Naken fast ändå påklädd

Det svåra är att skriva något utan att sätta sig själv i fokus. Att skriva om sig själv utan att bli allt för personlig. Att inte lämna ut sig själv för mycket. Förmedla det man vill ha sagt, samtidigt som man inte sagt för mycket.
 

Det lugnar mig, oftast

En socker kaks botten, delas i tre delar. På med krämgrädden. Dags för nästa sockerkakslager, ytterliggare ett lager krämgrädde. Sista sockerkakslagret. På med grädden. Kavla marsipan. Lägg  på den över tårtan. Se till att du får en snygg kant. Veckiga kanter är för amatörer. Valfri deccor. Var det text på denna tårta? Tittar på lappen. Svar nej. Florsocker pudras över, sen på med ros och chklad emblemet.
 Det lugnar mig. Får mig att tänka bättre. Rena terapin för själen.

Klappar mig själv på axeln

Idag är jag stolt över mig själv. Jag sprang 6,3 km på 40 minuter. Jag brände 455 kalorier och jag slog mitt gamla rekord. Med hela 1,3 km ! :)
 

 
 

Vreden från helvetet

Du har ingen rätt att ringa mig längre. Din rätt till det är borta, för länge sen. Jag har aldrig varit så rädd och så arg på samma gång som jag var då. Känslan att inte känna sig trygg i sitt egna hem! DU skrattade bara åt mig. Tyckte jag var löjlig. Men det var ju DITT fel! Inte mitt, du kan inte lägga det här på mig. Du kan inte, du FÅR inte komma tillbaka och tro att allt är glömt. För ingenting är glömt. Jag är inte personen som glömmer sånt här.
 Jag brydde mig för mycket om dig. Jag tyckte om dig. Jag tror ja kände mer än så för dig. Och du utsatte mig för fara.
 Så nej, du får inte ringa mig längre. Jag vill inte höra din röst. Jag bryr mig inte om dig längre. Åtminstonde så vill jag inte bry mig längre.
 Jag har bara bett dig om en sak i hela mitt liv. tragiskt nog var det att du skulle Dra åt helvetet.

Du är som jag,, fast tvärtemot.

På en annan gata i en annan stad finns det någon som jag. I ett omklädningsrum på ett gym nära mig, finns det någon som dig.

"När du strippa och klär av det är det samma grej"

Hon var någons annans innan hon blev din. På samma sätt som du var. Hur du än gör, vad du än gör. Ändras inte det. Minnena försvinner inte. Faktum återstår.
 Tjejen du lovade så mycket till. Hon som lovade dig tillbaka. Har lovat någon annan nu. På samma sätt har du.
Så du tar ut fotona ur ramen. Kanske rent av slänger dom. Så tar du och din nya tjej andra bilder, andra bakgrunder men desamma egentligen. Lyckliga bilder.

Det kommer alltid finnas någon eller något före. Det är inte det viktiga. Det borde inte vara det viktiga. Var hellre den personen som väljs sist. Än hon som valdes först men blev utbytt.

RSS 2.0