home again

Så nu är jag hemma efter tågresan :)
Väl hemma slogs jag av värmen i huset så nu står fönstrena i mitt rum på vidgavel och takfläkten är på :) Så att man kan andas här inne.

Tror jag börjar tycka om det här med att åka tåg haha. Kanske för att de sista gångerna jag åkt tåg har jag inte haft lika mycket packning som när jag bodde i skåne :)


Min tripp till göteborg

Igår var jag bra nervös. Jag brukar inte vara såhär impulsiv. Fast det gick ju bra än då :-) efter att ha akt ner med tåget till göteborg så kände jag mig inte så åksjuk som jag brukar. Väl framme så nute han och hans bästa vän upp mig. Överlag så hade jag det trevligt. Kokade tillochmed kola. Gott blev det. S som jobbar natt åkte iväg runt elva och hade då med sig lite till jobbet. Det uppskattades :-)när han hade åkt så gick jag och gjorde i ordning mig för sängen. Är dock inte van med ljud utan för så jag somnade framför tvn :-P så idag så gick vi i nordstan och kikade i affärer. Så ja min göteborg tripp var bra. Över förväntningarna för min del iaf :-)

Rita kors i taket

Oj oj vad har jag nu gjort? Eller frågan bör väl kanske ställas i plural. Vad har vi gjort?
Efter att bara ha sovit max timmar så väcktes jag av solen. Den skiner så starkt in i mitt rum att det gör det omöjligt att somna om. Vid kvart i sex ger jag upp. Slår på datorn och blir online på alla sidor där jag har medlemsskap, i stort sätt. Vilket resulterar i ett samtal från göteborgaren :P I bådas brist på sömn resulterar det nu i att jag har en biljett bokad till göteborg. Tåget går 13.15 och jag som bara varit i göteborg en enda gång i mitt liv, och nej inte som alla andra som var där för att gå på liseberg. Jag var där för att kika på Diana och Helen som då tävlade i SM unga bagare. Aja nog om det. Det pirrar i magen och i mitt huvudet går den gamla vanliga frasen när man gjort något halvgalet. " Vad ska mamma säga?" För visst är jag 21 år gammal, elller ja som göteborgaren sa i morse : Jamen du är ju 31 år gammal. Men trots att jag är 21 år så är det ju ändå mamma lixom :)

Väskan är packad, sminket är lagt och kläderna är på plats. Så nu är det bara att vänta lite till tills jag ska åka ner till centrum för en välförtjänt frukost. Blev inte av att göra någon middag igår. Var helt enkelt inte hungrig. Det är jag däremot nu. Så ska bara kolla så att jag har med mig allt för en sista gång. Bestämma mig vilka skor jag ska ha på mig och emd mig för att sedan bege mig.




 Låt musiken lugna mina spända nerver!

Hemma i stockholm :)

Så är man hemma från Öland igen. Det är med blandade känslor jag sitter här i sängen. Jag älskar ju mitt sthlm men samtidigt var dagarna på Öland riktigt behövliga.

Man kan ju fråga sig om jag ska öppna en egen dejtingsida? Där alla ska dejta mig om de sen vill giifta sig. Ja till saker hör då att jag ahr två ex, den ena är nu gift och den andre förlovad. Så frågan är. Är det jag som har någon slags magiskt över mig och får mina ex till det? För att jag själv var så motsträvlig till det när jag var tillsammans med dom?
För varför är det så? Den man verkligen vill ha vill inte ha än och vise versa. För jag kan inte bara sluta tänka på M. Hur jag än vrider och vänder på det går det inte. Jag vet att han inte vill ha någon kontakt så det är inte lönt att försöka få någon kontakt med honom. Även om jag vill. För än en gång ställde mitt humör till det för mig. Jag kan inte rå för det jag kan bara hantera känslor med ilska och gråt. Ja självklart kan jag skratta :P Men jag har lixom inget mellan läge. Blir sällan sur,irriterad som många andra utan jag blir fly förbannad på en gång.

Morgonsol :)

Vaknade i morse av att det lät som att det satt en hackspett inne i husvagnen :P Det gjorde det som tur inte var. Undrar förvisso vad det var för ngt :P
 Solen skiner något galet här nere och kan ju knappast påstå att jag längtar till sthlm då. Fast har massa saker att fixa där uppe så likabra att åka hem :) Kommer ju ändå ner till helgen igen så :) Så lite sol innan man börjar jobba får man ju :)

Idag, eller ja i morse ska jag kanske säga åkte Amina iväg till Algeriet. Hon kommer vara borta 3 ½ vecka. Fya kommer ju sakna henne något enormt ju :( Hoppas bara att de veckorna går väääääääääldigt fort :p haha.


Husvagnsfirandet är igång

Det börjar ticka igång nu. Husvagnsfirandet. Eller vad man nu ska kalla det. Midsommarfirandet är över och de midsommarfirande personerna är på väg hem. kvar finns bara de som har säsongsplats och några enstaka semesterfirare. Som antagligen inte vill sitta i köer hem.
Här kallas det för grannar. Om du bor nära. våra "grannar" klipper gräset och solen steker över oss som aldrig förr. I morgon kommer jag nog att kallas för rudolf med den röde mulen. eller ja, i mitt fal, Bea med den röda näsan. För nog har jag bränt mig. Jag kommer väl skifta i samma färg som den gamla husvagnen som stog breve oss nu över midsommar. Som de hade målat röd.

i morgon är det dags att åka hem. Vet inte om jag ser fram emot det. Gillar inte vatt vara själv i huset men det blir nog bra. Får väl våldgästa min mosters gästrum om det blir för jobbigt. Åker ner hit på fredag igen. Men innan jag åker hem så blir det husvagns titt i morgon.
 det kan vara svårt att tro, tjejen som har så mycket storstad i sig att det knappt går att förstå gillar Öland. Bland husvagnar och tält finner jag lugnet. Det är inte samma stress som i min älskade storstad. Här, bland tält och husvagnar mår jag bra :)

myggan dog

Det dricks ju rätt mycket nu såhär på sommaren. ett exempel på det om jag bara kollar på min egna familj är när mammas snubbe sitter i solstolen utanför husvagfnen och myggan som precis bitit honom blev heeeeeeeeeeeeeelt yr! Och jag menar verkligen YR! hahaha stackarn vinglade till och fick knallfall :P Så han dog av att mammas snubbe hade alkohol i blodet, en hel del med skulle jag tro.

Det är inte ofta jag önskar att jag vore av ett annat släkte där man kunde bli lite brun>! Ja jo just denna årstid vill jag gärna kuna bli som en pepperkaka :P men jag får nöja mig emd kolabrun ;) Inte så illa det heller. Men om man ändå kunde få önska lixom haha.

En tragisk sak jag upptäckte i morse var att jag fan saknar mitt jobb. VEM?! Säg mig vem i9 helsike sitter på semestern och tänker : slkönt det skulle vara att jobba nu. NEEEJ maN GÖR INTE SÅ.. Utom jag. jävla pucko man är hahaha. Är det det som kallas för arbets skadad? Eller att man har ett tråkgit liv? hahah för det har jag inte :)

Sommaren i sthlm :)

Ännu mera sol :D

Ännu en riktigt fin morgon här på Öland :) För visst är det härligt att kunna äta frukost utomhus?

Har inte kunnat sova så mycket inatt då mammas kille har legat och snarkat högt som faaan rent ut sagt! Och eftersom jag är uppvuxen på värmdö, där allt är tyst efgter kl 8 :P Så är det lite svårt att sova när det helt plötsligt blir en hög ljudnivå :P

Idag blir det stranden som gäller. Får väl se hur tidigt man kommer ner :9 jag är redan klar ska bara äta frukost först :) mewn min mamma är lite seg av sig haha. Det ska fixas och donas med allt möjligt innan.

 En perfekt låt att lyssna på på stranden :D

vit som snö

Jag som trodde att svullnaden på örat skulle lägga sig till idag. Tyvärr så är det likadant nu som igår. Vet inte om det blir någon strand idag. Är fortfarande vit som snö, men hey vad ska man göra? haha ;) Blir nog solarium när jag kommer hem till huvudstaden igen.

Hoppas på att åka och köpa sandaler idag :) Skulle egentligen ha cyklat till byxelkrok idag men min kära mami känner sig krasslig så det blir nog ingen cykeltur idag :/ Så får väl hoppas på skoshopping ist haha ;)




vit som snö

Jag som trodde att svullnaden på örat skulle lägga sig till idag. Tyvärr så är det likadant nu som igår. Vet inte om det blir någon strand idag. Är fortfarande vit som snö, men hey vad ska man göra? haha ;) Blir nog solarium när jag kommer hem till huvudstaden igen.

Hoppas på att åka och köpa sandaler idag :) Skulle egentligen ha cyklat till byxelkrok idag men min kära mami känner sig krasslig så det blir nog ingen cykeltur idag :/ Så får väl hoppas på skoshopping ist haha ;)




Som hitch

Idag har jag verkligen bränt mig på örat. SÅ känner mig som will smith i hitch :P När han får en allergi chock. För mitt öra är typ dubbelt så stort än vanligt :P hahaha.

Vet inte vad det är men är hungrig KONSTANT! Äter hur mkt som helst men två timmar senare är jag hungrig ändå :S Super skumt! Så lär gå upp i rasande fart nu :( Tur att man går ner lika fort som man går upp. men ändå! Vill ju vara snygg nu i sommar :p På vintern när man ändå har tusen kläder på sig gör det ju inget om man går upp ett eller två kg :p Men på sommaren? HELL NO! hahaha



Midsommar

Här nere märks det att det är midsommar. Det kryllar av husvagnar och tält med massor av killar i :P Volymen är på högsta och alla har bara ett glatt humör helt enkelt :)
Har precis kommit upp från stranden och ska lägga mig på gräset och sola lite :P Då jag inte är så förtjust i sand. Så vill jag inte ligga där nere allt för länge + att man blir väldigt rastlös :P


Bilder från förra året ;)

Avslappnat

Har precis varit och fått massage :D var hur skönt som helst. Har gått och haft ont i ryggen hur länge som helst. Så kände verkligen att nu måste det hända något innan min rygg går av.
Ska snart ta och äta lite för att sedan gå och spela lite minigolf. Om nu Bernt inte ska spela midnattsgolf. Ja det händer ju inte så mycket mer här nere. Rätt så skönt faktiskt. Det enda är väl att mamma är halvt hysteriskt som vanligt :p Men annars så haha ;)

Grattis Amina som kom in på skolan hon sökte till!!! 1 av 150 sökande och du kom in på en av de 16 platser som fanns! Riktigt duktigt jobbat tjejen!!



Igår och idag :)

Hann ej med att skriva igår då det var fullt upp hela dagen
Träffade upp Amina på stan vid halv tolv men var lite tidig så gick och strosade runt lite i stan :) Vuxenpoäng till mig haha. Skulle egentligen ha fixat min läppar igår. Så jag kommer dit och hon börjar smörja på mig bedövnings salva. Så när det är klart säger hon att filler Juviderm 3 som jag använt de gångerna jag förstorat läpparna är slut. Jag som bokade min tid 3 månader innan blir ju självklart lite småbesviken. Då hon berättar att de använt sista på morgonen.
Så jag fick boka om min tid. Som jag nu kommer att avboka då jag inte tycker att man gör så. Antingen beställer man in så att man har tillräckligt eller ser till så att de som har bokat faktiskt får det dom vill ha. Känner väl att det var kul att prova på men att n u får det npg räcka. Är rädd för att jag ska vilja ändra allt på min kropp sen.
Så efter besöket där kilade vi in på lite affärer då Amina åker till Algeriet ( vet ej om jag stavade rätt nu :P ) så behövde hon handla lite med sig. Efter det blev det lunch på fridays :) Åt en jätte god kyckling quasadillas. Måste testa att göra en sån hemma ngn gång haha ;)
Sen var det bara att åka hem för att packa ihop det sista och lasta in det i bilen. Vi åkte till Öland igår. Sitta i en bil i 53 mil är inte allt för roligt ;)

Idag så blev det att åka och köpa bikini eftersom att jag inte hittat ngn i sthlm :S Hittade iaf två st efter många om och men :P Så nu har jag legat på stranden och steeeeeeeekt :D


En solig dag på stan :)

Så nu har jag kommit hem efter emed Amina på stan :) Solen sken så underbart och vi fick för oss att ta en promenix i stan :) Ja, när man går sopm vi och bara strosar runt kan man hamna vart som helst :P Vi hamnade rätt vad det var i roslagstull haha. Men trevligt var det :) Blev även en lite snabb runda på Åhléns. Skulle ju kolla efter en bikini. MEN NEJ!!!!! tror ni jag hittade någon?! Fan blir så förbannad! Visst jag ska vara lyckligt lottad som är lite med kurvor.. Jaja jag har hört det där.. Men det är inte så jävla kul att aldrig hitta nåågot fint att ha på sig under :(

I morgon ska jag fixa mina läppar. Är så jävla nervös att jag bara vill försvinna :P hahaha. Har ju ändå gjort det förr så fattar inte varför jag är så fruktansvärt nervös. Nästan så att jag har ångrat mig :P

Sommaren 08 :) Jag och Amina


Solen skiner :D

SOOOOOOOOOOOOOOLEEEEEEEEEEN skiner :D Lyckliga känsla! :D 
 Håller på och göra mig i ordning nu. Ska bara sätta på lite mascara och sånt dära samt äta frukost för att sedan bege mig :)
Senare på eftermiddagen runt 2 tiden blir det fika med Amina på stan :) Måste köpa en bikini dåå med. Men hatar det uäh! eftersom att jag har stora bröst och ganska liten rumpa hahaha. Så hittar tamigfan ALDRIG någon snygg bikini! Hittade några på internet men frågan är.. våågar man beställa från nätet? Har aldrig gjort det förut..


Fattar bara inte..

Aaa nu ska inte min kusin med till Öland. Suck ibland så bara hatar jag människor.
 Fattar inte varför folk ska pladdra så jävla mycket och sen inte hålla det dom säger.

kusinvitamin

Sådär :) nu ska min kusin följa med till Öland :) Så jag slipper sitta själv med min mamma och hennes snubbe i en husvagn på Öland. Ellinor är 6 år yngre än mig och vi har alltid haft en speciell relation till varandra. Hon var med förra året til Öland och kommer följa med ist för Catti nu :)
 Det är rätt skönt med släkten även om de kan vara som en böld i arslet på en cykelsemester så är jag glad att jag har dom :D

 Denna låten betyder sommar för mig!

:D

Yeeeeeeeees! Har fått goda nyheter så är super lycklig just nu! Det handlar om något som är rätt stor för mig och som jag därför vill hålla hemligt, eller ja de närmaste vet ju vad det är för något :P Men för släkten och sånt måste detta vara hemligt lite till :) Så om 8 veckor om allt går som det ska så kommer jag berättat det :)
Just nu ska jag bara suga på denna karamell lite till :) mohahahha :D




En bild från i lördags :)




När det känns som att hela världen vänds upp och ner och man inte vet vad man ska ta sig till. Då har jag märkt att utseendet helt plötsligt blir väldigt väldigt viktigt för mig. Då det är något jag kan ha kontroll av :)

Nej nu har jag legat på latsidan sen jag vaknade. Orkar faktiskt inte göra någonting alls! Vill bara ligga här hela kvällen haha. Borde dock hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Då jag ska iväg senare i eftermiddag och i min takt så kommer det ta sin lilla tid idag ;)


Kontrollfreak

Detta har varit en funderar söndag! Jag funderar fortfarande. Fast det som gör mig mest irriterad är att vissa saker får jag aldrig veta. För ett kontrollfreak som jag, så är det GRYMT irriterande.

 Hittade en bild där man fortfarande ser blåmärkena på läppen från förstoringen :)


Utången var lyckad

Gårdagen var väldigt lyckad :) God mat och trevligt sällskap. Var väl däremot för mycket folk på Berns och ibland är det jobbigt att gå med flera som inte har samma musiksmak som än sj. Men vad ska man göra ;) Så är ju livet :P Har inte orkat ladda upp bilder fårn igår och väntar påatt Amina ska skicka över dom som togs med hennes kamera :)

Jag har försökt förtränga mina känslor. Glömma dig. Det går inte, du M, finns etsad i mitt huvud. Min hjärna vill inte samarbeta med mitt hjärta eller så är det tvärt om. Är inte ledsen längre. Sorgen har förändras till ilska. Jag är arg på dig för att du ville ha det påsitt sätt så pass mycket att du aldrig ens kunde se saker på mitt sätt. Som om du inte såg mig riktigt även fast du gjorde det med sån intensivitet som ingen annan gjort. Men saker och ting händer utav en anledning. Någon dag då kommer jag förstå det bättre än nu.

nej nu ska jag fortsätta ligga och glo på tv i min säng :P Som jag gjort större delen av dagen! Skön början på semestern :) Eller vad säger ni? haha.


 Jag och Amina för mer än 3 år sedan.

Humöret är på topp!

Humöret är på topp, håret ny färgat, sminket är lagt och kläderna är på! Så nu är jag fit for fight inför partande ikväll! Snart snart ta och gå. För det blir ju middag hos Amina vid 8. Sen fortsätter kvällen till berns :D
 Från början skulle hon ha en stor middag med utgång för de som ville. Ska jag vara ärlig känns det rätt skönt att det bara ska vara 4 tjejer nu :P Då det alltid blir bråk annars, speciellt när alkoholen kommer in. Så ja jag tror på en lyckad utgång.
Har laddat batteriet nu till kameran med :D

Semestern börjar idag :D

Idag börjar min semester :D Så himla underbart! Blev ju jobb i dag och efter det husvagns tittt. Måste erkänna det att det är ganska roligt att gå runt och kika på husvagnarna :P Finns så mycket roligt i dom och vissa är så ful att man bara vill skjuta sig själv, haha.

Såg en kommentar angående ett inlägg jag gjorde. Nej jag är verkligen inte svartsjuk. Vad finns det att vara svartsjuk på? En människa som tappar sig själv när man blir tillsammans med någon är ju faktiskt inte rolig :P kan ju vara så att jag varit singel för länge haha. Så nej svartsjuk är jag inte.

Idag blir det utgång då Amina fyllt år :D Mysigt mysigt. Var länge sen jag var ute nu. Måste ha varit typ en månad sen. eller det känns som det iaf :P haha. Så först blir det middag hemma hos Amina :) Sen där efter blir det ugång!
jag och Amina lär ju se ut som back in the days. Kommer upp bild och förklaring till detta i morgon skulle jag tro ;)

 

Så himla trött!

Jag är heeeeelt slut! Efter att ha legat hemma i sängen i tredagar av förkylning så var det dags att gå tillbaka till jobbet idag. Där var det totalt kaos! Så tillbringade en halvtimme med att jaga plastkronor till folkets bröllopstårta. För att sedan ringa leverantören och få åka dit ut. Från djursholm till Tyresö och sedan tillbaka. Så var på jobbet idag från 6.20-17.05. Härligt va? ;) I morgon ska jag även hjälpa Dompan som jobbar helg då det är sjukt mycket att göra!
 Mötte upp A för att käka middag runt kvart i 6. JISES vad gott det var. Att maten var så god kan dels bero på att jag var hungrig och inte ätit ordentligt mycket till lunch. Har en förmåga att äta för sabbt :P
Sen kan det bero på att de påJimmys steakhouse vet hur man lagar god mat. Deras bea sås! HJÄLP! SÅ GOD DEN VAR! Ville typ slicka skålen ren, haha. var dock för mätt för detta och tror inte att ett sånt dåligt bordskick passar in där.

Nej, jag är trött och väckarklockan ringer runt 4 i morgon bitti. Så tänkte krypa ner i min säng nu. Innan både jag och datorn åker ner i golvet med en duns.

 Det var denna plastkrona som jag fick åka iväg och hämta. Så ser även tårtan ut. Observera att jag inte gjort denna tårta utan denna bild är tagen från google 


Jag bara måste få säga detta

Jag känner att jag måste skriva av mig. Om något som tryck ett tag nu. Som att jag bara vill skrika ut min ilska. Något som jag tycker är oaceptabelt. Då är frågan vad kan det vara? JO. det är när ens vänner skafffar en snubbe. Så ändras alla planer man planerat. Allt man sagt det existerar inte helt enkelt. Så detta är anledningen till varför jag valde att inte vara Cattis vän längre. För att jag helt enkelt inte orkade lyssna på hennes tjat om hennes snubbe. Alltid samma sak. Det kan heller inte vara sunt att bråka och göra slut så ofta när det bara gått några månader.
Jag ser på detta såhär. Du gör dina val, jag gör mina. Du må tycka att jag är omogen som sa upp min vänskap angående detta. varsegod tyck det! ;)
 Jag har sagt mina ord så många gånger att de känns uttjatade nu. Ältat denna historia så mycket med Sara att nu får det vara nog. Jag tänker inte gå igenom det med dig. jag och sara vi har mer historia ihop. Vi växte ifrån varandra. Du och jag, Cathrin. Vi har bara inte så mycket historia att det är värt att dra ett sträck över detta. Sen så är det såhär. Att man kan inte komma och säga förlåt man inte tycker man har gjort fel om. Stå för dina handlingar. Stå för varje ord du säger. Tänker efter noga vad du gör. För ibland tjänar man inte på att bara se sig själv. Mina ord är hårda. Mina ord är antagligen baserade på ilska. men ja, jag orkar bara inte emd sånna personer som inte får mig glad. Tiden går så fort. Helt plötsligt är man 35 år och sitter där olycklig och har missat massa. det tänker jag inte göra. Så jag följer detta uttjatade ordvalet " häldre få vänner men nära än många och inte nära alls". för det är ju så det skulle bli :P

Nog om detta. Nu är det avskivet. Jag stänger detta kapitell i mitt liv nu :) För det är ju faktiskt så att allt händer utav en anledning :)

 det som var får stanna där :)


Det är konstigt det där

Jag har aldrig tänkt på det förut. Idag gjorde jag det dock. När jag gick in på facebook. Så såg jag någon hade lagt upp en notis om VÅR låt. Oh no you didn´t! Det var ju vår låt! Även om det är länge sen nu. Åren rullar på och vi har gått skilda vägar. Känslorna är gone och bara minnena är kvar. Ändå så blir jag nästan sur för den låten är fortfarande vårat förhållandes låt. Även om förhållandet är borta för länge sen.
 Det är konstigt det där. Att vissa saker fortfarande är "heliga". Jag menar, det var ju nästan 2 år sedan nu vi gick ifrån varandra. För gott.

Förkylningen verkar vilja ge med sig så i morgon blir det till att gå till jobbet :) Lär ju behövas skulle jag tro. Då den här helgen lär det bli mycket tårtfirande.


One more night

Har fått en massa ny musik av Cissi. Så är helt överlycklig just nu :D Det finns en låt, en person som jag bara LOVE LOVE LOVE. och det är självklart Busy signal. OUF hans musik ajajaj säger jag bara. Hela kroppen blir typ helt pirrig hahaha.

Borde väl egentligen gå upp ur min säng, där jag legat hela dagen. Duscha och ja bara klä på mig i stort sätt. Men eftersom det känns som att jag har hostat sönder något på höger sidan så vette fan om jag vågar det. + att jag och badkaret är inga goda vänner längre sedan jag halkade :(



;)

Denna artist är någon jag faktiskt ladrig brytt mig så mycket om. Hans musik har lixom aldrig tilltalat mig. Men nu så har jag börjat tycka om vissa låter. De är faktiskt riktigt bra :) Även om låten candy shop och dyliknande lite äldre låtar fortfarande aldrig kommer att bli förstådda utav mig :P

Så det får bli denna låt :)

Har någon det receptet :P

GE MIG KARLSON PÅ TAKETS KUKILIMUKMEDICIN! Jävla förkylning asså! Inte blir den bättre heller, har ätit hostmedicin i tablettform,bombat halsen med halstabletter, så lär fan bli en laxerande effekt här snart :P
febertermometern har blivit min bästa vän. Likaså alla dessa tabletter, alvedon,halstabletter, hostmedicinen osv.
Hade ju varit som en dröm om jag vaknade upp i morgon bitti och är 100% frisk. Dock vet jag inte ens om jag kommer vara i form att gå till jobbet i morgon. Hoppas det, för vill inte sätta de andra i skiten :(

Får ångest när jag tittar ut genom fönstret och ser SOOOOOOOOOOOL så ligger jag här som en annan idiot och är sjuk! gaaaaaaaaaaaaaah!

Muisken hjälper mig iaf att bli lite piggare :) skönt det! Annars a
hade jag fått krupp.


Grattis Amina än en gång!

Idag fyller ju som sagt Amina 21 :) Så det blev lunch och shopping samt café. Riktigt mysigt.
 Lönen kom ju idag så kände mig på ett riktigt shoppinghumör, eller ja frågan är väl när gör jag det inte?;) haha.
Kom iaf hem med en kavaj och ett par svarta byxor :) Känner mig jätte snygg! haha. Jag som annars inte tycker att jag passar i kavaj. Fast denna gillade både jag och Amina så vi köpte en varsin. Var egentligen bara tänkt att vi skulle kolla på kavajer åt Amina. men pinne som hon är hittade hon ingen 32:a. Så tillslut hittade vi en på Vero moda :) fast en liten 34:a dårå. Åh! den är så snygg. Fast Amina gillade inte det prickiga fodret ;) haha.
Har hur som helst haft en riktigt underbar dag! Med goooood mat, bra shopping samt mycket trevligt sällskap :)
 Hade tänkt att ta med mig kameran, men virrig som jag är tog jag två bussar förtidigt och glömde kameran. SÅ duktig är jag haha.


Fortfarande sjuk

Vaknade för en stund sedan. Ska snart ta och gå och göra frukost. Om jag nu får i mig något. Hostar som fan och är helt täppt! Det suger så jävla hårt. Fast har inte varit sjuk på ett tag nu så det är ju skönt det :)

Blev inte till att åka till jobbet idag. När jag väl sover är jag extremt svår att väcka. Så antingen svarar jag i telefonen i sömnen eller så hör jag den inte haha. Så jag hörde inte när jag fick sms inatt eller i morse. Men tydligen hörde hon inte av sig igår. Fast hon hade dykt upp i morse på jobbet. Så det var ju skönt det. Jobbigt bara när det känns som att en människa har tappat stinget i arbetet samtidigt som att respekten för sina arbetskollegor är bristande.

Grattis Amina som fyller 21 år idag  :) Så idag blir det att äta lunch med födelsedags barnet. Har dock inte hunnit köpa present ännu och har verkligen ingen aning om vad hon ska få:P Men det blir nog bra :)



JÄVLA SKIT BADKAR :@

FAAAAAN! Ramlade i badkaret! helvete vad ont det gör :S Som tur var slog jag inte i huvudet utan bara benet :( Hoppas jag inte vaknar i morgon och mitt ben är tre gånger så stort :(

 Kommer behöva köpa en sån här! SOm man hade som barn-... Suck!

Imorgon är det löning för min del :)

Jag lever verkligen i min egna lilla buckla :P Det mesta som sker i livet som inte är jobbigt att prata om är jobbet. och lite runt omkring :) Därför blir det mest jobbsnack. Sen så är jag mer på jobbet eller på väg till jobbet än hemma så blir lätt så :)

I morgon kommer min lön! :) Då är det självklart pengar som ska läggas undan som det görs varje månad :) Då jag var arbetslös i 6 veckor så spenderade jag en hel del pengar. Ja, jag levde på mina sparpengar helt enkelt. Då tyckte jag att det var värt det, eftersom jag verkligen hade slitit för de där pengarna. Då tyckte jag att jag var värd att slösa lite på mig. Nackdelen var väl att jag gjorde av med rätt mycket pengar. Då jag ahr en förmåga att bjuda mina vänner lite väl ofta kanske:P För om jag vill göra något, så vill jag inte känna mig trängd i att mina vänner ej har pengar. Så då är det för mig en självklarhet att bjuda :) Sen om det är en bra eller dålig egenskap kan ju diskuteras :P Men ja, det blev även en hel del klädinköp,skor och ja, allt möjligt :) Fixade ju även mina läppar då så :P
 Så nu iaf försöker jag att spara ännu mera pengar :) Så att jag har råd att köpa bil när körkortet kommer och lgh osv :)

 Jag älskar mina läppar på denna bild :D


Biggest loser :)

Klockan är runt sju och jag ligger i sängen och glor på biggest loser :) Älskar det programmet. Kul att se att folk verkligen lyckas med sina viktmål :)
 
Sitter även och väntar på att Dominique ska höra av sig till mig ifall jag måste hoppa in och jobba i morgon. Ganska störande då man inte kan hitta på något ikväll. Är visserligen sjuk men om jag hade velat så kan jag ändå inte då jag inte vet ifall en arbetskollega är sjuk eller inte. Hon är fan jämt sjuk! Börjar tycka det är tröttsamt. Men hoppas att hon kommer till jobbet i morgon.
 För i morgon fyller Amina 21 och det ska firas med lunch bara hon och jag :) Så vill helst inte behöva åka in och jobba. För vet att jag lätt kan fastna på jobbet längre än det är tänkt. Så jag sitter här och hoppas :) haha.


Man kan ju fråga sig.

Man kan ju fråga sig hur vissa människor tänker när man går ut genom dörren? Som idag så väg hem från jobbet. Så står det en tjej med höga svarta gummistövlar, kortkorta jeansshorts, en lång konstig tjock tröja och en skinn jacka. Har jag missat något eller är detta verkligen snyggt? Idag på jobbet har det varit fullt upp och jag hann med rätt mycket. Trots att jag är sjuk. Är ändå glad att jag stannade hela dagen. Kännst däremot inte så bra just nu. Då jag mår extremt illa :-(får väl se om jag kan vara ledig i morgon eller om jag måste jobba. Man vet ju aldrig med en tjej på jobbet. Hon är jämt sjuk. Om hon är det i verkligheten vet jag givetvis inte. Nu är det fan min tur att få vara sjuk! Haha. Skulle behöva ett kö system på det hela :-P

jag tar baby steg framåt :)

Haha, snacka om att jag har åkt bergochdalbana de senaste månaderna. Känslomässigt. Har däremot kommit till en instinkt att även om man saknar någon. Så finns det ju en anledning till varför man bröt upp.
 Måste ändå säga trots dåligt väder, jobbiga stuation osv är jag gladare nu än på länge :) trivs så hemskt bra på mitt jobb! Får ut en väldigt bra lön fast jag jobbar deltid :) Jag har börjat ta tag i saker som jag annars bara lagt på hyllan. Så ja, man kan helt enkelt säga att det börjar gå bra för mig nu :)

 Tycker att denna bilden passar sig bra :) Det är ju trots allt bröllopstider nu :) Juste, tårtan har jag gjort :D


Prosit

Aaaaatjoooo aaaatjoooo ! Så har jag låtit hela dagen idag. När jag vaknade upp i morse var jag helt täppt och halsen tjock. Dock var det bara att pallra sig iväg till jobbet och likadant i morgon. Eftersom det är jag som har nycklarna :P Känns bara så typiskt att det ska komma nu, en vecka innan min semester.

Hahaha än en gång har jag bevisat för mig själv hur dålig jag är med teknik! Skulle försöka MMS blogga. Därav bilden i morse. Hade skrivit mitt inlägg och allt. Vad händer? Jo jag får för mig att lägga upp en bild. Då försvinner hela inlägget och det enda som återstår är bilden haha.


.


Seg jobbdag

Idag har varit en vääääldigt seg dag. Vaknade av väckar klockan vid 4 för att sedan åka iväg till jobbet. Så måste man stå där utanför ca 10 minuter och regnade gjorde det med :/ Då vi inte får öppna fören vid kvart i 6 :S Vet ej riktigt varför.
 Så när jag väl satte igång så var jag bara inte i mitt esse. Vissa dagar flyter allt på men tyvärr inte idag. Rasken (jässkåpet) vägrade gå ner i kyla. Så var tvungen att ringa chefen. nej usch och fy om denna dag!
 Så väl hemma tvärslocknade jag och sov i ca 2½ timme. Härlig lördag va?
Men bara att hålla skenet uppe för om en vecka har jag semester :D


benen värker

Jag har sååå ont i mina ben! Vet inte vart jag ska ta vägen. Har antagligen stått för mycket på jobbet i samma position utan att röra på mig allt för mycket.
 I morgon är det min jobb helg, ska blir rätt skönt faktiskt :) Hoppas däremot att helgen inte går i samma anda som idag. Man kan ju fråga sig själv vad som inte gick fet idag :P Alla tårtor och bakelser jag gjorde blev inte som de brukar, och på en tårta så blev allt pannkaka så slutade med att jag fick torka halva bordet och golvet ist :P
 Men det ska nog gå bra :)

 Oj detta var länge sen :P Lite mer än två år hahah.

I slutet av dagen så handlar allt om min garderob :P Eller? ;)

Jag tror att jag har ramlat och slagit mig. Drömmer jag? Den senaste veckan när jag har handlat kläder så passar jag i storleken XS. Det var nog 2-3 år sedan man gjorde det. Hahahah patetiskt det skulle vara om man själv inte insåg att den var aldeles för tight och magen putade åt alla håll. Tur är ju att så inte är faller nu :) Då jag tror att det är ngn storleks miss :P Då jag köpte en klänning i stl XS där brösten var försmå för klänningen. Asså HALLÅ?! det har ALDRIG hänt mig! Men ja jag var ju bara tvungen att köpa den ändå :) För den var så fin!
 Nu när semstern snart är här tänkte jag ta mig an min garderob. Mycket ska slängas och det nya som ligger i en back utanför garderoben, då de gamla kläderna som inte ens används, tar upp helva garderoben, måste komma in i min garderob :P
 Dock har jag nog ärvt min kära mammas gener med att man kan ju inte slänga något. För om jag slänger det. Tänk om jag faktiskt får för mig att vilja använda de där kläderna igen? Fast än jag inte gjort det på åratal? Eller som det brukar bli. jag slänger ner ALLA gamla kläder i påsar och mamma släpar upp det på vinden för inget kan ju slängas :P Ifall att någon vill använda det om ett tag. Dock så kommer den där tiden ytterst sällan. Så vinden blir mer och mer proppfull. Och vi konsumerar mer och mer :P


I slutet av dagen så handlar allt om min garderob :P Eller? ;)

Jag tror att jag har ramlat och slagit mig. Drömmer jag? Den senaste veckan när jag har handlat kläder så passar jag i storleken XS. Det var nog 2-3 år sedan man gjorde det. Hahahah patetiskt det skulle vara om man själv inte insåg att den var aldeles för tight och magen putade åt alla håll. Tur är ju att så inte är faller nu :) Då jag tror att det är ngn storleks miss :P Då jag köpte en klänning i stl XS där brösten var försmå för klänningen. Asså HALLÅ?! det har ALDRIG hänt mig! Men ja jag var ju bara tvungen att köpa den ändå :) För den var så fin!
 Nu när semstern snart är här tänkte jag ta mig an min garderob. Mycket ska slängas och det nya som ligger i en back utanför garderoben, då de gamla kläderna som inte ens används, tar upp helva garderoben, måste komma in i min garderob :P
 Dock har jag nog ärvt min kära mammas gener med att man kan ju inte slänga något. För om jag slänger det. Tänk om jag faktiskt får för mig att vilja använda de där kläderna igen? Fast än jag inte gjort det på åratal? Eller som det brukar bli. jag slänger ner ALLA gamla kläder i påsar och mamma släpar upp det på vinden för inget kan ju slängas :P Ifall att någon vill använda det om ett tag. Dock så kommer den där tiden ytterst sällan. Så vinden blir mer och mer proppfull. Och vi konsumerar mer och mer :P


Livet börjar gå åt rätt håll nu :)

Går ut på farstutrappan och tar de där förbjudna blossen. De jag lovat mamma att jag inte gör längre. Det som bara jobb och vänner vet om. Plötsligt så slår det mig när jag står där på farstutrappan och drar mina halsbloss. Attt jag börjar bli gammal. Nog för att man sagt orden allt för många gånger. De har däremot aldrig riktigt haft en betydelse utan bara en symbolik för något eller något man skämtar om. Men där står jag. med ciggen i ena handen och tändaren i andra. Jag är 21 år. Mitt liv börjar äntligen gå bra nu. Jag har ett jobb jag trivs med, arbetskamrater som man inte bara står ut med utan trivs med. jag har vänner som jag verkligen vet vart jag har dom. Något som jag länge famlat efter och tvivlat om. Så plötsligt faller alla bitar på plats. Jag har långt kvar för att nå mina mål. men jag är på god väg nu. Jag har mina del mål och det tror jag är viktigt :)
 
 Motiv tårta gjort utav mig :)

-

Hjärtat slår snabbt nu. Jag känner vinden mot nacken. Endast pågrund av att håret svingar fram och tillbaka. Så egentligen är det väl inte vinden utan min egna fart och hår som ger svalka i nacken.
Jag vill springa fortare men är rädd för mina knän. Har fel skol och kläder. Ändå rör jag på mig. Försöker pressa lite mer och mer.
Det är skönt. Borde fortsätta med detta. Som vanligt blir det väl inte så. Då jag är ursäkternas mästare.

Det är väl så jag gör i mitt liv i huvudtaget. Jag försöker pressa mig själv så mycket att jag pressar någon annan. Fast jag är kluven. Varför ska jag behöva välja? Vaför ska jag ge mig vika? Jag kan inte springa i någon annans löparskor. Vill inte tänker inte. Ändå så vill jag inte släppa taget.
Jag lägger som valigt skulden på mig själv. Fast jag innerst inne inte tycker att det är jag som gjort fel. Känns som att varje gång jag kommer någon nära. Så ger jag bort en bit av mig själv. Jag orkar inte det. Vill inte det. Har väl alltid varit någon av en allt eller inget. När saker och ting inte blir som jag vill släpper jag taget.

 Haha oj vilken gammal bild jag hittade. Nästan två år sedan.

RSS 2.0