Lata dagar flyger förbi :)

Soliga dagar är ju så fruktansvärt sköna! Har inte gjort så mycket annat idag än att sola och bada i poolen. Badkrukan Bea kom tillslut ner efter att hon stått på stegen ett tag haha. Ja, det var ju 25 grader i poolen så då måste ju jag bada :P
 Känns som att man även börjar få lite färg. Fruktansvärt skönt att kunna ligga i solen fram till fem snåret och det fortfarande är varmt. Nu har jag förvisso flytt in i skuggan med en iskall cola. Annars hade jag nog tillslut storknat. Blir ju för varmt vid huvudet. Ja, då är det ju bara jobbigt. Vill inte dra på mig ngn solfrossa :)
 

Utländsk sommarvärme :)

Åh idag har vi sommar ála utomlands! Efter alla ärenden uträttas i Löttorp. Så har familjen Danielsson-Hård legat som klubbade sälar på stranden. Så himla mysigt och skönt. Man glömmer lätt alla bekymmer när man känner solens strålar mot ens hy.
 Nu blir det grillade hamburgare med hemma gjorde hamburger dressing och halva potatis i ugn med olja och salt. Såååå himla gott. Ja, det går ju knappast någon nöd på en här nere haha ;)
 Och jag blir ju så glad över alla söta samtal man får av vänner fast att man inte ens är i sthlm :) Ni är bäst i hela världen! :)


röd hy,rött hår. här kommer pippi långstrump

Så lyckades jag att bränna mig. Så just nu går min röda nyans i hyn och mitt hår i en ganska bra ton tillsammans. Jag som trodde att nej men jag får ingen färg om jag har solskyddsfaktor. Men i morgon ska jag köpa solskyddsfaktor haha. Annars så kommer jag flagna bort och vara ännu vitare än vad jag var innan jag åkte hit :)
 Då jag sällan lyckas bränna mig i solarum trots det att jag solar upp till 30 min. Jag brukar bara bli brun haha. Speciellt på magen. Nu har jag inte fått en gnutta färg där haha. Konstigt det dära :P

de packar ihop

Söndagen är här och nästan hela campingen håller på att packa ihop. Midsommar är över. De flesta ska åka hem och återgå till sina jobb. Fast inte jag. Inte jag och min familj. För vi ska stanna ända tills 6e juli :)
 Hoppas bara att vi får bättre väder än igår. Då det aldrig tycktes sluta regna. Nu skiner iaf solen och det hoppas jag att det fortsätter :D För jag vill ju bli lite brun åtminstonde :)

de packar ihop

Söndagen är här och nästan hela campingen håller på att packa ihop. Midsommar är över. De flesta ska åka hem och återgå till sina jobb. Fast inte jag. Inte jag och min familj. För vi ska stanna ända tills 6e juli :)
 Hoppas bara att vi får bättre väder än igår. Då det aldrig tycktes sluta regna. Nu skiner iaf solen och det hoppas jag att det fortsätter :D För jag vill ju bli lite brun åtminstonde :)

Såhär



Det är såhär jag vill ha det...  

 
Det handlar om att prata sönder nätter,
om att sätta på en film om och om igen
för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar.
Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet.
Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar,
...
Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora,
bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen.
Det handlar om att kunna kyssa bort sårigheten,
om att viska du är vacker tusen gånger varje natt
och mena det lika mycket varje gång.
Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga
världen och att ständigt ha tusen fjärilar i magen.
Det handlar om att tappa bort sig i någons famn
och aldrig vilja hitta vägen ut..
D
Det läskigaste är att jag vet att du kan ge mig det. 

rädslan och saknaden går hand i hand just nu

Jag saknar honom. Jag saknar hans stora maskulina händer. Sättet han höll om mig på. Hans röst är underbar att lyssna på. Är vi tillbaka igen? Vågar jag hoppas igen? För nog är jag rädd. Jag är rädd att sitta där igen i min bil och bara vilja gråta. Men någonstans inom mig känns det så rätt. Om jag inte vågar ta chansen nu, hur ska jag då veta? Vad som kan bli.
 Han säger att han saknar mig. Att han har tänkt på mig. Dessa orden håller jag tätt inom mig. Så där nära som man bara kan hålla ord. Jag låter mig glädjas utav orden. För de är så fina och jag blir så glad.
 Mer ord sades fina ord. Ord jag blir glad för. Men de, ja de vill jag hålla mig för mig själv.



Aldrig mer kommunalt till jobbet

Jag ska aldrig aldrig mer åka kommunalt till jobbet!
 Idag åker jag till Öland efter jobbet, så eftersom att jag åker tåg vill jag vara snygg men samtdigt bekväm. Sådär av högklackade skor,kjol och en snygg topp. Vad blir resultatet ? Jo en man i ca 35+ som sitter och väser " vad fina skor du har" jag: tack. Sedan börjas det.. vad du är vacker, vad fina ben du har, vilka fina skor du har, vill du hitta på något kul fröken? Sitter han och säger i ca 7 minuter utan något svar ifrån mig! Snälla ge upp lixom! Han upprepade dessutom dessa meningar efter varandra heeeeelaaa tiden!!
 Sedan var det en lät utvecklingstörd kille på bussen som tyckte att han kunde lägga in en stöt. Självklart var jag trevlig mot han men när han frågade om jag var singel såg jag min chans och sa nej. Vi fortsatte småprata lite de restrerande två stationerna sedan gick jag av med ett " ha en fin sommar nu" han sa" du med, ha en bra midsommar" Jag sa tack och gick av.
 

ångest

Seriöst snacka om ångeeeest! Jag flyttar snart och jag har knappt packat ner en enda pinal! De enda som är nerpackat är det som redan var ner packat från vinden. Så det är ju bara 4-5 lådor.. Vet inte när jag ska hinna packa nu heller. Lär väl bli 6e juli, haha ;P



Ingen reumatism

Nu, ca 1 ½ månad senare har jag fått svar på om jag hade ngn form utav muskel inflamation. Vilket jag inte hade :) Fick själv ringa upp läkaren, fast att han hade sagt att han skulle höra av sig till mig. Om det är  att han är läkare eller bara en man och därför glömt bort det i don´t know.. Kanske en blandning utav båda :P
  Är för övrigt riktigt trött idag.
Men ja, det är lugnt :P För i morgon kl 15.00 börjar min semester :D :D

 


Två dagar kvar!

Dagarna har rullat på i en väldans fart och jag har jobbat och sovit bort dagarna. Även fått en grym förkylning på halsen som resulterade i att jag låg och kramade badrumsporslinet i fredags morse. Så idag är jag på jobbet trots min lediga dag. För att ta igen fredagens arbets timmar då det har varit så mycket på jobbet. 
 Bara två dagar kvar till semester nu :) Ska bli så skönt! Hoppas även på två varma solveckor så att mina kritvita ben kan få lite sol på sig. Behöver även semestern för att vila. Sova bort en vecka minst! ja, sedan är det ju dags för flytten. Bara två veckor och två dagar kvar nu sedan byter jag postnummer haha. Soffan är köpt och ja, nu är det bara tv möbel och matta kvar till vardagsrummet. Kommer dock få ta lite i taget då även datorn har pajjat. Och bilen måste servas och lagas. Så pengarna räcker inte till allt det där roliga :) Tänker heller inte köpa ngt bara för att fylla ut plats. Utan jag vill ha allt som jag verkligen vill ha det. Då tar jag hellre lite i taget än att köpa skit saker eller köpa allt på kredit. För det lönar sig inte i längden. Vill ju att det ska kännas som "hemma" :D
 


hunnit med mycket :)

Idag har det hunnits med mycket. Jobbat,varit på banken hämtat Linas matkasse och tvättat bilen. Hinner dock inte kika i mina flyttlådor idag. För nu ska jag snart sova. Är ruskigt trött och börjar extremt tidigt i morgon med. Men sen så blir det en ledig dag på onsdag. Då blir det att färga utväxten :) Samt fixa lite i flyttlådorna.


Maddes födelsedag idag! :)

Det är ju som som att det inte bara är Amina som firades i helgen. Även min kära kusin fyller år idag! Så Grattis Madde! :) Hoppas att du får en fortsatt bra födelsedag :)
Så hon firades hemma hos hennes mamma med tårta och presenter :)


Aminas b-day

Vilken lyckad kväll!
Träffade upp Ana vid 6 tiden igår och skulle köpa ett grattis kort till våran bästa Amina! Vi hittade ett som passade perfekt :) Det stod något i stil med " jag har letat överallt efter ett kort som passar " så när man öppnar kortet så står dt" efter ett kort där bokstäverna är stora nog för dig". Till saken hör det att både jag och Ana har varit klasskamrater med Amina. Och eftersom att vi är gamla som gatan skrev vi våra uppsatser för hand. Och Amina skrev på ett sätt så att hon fyllde ut sidorna :P " Hej       jag       heter     Bea    "
Precis som vi trodde var presenten perfekt åt våran lilla kaffe junkie :) Vi köpte massvis med kaffekapslar till hennes kaffemaskin och la i en stor svart låda. Med olika sorter hon fick 9 olika sorter. Så det borde räcka i några veckor ;)
Men jag säger såhär. Aldrig har jag träffat tjejer som var så varma och trevliga! När man är en klunga :) och Amina hade lagat SÅ god maten :D SHIT vad jag åt! hahahaha !
Kvällen avslutades barfota på Berns hahaha;) Då hade vi tjejer tröttnat på våra skor.
Att jag vaknade kl halv tio i morse fortfarande full är en annan historia :S


underbara fredag och en bra start på lördagen

Kom hem halv tre inatt efter att ha spenderat kvällen i uppsala! Vilken underbar kväll! Medan alla andra var redigt berusade gick jag och grabbarna grus och åt glass :) Det var ju ändå ca 22 grader varmt inatt :)
Så nu har jag vaknat, ätit frukost och hunnit med en snabb dusch. Ska snart åka in till stan och köpa Aminas födelsedags present som jag även drömde om i natt, haha!
Hoppas även på att hitta fram lite roliga bilder :)


nervrak

Jag är så fruktansvärt löjlig! Men i morgon ska Amina fira sin födelsedag och jag är sjukt nervös. Jag brukar inte gå sådär jättebra ihop med tjejer. Och hon kommer att ha en hel drös tjejer där i morgon. Så ja, jag hoppas att det går bra :)
Har även hittat den perfekta presenten för tjejen som redan har så mycket ;) Eller jag tror det iaf :)

lyckliga jag

27 grader varmt halv åtta på kvällen! Som jag njuter! :) Alla prolemen som man tycktes ha är nu borta. För solen är här och nedräkningen till semester och flytt är igång :) Så ja jag är lycklig ! :)

Knäpp i skallen

OK, alltså jag vet att jag inte är riktigt som alla andra. Eller jo jag är tydligen väldigt lik mamma och moster marre. Såhär: Sitter i bilen på g hem. Så hamnar det en tusingfoting på min föstersida. asssååååå HJÄLP! Jag började skrika,vifta med armarna och slå på fönster rutan. Ihop om att den skulle ramla av. Men nopp! Så där satt jag hela vägen hem och försökte inte gripas av för mycket panik! Väl hemma fick jag bort den. Fyfan säger jag bara!!

dagens

Girls fall in love with what they hear & boys fall in love with what they see
...thats why girls wear make up and boys lie


haha detta måste ju vara dagens humor. Då det känns som att nu förtiden sminkar sig killarna och tjejerna ljuger :P


jag vill gifta mig, någon dag tror jag

Jag är singel. Jag är så pass mycket singel att i vissa stunder har jag svårt  att se mig med någon annan än mig själv. Det menas däremot inte att bara för att du har ett förhållande ska jag rätta mig efter dig. Bara för att jag är själv så har jag ingen att anpassa mig efter. Ja, detta menas då självklart inte att jag ska anpassa mig efter dig för det. För att du har ett förhållande och inte jag.
 En god vän sa till mig för några dagar sedan, " jag tror att när man har ett förhållande så gör man av med mer pengar än om man är singel". Just den meningen har fått mig att tänka, inte bara en och två gånger.
 För en person som är sambo,gift eller dylikt har bara hälften utav de kostnaderna som en singel har. En sk ensamstående om man fyller i vissa formulär. Du socialiserar dig på ett annat sätt beroende på vilken typ av status du har, som gift,singel,partner eller sambo.
 Så ja, är det som så att man är så himla inne i sitt eget att man faktiskt inte kan förstå en annans synvinkel? För jag förstår grejen med partnerskap och giftermål och det var inte fören igår det faktiskt slog mig att ja, jag vill nog gifta mig. Men jag förstår däremot inte hur jag ska kunna trivas i ett och samma förhållande. Utan att känna mig missförstådd, uttråkad eller instängd.


Hektiskt dag

Idag har det varit en dag fylld med ärenden. Först iväg och köpa flyttkartonger, sedan blev det ikea där soffan beställdes. Tittade även på lite andra saker som ska inhandlas. Men måste gå igenom mina gamla pryttlar först och sedan komplitera. Ingen idé att göra det nu. För då kommer det stå grejer överallthär hemma. Ja, i det som snart kommer kallas mammas hem.

Efter det mötte jag upp Amina på stan. Vi hade som vanligt mycket trevligt :) Så kom hem för en stund sedan och ska snart krypa till kojs :)

RSS 2.0