you make me confused

Jag förstår inte de dubbla signalerna. Är du intresserad eller är du det inte? Du gör mig förvirrad. Vilket jag då drar den slutsatsen att du inte är intresserad. Så fort jag drar den slutsatsen och inte längre hör av mig så skriver du.
Jag vill inte hålla på med den här leken längre. För jag begriper inte spelets regler. Finns det ens några?
igår var en riktigt trevlig dag för mig. Jag hade verkligen trevligt. Dessvärre har jag svårt att säga sånt då jag inte vill vara för på. Säger sällan komplimangen eller vad jag verkligen känner om en situation när det kommer till killar. Då jag inte är en av de tjejerna på filmerna som säger de rätta sakerna. Utan ibland kommer alla ord ut helt fel. Så då drar jag mig hellre att säga sånt. Jen jag gillade kyssarna. Jag tyckte om hur du pratade till mig och ja, jag hade gärna setts igen. Vad dig beträffar vet jag inte hur du känner. Just nu verkar det inte som att det är något jag kommer få veta heller.

ibland är ju huvudet som en stor bomullstuss!

Fastän jag inte somnade fören runt halv fyra i morse så vaknade jag ändå runt 11. Kan inte påstå att jag är utvilad. Men är jag någonsin det?
Idag händer det nog inte så mycket. Är trött och lat. Så blir att betala lite räkningar och sedan bara vila i sängen :) myys! :)


Farsan på bio :D

Idag var jag och såg FARSAN på nattbio. När vi kom in i den där super lilla biografen som roletto har på botten våningen så trodde jag att jag skulle försvinna genom ett bottenlöst hål. Det kändes som att sitta i grannens källare där man tryckt ite stolar och en stor bioduk. Tror ni inte att personerna bakom oss babblade sönder sig?! Ok, att man kommer med vissa kommentarer under filmens gång men precis när filmen börja pratade alla som fan :P
Filmen var riktigt bra och fick en hel del magrutor. Bästa scenen är nog den som man sett railer på :P " du göra kung fu mot mig? " HAHAHAH så klockren!
Den är ett stort MÅSTE att se! ger den fem av fem bagar mössor ! ;)

Klockan är riktigt mycket och jag borde verkligen sova nu. Sov dock för länge idag så är rätt pigg nu :/


 Han är såååå klockren! :)

Bea öppnar receptboken :)

Så nu har jag tänkt såhär. Jag är ju faktiskt bagare/konditor. Så tänkte att varför inte lägga upp lite recept här? Inte så super avacerade saker då :) För ibland kan det ju gå helt galet och det vill man ju inte! :) Ibland vill man ju bara flasha lite framför sina nära och kära med att baka något men har inte kunskaper för det :)

Först ut är min älskade pannacotta som passar till allt från fredagsmys till efterätt :)

Detta behöver du till 4 personer :

3 dl vispgrädde
0,5 vaniljstång
1 kanelstång
4 st kardemumma kärnor
0,5 dl socker
2 st gelantin blad eller ½ tsk gelantinpulver

Garnering: Frukt,bär eller rispad choklad :)

1.
Skrapa ur vaniljstången. Koka upp grädde,socker,vaniljstång med fröna,kanelstång och de krossade kardemumma kärnorna.

2. Blötlägg gelantinet i kallt vatten i minst 5 minuter. När grädden kokat upp, dra av kastrullen från plattan. Rör ner gelantinbladen så att de löser sig. OBS! Se till att det inte blir några klumpar. Sila av gräddblandingen.

3. Häll upp i portionsformar och ställ i kyl i ett par timmar eller tills att det stelnat. Stjälp pannacottan eller servera direkt i formarna. Ibland måste man doppa formarna i varmt vatten för att pannacottan ska släppa. Detta måste ske rätt snabbt annars mister pannacottan sin form.

Tips!
Jag brukar använda matlagningsgrädde iställer för vanlig vispgrädde då jag tycker att det blir en lenare smak och inte denna feta känslan man kan få i gomen. Tänk på att de formar du använder kanske inte alltid stämmer med detta recept. Så var alltid beredd på att du kan få göra en sats till. Så ha gärna ingredienser hemma för en extra sats.
Brukar även ta lite mer kardemumma då jag tycker det är gott :) Du kan även ta bort kardemumma och kanel och använde någon annan smaksättning om du vill det :)

 Observera att bilden inte är taget ut av mig :) Men så här kan det tex se ut om du väljer att garnera med frysta hallon! Fast färsk frukt är alltid godast :)


its all about love.. eller?

Allt jag vill är att känna mig lycklig. Inte som jag känner mig nu. Som att man går i en mörk låda och det enda ljuset man ser är genom de smål hålen man har i lådan fär att vara kapabel till att andas.

Jag och Catti har pratat mycket om förhållande de sista dagarna. Om att jag inte klarar av att ha ett. Jag känner mig instängd och rädd. Får en mild panik känsla utav det. Då jag inte varit beredd att ta ansvaret som det medföljer samt att jag är riktigt rädd för att bli sårad. Kommer jag någonsin våga släppa in någon så pass mycket att jag kan ha ett förhållande? Det svaret har jag inte ännu.
Jag vet att jag behöver någon med så stark psyke att de kan klara av mig på en låg dag. Då jag är som idag. Sur på det mesta. Och bara behövder någon där. Det kan vara svårt att ha en sån partner. Kan jag tänka mig.

 Jag vill nog ha en sån kille som är såhär över romantisk :)

Friday all day and night long

Nu känner jag mig äntligen mig bättre! Så bestämde mig för att möta upp Catti i stan. Planen var att gå och shoppa. Slutade dock med att vi åt och åt haha. Var så himla sprängmätt när jag kom hem! Tror ni jag sludade där? Nej det har även blivit lite bulle och chips! Där gick min viktminskning åt skogen, haha.
Dagen var riktigt mysig och ibland behöver man sånna dagar :)

Min dag idag har varit bra även om jag själv inte varit på topp. Har kännt mig sur,trött och irriterad på omvärlden.

Kan någon svara mig varför killar är så jävla hopplösa?! Kan någon jävel skriva en bok hur killar fungerar?! Jag skulle LÄTT köpa den boken!

 ploj bilg för länge sedan

Fredag

Shit vilka jävla drömmar jag har haft i natt! Fattar inte varför jag drömmer så konstiga saker? :S

Igår blev det ett besök hos läkaren då det kändes som att mitt huvud ramlar av snart! Jag fick inte riktigt reda på vad det var, för det sa han inte. Däremot står det på nässprayen jag fick att den är till för bla bihålsinflamation :/ Så kanske är det det då?
Nässprayen jag fick har fått mig att känna lukter och smaker nu :) Så jag är rätt nöjd! :)

Har legat och kolla på MVT på mornarna nu när jag varit sjuk. Fan vad jag ogillar lady gagas konstiga videos! De skrämmer mig ! Kan inte påstå att jag är ett fan av hennes musik heller så :P men shit vilka konstiga videos :S


 Iska jag träffa denna donna :) Blir nog en sväng i stan :)

Huvudvärken släpper inte

Låt mig sova vidare! Sängen känns så oändligt skön. Vill bara krypa ner igen och somna. Huvudvärken som jag haft i tre dagar tillåter mig det tyvärr inte. Då jag så fort jag rör mig får riktigt ont. Kanske dags att uppsöka läkaren igen? För har nog inte haft ont i huvudet så här många dagar i rad. Det gör verkligen ont. Har spänningshuvudvärk.


i just love make up!

Efter mitt möte idag så pratade jag rätt länge i telefon med catti för att sedan slockna. Sov i ca 3 ½ timme. Vilket jag tror är behövligt.
I morgon kommer lönen men har sån jävla huvudvärk så blir nog ingen shopping för mig. Har inte ens lust att shoppa, eller jo lite smink hade ju inte skadat ;)
Det är nog det jag handlar mest faktiskt :) Har hur många ögonskuggor som helst så skulle vilja köpa en hel rad med penslar typ 10-15 st :)
 Idag skulle jag ha fått en ny blogg design men det verkar inte bli så nu så får bli en annan dag :)

Tidig dag för mig

Vaknade kvart över åtta i morse av att mamma väckte mig. Vi skulle åka och klippa oss :) Så nu är jag nyfrissad och känner mig rätt så fräsch :D
Blev ääven ett besök hos systrarna delselius för att köpa semlor :) de är så jävla goda!
Passade på att hlsa på bagarna där med. Då de är så jävla underbara! Hann inte med att snacka så mycket då mamma väntade på mig. Saknar faktiskt at arbeta med dom :/ Då de fick mig alltid att le på morgonen när jag vaknade för att jag visste att jag skulle till jobbet! Sånt är riktgit underbart :)
Ska snart iväg till kuratorn med. hade hellre legat hemma i sängen och vilat lite. Känner mig så himla trött. det är nog förkylningen i guess.

 ok jag erkänner! Jag vill ha sommar nu! Kunna gå i short och linne samt alla fina klänningar :D Alla fina skor. Åh vad jag längtar!

Tony :)

Dagen börjar väl närma sig sitt slut och så vanligt är jag inte trött. Lär väl somna vid 1 som vanligt. Eller som snarare blivit en vana. Längtar till den dagen då jag kan sluta tänka på saker innan jag somnar. Bara lägga huvudet på kudden och somna :) vad härligt det hade varit.

Fan vad jag saknar min Tony! Han har ju flyttat ut till Sigtuna nu. Fan vill träffa honom och krama om honom. Då han är min barndomsvän och även som en bror för mig.
Kanske måste ta mitt ärsle dit någon dag? när jag är frisk. Men tycker att han ska fixa körkort så han kan skjussa mig. Eller ännu bättre upp. Att jag själv tar det. Fan att flingakademin inte finns tillgänglig nu :p


 Tony <3

proppmätt

Så då är man hemma efter att ha varit ute med mamma :) Har nog ätit för flera dagar! Shiiit vilken god mat asså :D
Mina födelsedags presenter jag fått idag var super fina :) Så tack så mycket mamsen!

Vägde mig idag, har gått ner ytterligare ett kg. Så nu har jag gått ner 7 kg :D Vilket är riktigt roligt faktiskt då jag gått upp ca 10 kg sen jag gick i gymnasiet. Så 3 kg till och jag väger lika mkt som jag gjorde när jag var 16 haha. Det vill jag dock inte. Är rätt nöjd över att väga 55 kg :D så kanske kommer man ha en fin sommarkropp i år ändå?;)

 my skinny as ;) finally!

21 år idag! :)

yeeeey! Idag fyller jag och mamma år :)
När man fyller år så brukar ju folk ringa,skriva sms och även på faebook. Då tänker jag ju inte direkt på att sara ska skriva grattis till mig på sms ! Snacka om wierd! Vi har INGEN kontakt alls och vill verkligen inte ha henne i mitt liv. Så ja det var lite skumt attt vakna upp i morse och få ett sms av henne :S

Ska snart fixa i ordning mig för att åka i väg och köpa mamis present :) Vill bara att mitt hår ska torka lite först :)

 Jag och Catti på 54!

 Får se om det blir något sånt här ikväll då! :)

:)

Allt runt om kring mig och i mig har alltid haft med känslor att göra. Nu känns det värre än vanligt.
Det är som att så fort jag yttrar en enda liten känsla så tänker jag sönder den känslan.
Jag kan inte ens sova!

Hur som helst i morgon fyller jag år :) Känner mig redan lite bättre.  Så i morgon blir det att hoppa in i duschen så fort jag vaknar för att sedan åka och köpa present åt min mamma. Hon berättade nämligen för mig förra veckan vad hon ville ha. Så sen den dagen hon sa det har jag legat sjuk. Funny bunny :P Har aldrig handlat mammas present samma dag. brukar vara lite snabbare än så ;) haha. Så nu tycker jag det är pinsamt även om jag fortfarande ligger sjuk.

Jag funderar seriöst på att ta mitt körkort vill verkligen ha det nu. Är däremot inte så sugen på att övningsköra i detta snökaos. Då folk åker som dårar där ute. Så ska ta och se över lite körskolor för att jämföra priser och dylikt :) Då Orminge körskola var fan det sämsta jag varit med om. Otrevlig personal.

 Catti och jag på nyår! :)

please let me sleep!

Fan jag har velat sova sen två timmar tillbaka. Tankarna vill bara inte försvinna så börjar tänka på massa saker istället för att kunna slappna av så pass mycket att jag kan somna.
Fast det är lite bra iaf :) för då kan jag somna efter att middagen är klar och biggest loser är klart :D yeeey! Är en riktig sucker för det haha.


nu öppnar jag upp min blogg igen :)

Stängde ner min blogg för nästan en månad sen. Kände att allt blev för mycket. Hade så pass mycket ilska i mig att jag tillslut inte visste vart jag skulle ta vägen.

Mycket har hänt på en månad. Både positiva saker och mindre positiva saker.
Har varit utan jobb lite över en vecka nu, men pluset där är väl att jag har åkt på en rejäl jävla förkylning. Vilket känns bra att jag slipper ha dåligt samvete att jag är sjuk. 
Har börjat umgås mer med Catti vilket är roligt. Då man aldrig kan bli rik för mer vänner ;) 

Har även träffat en kompis jag inte hade träffat på över ett halv år så det var kul! Även om det blev lite kaos där men kvällen slutade rätt bra. Ibland måste man påminna sig själv att man faktiskt har det rätt bra även om allt inte går som man hade velat. Bara försöka tro på att det blir bättre och göra allt man kan för att ändra det :)

Många pratar om att de börjar tröttna på snön. Att det får vara nog nu. Själv gillar jag snön. Är mer orlig för de stackarna som har platta tak. Eller när snön börjar smälta. Då kan man ju bada utomhus på asfalten :P Även om det nog är lite för kallt och jag antagligen åker på en förkylning igen då haha.

I morgon skulle jag egentligen ha uträtt en hel del saker men är värr sjuk så det suger! Fyller ju även år i morgon med. Vilket påminner mig om att jag inte har köpt en present till min mamma ännu :S Då även hon fyller år i morgon. Så får väl försöka sova ite nu och hoppas på att förkylningen försvinner ut i drömmarnas värld och inte återvänder :p

 Jag gillar verkligen den här bilden :)

RSS 2.0