Ja du.. Blod svett och tårar??

Idag har vi hållt på med socker på Görans lektion. Var tillslut så jävla besviken över att min socker elefant bara blev ful hela tiden och gick sönder så började stor tjuta. ja inte framför folk dårå utan för mig själv. Jävlar vad ledsen jag blev. För jag tycker verkligen att socker är roligt så blev så jävla besviken,ledsen och arg att jag började lipa på lektionstid.
Annars idag så har jag sovit lite middag :) Riktigt skönt var det :) Efter det blev det att käka lite pasta sallad med salami :) MUMS! För att sedan cykla hem till Mina och jennifer där även Helen var :) Vi pluggade och snackade lite skit :) Var ritkgit mysigt idag igen.
Eftersom jag glömde min medicin uppe i sthlm, klantarsel som man är. Så mamsen skickade ner den igår så fick den idag :)
Min nya fina skinnjacka har även gått sönder. Så mamma ska skicka ner kvittot så att jag kan lämna in den på fredag eller i helgen. För tänker inte ha en trasig skinnjacka när jag knappt använt den + att den är knappast billig.
Måste bara tilläga att det fan inte är skönt att bränna sig på isomalt (socker). det känns typ som att hela tummen brann inifrån. Eller ja, inte hela men just dr man bränt sig. Så nu vet ni det.

 

Lika bra att få det sagt en gång för alla.

Det är lika bra att ta det en gång för alla. Jag tar inte en diskution. Det bara är så. jag kan visst stå för det jag sagt och det jag tycker fast kom inte och tro att jag tar en diskution om det. Jag skriver det här för att jag ska slippa ta en diskution och för att jag ska få det ur mig så att jag itne går och tänker på det. För oftast om man tar en diskution så blir det nästan oftast missförstånd. Javiss personen vet inte om att den har gjort fel. Så det kan vara svårt för den att inte veta om det. fast vissa saker borde vara självklara anser jag. Fast tydligen gör inte andra det. Hur som helst mig får du inte en diskution ifrån. Du kan ju alltid försöka men det är för gäves kan jag ju bara meddela. jag tar oftast bara diskutioner som inte ligger mig nära hjärtat och som egentligen inte betyder något alls. helt enkelt ingenting jag blivit upprörd för.
Så nu vet ni alla det.

Idag har jag varit hos Jennifer och Mina och pluggat :) Fast cyklade hem runt 22 då jag tyckte att nu får jag inte in något mer och jag måste få komma hem och varva ner innan jag ska sova. Ja det tar ju en rätt så lång tid det där med att plugga. inget man gör på bara 2 minuter direkt. Så vi satt väl från ca 19.30-22.00 med vissa små korta pauser. När jag gick så satt de kvar. Så de lär ju ha gjort ut hela häftet till i morgon haha :)

-

Fan vad det här tär på mig! Gick hem idag från skolan vid 2 då jag avr så trött att jag höll på att somna ståeende i stort sätt. jag vill inte gå hem från skolan för att jag är för trött! Jag är inte trött fö att jag sover för lite utan jag är fanimig JÄMT trött. Så nu när jag sovit i en timme har jag fått huvudvärk också. jippi. Ja snart kommer väl illamåeendet med :(
Nej nu ska jag ta och cykla iväg. Ska plugga hemma hos Mina och jennifer idag :) Så ska cykla och möta Mina nu sen ska vi alla fyra ja Helen är med också :) Gå och köpa lite mat :)

Tåg resan ner.

Resan ner till Kristianstad gick riktigt bra faktiskt :) Sov lite mer än en timme på tåget så bara det var riktigt skönt. Mannen breve mig var väl runt 60 år och uppåt. Han hade på sig svarta skinnbrallor,lilaskjorta och skinnjacka. Det ni! Första jag tänke när jag såg honom var att antingen har han hamnat i fel årtal,tror att han sitter på en MC eller så är han homosexuell. Det visade sig senare att han måste ha varit det istnämda då han satt och läste en tidning som är utgiven för att homosexuella ska läsa den. Det här tyckte jag var jätte bra :) Då det inte är många äldre män som visar sin sexualitet på det sättet :) Han var även mycket trevlig. Han berättade att krösa betyder lingon. Vilket jag inte visste. Så ni som komme rihåg Krösa-Maja från Emil i lönneberga vet nu att det är LingonMaja på skånska haha. han berättade även att han är uppvuxen bara ngn mil utanför Krisitanstad men bor nu i Malmö. ja riktigt trevlig prick det där :)
 Nu har jag kommit hem och packat upp både kylväska,resväska,borstat tänderna,tvättat bort sminket och tagit ur linserna. Så ska snart krypa till kojs.
Skolan börjar 8.10 i morgon bitti så likabra att sova nu :)
 Puss och Godnatt :D

Vad är det för fel på mig?

Varför är jag jämt trött och mår illa? Kanske dags att ta och gå till en doktor? Känns som att jag börjar bli stamkund där nu :P
Idag har jag köpt en skinnjacka :D Den är jätte fin :) Har även handlat två små tomma burkar för att ha hudkräm i och ett par hörlurar till mi mobil då orginalhörlurarna gått sönder.
Ska gå och hyandla lite mat sen också så att jag har lite hemma i morgon då min kyl/fry typ står och gapar tomt :P
Sedan kl 18 går mitt tåg hem till skåne igen.

Tröttis

Oj oj vad trött jag är! Ska snart göra i ordning mig inför sängen :)
Idag har varit en rätt lugn dag. Som slutade med café. I morgon blir det dock lite mer att göra. Det ska packas, köpa skinnjackan :D och sen får jag se om jag hinner klämma in Tony där någonstans. Hr verkligen saknat honom ! Även fast han inte är guds bästa barn så är han ändå min bästa Tony. Han kan vara så jävla dum i hvuudet ibland :P Men sånt brukar lösa sig :)
Sedan kl 18 i morgon går tåget från sthlm till Kristianstad. Känns som att jag inte hunnit göra någonting här. Men kommer ju tillbaka snart igen :)
Så nu är det nog dags att jag sätter lite fart så att jag får sova lite :)

Tony ! :=) Haha bilden är tagen i min säng då han ALLTID ska gå och läggas sig i den så fort han kommer hem till mig :P Ibland hinner man knappt se honom gå igenom dörren fören han är i sängen haha.


Hemma hos mami nu :)

Tänk så glad man kan bli när man ser att den vännen man tycker om så mycket har kommenterat äns blogg så fint! :)
Idag så träffade jag sanna och hennes killkompis lasse. Vi åkte till Sicla där jag hämtade ut min mobiltelefon som varit på lagning :) Sen så blev det Nacka forum :) Hittade ett par jeans jag avrit på jakt efter :) Helt LOVELY! Så i morgon ska jag dit igen för att köpa en skinjacka jag hittade :D Så himla fin. Så gick hem till mamma idag och berättade och då sa hon att hon kunde lägga till. Så himla gullig min mamma är :D
Sen ikväll får vi se vad som händer. Jag vill ut och dricka lite men Sanna vill nog bara vara hemma och dricka. Känns inte riktigt som mig. Då jag kan tycka det är skönt att bara sitta hemma och dricka lite men idag vill jag se på folk! :P Samt att det är skillnad på att dricka hemma och dricka för att sedan hamna på Pizzerian i Gustavsberg.
Ja som ni hör är det verkligen landet här jag bor..

Hittade lite gamla bilder på mig som kommer nu! :)
 Hittade en väldigt gammal bild på mig. Var 3 år sedan :P
 Från samma kryssning 06
 Ojoj tänk om man kunde vara såhär snygg fortfarande ;)

En riktig tjedag :)

Idag blev det ju som sagt sovmorgon. Var i skolan runt 9. Fixade lite,åt lite lunch och plockade undan det jag hade hållt på med. Så avr en rätt slapp dag för min del. Vilket känns sådär då vi hade tillgång till bageriet hela dagen. fast dagen blev bra iaf :)
Cyklade in till stan med tjejorna. Väl där bokade jag och Mina klipptid. Köpte en mascara,tvättpåsar till bh:arna, en tjocktröja och en t-shirt :) Sedan var det bara att gå och sätta sig i frisör stolen :) Tjejen som klippte mig var duktig. Även om jag kanske inte blev super duper nöjd så var det väl värt priset. Kommer nog gå dit igen. Då det bara gäller att säga ifrån på skarpen vad man vill ha :) Så brukar det bli som man vill, haha. Duktig var hon iaf. Mina och jennifer cyklade tidigare och mötte Helen på Maxi, så jag åkte dit efter klippningen. Vi köpte våffelmix och lite smått och gott till att ha på våfflorna :)
Det är SÅ mysigt att ha tjejmys. För det var verkligen så det kändes. För det är inte roligt att äta själv 7 dagar i veckan. Då är det roligare om man skulle ha en matdag 1 dag i veckan :) Även om det ganska ofta blir pizza på krögarn på en helgdag så spelar det lixom ingen roll för det är inte smama sak som att stå i köket och fixa eller bara snacka skit medan någon annan fixar maten :) Så sånt tycker jag vi borde ha oftare! :)
Sedan cyklade vi hem då vi åt hemma hos Helen. Jag bestämde mig för att nu jävlar ska jag plugga så läste två kapitel i kaffebrödsboken. Tänkte att jag skulle läsa ut de andra två i morn efter att jag har packat :)
Åker till sthlm på fredag så måste packa väskan i morgon :) Stackars Jennifer som nästintill blir ensam när alla åker iväg. Jag ska hem till mamsen, Mina och helen åker upp till Sysslebäck (Värmland) där Helen kommer ifrån, Clara ska på körläger och Karro ska jobba. Diana får hit sin bästa tjejkompis i morgon som ska vara här i 5 dagar tror jag att det var. Så känner lite dåligt samvete att man åker och lämnar Jennifer ensam typ :/



Onsdag och våffeldag

Idag har jag tagit sovmorgon då vi har en heldag i bageriet med att pyssla emd vad vi vill. Jag vet vad jag ska göra. Så kändes onödigt att komma dit vid 8. Så ska väl ta och cykla nu. Känner mig stressad bara för att man är van vid att vara där tidigt.
Idag är det onsdag den 25e vilket menas med att idag är det löning och även våffeldagen. Själv äter jag inte våfflor men vet att så många andra gör det.
Idag blir det till att handla lite saker. Vill köpa mig en våg där jag även kan se kroppsfettets procent ochsådär :)
Nu är det bara idag och i mogon kvar, sedan åker jag upp till stockholm! WOOOHOO! :)
Nej dags att cykla nu :P Så att man får lite saker gjorda idag.
Jo så i morse när jag klev in i köket vad ser jag då? Mina matlådor jag glömt lägga in i kylen. De står där utan lock. Så ja, det var bara att slänga skiten. Så blir till att först cykla till netto för att ta ut pengar och sedan cykla över gatan och in på skolgården :P


Illamåeende efter varje måltid utom frukosten

Nej nu börjar jag bli orolig. Jag har ju sagt att jag vill gå ner i vikt. Men inte så att jag svälter mig själv eller ens försöker gå ner i vikt. Så nu, så fort jag äter mår jag illa, förutom efter frukosten. Får inte i mig så mycket mat alls i huvudtaget. Så undrar om jag har fått någon inflmaton i kroppen eller något.
 På fredag åker jag upp till stockholm. Längtar så att jag nästan spricker. Ska bli jätte skönt att få åka upp. Även om jag börjar trivas mer och mer här nere nu. Har börjat inse att det faktiskt finns folk som bryr sig om mig här nere. Som faktiskt bryr sig på riktigt. Det trodde jag inte innan.
 Idag i skolan har vi haft konditori emd göra. Blev till att tillverka bitar idag med. Har väl gått sådär idag. Har lärt mig en hel del och det ska jag skriva upp i min bok nu. Så att jag inte glömmer detta. Sedan att bitarna inte bev jätte fina är ju inget man kanske ska nämna. Blev dock nöjd över mina biskvier :) lyckades få de runda och fina. Tyvärr var smörkrämen helt bubblig. Och när jag tempererade blev det inte alls snyggt :( Men men det är bara att öva öva!



Ännu ett inlägg om hur jag tänker

Hahaha jag har kommit på mig själv vilken jävla hycklare jag är! Kan bli helt vansining på när folk lägger upp fina bilder på sig själv och jätte fula på alla andra. Fast än jag gör fan lika sak själv! Hur dum är man inte då? Likadant att jag kan bli fly förbannad på något så sedan när man tänker efter så skulle jag nog gjort exakt samma sak själv. Ibland undrar man om man verkligen har båda fötterna på jorden eller om man flyger lite där uppe i det blå i mellanåt.
Det är ju alltid lättare att granska alla andra än sig själv.
Som i fredags när jag och Mina pratade om att jag fortfarande lever i det förflutna. Hon sa att hon aldrig träffat en människa som pratar så mycket om det förflutna som jag. Så när vi började diskutera det så började jag skruva på mig, kunde inte ta ögonkontakt och tyckte det var skit jobbigt rent ut av, För det är lättare att tänka på saker som hände för 1 år sedan är saker som händer nu. Jag måste nog fan ta och söka upp en psykolog så det blir ordning på hjärnkontoret och nerverna.
det är inte bra att lägga så mycket energi på annat folk som jag gör. jag måste lägga energin på mig själv istället. Tänka på mina egna fel och brister istället för alla andras. Fast de tär ju så jävla lätt tt säga men sen om man gör det, ja det ni, det är en annan femma.

Jag måste verkligen göra något åt min nervositet. Jag mår ju inte bra av att få panik så fort det pratas om gesällen. Vill knappt prata om det. Jag undviker ämnet så långt det går. Så fort samtalsämnen kommer upp så går jag antingen där ifrån eller känner att luften börjar ta slut i stupen. Det är flera veckor kvar och jag börjar redan bli väldigt väldigt nervös.
Jag vet inte hur jag ska göra. För det är något jag borde tagit tag i för länge sedan och nu känns det som att jag inte kommer att hinna fixa det tills gesällen är.

Jag är fortfarande ledsen för hur jag behandlade dig. har inte förlåtit mig själv för det ännu. Jag vet att du och jag har gått skilda vägar sen 6 månader tillbaka. Jag vet att du inte var snäll mot mig heller. Fast det rättar inte de felen jag gjorde. För jag tror att vi skulle haft det bra om det inte varit jag som strulade till det från första början.

 Det är det här jag brinner för! Jag är glad över att jag har fått lära känna er! Ni gör vardagen ite bättre :)

halvgod mat och mycket plugg

så har man precit lagat mat. Blev lax med ris. Blev visserligen inte så gott men men. Bättre lycka nästa gång. Ska bara äta klart och sen börja plugga.. Måste gå igenom yrkesräkning lite så att jag förstår allt med vad det innebär.
Sedan blir det nog sängen :)

Trött och frusen

Jag tror att det är något fel på mitt element. För har jag på högsta värmen är det jätte varmt här inne. Fast har jag på två snäpp under så är det så himla kallt. Så har börjat tända massa värmeljus innan jag ska sova då jag inte alls sover bra när det är för varmt. Sover nästan bättre i kall luft :S
SÅdär då. Måndag morgon. Fy och usch, den dagen är nog nästan aldrig rolig. Speciellt inte när vi har Karin på morgonkvisten. man har knappt hunnit vakna till innan man träffa henne och hör hennes gälla röst.
Idag börjar vi 8 ist för 8.50 då vi ska gå igneom lite saker. Eftersom båda våra entreprenörskapslärare är experter på att snacka bort tiden så ja då börjar vi 8..
Nej nu är det dags att sminka sig lite sabbt och sedan cykla till skolan. Har egentligen lust att sätta på mig sovtröjan igen, släcka lampan och krypa ner i min varma sköna säng. Är både trött och frusen.

Jag vill bli kär

Jag vill bli kär. Jag vill bli tillsammans med någon. Jag vill inte göra desamma misstagen jag gjorde med Alden, som jag än idag är ledsen över. Jag vill hitta någon som älskar mig och som jag älskar tillbaka lika mycket. Sånt är svårt riktigt svårt. För inte så att man bara kan gå ut på gatan och haffa tag i någon. För så fungerar det ju inte.
Min tid kommer den emd säkert. Vill bara att den ska komma snart. Fast man ska ju vara rädd med vad man önskar. För ibland slår det in, fast inte riktigt som man tänkt sig.

Just one more please

Det är sånna här dagar man bara vill åka till affären tända en cigg och bara njuta. Jag slutade röka för snart 2 år sedan. Fast biland saknar jag det så jag hller på att bli tokig. Frågan är om jag någonsin kommer att släppa känslan av att dra in röker i lungorna och sen blåsa ut.
Det bästa var ju på våren. Aldrig att en cigg blir godare än på våren. Marlboro light ska det vara :) Så ska man typ sitta på café och dricka det. Det ni det är grejer det haha.
Suck. kommer jag någonsin kunna släppa känslan av att att röka? Jag vet att jag inte får röka längre då mina lungor kommer att pajja då. Fast damn vad jag vill ha en cigg nu. Fast tror inte det smakar så gott som man tyckte det gjorde då :P

detta är från igår men ville aldrig läggas upp..

Det blev inte av att åka direkt till pizzerian efter de kommit upp från tvättstugan. Istället kollade vi på en rätt så dålig film där sluteet gjorde mig dum i skallen rent utsagt.. Så sitter man där och tillslut är det så jävla segt att man bara vill slänga sig över personen som håller i kontrollen och trycka på spolaframmåt. ja så när man väl suttit där och väntat på att slutet ska komma. Så är det så jävla dåligt att man blir dum i huvudet. Filmen heter " I know whos killed me". Inget att rekomendera. Om det nu inte skulle vara en sån där film som man skulle göra en fortsatt uppsats på i skolan. Men fan inte som man sitter och kollar på på en lördag för att det bara finns 1,2,4 och barnkanalen.
Så efter filmen så cyklade vi iaf och åt pizza. Väl där så väntade vi på Helen en stund för att sedan beställa. Tjockis som man är så blev det en pizza med oxfilé och bea samt pommes och bea på sidan om. Ja vill ni veta det sorgliga av det hela? Jag orkade knappt äta upp halva pizzan och den lilla hög med pommes som vi fick, ja den käkade vi på alla fyra. Så det var inte så att jag åt så det sprutade ur öronen även om det kändes så. Fast det är inte slut där. Efter det blev det en snabb sväng in på konsum och sedan hem till Mina och Jennifer för att göra pannacotta :D
Denna dag har varit väldigt mysig. Halvseg med ändå gått jävligt fort.
Har även glömt min mobil hemma hos Mina och Jennifer. Så nu ligger man här utan mobil telefon. inte för att ngn ringer mig förutom min mami och mina och Jennifer hade jag ju redan träffat idag, så varför skulle de ringa mig?:P
Fast lite skumt känns det ju. Tur att jag har en liten reseväckar klocka som jag fått av min mamma. Annars skulle jag nog blev tokig om jag var tvungen att kolla på datorn hela tiden hur mycket klockan var.

Hemma hos Jennifer och Mina =)

Sitter hemma hos Jennifer och Mina nu :) De är i tvättstugan så passar på att skriva lite här då :)
Vet inte vad som händer ikväll. bara att det blir nog pizza. orkar egentligen inte göra något. Bara skönt att vara med Mina och Jennifer. först ville jag hitta på något ikväll men kommer nog inte orka det. Så ska de iväg så åker jag nog hem och bara chillbillar hemma :)
Snart ska vi till affären och köpa lite saker. Vi ska göra pannacotta! MUMS! :D


Så var det lördag

Så har man vaknat också. Hade nog gärna velat ligga kvar i sängen lite till idag. Fast vet att går jag inte upp på en gång så blir jag helt seg i huvudet. Så lika bra att kliva upp.
Tog en sväng ner till tvättstugan för att kolla om det fanns några tvätt tider, det fanns det :) Så har slängt in lite tvätt nu och ska snart klä på mig ordentligt för att åka till Mina och Jennifer :)
Planerna var ju att om det skulle vara fint väder idag så skulle vi grilla. Tyvärr är det monligt och blåser ute. Så det blir nog ingen grillning ikväll :( Så får väl se vad det blir utav denna dagen.

Bilder ifrån igår:
 Helen firades och vi sjöng
 Det blev självklart en bild på oss tre :)
 Diana och crille
 Anette och Clara
Mer bilder än såhär blir det inte idag. Kommer kanske mer senare idag ellee några dagar frammåt.

Min fredags kväll :)

Idag är det fredag! Så jävla skönt med fredag! För då är det ju lixom helg!
Idag har vi haft Kajsa i skolan :) Vi höll på med socker :) Trodde det skulle bli skit tråkigt men vart rätt roligt faktiskt :) fast jag har en rätt jobbig bordskamrat. Efter skolan bar det av till stan där jag gick och tittade på skor :) Hittade ett par jätte fina pumps! Tack mamma för de 500 kr jag fick låna utav dig :D
Efter det var det bara att cykla hem fort som fan och duscha och sånt. Fast duschningen blev inte långvarig då Clara kom och ropade mitt namn mitt i allt ihopa :P Så fick skynda mig. Så vi fixade lite med Helens present då hon fyllde år i onsdags men firades idag :)
Hon fick ett present kort på 300 kr samt en plojgrej ( en alkohol fri öl med ett litet kort ).
Så det blev först att hem till Jennifer och Mina för att sminka mig och sånt där trevligt :) Sen blev det typ kris och panik när vi märkte att vi hade 35 min på oss att sminka oss klart, fixa hår och fixa outfiten perfa :D Men det gick bra förutom att Mina glömde snuset hemma :P
Väl hos Helen blev det lite dricka. Och sedan utgång. Jag och Mina hamnade i en ganska djup diskution om att jag tänker för mkt på det förflutna ist för att leva i nuet. Vllket är sant, har aldrig tänk på det förr bara. Så ja det blev lite jobbigt där. Fast det var bra att hon sa det. Skönt att veta att det finns folk som  bryr sig om än på riktigt. Vilket jag har märkt att Jennifer och Mina gör.
Så ja sen så gick jag,Mina och Jennifer hem först som vanligt :P Haha. Ville bara heeeeeeeeeeem fast att det blev en riktigt fin kväll. Fast man ska gå när det är på topp :)
Så var det någon som sa något om bockarna bruse.. Det är fan vi! Ja ni som inte vet vilka det är.. Fy skäms och googla nu på en gång!
Idag har jag kännt mig lite extra fin med nya skor, lösnaglar (klipps som bara ska hålla en kväll), jeans och topp samt smink och hårfix :D

Jag trivs nog i Skåne ändå. Jag har bara varit så inne i att inte trivas. troot och tänkt helt fel fast det inte alls har varit så. Det enda som fattas här nere är egentligen min mami!
Jag saknar min mamma. Hon är världens bästa och jag älskar henne så högt!

För mycket onödig energi

Varför måste jag alltid lägga enerig på det/dom som inte är viktiga? Jag orkar inte med henne längre! Jises jag sprängs snart. Hon tjejen som bor nära men ändå inte. Hon som tar så mycket energi ifrån än att man blir dum i skallen efter för många timmar. Jag vet ju att det inte är henne jag är arg på men låter ilskan gå ut på henne.  Inte framför henne och inte heller bakom hennes rygg utan här. Här kan jag skriva vilket jävla pucko hon är och ingen annan vet vem jag menar. Det är skönt. Eller är jag kanske arg på henne? Eftersom jag ibland bara har lust att skrika rakt ut när hon pratar. Att jag kan bli så trött på henne att ord inte räcker till. Så ja, nog kanske är jag lite arg på henne? Tror att det kan vara så.
Ja snart har jag väl skrivit ett helt ilägg om något som jag TROR är så.

Feelings that i don´t want to feel

Jag är fortfarande sur på Sara. Jag tänker igenom saker som sagts, saker som gjorts. Att hon alltid skulle fälla komentarer like " du har bröst men jag ahr rumpa" Vad menades med det? Då jag är större än henne i kroppsbyggnad börjar man ju undra?:S Vad skulle man sagt tillbaka? Att jag har både rumpa och bröst för oss båda? Att jag inte ser ut som ett pizza face? Att jag har en rätt bra hy? Att jag är bättre? Att jag faktiskt tog åt mig. Att sånna saker fick mig att hjärntvättas. Jag trodde att så ska det vara. Det är en sak att vara ärlig. Fast det var på fel sätt. Det var bara hon som skulle säga saker. Sa jag något tryckte jag ner henne.
Hon tog rätt mycket energi  ifrån än. Det har hon ju lyckas med att fortsätta göra fast vi ibte är vänner längre.
Ibland kan jag tycka synd om henne. Hon har inga riktiga vänner kvar. Benita har sin familj och är oftast inte ute och festar och dylikt. Heidi och Viktoria ringer bara när de ska ut och festa. Jag ringer inte alls längre. Hon har bara ANdro som jag inte ens förstår hur han kan stå ut med henne?
Bara för att man går hos en psykolog gör inte hennes agerande rätt. Vad man än går igenom och ahr gått igenom ska man försöka att vara den personen man vill att foolk ska vara emot en själv.
Anledningen till att jag skriver detta är för att det fortfarande gör ont. Det är fortfarande något jag tänker på stundvis. Ibland vill jag bara spy ut galla på henne. Ja asså bara skrika på henne och få henne att förstå att det är inte ok, det hon gor. Fast hon skulle ändå bara tycka att allt är alla andras fel och aldrig hennes ändå. Så därför skriver jag av mig här.

Idag gick jag hem tidigare ifrån skolan. Mådde inte alls bra. Nu känns det lite bätre efter att ha sovit en stund. Kommer nog kännas bättre när jag äter mat sen.
Idag har det varit ett riktigt sol väder :) Jag blir så glad när det börjar känas om vår. Det blåser mycket än så länge fast Katta säger att det brukar vara så en månad till typ sen blir det varmare :D wooohooo.
Kommer det vara detta fina väder i helgen blir det nog att grilla ute :D

 Skulle vi aldrig kommit in så skulle vi aldrig fått denna kontakt vi har nu. Tänk vad saker kan förändras? :)

Doft ljus ger en riktigt fin stämning :)

Jag har aldrig varit något stort fan av ljus. Aldrig riktigt uppskattat den mysiga stämningen som den givit utan nästan bara tyckt att det varit obehagligt att det inte varit "strålkastar" ljus i rummet.
När jag kom hem ifrån sthlm så luktade mitt rum inte alls gott trots vädring. Så fick låna två st doft ljus utav Ida. Nu har jag blivit helt frälst och köpt några egna, Men måste nog köpa nya i morgon då de snart är slut. De luktar gott samt att jag får en väldigt mysig stämning i mitt lilla rum :) Nästan som så att man inte vill tända lampan för att tvätta av sig sminket eller släcka ljuen när jag ska sova för att det är så mysigt. Det enda som fattas i mitt run nu är en gosig matta och något gullig på väggarna :) Ja vill ju även ha en hylla som jag sett på Ikea fast får väl se om det kommer att köpas :) Skulle vara riktigt fint här inne :)

Strålande sol

Så är det tisdag och andra dagen i skolan efter praktiken. Vi har haft konditori i 2 dagar nu (ja vi brukar ha det dom här två dagarna nu då Annas lektion slutat) där har vi hållt på med bitar. Det har varit roligt förutom att min bordskamrat ofta går hem och lämnar mycket åt mig (?!) vilket kan störa mig riktigt mycket.
Det känns skönt att ha åkt ner till våren. Då det är strålande väder ute :D Så ska snart bege mig till Jennifer och Mina för att sitta på deras balkong och ha det skönt :)

Vad ska man säga mer än att till er människor som har en förmåga att svara i telefonen när ni har sex.. SNÄLLA DON`T! För det r verkligen inte trevligt att prata med den personen ändå. Eller har ni en telefon som kan svara av sig själv (tex touchscreen eller med lucka) ha den avstängd!

Äntligen hemma i Kristanstad

Nu är jag hemma i Kristianstad efter att ha varit hos mamma i 6 veckor samt gbg nu i 2 nätter. SKönt att vara hemma faktiskt.
Göteborg då, hade aldrig varit där förut så ja vad ska man säga? Tror faktiskt att man bör åka dit på sommaren för att få en bra bild inte att det börjar snöa när man kommer ut ifrån Nordstan. Så ja vad gjorde vi där då? vi tittade på sm unga bagare då två i våran klass tvälade. Tyvärr fick de ingen pallplats. De klarade inte tiden. Fast det var det bara 3 stycken som gjorde typ. Iaf så tycker jag att det var starkt gjort utav de båda att de var med. Pallplats eller inte. Fan de var ju 12 utav de som blev uttagna. Fast ja, man tänker nog inte ritkigt så. Fast det gör jag :)
Ja vi kollade ju inte bara på Sm unga bagare. Jennifer piercade sig  vart får ni fråga henne om) då Claras kompis pojkvän är piercare. Sedan så hände väl inte så mycket mer? Alla var rätt utslagna. Det var bara Clara som gick ut igår med hennes vän och vännens pojkvän. Vi andra tre dega framför tvn och somnade sedan relativt tidigt.
Denna helg har varit fullt av skräpmat så ska bli skönt att gå och laga mat snart. vet inte riktigt vad det ska bli. antingen chilicorncarne med ris eller köttfärssås och pasta :)
Har även slängt in tvätt i tvättmaskinen och lånat två doftljus utav underbara ida :) Då mitt rum luktade pyton. Ja dammsugade lite med :)



halva dagen idag

Idag är det första dagen i Göteborg. Dagen har varit helt ok. Det har snöat och varit rätt så blaskigt här vilket jag inte riktigt gillar :p Fast det är ju inte det vi är här för. Vi var och kollade på Helen och Diana som tävlade i sm. Tyvärr så vann inte någon utav dom fast jag tycker att båda har gjort en bra insats. Så stor credit till dom :D
Dagen har varit så lång idag att jag faktiskt inte orkar berättar om den . Kanske kommer i morgon? Är bara så himlans trött.

Götebrog i morgon

Usch vad jag är trött. Ska packa ihop det sista nu. Åker till Göteborg i morgon vilket betyder att det var sista dagen på praktiken. Gick hem tidigare därifrånd å jag inte mådde riktigt hundra. Vilket var synd. Fast förhoppningsvis så ser jag dom snart igen :)
De här 6 veckorna jhar betytt mycket för mig. Både inom yrket och för mig som person. Jag har insett hur viktigt det är att komma hem då och då. Vilket jag har satt i verket nu :) Man mår bättre. Det är som att man får en liten boost energi när man kommer hem.
Jag har aldrig varit i Göteborg så ska bli spännande och se en ny stad :)


Att man kan ha SÅ fel

Jag trodde att vi skulle vara vänenr livet ut, sara. Jag trodde jag kände dig. Jag trodde jag visste hur du var. Jag hade fel. Det gör ont att förlora sin bästa vän. Det gör ont att veta att vi aldrig mer kommer ses. För jag vill ha det så.
Ni vet den där vännen som man ringer så fort det är något. Bra eller dåligt. Den där vännen man kan öppna hela sitt hjärta för och hon förstår. Jag trodde att det va så. Vi har bråkat så in i helvete. Fast vi har alltid gått tillbaka fast nu kommer det inte bli så. Du gjorde fel och kan inte erkänna dina fel. För det är lättare att skulla på andra. Jag vet att alla har sina fel och brister. Fast vissa brister är förbjudna. Man ska ALDRIG hoppa på en vän no matter what!

I tought that we would be friends for ever. I had so damn wrong!



:)

Nu har jag bestämt mig! Jag ska göra en bok med bagerifoton under mina första år nu. Asså när jag fortfarande är under lära. Ja man lär sig alltid något nytt i detta yrke, därför är det så kul!. Fast när nu är man grönjöling lixom :)
Igår var jag på praktiken sedan blev det att åka hem en liten stund för att sedan möta mamma i stan och hämta ut tågbiljetter inför resor upp och ner till stockholm :D Köpte även ett par hörlurar till datorn då min mobil är på inlämning så att jag kan lyssna på musik på tåget när jag åker :)

 Idag var det en beställning på två princess tårtor. De skulle vara barnsliga då det var en liten flicka som fyllde 2 idag :) Så här blev de :)

 Så här såg det ut i sönags när jag gjorde princess tårtor :)

Söndag

Tänk om man bara kunde vakna upp en dag och gått ner i vikt! :) Tyvärr så går ju inte det :( Så nu måste jag evrkligen droppa 8 kg. Eller ja, jag hoppas på att allt jag gått upp på vågen inte är fett men spelar ingen roll för måste få ner fettprocenten i min kropp ändå. Måste börja tänka på vad jag käkar. fast lycka till säger jag bara haha!

Två ruskigt bra låtar just nu är:
Frispråkarn - Nästa Tåg Nästa Buss och Pauline - Give Me A Call så fort de komme rpå radion så är det högsta volym som gäller :)
Något som är RIKTIGT härligt är att sätta på radio på typ volym 15 i bageriet och baka :) that´s LOVELY :D

Vecka 12 får jag vet svaret angåeende sommarjobb med :) Sen får man väl se vad som händer efter sommaren om Micke slutar. Finns säkert en del som tycker att jag är knäpp som har pratat med systrarna om sommarjobb när jag har på gröndal. fast såhär är det. även om jag inte får jobb efter sommaren så måste jag tänka på mitt CV. Tyvärr asså. Eftersom jag redan har jobbat i ca 1 år på konsum i gröndal så är det bättre om jag får sommarjobb hos systrarna med :)

Idag när jag kom hem från praktiken gick jag och sov i 3 timmar. Var riktgit skönt och behövligt :) Sedan käkade jag kyckling och räkwook med mamma :) MUMS! Efter det färgade hon mitt hår :) Har även färgat ögonfransar och ögonbrynen nu :) Nu fattas bara lite färg. Fast det är lätt fixat ;)

 bye bye sötsaker

 I´m so much better whit out you!




Jag vill ha sommar.. NUUUUU

Jävlar vad jag längtar till sommaren nu :) Som det ser ut så ska jag tillöland med mamma och bernt. Hoppas på att min kusin kan följa med :) annars stannar jag nog i sthlm den veckan. Tänker inte åka ner själv emd dom två. Ok när man var typ 6-7 år och inte hade något val alls. Nu däremot har jag ju valet :)
Pratade lite om sommarjobb med Terese idag :) Ska få svaret vecka 12 tror jag :) Hoppas så klart på det bästa. Sa även till henne att får jag mindre än tio veckor så kommer jag inte att ta det. Då jag har ett annat i ryggen ju :) Skulle vara riktigt roligt att få hos systrarna :) Trivs så bra och har så roligt samtidigt som jag lär mig :) Skönt på sommaren när man kan cykla också :)

idag har jag varit och lämnat in min mobil. Får tillbaka den vecka 13 tror jag. Så kommer gå med min gamla nu i de veckorna tills jag får tillbaka min älskling :) tydligen har det varit mycket fel med de telefonerna :/ 
Så idag när jag satt vi matbordet så skrek jag typ rakt ut : NEJ! mamma bah: vad fan skriker du åt? jag bah: Shit tänk om mina koder till tågbiljetterna är borta nu och att jag itne har de på mejlen. Då de hade varit i telefonen jag lämnade in. Mamma blev typ halft om halft tokig på mig. Som TUR VAR så fanns de på mejlen :) Måste typ gå och hämta de i morgon :)
 
Kan inte fatta att det bara är några dagar kvar av praktiken nu. Kommer kännas konstigt att inte gå dit längre. Nu när man ändå varit där i snart 6 veckor :)

Kan man vakna av sig själv när man vet att man måste gå upp?

Seriöst. Mitt ljud på mobilen fungerar ju inte alls nu typ. Så i morse skulle jag ha vaknat 05.30 ja då vaknar jag 05.10 istället. Är det något hjärnan programerat in? När man vet att man måste verkligen gå upp så vaknar man av sig själv? För så händer det ofta att jag gör när jag är på semester. Ska man vakna 9 vaknar jjag tjugo i nio.
Aja ska snart gå iväg till bussen för att åka till praktikplatsen. Ja jag vet att jag är lat! jag har gångavstånd på ca 20 minuter och ändå så tar jag bussen. Så skulle jag nog inte gjort i kristianstad.
Idag blir det nog mest tårtor och sånt där :) Ska bli kul. Gäller bara att ha lite tålamod idag då sinisja (uttalas sinischa) kan vara lite stirrig ibland :P Men det är vi väl alla i mellanåt? :)
Är det konstigt att jag gillar att jobba helger. Jag tycker det är asroligt? har alltid tyckt att det har varit skönt? är hellre ledig mitt i veckan istället. ja ibland vill man ju vara ledig på helger men jag skulle LÄTT kunna vara ledig bara en helg i månaden. jaja lite wierd jag vet :P
Nej nu ska jag nog kila :)
Jo ja nog åka in till onoff idag för att fixa telefonen OM jag hinner. Annars blir det i morgon eller på måndag :)
Ska förresten ta med mig kameran idag. För att fota lite tror jag :)
Ojoj måste verkligen gå nu!

Super god middag :D

Har precis ätit en jätte god middag med mamsen :) Först blev det en halv hummer med rom sås :) efter det blev det smörgåstårta med räkor och varmrökt lax :) Självklart blev det även en baguette till detta med smör och ost på :)
Så nu ligger jag bara här i sängen propp mätt som man är :) Ska nog kika lite på tv snart. Undrar om det är något bra på tv idag?

Osminkad vs sminkad

 osminkas vs sminkad

Så kan det gå när man har tråkigt haha :)


Pics

Nu har jag lagt in bilderna ifrån förra lördagen :)
 Jag och Jennifer lagom dragna :P
Mina :D
Världens sötaste Sanna :D

fanns fler bilder men de var verkligen inte fina haha. Så de läggs inte ut ;)

=)

Vaknade för en stund sedan. Fryser som fan och huvudet känns tugnt. Hoppas jag inte blir sjuk nu bara.
Det har hänt något med min telefon. Ljudet funkar inte :S Det bara tvärt dog igår. Så nu måste jag typ gå och lämna in den eller något :S Jobbigt värre!
Var och hämtade ut min medicin igår för min inflamation jag har i hårsäckarna. Då frågade jag om jag får sola. Guess what?! Hon sa att det ska gå alldeles utmärkt! :D Så ska nog gå och sola någon dag :) Utslagen för övrigt har blivit bättre men verkar inte vilja gå bort helt och hållet.

Idag är det fredag men ska inte göra någonting denna helg förutom praktiken :) Känns rätt skönt faktiskt. Oftast brukar jag ju få krupp om jag sitter hemma en dag. Men det är något jag måste lära mig :)
Måste be mamma gå upp på vinden med och leta fram två böcker till mig som jag hade i skolan förut :P Jag total vägrar gå upp där.. usch usch..
 Jag är fan så mycket snyggare med solbränna!

Lärarna på besök samt kompis träff med Tony :)

Idag var mina två lärare och besökte min praktikplats. Jävlar var kul det var att träffa Kajsa :) Ja Åke var ju med så det var ju helt ok :) fats gillar Kajsa mer :)  Åh vet  ni vad? Jag fick HÖGSTA betyg på lian :D wooohooo. Så jag är jätte glad och nu vill jag bara kämpa ännu mer. Ja för så  är det, jag lär mig inte lätt och då blir det att jag får stå och traggla med mina saker. Fast tillslut släpper det. Det är då jag kan gå och skina osm en sol när jag ÄNTLIGEN lyckats! Ja för nu menar jag inte att jag bara står där en timme utan kan stå mycket längre innan det sitter.
Sen efter praktikens slut så åkte jag in till stan och mötte upp Tony. Mötte även mamma snabbt för att ge henne bröd och en bullängd :) Sen gick jag och Tony och käkade middag, kikade runt lite i affärer och tillslut gick vi på café. Var skönt att bara sitta och snacka massa skit som förr i tiden. Samtidigt som vi förklarade och berättade hur våra liv såg ut nu, vad som hade hänt de senaste månaderna och liknande. Träffade även Tonys tjej. Hon verkar väldigt trevlig. Sen är hon jätte söt! Tyvärr har jag lite svårt för vissa tjejer men men :) Det går nog bra ska ni se :) Haha inte jag som ska vara tillsammans med henne ändå så :)
Hur som helst är jag jätte trött n ochs er verkligen fram emot att vara ledig i morgon. jag har verkligen ingenting planerat för ovanlighetens skull så det ska bli super skönt :D
 Jag kommer verkligen sakna praktiken när den är slut :(

Så jävla trött

Åh jises vad trött jag är! Att jag ska upp runt 5 i morgon gör saken verkligen inte bättre. Skulle ju egentligen vara ledig i morgon fast nu avr jag tvungen att ändra det då lärarna kommer på besök. Så är ledig på fredag ist. Fast det är skönt det med ,när jag tänker efter nu när jag ska möta Tony i morgon. Så att jag inte måste gå hem vid 7 för att man måste hinna hem och varva ner innan jag ska sova :) Inte för att jag tror att vi kommer umgås så länge. Fast man vet aldrig.
Idag skulle jag egentligen hållt på med choklad på praktiken. Blev dock inget av det. Då miljö och Häsla kommer i morgon så hade cheferna lite fullt upp med att städa och sånt. Jag och Micke städade i typ två timar idag så att det skulle vara rent och snyggt. Annars blev det mest semlor,mirliton och remonser som blev gjorda för min del..

fan vad trött jag blir. Mamma går mig hack i häl idag. kan man inte få lite jävla space ibland?! Ok, ja jag vet jag är ensam barn och allt det där. Men hallå?! Även jag behöver lite lugn och ro ibland.

Kul hittade precis en räkning jag hade lagt bakom tvn. Den där jävla grejen jag var så arg på förut. Hatar sånt där skit.. Bläääää

Oh no not you again

Idag ska Sara komma och hämta sina saker. Ska tydligen ställa de på tomten. Skönt att slippa se den människan igen. Helt sjukt hur snabbt avsky kan komma. Jag hoppas iaf att mina saker är hela och inte helt förstörda. man vet fan aldrig med henne.
Tycker det är helt otroligt att hon inte tjatat på sina saker. Då allt hennes smink och sånt är här.  Fast nu är det skönt att få tillbaka mina saker och hon få sina.

Imorgon är jag ledig i från praktiken. Fårse om jag ska träffa Tony och ta en fika då. Har inte träffat han på flera månader så man får väl se om vi slår ihjäl varandra eller om vi kommer överens.

Jag undrar när lärarna ska komma och hälsa på oss. Hoppas på att det är Kajsa som kommer :)

Tågbiljetter köpta :)

Yes nu jävlar ni! =) Nu har jag köpt tågbiljetter till stockholm vecka 13 och 15 :) Sen lär det inte blir att åka fram och tillbaka fören gesällen är klar. Och det är inte fören i maj.
Så lika bra att passa på :)


jag gillar praktiken :)

Har precis kommit hem och det första jag gjorde var att slänga i mig maten. Hjälp så hungrig jag var. När jag jobbar 13-20 så får jag ingen rast så varmken sitter eller äter på flera timmar. Så när man kommer hem runt 20.40 (nu när jag fått skjuss) så bara slänger man i sig maten och sitter en stund.
idag har det varit precis som igår, pralin tillverkning :) Det är rätt roligt faktiskt. Skönt att inte vara så många i bageriet och pilla lite. Kanske därför jag gillar helger på Systrarna  Delselius:) För då är det två som jobbar helg också jag :)
Jag sitter och funderar på om jag ska komma två timmar tidigare till praktiken i morgon så att jag får mina timmar? För vill gärna ha 240 timmar minst lixom, vilket jag inte får när jag bara jobbar 7 timmars pass. Visserligen var jag där ca halv ett idag och gick runt halv nio. fast får se när jag vaknar. Om jag vaknar runt 8-9 ska jag nog ringa dit och fråga :)
Förresten, förra veckan blev systrarna delseilus utnämda till skärgårdens bästa semla :D Roligt va? Har helt glömt bort att säga det :P

irriterande fenomen

försöker boka biljetter hem till sthlm vecka 13.. emn det går fan inte!! Usch så irriterad jag blir. Får fixa det ikväll då för nu hnner jag ju inte det.. SÅ jävla typiskt!

Sovmorgon :)

Vaknade för en stund sen :) Börjar inte fören 13 idag heller så sitter just nu och bara degar framför datorn. Borde göra mig i ordning först så att klockan inte bara tickar iväg sen. Inte för att man måste fixa sig värsta mycket när man är i bageriet, men jag tycker att det är roligt :) Känns som att jag börjar få tillbaka gnistan att börja ta hand om mig igen :) Vilket jag typ inte hade i skåne på sistonde.
Kollade upp när påsken var med. Den är inte fören vecka 16. Så åker jag upp på påsken kommer jag inte åka upp fören efter 5 veckor ju. Så frågan är om jag inte ska åka upp den 14e och sen den 16e? Eller typ den 13e. För lär ju behöva hämta mer vår kläder med tanke på att vädret är svårt nu. Ena sekunden har snön smält och andra så snöar det för fullt. Ska nog prata med mamma om det. Vilka veckor jag ska åka och sådär :)

Helt jävla sjukt! Var inne på en tjejs blogg nyss. Hon har BARA vaken bilder i varje inlägg när hon skriver om dagens händelser. kan inte säga att bilderna är så jätte smakfulla heller.
Sånt där förstår inte jag? Allts¨å det var typ av playboy stuk. SÅ har ju inte ens dom som är mer i de här herrtidningarna. Varför är folk så jävla kåta på kändis skap?

 Måste verkligen hålla tiden nu så att klockan inte tickar iväg för mig :=)

..

Pratade med Tony igår för första gången på flera månader. Kändes rätt bra. Vi ska nog ses på torsdag. Känns rätt läskigt faktiskt. Tänk om vi börjar bråka igen?
Tony har jag kännt sen vi var små. Han har varit som en storebror för mig tills han började vara med fel folk. Folk som gör saker utan för den lagliga biten. Tydligen har han ändrats nu. Fast det får vi se när vi ses. Är rätt orolig över det faktiskt.

Åh vad jag blev sugen på ett fotbad. Det är SÅ skönt! Barra sitta framdör tvn med fötterna i vatten med fotsalt i, så sticker det lite i fötterna och man känner verkligen hur det lukras upp :) Så sätter man på fotkrämen efteråt och fötterna känns som babyfeets :D

Det känns konstigt att ha bråkat med en person som man trodde man skulle vara vän med hela livet. fast nu vet jag att jag och Sara aldrig kommer ha kontakt igen. Det känns skumt. Fast har väl börjat tröttna lite rätt länge nu. Hon och jag funkar nog egentligen inte ihop. Man var bara van med det så man fortsatte. Jag kan inte säga att jag glädjes med henne när jag visste att hon inte gjorde det med mig. Egentligen vill jag inte säga för mycket nu. Vet att mycket av det jag säger nu kommer av ilska då.

Jag måste verkligen börja tänka på vad jag äter.. Måste börja träna och verkligen röra på mig. Fast just nu har jag ingen energi till det alls. Hoppas på att den kommer snart :)

 Så här kan det se ut när Micke städar disk rummet. Hahaha.


Fortsättning följer....

Sådär nu är jag hemma :) har precis ätit resterna ifrån pizzan igår, MUMS! :)
På praktiken blev det till att slå upp grisslinge hill som är ett råg vete bröd. Mat bröd alltså :) Sen så blev det pralintillverkning :)

Fan vad arg jag var i morse, jag riktigt kokade. Sen när gjorde jag fel? Jag gjorde inte fel, det var Sara som gjorde. Man hoppar inte på någon bara för att man tycker att den andra inte bryr sig. Våld är aldrig rätt. Hon skrev i morse att jag var en dålig vän och bara brydde mig om mig själv och att folk ska bara vara ledsna eller glada när jag är det. det är så jävla fel. Jag går inte runt och säger vilke jävla bra kompis jag är. Det gör hon. Varför säga något? Sånt visas väl. Det är som att de som inte är snälla går runt och frågar om de är snälla eller säger det. Bara löjligt. Så det blev jag iaf sur för. Att hon förstörde en hel kväll för oss brydde hon sig inte om. SÅ man kan ju undra vem som har rätt egentligen.
Är det rätt att starta bråk när man firar någon? Är det rätt att slåss? Eller ja försöka slåss. Är det rätt att inte kunna erkänna att man har fel?
Märkte även igår att hon tydligen har rivit mig på bröstet med. Fan vad sur jag blir när jag tänker på det. Hur jävla lågt kan en människa sjunka?
Mamma säger att det handlar om att hon alltid ska stå i centrum. Så därför ser hon inte när hon gör fel för att saker och ting bara ska handla om henne.
Hon däremot tycker att jag är sån. Fast jaja hon är så jävla bränd i huvudet!! Gaaaaah vad sur jag blir.

=)

Idag går jag 13-20 på praktiken :) Lite skönt att få sovmorgon faktiskt, även om jag vaknat flera gånger innan jag äntligen gick upp.
Idag ska jag och Hanny (den andra praktikanten) göra praliner lika så tis och ons med :) Tror att det kan bli riktigt roligt :)
igår firades min kusin Emma som fyllde 12 :) Var riktigt trevligt att vara där :) Sen efter att alla deras gäster gått åkte jag,mamma,Agnetha,Ellinor och Emma till forum och shoppade lite. Eller snarare de shoppade och jag hittade typ inget. Sen köpte vi pizza som vi åt här :)

Ojoj nu måste jag springa ner till bussen. Hörs senare ikväll tror jag så komemr uppdateringar om vad som hände på praktiken. För det händer alltid något roligt där! :D

Det verkar ju aldrig ta slut!!

Att det inte bara kan ta slut!! Nej nej, tydligen så har inte bara hon gjort fel utan även jag som inte fårgade hur hon mådde när hon hade tagit hans mobil.
Jag anser såhär: När du firar din vän så ska det handla om henne/honom. Det skulle inte spela någon roll om så Alden (mitt ex) hade varit otrogen mitt framför min näsa. jag skulle ALDRIG gjort så!! Klart man blir ledsen men FAN inte sådär. För då handlar det inte om mig och mitt förhållande elle rom mitt liv i huvudtaget. Handlar det ju om den man firar.
Folk undrar om vi kommer vara vänner. Svaret är nej. Finns ingen anledning till det. Man ska ALDRIG NÅGONSIN hoppa på den person som man kallar sin vän och bråka med den personen. Sen komma och säga att det faktiskt inte bara var hennes fel. Det gör mig svin förbannad. Jag vill aldrig se henne mer. Aldrg prata med henne. Så hennes saker och mina saker får bytas genom min mamma. För min mamma kan säga ifrån mycket bättre än vad jag kan emot folk.

Tack till Sanna,MIna Och Jennifer som gjorde min kväll riktigt rolig! Middagen var helt fantastisk :)

Det som skulle varit en rolig kväll slutade i kaos

Igår var det tänkt att vi skulle ha firat min 20 års dag. Istället blev det en natt som slutade i kaos.
Det var igår som jag skulle ha blivit firad av mina nnära och kära. Så det hela började med en middag klockan 18.00 hemma hos mig. Där det blev mat och en hel dle drickande. Efter det fortsatte vi emot stan. Väl i slussen börjar Sara bråka med sin pojkväns kusin och de tjaffsar och honvägrar att säga vad som är problemet.
Mina och Jennifer har vid den tidpunkten redan lämnat oss för att åka hem och sova. Vi andra har fortsatt emot K2 för att festa :)
När vi kom dit var det inte så mycket folk. Så jag och Sanna gick och satte oss medan Sara pratade i telefonen. Redan då började jag känna irritation. När man ska fira någon MÅSTE man lägga allt annat på hyllan. För då handlar det inte om en själv utan om någon annan.
Kvällen går och Saras pojkvän med vänner kommer och man kan väl säga att det är då kaoset börjar. Jag ville inte lägga mig i så¨jag och sanna gick och satte oss lite, gick oss dansade, ja hade det allmänt lugnt.
Efter att tjaffset med kusinen retts ut (jag tror att det gjorde det) så börjar Sara att bråka med hennes pojkvän. jag går iväg på toaletten och helt plötsligt hör jag sara stå och skrika på någon när jag sitter på toa. Hon pratade i telefonen.
saras pojkvän komemr fram till mig och han pratar en hel del. Sen kommer Sara fram och ler som fan och bah: Andro ko. Så de går iväg. Sen kommer han tillbaka skit sur. Det var som så att hon har tagit hans mobil ringt upp någon tjej som hon trott han var otrogen mot henne med. Ja det är där jag kommer in i bilden helt enkelt. Andro ber mig hämta hans telefon eftersom hon bara slår och inte lyssnar. Jag ville egentligen inte för då hade jag börjat bi riktigt arg. Så jag ber henne att ge mig telefonen och hon säger " nehedu" så då sa jag ok du behöve rinte sova hos mig ikväll. För vid den punkten var jag så trött på henne att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Sen komemr hon tillbaka och ber att få prata emd mig. Hennes mun ler men inte ögonen så jag bah: nej. Då jävlar hoppar hon på mig och börjar skrika att jag tar honom framför henne och gud vet vad. Hon drar mig i håret, har rivit upp handen på mig. Påå något sätt så tar jag mig därifrån. Jag och sanna lämnar klubben för att fortsätta mot slussen där toalettbesök och donken mat står på listan. Vem tror ni kommer tiill donken? Som värsta sliskparet? JO DOM! Då har hon alltså slagit mig för något som tydligen inte verkade ha stämt.
Så ja en sak är klart. Hon säger alltid vilken bra vän hon är och tar folk framför sig själv. Det har jag aldrig hållt med om och speciellt inte nu.
Jag och Sanna tog bussen från slussen halv fyra och var jätte trötta. Jag avr väl hemma runt kvart över fyra och sen var det bara sängen som gällde.

RSS 2.0