=)

Går kvällen var riktigt nice! Dock kunde musiken varit bättre. Men men man kan ju inte få allt.
Jag vill evrkligen shoppa! massor.... Klojar,tröjor underkläder jag allt! förutom byxor typ, för det har jag. är väl emr en kjol människa gillar inte jeans, för ska de soitta snyggt så sitter de oftast tajt i magen ;P vilket inte är skönt. då räd et skönate med en kjol :D Eller leggins med lång tröja :D
Känenr verkligen att jag måste gå enr 6 kg.. Det låte rmkt och de tär mkt, men måste bli mitt smala jag igen känenr jag. Jag trivs inte längre emd min kropp och det syns verkligen på bilderna jag tar. Har börjat äta emr otnyttigt vilket även börjar synas på min hy. vilket inte alls är bra. Har aldrig varit ngn som haft en dålig hy så jag avskyr det här. dags för salla och bönor och allt vad det ehter för mig nu asså. måste nog börja käka gröt på morgonen med ;P Så att man håller sig ända fram till lunch.
Måste även börja träna, men först så måste jag spara ihop pengar till resan, lär ju lägga in ganska mkt från april lönen till resekassan, nu är det snart bara 3 månader kvar! :D längtar galet mkt.  Men om 2 månader ska resan vara betald eller aa 9 juni så 2 ½ för det är ca 3 ½ månad kvar nu tills jag och Emelie sitter på flyget enr till kroatien, FAN vad brun jag ska bli!!
Men måste iaf spara ihop pengar till resan nu, bästa vore ju om jag kunde jobba ihop allt så att jag slapp ta det ifrån mitt sparkonto :) För då har jag det kvar sen när jag kommer hem från resan.
Planen är ju att om jag inte kommer in på gesällen så ska jag ta mitt körkort, kommer jag inte in på gesällen nu får jag väl ta det via jobbet senare i livet. Så världen går ju knappast under. Har ju fortfarande planer på att bli lärare. så kanske jobabr ngt år och sedan börjar plugag till det. men utbildningen är 4-5 år. så man får se.  Vill ju bli hemkunskaps lärare tror jag :D eller bageri lärare. Något praktiskt iaf. Men är fortfarande bara 19. Så man får se vad som händer.
Snart är min student klänning klar med :D fan vad skönt, när alla andra springer runt som galningar, och letar klänning ocha ltl vad det är, så har jag redan min klar :D Den ska vara klar senast vecka 16. Så det kan hända att den är klar vecka 15 :D jiho!
Är jätte nyfiken på hur mkt den kommer att kosta ;P Och självklart hur den kommer att se ut.

En kopia utav mig? Scary:S

Jag börjar fundera på om jag har en dubbelgångare? Ett antal gånger har ett antal vänenr sagt till mig konstiga saker som att: avrför hälsade du inte på cafét? Fast man är någon helt annan satns, eller du är på samma bio som en viss person, fast jag sitter hemma. Eller att jag en gång fick en utskällning för att jag skulle ha suttit mitt framför en kompis till mig och inte sagt hej, det roliga med det här var att jag avr i småland, där jag ahde min praktik, och kunde knappast ha suttit på ett pendeltåg, då det enda tåget som går i hultsfre där SJ tågen ;P;P
Så man börjar faktiskt undra, så SNÄLLA, nästa gång ni möter en människa som ser ut som jag, akn ni ta kort? För jag börjar faktiskt bli nyfiken på om jag ahr en dubbelgångare? Som sägs vara lite längre än mig, eller är det bara så att jag ahr kompisar med jäkligt taskigt minne?

Så, utgång ikväll då, skulle egentligen blivit i morgon men hon som fyller 20 har tydligen blivit sjuk, så tråkigt för henne =/
Så det blir utgång idag ist, är väldigt avskräckt från att dricka med tanke på vad som hände förra fredagen, men ikväll blir det att hålla hårt i sin dricka och inte släppa den en sekund!

jag och mitt ex har gjort slut för snart 2 år sedan, och han är VERKLIGEN ingen människa jag skulle kunna tänka mig att han skulle gifta sig nu, men jo. Snubben har gått och förlovat sig. är väldigt glad för hans skull. Fick se bilder på de från förlovningsfesten! Fett SÖTA!
Hoppas du och Lara får en bra framtid, Samer.

Nej nu är det dags att springa järnet ner till bussen! FAN glömt att ladda ,p3 :( men men

Man börjar ju undra.

Jag blir lite smått fundersam. Man ser de som är yngre i 13-16 års åldern. Fan skämms ni inte?! Springer runt och slåss,gör dumma saker och kanske tillochme dtar hash elle rliknande. Det här tycker dom är tufft! Hur kan man tycka de tär tufft?! Nej, jag förstår inte vad det ska bli av dom barnen. Fattar inte att föräldrarna inte lär sina barn att man sprinegr inte runt och kallar varandra hora eller liknande ord! Kanske har deras föräldrar bristande färdigheter i språket. Men d får väl tamefan skolan gå in och banka vett i huvudet på dom! För vadå, ska våran nästa generation bli idioter hela bunten? NEJ TACK DU! Det 'är sånt här som får mig att tänka fan avd jag komemr bli strängs om mamma, jag lär väl vara dne enda mamman i hela sverige som inte komemr låta mina barn använda vilket språk som helst eller bete sig hur som helst. KLART man inte alltid kan veta vad ens barn gör, men man kan veta mycket. Nej jag blir bara irriterad,fundersam och smått chockad.


Fortfarande söndag 23 mars

Haha ok jag är en riktig gluffsare, jag äter gärna framför tvn, alltså godis eller något annat mumsigt. Men nu måste jag bara berätta en sak! HAHA, kände nyss att något kliade på ryggen, det kändes skumt. Gissa vad jag hittade vid bh kanten? innan för tröjorna? jo ett snacks! hahaha.. Fattar inte hur jag lyckas! Men så är det ;P
Tyvärr blir det mycket godis nu för tiden, måste verkligen tänka på min kropp. Men jag orkar bara inte. får fixa skolan först sen kroppen. Fick en trevlig komentar av mitt ex förra helgen. Jag har haft en ganska lite rumpa, men nu när jag har gått upp något kilo så har jag fått en lite större rumpa :D Så han sa att jag snart komemr få J.Lo rumpa :D hahaha tyvärr gubben, så blir jag snart ett fläsko! Men tack för din urgulliga kommentar!
Träffade pappa idag, har fortfarnde inte fått någon födelsedags present av honom. men hey! Min pappa är en idiot. Men men. Sånt får man väl leva med I guess. Så min mamma skällde ut honom idag, igen. Med tanke på att han nästan tvingade mig att köpa ett påskägg åt honom när han alltid ger mig as äckligt godis, och inte givit mig någon present. Då fyllde jag lixom år i februari!
det är lustigt det där. Alla frågar hur mår du? Jag svara bra. Hahaa. vad ska jag svara? precis hur jag känner. Packa på alla mina känslor skulle inte tro det va;P
men det är väl därför jag ahr en blogg, för att skriva av mig lite av det jag känner. Men skulle folk inte fråga hur man mår skulle man nog känna sig lite ledsen efter ett tag.
Måste bara säga att det är roligt att läsa andras bloggar! Folk visar verkligen sig själv i sina bloggar vilket är rätt roligt.
Nu har jag ÄNTLIGEN skrivit klart mitt gesällbrev :D
Nu måste jag bara fixa klart 4 uppsatser. Sedan är jag klar :D måste även få godkänt på dom. Men det ska nog gå. Det bara MÅSTE gå. Annars får jag inte komma in på gesällen. Men vet fortfarande inte om jag vill. Jag vill men ändå inte. Jag tänker ändå söka så får jag väl anitngen tacka nej eller ja. Och får jag det och jag tackar ja och det inte känns som min grej får jag väl hoppa av.
Men snart börjar allvaret. Gymnasiet är snart slut och vuxen livet börjar hör man överallt. Men hjälp nej vänta! Jag vet ju inte opm jag är redo ännu! Har gått i skolan nästan hela mitt liv, och ahr jag inte gått i skolan så ahr det varit dagis eller dagmamma. Så det har ju alltid varit någon där som talat om en rätt och fel och vägledit än. Men när man kommer ut i arbetslivet så är de tingen som säger gör si gör så. Då gäller det bara att prestrera. Vara duktig och allert.

Söndag den 23 mars

Jadu, så igår tänkte jag att jag skulle gå och lägga mig tidigt. Men det skulle jag inte ha gjort, folk ringde och skickade sms halva natten ;P Så slutade med att kl 5 på morgonen så satte jag på ljudlöst!
Min älskade kamera är fortfarande sönder så kan inte lägga upp några bilder. Så det sörjer jag lite över.
Har äntligen fått till mitt gesällbrev, tror jag! haha.. Nu måste kjag bara fixa vissa grejer i skolan så att jag inte få IG i något ämne, för då får man nämligen inte komma in! =/ Tycker ju att man borde få göra som när man gick i nian, om man hade ett ämne för mkt t ex språk så fick man välja bort ett ämne, förutom matte,svenska engelska dårå.
Idag ska jag gå opch träffa min pappa i stan, ser på klockan nu och märker att jag måste nog klä på mig och fixa mig om jag ska hinna, men men. Känner inte alls för att träffa honom. Men att han är som han är verkar vara något jag kommer få leva med livet ut. Tur bara att jag har världens bästa mamma!
Skönt att få en ledig helg med :D kommer jag få nästa helg oxå. Ska nog inte ut med Benita som fyller 20. Har inte råd till det märker jag. Så får bara hoppas att hennes 20 års dag kommer bli helt underbar för henne! =)
Måste börja lägga undan pengar nu till resan, även om det ser ut som att jag kommer ha jobb i sommar! =) skööööönt :D
Nej nu måste jag verkligen skynda mig!


=/

Det blev inte att jag skrev mer igår, men mina små kusiner var ju här och åt sedan spelade jag monopol med dom! Fan avr´d roligt det är haha,
Gick ut med en kär vän igår. Men det slutade illa. Hon fick något i sin drink, och nu mår hon jätte dåligt stackarn =/
Fattar inte att man kan göra så mot någon!! VILKEN patetisk människa får för sig att droga ner någon? :S
Men hjälp var rädd jag var igår. Trodde ju att hon bara var full så rädslan övergick till ilska. Det var iaf skönt att vi fick hem henne ordentligt. 
Men annars är allt bra, men lite seg. Hoppas mest att hon mår bra nu.

Hår katastrof!

Seriöst! Kan mitt hår bli värre idag? Hade värsta antenen i morse när jag gick till jobbet sen när jag kom hem slocknade jag ganska snabbt. Vaknade nyss och försökte desperat platta håret! Men nopp, inge resultat platttången jag har SUGER som fan! Så antingen får jag blöta håret och gå ut i lockigt hår, eller typ stryka håret med strykhjärnet :/ Men får se.. Ser ju bara FÖR tokigt ut.
Små kusinerna kommer på middag idag med deras mamma. De är väl här runt halv 6. Så nu måste jag åka iväg och köpa ett paket vaniljglass.. Med mitt jäkla hår. Men men de tär ju bara Värmdö. Who cares lixom ;P
Skriver nog mer senare ikväll!
See ya ;)

Torsdag 20 mars

SÅ var det praktik idag =) Jag utbildar mig ju till konditor/bagare för er som inte vet det. Så just nu praktiserar jag på Grand hotel. Jag har fått gjort en hel del idag, spritsat maräng på en tårta =) hackat en hel del frukt och andra saker. Jag kommer fan vara proffs med kniven snart! =P Har även gjort pajer och fillimpa idag =)
Tänkte att jag skulel göra lite glass när jag kom hem idag, men jo tjena! Det luktar ju sill i heeeela kylskåpet, sill är gott, men INTE om tex chokladglass ska ha en bi smak av sill! NEJ TACK ;P
jag måste verkligen ta mig i kragen och börja skriva klart mitt personliga prev till gesällen! det ska vara inlämnat om bara några väckor! lika så mitt jäkla projekt i skolan! blääää kan man inte bara trolla bort skiten? :S
Avskyr ju projektet SÅ grovt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men jag måste ha betyget i Projekt. Man får nämligen inte ha ett enda IG när man söker in till gesällen :P Så det är rätt så klippt för mig om jag får IG i det..
Måste BARA nämna en sak. Jag brukar läsa andras bloggar när jag inte ahr så mkt bättre för mig. Det är rätt så roligt att se vad folk skriver så fastnade jag på ens blogg. Ja men då är det två st tjejer som brkar VIA sina bloggar mot varandra! Sedan har den ena tjejen typ fått en av hennes kompisar att skriva till den andra tjejen! och det är bara kalabalik allt ihop! Tycker dock synd om den ena tjejen. Hon verkar vara riktigt rara. Medans den andra tjejen är bara sååååå BLÅST! Hon bor här i gustavsberg med sin kille brukar se henne ibland. Hon säger att hon är Glamour modell ( vet ej om jag stavat rätt nu.) Men hon är FAN inte snygg! Men det är lite lustigt att se att folk bråkar via bloggarna. Fast det kanske inte är så konstigt? Om man uttrycker sig fel och säger något som inte är sant så kanske dne personen som vet hur det hela ligger till blir riiiiiktigt sur! Vilket jag med skulle blivit. Men iaf, var BARA tvungen att srkiva detta. HAHA
Jaha, så ska man jobba i morgon också, sedan blir det nog utgång. Det är dock ionte säkert om jag kommer att orka. Fast förra fredagen hade jag och Sara bra kul. SLutade visserligen med att jag sov över hos mitt ex och att han skjussade hem Sara. Och nej, han och jag gjorde inget intimt för er som tror det.

onsdag 19 mars

Idga har det varit praktik, fick hacka en sisådär 5 kg äpplen ;P Men det är rätt ok, MÅSTE verkligen börja handskas med en kniv ordentligt ( inget man lär sig som konditor direkt ;P). Men fy vad ont i fötterna jag har! Har visserligen stått upp nästan hela dagen kom hem för ca en halv timme sen lixom. Har varit på affären och hjälpt mamma handlat idag med. Sedan har det inte hänt så mkt, mi moster var här en ltien stund med.
Ska blir skönt emd lov, även om det inte blir så mkt lov för mig så ska de ändå bli skönt :D


Måndagen den 10 mars

Idag var vi inte alls många i skolan. bakade bröd till projektet och gjorde 2 smörgås tårtor även det till projektet =) De blev rätt så lyckade faktiskit ;) har Projekt om Smörgåstårtan! Så därför har jag gjort 2 smörgås tårtor idag. NU har jag bara en kvar att göra sedan! Och i morgon ska en klass ät dom och tycka till =)
Är riktigt trött idag! Måste verkligen gå och lägga mig tidigt idag eftersom jag ska jobba i mrogon och tjäna lite pengar =)) Även om jag inte direkt gillar att gå upp runt 5 så är det endå ganska ok. Men ändå skönt att det är lov nästa vecka ;D
Har bara praktik 2 dagar, så det är oxå väldigt skönt. Nu äör de tinte så att det är tråkigt utan bara skönt att få vara lite ledig. Men ska fråga i morgon på jobbet om jag kan jobba på fredag! =)
HAHA måste bara berätta om något roligt. En person jag känner kör buss. Så pratade jag med honom i telefonen igår medan han körde. SÅ säger han " vänta lite Bea" Jag bah " ok" Så hör man " Till er som ska till Tensta, Bussen åker inte till Tensta, pga stenkasting!" HAHA jag höll på att dö.. Det lät så fruktansvärt roligt. Nu är det ju inte roligt att ngn kastade sten på hans buss. Men det är endå roligt på det sättet han sa det på ;P
Hämtade mina linser idag ;P så nu är jag pank. Tog 3 dagar så var lönen slut =/ Men ska få pengar för linserna utav mamma :D

Söndag.

Mina glasögon gick ju sönder igår, eller aa ena glaset lossnade ur bågen. SÅ idag var jag tvungen att åka till Nacka forum och fixa de. Köpte en ny bh när jag ändå var där.. blir bara SÅ jäkla sur.. Skulle först in på h&m och köpa en bh.. Nej då ahr de varken 75D eller 70D.. Så fick gå till Twilfit ;P Där hittade jag en i rätt storlek och snygg var den oxå! vilket jag ALDRIG trodde att jag skulle hitta där.. Mitt shampoo var sölut så gick även in på Kicks och köpte hår shampoo och en svart kajal penna. Köpte dne nya Nivea. Den där som ser ut som en tusch penna ;P Den är ASBRA!!
Sedan åkte jag och mamma hem efter att köpt en varsin mjukglass =)
Sedan ahr jag inte gjort så mkt idag ;P Pratat lite med Sara i telefon. Tydligen hade hon givit ut sitt nummer till 4 killar i fredags.. HAHA.. Det roliga är att ALLA killarna har ringt! hahah. DÅ ska även förklaras att hon ahde mitt långa linne på sig ( vi bytte för det var ju inte tänkt att vi skulle ut så hon ahde en tjocktröja på sig med inte värsta snygga linnet under. så vi bytte linne.. med tanke på att jag hade en lång tröja. Och mitt linne är i M och den lilla damen har xs! ;P Och de killarna tyckte hon var SKIT snygg! hahahah ;) Killar asså. MEN roligt hade vi iaf!! :D
Nezir ringde även idag. HAHA har fått en by bästis ;P HAHA...
Har även ätit min glass som jag gjorde igår.. Fick ju en glass maskin när jag fyllde år :D
Jag och Poja har även bestämt att inte träffas mer. Vilket är lite synd. Det var något med honom som jag drogs till. Men jag har fortfarande inte släppt mitt ex ännu. Så bara dumt att börja på något nytt då. Sedan så flyttar ju Poja tillbaka till Uppsala i sommar och kommer jag in på Ky utbildningen så flyttar jag ju enr till Kristiansstad!

Vilken kväll!

Igår var jag och Sara ute. Ja, vi gick på café först. jag ahde varit hemma från praktiken pga att jag kände mig lite krasslig + att jag inte hade så stor lust att gå dit. Har ju varit så trött så behövde få sova ut. Så vi gick på café. På 60´s. Det var SKIT. bakelsen jag köpa smakadf einte ALLS som den slkulle så när jag sa till om det så kom de med de dummaste bortförklingarna. Vilket slutade med att föreståndaren och sara rök ihop. Men fick iaf tillbaka mina pengar jag betalat för bakelsen. SÅ vi skulle gå till ett annat café men det slutade med att vi hamnade på kickis. Det var jätte roligt! Träffade Alden där och hans vänner. Först blev jag typ AS deppad! har ju varit rätt så obbigt den här månaden nu med tanke på han och mig. Så när jag såg honom där bloev det lite jobbigt med Sara gick iaf fram och prata lite emd honom. Sen helt plötsligt stod vi där båda 2 och pratade med dom. Ja, förutom när Sara försvann ibland och kom tillbaka med en drink i handen! haha...
Jag och Alden pratade lite igår kväll omdet som hänt. Vet inte hur det blir nu. Men Alden skjussade iaf hem Sara till tungelsta och hans kompisar till tensta. Sedan åkte vi hem till honom. Pratade lite mer och sappade bland kanalerna. Sedan somnade vi och vaknade runt kvart i åtta så vi sov 3 timar men somnade om runt 10 igen och sov till 12 =)
Pratade lite med hans mamma hon blev förvånad att jag dök upp där igen ;P Men de börjar nog vänja sig nu.
Sedan när jag kom hem för att tvätta glasögonen ploppade ena glaset ur! tur att man har linser!!
Ikväll vet jag inte vad som händer. Gjorde klart glassen idag som jag kokade upp igår. den blev jätte bra =)
Ja,Nezir skulle ju kommit till Kickis igår. Vilket han gjorde. Men jag hann aldrig gå ut så han hann åka hem. Fst Alden gick ju ut och hälsade på honom. Men den APA sa inget om att Nezir var där ;P hahaha

Du BARA sårar. ALLT du säger är ju FAN  bara lögn!! DU tror att du kan komma och säga vad fan som helst och sen bara skita i det. Du har inget hjärta Alden.

Min älskade kamera verkar ha gått sönder igår. Ve tinte hur men får vilket fall som helst inte på den nu =(
Något mer som kan gå fel idag??

Måndagen den 10 mars

I helgen var det första gången jag jobbade själv i bageriet utan någon där. Det var rätt så jobbigt, en hel del att tänka på men det gick ju =)
Förutom att chefen fick komma båda dagarna för att jag ahde problem med maskinerna ;P
MEN inte mitt fel att han inte förklarat hur man stänger av jässkåpet! Den där mackapären är ju fan knepig! och jag är inte teknisk för 5 öre ;P
Har mått as konstigt den här helgen, typ gråtit för ingenting, känner mig allmänt ledsen väldigt ofta. Har väl insett att jag måste släppa taget om mitt ex. Det är INTE så att jag har känslor för honom. inte vad jag tror iaf. DET är bara SÅ svårt att släppa taget om honom. För han var verkligen DEN människan jag skulle kunna levt mitt liv med. AS SKUMT! Med tanke på att vi KNAPPAST var tillsammans någon lång tid. Men så ligge rdet iaf till. Jag trodde att han kände likadant emd tanke på att det var HAN som pratade om att när han skaffade lgh så skulle VI typ bo tillsammans. Så var ju knappast jag som tvingade på honom de idéerna ;P SOM SÅ många tjejer kan göra. SÅ jag är iaf INTE en av dom ;P
Med skolan är det väl sisådär. Känns som att jag inte orkar bry mig längre. Så jäkla mycket att göra att allt bara faller platt!
Ska bli skönt och läskigt att ta studenten iaf!
Träffade Poja igår. Det var mysigt men hemskt. Jag beter mig ALLTID så konstigt med honom i min närhet. VET ju att jag inte är redo för att träffa någon. Men känns ändå som at jag dras till honom men ändå inte. Skumt det där egentligen.
Var hos tandläkaren idag. Gillar inte tandläkaren direkt. Så finns inte så mycket att säga om den saken ;P


Så det kan gå

Det är konstigt egentligen. Att på bara några månader kan hela ens liv vändas upp och ner och allt man trodde på förut, börjar man ifråge sätta. För bara några månader sedan trodde jag att jag var vän med någon som jag alltid skulle sitta ihop med. Så är det inte längre. För ett tag sedan så visste jag inte vad jag ville med mitt liv. Det vet jag nu. Jag vill bli konditor. Inge bröd för mig, utan bakelser,tårtor och liknande. Det är det JAG vill syssla med i mitt liv.
För ett tag sedan trodde jag att det skulle vara han och jag. Jag trodde att vi skulle skaffa lägenhet och familj. Jag trodde VERKLIGEN på det. Men så är det inte längre. Han verkar ha flickvän. Hoppas han behandlar henne bättre än mig.
För ett tag sedan var hela min värld annorlunda. Det är konstigt att på bara några månader så kan allt verkligen förändras.
Nu så umgås jag väl mest med sara, är lite små intresserad av en annan kille och försöker fixa skolan. Livet flyter väl på. Även om det känns som att jag vacklar så mycket nu. SOm att gå från att må helt underbart till att bara vilja stortjuta. Vet inte varför jag känner såhär. Hoppas bara att detta kommer att gå över.

Mamma jag älskar dig!

SÅ var det måndag igen. Allas favorit dag?

Så var det måndag, första dagen på skolan då, efter lovet. Det var rätt ok, jag och Carro gjorde en tårta var och lite bakelser. Sedan var det ju projektet. FY FAN! han kan lika gärna sätt aIG på mig.. BLÄÄÄÄ. Jag orkar verkligen inte bry mig. Avskyr det där SÅ grovt. Det ironiska i det hela är väl att jag vill söka till gesällen. Eller har fått en tanke ställare eller vad man ska kalla det. Är inte lika säker längre.
Träffade iaf sara idag. Fick pengar utav henne som hon lånat. Sen så gick vi en sväng i Gallerian. HAHA då kom det fram två killar till oss eller först går de framför oss tills den ena gör en riktig sväng och typ bah : tjena tjejer vet ni något bra ställe man kan köpa kläder på? Saken hör ju då till att killen läspade väldigt mycket och hade SÅ fula kläder. Men man aka ju inte dömma. Så sara frågar vad de vill ha för kläder och han säger typ som de jag har på mig. Och jag tänkte något i stil med : lilla gubben då vet jag inte vart du ska handla kläder någonstans. Men vi gav de lite förslag iaf. Till saken hör även att bakom honom finns det typ som ett Café längst bort i Gallerian där vi va. Så ser jag en svart mössa, tror ni då inte att det är en bekant till mig coh Sara som sitter bakom och lixom ser allt?! Han jobbar i en klädes affär så efterå¨t så sa vi till varandra att vi skulle sagt något i stilen " ser ni killen där med svart mössa? han jobbar på en klädesaffär. Fråga honom. hahah. Bekant var kanske att ta i. Men vi vet vem de tär och har träffat honom några gånger. 2 gånger var kanske ;P hahahah.
Skulle egentligen tärffat Poja idag. Men det blev inte så, så nu lär vi ju typ aldrig ses =/ Men men. Det hör väl till ödet allt ihop antar jag.

Jag längtar till sommaren. Tills när jag och Ems åker utomlands! Jag längtar till nästan allt annat förutom skolan. Jag vet inte vad det är emd mig. Orkar inte bry mig om någonting längre.

Beatrice

Så sjukt irriterande! skrev ett långt inlägg här igår, men nu är det fan borta :/ Måste ha gjort något fel igår så att det inte sparades.

Gårdagen : sista dagen på arbetsveckan. Skönt att slippa gå upp 05.20 på lördag söndag med =) Träffade mamma utanför hennes jobb igår, gick och kollade på nya Bikbok på kungsgatan. Köpte en skjorta,en lång tröja och 2 långa linnen =D Väldigt lycklig över mina fina kap :D Emma fyller år idag, så vi köpte present till henne em,d. Min lilla kusin blir stor ( tror hon iaf, hahah, hon blir 11 år idag) så det blev ett present kort på Gina tricot. 
 
Den här månaden : Jag får panik ångest, SÅ MYCKET jag måste plugga pga att jag skjutit upp allt hela tiden, skönt att jag gjorde Natur läxan iaf, nu måste jag göra mitt bageri projekt iaf, och komun arbetet och Religions arbetet med Niklas. BLÄÄÄÄ.. Måste typ plugga varje dag nu. Vilket jag är SÅ dålig på. Men annars så har den varit rätt så bra =) Mamma och jag fyllde år 23 februari. Sedan fyllde Ellinor år den 13 februari ;P Och Aghneta den 18 februari. Så riktigt familje kalas här asså ;)

RSS 2.0