsk :) träffa lite vänner och bara andas ut :) Ja det blir väl till att ta med läxböckerna upp då teoriprovet är om en vecka. Lika bra att plugga så mycket det går nu.
Igår fick jag äntligen svar om sommaren! Blev riktigt glad faktiskt. Hade ju redan ett sommarjobb på mitt gamla helgjobb. Fast jag avr mer intresserad utav att jobba där jag hade praktiken nu i vår. Så nu fick jag det klart att jag skullle jobba där i sommar :) Så ringde upp min gamla chef och tackade nej. var så himla nervös! Trodde han skulle bli sur fast han grattulerade mig och önskade mig lycka till.
Nej dags att sätta fart med frukosten! Gud vad jag är hunngrig!

Denna vecka har varit riktigt rolig :D

Så var det äntligen onsdag och nu börjar vårat mini lov för Ky eleverna på Österäng. Vissa av oss är nu på väg hem till sina hemorter och andra är fortfarande kvar här nere. vad mig själv bekräftar så åker jag i morgon. Ska bli riktigt skönt att komma hem till mamma. Fast känner nu att tiden här nere gått riktigt fort och man vet inte riktigt hur detta ska bli.
Idag hade vi dekorer på schemat med Kajsa. Att dekorera en bakelse är kanske inte det lättaste märkte jag idag. Vi fick testa på en hel rad olika saker :) Bla sockrade bär där man då kockar upp en karamell eller använder isomalt. Man doppar bäret i karamellen när den är lite seg så att det blir droppformar. Bästa bäret att doppa var blåbär och sämsta måste varit hallon. Jordgubbe och björnbär gick rätt bra det med förutom att de var för tunga för våra små tandpetare så de föll ju typ av så då fick det bli flera tandpetare i ett bär :P
I uppgiften att göra dekoren så skulle vi även dekorera fyra stycken bakelser per grupp. Vi var tre stycken i varje grupp. Det var skit jobbigt! kan ju inte alls sånt här. Så att tänka ut hur jag skulle lägga allt blev ju inte alls bra. Fast har ju fått jävligt mycket idéer rätt ut sagt :)
Jag tyckte dagen var riktigt rolig. Det är kul att få testa på sånt här tycker jag :) Även om just bakelser och dylikt inte är min starka sida alls. Så är det alltid kul att få testa på nya saker. Så tack kajsa :)
Efter skolan åkte jag hem och precis när jag hade tänkt krypa ner i sägen och sova lite så ringde Tony. Pratade med honom i ca en timme och somnade sedan sött in för att bli väckt av Mina ;) Hon frågade om jag ville med till o´lerys. Det var väldigt snällt att fråga och visst hade jag kanske velat följa med men just nu orkar jag verkligen inte och sen känns det som att jag måste verkligen hushålla med mina pengar då jag redan slösat alldeles för mkt. Så dags att dra åt svångremen :P
Skulle behöva plugga lite med. Får se hur det går då jag sagt till mig själv varje dag denna veckan att nu jävlar Bea ska du plugga. Så dyker något roliga upp. Fan för mig asså! Måste skärpa mig nu! Börjar bli allvarligt det här!




Bild 1. Allas dekorerade deserter från ena sidan
Bild 2. Allas dekorerade deserter från andra sidan
Bild 3. Min grupps dekorerade desert, dekorerad utav Mina
Bild 4. Min grupps dekorerade desert, dekorerad utav Mina
Bild 5. Min grupps dekorerade desert, dekorerad av mig och Jennifer
Bild 6. Min grupps dekorerade desert, dekorerad utav mig

Kiss me baby kiss me

Det blev en sen middag idag beståeende utav blodpudding och sylt :) Jag som inte brukar vara så jätte förtjust i sena middagar men idag var jag för trött för att sätta igång när jag kom hem så gick och la mig istället :P Så fick bli en sen middag framför andra avenyn :)
Ska snart ta och fixa mig inför natten och öppna läxböckerna. För ja nu fan måste jag ta och sluta upp och vara så förbaskat lat! Jag blir ju dum i skallen på mig själv!
Måste bädda nya lakan med. Drar alltid av påslakanet när jag känner att det är dags att byta. Skum grej egentligen men har gjort det de senaste gångerna nu :S
Nu är det ju bara två dagar kvar tills jag åker upp till sthlm. Ser inte alls fram emot att byta till buss i Linköping för att åka till Norrköping och sen ta tågen igen. Jag säger då det. Ta fram 10 idioter i sverige och jag lovar att alla jobba för SJ.
 Denna teckning gjorde Mina på Karins entreprenörskapslektion :) Fin va? :D
 Jag :)

When I see you

Jag börjar tröttna rejält på att så fort jag ska ladda upp bilder på datorn så kommer alla jävla bilder jag någonsin tagit upp.. WHY people WHY?! Jag fattar det lixom inte då det inte varit så förut. Fast som vanligt så ska ju alla materielating spela mig ett spratt speciellt elektroniska saker.
Idag var det ju en man vid namn Jörn Nilssen (tror jag att han hette) som visade oss en danskspecialtitet som jag naturligtvis inte kan namnet på :P Så tänkte iaf lägga upp lite bilder på vad vi gjorde idag

Bild 1. mini horn när jag precis satt ihop det.
Bild 2. Minihorn från sidan innan dekorering
Bild 3. Dekorering klar och påsatt framifrån
Bild 4. Dekorering klar och påsatt på sidan

Måste bara berätta att ÄNTLIGEN kan jag skicka mms på min telefon :D Jippie! Så nu jävlar hahaha.

Jag har jobb problem. Vet int ehur jag ska göra riktigt står som ett stort frågetecken. Ska jag tacka nej till något ? Vågar jag det? Ska jag tacka ja till något? Vågar jag det.. Hjälp mig! Vet verkligen inte hur jag ska göra nu.. Svaret måste ske i morn. I värsta fall om jag väljer fel får jag stå mitt kast och leva på mamma vilket jag verkligen inte vill. Tycker sånt är pinsamt. Jag tycke rde tär jobbigt att bara ringa och låna pengar utav min mamma. Tänk att det då finsn vissa som bor hemifrån och ber deras föräldrar om pengar fast de är över 18. Fast alla är vi olika. Tur bra för min mamma att jag inte tycker det är så fullt ok.

Skön måndag för ovanlighetensskull

Vi hade ju besök utav Carl-Bertil Elvin idag. Han är nog som jag skrivit tidigare sveriges bästa marsipanskulptör. Så jag hade ju sett framemot denna dagen. Även om jag kan tycka att det var lite dum planering såhär nära gesällen.
Även i morgon får vi besök utav en person som heter Jörn. Han ska visa oss en danskspecialitet. Som jag tyvärr glömt bort namnet på :P Ja den lektionen ser jag kanske inte alls framemot på samma sätt, men men kanske blir kul ändå?
Så efter skolan idag så åkte jag in till stan med Helen,Jennifer och Mina. Gjorde väl egentligen inte så mycket istan. Gick på apoteket och solade solarium efter det. Jo jag rättade ju till mina glasögon med. De har ju skavt så att jag trott att jag ska bli knäpp. Så nu är de ÄNTLIGEN fixade :D
Hade tänkt att lägga upp bilder ifrån idag. Dock blev typ inte ett enda kort bra. Så ska försöka ta kort på det jag gjorde idag, i morgon ist. Kan dock inte lova något i nuläget men vi får väl hoppas! :)

Tröttheten börjar försvinna :)

Känns som att tröttheten börjar gå över lite nu. Undrar om det kan ha med solen att göra? Hoppas på att det blir lite bättre för varje dag som går nu :) Fast måste nog sluta äta allt socker som jag gör. För det kan ju inte alls vara bra.
Idag ska vi ha marsipan i skolan :) Det är en man som kommer på besök och kommer att visa oss en rad olika figurer :) Han har varit här förut. Så det ska bli roligt faktiskt.
Fast nu måste jag kila så att jag inte kommer försent. Bilder kommer nog i eftermiddag :)

Magont :(

aaaaaaaaaaaaaaaaaj min mage :( har ätit så mycket idag att jag tror att den ska spricka och jag kan lätt fortsätta äta nu. Helt sjukt när man tänker på att jag ändå ätit : En skål flingor och mjölk,pasta m. sknksås,B&J glass 14, saffranspannkaka och 2/4 B&J glass och även lite nötter. fast jag är så jävla sugen på chips! Och pizza! Usch när ska detta sug ta slut?:(

Proppmätt!

Jises vad mätt jag är! Det blev ju som sagt pasta med skinksås. Efter det så har jag ätit ben & jerrys glas. Så nu står väl magen åt alla håll och kanter känns det.
Ska snart ta och cykla iväg till Mina och Jennifer :)

Söndag

Söndagar och måndagar är nog de värsta dagarna på veckan tror jag. För på söndagen är ju helgen slut och på måndagen börjar veckan igen. Visst det är skönt att få sätta igång att baka och allt det där men jag gillar ändå inte måndagar och söndagar. Ja så idag råkar de tju faktiskt vara söndag. Jag har dammsugit och moppat golvet. Har även varit en sväng på maxi och handlat lite mat. har aldrig handlat saffran innan, JISES vad dyrt det är :S
Ska nog sätta igång med maten snart. Lär bli pasta med skinksås. För idag orkar jag faktiskt inte anstränga mig så mycket mer. Eller ja, jag brukar sällan orka anstränga mig när det gäller att laga mat till sig själv.
Har även vikt ihop tvätten som jag skulle ha gjort igår. Känns ju lagom bra när man tvättade i torsdags. Fast bättre sent än aldrig.
Om 4 dagar åker jag upp till sthlm. Ska bli mysigt fast börjar ju trivas bra som fan här nere nu :)

God mat + lite vin + kladdkaka med glass + trevligt sällskap = Underbart :D

Kom hem för 20 minuter sedan. Åkte hem till Mina och Jennifer igen :P Haha är nog mer hos dom än vad jag är hemma hos mig själv. Men det är ju faktiskt trevligt med sällskap! :) Vi åt massor av god mat :) Drack lite granna och sedan blev det kladdkaka och glass :D Helen var självklart där med :)

Även om jag blir ledsen och tvär så är det ju för att jag bryr mig så himla mycket. Jag är ledsen över att jag inte säger på en gång att jag tar illa upp. Jag vet inte hur jag ska sluta upp med det även om jag vet att jag måste.

Jag saknar min mamma! Bara att få krama henne saknar jag. Min fina mamma :D Fast åker ju upp nästa torsdag så jag träffar ju henne då :)

Måste ju bara säga att Robinson är absurt! Ett tv pogram där de svälter de som är med i programmet samtidigt som de utsätts för massor av jobbiga aktiviteter. Helt jävla galet.

Skinande sol :D

Kom hem för en stund sedan. har varit med Jennifer och Mina. Vi möttes upp runt 10 i morse och tog en promenad till stan för att införskaffa lite saker :) Sedan blev det bussen hem till Mina och jennifer för att käka lunch och ligga på balkongen och steka :) Sen kom Helen och efter en stund så gick jag hem och är hemma nu :)
Ska nog bara vara hemma ikväll.
Fast nu ska jag nog bara ligga och dega i sängen,vika ihopg tvätten och sedan ta en nap :)


Filmmys

Sådär, kom hem för ett tag sedan ifrån Mina och jennifer. Mötte upp dom nästan direkt efter jag kommit hem. Gick en rätt så kort promenix genom österängsområdet. Var skönt. Har ju varit sommar värme idag så vi har njutit till MAX! Efter det blev det lite film mys inköp på konsum. Vi tittade på the bookclub tror jag filmen hette. Den var riktigt bra enligt mig. Ja jag är ju en riktig sucker för tjej filmer. Så den passade mig som handen i handsken. Sen lånade jag Minas cykel och cyklade hem. Ville inte gå i mörkret. Jaja jag vet det är bara 10 mins promenad men usch nej, mörkrädd som man är :P
Det är konstigt när man sitter där på sadeln och man känner vinden blåsa mot brösten och jackan som är öppen fladdrar lite lätt. Ja då kommer alla möjliga tankar. Glada tankar. Det är som att vinden smeker din kind och plötsligt är allt som tyngt dig för bara någon minut sedan borta med vinden.

Man kommer inte och säger förlåt efter 1 månad

Jag förstår inte varför du skriver nu Sara? Det har gått över en månad sen. Ska man säga förlåt gör man det på en gång. Inte kommer en månad senare och skriver att du har sett att jag skrivit elakheter. Jag är så jävla arg på dig fortfarande samtidigt som jag är ledsen. Allt jag skrivit är vad jag tyckt och tänkt. Om det är elakt? Det vet inte jag. Sanningen svider i sådana fall. När man kan gå så långt att man kan bruka våld mot en person då har respekten mot den personen försvunnit. På samma sätt att så fort du brukade våld mot mig så försvann min respekt.
Jag tycker det är jobbigt för jag har misst min bästa vän. Fast har kommit på att det finns folk som bryr sig på riktigt som tex Jennifer och Mina :)

Idag har det varit 32 grader varmt här nere :) Så efter plugget låg jag,Jennifer och Mina och stekte på deras balkong :D Så jävla nice var det. Jag blev lite trött så gick och vila i Jennifers säng. Slutade med att jag sov i typ två timmar. Skönt var det haha. Sen åkte jag hem, åt lite mat och nu ligger jag här :) Ska möta upp de senare tror jag :) Lär bli myspys hemma hos dem :)

 Ni är riktigt fina människor! tack för att jag fick lära känna er :) Ni betyder verkligen! ::)

Komiskt hur minnet bleknar

Pratade med Cissi för ett tag sedan. Hon och jag gick i samma klass på högstadiet :) Vi satt och snackade om våran klass. Shit ade glömt bort flera stycken. Som att de inte ens hade existerat. Snackade även om att vi ska försöka ses när jag är i sthlm :) Ser jag fram emot! :)

Fan är det inte hårsäcksinflamation så är det trötthet och nu förkylning?! WTF! Kan man inte få må bra någon jävla gång? Måste ändå in till stan i morgon så spelar egentligen ingen roll hur jag mår :/ Fast ska försöka gå till skolan i morgon för vill göra mina 7 sorters kakor :) Och sockerkakor :)

Idag har jag tv'ttat. Behöves verkligen. Skulle behöva tvätta lakanen med. Fast är tyvärr för lat att ta bort dom. Men måste nog göra det :P


Nästa torsdag blir det att åka upp till sthlm och fira påsk med mami. Fan vad sur jag blir på sj.. Vilka jävla pund huvuden kommer på att man ska lägga om spåren på påsken?! Kom igen!!!! Hur många åker inte tåg då?! Så ska åka buss mellan linköping och norrköping tar en fucking timme längre! Jag som är åksjuk!!! Asså börjar hata sj! Komme rnog inte åka upp ngt mer efter det. Blir så jävla trött på sj!!!!!


7 saker du inte visste om mig :P

* När jag var liten gjorde jag lika många hyss som Emil i Lönneberga

* Jag var mer förtjust i bakelser och kakor än godis när jag var yngre

* Jag skulle aldrig köpa en resväska om inte var färg grann

* Jag förlåter sällan en person fullt ut om den sårar mig

* När jag tycker om en människa brukar jag sätta egna smeknamn på dom som t ex Säääännaa Bääänäääänaaaa till Sanna. Även om jag aldrig säger det till dom så tänker jag på personen som det smeknamn jag givit dom :)

* Jag döpte alla mina dockor och nallen björnar till Viktoria när jag var liten för det var det finaste namnet jag visste förutom en som hette anki :)

* Jag har aldrig kört moppe

RSS 2.0