Shopping i Kista

Varför är det som så att när man har så lite pengar som möjligt så hittar man hur mycket att köpa som helst?
 Idag när jag vanade upp efter 10 timmars sömn ( ja, jag vet men det behövdes efter den galna helgen) så åkte och till Kista. Kom dock 1 ½ timme för tidigt så jag gick och strosa runt i butikerna. Hittade två fina tröjor på monki. Har aldrig handlat något där innan. Så tror det var bra att jag fick gå själv i lugn och ro :)
 Nu däremot, så har jag panik över att jag ahr köpt likadan tröja som en kompis till mig. Hon komemr ju troatt jag vill se ut som henne snart haha. Då jag har köpt ett par likadana byxor som henne. Men aja, nu är det iaf gjort :)
 I morgon ska jag tillbaka till Kista och köpa min älsklingar! De där skorna jag skrev om förut.


I should alredy

Det spelas Stand the pain med Samson for president. Jag borde åka nu. Borde ha åkt. Borde vara halv vägs. Ska ju vara där om 20 minuter. I årsta. Istället så har jag inte ens packat. Sitter strumplös och intresserar mig för allt annat än att åka. Ja, jag borde åka. Ja, jag borde redan vara på väg.


Kallle Anka reflexer

Ok, jag vet att jag har Kalle Anka reflexer. Men halåååå ofta man kommer på igår att snön är här. Jag hoppas för att stanna till jul :D Gärna nyår med.
 Idag börjar jag sent så nu är det till att hämta kusin. Åka till jobbet och säkert sitta i massiva köer.. Fy!


Ett stort tack!

Måste bara säga detta! Ett stort tack till Värmdö kommun som tar hand om sina vägar, plogar när det snöar, ser till att man faktiskt kan komma till jobbet osv. Ja ni fattar att jag skojar va?! Jävla jubel idioter! Det var inte plogat i morse när jag åkte till jobbet! Kul att man får ligga i typ 40-60 km/h när man behöver åka till jobbet och faktiskt vara där i tid!

 Så här ser en snöplog ut! Så ni vet det tills nästa gång!

Akta för här kommer jag och min kudde!

Jag kan lova dig tt när väckar klockan ringde i morse var jg redo att kämpa för min kudde och täcke!
 Blev även en låååång dag på jobbet så när jagh kom hem blev det lite mat sen bums i säng! Så nu sitter jag uppkurrad högst upp i sängen ed täcket upp vid hakan och kollar på En värsting på Wallstreet! Hon är ju så himla duktig hon som spelar :D
 Sen blir det filmen kärlek på menyn. Så ja det blir en lång dag framför tv 3 :D


vad gör jag uppe nu?! :O

Vad gör jag uppe? jag borde sova! Jag är så trött! Tankarna snurrar dock för mycket och jag vill bara gråta. Varför? Vet inte. Eller jo men ändå nej. Suck.

Ett två tre

Om jag blundar, riktigt riktigt hårt och räknar till tre. Ja då kanske allt blir normalt. Ett, två, tre. Jag öppnar ögonen. Nej, allt är fortfarande som vanligt.


Mitt begär

Jag slukas upp i begär av att shoppa. jag måste verkligen börja ta han om min hy. Samtidigt som jag vill förnya hela min garderob :P Jag hittade även ett par urläckra skor på bianco som bara måste bli mina :) är dock osäker på om jag kommer att använda dom.
 Ibland känner jag mig som en 15 åring som inte vågar ta egna steg. problemet är att jag aldrig varit någon som brytt mig allt förmycket om vad andra ahft på sig utan vad jag själv tycker om. Självklart har jag påverkats men inte så mycket som jag gör nu. Är det inte 7 år försent?


Det börjar bli läge

Nej det känns som att det börjar bli läge för att äta middag, hoppa in i en kokhet dusch och sedan krypa ner i sängen. Måste försöka att sova tidigt ikväll! :) Ska ju upp tidigt då det är min helg :)

Två ansikten av samma historia

En person jag tyckte om förut. På en vänskaplig nivå sjunker bara mer och mer i mina ögon. Roliga är ju att hon ser på sig själv som att hon tar det stora lasset medan jag ser på saken likadant. Hur kommer det sig att en historia oftast har två ansikten?
 Jag tror fortfarande som jag tror förut. Vad det är ska jag nog vara lite tyst om :)


6 minus

Nu är det dags att gå ut i denna kylan! 6 minus. Fy jag fryser redan nu och jag har inte ens hunnit ut till bilen :P
 Blir säkert till att skrapa rutorna.. kul..


deprimerad?

Jag tror att jag är deprimerad. Känner mig ful,tjock och helt världelös! Som om jag är den mest korkaste personen på hela jorden! Fy och bläää för den känslan!

Jag borde

Jag borde sparka av mig tofflorna. Jag borde klä av mig. Tvätta bort sminket. Klä på mig den där stora t shirten du hatar. Jag borde borsta mina tänder. Släppa ut mitt hår. Jag borde krypa ner i min säng. jag borde helt enkelt sova. 

 

:)

varför är det så att så fort man har köpt ett nytt plagg vill man använda det på en gång?:)
 Vet iaf hur min outfit ska se ut i morgon :)
Fick en förfrågning igår kväll om jag ville gå på K1 på lördag. Jag som knappt ens vet vad det är haha. Men roligt att bli tillfrågan :) Dock så jobbar jag hela helgen :)

För er som inte vet vad det är kommer en snabbförklaring här :

K-1 är en tävlingsform där deltagare från olika kampsportsdiscipliner deltar. Namnet K-1 kommer från stilarna
kickboxning,karate och kung fu.
 Reglerna kan sammanfattas så att varje deltagare använder boxningshandskar och det är tillåtet att slå, sparka och knäa motståndaren (i vissa galor är det förbjudet att knäas t.ex. i Frankrike). Matcherna går i tre ronder om tre minuter (ibland uppåt fem gånger tre). Skulle domarna anse att matchen är oavgjord efter tre ronder, går deltagarna en fjärde och avgörande rond (då döms bara sista ronden oavsett tidigare poängställning).

Tur att det finns wikipedia ;)


Han börjar på M och slutar på i

Du kommer till mig. Sent på en torsdags kväll. Säger att vi behöver prata. vi bestämmer tid och plats. jag åker iväg till dig. Vi pratar. Då jag ville prata med dig ville du inte lyssna. Nu fick du prata. Sen så nu så försvinner du igen. Du hör inte av dig.
 Dina ord känns så meningslöst tomma. jag känner mig korkad som lyssnade på dig!

Dumma bank!

Nu är jag hemma efter en dag med Amina på stan :) Kom hem med en ny tröja så det uppskattas ju :)
 Dock så blev det problem med mitt kontokort. Då Nordea är DUMMA I HUVUDET!!! Så i morgon byter jag bank! Har ett SEB kontor mitt över gatan vid jobbet. Perfekt!
 
 haha märkts det att man är trött? ;)


Jag borde ha varit

Igår så borde jag ahr varit så trött! Somnade inte fören kl halv ett i tisdags natt. Det var jag däremot inte. Så jag åkte till Kista och mötte upp sara. Självklart åkte jag fel i början :P var på väg hem ist för till kista haha ;)
 I kista köpte jag ett par nya byxor, en tröja och en ny telefon :) En HTC :D Nackdelen är bara att jag inte vet hur man gör med den hahha ;) Hur man laddar över musik till mobilen och så.
 Vi träffa även saras ex. Det märks verkligen att vi har olika smak av killar ;) OK jag vet, jag vill ha en fantasi, en kille som inte ens existerar. Men hennes ex som tydligen skulle vara helt georgius var väl helt ok. Lite för smal för min smak. Och han hade LÅNGT hår! kan ni fatta! haha, inte trodde jag att Sara gilalde sånt :P
 Nej nu ska jag ta och fixa mig :) Ska möta upp Amina på stan :)


Blääää

Blääääää! Nu har jag mått illa sedan i lördags kväll! tror jag går och tänker på det så då blir det att jag typ inbillar mig själv att jag mår illa. Tror jag iaf haha ;)
 Enligt läkarna så tror de att det är en efterhängsen förkylning sen jag hade feber. Men det är faaan fyra veckor sedan! :@


Snart iväg

Det är tisdag morgon. Ska alldeles straxt gå ner och äta frukost och sen ge mig av. Idag är det jobb jobb och jobb som gäller. Dessvärre börjar jag tappa suget. Det måste hända något snart. Känns som att det börjat bli lite dålig stämning men jag vet inte. Kanske bara ren och skär inbillning?


Annars åker jag själv!

Har precis ätit middag och sedan suttit nere i köket och pratat med mamma. I flera år har vi alltid sagt att vi ska åka utomlands när vi fyller år. Ja, vi fyller år samma dag :) Det har dock aldrig blivit av då det alltid kommit något i mellan. Så nu sa jag det att jag kommer åka själv annars för jag vill verkligen åka utomlands! :)
 fast hon vill åka en weekend och jag en vecka! haha hmm, får se hur detta går :P

New York


Mystiskt

Har precis sovit i två timmar och inte blev jag  piggare för det. Det blev snarare motsatt effekt. Så nu är jag ännu tröttare än förut. Hade även en ritkigt mystisk dröm. Jag var på väg till någon kille. Så visste jag inte vilken kille jag skulle träffa då jag i drömmen dejtade tre olika. Så jag hade blandat ihop dom. Det komiska i det hela är att jag aldrig skulle få för mig att dejta tre stycken för jag vet med mig att jag skulle blanda ihop dom :P



jag ville verkligen inte

Att vakna halv fem på en måndag morgon är inte ett dugg roligt! jag är inte längre van med tidiga mornar på just måndagar. Sedan 8 månader tillbaka, då jag började på mitt jobb. Så har jag börjar kl 9 på måndagar. Idag var däremot en arbetskamrat ledig så jag fick börja tidigare.
 Så nu tänker jag krypa ner i sängen och vila lite :)


Beck, chips och cola :)



Jag borde sova nu! Jag är dock beroende av Beck haha ;) Så det blir ännu mer chips och cola för mig innan det är läggdags :)
 Min chef brukar sucka åt min musik smak! Men denna goding kommer ni väl ihåg? :)


Den perfekta julklappen :)

Det börjar ju närma sig jul. Idag avr det skyltsöndag :) Jag har hittat den perfekta julklappen :) Tror dock att jag får skriva till tomten om jag ska lyckasfå denna :) haha

Omega 123.58.35.20.63.001 Swiss watch


Ingen bil tvätt idag

Jag skulle egentligen ha tvättat min bil idag. Så blev det dock inte! jag åkte hem till D och åt tacos och kollade på gossipgirl haha :)


Slå diig ner och lyssna

" Ni är ju väärre än turkarna!" Låt mig förklara en sak nu. När jag var liten och var sjuk så tvinga pappa i mig alla konstiga saker. Pressad varm Vitlök i örat om jag hade öroninflamation. Varm mjölk med emzer om jag inte kunde sova. Varmt vatten med honung om jag hade ont i halsen. Det är bara en del av min fars alla konstiga huskurer. 
 Jag vet att du tittar på mig och funderar över vad jag kommer ifrån. Tills du tillslut slår dig på pannan och säger " jag svääääääär hon är jugge" Du blir lika förvånad över att jag är svensk som att när jag säger att nästan hela min släkt bor i en radie av en mil. Att min moster bor ca 75 meter ifrån i samma bostadsområde.
 Att min mamma verkar tycka jag och de tjejerkompisar jag ahr inte bor ihop med en kille ännu. HELST hade hon nog velat se mig gift med barn redan.
 På samma sätt tittar jag på dig. Som du titatr på mig. Du dömmer mig, jag dömmer dig och du blir galen! Alla familjer är inte lika.

 Jag och mamma!

Nyligen vaknat

Vaknade för en stund sedan. De ringde från jobbet, det var något om en beställning. Så nu är jag vaken. Åh, fy vad jag fortfarande mår illa.
 Planen var att ligga kvar här lite till och inte prata med någon. Gick inte så bra. Min mamma kom in i mitt rum. Även om jag har sagt till redan som 13 åring att hon måste knacka innan. Är det totalt ignorerat och hon stövlar in lite som hon känner för. Så nu ska jag gå upp och äta frukost.
 Bortskämd snorunge som jag är så vill jag inte alls gå upp och äta frukost. Jag vill ligga kvar i min säng!


God natt

Har haft en riktigt bra kväll förutom på slutet då jag mådde ruskigt illa. Så efter en riktigt rolig taxi resa hem. -Jag satt och babbla på som vanligt och taxichauffören skratta så han grät ;) jag tror att jag är hans bästa kund hitils haha - Så är jag nu hemma. Känns som att jag har knivar i halsen på höger sida. Så det är nog dags att sova nu! :)


Nu åker jag

Dags att åka iväg! Jag ska åka buss haha!


Jag har inte glömt har du?

Det finns de du kallar dina vänner. Det finns de som har blivit som din familj. De som du kan ringa mitt i natten om du är ledsen. De som du vet har din rygg och du har deras. De finns de som du förlorat på vägen. De inns de som du trodde var någon de inte var. Jag har inte glömt. Jag har fortfarande våra minnen kvar. Även om du må vara svartlistad i våra liv så finns minnen kvar.


I know



 I know you still have nightmares about me! You wanted the hole thing but get nothing how did that felt? Years ago you svered to your self that you would hate me fore ever. You couldn´t do it could you? That´s why you still have nightmares about me.



Min to do list haha

Jag måste duscha,sminka mig och välja kläder. Sen ska jag åka till Kista! :) Vad kan bli bättre än en lördags kväll med shopping och sedan miniutgång kanske? :)

 Do you remember ?


Självdestruktiv beteende

Mitt självdestruktiva beteende får mig att vilja fortsätta men en del av mig har vuxit. Vreden är borta. Kan jag inte få dig så låt gå. För kan detta sluta annat än illa?







När om hur varför

Nu är det snart 6 år sedan jag bestämde mig för att söka in till bageri linjen i gymnasiet. Nu är det snart Jul och snart nyår. Snart fyller jag 22. Allt är bara så snart. Vi som var så små förut. Trodde vi ägde världen. var ute på stan på kvällarna. Då man lärde sig hur livet fungerade. Sakta men säkert ¨så förstod man aatt mamma inte alltid kan rädda än. Sakta men säkert så började man mogna. Ja, sakta men säkert. NU sitter jag här, 21 år gammal. Har fast jobb sen 8 månader tillbaka. Jag har en ny bil och körkort. Jag är ung men ändå känner jag mig så gammal. Mina vänner börjar skaffa barn och familj nu. Det köps hund och ja snart blir det säkert husköp för någon med. När vi var 15 så låg vuxen livet så långt ifrån.Idag räknas vi som vuxna. Även om man bara är 21 så är man vuxen. Du är straffmyndig. Du har livet i dina egna händer oavsett om du vill elelr inte. oavsett om du bor kvar hos mamma så är livet upp till dig nu.
 Det om något är lite skrämmande. Vi gör alla olika val här i livet som är mer eller mindre skrämmande. men när jag var 15 då trodde jag att jag var oövervinlig.
 Oj, jag bara snackaar en massa goja. Men jag vill få tiden att gå, haha.


" Det enda vi har gemensamt är dna"

På senaste tiden har jag börjat få dåligt samvete hur jag behandlade dig som tonåring. Innan jag förstod att du var sjuk. Allt för ofta kommer jag på mig själv att ha skuld känslor för hur jag behandlar dig. Jag vet ju att du är sjuk! Ändå så stänger jag av. Bryter kontakten. Vill inte ha något med dig att göra. Vågar inte prata med dig. Det gör för ont. Nog för att det inte går att  hjälpa någon som inte vill bli hjälpt. Kanske är jag för ung? kanske är jag för gammal? Kanske är det försent? För tidigt? Jag vet inte. 
 Det slog mig idag att du fyller år. Börjar jag glömma nu? Kommer jag glömma bort hur din röst låter? Kommer jag med tiden att ha förträngt dig? Minnet börjar bli svagt. Som ett gammalt skolfotografi från 1930.


Dudunk dudunk

Det kan inte vara möjligt. Jag tittar igen. Känner hur hjärtat för en milli sekund stannar. Det börjar slå fortare. Jag kan inte andas, känns det som. Andas ryckigt. Plötsligt sköljer minnen över mig. Jag måste andas in djupt. Försöka återfinna kontrollen. Känner hur huvudet börjar göra ont igen och jag blir påmind över att jag är trött.
 Det är dags att sova nu. För i mrogon är det jobb som gäller och innan det så är jag morgon taxi haha. Nej då, min mamma vill ha skjuss ner till centrum där jag ska plocka upp en utav mina kusiner och skjussa henne till mörby :) Så får jag sällskap nästan ända fram till jobbet och hon slipper alla svettiga och stressade människor i komunaltrafiken.
 

jag vill verkligen inte sov ännu

Jag vill inte sova! Jag vet att jag borde sova redan nu fastän att jag ahr sovmorgon i morgon. Då jag ahr varit så trött på sistonde. Det är dock så fruktansvärt tråkigt att sova tidigt! Jag vill också kunna ligga och kolla på alal bra tv programm på kvällarna. Kunna prata i tellefon till kl 11 utan att vara som en zombie i tre dagar efteråt.
 

Dagens sanning

Jag måste få dela med mig. måste få släppa ut detta. Det är ingen nyhet att jag nyligen fått körkort och köpt bil. Min bil är min baby och mitt körkort än min man.
 Så ibland förundras jag, eller snarare varje dag förundras jag över mig själv eller andra människor i trafiken. Som idag. Där kommer jag på vänster filen då den brukar gå fortare. Idag hade dock en kvinna i 30 års åldern bestämt sig för att hon skulle åka vänster fil.. Hela vägen! Ok, för mig om hon inte hade legat 60 på en 70 väg. Så ligger hon ända fram till södra länken och jag tänker : YES nu sätter hon sig ändå i högerfilen. MEN NEEEEEJ! Jag börja nästan gråta för jag ville bara åka om henne och varje gång jag försökte så åker hon fortare. Så när jag lägger mig bakom henne sänker hon hastigheten. Så snälla dumma jävla kärringjävel du kan väl stanna hemma?! För jag orkar inte med sånna som du ;) haha. Kan man säga så? Svar: Antagligen inte.
 Mäniskan fortsätter och förundra mig. På både gott och ont. Jag fortsätter antagligen att förvåna människor med.



ZzZzZzzzzz

När väckarklockan ringde 04.30 i morse var jag inte alls med på noterna. Drumlade väl så småning upp ur sängen fortfarande sovandes i stort sätt :P Sedan är jag fått tummen ur och ska gå ut genom dörren ser jag att det snöar. Ni som känner mig riktigt ävl vet hur förtjust jag är i snön. Så en del av mig glädjes med den och bilföraren i mig var si sådär glad :P Då det var lite läskigt att ha någon framför sig som åkte väldigt tätt inpå. 
  man kan uppriktigt sagt säga att idag var jag som en zombie. Att jag lykades hålal mig hel idag begriper jag inte, då det höll på att gå riktigt illa en hel del gånger idag. Som då jag klämde fingrret i diskmaskinen. ller när jag slog i kavlingsmaskinen. Eller varför inte uppvägnings vagnen? Ja listan kan verkligen göras lång. Så det slutade med att Dominique som egentligen börjar 9 i mrgon sa att vi kunde byta då hon tyckte att det var nog bättre att jag fick sovmorgon haha :) Hon har iaf fått sig flera goda skratt idag pga min trötthet :p


Dåliga vanor

Jag har halkat in på dåliga rutiner. Jag vill ha godis JÄMT! Sötsuget är värre än vanligt. Jag är tröttare än vanligt och huvudvärken vägrar gå bort. Fast jag efter ett läkar besök idag så trodde den vänliga läkaren att det är nog bara förkylnings syntom jag har efter att ha haft feber. Fast det var ju för tre veckor sen :S
 Hoppas bara att detta går över nu :)

Idag ahr varit en relativt lugn dag eftersom min läkare tycker att jag borde vila mycket nu när kroppen känner sig trött. Så det bar av ut till Sollentuna för att träffa Jennifer :) Där blev det fika med super god bulle från henens jobb. Vi slocknade båda två i en varsin soffa efter att Alex och Adam åkt iväg på jobb. vaknade sedan upp av att hennes hund, Alice slickade mig i nacken :P Synd bara att det inte var en het man istället hahaha ;)
 Blev lite middag och sen hemgång :) Å nu är jag hemma :P Guuuuuu vilket intressant liv jag har hahaha :P

Låt snutten I wanna see you kiss your girlfriend kiss her like you wanted... Sen vet jag inte mer och den där går jag och nynnar på hahaha sjunegr säkert fel med


Detta tycker jag ;)

Jag börjar tröttna på detta! Att man ska behöva lära människor vissa saker.
 Vi tar det här fårn början. Jag är tjej och har mitt egna körkort och bil. Men det ändrar inte mina åsikter om att jag tycker att det ser fånigt ut när tjejen kör och killen sitter breve. Det förändrar inte att jag tycker killen ska åka och hämta tjejen fast att man ska hem till honom. Sen att jag erbjuder mig att åka och möta honom i stan kommunalt menar inte att jag vill det. Utan det är bara ett spel. Där de flesta tyävrr inte känner till reglerna.
 det är som om att en tjej säger att hon kan betala för sig själv. ja men vilken riktgit man låter en tjej göra det?:O it´s all about the rules ;)Sen kan jag tycka att det är självklart att en kille ska ge en tjej blommor då och då. Att han ska komma med överraskiningar om nu tjejen gillar det. Att allt detta är något som för mig borde vara en självklarhet kan tyckas konstigt. Självklart ska tjejen göra mycket för killen med. Fast på något sätt så tycker jag det mesta faller på killen.
 ja ett förhållande ska vara ömsesidigt. Man ska ge och ta. Men en man är fortfarande en man och en kvninna är fortfarande en kvinna ;)


Om jag kunde så skulle jag

Haha går det att bli mer ego kär än vad jag är? Kan sitta och kolla på bilder utav mig själv hahah ;) Inte bara snabbt utan verkligen kolla. Plocka isär varje cetimeter utav bilden i min hjärna och sen fortsätta till nästa.

 Typ som denna bild ;) Skulle nästan kunna bli kär i mig själv haha

.-.

Det är lördag men det känns verkligen inte så. VARFÖR har alla lördagar börjat kännas som söndagar? Fattar inte det haha.
 Idag blev det en lång dag på jobbet. I morgon är det fars dag så det var en hel del förberedelser att göra så min chef var innte och hjälpte mig :) Men i morgon är jag själv så hoppas att det gått bra med tårtor idag men inte allt för bra haha så jag fastnar hela kvällen på jobbet i morgon :P

 Nej jag har ingenting att skriva mer. Förutom att jag vill ha en man! hahah. En snygg vänlig sak. Som verkligen bryr sig. Finns han någonstans tro? För jag ahr då inte träffat honom :/

:)

Igår var det en fullspäckad dag och egentligen hade jag tänkt att verkligen få sova ut. Istället vaknade jag runt halv nio. Kunde inte somna om heller. Så det var bara att rulla upp ur sängen. Fixa i ordning sig och åka iväg och hämta tårtbottnar från kobia då deras leverans inte skulle komma jemte med våra leverans dagar. När man ahr en princess stubbe för 99 kr så kan det vara bra att ha bottnar till det samt att det är ju som sagt fars dag på söndag.
 sen blev det att träffa Amina på stan för att ta en fika :) efter 3 koppar te och en del ciggaretter och massor med prat så var det dags att åka hem. Var så himla trött och det, det har suttit i idag med :/ Så nu tänker jag faktiskt bara borsta tänderna byta från linser till glasögon och sne krypa ner i sängen och sakta men säkert somna och sova tills väckar klockan ringer i morgonbitti.

 


Tröttmössan har talat.

Oj vad trött jag är. Efter att ha sminkat mig och fixat mitt hår för att bege mig mot väsby så kände jag mig helt nockad! Blev så himla trött. Så ikväll blir det till att stanna hemma! :)
 Måste få en ordentlig nattsömn inatt så att jag hinner att åka fram och tillbaka till Tyresö för att hämta lite tårtbottnar till jobbet. Visst är jag snäll som gör ärenden fast att jag är ledig?:) Efter Tyresö så blir det till att träffa Amina :)

 Hur mycket jag än sminkar mig ser jag ändå osminkad ut på bild? :S

Ett väldigt långt inlägg.

Man brukar ju ofta säga " vad är det för fel på folk". Jag vänder på detta och säger "Vad är det för fel på mig?!"
 Som jag skrivit här innan så är en vän till mig gravid. Man kan ju börja undra om hennes sytom smittar? Då jag har fått ett jävla temperament. Är som en hormonfull tonåring. Ena sekunden vill jag bara sitta ocg gömma mig i buskarna och skjuta folk. Andra sekunden vill jag gömma mig i ett hörn och gråta. För att i nästa skratta som ingenting. Såå vad är det för feeeeeel på miiiig?! har inte kännt så här på måååånga år.
 Eller ja, ahr fått ett jävla temperament är väl att ljuga. Det har jag ju alltid haft. MEN jag brukar inte använda allt för fula ord. Igår däremot så kom varena svordom som finns på svenska ut ur min mun. Inte bara en gång utan ett flertal gånger. Jag har tillochmed lust att be kunderna på mitt jobb dra åt skogen! Vilket jag inte heller skulle göra. Men åh vad jag känner så nu när det kommer en halft om halft omöjlig tant.

Men vi hoppas det där nu. Och fortsätter till nästa irriterande moment. Ja vad kan det vara tro? JO ATT FOLK GNÄLLER PÅ SNÖN!!! Hallå? vi bor i Sverige och vad får Sverige i stortsätt varje år i mitten av november`JO SNÖ era dumma jävlar! Sluta gnäll, skaffa ordentliga skor OCH riktiga vinterdäck tack!
Fattar inte grejen varför vi här i sthlm alltid får panik, svordomar om SL,medtrafikanterna och andra varelser blir mer påtagliga. Snön borde komma som en romantisk dimma och omfamna oss. Istället så går halva stockholm i ide. Vi skriver precis som jag göör nu arga inlägg om ditten och datten. Om han vakten som lät oss stå och frysa fast att vi vet att ja, vakten är ofta sen och ja, det är nog för kallt med leggins när det är 8 minus ute.
 Så frågan är, när ska vi börja bete oss som vuxna istället för snorungar och gnälla om PRECIS ALLT?!

Fast vi lämnar det med och fortsätter och prata om de bra sakerna istället :) för ja, jag älskar snö och ja jag vill lära mig åka snowboard. Det trodde ni inte om mig va?;)
 Men det var inte det jag skulle berätta om :) Utan att vi i vårat lilla söta bageri verkligen försöker bli bättre nu. Vi försöker få kondis att sälja mer tårtor och andra söta goda saker :) Även om jag tror att vi tappat rejäl försäljning på vårat bröd pga vissa omständigheter så hoppas jag nu att vi får igång kondis så att kunderna slutar handlar tårtor hos våra konkurenter och heldre springer in i våran söta butik :)


8 jävla minusgrader ute!

God morgon!
 vaknade upp för ett litet tag sedan. Ska snart äta frukost och bege mig mot jobbet. Men seriöst det är 8 minus ute!!! Det är bara att dra fram vinterjackan nu då :) Tur att man har en varm och go sak :) Fast helst så hade jag velat köpa en ny. Men nu så köpte jag en bil istället :P 

 


Dags att sova

Man kan ju fråga sig vad jag gör uppe nu? Ögonen har för länge sen börjat leva sina egna liv och jag måste blink lite oftare än vanligt för att orka ha dom öppna. Så ja nu är det dags för mig att sova!
 det är en dag i morgon med. Då blir det jobb 9-17.40. Skönt med sovmorgon :) Annars hade det bara varit 4 ½ timme tills jag skulle gå upp och då had ejag nog fått lite panik :P
 nej på riktigt nu! Dags att sova :)

Ibland

Jag vältrar mig som vanligt i självömkan. Tycker synd om mig själv och kommer ibland på mig själv med att vara avundsjuk på mina vänner. Som har de som jag själv ibland vill ha. Men dock är det bara ibland. Det finns stunder då jag också vill ha en sambo och en hund. Då jag också vill vara gravid eller stå och välja vilken il jag och min sambo ska köpa. ja självklart finns det stunder då jag känner mig avundsjuk just då. Sen finns det även stunder då jag känner fy fan vad skönt att slippa ha min kille och hans femton polare sittandes i mitt vardagsrum och spela tv spel. Nu har jag varken en pojkvän eller ett tv spel så risken för det är ju oerhört minimal :P Men ja, ni fattar vinken. Så jag har lite var och varannan dag ångest och avundsjuka.
 Int fan blir det bättre nu när jag fått svinkoppor på hakan heller! Kan ju inte påstå att man känner sig särkilt vacker då.
Så ja, jag tycker synd om mig själv! Så det var skönt att få dela lite av sin ilska med någon idag när Jennifer ringde :)
 Men det finns en filur till som borde ringa men inte har ringt... Hon får väl vara sur om hon nu är det. Så som hon smällde i bildörren kan man ju undra. Men är hon det så har hon mitt nummer och kan ta upp luren och ringa och säga det då. Hon som alltid gnällt på mig om det. Förhoppningsvis är hon inte det. Men risken finns ju.


Home sweet home

Nu är jag hemma! :) Efter att ha sluppit köra hem och endast suttit i baksätet ätit godis och druckit vatten. Så kan jag absolut inte beklaga mig. Skönt att vara hemma :) Skönt att få sova i sin egna säng i natt.
 Nu är det ju trots allt söndag fortfarande idag, så nu ska det krypas ner i sängen. men först! mackor med ägg på och en kopp te :) Sen lär jag sova vääääldigt gott skulle jag tro!


kall om fossingarna

Att sätta fötterna på det kalla trä golvet är ingen höjdare. Att behöva tvinga sig upp och ur sängen är ingen höjdare det heller. Det är söndag. En söndag som så många andra söndagar. Solen skiner, träden har inga löv och backen är full utav dom istället. Istället för att ligga hemma i min säng med tre madrasser, ett lagom tjockt täcke och mina egna kuddar är jag här i Småland. Med husvagnstecken och kuddar. Täcket som tvinnar sig som en stor knöl i mitten och kuddarna som är hälften så sköna som dom i min egna säng där hemma. 
 Istället för att slö titta på alla de där halvdana serierna nu en dag som söndag. Då det nästintill är obligatoriskt att titta på dom. Ja, istället sitter jag här nere i Småland och ska snart åka hem. Sitta i en bil i ca fyra timmar. Kanske ringa ett telefon samtal till en vän. Prata tills batteriet dör. Sen får man se. Om även jag kommer ligga där med uppsväld mage av allt onödigt söndags ätande. Eller om det blir till att träffa en utav mina kära vänner. 
 Helgen har givetvis inte vara onödig. Snarare nödvändig skulle jag tro. Att bara få ligga ner och läsa och sova är något som inte händer så ofta där uppe i den staden jag komemr ifrån. Då jag och min kusin egentligen inte har så mycket gemensamt fast att det endast skiljer ett år mellan oss så har vi suttit på våran egna kant. Försökt prata med varandra men inte riktigt fått till det är flytande samtalen som kan hålla på i evigheter.
 Men jag misströstar inte. Det är som det alltid har varit. Trevligt, men inte super roligt.
Ok, jag börjar bli gammal nu. Låter som en gammal tant som pratar med sina vänninor. Om hurvida kaffet ska vara svart eller inte. Jag börjar tappa stinget totalt. 21 eller 71 det är det som är frågan?


...

Igår var det en hektiskt dag på jobbet. Det var ju fredag och efter att vårat bageri varit stängt förra veckan så hade vi en hel del att göra igår! Vilket förvisso bara var roligt men kändes dumt när jag avr tvungen att gå tjugo i tre för att hämta Mamma och bernt i mörby. Denna helg tillbringas ju nere i  Småland. frågan är om inte varje helg som jag är ledig gör det?
 Så igår åkte vi iaf ner med min lilla bil. Jag mamma och Bernt. Fick sitta i 1 ½ timme i kö för att bernt PROMT skulle åka via järvakrog.. Vi kom tillslut fram vid kl 8 typ.

Finns det något mer att säga? Än att det känns som att jag har mycket att tänka på nu? Jag MÅSTE verkligen börja träna på riktigt. Jag vill engagera mig mer i mitt arbete och jag vill lära mig ett nytt språk. Men hur ska tiden räcka till? Jag måste ju hinna sova och äta med. Känns som att jag kanppt har tid eller ork för att träffa mina vänner.

 tänk om ens kropp fortfarande såg ut sådär?:P Som för två år sedan..

Tick tack tick tack

Det går för lång tid mellan inläggen för att sedan skrivas flera åt gången. Jag vet inte, men jag har tappat orken?
 Tiden är knapp nu för tiden och dagarna glider in i varandra. Jag känner mig så rastlös som om jag inte gör något längre. Jobb,vänner,äta sova. Så börjas det om igen dag för dag. Tiden förändras verkligen. Jag brukade få det där pirret i magen när hösten kom. älskade att dra ner den svala luften i mina lungor och slukas av mörkret. komiskt egentligen, då jag är hysteriskt mörkrädd och knappt sover med lamporna släkta. Nej, hösten var min årstid.. Då jag lös upp. Nu? Nej jag vet inte. Känner mig deprimerad. Orkar inte glädjas med folk, stänger av ljudet ifrån deras munnar och hummar endast till svar.
 Jag saknar Amina, behöver träffa henne. Hon är en glädje bara i sig. Hon är en av mina bästa vänner, en utav de få människorna som verkligen har ett gott infytande på mig. jag blir glad när jag umgås med henne. hennes glada humör smittar av sig. Snart så, då ses vi :)
 Som sagt tiden går fort. Från liten till stor å bara några minuter? Ena sekunden står jag i min förundran över nårot som inte ens är viktigt.Jag behöver inte ta några viktiga beslut. i andra står jag där med räkningar som ska betalas, försäkring på bilen, billånet ska betalas. Allt ska betalas. Det fanns en tid i mitt liv då den enda posten till mig var födelsedagskalas inbjudningar och vykort från pappa när man fylde år eller dylikt, Ja jag träffade min pappa när jag fyllde år. Han är bara överdriven när det gäller firande. Då ska man verkligen bli uppvaktad och känna sig speciell. Åtminstonde när man var yngre. Nu är det år sedan vi sågs.
 Åter till posten. Nu är det inte längre vykort från pappa eller födelsedags inbjudningar. det är reklam och räkningar. Posten som var rolig när man fick den som barn är inte alls lika rolig som vuxen. Hua, jag vuxen? Jag är inte redo riktigt ännu! Även om processen började redan för flera år sedan är jag inte alls redo för att bli vuxen. För vad innebär egentligen det där med att bli vuxen? Förutom räkningar och måsten. Längre blir man ju inte längre. Skulle väl vara klokare dårå ;)

 Tårta gjord igår på jobbet :)

RSS 2.0