Inga rynkor men nästan?

Jag blir lika för¨vånad varje månad när den helt plötsligt är slut. Är detta ett tecken på att jag börjar bli gammal? När dagarna går för fort och man hinner inte ens emd hälften utav sakerna som hade behövts göra för flera dagar sedan. Suck, om det är såhär nu.  Hur ska det då gå sen? haha ;)
 har förövrigt haft en riktigt fin dag =) Först blev det jobb 6-15 och sedan hem, sova lite middag och därefter möta upp bästa Amina! =) 
 Trots mina redan 3 koppar kaffe idag så blev det en stor kopp kaffe till och en hel del prat =) hur underbart är inte det! =) Synd bara att man inte hinner ses mera :/ Men ja, återigen. tecken på att jag blivit gammal? haha
 
 Tårta jag gjorde idag ;)

-

Du ska veta en sak. Jag tänker på dig och mig ibland. Jag önskar ibland i smyg att det skulle ha slutat upp med dig och mig. Inte för att det egentligen fanns någon riktig kärlek där. Men ibland önskar jag mig blå att det skulle ha blivit så.
 Om du, ja det är så jag tänker. Om du bara hade lyssnat. Om jag bara hade vågat öppna munnen och pratat. Om jag hade vågat. om du hade varit som i början. Ja, det finns alltid ett OM. och jag önskar ibland att det inte funnits ett om. Jag önskar ibland att du hade blivit min.
 Om jag hade vågat nu. Då hade jag lagt upp bilden på dig där du ser lite tjock ut. Fast det vågar jag inte. Kan bli så fel då.

"Vi ska dem vi vill vara. hellre nu än efteråt"


det skrämde skiten ur mig rent utsagt!

Fy bubblan vad rädd jag blev i morse. Klockan fem över fem stod jag vid ytterdörren, låste och då slås ngn jäkla grej på mobilen på. Som förövrigt ligger i fickan. Så när en röst på engelska började prata i den kolsvarta natten. Så höll jag på att svimma! Men ja, det gick över rätt fort. men då kom nästa grej. Hinner precis gå ner för trappan och sneda lite ver gräsmattan då jag ser någon filur komma gåendes bakom sphuset! nej fyyy ville bara lägga benen på ryggen och springa hem! jag som är så mörkrädd! jahapp, och evm var det då? Joo grannens nattliga sällskap som kom gåendes och skulle väl få sig något haha.

Godis är inte mat

Nej, det var ingen bra isé att försöka ersätta mat med godis. Nu är jag bara ännu hungrigare och har dessutom fått ont i magen, haha. Så borde nog ta och fixa ihop lite mat nu. Men orkar verkligen inte. Är inte ens sugen på mat =/
 

Ibland lyckas man ju bra jävla duktigt ändå

Endast några minuter kvar av lunchen och hitils har dagen gått hyffsat bra. Mycket att göra då det kommer firas Halloween i de flestas hem i helgen. Så då gäller det att vara förberedd =)
 Lyckades inte försova mig i morse men på något vänster kom jag typ 1-2 minuter försent ändå :S


Min mamma räddar alltid de värsta dagarna <3

Idag lyckades jag försova mig igen!!! Jädra skit. orkar inte ens stressa till jobbet längre utan likabra att lugnt åka iväg till jobbet, så att ingen olycka inträffar. Sedan jobba över den tiden man blev försenad. Än att stressa dit, minska på lunchen och sen bara jobba över 5-10 min. Vilket inte är en så bra idé :P
 Efter jobbet idag så åkte jag hem, satte på mig lite maskara och åkte sen iväg till kista och mötte upp min lilla söta mamma =) Blev middag och shopping! =) Så nöjd över det jag hittade =) Har jag inte världens bästa mamma?! Som är så jätte söt och åker till Kista och möter mig efter jobbet bara för att vara mitt smakråd, bjuder på middag och det mesta av vad jag shoppade? Åhhhh hon är ju bara fööör underbar :D
 
 


Superfin höstdag igår =)

Hade en riktigt fin höstdag igår! =) Vaknade förvisso tio minuter innan läkarbesöket. Jag som hade tänkt gå upp och hinna ladda en tvättmaskin och avnjuta en fin frukost. men nopp. blev istället rally till Östars vårdcentral. Var väl där i ca 5 minuter som max och sen var det bara att åka hem igen =) 
 Kanske blev dagen lite för fin igår? För idag försov jag mig så pass att chefen fick ringa och väcka mig, jag kom en och en halv timme försent och ja.. nej det var helt enkelt inte bra :P
 Så nu har jag kollat på ett avsnitt av värsta pojkvänsakadimin. SÅ DUNDERBRA!!! Skratta riktigt mycket varje gång hahaha =) Synd bara att man måste vänta en vecka tills nästa avsnitt :( Men snart blir det nog läggdags! För är väldigt väldigt trött idag :(
 

Lat middag =)

Idag kände jag verkligen inte för att laga mat =) Så åkte och köpa ett  stenugns bröd med surdeg i och lite pålägg =) kokade sedan upp en stor kopp te och volá dunder middagen är serverad haha =)
 Risken finns ju att man äter lite för mycket då det är så förbaskat gott! =)Nej men till saken hör att jag har typ slutat äta frullebulle då jag insett att jag kan sova 20 min längre på morgonen haha ;) men nu måste jag bli bättre igen på det här med mat rutinerna.


vem kan det vara?

hahaha nej nu är jag nyfiken.. VEM kan det vara som har kommenterat med signaturen " Din blivande man" haha ;) hmm... 
 
Nej idag är det hursomhelst måndag =) Dock inte sovmorgon idag men det har ju gått bra ändå =) har varit en hel del att fixa nu på morgonkvisten. Men ja, vi är ju en man kort nu i några veckor då kollegan i bageriet är på semester. Så ja, vi brukar vara två på kondis och nu är ajg ensam. Så wish me luck!
 nehepp, nu är rasten slut och jag ska fortsätta beta av jobb listan då =) måste även hinna med lite saker på sidan om innan jobbpasset är slut. Bara hoppas att hjärtat slutar slå så förbaskat fort! Och hårt.. känns som att det snart kommer ploppa ur haha ;)

nostagli =)

Snacka om nostaglitripp till barndommen =)
 Söndag kväll och snart är det dags att sova =) Så att man är pigg i morgon bitti. Men först, coca cola i glas flaska och uppvärmd kladdkaka i ugn ( från kladdkakebaket sist). Minns att när jag var liten och gick på konditori med pappa så fick man alltid något sött som ett vaniljhjärta ( älskade dom när jag var liten) och coca cola i glasflaska! sååååå gott :D

Framtiden får helt enkelt avgöra

Jag har gått i ide. Jag har öppnat som en liten bubbla i mig själv. Där jag helt gått in i mig. Tankarna snurrar mer än vanligt och jag försöker reda ut mig själv. Jag vet inte vart jag ska börja. Kanske är det inte bra att tänka för mycket. Det kan få en att må väldigt dåligt. Speciellt om tankarna är negativa.
 Jag vet inte om jag någonsin kommer bli kär igen. Jag vet inte om jag någonsin varit det. Jag vet inte alls hur framtiden kommer att se ut. Mer än att jag inte är riktigt nöjd med hur mitt liv ser ut idag. Det är mycket jag är glad över att jag gjort. Men det känns som att något saknas.


Jag har bakat kladdisar! =)

egentligt borde jag ha slängt upp fötterna på soffkudden. knäppt upp översta knappen på jeansen och bara fläskat i mig mina nybakade kladdkakor. Det blev inte så. Istället sitter jag här i köket och avnjuter en kladdkaka med ett iskallt glas mjölk. För ja, choklad och mjölk gör sig bra tillsammans =)
 Men som de änglar ni är, så ska ni få ta del till detta recept jag lyckats komma över ;)

Detta behöver du!

 
100 gram choklad ( jag köpte Lindt 70 procentig choklad som heter Madagascar, då jag gillar fruktig choklad!)
 100 gram smör ( jag köpte osaltat smör, då jag vill låta chokladen tala inte saltet i smöret :P )
 4 msk kakao
 2 ägg
1 msk vaniljsocket ( försök undvika vanillin socker här va ;) )
2 dl socker

Så här gör du!

 1.
Sätt på ugnen på 160 grader
 2. smält smöret
 3. smält chokalden på vatten bad eller i micron på 30 sekunders intervaller. Så att du inte bränner chokladen. Jag smälte förvisso min choklad i smöret. Då jag inte hade en tillräckligt bra kastrull och bunke som matchade tillsammans
 4. Rör ihop ingredienserna
 5. Antingen så bröar du en form med ströbröd.nötter eller vad man kan tänka sig och lägger smeten där i. Eller så gör du som jag. Lägg de i platta stora muffins formar. Då man kanske inte äter upp allt på en gång. Och på så sätt är det här mycket smidigare =)
6. Bakar du i form baka i ca 24 minuter, det är beroende på ugn. bakar du i muffins formar kika till efter ca tio minuter!

Hoppas det smakar bra! =)


Onsdag =)

Mitten av veckan är äntligen här och bara två dagar kvar till helg =) SÅÅÅÅ SKÖÖÖNT! Denna vecka har jag varit sjukt trött!
 Så blev en powernap i två timmar idag och sedan snabb middag haha =) Så nu sitter jag här inlindad i handdukar och hårinpackning =) Så lite myspys en onsdag såhär =)
 Så nu ska jag väl egentligen försöka det här emd att fixa word till min dator.. IGEN.. SUCK!!! Går inge bra alls och mitt tålamod tog slut för över en timme sen. Så trots en behövande dusch är jag arg som ett bi! För avskyr sånt här.. Varför kan itne saker och ting funka på en gång?! nej man behöver tydligen vara teknisk kunnig för sånt här!! Och skiten måste vara klar senast i morgon! JÄVLA PISS APA HELVETES FAAAAAN!

 Får försöka tänka på härliga gamla sommar minnen istället! För detta suger verkligen!

Underbara fredag :D

Äntligen hemma efter en underbar fredag! Först blev det jobb 8-17. På jobbet så var det även VÄRLDENS SNYGGING! Så oh yes, jag hade ögon godis :D Inte varje fredag man har det :)
 Sen blev det att möta upp marie-louise på chokladfestivalen. Där det inhandlades lite godsaker :D var väl där i 1 ½ timme eller så :)
 Egentligen var det tänkt att hon skulle ta bussen från danderyd ut till föräldrarna direkt efetr. Men eftersom vi började babbla en massa så missade hon både en och två bussar :P Så kom jag på att oj jag skulle ju ringa Jennifer. Sagt och gjort. Så det blev donken med Jennifer och M-L :) Och nuuuuuu är jag hemma. Sjukt trött och snart ringer väckarklockan igen! Ja, och då är det dags för helg jobb :P Avundskjuka va?;)
 nej dags att sova! Så man får liiiite sömn :)

Upp och ner

Måndag hela veckan? Varje gång man jobbar helg så rubbas hela tidperspektivet.. Idag när jag vaknade kändes det som att klockan var 5. och egentligen måndag. Dock var det torsdag och jag gick upp kl 7. Helt snurrigt blev det :S
 Så nu sitter jag på jobbet och halvsover framför datorn. Och bara väntar på att lunchen är slut. för sen är det bara några timmar kvar på jobebt och man får gå hem och sova :P haha!
 För det var ju fin besök från Skåne igår. Så istälelt för att ligga hemma och evrkligen sova bort min dumma dumma förkylning. Så blev det massa att göra istället :P vilket är ju trevligt det med :) Kvällen avslutades iaf hos jennifer med fika :D
 

Not again!

Dumma dumma dumma! Har inte mått bra nu påflera veckor. har svårt att andas och hjärtat slår hårdare än vanligt :/ har förvisso inte ringt någon läkare än. Bestämde mig för att gå hem och vila och försöka bli frisk på så sätt istället. Då det  känns som att jag ätit medicin för länge.
 Så var dock bara på jobbet i två timmar idag :( Känns jätte dumt. But hey what to do?!
Så nu ligger jag här i pyamasen. Håller på att tina upp lite kött för en tidig middag.
 Och i morgon kommer mina fina skåning katta och sover hos mig :D

Om vi låtsas att världen vore perfekt

Ibland tänker jag att det skulle vara mycket bättre om vi stängde våra ögon och lät rösten leta sig in i trumhinnan. Och där sedan avgöra hur personen är. Inte för hur man ser ut. Utan hur rösten klingar, hur kroppen känns breve sin egna och ja, kanske skulle man helt enkelt lära känna varandra så mycket mer. Om man just slöt ögonen. Då skulle det inte behövas några fina överflödiga ord som lätt kan sägas men sällan menas. Nog kan vi skylla på det hårda klimatet människan skapat. fast vi är ju en del utav den. Så inte ska vi gnälla.
 Så om du sluter dina ögonlock, hör mina ord. Lyssnar på mitt tonläge. Så kanske du lär känna mig. Och inte hon den där som folk tycker är snygg.

Söndagen, sista dagen i småland

Sista dagen i Småland. Oboy vad jag längtar hem till min lägenhet! Visst har det varit trevligt och väldigt lugnt och skönt. Dock så känns helgen alltid för kort när man är här nere. Då fredagen går åt till jobb och bilresan sen på söndagen så är det ju 4 timmar hem.. Om man inte fastnar i södertälje :S
 

 Madde köpte en ny system kamera i veckan och jag fick ställa upp som modell igår haha

Stillsam helg i Småland

Jag har flytt stockholm för en stillsam helg i Småland. Idag stod det marknad på schemat och det slog mig när vi var där. Att det känns som att vara med i en Astrid Lindgren film. Då de pratar som Emil i Lönneberga :)
 Det är skönt att bara låta ögonen vila på den sköna naturen. Få spendera mycket tid med nära och kära. Ja denna helg, är precis som en helg i höstmörkret ska vara.
 Blev även att kika in på Lundbergs möbel affär. hittade en fin kökslampa :) och även ett skrivbord :) Som i sthlm är 15 % dyrare :) Dock blev det bara lampan som fick följa med hem denna gång :)
 

Vart tog september vägen?

Söndag. Vi har redan kommit fram till söndag och andra oktober. jag begriper inte vart september tog vägen och är mer fövånad att det redan är söndag då jag int ehunnit med alls. Känns som tisdag 14 september. Inte Söndagen den andra oktober.
 Hursomhelst. Helgen är snart slut och att jobba helg har för engångs skull varit jävligt roligt! OCH det trots att jag försov mig idag i 45 min :S hua! Snacka om paniiiiiiiiiik på morgonen. Jag kan även tacka min lyckliga stjärna att det inte fanns några poliser som lurades i buskarna. För då, ja då hade mitt körkort ryckt idag.
 Ska snart ta och fira min söndag med lite färdig pizza, chips,kakor och godis och ett glas läsk :) Får väl se om man hittar en sån där halv dålig film man kan slö kolla på på tvn med! :P

Svar på tal :)

Förstår att du tycker det är pinsamt att baka med margarin om man är utbildad bagare. VILKEN TUR att jag då tog smör ist :) Men margarin ( vegetabiliskt fett) är till att föredra om man vet med sig att ngn som är laktosintolerant kommer att äta bullarna :) Och detta recept är ju inget eget komponerat recept :) utan ett jag hittade på nätet :) Som jag bara provbakade :)
 Men en sak är säkert. Nästa gång tar jag i kardemumma i bulldegen :D


vart är jag? hmmm

Vaknade upp i morse och visste inte alls vart jag var någonstans haha. fast att jag låg i min aldeles egna säng i min aldeles egna lägenhet ( ok, nu ljög ja mamma äger väl några procent men ändå :P ) 
 Känns rätt så skönt att det faktiskt inte var skrik och panik nu på morgonen. Utan allt blev klart i sånär tid :) Hur underbart är inte det?! 
 satt förövrigt uppe igår och pulade med skrivaren som vi skriver ut fotobilder med och ahr på tårtorna :) Eftersom jag inte är teknisk alls så tog det väl 45-60 min innan jag fått det där klart och en normal bild skrevs ut :) Så nu är det iaf klart :D
 

RSS 2.0