Det finns inga genvägar, som håller i längden.

Latheten sprids som en löpeld genom sverige. Hysterin över att vara smal, vältränad och framförallt SNYGG.
Det är sundt att träna och hålla en bra kost. Men att som 20 åring minska magsäcken för att man inte lyckas gått ner i vikt med dieter är bara idiotiskt. Vet ni varför? En övervikt eller en undervikt, kommer sällan bara poff bang bom. När blev du så här stor? När förlorade du såhär mycket i vikt?
Det ligger oftast så mycket annat runt omkring. Samtidigt som det finns så många olika typer av just ätare. Men snälla förstå en sak,
DU ÄR INTE STOR BARA FÖR ATT DU GILLAR MAT!
Du kan lätt jämföra det med alkolism. Skillnaden är att en alkolist inte kan lägga sig under kniven för att bli av med sitt alkohol beroende.
Så vad vill jag komma fram till? Jo, boka en tid hos en psykolog. Ta itu emd dina problem. För när du kommit till din mål vikt. Är dina problem fortfarande kvar, och oftast byts beroende ut mot andra.
 
 
 
 
Knappast någon lättviktare.
 
 

"Jag vill att du flyttar ner"

Vi borde inte ha någon kontakt mer. Så en dum ursäkt på det. Ja, egentligen var det jag som ville ha mothugg. Höra hur han bedyrade sin kärlek. Men det gjorde han inte, inte just då iaf. Så igår, kom det mer eller mindre från tomma intet. " Jag vill att du flyttar ner." Du behöver inte svara nu direkt, sa han. Men tänk på saken.
Flytta? Ge upp allt här hemma och flytta 40 mil hemifrån? Sist var det 62 mil och jag var 19 år gammal. Men det var för skolans skull. Inte för någon person, mer min egna.
Men livet har ändrats på fyra år. Trodde aldrig att det var jag som skulle behöva flytta på mig. Mer att han skulle flytta upp. Men det är det mer logiska.
Så ja, jag tänker på det. I stortsätt hela dagen har jag tänkt på det.

 
 
 
 

Låt solen skina över våra kroppar, om så bara för ett dygn.

Så har värmen äntligen kommit. För att stanna känns det som. Känns som att jag lever i en pöl av mitt egna svett dygnet runt. Så jag är glad att vi har rinnande vatten i Sverige.
Har tagit ut några extra semester dagar så är ledig 5 dagar i sträck nästa vecka. Ska faktiskt bli skönt. Få åka ner till mamma och Bernt. Visserligen blir det fullt hus. Ska åka ner med en eller två kusiner och deras mamma.

 Fick för övrigt ett brev på posten. Så är hjulet igång igen. Fast frågan är, stod det någonsin stilla?

Nej tack

Man blir korkad av kärlek. Som om hjärnan stängs av och det logiska inte existerar mer. Så om vi fortsätter att vara logiska, har vi alltså inte kännt kärlek? Eller är det "fel" sorts kärlek det rör sig om. När det visar sig att man inte mår bra utav den.
Jag vet att jag aldrig kännt den där "tills döden skiljer oss åt" kärleken. Och kanske är det fel av mig att säga så. Men jag är inte säker på ifall jag någonsin vill känna den. Inte om jag ska bli ologisk och göra dumma val. Det finns det tillräckligt med folk som redan gör i dagens läge. Känns onödigt att bli en av dom.
 

Blabliblablablabloo

Hjulet snurrar snabbare än jag hinner med. Fel blir rätt och rätt blir fel. Desto äldre jag blir blir gränserna suddigare. "Beatrice du borde träffa någon. Det kan vara bra för dig. "
Sitta framför en människa och berätta om mitt liv, berätta om sånt där som drömmarna får ta hand om. Sånt som man försöker förtränga. Ska jag berätta det för en okänd person? Det känns bara så skumt. Obekvämt om inte annat.
 
 
 

ni kan nu kalla mig, bea med den röda mulen

 Det finns så mycket att skriva om att resultatet blir blankt. Men ska göra ett sista försök och sen får det vara bra, om det inte lyckas haha. Torsdag idag och det har varit riktigt varmt och skönt här i storstaden. Såhar spenderat nästan hela det vakna dygnet med en av mina närmaste vänner. Trots att det var molnigt så lyckades jag bränna mig i ansiktet och få fram en hel drös av fräknar haha.
 Så nu ligger jag här helt utslagen på sängen och ska aldeles straxt sova :)
 
 

semeeeesteeer

Semestern har pågått i lite mer än en vecka och för att vara ärlig så har det pendlat mellan att kännas som att man bara varit ledig i två timmar till att känna att man varit ledig i tre år.
 Men har redan hunnit göra lite små saker idag och kl är bara 11. Sånt gillar jag :)
 
 
 

RSS 2.0