Stockholm igen då :)

Nu är jag hemma hos mamma igen :) Riktigt skönt faktiskt! även om vi säkerligen kommer gå varandra på nerverna :P
igår då, åkte hem med alla sakerna när jag kom från tåget. Skulle gått och ätit pizza sen fast det blev inte så då nästan allt var stängt och där det var öppet hade de kareoke så orkade inte käka där. Så åkte in till stan och åt och mamma gick hem. Mötte Sara och vi gick till nivå. Gick typ bara in och vände då det var så mycket folk. Så Sara ville äta så åter tillbaka till donken för att hon skulle äta. Sen så gick vi in på dembow som är på mango på fredagar. Personligen tycker jag det är bättre musik på K2 när det är dembow där. Fanns visserligen fina killar där igår. SJälvklart blev jag uppraggad av en kille som sa yao,bre och alla ord som slutar på ich. Inget man hänger i julgranen direkt. Sen när man inte ens kan säga vart man kommer ifrån är ju bara töntigt.
Så nu ska jag bara fixa mig lite och vänta på att mamma ska ge mig endel utav de pengarna som jag skickade över nere i skåne. Sen så ska jag in till stan. Ska nog kolla på den där klockan jag vill ha! Den är så himla fiiiin! Ska även köpa underkläder, underkläder är lätt viktigast :) Ska även se om jag hittar någon fin tjocktröja då alla är försmå även tshirtar är för små.. Måste även hitta en snygg handväska..
Undrar om Sara somnat om igen.. Hon har lixom inte hört av sig.
Igår blev jag så arg!!! Jag HATAR när folk ska säga åt mig vad jag ska köpa! Kan bli helt tokig på sånt, så mamma igår bah: ja du kanske ska köpa lite basic saker.. URSÄKTA?! haru sett min garderob eller det är fan bara basic där så TYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYST! Ja så sa jag ju inte men gaaaaaah vad jag avskyr sånt där.. Kommer hem och är hemma i 1 timme och hon ska tala om för mig vad jag ska handla.

Är det bra att ljuga i vissa situationer?

Min hemstad

I min hemstad är ljusen alltid tända på kvällarna. I min hemstad så pirrar det i min mage så fårt jag går ut när det är mörkt. När jag känner kylan ner i min strupe. När jag går i staden så känner jag mig hemma. Jag är inte fast i min hemstad men jag känner mig hemma där. Som fisken i vattnet. Det är här det aldrig är tyst. Det är här det aldrig står still. Det är här jag har min familj och de som känner mig utan och innan.
Det är här utelivet är som bäst. Det är här jag har alla mina smultronställen.
Jag känner mig som vackrast här. Som om hela min själ vaknar till liv.

På tåget

Nu sitter jag på tåget upp! Mamma kommer och möter mig vid tåget 18.29 :) Har ju saknat henne så!
Det hhar suttit en tjej breve mig på tåget från hässleholm och pratat i telefonen oavbrutet. Vi åkte klockan 14.57 och när jag vaknade igen kl 15.30 pratade hon fortarande! Så fort den ena la på ringde hon en ny och så där höll hon på. Nästa gång jag åker tåg ska jag nog åka i tysta avdelningen. Har haft turen att det inte är massor av barnfamiljer som åker nu. Är ju trots allt förkyld och ahr typ inte ork till någonting. Så skulel bara ha blivit jobbigt.
I nässjö kom det iaf en äldre man på tåget som skulle sitta breve mig då tjejen som babblade så mycket i telefonen hade satt sig på en annan plats. Så nu är det rätt tyst och skönt men det är någon annan som pratar i telefonen nu men hon pratar inte lika högt och inget man riktigt tänker på.

Ska bli skötn att komma hem till mamma. Ska nog kurera mig i sängen och sova så fort vi kommer hem. Är riktigt riktigt trött nu igen fast jag nyss sovit.

Kan vissa misstag suddas ut eller finns de kvar där för alltid?

Medicinsk förbättring :)

Nu har jag hållt på med min medicin i 3 dagar och känner en viss förbättring. Så hoppas att det här går över vääääldigt väääldigt fort :) Har ju redan haft infektionen så pass länge nu :/
nej nu är det dags för mig att sova. har ju en hel del saker att göra i morgon.

Är det fel att skicka lättklädda bilder till ngt som man ej ahr ett förhållande med?

tappat orken

Jag börjar bli trött på allt. Har tappat gnistan totalt. Jag orkar inte längre. När ska jag må bra igen? Måste jag söka upp en psykolog för att slippa tänka på allt? Börja tycka om mig själv igen? För just nu känns det som om allt bara rasar och jag pallar inte. Det är inget speciellt som har hänt. Bara att det är nu jag inte orkar låtsas att allt är bra som jag så länge gjort. Jag är inte den där glada tjejen som jämt skrattade längre. Jag är mest deppig och ensam käns det som. jag kan ha 50 personer runt om kring mig men känner mig fortfarande ledsen. fast varför uppsöka en psykolog. Det är endå ingen som skulle förstå. Alla pratar jämt om hur dåligt de mår men de frågar aldrig hur man själv mår.
Ibland önskar jag att jag var dne jag var förut som hela tiden sa vad jag tyckte och tänkte och inte brydde mig. Nu säger jag istället ingenting. Jag håller det för mig själv. Jag hör hela tiden ja men de tär ju inte bra. Nej men hallå det vet jag väl? Fast det är inget jag varken har lust eller ork till nu.

Jag älskar min mamma mest i hela världen och i morgon ska vi ses!! :D <3

Jag vill hem!

Nu vill jag hem! Vill inte vara här längre! På sista tiden har jag funderat väldigt mycket. Vad är det jag håller på med? Varför går jag med på saker jag inte alls vill? Varför har jag ens börjat bry mig om vad folk ska tycka och tänka om mig? Aldrig brytt mig förr, varför börjar jag nu?:S
Har missat 3 dagar i skolan nu. Känns inte alls bra. Små kakor och socker kakor kan jag träna på hemma nemas problemas. Det var väl mest Görans lektion som jag tycker det är synd att jag missade.
Idag var ju enskede gård i min skola. Hoppas att de hade roligt och fick lära sig något, själv tror jag att de tyckte det var rätt tråkigt att åka buss från stockholm till kristianstad och tillbaka på samma dag. Det jag hoppas är iaf att Daniel söker in till nästa år.
I morgon ska jag i alla fall gå till skolan för att hämta lia papper, hämta recept som jag ska kunna öva på hemma i stockholm. har dock inte alla kakorna klara men har iaf ett hum om vad det är för socker kakor jag ska göra.
Åker även med tåget 14.23 mot sthlm i morgon. Kommer hem 18.39 om allt går som det ska. Så ska gå ner och hämta resväskan snart och börja packa ner lite saker. Har kört 1 ½ tvättmaskin idag, så hoppas det hinner torka tills i morgon. Det bör det göra. Har varit så nedrans rastlös fast att jag är slut i kroppen så var tvungen att göra något innan jag blir tokig. Så då blev det att tvätta och städa ugnsluckan som folket här aldrig gör rent efter sig, (jag har kanske använtt ugnen 5 gånger på 5 månader så det är knappast jag som gjort den så äcklig!) så den gjorde jag rent idag.

I can´t belive that you called your self for my friend when you don´t even know what the word friendchip means.

Gratis prover

Visst är det härligt med gratisprover? Man kan få testa en helt ny produkt eller bara få en produkt gratis, vilket inte är fel :) Jag tycker det är helt underbart då jag kan vara rädd för att testa nya saker. Nu menar jag ju självklart inte att det enda jag ligger här och gör nu är att ladda hem gratisprover. Nej nej verkligen inte. Tycker bara att det är bra och smidigt speciellt om man sitter vid nätet och kan få hem något roligt i postlådan eller om man går i mataffären och de har provsmakning på någon ny produkt :)

Jävla skit förkylning

Varför kan man inte vara snygg när man är sjuk? Jag är iaf super ful när jag är sjuk. Går jätte långsamt,kutar emd ryggen, ögonlocken har fått någon gulaktig färg och jag känner mig bara så fuuuuuuuuuuuuuuul.
Jag avskyr att vara sjuk. Allt är ju så himla tråkigt.
har iaf pallrat mig ut idag för att köpa glass. Orkade egentligen inte. Kände hur jobbigt det var att gå men det borde ju vara bra med lite frisk luft när man är sjuk. Även om det faktiskt inte känns så just nu.
Undrar om jag ska sova lite nu? Lär ju ändå inte gå till skolan i mrogon fast jag vill så himla gärna!
Om man ändå kunde trolla.

Går det att falla för någon man aldrig träffat?

Sjukis

Är fortfarande sjuk. det är så himla tråkigt. Ligger ju bara här och gör absolut ingenting. har försökt att titta lite på tv men kan inte fokusera på det.
I morgon så kommer min gamla gymnasieskola hit. Hoppas jag orkar gå då :( Vill ju verkligen träffa dom! Hade verkligen sett fram till det. Så får hoppas på det bästa :)
Ska bli kul att åka upp till stockholm, även om ajg inte riktigt ser fram emot praktiken. Tänk om allt går åt helvete?
Har iaf bestämt att på lördag ska jag åka in till stan för att köpa underkläder :) Ska även kolla om jag hittar några roliga kläder :)
Parre sa ngt till mig igår som fick mig fundersam. Att från och med nu så ska vi få 7892 kr i studiestöd ist för 7492. Det var tydligen något som moderaterna hade lovat. Fast konstigt att jag inte hört det innan. Undrar om inte sånt där har med stad att göra? Då man har ju olika kostander på olika orter. I sthlm tex är ju hyrorna mycket dyrare än här nere.

I wish i had someone to love and care off.


Mätt och belåten

Nu har jag ätit. Värmde upp mat som jag hade i frysen. Orkar verkligen inte göra något. Fast egentligen ska man väl inte gnälla när man är sjuk? Av 365 dagar på året är jag juk kanske 10 max. Då har jag ju 355 bra dagar. Där jag är frisk. fast å andra sidan har jag ju haft dne här inflamationen (hårsäcksinflamation) sedan början av oktober om inte innan mitten av september kanske, och nu är det ju slutet av januari.

Som madicken

idag känner jag mig som madicken, ni vet när hon skulle på skolresa och fickhjärnskakning så att hon inte fick åka.
Idag är jag sjuk och får inte gå till skolan. ärligt talat. Det SUGER! Jag vill också vara i skolan och göra roliga saker på görans lektion.
Har varit på apoteket idag och hämtade mina salvor.. råkade dock hälla ut halkva på golvet när jag kom hem.. smart va?
Är helt slut i kroppen,trött i huvudet,illa mående och ont i halsen. Hoppas att bli frisk så fort som möjligt.
nej nu ska jag fortsätta kolla på OTH :)

Har slagit huvudet i väggen 2 gånger på 30 min

Usch jag fryser och kroppen känns som 100 kg tegelsten. Börjar kännas nästan som feber och fast att jag har tryckt i mig en marsglass har jag fortfarande ont i halsen :(
Har duschat nu och hämtat tvätten från tvättstugan. Mer än så orkar jag faktiskt inte göra. Tänkte ligga här tills det är dags att borsta tänderna tror jag. Då får jag kravla mig upp och göra en sk ansträngning.
Nu är det inte många dagar kvar tills jag åker hem till mamsen :)

Skönt att det inte är måndag hela veckan :)

Så är det måndag. provet är avklarat som jag fick godkänt på :D Är så jävla glad för det :) Var skit orolig att jag skulle kugga på det. Fast jag lyckades :)
Sista dagen på Annas lektion med. Vilket känns både bra och tråkigt. Hade hellre haft Annas lektioner än Karins. Fast ska bli skönt att få konditori med Göran på måndagar igen :) I alla fall, Annas lektion avslutades med att vi gjorde en brunch av allt vi lärt oss under de här 6 veckorna som gått. Sedan fick vi bjuda de vi ville :) eftersom Sara var här nere och åkte idag så var hon med :) Sedan var Helens kille Martin där som kom ner igår kväll och ja, sen var det mest nyfikna och hungriga lärare :)
Var även hos distriktsköterskan idag och tog bort stygnen :) Skönt att få bort de :) Så när jag stod på parkeringen för att låsa Karros cykel som jag hade fått låna så ringde de från sjukhuset och berättade vad jag hade för sorts utslag. Det är en hårsäcksinflamation. Nej jag är inte hårig på ryggen eller bröstet, vet inte riktigt hur jag fått det men ska in till apoteket i morgon och hämta en salva som är på recept och som ska smörjas in på utslagen 2 gånger per dag :) Skönt att få ett komplett svar i alla fall! :)
Nu när Sara åkt så känns det väl sådär. Skönt att få sova själv i sängen igen och skönt att få vara lite ifred. Fast det är ju ändå skönt att ha sällskap. Helgen med henne var verkligen behövd :) fast hon och jag ses ju säkerligen på fredag när jag åker upp till stockholm :)


heaven is a place on earth

Killar är rätt roliga kan man ju lugnt säga. Jag nämnde ju igår att jag fick saras raggs kompis hängande efter mig i fredag, likadant var det igår. Fast jag babblade på om P så att micho skulle lämna mig ifred. Så fik jag Ps nummer av honom så fick P reda på det då är micho så jävla rolig att han försöker skylla det på mig :P Hur det nu ska gå till vet inte jag :P
Igår var det iaf trevligt. Vi var först på biljarden sen Classic. Classic var väl sådär Grand är mycket roligare :) Eller ja vi gick till banken efter biljarden men där var det ju inget drag direkt så då bestämde sig jag och Sara för att gå till Classic och Mina och Jennifer skulle ändå hem så kändes dumt att jag och Sara skulle sitta där och typ glo på varandra.
Fick skjuss hem igårkväll med utav Ali och Micho. de stannade till typ 03.15 sen kom jag på att jag har tvätt tid idag kl 12 så då gick jag och sara och la oss så fort de hade åkt.
Så nu sitter jag här och är helt jävla seg. Är helt slut i kroppen och ser inte alls framemot provet i morgon :/ Inte heller att vi börjar tidigare i morgon. Men ser framemot brunchen :) Ska bli riktigt trevligt tror jag :)

 You and me <3


This is how i do it

Sådär, nu är vi fixade och klara. Planerna för ikväll är fortfarande rätt luddiga. Första stoppet blir iaf biljardkompaniet här i stan :) Var länge sen nu så ska bli kul nu :) Vill ju visa Sara vad jag har varit på helgerna, så antagligen blir det först biljraden och sen banken men man får väl se ;)
Kan fortfarande inte sluta tänka på P, killen jag träffade igår. Jag känner mig nästan smförälskad :p haha snacka om att jag är utseendefixerad :P Hoppas på att Micho kan prata med honom ;) Då P åker tillbaka till lumpen på söndag :(
Nej nu måste jag nog fixa det sista för taxin är snart här :)
Hoppas på en bra kväll ikväll med :) Hoppas ni får en roligt/trevlig kväll i dag!

Min fru är här!

Jävlar vad jag skrattat sen Sara kom ner!
Igår kom ju Sara ner :) Var först i skolan, sen i stan med Mikaela,Mina och Jennifer. Sen runt halv fyra mötte jag Sara som kom med 15.37 tåget :D
Gick och Mötte Mina och Jennifer igen då Mikaela åkt hem sen gick vi på systemet och efter det åkte jag och Sara hem hit :) Hon färgade mitt hår och sen så käkade vi mat på krögarn :)
Kvällen blev riktigt rolig :) Först var vi hos Dianas vän Linus ooch förade lite. Efter det gick jag och Sara till Grand :) Dde andra ville inte följa med. Fast Jennifer kom sen :) blev jätteglad :) Hon har ju fått för sig att hon inte kan dansa men det tyckte iaf killarna kan jag säga er ;)
Sara fick ragg som vanligt och jag blev dragandes med saras raggs fule kompis! Och de hade en vän som var SÅÅÅÅ SNYGG! Jag har ALDRIG blivit sådär förut. Hjälp blev typ kär på plats! HAHA. kan verkligen inte släppa den killen. Han var helt jävla perfekt! Skulle kunna skriva en hel bok känner jag! hahah.
Nej nu ska jag och sara gå och handla lite till kycklingen vi ska käka ikväll :)

Tycker det är jätte roligt att Sara kom ner hit:) Känns som att sthlm är lite närmare nu. Allt känns inte lika tugnt längre. Vi får se hur länge Sara stannar. Fast även om hon åker hem på måndag är det ju bara 3 dagar kvar sen träffar jag henne igen :) Och min MAMI :D

Vilken lyckad dag!

jag börjar faktiskt undra om det finns någon dag då jag faktiskt är piggP är ju jämt trött! :/
idag kom väldigt många glada besked :D
1. Pratade med sara idag och hon ville komma ner så SJÄLVKLART fick hon det :D Åh det ska bli så dundermysigt! är jätte glad :D
2. Ky utbildningen jag går på ska finnas ytterligare ett år till! Det beskedet kom idag efter lunch!
3. Eftersom Ky utbildningen ska finnas kvar nästa år så kommer åk 3 från mitt,Jennifer,Mina och Karros gamla gymnasium ner på torsdag nästa vecka för att kika lite :)
4. Diana och Helen fick svar iigår på att de ska få vara med och tävla i SM unga bagare 2009. Så jag,Mina,Jennifer och Clara ska åka ner till GBG 12 mars :D Kommer dock missa två dagars praktik som jag tänkte fråga om jag får ta igen på en helg :) har aldrig varit i GBG så det ska bli kul!

Så min dag har varit väldigt bra. jag och Clara åkte hem till Mina och Jennifer idag för att plugga fattade typ ingenting utav stencilen vi fick så det sket sig rätt bra, bokade biljetter ist :)
Borde egentligen städa nu när Sara ska komma ner, fast hon får faktiskt stå ut för jag har ingen ork.
Saknar mamma så fruktansvärt mycket. Åh vad skönt det ska bli att åka hem nästa fredag! Mitt tåg går 14.23 :D

What a beautiful day! :D

Idag är jag trött må ni tro. Fast det är jag ju nästan jämt. vet inte riktigt när jag är som piggast? när jag går upp eller när jag går och lägger mig?
Idag har det varit en fullspäckad dag. först skola mellan 8.10-15.00 sen iväg till stan. Det var jag,Mina,Jennifer;Clara och Diana som patserade in. Väl där såå gick vi först och lämnade in Jennifes cykel och hämtade Minas. Sen gick Jennifer och Mina till Körskolan för att Jennifer skulle boka tid och jag,Mina och Diana gick emot domus huset. gick in på clas olsson och köpte en miniräknare, spakelskrapa (som jag ska använda inom bageriet) och en pärm. Sen sprang jag in till en affär där de säljer min digitalvåg och köpte baterier till den :) In på apoteket och köpte en nagelsax. Sen gick vi in på Stadium för att Jennife rskulle prova ett par byxor. ja vi mötte upp dom vid domushuset sen efter min baterishopping :P Sen gick jag iväg för att klippa mig och Diana åkte hem. Min frysyr blev super snygg! :D Är väldigt nöjd! Efter de tmötta jag upp Resten av gänget. sen så splitrades vi igen lite snabbt då jag skulle in och köpa vantar och mössa på kappbal. efter det gick vi och köpte och hämtade ut tågbiljetter för att sedan be ge oss hem mot Mina och jennifer som cyklade före  då jag och Clara skulle köpa med oss mat. det blev Tai på rosegarden, världens bästa Tai mat för dne delen :D
Så nu ahr jag precis kommit hem färgat ögonbrynen och nu krypit till sängs. ja jag vet! Jag borde egentligen plugga till entreprenörskapsprovet. fast det har vi redan gjort hemma hos Mina och jennifer och jag orkar verkligen inte läsa boken.
Så nu ska jag bara läsa mejlen och sen släcka ner då det är en skoldag i morgon med :)
hej så länge :)

Lalalaaaaaaa

Idag höll vi på med is i skolan. Var ju inte så himla överförtjust i idén fast det var riktigt roligt! vi fick först stå och titta på när han gjord elite olika figurer sen fick vi delas in i grupper och därefter fick vi komma på något vi skulle göra. Jag blev riktigt nöjd med våran :) har dock inte tagit bild på den men men :P
Idag får vi se om jag ska gå till mina och jennifer för att plugga. Fårse hur det blir lixom..


Sleepy head

Idag är jag super trött. Skolan har gått bra var rätt segt på annas lektion idag. jag och Linda jobbade i par och gjorde två stycken marmelader :) Känns som att vi båda två var rätt nöjda med att slippa göra chutneys :P
Efter skolan gick jag och Clara hem fixade lite snabbt och vandrade sedan vidar eför att möta upp Jennifer och Mina, sen gick vi till ÖB och Ica kvantum :P Nä vi var klara där så gick vi hem till Mina ocH Jennifer där stod Helen och väntade på oss för hon skulel övernatta :)
Vi käkade majskolv och snackade lite granna :) Rätt mysigt faktiskt :)
Nu är jag hemma och ska göra mig redo för sängen.
Känner verkligen inte för att gå till skolan i morgon, vi ska skära i is. Ingenting som tilltalar mig men tydligen alla andra i klassen :P Men jaja, får väl se det som en bra erfarenhet :P Något att skriva i CVt sen kanske :P Eller INTE ;)

Bla bla bla I don´t hear you

Jennifer var förbi nu på kvällen. Var skönt att prata av sig. Sen gick vi förbi henne och Mina för och fråga om hon ville emd till affärn för vi skulle köpa godis, hon ville inte ha något men hon följde med ändå :) Jenifer är nog den enda människa här nere jag kan säga vad fan jag tycker till då det känns som att hon känner mig mycket bättre än alla andra här nere. Jag vet att det är mitt egna fel. Fast känner inte att jag kan vara den jag är här. För på något sätt är inte det riktigt accepterat. Jag vet att man ska stå på sig men det är så jävla lätt att snacka men så jävla svårt att göra något.
Ska bli skönt att träffa min älskade sara snart :D i miss you big time! vet inte vad jag skulle göra utan dig? Skönt att ha dig på min sida oavsätt vad! ja om jag inte gjort något fel men ja ni förstod nog :)
Har pratat med mamma idag om hur jag ska göra med tågbiljetter och sånt där när hon tyckte jag skulle åka då det skiljer ganska mycket på dne billigaste biljetten och på den biljetten då jag vill åka. fast hon tyckte det var värt det för annars är jag inte hmma fören kl 1 på natten. jag vill komma hem och ta det lite lugnt lixom :) Så i morgon eller på onsdag ska jag köpa biljett :D För på onsdag ska jag ju ändå till stan :)
Tänk att det bara är 12 dagar kvar till jag ska till sthlm! och 7 dagar kvar till provet. SKönt att få det överstökat! måste verkligen plugga, Fast det är endel bitar jag inte fattar så hoppas Karin har tid och gå igenom det med mig :)

Du kan bo i din egna jävla smuts äckliga människa!

Det här gör mig så jävla förbannnad att jag skulle kunna sjuta de där människorna! När man bor i studentkorridor och inte kan städa efter sig kanske det är dags för än att flytta? Så kan man gå själv i sin smuts istället för att låta alla andra göra det..
Bilden jag försökte lägga upp funkar inte vilket gör mig ännu surare.. aja ska nog gå till affären och köpa mig något gott. Känns som att det behövs!

Det segar på

Sådär klockan är typ halv ett och jag har iaf gjort lite idag. Men känner att jag måste verkligen plugga då det bara är en vecka kvar tills provet med Karin. Urk.. Gillar verkligen inte prov :/ Fast måste man så måste man tyvärr..
Så idag hade jag tänkt cykla till ÖB men får se om jag gör det då jag hade mer tvätt än vad jag trodde. Kanske bara blir en cykeltur sen. Får se om jag orkar. Hoppas verkligen det då det skulle vara skönt :)

Har ju inte berättat att jag var hos doktorn i fredags. Skulle ha fått svar på vad det är för slags utslag fast det hade inte kommit fast det gått en månad sen nu. Blev riktigt sur faktiskt. Inte hjälpte det att de skulle skära bort ett födelsemärke heller. Sprutan var den jag hade problem med. När de skulle ta bedövning. Jag avskyr sprutor något enormt. Fast det gick tillslut och jag fick 6 stygn. Får däremot inte träna på 2-3 månader då stygnen kan flytta på sig. Måste även ringa citykapiokliniken för att ta bort stygnen om två veckor.. Så är väl inte så jätte glad över det. Fast skönt att ha födelsemärket borta men inge roligt att ha ett ärr där ist, fast tydligen kommer ärret bli mindre än mitt födelsemärke.. Jobbigaste av allt är att jag typ inte får duscha fören på onsdag och då har jag inte duschat på en vecka typ.. härligt va?:P

På onsdag ska jag gå och klippa mig efter skolan :) Ska bli riktigt skönt faktiskt :) Hoppas på att det blir snyggt då jag nog tänker klippa lugg.. Och se till så att jag får en mer frisyr än vad jag har nu. Hon som klippte mig innan sara gjorde ju så att jag typ fick en potta på huvudet så sara försökte väl fixa till det så gott det gick men nu tror jag det kommer bli bättre för hon den andra att klippa eftersom Sara rättat till den andres misstag :)

Söndag sista dagen på veckan

Helgen är snart över och det känns inte så jätte skönt fast ändå gör det det :) Ser fram emot i morgon. Jag gillar Annas lektioner :) Helgen har varit rätt ok. Fast börjar längta hem till Sara nu :) Och givetvis till mamma.
Idag har jag vaknat rätt tidigt så har hunnit fylla 2 tvättmaskiner,städat och bytt lakan. Ska snart gå ner och fylla två maskiner till. Det bästa som finns är verkligen nytvättade kläder :) Och nystädat golv. De lukterna tillsammans är bäst :) Det luktar lixom fräscht och nytt då :)
Nu är det bara en månad och 5 dagar tills jag fyller 20. Ska bli riktigt roligt om det blir som jag tänkt mig :) Ser verkligen framemot och fylla år. Fast först ska jag upp till sthlm om 12 dagar :) Då är det praktik som gäller. Känns rätt läskigt fast ändå roligt :)

Jag har börjat drömma helt sjuka drömmar. Oftast är det en sexuelldröm fast den är HEL sjuk.


Sooooo tierd :(

Hjälp så trött jag är! Vaknade dock i morse och kände mig jätte pigg eftersom jag gick och la mig innan tio igår :) Fast så fort jag kom ut ur duschen i morse så kändes sängen väldigt väldigt lockande :) Fast det var bara att fixa iordning sig, käka frulla och försöka få upp cykeln från källaren ( vilket var lättare sagt än gjort) och sen knata iväg. Ja min cykel har fått en punktering så gick och lämnade in den idag :)
Väl i skolan så började vi baka och sånt dära :) Jag gjorde bucheer.. Ja fråga mig inte hur det stavas kan inte ens uttala det.. typ som att säga bryyyyyschan fast utan r eller ngt liknande. nej inte direkt men ja något åt det hållet tror jag(?!)
Efter skolan så cyklade jag in på min punktera s´cykel till stan (ja det gick faktiskt, vet inte ens varför jag gick i morse eftersom det funkade haha) lämnade in cykeln som ska hämtas på lördag :D, handlade lite på apoteket gick till H&M handlade lite där och kköpte även en lampa på clas olsson :) Så kom jag hem mötta Diana som skulle gå och handla mat vilket jag emd skulle så tillbaka in till stan. Så när jag väl kom hem så märkte jag att jag avr tvungen att borra upp skiten och jag som bara har en skruvdragare!! Så får vänta tills i morgon då Daniel ska försöka ta hem en borrmaskin fråns kolan :) wooohoo :D Så då får jag äntligen en taklampa då jag satte in den där fula saken jag hade i grupprummet .P
Så nu ligger jag bara här som en strandad säl och ska gå och fixa det sista för att sedan sova :)

jag måste verkligen städa och tvätta idag, hade inga rena strumpor så hade strumpbyxor på mig idag och köpte nya på H&M HAHHA. Asså tog bara med mig de nya strumporna till skåne då det kändes som att de gamla sjungit sin sista visa :P Så nu har jag 7 nya strumpor och ingen tvätt tid :P Måste nog tvätta och dammsuga i helgen ;)

Yaba-daba-dooo

Nu är Bea glad! Gick in för att titta hur mycket pengar jag skulle få i morgon så ser jag att jag fått tillbaka pengarna ifrån taxiresan :) Alltså pengarna drogs ju efter typ en vecka så skickade vi ju in till Sl så de fick betala min taxiresa, ja lite krångligt det där. Så nu har jag fått ytterligare 454 kr :D Yaba-daba-dooo :D

Varför känns det så mycket skönare att sova ihop med någon? Eller känner jag så bara för at jag känner mig lite ensam just nu? Har typ glömt bort hur man kysser någon haha. Fast lika bra i guess :P

It´s no happyness

Idag har det inte hänt så mycket. Varit i skolan. Hade en föreläsning på entreprenörskapen. Förstår dck inte varför läraren bjuder in en föreläsare om han själv ska snacka mer är hon som föreläste? Fast gillar man att höra sin egna röst så. Hon som föreläste föreläste om försäljning, om hur man ska vara mot en kund, hur man får kunden att köpa den där extra pralinen och liknande.
Efterskolan gick jag,Jonathan och Jennifer till stan för att göra lite ärenden. Vi åt även i stan, det blev BK :P Jag som inte är så förtjust i dom men det gick bra :) Sen gick vi hem till Jennifer snackade massa skit coh jag började må pissdåligt så efter att Jennifer och Jonathan bestämde sig för att gå till Krögarn och möta upp;Mina,Karro och Clara så gick jag hem. Kändes bäst så då jag inte alls mår bra :(
I morgon får jag lön :) woooohooo! Har en hel lista jag ska handla i morgon förutom mat :P Råkade ju göra sönder helen nagelklippare hemma hos henne. Fatta hur mycket jag skämdes :/
har även ringt Csn idag då jag råkade skicka in min lapp utan mig egna påskrift så nu är det bara att hoppas på det bästa :)

Cry cry baby, you can smile later

Åh, jag är en sån sådan cry baby! Har precis suttit och tittat på två avsnitt utav one tree hill. Bölade som fan åt de avsnitten. Jag gråter nästan jämt när jag tittar på OTH :P fattar lixom inte varför? Likadant om jag kollar på DW. Idag i skolan hade vi ju en föreläsare där. Tony Olsson. Det var jätte roligt! Fast tyckte att ibland kändes det som attt man bara stod och drog benen efter sig, fast precis som Mina sa det finns ALLTID något att göra. Även fast man inte tänker på det så finns det alltid något att göra. vare sig det är att städa,väga upp till något, kolla på alla ingredienserna finns som man ska ha till det receptet man tänkt sig. Det gäller ju att alltid ligga steget före. i alla fall, de grejerna vi gjorde var goda andra inte, fast det har ju med vad man tycke rom och inte tycker om :P Ska väga upp allt jag ska göra i morgon och sedan ska jag kanske ge mig på något utav de recepten vi fick. Fast man vet ju aldrig. Känner mig aldrig speciellt aktiv när det gäller Onsdagar fast Kajsa har ju sagt att hon ska hjälpa mig att lära mig planera min dag då jag har otroligt svårt för det. Fast tror att jag har ett hum om vad jag ska göra i morgon :) Min mamma är SÅÅÅ söt. Hon och Bernt verkar vara tillsammans igenn. vet inte hur jag ska reagera på det. Känns som att det alltid varit så och de är ju faktiskt vuxna människor :) Är glad att hon är glad iaf :) De ringde mig typ 3 gånger på raken haha. Skrev mejl till mig och ja mamma kallade mig surkärring haha. Alltså jag hade precis vaknat efter att ha tagit mig en powernap. Då är inte jag så himla munter. Så ringer mamma och babblar på i 170 om datorn och vilket användar konto hon ska in på och hon vill gå in på mitt användar konto och ja jag hängde inte ritkgit med så jag blev grinig då sa hon till bernt " Vill du prata med den här surkärrngen" Tack för den mamma :P De ska tydligen åka till helsingfors när han fyller år. fats det är ju inte fören i April. Sedan pratade vi även om vissa saker som rörde sig min lön och lite sånt där :) MIN MAMMA ÄR BÄST!! :D Jag blir så fruktansvärt ARG! Så igår så sitter jag vid datorn och pratar med Sara om min födelsedag :) Så skriver hon, Alden skrev till mig. Hjärtat fryser till is och jag börjar frysa som inihelvete. Vad? Vad sa hon nyss? det kan ju inte stämma? han pratar ju aldrig? Varför ska han kontakta henne varje gång? Det var tankar som flög i mitt huvud. Jag faattar inte varför han ska jämt och ständigt dyka upp som gubben i lådan när jag försöker gå vidare. Precis när man känenr att jag är nästan framme så dyker han upp! Han vet ju att Sara skulle säga det till mig! HAN vet det SÅÅ jävla grovt! Så tydligen hade sara frågat honom idag efter att de pratat lite om han har pratat med mig någonting. Fast det svarade han aldrig på. Så jag vet inte vad han vill. Han sa knappt en ljud till Sara när hon var där, om vi var ute och festade eller om vi fikade. Aldrig ett ljud. Det var alltid Nezir som pratade. Så varför ska Alden höra av sig till Sara? nej det begriper inte jag. Jag kan förstå om Nezir gör det men inte Alden. Specieltl inte när han INTE vill att jag ska ha kontakt med varesig hans familj eller vänner. vadfan ska han prata med min ALLRA bästa vän då? Jävla idiot!


Måndags trött

Idag är jag väldigt trött. Hoppas på att jag kommer isäng om ca en timme typ :)
I dag ahr det varit skola eftersom det är måndag. karins lektion är väl aldrig riktigt roliga fast idag har jag ändå hunnit få lite gjort. Har visserligen en hel del kvar att göra fast känns ändå som att nu är jag på gång! Vi kom även fram till att provet vi ska ha på karins lektion är vecka 5 så ska börja plugga i morgon då jag är alldeles för trött idag. ögonen är svåra att hålla öppna just nu haha.
Efter Karins lektion hade vi ju Anna vilket vill säga brunch :D Den lektionen är helt underbar :D Jag gjorde svenska pannkakor med rårörda blåbär och vaniljstång! MUMS! För varje vecka så får vi olika uppgifter att göra. Alltså att första veckan hade vi smörgåsar, en gång hade vi smörgås tårta och nu var det rätt blandat. Det är ju näst sista gången nästa vecka.
i morgon ska det även bli en riktigt rolig dag. Ser verkligen fram emot den :) Tony olsson (tror han heter så, är rätt dålig på namn) ska komma till vår skola och ha en hel dags chokladkurs :D Han jobbar för KåKå och är en utav sveriges bästa konditorer :) Så det ser jag verkligen framemot. Han brukade vara rätt mycket i min gamla gymnasie skola, ja han är nog där rätt ofta nu med. Då KåKå brukar ha kurser där.
Annars har det väl inte hänt så mycket. jo råkade rapa en kilel i örat som jobbar på 118 118 och inte nog med det så råkade jag skicka in min studieansökan till Csn UTAN påskrift. Så får se nu på onsdag hur det blir. Får visserligen lön på torsdag :D Ser verkligen fram emot det :D
Eftersom jag glömde min dosa som man har när man för över pengar så ska mamma skicka ner den så jag kan betala hyran och lite sånt där :) Wooohooo :)

Will I ever stop missing you

Will I ever stop loving you? Det har gått ca 3 månader sedan jag sist såg dig. Jag saknar dig. Jag kan fortfarande inte fatta att du har en ny tjej. Jag tror inte på et fast jag tror på det. Det är lite 50/50. Jag avskyr det! För det har varit vi så länge. Fast ändå så kort. jag tar hela skulden för det. Eller nästan iaf. Jag vet att det är mitt fel från början och sedan så blev det bara värre.

Helgen vecka 2 :)

I fredags gjorde vi klart våra mini bröllopstårtor i skolan. Jag har tyckt att det varit riktigt roligt och tycker det är synd att vi inte hinner göra det fler gånger. Eller det hinner vi ju. Om vi gör det på vår egna tid. fast känns som att det är så mycket att öva till till gesällen för min del. Så det blir nog inte av även om jag skulle ha tyckt att det var roligt.
Efter skolan åkte jag,diana,Helen,Mina, Jennifer och Clara till stan för att kika lite. Skulle egentligen ha fikat var det tänkt, men alla var ju typ vrålhungriga så det blev middag på favoriten ist. Vilket var skönt för då slapp jag laga mat :P Efter det följde jag och Clara med jennife roch Mina hem för att kika på film och käka lite gott vi köpt :) Filmerna vi hyrde var int alls bra. fast vi hade det trevligt enligt mig :)


 Så blev tårtan när den var klar :)
Så på lördagen så vaknade jag inte fören kl 13. Då hade Mina skrivit sms till mig. Så vi bestämde oss tillslut att jag skulle gå hem till henne så skulle vi promenera in tillsammans till stan för att sedan gå till Rusta. Sen hämtade Helen upp oss och vi åkte hem till mig för att hämta köttfärsen då vi bestämde oss för att käka tacos. Åkte snabbt in till Ica maxi där Mina förövrigt köpte en digitalkamera :) Och sedan hem till Helen. Efter vi ätit klart så kom resten av gänget. Det vill säga jennifer,diana och Clara, Vi tittad epå filmer PS. I love you. Filmen var bra men hade högre förväntningar på den än vad jag borde ha haft. Efter filmen så gjorde vi i ordnings oss för att gå på förfest hos en kille som heter Linus som Diana och helen känner. Helen följde inte emd då hon skulle jobba i helgen. Väl där hade vi det ritkgit trevligt och sedan fortsatte vi ut på på krogen :) Kvällen och dagen var ritkgit rolig :) Kom dock hem lite försent så när mamma ringde och väckte ig 13.20 var jag inte alls med på noterna. Avskyr att bli väckt.
Så nu idag ahr jag faktiskt itne hunnit gjort så mycket än att skriva klart än uppgift till provet i mrogon på Annas lektion, ätit frukost och suttit här vid datorn.
Måste även börja med Karins uppgifter med. Om jag nu har dom någonstans.

Sockermassa lektion

Idag fortsatte vi med socker blommor i skolan. trots att det var riktigt pilligt och att jag lyckades bättre med bladen än med rosorna så är jag hyffsat nöjd över resultatet idag. Måste ju tänka på att det faktiskt var första gången jag gjort något liknande. övning ger färdighet :)
 På bilden är det 7 stycken stora blad, 9 stycken mellan stora blad och 4 stycken små blad. alla gjorda i sugarpaste alltså sockermassa.
 En stor ros i sockermassa. Blev helt ok i mitt tycke :)

Efter skolan idag så åkte jag in till stan med Katta för att göra en gammal läxa vi inte gjort. det var super svårt! Så ska försöka leta upp det på internet nu tänkte jag.. se om jag hittar något där. Sen ringde jag Clara när jag var påväg hem för att kolla vad hon skulle göra idag. Hon skulle inte göra så mycket så vi besätmdes för att ses :) Så då blev det att jag stekte lite blodpudding när jag kom hem för att sedan kila över till henne. Väl där bjöd hon på popcorn och juice :D Så tittade vi på film :p 2 stycken blev det faktiskt. sister act (en värsting till syster) och chocoloat :) Båda filmerna är ju SÅ super bra :)
Så nu har jag kommit hem och sitter och tar det lugnt :) Ska ta och ringa min mamma med innan det blir försent :)

Stadigfrukost :)

Ska snart gå till skolan. Började dagen med att duscha och äta en rätt rejäl frukost för att vara mig. 2 st kiwi, en stor fibermacka med leverpastej på och ett stort glas te :D MUMS!
Känner mig inte alls bra idag. Som om förkylningen blivit värre :( Hoppas på att det blir bättre med dagen som kommer :)
nej nu måste jag kila. Skulle bara skriva lite snabbt :)

Måste verkligen sova!

Snacka om irriterande. Somnade runt kvart över 8 för att sedan vakna kl 21. Var tvungen att gå på toa och hungrig. Så nu 1 ½ timme senare är jag fortfarande inte så sovtrött ännu. Har ätit nu med :) Blev en macka med leverpastej på :D MUMS! Det enda som fattades var saltgurkan! Fast det blev en delikatess macka ändå :)

Pratat lite med Carlos med! Jag var ju tvungen att nämna honom nu när han smyger in här och läser mohahaha ;) Söbollen hade inte riktigt fattat att jag inte var i sthlm fortfarande haha.

I morgon ska fastighetskötaren titta på mitt element! YES! har ju haft problem med det länge. Det är så sjukt varmt här inne, har på ettan och det är MINST 25 grader varmt här inne. Då går det inte att sova lixom! :( Så nu i morgon ska han kolla på det. Tvivlar på att han kan göra något åt det. Han lär väl försöka skylla det på mig som han gjrode när tvättmaskinen gått sönder. Men nehedu! Ska ändå bli skönt att han ska titta på det.

 Vetekransen är den första jag gjorde på gesällen. Gräddtårtan är bara ett bevis på att jag beöver övning på kondis!

Om vi får i morgon eller på fredag, om vi har tid skulle jag vilja träna på spritsnings teknik. Alltså spritsa snygga gräddtårtor är supersvårt för mig. Att pikera på en tårta är svårt det med. Något jag verkligen vill öva på! Förut tyckte jag bara det var tradigt och tråkigt för att jag inte kunde. Fast nu ska jag fasiken bli bra på det! Det kommer säkerligen känna spiss ibland. Fast detta år vill jag lära mig så mycket som möjligt :) Hoppas bara jag fortsätter med samma inställning :P

Uppfriskande promenad

Har nu varit ute och gått en uppfriskande promenad i en timme :) Super skönt! Så nu sitter jag och dräller med min kiwi jag äter och ska snart böja plugga lite. Vilket jag så klart inte har någon lust med men MÅSTE få godkänt på det här provet minst!! Bläää börjar få ångest över skolan och har bara gått en dag.
I morgon blir det mer pastilage och då ska vi även göra blommor som vi ska sätta på tårtan. Tror att vi ska göra som en bukett eller något. Bilder kommer förhoppningsvis i morgon :)

Tillbaka i skåne

Nu har jag kommit ner till Skåne. Gått en dag i skolan och har redan ångest. Det värsta jag vet är prov. Vet inte om det har med att göra att jag är så himla trög på att börja läsa till dom. Hittar alltid massa annat roligt att göra.
Har iaf installerat mig nu. Städat lite i lådorna, lagt in alla kläder, handlat mat för en hel vecka frammåt. j Ja lite sånt där vardagligt ända mål.
Nu vill jag bara till Ikea och Öb för att handla lite smått och gott.
Så idag när jag tittade på mitt bankuttag så hade de fortfarande inte dragit pengarna. Sjukt störande. Så nu måste jag verkligen sitta och tänka efter hur mycket jag egentligen har. Har så jag klarar mig men mer än så är det inte :P Lönen kommer visserliger nästa torsdag så mig går det väl ingen nöd på. Alltid skönt att få klaga av sig lite bara :)

I skolan idag har vi sysslat med pastilage. Ni som känner mig vet att mitt tålamod inte räcker så särkilt långt. Fats det har faktiskt gått riktigt bra. Först har vi ju övat på träblock. Ja alltså vi har övat att spritsa med tyll och spritspåse med kristyr. På ett trä block. Sen efter det nu då så har vi klätt en mini bröllopstårta i frigolit som vi klätt med pastilage ( nästan som marsipan fast mycket mycket vitare ) och spritsat på den så kallade mini bröllopstårtan. För att vara första gången jag någonsin gjort något sånt där så är jag rätt nöjd. Fast spritsningen ramlade av ett antalgånger så försökte jag hålla humöret uppe, tycker det gick rätt bra :)
 Kristyrspritsning på träblock.
 När mini bröllopstårtan var klar :) Kanske inte direkt tagen ur en bra vinkel, men det var den bästa bilden jag fick med min mobil :)

nej nu är det nog dags att byta om och gå ut och gå snart kanske? Är fortfarande rätt mätt dock. Men det får helt enkelt gå. Verkar inte som att vi kommer fram till någon tid när vi ska gå ändå :P

Dåliga filmer och kassa porrfilmer.. urk

Usch så störande klockan är efter tolv och det finns inget roligt att se på. Det enda som finns är typ gamla super tråkiga filmer som amn antingen har sett en sisådär 1000 gånger eller porrfilmer. Fatar inte ens varför porrfilmer går på tv. Kan ju inte finnas en enda bra porrfilm som sänds på tv? Jag,Sara och Benita såg på en rätt så skum porrfilm efter Laura gått och lagt sig haha. De skulle tydligen vara en handling men den handlingen förstod iaf inte jag. Sedan anser jag väl inte att porrfilm är så jävla tändande. Nej nu lallade jag i väg i mina egna tankar, händer rätt ofta att jag går vilse i hjärnkontoret. Hur som helst finns inget roligt att titta på och jag är ingen som köper filmer så får väl skylla mig själv helt enkelt. Dags att köpa filmer Beatrice!


Min underbara dag:)

Idag var sista dagen med Sara på ett tag. Åker ju ner till SKåne i morgon :/ har lite blandade känslor för det, känner inte lust att åka tillbaka alls.
Vi hade det iaf väldigt trevligt. Var och tittade i affärer,fikade, jag gick på återbesök hos han som piercade mig och sara bytte stav igen då den hon fick sist var inte alls bra för henne :( Sen gick vi till Chicelle där vi stod och pratade med Pierre som jobbar där och tittade självklart på alla snygga underkläder. Sara hittade en jätte snygg som hon tyvärr inte köpte, hoppas hon går dit nästa vecka :) Efter att vi typ hade stått och snackat en hel del skit emd Pierre då hade kl blivit halv åtta och vi kom dit typ 6 halv 7. Så skulel jag och Sara äta då földe han emd. Riktigt trevligt sällskap faktiskt :9 hans tjej och den lilla bebisen var inte hemma så han kände sig nog rätt ensam :/ jag har haft en helt underbar dag iaf :)
Tydligen så stötte vi på Reza med, största muppen :P haha. nej men han är lite speciell. Lite för mycket lugft för min smak. Gillar dock att prata med honom.

Myspys i sängen :)

Vaknade för ca en timme sen men sängen är så varm och go så har inte orkat gå upp. Ska iväg sen och möta sara istan. fast först ska jag duscha,äta frukost och sminka mig :)
Förkylningen har inte gått över ännu men jag går ut ändå, kan ju inte ligga här och tycka synd om mig själv :)
Måste in till stan för att titta till min piercing :) sara ska lämna CV och sen vill jag ju hinna umgås med min Sara då jag åker i morgon :) Åker visserligen på eftermiddagen så har lite tid här hemma i morgon ändå:) Sen börjar vardagen :)

Nya modet?

Vaknade 13.15 idag. Hade snor i halva ansiktet och håret hade fastnat i det. Riktigt hett faktiskt. Känns som att det är ljusår tills jag blir frisk.
I övermorgon åker jag hem till Kristianstad. Vet inte hur det känns riktigt. Är nog inte riktigt redo att åka hem, psykiskt. Har varit skönt att få åka hem och koppla bort allt. fast ska bli skönt att  få åka ner med. Ska använda min skruvdragare jag fick i julklapp och skruva ner de fula hyllona som är i mitt rum.. Ska ge de till ida, hon ville ha dom. Fast lär skruva enr dom när jag varit på Ikea med Clara :9 Hoppas verkligen att vi åker dit :9 Både hon och jag har typ världens lista hahahah.
Kan man någonsin sluta upp med dessa drömmar om hur man vill bo? jag kommer antagligen bli som min moster, tapetsera om lite då och då. hemska tanke haha.
Nej men jag tycker det är kul att gå runt och elta efter det perfekta köksbordet, den perfekta mattan :) Ja sånt är skit kul!

Skabb?

Så jävla irriterande! Efter att ha kommit hem så satt jag mig vid msn där P hade skrivit. Han har fått skabb. Vilket betyder att JAG kanske fått skabb. Det mest irriterande är att jag inte får veta om jag har et fören 2-3 då syntomen börjar synas. Så nu är jag föga glad. Sover över hos honom 1 jävla natt så får man kanske skabb! Jag hade ingen intim kontakt med honom eller så. Nej men sån otur har jag. Idiotiska killar och de få bra killarna ja han har skabb!
Skabb låter jätte äckligt och för mig känns det som att det är något som man fick på 1800-talet. Inte nu på 2009. fast det stämmer inte, tydligen är det rätt vanligt. Det smittas via hudkontakt tex om man håller ngn i handen en stund eller har intim kontakt. Eller som jag, sover i samma säng. usch nej. jag är fruktansvärt irriterad. inte på honom utan på hela grejen. När man pratar om det så klar det ju på hela kroppen.
P föreslor att jag skulle köra krämen ändå, men enligt Diana som kollat upp det på nätet sa att man inte skulle göra det. vet inte varför för frågade inte men så är det. Så inget förebyggande syfte för mig.
Det är ju typiskt lixom! Här går man och är singel, inte haft någon ordentlig närkontakt med en kille Sedan Alden, så träffar man P, sover i samma säng som honom, har inte sex eller liknande. men så kanske man har skabb nu. Vilken otur man kan haaaaaaaaaaaaa!

Perverst

Är det bara jag som tycker att de där katterna och hundarna i mobilen som har texten vill bo i din mobil, är perversa? De ska tydligen slicka rent skärmen. Men jag tycker det ser äckligt perverst ut på sättet dom slickar. Jag skulle aldrig vilja ha en sån skärmbakgrund på min mobil telefon iaf.

-

Jag börjar nästan bli lite rädd för mig själv. Nu efter föörsta piercingen vill jag ha en till. I tungann. Jag är dock rädd att det inte kommer sluta där. är  lite sugen på att göra i den anndr bröst vårtan med. Men det lär jag aldrig göra. Fy fasiken vad ont det gjorde.
Idag ska jag och mamma till Forum lite snabbt. Ska köpa lite skärp :) Vill ju självklart har mer kläder men får se hur mycket pengar det blir över efter jag har varit på ike :) Så lär köpa mer kläder när jag är i stockholm nästa gång istället. Finns ju lite mer affärer att handla på än i Kristianstad :)
Annars blir det nog en lugn dag för mig. Förkylningen har inte släppt. Vill bara att den ska gå över tills jag åker hem till Kristianstad. För vill absolut inte sitta på tåget och snora och känna mig dålig. Synd bara att jjag inte bokade en biljett som kunde ombokas. Något att tänka på nästa gång kanske?;)

Drygare än drygast ;)

 

You can get it you want to. All you need is to fight for it.

Kameran är återfunnen

YES YES YES!!! Jag har hittat min kamera! :) Så tror jag ska gå och leka med mitt smink och sen ta lite roliga bilder :) jaba-daba-dooooo :)

Sovtröjan på

Nu har mamma och Bernt kommit hem. Har inte velat gå ner ännu. Jag ligger fortfarande i sängen med sovtröjan. Måste nog hoppa in i duschen men är helt slut. Det enda jag vill är att sooooooooooooooova. Vet ju att om jag sover nu så kommer jag vara uppe väldigt sent i natt igen. Har inte så jätte stor lust med det.
Vill för övrigt vara frisk NUU!! Jag vill ju gå ut och ha roligt! Umgås med mina vänner de sista dagarna. Hoppas iaf på att jag känner mig bättre i morgon. Så man kan gå ut då. Har inte varit ute en enda gång nu när jag är i sthlm.  Vilket jag tycker är otroligt tråkigt, men har haft fullt upp och har ju åkt på den här förkylningen nu.


förkylningen fortsätter

Klockan är halv ett och jag har knappt stigit ur sängen. Känns rätt meningslöst då jag känner mig dåligare än igår. Borde väl släpa mig ner till köket och käka frulle. Börjar faktiskt bli hungrig. Fast det är kanske inte så konstigt när man legat och kollat på rachel ray på kanal 3. Hon gör så roliga rätter. Jag har annnars rätt svårt för matprogram på tv. Lejlabakar, vad får vi för mat?, ja tv programmen är oändliga och de ploppar bara upp nya hel tiden. Fast vill folk kolla på det så varsågoda :) Bara jag slipper :P
Nej nu börjar jag bli orolig. jag åkte ju taxi hem på nyår och de har fortfarande inte dragit pengar ifrån mitt konto. Oftast tar det bara några minuter sen är det klart. Men nu har det gått över ett dygn. Får fråga mamma när jag kommer hem. Kanske har något att göra med alla helgdagar. Ska ändå ta och skicka in det där kviittot till sl. jag vill bara att de ska dra pengarna ifrån mitt konto så att jag ser hur mycket pengar jag faktiskt har.
 

Självömkan när den är som bäst

Finns det verkligen inget bättre att se på tvn än gamla 90tals filmer? frågar jag mig själv medan jag sappade runt. Svaret var ju självklart nej. Jag okar faktiskt inte gå ner till mammas tv och kolla på tv där, där boxern står. Kalla det lathet men jag orkar det bara inte. Min kropp känns som en tung slemhög och mina snorpapper verkar bygga sig ett torn. Jag är lat idag. Jag är torr under näsan och min röst låter väl som om jag har käkat kräftskal. Jag avskyr att vara förkyld. Fast just nu känns det rätt skönt. jag kan nog erkänna att jag är lite som en kille när jag är sjuk. Ja inte så att det är som en nära döden upplevelse. Bara det att jag tycker extremt synd om mig själv som är sjuk och måste ligga hemma. Eller ja, måste måste jag väl inte. Har dock ingen stor lust att sitta på tåget ner till Kristianstad dunderförkyld. Känns inte så jätte lockande. Så jag får väl sitta här och äta upp översta lagret på paradisasken och sappa mellan de dåliga filmerna.
Om jag orkar ska jag ta mig i kragen och leta rätt på kameran. Fast chansen är dock inte så stor.


.

Nu har mamsen åkt och jag är ensam hemma. Sitter och spelar spel samtidigt som tvn är på och jag pratar med Carlos. Känns rätt tomt utan mamma. Konstigt eftersom hemma i skåne saknar jag henne inte på samma sätt som nu, kanske är det för att jag är hemma hos henne och hon inte är hemma? jag vet faktiskt inte.
Ska väl snnart gå ner och koka pasta till köttfärssåsen mamma envisades med att göra innan hon åkte. Vilket jag inte säger nej till. Jag kan ju faktiskt laga mat själv! Fast skönt att slippa ibland :)
Verkar som att jag är den enda som inte är bakis idag och ja inte Carlos tydligen heller. WOW 2 personer lixom :P
 Hade hellre legat och stekt på en strand just nu än att ligga ehmma sjuk :P man kan ju inte få allt. Utomlands blir det förhoppnings vis i sommar eller typ september :) Efter sommarjobbet. För ja, jag ahr blivit erbjuden sommar jobb och det är bättre än inget. 10 veckor av jobb :)

1 januari :)

Första dagen på det nya året och jag är förkyld!! Känns inte bra alls.
Igår var det ju nyår och jag var i haninge. Det var rätt trevligt. Sara däckade efter tolvslaget, bra jobbat! haha. Själv skulle jag åkt hem med 02.37 bussen från vallavägen. Men då var den försenad så jag fick vänta. På bussen var det fullt emd fulla ungdomar som satt och spydde.. Skit äckligt! Bussen jag åkte var iaf i gullmarsplan kl halv fyra då min buss från slussen skulle gått. Så det var bara föör mig att ta en taxi! kuuuuul. Så funderar på om jag ska skicka in kvittot till sl eller inte. Då bussen skulle varit framme 05 eller 07 och var framme hav. Vilket är över 20 min och då ska sl betala taxi resan.. Så det är något jag får fundera på.
Hamnade dock inte på några foton igår tror jag. har tappat bort min kamera, vet inte vart jag lagt den riktigt. Så jag tog inga bilder själv.
Får ta en bild och lägga upp på mitt nyfärgade hår iaf :) det blev super snyggt! jag är jätte nöjd! Saknar dock mitt långa hår. Det var ju SÅÅÅ fint!
 Här är en bild på mitt långa hår!
Måste verkligen bli bättre på att lägga upp bilder :P Måste bara hitta min kamera först :P

RSS 2.0