Well well well

Schweiz resan var underbar! Var jätte trött hela resan men annars så :) var roligt att se vad för slags bakverk de gör där, att vi fick prova på lite, titta en hel del och ja bara ta lärdom så mycket vi kan. Denna resa kommer vara svår att glömma. jag kommer definitivt åka tillbaka till Schweiz.
Landet var helt fantastiskt. Allt man kan önska sig finns där :9 i eget tycke :9 ja det enda som fattades var typ snus :P haha men det hade man ju med sig :)
Igår var det maskerad. Min rollfigur var en 80tals idrottstjej med badräckt,leggings och benvärmare. ja ni fattar vinken om ni någon gång sett på en 80-tals film eller rent utasagt var född under den perioden. Jag kan ju säga som så att jag aldrig kännt mig så ful och naken på en och samma gång när jag varit ute. Så den blir ingen repris på detta.
Morsdag idag då. min mammas present är redan köpt och jag ska skicka den på posten är det tänkt, i morgon. Hoppas att den kommer glädja henne :) Själv sitter jag hemma hos Jennifer och Mina, vi har vaarit på ÖB och nu ska det snart ätas middag. det är ingen idé för mig att ställa mig där ute, bakad  potatis är inte min grej så det där låter jag Helen och Mina ta hand om :P haha. De lär vara 10000 gånger bättre än mig på det :)
Min dator är nu på inlämning så det kommer bli lite sporadisk skrivining gissar jag på.

Dagen i snabbhet.

I morgon ska jag lämna in min dator! Äntligen Bea! Fan blir tokig på mig själv. Jag skjuter verkligen upp varenda liten sak jag kan. Lika dant med den där jävla korven som ligger i kylskåpet. MÅSTE verkligen laga till den nu. Men händer det något åt korvfan? NEJ, för jag är föööör lat! Usch blir ju knäpp på mig! Så där har ni anledningen till varför mitt kylskåp för det mesta är tomt, jo för att annars möglar maten. Så allt är i frysen i stället :P
Idag har jag varit hemma hos Jennifer och Mina. Jag och Jennifer tittade på film i hennes rum och Alex och Mina tittade på film i Minas rum ;) haha. Sen efter filmen så bar vi ner lite sake ri Alex bil som han skulle ta med sig upp till sthlm och gick sedan för att käka pizza :) Så nu har jag duschat och Äter B&J glass :P Ja jag vet, tjoooookis Bea haha.

Sunday

Igår så grillade jag med tjejorna hos Mina och Jennifer. Det vra riktigt trevligt. Kvällen slutade rätt tidigt för oss alla. Jag och Karro var de sista som åkte hem runt halv tolv eller så.
Idag blir det nog bara att packa lite till schweiz,städa lite och så :)
Vill ha packningen klar i morgon så att jag kan gå och shoppa och sola i morgon haha.
Drömde en jävligt skum dröm i natt som jag fortfarande inte kan få ur huvudet :S

i don´t belive in you

Jag börjar seriöst undra varför kärleken får folk att varken se eller höra. Varför gör man om samma tabbar när man har facit i handen? Är det för att man inte vill se eller höra och leva i sin fantasi? Att alla har vi en slags fantasi om den partner som man är tillsammans med. Jag vet inte så jag ställer frågorna ut i toma intet. Där de antagligen kommer att förbli obesvarade. För varje liten fråga behöver inte alltid ett svar. Inte dessa frågor. För vet ärligt talat inte om det finns ett svar på det utan det blir mer än diskution som slutar där den började.
Jag börjar att tröttna nu. Vill inte vara med nu. Jag kan aldrig begära att någon ska förstå mig är jag inte förstår mig själv. Däremot är jag trött på att vara som en skugga.
Trots att  min mamma åkte i morse och att vi åt frukost ihop så saknar jag henne väldigt mycket. Även om jag vet att det kommer vara svårt att leva under samma tak när jag flyttar upp till sthlm. Min mamma vill at jag ska bo hemma och spara pengar till en kontantinsats. Men den summa pengar hon tycker jag ska spara betyder att jag ska bo hemma i två år. Jag vet inte riktigt om jag vill det, även om det är en smart tanke. Får helt enkelt se vad som händer. Känns dumt att planera saker man ska göra senare när man inte vet hur det kommer att se ut.
Jag trodde aldrig att jag hade så mycket där hemma som höll mig fast. Nog visste jag att jag är en stadsbo, om man nu kna vara det när man är uppvuxen på värmdö,haha, det jag däremot inte visste var att jag skulle sakna stockholm så mycket. Att jag i vissa stunder skulle vantrivas i den grad som jag inte visste var möjlig.

det har fortfarande inte sjunkit in

Det är svårt att förstå. Jag är fortfarande stressad och kan inte koppla av. Jag kan inte alls begripa att jag, Beatrice Margaetha Danielsson har tagit gesällen.
Det fina med det hela var att min mamma var här. Jag skulle aldrig klarat av att inte få krama henne efter att allt detta var slut. Sen att hon promt var tvungen att börja plocka i mitt rum när vi var här var ju något som var mindre roligt. Det är inget jag tycker om alls. Men sån är min mamma.
Efter att ha checkat in mamma på hotellet så gick vi ut och åt på Taste. Det var väldigt gott och vi båda var väldigt hungriga. Vi bröt upp runt 19.35 då vi båda var väldigt trötta och bestmde att jag skulle äta hotellfrukost med henne kl 08.30 i morgon. Så sängen ropar på mig nu.
Jag är iaf glad tror jag. har ju som sagt inte förstått allt detta ännu. Vet inte ens om jag begrep vad jag gav mig in på i början iaf. Skönt att detta är över. Är glad över att jag gjort det men vet inte om jag skulle vilja återgå till denna stress och orohet. Den biten får vara över för ett tag nu. Grattis än en gång till alla vi i Kristianstads gesällutbildning som klarade det :)

Jag klarade det! :D

Så har man klarat geäsllen är super glad! :D Så nu ska jag och mamma först checka in henne på hotellet och sen gå ut och fira lite :D
Alla i våran klass klarade sig :) Så nu ser vi nog alla fram emot schweiz :D
Nej nu måste jag åka!

Oh oh Ho Ho

Idag var en rätt konstig dag. Det hela började rätt lugnt, tills jag bakade av mitt specialarbete. Det blev väl helt ok hoppas jag men är ändå nte riktigt nöjd. Där slutade det inte, grundutbildningen tog och doppade mina biskiver. Hur jävla dum i huvudet år man vara rent ut sagt? om man har en ljus smör kräm som man spritsar och har lagt in två plåt varför i helvete tar man en plåt med mörkt chokladkräm uppstryken med sked? Fan blir arg bara jag tänker på det. Så i morgon måste jag göra nya biskvier. IDIOTER!! Så nu var det skrivet också.
Efterskolan åkte jag,Jeniffer, Mina och Helen in till stan. Vi gick till Forex och växlade pengar till schweiz ( nu kan jag stava till landet haha) och därefter så cyklade jag och Jennifer ut mot härlöv. Vi hittade tyvärr inte det vi skulle. Tror vi cyklade runt halva kristianstad för att leta efter arbetskor idag. Nu är jag iaf hemma och sitter och dillar lite framför datorn.

Skalman i sitt esse

Nervositeten börjar kännas i strupen nu. Klockan tickar och jag känner mig grymt stressad. Hoppas vid gud att jag  verkligen kommer att klara detta. Listan på saker som ska göras radas upp. Hjälp kommer detta gå bra? har jag segat för mycket? Listan måste betas av i morgon så att det inte blir kris och panik sen.
Sweichz på tisdag, landet som jag inte ens kan stava. Landet där jag aldrig varit och som båda gesälleleverna ska till, resan bjuds av delicato. Ska bli spännande. Samtidigt känns det lite oroväckande. Kommer de båda klasserna funka bra ihop? Kommer jag klara av både bussresa och flygresa? jag som är flygrädd. 

Snart är det dags att sova, känner mig som skalman. Man har en klocka som det står sova,äta,läsa osv.
Middagen idag bestod utav pasta med ost och skinksås. Blev rätt gott :) Blev även madlådor :) fast det lyckas jag ofta med, har nog gått i ärv då min kära mor har en föörmåga att tro att vi är 6 personer hemma istället för två.
Försov mig även idag. Vilket inte alls var så jätte bra, vaknade då jag brukar åka hemifrån. Så var bara att rusa upp,klä på sig och som tur var fick jag skjuss av Diana då det regnade rätt mycket :)



Suck

Idag åker jag tillbaka igen till Kristianstad. Har inte hunnit göra så mycket här har bara jobbat och legat hemma i sängen. Skulle träffar Mr secret men så blev det inte. Istället låg jag och kollade på kanal 3 hela gårdagskvällen haha.
Idag jobbade jag från 6-14 för att sedan och hem och fixa lite, var det tänkt. Istället så slumrade jag till i sängen och har nästan precis vaknat. Ska ta och äta middag nu och sen åka till tåget.

Vet inte vad jag ska tro eller vad jag ska tycka. Är så trött och kroppen gör fruktansvärt ont. Får se vad framtiden säger. Känns som att just nu är det bara att försöka så bäst det går.

Sthlm

Idag ahr jag jobbat. Är uppe is tockholm och jobbar över helgen. Har varit riktigt roligt faktiskt :)

För mycket känslor rivs upp. Vet inte hur jag ska tackla detta. Får väl helt enkelt se hur det blir.

min kropp och själv skriker efter dig.

Oj klockan bara tickar iväg. Min sova middag grej måste jag nog lägga av med när det slutar emd att jag sover i 3 timmar?:S
Har iaf hunit med att prata med helen ifrån systrarna delselius, om scheman och lite så :) Längtar faktiskt till att få jobba. Det är ett glatt gäng vilket är roligt :) Sen är det ju kul att baka med :P Får inte glömma att ta med mig bageriskorna hem till stockholm heller. Då kan det bli lite jobbigt haha.
Får förhoppningsvis skjuss av Mr secret i morgon :) Vi ska nog se på film hemma hos mig. Ska upp runt 5 på lördag morgon så kan vara bra att inte vara ute på stan och ränna :P haha.
Har även suttit och kollar på eurovision song contest med clara och Jonathan :) Sen passade jag och Clara på att äta lite Haloumi då jag inte vill ha den öppen i kylen när jag är borta hela helgen.
Idag är det bara 34 dagar kvar på till jag går ur gesällen. Shit blir lite nervös av tanken. detta året har bara flygit förbi framför mina ögon. Nog har det hunnits med båda skratt och tårar. har även funnits och finns vissa iriitationsmoment. Så är det alltid, man kan inte gilla alla och alla kan inte gilla dig. Jag och du får helt enkelt bara acceptera att folk är olika och så komemr det alltid att förbli. Kommer alltid finnas något/någon som stör än. Känns bara sjukt att det snart är slut. På både gott och ont.
Nej nu har klockan hunnit bli ännu mer så måste verkligen hoppa i säng nu. Får dock se hur det går. Har ju trotts allt sovid i 3 timmar och 20 minuter idag :S
 Kommer kännas konstigt att inte ha er i krokarna längre.










Stockholm tomorrow

Ändrade planer. Jag åker upp till stockholm i morgon istället för att få besök. Var och köpte biljetter idag :)
Helen från systrarna Delselius ringde och fråga om hjälp så i helgen ska jag jobba och förhoppningsvis umgås med mr secret. Ser framemot dhelgen nu :) fast det har jag gjort hela veckan i tron om att jag skulle få besök :)
Idag sysslade jag lite med mitt specialarbete, vissa saker måste fixas och rättas till och andra blev bra :) Så i morgon är det till att göra om det som inte blev bra och fixa kristyr. Vill försöka få ihop mycket av mitt specialarbete i morgon. Så man kan ägna sig åt det andra nästa vecka. Börjar känna mmig så otroligt stressad nu.
Så ska ta och sova lite nu då jag är otroligt trött och sen hämta tvätten,packa och fixa lite granna :)


Det kommer jag garanterat göra om!

Så är man hemma igen efter massagen. Mår rätt illa nu, vilket hon sa beror på mitt låga blodtryck och att man måste dricka mycket vatten efter en massage. Så då får jag väl göra det då. Ska bara ligga här i sängen ett tag till :P
Massagen i sig var sjukt skön! Hon masserade hela min rygg samt mina ben. jag valde att bli masserad en timme så slumrade till lite då och då. Sen när det var klart så fick man ligga där ett tag så att man inte ställer sig för fort, då blir man yr :P Kände mig helt nyvaken när jag väl tog mig upp haha.
Så har ni vägarna förbi Kristianstad så gå in och ta en massage hos Massage mitt i city. 60 minuter kostar 490 kr. Du kan få massage från 25 min (om jag nu minns rätt) till 120 minuter, skönt va? :)
Börjar tappa tålamodet nu, när får jag veta egentligen?'
I morgon är det plugg igen, då ska jag göra om mina sockerkakor som blev alldeles för mörka för att vara saffransockerkaka, då den lilla ugnen lever sitt egna liv. Så i morgon ska de bakas i stora ugnen.
Ska även arbete med mitt specialarbete. Får se om jag även gör om mina biskvibottnar, blev inte alls nöjd :(

Ursäkta att bilderna ifrån lekplatsen inte kommit upp ännu, de är på väg!

Chilicorncarne,smink och massage

Har precis ätit och sminkat mig för att strax åka in till stan och gå på massage :) Ska bli en väldigt skön timme. Har aldrig varit på massage förut så detta ska bli riktigt roligt :)
Fick en förfrågan om jag kunde åka upp och jobba i helgen, är visserligen väldigt sugen på det men biljetterna kommer vara för dyra :( Då det är en kille som är sjukskriven så de skulle behöva lite hjälp. Synd att man inte har bil och körkort.
Sen vet jag ju inte heller om jag får besök eller inte. Hoppas på svar idag!
Nej nu är det dags att fixa det sista och sedan kila ut till bussen :)

Samtal hemifrån

Har precis kollat klart på ett avsnitt från One Tree Hill och pratat med mamma i telefonen :)
Så snart ska jag sova :) Måste verkligen somna snart då jag varit trött både idag och igår.

You are so stupid

Jag är lite orolig för min piercing. Karro har varit tvungen att ta ut sin då hennes har växt utåt så nu kanske hon har ärrbildning där vilket betyder att man inte kommer kunna amma senare när man får barn. Så det där måste jag verkligen kolla upp! Fy fasiken asså. Tur attjag bara har i ena och inte i båda.
Cissi skickade nyss en sån jävla äcklig bild på ett bröst som fått insäkter som bosattsig där.. SÅ VIDRIGT! Spyr typ nästan.. Jag som hade tänkt gå och laga mat.. Lär vänta med det nu och sova lite istället tror jag. är så sjukt trött.
Har ju även tvätt tid idag så har ju lite garnn att göra.
Måste även ringa min mamma idag och försöka få tag på personen som kanske ska hit nu i helgen. Är ju dock inte säkert ännu men ska ändå kolla upp det lite nogrannare (om det nu går).

 Saknar dig Tony!

Mitt måndagsbestyr

var i skolan idagdå det är måndag. Så efter skolan fick jag skjuss in till stan av Karro då hon ändå skulle jobba :) Så gick och köpte shampoo och balsam så nu är jag typ fattig, men vill VERKLIGEN bara använda det där frisör shampot. Så då får plånkan lida lite.
Sen så bar det av hemmåt där jag typ slocknade i sängen efter bara en liten stund. Orkade inte laga mat så det blev nudelsoppa som smakade pyton. Vilket påminner mig om att jag måste ta ut köttfärsen ur frysen nu! :P
Så nu fick jag något ryck innan jag duschade, drog bort sänglakanen och efter duschen så flyttade jag ur allt som stog på golvet och dammsög och moppade golvet då det verkligen inte luktade gott här inne. Vilket det gör nu :)
Imorgon har jag tvättid, ska även då försöka ta mig i kragen och packa upp min resväska som jag inte gjort ännu. Usch skämms ju när jag skriver det här haha. Men så går det när man har en liten garderob och mycket kläder. Så det ska jag försöka med i morgon. Organisera min garderob.
Snart blir det sängen för mig skulle jag tro. Ska bara gå och diska och dricka lite vatten först :)


A secret person

Idag så blev det picknick i tivoliparken :) Var super mysigt! Hade med mig grilladkyckling,tzatziki,baguette och chips :D MUMS! Sen så blev det som vanligt en hel del tjejsnack. Bestämdes även att vi ska ha en maskeradfest :) Har aldrig varit på en förut, elelr jo, när jag var 7 eller 8 år och hade maskerad som klassfest i ettan haha. Så det var kul. Vi drog lott vad alla skulle klä ut sig till. Kan ju tyävrr inte säga  vad jag ska vara.

Jag ska nog få besök i helgen som kommer :) Kul va? Personen får vara hemlig än så länge tills det är klart.  Jag tycker det ska bli super roligt!
 Har bara haft besök en gång här jag bor nu, ja från sthlm alltså och det var Sara.
Personen som kanske kommer ner betyder väldigt mycket för mig så ska bli dunder roligt :D

I morgon är det skola igen, så det är nog bästa att gå och sova nu. Är rätt trött.

Jag vet inte längre

Ojoj, Beatrice är trött. Klockan skulle ringt klockan 7 i morse. Vaknade tyvärr en halvitmme innan av ett ryck, hörde ytterdörren smälla igen. Så det var bara att gå upp och fixa till sig.
Idag var det slutprov i första delen på gesällen. Har känt många gånger att jag inte pallar längre. Stort tack till de som stått vid min sida och stöttat mig till hundra. Till er som förstått. Vi alla 15 i klassen klarade oss. Vilket jag är stölt över. Även om jag har en stor tvekan inom mig. Om saker och ting angående mig själv.
efterskolan gick hälften av oss ut och tog ett glas samt åt lite mat :) Kajsa våran lärare var även med :) Vilket var trevligt!


Lyssna och njut!

Jag måste bara lägga in denna låten! Så jävla bra!
har äntligen fattat hut man gör nu genom att läsa på designadinblogg.se     sidan är verkligen bra också!


It´s a heartbreaking love story

Snacka om att man har haft känslorus de senaste två veckorna. Ja jag pratar ju självklart om gesällen. De första två veckorna har gått och i morgon är det delprov 1. Jag fasar nästan. jag har gjort allt och jag orkar inte mer. Jag är utmattad! Ena sidan av mig vill bara upp till stockholm och aldrig mer ens gå in i skolan igen, medan andra sidan av mig absolut inte tänker ge upp. Har nog aldrig kännt mig så misslyckad som de här två veckorna. Har nog aldrig varit såhär arg på mig själv i bageriet heller för den delen. JAG VET ju att jag verkligen KAN så det stör mig ju så otroligt mycket när allt går käpprätt åt skogen. Ja det är iaf så det verkar. Sen att man inte vet hur de dömmer är inte det roligste heller. Jag orkar inte ens tänka på det längre, händer ju att man gör det ändå så att säga :P Det är ju de flesta klasskamraters samtalsämne just nu.
Efter skolan begav sig Jag,Jennifer,Diana, Clara, Helen och Mina oss ut på en hemlig resa, ja de som körde ( Helen och Diana) visste ju vart vi skulle. Första stoppet blev Ritz, som är ett konditori som ligger i Sölvesborg. Vi satte oss och åt lite mat :) Jag köpte en smörgåstårtsbit som var supergod! :) Sedan fortsattte vi våran resa mot Olofström där vi gick in på Liljas konditori och fikade lite :) Sedan blev det lekparken. Hade en jätte rolig dag men underbara människor! Skönt att få tänka på lite annat nu. VVar verkligen behövligt från min sida :)

Bilder från idag kommer upp senare :)

oh yes´´

idag bara flöt dagen iväg. Känns som att både förra veckan och denna veckan har gått VÄLDIGT fort nu när man tänker efter. Snart är det bara två veckor kvar.
I skolan var det väl lite kaos vidkavlingsmaskin. Någon förstörde mina kakor och jag blev typ tokig. Sen så hände det inte så mycket mer.
Har precis ätit köttfärssås och spaghetti :D Gott blev det! Hade dock glömt att köpa lök :P
Så nu ligger jag bara här och har ont i fötterna. Tror att jag ska gå och lägga mig tidigt idag :) Kännt mig så trött både igår och idag.

I´m a grownup so i supose I have do do grownup choise in my life :P

Vem är du? Vem har du varit och vem vill du bli?

Idag i skolan har det gått rätt bra tycker jag. är lite missnöjd med ett par bröd jag gjorde idag, fast de funkar tydligen ändå :P Ska även göra lite fler frukostfrallor  när tid ges.
I morgon har vi småkakor men skulle behöva kavla wiener. Då jag ahr precis allting kvar :P Denna gång ska smöret banne mig inte vara för hårt!
På lördag är det uppduktning. Fu det kommer närmare nu. Det är nu det gäller att inte grabbas av panik. Mycket är kvar och en hel del är gjort.
Efter skolan så gick jag,jenife roch MIna till konsum :) Jag och Jennifer skulle äta tacos :D det blev super smarrigt och det avslutade vi med ost och kex :D Jävlar vad mätt jag är fortfarande haha.
Idag bokade jag även tid hos en massör :) har tid onsdag nästa vecka :D Ska bli helt underbart! Har aldrig varit hos en massör förut så ska bli lite skoj :)

Har pratat med en person som väcker minnen. Som får mig att tänka tillbaka. vet dock inte om det är bra. Jag saknar de fina stunderna fast jag hade ltt varit utan de dåliga stunderna. Det är svårrt även om man står med facit i handen.
Dumt att förhasta sig det var ju ändå bara en pratstund. Även om minnen väcks till liv.





I can´t give up that easy, I just can´t

Så är man tillbaka i skåne. Ville verkligen inte åka igår. Nu känns det dock helt ok även om jag inte packat upp resväska ännu.
Idag i skolan så gick det inte direkt jätte bra men är ändå rätt nöjd. Så i mrogon komemr det nån gubeb som ska kolla på oss, tror det är en av domarna, som ska kolla hur det går och så. Känns rätt nervöst faktiskt.
I morgon blir det bröd för min del, vilekt jag tycker är kul :)
Så nu har jag kommit hem efter skolan ätit lite snabbt, kört igång två tvättmaskiner och nu ligger jag bara här och latar mig :) Superskönt!

You did a misstake again!

Har precis duschat och ätit frukost. Ska snart ta och packa ner mina saker. Sen blir det väl till att fixa sig lite snabbt för att sedan åka in till centralen och ta tåget där ifrån.
Känns verkligen inte bra! Vill inte åka ifrån sthlm. Vill inte ner till kristianstad. Vet inte vad jag vill ängre. Vill väl egentligen att de återstående 3 veckorna ska gå väldigt väldigt fort så att allt är klart sen.

Känner mig fortfarande lite fundersam. Över allt som har hänt vet inte riktigt hur jag ska agera.

All you did was just i BIG LIE!

Usch jag är så arg just nu. När du öppnar dig för någon så skiter det sig totalt! Jag är inte personen som vågar öppna mig hur som helst så när jag väl gör det så är det för en person som är värd ett skott i huvudet. nej inte direkt kanske man ja nit fattar poängen.
Var iaf och träffade Amina idag. Vi gick på café och snackade om den gamla tiden. Den där tiden då allt var så jävla underbart. årskurs 2 på gymnasiet kommer i alla fall alltid att finnas i mitt hjärta :) Vi pratade även om våra gamla klasskompisar pom våra lic och allt där omkring. Fick även träffa henne pojkvän. De verkar nästan så där sliskigt kära haha. Ja som ni kanske har märkt har jag lite svårt för sånt men är väldigt lycklig för henens skull! Hoppas verkligen på att hon har hitta rätt! :D Det förtjänar hon mer än någon!
Så när bussen kom in så såg jag ett par säga hej då till varandra. Det var väl egentligen inget märkvärdigt om paret inte bestod av K! Ja asså han stod och kysste en tjej ca 8 meter ifrån. Så kan det gå när man väljer att lita på någon. Känns inte som att jag behöver förklara mer än så. Ni får väl helt enkelt dra era egna slutsatser för i slutet av dagen är det ändå så människor gör.

Jag vill inte tillbaka till skåne. USCH! Det är för mycket intriger där nere! Antar att det blir så när man umgås med så mycket tjejer. Missförstå rätt nu, jag menar inte att de är dumma inkompetenta jävlar utan mer att det finns så mycket mer i livet än att sura för små grejer, frysa ut folk osv. För några helger sen sa en tjej till mig " Skulle jag kännt dig för något år sedan skulle jag antagligen avskytt dig" Vem gav dig rätten att säga så? Jag är inte sur på henne var väl i början. Jag anser att du ska alltid försöka vara så som du själv vill bli behandlad. Det är inte alltid lätt men man måste försöka. Poängen med det hela var väl att " vem har egentligen rätt att säga till vem vad som är rätt eller fel?
Jag menade inte att hänga ut någon utan mer för att visa att det finns så mycket annat än att haspla ut sig dumma saker.  Jag vet ju själv med mig att även jag akn säga saker som låter helt fel fast jag faktiskt inte menade det. Om det är pga dåligt ordföråd eller vad det kan bero på vet jag faktiskt inte.
Jag vill stanna här hos mamma ett tag till. Bara få vara jag och bara få andas lite. Visst känns det tårkigt att snart kommer jag inte kunna säga hej till Katta på mornarna eller tjura på mikaela att hon springer ut och röker då och då :P Som hon förresten blivit mycket bättre på att säga till och så :) Det finns mycket jag kommer sakna bara det att jag just nu hellre skulle varit hemma hos mamma.

Hahah fulaste bilden jag kunde hitta på oss :P fast bilden ger grova minnen!

You just did a big misstake

Ska snart ta och äta middag. Blir kebabköttoch räkor som wookas ihop. Brukar bli skit gott :)
Ska möta Amina 19.15 så måste ta och fixa min nu. Så att man är snygg och fräsch ikväll :)
Jag och mamma var ju i forum i dag. Jag hittade inte så mycket köpte lite smink på make up store och så blev det en top i från MQ :) Som jag ska ha på mig ikväll.

Pigg och alert kl 7 på morgonen det ni ;)

Vaknade väldigt tidigt i morse av att solen sken in i genom fönstret. Så kände att det var lika bra att gå upp. Så jag gjord ei ordning mig och cyklade till sytrarna delselius :) Jag blir alltid lika glad när jag går därifrån. Var där en stund och handlade även med mig lite gott hem till min mami :)
Så nu sitter jag bara här och ska snart äta ännu en frukost med mamma haha.
Ikväll blir det till att möta Amina 19.15 vid centralstation. Vet inte riktigt vad vi ska göra men ska bli riktigt trevligt att träffas :D
Får även se om jag ska träffa K :)
Snart blirdet till att åka till forum och shoppa lite :)

I still miss the firendship that we had but nowit´s gone beacuse of you

Måste bara säga en sak som jag blev så jävla glad för :) Vet ni vad som låg och väntade på mig i min mammas kyl? :P En stock snus. Visste absolut ingenting! Blev jätte glad! hahah urlöjligt egentligen fast helt underbart :P
Satt och läste Emelies blogg en tjej som jag gick med i gymnasiet opch även åkte till Kroatien med :) Tänkte på att det var bara snart ett år sedna jag tog studenten ett år sedan skolan förväntades vara slut för så många i min ålder. Det var lixom sluttrampen man längtat efter. Många har verkligen kommit långt på bara ett år emdan andra inte verkar ha kommit någon vart alls. Det är lustigt att se vilka stora förändringar det kan ske på så kort tid. Jag har alltid tänkt att stora förändringar hände som mest mellan 14-18 åt. Jag hade SÅ fel. Jag kan nog utan tvekan säga att jag har mognat något fruktansvärt. Jag har förstått att så som jag var förut är inte ok.
 Det är lätt att dömma andra istället för sig själv. Vilket jag har gjort. Fast vem kan egentligen blame me? Har man blivit dömd helöa skolåren så då tror man det är ok att dömma andra. Har dock märkt att det finns folk som är mycket äldre än mig och fortfarande inte kommit någon vart inte bara nu när jag flyttat ner till skåne utan även folket här hemma i stockholm. Skumt egentligen. Formar vi våra egna liv eller är allt förutspått? Vem är det egentligen som har rätt att säga något dumt och någon annan om den personen inte kan tåla sanningen tillbaka?
Jag säger inte att det är rätt men jag vet inte om jag kan säga att det är fel.

Jag ser ditt namn på msn, det namnet som förut kunde ge mig rysningar. Nu vet jag inte längre. Efter så många år så kommer jag alltid att vara 14 när det kommer till dig. Skumt. No fellings left but still so hard.

My back is killing me

Idag är det fredag och jag är uppe i stockholm. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Inga planer alls faktiskt. Är riktigt riktigt trött idag så får se om jag ens orkar gå ut utan för dörren. Skulle helst vilja gå och sova igen fast då kommer jag bli helt grötig i huvudet ikväll.
Satt hela morgonen och försökte leta upp en kiropraktor men till slut gav jag upp. Alltså det är fredag första maj och då är det en röd dag. Vilket menas med att allt är stängt. Så får väl ta det nere i skåne i stället för att göra det här uppe.
 Nu när jag är hos mamma passar jag på att lägga upp en väääldigt gammal bild på mig. Var nog 16-17 år på denna bilden


RSS 2.0