Tysklandsresan blir av :D

Tysklands resan blir tydligen av :D Åh vad glad jag är.. hahah. SÅ Sara och jag ska till tyskland med klassen :D YES!! :D Ska bli super roligt :D LÄNGTAR GALET!!
Härligt, igår sa jag till Alden ring mig efter att du ahr slutat. Ja de tögr jag sa han då.. Ja klockan är kvart över 8 ingen alden har ringt.. Men men. Har inte stängt av min telefon som jag sa. Ska nog bara strunta i att svara ist.. För jag kanske får något annat roligt samtal:P
Nu när jag ska till Tyskland gäller det att hålla HÅRT i kosingen! Lär ju gå på typ 4000. Fast får väl låna utav sara i värsta fall då hon får lön 3 dagar innan vi åker ;)
Ska ju betala min dator 1500 som har gått sönder.. Sedan resan ca 4000.så jag kommer vara URFATTIG! Urken burken.. Sen ska jag ju ge pengar till mamma med. Bläää jag behöver vinna på lotto eller något. Måste ju betala tågbiljett oxå.. för upp och ner resa.

Hoppas inte ryggen pajjar nu!!

Jag är sjukt rädd att min rygg ska braka ihop vilken minut som helst! Jag känenr ju hur ont jag har men vill verkligen INTE missa en sekund utav min praktik. men visst kände jag i morse, åh jag vill låtsas vara sjuk och få sova. Men när jag väl är där så är allt super duper :)
Mina lyckades äntligen gå till sin praktik! Riktigt stolt över dig!
I morgon är det choklad som gäller :D ska bli roligt. Inte för att jag tror att vi kommer stå och göra praliner hela dagen men det är alltid roligt att hålla på med chpklad även om man ser ut som att man doppat sig själv i de efter att dagen lider mot sitt slut :P
Hungrig är jag och på dåligt humör, är även rätt trött så ska bli skönt att börja klockan åtta i morgon :)
Längtar galet mycket tills på torsdag också :D För då ska jag möta upp Mina i stan sedna är det underklädes shopping som gäller :D Yabadabadoooo!
Hittade en sajt igår på internet om ett ställe där man kan förstora läpparna. Det ligger i gamla stan. Så ska nog gå dit någon dag och få mer information. Sedan kanske jag bokar en tid :)


idiot!

Man får ju spader. Alden vad i helvete är det du vill?! Det kan ju fan inte bara vara efter dina spelregler... eller?.
Ja du, säg killar.. Jag blir aldrig klok på honom. Ena dagen är det BARA jag som gäller andra dagen så varken hörs jag eller syns.. tur att man snuar ist för röker för annars skulle det här blivit väldigt många cigg just nu..
Jag har alltså nyss bråkat med Alden. Som vanligt anser han att jag överdriver. ja det gör jag säkert. Eller ja det är klart jag gör! För annars fattar han ju inte! Triumfkortet är ju, jahapp då vet man att man betyder nada. DÅ blir det eld i arslet på honom. För det är ju alltid mitt jävla fel?!
Grejen är att det verkar som att han ska bestämma hela tiden. Det funkar inte så. Måste träffa honom för att snacka om det annars blir det bara ännu mer sms tjaffs och telefon klick.. Eller snabba utloggninagr på msn.. Vilken härlig underbar människa han är!
Att det ska vara så fruktansvärt svårt..

Haha så jävla pinsamt!

HAHAH PINSAMT VÄRRE! hahahahaha. Så ringer jag Alden eftersom han fortfarand einte ahde svarat på mitt sms. SÅ ringde jag första gången och det var helt knäppt tyst så ringde jag en gång till och bah: hej skulle du ah tårta eller inte. Personen som svarade: aa gör en tårta. ok vilken smak? haha att du inte skäms! hör du inte vem det är? Hahahha då var det Nezir ( Aldens bästa kompis ) som hade svarat utan att jag märkt något! hahaha fan vad pinsamt. Fast nu ska jag iaf inte göra en tårta. Alden orkar inte hämta den. Fast ska fan tvinga honom att jag ska göra hans mammas födelsedags tårta. Annars blir jag fan ledsen.

Missuppfattning

Hmm. Känns som att folk missuppfattat mig. Jag och Alden är alltså inte tillsammans. Det har varit upp och ner i 1½ år nu. S vi får se vad det leder denna gång. Vi är bara som tillsammans fast utan stämpel. Vi träffar inga andra och ja liknande :P
Idag har det varit en bra dag på praktiken :) Fanns rätt mycket att göra så åt lunch vid tjugo i ett idag :P
Har fortfarande ont i ryggen. Måste nog ta och släpa mig till gymmet.
Måste verkligen få tag i någon som kan säga om det blir tyskland eller inte. Måste ju veta så jag vet om jag ska hålla i pengarna eller inte ;) haha. Ska iaf iväg med Mian på torsdag och kolla på underkläder på chicelle, igen hahaa. Har blivit fullständigt galen i den affären :) Måste även köpa mig två par nya jeans :) Svarta och ett par mörkblå. Taighta såklart :) De jag har nu är inte så jätte taighta. Så därför måste jag veta hur det blir med tyskland så jag evt hur mycket jag kan spendera :P
Att Alden ska vara så seg ibland när man srkiver till honom, han jobbar ju men ändå :P haha. Lär antagligen inte göra tårtan till hans familj i morgon :( Eftersom han undviker att svara känns det som :(:(
Jag har funderat länge nu på att förstora läpparna, är det någon som vet något bra? Vill inte göra något som sitter i ehla livet första gången utan funderar på en sån där spruta ;) Men skulel gärna vilja veta ngt bra ställe och liknande :)

The question is..

Jag vet inte hur jag ska göra. Ska jag dra upp det igen? Eller låta det äta upp mig innefrån? Jag orkar bara inte ta det igen. Jag vet ju att jag måste för annars kommer det aldrig att funka.
Jag har förresten hittat en lägenhet jag vill ha, här i sthlm. Fast då vill jag ju ha den ihop med honom. Den skulle passa oss perfekt. fast vi får se. Jag vet ju att du tycker om mig jag kan se det i dina ögon och på sättet du talar till mig. När du skäller på mig för att jag dricker fast jag inte tål sprit, eller när du bara undrar hur jag mår.
Du är den killen jag inte kan släppa, så varför håller du dig fortfarande på avstånd? Jag vet att du inte kan släppa in folk, jag vet det. Jag vet också att det har blivit bättre nu. Jag kan inte begära att du ska berätta om din barndom även fast jag vill att du ska berätta allt för mig. Jag vill ha dig så nära. Fast du är ju så förbaskat långt bort.
om fem veckor åker jag ner till Krisitanstad, hur kommer det bli då? Jag vågar knappt tänka tanken. Det är ju en stor del varför vi inte är tillsammans.
I fredags när vi pratade i telefonen sa du. men du bara dissar mig och åker iväg. Jag kan inte ge upp min utbildning, de tär det inte värt. För det är ju det jag kommer försörja mig på hela livet ( förhoppningsvis om inte ryggen pajjar för mig).
Jag hoppas i alla fall på det bästa.
På torsdag ska jag och Mina iaf till Chic elle :D YABADABADOOO!

Aj min rygg :(

jag tar det tillbaka! Fan vad ont i ryggen jag har nu, inte alls bra att bila 14 timmar! Känns som att jag har blivit överkörd av en sån där asfaltstraktor :P
Ska nog tillbaka till Chicelle nu i veckan. köpa korsett ;) Hahaha, ska ju slänga alla mina gamla underkläder.. Så nu köper jag för fullt :) Måste få tag på någon i klassen med så man vet ifall man åker till Tyskland eller inte, det är ju Mat OS snart =) Det är egentligen tänkt att vi ska dit då. Fast ska vi inte dit då så ska jag köpa MASSOR utav underkläder :D
Fast den där korsetten var väldigt fin, jag som tycker korsetter ser så jäkla kärringaktiga ut. Men de som finns på CHICELLE är SJUKT fina! :) Endel iaf =)
Jag skulle vilja göra lite sexiga foton asså ;) Inte att visa för någon utan bara för skojs skull =) Inte att jag vill vara i Moore eller något. Utan jag skulle bara vilja ta lite sexiga bilder. Jag älskar att stå framför kameran det är det bästa jag vet :D Även bakom kameran är ju roligt :P Men helst framför haha. Nu på sistonde har jag iaf fått för miga tt jag skulle vilja göra det :p Fårse om det blir av =P

Idiotiska karlskrälle!

Nu är man hemma hos mamma igen. Åkte igår eftermiddag med mamma och Bernt ner till kristianstad för att hä'mta upp mitt flyttlass då jag har sgat upp min lägenhet. Så nu är jag äntligen hemma hos mamma :) Det gick snabbare än förväntat. Eller ja det tog ju ca 7 timmar dit och ca 7 timmar hem.. Men det kändes inte som att man åkte så långt.
Skulle egentligen åkt hem till Alden idag på vägen hem till mamma. Men det sket sig ju totalt då han bara verkar tänka på sig själv och sin förbannade bil! :@ Så just nu är han direkt inte min favorit. jag FULLKOMLIGT AVSKYR när han planerar saker och sedan om något roligare dyker upp, ja då skiter han TOTALT i mig.. Visst vi har ju sagt att vi inte ska vara tillsammans för att vi båda två har för mycket på varsitt håll. Fast jag tycker endå att jag borde gå före hans vänneru när jag är här uppe. Det verkade som att han höll me till en viss del. Han får väl helt enkelt börja planera sitt liv :/ Nej så just nu är jag inte så jävla glad! Tänker fan inte höra av mig något mer till honom idag och inte i morgon heller! För han kan gå och dra sig någonstan just nu!
Hatar när man planerar saker så blir det inte så!

Trött

Fan vad trött jag är. Mamma springer runt som ett yrväder vilket gör mig bara på dåligt humör eftersom jag inte alls är på topp just nu.- Att flytta hem till mamma när man bott själv är verkligen ingen höjdare, missförstå nu inte. Jag älskar min mamma men det är förbaskat jobbigt att bo tillsammans med ngn som ska kolla varje steg man går.
Var ute med Saraq igår, skulle egentligen på café. Fast Sara var hungrig så vi gick först till ett kebabhak i stan och efter det mötte vi upp Tony och hans ÄCKLIGT IDIOTISKA DRYGA vän! Så vi stack för hans kompis var bara fruktansvärt jobbig. SÅ vi drog vidare till Starbar haha. Ja då träffade man på halva LAdens kompis gäng, de verkade inte känna igen mig. Skönt det, elelr hans kompis kollade galet mycket på mig, men vet inte om det var för han att kände igen mig för senare höärde jag hans kompis säga: vad fin hon är när jag gick förbi, då tittade han på mig och sa: haffa henne då. WHAT?! haha så jag berättade allt för alden sen på bussen hem :P Jag som inte ens skulle dricka igår. Fan det blev både tequila (stavar säkert fel nu) och drink och cider och tilslut var det lite svårt att stå på benen. Så Alden blev arg på mig för han tycker inte att jag tål alkohol :P Så nu ska jag tydligen bara dricka med honom tycker han. Men ja just det! haha. Jag vill väl kunna umgås med mina kompisar?
Jag och Sara hade iaf en kanonkväll tycker jag :) hade rätt roligt faktiskt :)
SÅå idag kl ett åker jag ner till skåne för att hämta flyttlasset. Så då slipper jag och Alden sova i en 90säng :D YABADABADOOO! Visst det kan vara mysigt att sova tättihop. Men inte alltid. Jag vill kunna få min space i sängen :)
fast vad som händer mellan mig och Alden återstår och se. Jag bor i skåne och han här uppe, så det blir lite svårt då. Fast vi får se hur de här resterande 5 veckorna går. Hans mamma fyller år 12 oktober så då lär jag ju göra en tårta till henne :) Ska även göra en tårta nu på måndag en mousse såklart så att jag kan frysa den tills på tisdag. För då är det ju slut på ramadan. Jag vet inte vad det heter eftersom det inte är min religion men det är ju Aldens.
Haha, jag förösker ju få Alden att köpa en lägenhet. Har hittat ett riktigt guld korn men han vill inte ha den. Så nu har jag blivit kär i den lägenheten och vill köpa den. Med eller utan honom:P Fast vill nog ta mitt körkort först innan jag köper lägenhet :P SÅ nästa år ska jag nog köpa lägenhet :) Om jag får ett jobb vill säga :)

Full rulle kanelbulle

Aj mina fötter! De gör så ont :( Idag ahr det hänt mycket :D Började praktiken 6 i morse så väckarklockan ringde halv fem i morse. Det var inte lika roligt att kliva upp ur sängen när man VET att Alden ska sova MINST 1½ timme till! FUSK! Så iaf, på praktiken så var det som vanligt :) Det är roligt och det känns som att jag lär mig ngt nytt varje dag :) Klockan tio i två kom Kristina in i bageriet och sa att jag har besök.. Besök? Va? vem då? :S Tänkte jag :P Så går jag ut, så är det <jennifer och mina! Åh så jag har skanat dom! Helt sjukt egentligen :/  Så jag hade ju sagt till hasse att jag skulle gå tidigare idag så klockan två gick jag upp och bytte om, mötte upp Mina och Jennifer som väntade på mig sedan åkte vi till skolan :D Jag och Jennifer berättade för treorna om Gesällen/KY. Det kändes bra att prata med treorna om vad vi har lärt oss bara på lite mer än en månad. Hur det är att bo där utan att ha familjen så nära och sådana saker. Det var roligt att se alla lärare igen :D Så vi stod och pratade med Kjell och Janne i lite emr än 30 min sedajn åkte vi in till stan. gick på Chicelle. En underklädes affär som är SJUKT underbar! Om jag orkar och ahr tid ska jag lägga upp mina bh:ar jag ahr köpt denna vecka :P Jag är sjukt nöjd av dagens inköp! Jennifer köpte skit mycket! Hon har ju lite svårt att hitta bhar pga sin stl. Så nuhittad ehon så himla många att hon fick hem VÄRSTA påsen! hahaha. Mina hittade tyvärr ingenting =(
Så nu ska jag typ gå och duscha och sedan sitta en liten stund till vid datorn för att sedan gå och sova gott. Täcket lär säkert lukta Alden haha.

Resultatet utav vaniljfudge? Jo det blev gott :)

Sådär, nu har jag kokat fudge.. Jaha vad ska man säga? den ena var god den andra var inte alls god. Jag testa två olika recept. Den med kako i var väl sådär men det hände ngt konstigt med sockret så det blev smuligt av alltihop.. Kanske för att jag använde icas? Hursomhelst den med sirap i var betydligt godare så väntar spänt till allt är klart :)
haha, kommer nog ge lite utav den äckliga till Alden :P hahaha..

Vanilj fudge? kan det vara gott ?

Klockan är snart tjugo över tre och jag har trååååkigt! Funderar på att göra vanilj fugde.. Undrar om det blir gott? Jag är ju barnsligt förtjust i vanilj fudge så ska nog göra det :P Har inge bättre för mig ändå så :P Fast jag borde nog ge mig iväg till Affären och köpa vaniljsocker och grädde då :/ Jag som är ltie seg utav mig haha. Fast lika bra att göra det. Så kan jag ge Alden lite vanilj fudge med :9 Har redan sagt att att ska ta hälften av lakritz fudgen jag gjorde igår på praktiken ( det blev över så jag fick ta hem :D) så han kan ju lika gärna ta lite vanilj fudge med sig till både jobbet och hem. Hans familj gillar inte lakritz och det är inte så att min mamma och jag äter upp 50 kolor på en dag. Jag gilalr inte att sånt ska stå länge i kyl. För då smakar det ju bara kylskåp tillslut och här hemma har det en förmåga att stå ett tag då mamma bara tar en bit då och då. Så då får Alden ta med sig till jobbet.
Haha är det inte lite komiskt? Så står man hela dagen i ett bageri, så när man kommer hem vill man baka ännu mer?:S

Fan vad svårt det ska vara att hitta rätt snus...

Äntligen. Igår var jag ju på stan. Så hittade jag mitt snus!! Har letat som en idiot efter snuset jag snusar utan resultat.. Så nu igår så hittade jag det!! YABADABADOOO! Så nu måste jag snusa upp jumbo snuset jag köpte i brist på annat och den här dosan. fast lär ju ha jumbo snuset när det andra tar slut.. Fast funderar på att sälja det? Har bara tagit tre snus från jumbo snuset. Jag har så små läppar så det ser ju nästan ut som att jag har en vindruva under läppen :/ Vilket inte är allt för sexigt! haha.
Måste bara berätta en sak. Jag är ju jätte förtjust i Oreos kakorna :D Så fick jag för mig sist jag och mamma var på ica att nej jag ska testa de med chokladöverdrag. Nej det ksulle jag inte gjort!! Det duger visserligen bra nu när man har mens och sockersuget är sjukt starkt.. Fast annars? nej det skippar jag nog nästa gång :P De var ju absolut inte lika goda som orginalkakorna.

I don´t get it!

Som många av de jag umgås med vet så är jag en riktig sucker för bloggar! Fast jag blir ju bara så jädra fundersam.. Tjejer som gör slut med sina killar och blir ihop med dem. De berättar verkligen detaljerat vilka svin de är så blir man ihop med snubben igen?! WHAT?! Nej nej, det där fattar inte jag. Eller tjejer som VERKLIGEn försöker få sitt förhållande luta så pluttinuttigt och helt underbart att man borde bli grön utav avundsjuka, men nej gott folk. Oftast är det bara tjejer som vill att det ska vara perfekt. För vem vill inte att ens förhållande ska vara perfekt? Jag har själv varit i situationer där folk trott att jag och ett av mina ex hade världens underbaraste förhållande fast jag egentligen knappt orkade gå upp ur sängen på morgonen. SÅ varför gör tjejer så här? Jag fattar bara inte! Fast jag ahr gjort det själv, det enda jag kan säga till mitt försvar är att jag var 16, fast jag skulle nog kunna hamna i samma sits endå. Fast varför kämpa med ngt som man vet aldrig kommer bli? Nu snackar jag inte om tjejer som varit tillsammans med snubbe 2-5 månader. GUD NEJ! Utan här snackar vi år! Så nej jag fattar inte bara det där..
Hur som helst, idag har det varit riktigt roligt på praktiken :) Har fått gjort en hel del saker både på bageri sidan och konditori sidan :D SKönt att trivas SÅ bra som jag gör :D Har dock inte fått med mig kameran ännu ( vi har som uppgift att göra en loggbok med bilder dag för dag.) så imorgon ska jag iaf ta med mig den, försökte ta kort med mobilen idag men fick inte bort filmgrejen :S
Somnade 9 igår,hahaha. Så var ju rätt utvilad i morse när kl ringde :)
I helgen blir det Kristianstad. Vet inte om Sara fått ledigt, men annars så åker jag ner med mamma och Bernt i flyttbilen :P För mamma hittar ju inte till Mina och Jennifers lägenhet.
Idag ska vi äta min favorit rätt! MUMS! Kyvklingfilér med  bea och krossade tomater och till det potatis :D YES!!

Chic Elle min nya favvo butik!! :D

Idag avr det första dagen på praktiken. Det var faktiskt roligt :) Jag hade nog förväntat mig att det skulle vara super duper tråkigt! Men det var det inte :)
Efter praktiken tog jag en runda på stan. Köpte en kofta från H&M och en bh med tillhörande stl på Chic elle. De har SJUKT snygga underkläder där! Jag som ALDRIG hittar ngt med tanke på att jag har mellan 75c och 70d.. Fast på H6M har jag ingen stl alls typ :P Hittar aldrig ngt som passar där och den kvaliteten är ju inte direkt den bästa :/ SÅ nu har jag hittat ett nytt favvo ställe! Personalen var trevlig vilket alltid är ett stort plus! Så på torsdag ska jag dit igen :) Efter att jag,Jennifer och Mina har varit på skolan och pratat om gesällen.
Ska blir roligt att träffa dom igen :) Det var bara tre dagar sedan sist, fast nu har man ju vant sig att bo ihop med dom..
Träffade Sara på stan idag med. Hon var med sin nya kärlek eller iaf ngt åt det hållet :)

Söndag 21 september

Alden sov här i natt. var skönt att få skjuss hem faktiskt då man druckit lite för mycket :P Sara var så pass full att hon inte kom in på nivå igen efter det att hon mött en killkompis utanför.. Då har man verkligen druckit för mycket.
Kvällen var rolig och det var mycket skratt, jag gick visserligen hem vid 00.15 typ. Glömde Sanna på toa :( Jag trodde hon hade gått hem eftersom hon bara försvann, inte tänkte jag på att hon hade gått på toa :S:/ Så jag och Sara gick så ringer hon och frågar vart vi är.. Ja då har ju vi gått. Snacka vilken ÅNGEST jag fick!! Avskyr att lämna ngn eller att gå bara för att träffa en kille. Fast jag ska nog träffa henne idag, om jag orkar då jag ska gå och lägga mig runt 9.
Nu har Alden iaf fixat boxern här hemma hos mamma så nu finns det massor av tv kanaler att se på haha :P Alltid bra att ha en händig karl i närheten :P
Dock slutade ju kvällen inte lika roligt för Sara, fast det är hennes berättelse och därför tänker jag inte skriva ut den. Bara det att vissa killar alltså! Exen kan fan vara för mycket ibland!!
Jag och mamma har varit på coppen och stor handlat idag hahaha. Så det var bara att släpa hem :P SÅ idag blir det hemma gjord pizza. MUMS!!
 Jag och Sara hemma hos Patrick innan utgång!

Vem vaknar halv nio på en lördag? :S

Vaknade halv nio i morse. Var seg i kroppen och huvudvärk. Rastlös så in i norden började jag att rensa mitt gamla badrumsskåp. Hemska tanke säger jag bara. Kastade två fulla påsar med massa gamla krämer och annat tjaffs. Känns skönt att bli av med allt sånt. Ställde ävewn ut det skåpet i ett annat rum så nu känns badrummet lite fräschare :D SKÖÖÖNT!
Mamma har tapetserat mitt rum! Det är jätte fint! Inte visste jag att min mamma var duktig på sånt? :S Fast fint är det :D
Så det känns lite annorlunda nu att bo hemma hos mamma. Fast det ska nog gå bra :)
Har även varit på Biltema idag och köpt hängande garderober :D Jag fullkomligt ÄLSKAR dom! De är helt underbara! Gillar ju inte järnställningar känns som att det tar alldeles för mycket plats och det ser ju så bedrövligt fult ut! SDÅ nu ska det här bli fint i garderoben!
Nej, nu måste jag fixa mig. Ska ju iväg till Saras jobb nu om 50 min och har varken linser eller sminket i :P Så det är nog dags att börja göra i ordning sig. Ta med sig saker man ska ha med sig när vi går ut och liknande :D
Funderar på om jag ska ha mina höst stövlar eller pumpsen? Gympaskorna åker iaf med så att jag slipper halta hem som en idiot innat :P
Får se vad som händer ikväll. Ska troligen på dubbel dejt?! :S Som Sara fixat. Hahaha, sist blev det en blandad katastrof och jag ringde Alden helt förtvivlat och ja, vilka tokheter det vart! SÅ får se hur det blir denna gången.
nej nu måste jag verkligen rusa..

Hemma hos mamma i sthlm nu :D (L)

Så har man kommit hem till mamma :D Åh vad jag har saknat henne SÅÅÅ mycket!!!!
Hon har tapetserat mitt rum :D det är jätte snyggt!
Det känns som att mycket har ändrats, känns så konstigt när mina möbler inte är här.. De är ju kvar i lägenheten i kristianstad. Nej, jag ska inte flytta upp igen, jag ska gå kvar läsåret 08/09.. Eftersom det blev en hel del problem med lägenheten och hos jennifer och Mina där jag tyvärr inte kunde bo, så ska jag ist hyra ett rum. Mycket billigare och så kan jag ha alla mina möbler här uppe i sthlm!! :D
Så så ser det ut just nu.
Illa måendet från tåget är nu borta fast tröttheten är så pass mycket större nu. Så lär bli sängen väldigt väldigt snart.
Vad konstigt det känns att ha haft ett normalt samtal med Alden då han inte varit sur elelr irriterad. Seriöst, vi tjaffsar fortfarande som att vi är tillsammans haha. Fast han kommer nog alltid att betyda något för mig eftersom jag verkligen ville ha en framtid med honom. Fast nu är känslorna borta på det sättet. Känslorna för erik sitter fortfarande kvar men hoppas att de går över fort.. Fast jag vet ju att om jag skulle träffa Alden igen på samma sätt skulle jag nog falla igen. Fast skulle nog inte palla att han inte tar tag i körkortet,lägenhet och allt vad det är.
visserligen är det rätt dumt att prata om saker som man inte vet hur det blir med dom, så det skippar jag nog :P

skumpande tåget..

Om ca en halv timme är jag uppe i sthlm. jag mår illa som en jag vet inte vad då jag är sjukt åksjuk, tåget gungar som bara den och så är man väldigt trött på det. Det är blandade känslor med att åka upp till stockholm. Både positivt och negativt. Kommer ju sakna de sköna brudarna nere i skåne och jag längtar mycket efter att träffa mamma och alla de andra.
skriver mer när jag är hemma i sthlm..
I morgon ska jag till s-tälje för att träffa sara! YES!! :D:D

Känslor som bubblar

Pratade med Amina igår. Om Erik, om Amin ( hennes erik, alltså de känslro jag ahr för erik ahr hon för amin och det är liknande situation). Så skickade hon en låt till mig. Låten heter du kom som en vind med Sofijah feat Olivia. Fan vad jag grät. Kan inte sluta lyssna på den. Är som besatt. För nästan varje stavelse stämmer! Fan  hur långt du än sjunker kan du alltid sjunka längre. När du tror att du är på botten kan du alltid hamna ännu längre ner. Så jag är glad. Visst jag blev sårad. Fast jag har ändå folk som håller mig ovanför vattenytan. De dagar jag bara vill stänga in mig i garderoben och inte komma ut på ett tag så finns de dem som VERKLIGEN lyser up min dag. Sara, ajg ahr dig mycket att tacka. Visst sanningen ska fram, ibland har jag bara lust att srkika hur högt som helst för ibland så gör du mig tokig. Fast du har alltid funnits där även då vi har tagit ett steg ifrån varandra. Du har torkat mina tårar många gånger. Så jag är glad att ha dig vid min sida när allt kommer omkring. Mamma, du är min hjälte. Världens mest underbara människa. Sedan finns det så många andra. men detta är inget tackbrev. Bara att känslorna sipprar ut. Jag känne ratt ibland pallar jag inte trycket fast jag vet att skulle jag givit upp skulle det varit för länge sedan. Inte nu. Pappa, jag kommer aldrig ge upp pga dig. Det kommer jag inte. Jag är trött på att jag får ta över din skit! Fattar du inte att den grop du gräven inte bara din egen utan även min? Fast jag vet att det är lönlöst. Den mannen bryr sig bara om sig själv och sina patetiska lögner. Är så trött att bara sitta och hålla tyst! Jag tar sällan diskutioner jag smäller ist. Samlar på mig en massa sedan tillslut spricker jag. Då kommer allt upp, fast det händer sällan kan ta upp till år innan jag säger något.
Fan, på fredag är det prov och det känns som att jag inte kan någonting, vilket jag inte helelr kan. Boken är krånglig och det jag skrivit upp är inte om allt som står i boken... Jobbigt läge.

jobbigt att skriva

det känns lite svårt att skriva nu. Som att den sorgsna käsnlan aldrig går över..
fast på fredag åker jag upp till sthlm. Då ni! Man känner sig bra älskad här nere, mamma,Sara,Tony x 2,John och alla andra har verkligen visat att de bryr sig! ja och mohammed med dårå :p Fast han är en knasig liten prick som jag inte riktigt förstår mig på, men killar, vem förstår sig på dom?
Sedan finns det självklart fler personer fast det är just de jag nyss skrivit som jag haft kontakten mest med.
Kommer ihåg för ett tag sedan fick jag ett sms ifrån John, då han var på en klubb dit vi oftast går, så skrev han : Åh, vad konstigt det känns att vara på XXX när du inte är här! Det värmdes i hjärtat ska jag säga er.
Mina och Jennifer sitter på balkongen och jag ligger i Minas rum och lånar hennes dator då min är trasig :(
har legat och läst typ hela dagen i en bok som heter Elchocro lr ngt sånt där. VÄLDIGT bra, dock väldigt mycket felstavningar. hatar sånt i böcker.. Blääää.

Dator dator på väggen där, när kommer du hem?

Så börjar veckan lida mot sitt slut, jag är så himla trött och jag saknar min mamma :(
denna vecka har väl varit både upp och ner. Eftersom jag inte tar diskutioner utan håller saker inom mig istället har det ju blivit ett och annat groll. Pratade med Sara om det igår, hon är den personen utav oss som säger på en gång medan jag kan gå hur länge som helst och bara hålla saker och ting inom mig.
Har pratat med min praktiklats nu med. Jag ska vara på Gunnarssons i sthlm. hoppas på det bästa då jag inte alls haft så jätte bra praktiker.
Nu är resan med Tyskland klar, eller ja, det verkar som att Tysklandsresan blir av även om det är rätt många som inte vill följa med. jag glädjs ändå, jag vill ju självklart åka till Tyskland för att se på mat OS! Vem vill missa det lixom? inte jag iaf! Alltid roligt att åka till ett land man aldrig varit i. Så det ska bli skojigt :D
Igår så var vi ute en sävng det var väl rätt ok även om de andra promt skulle gå till en rockklubb, slutade med att jag blev skit sur och gick därifrån. Rock musik är inte min grej, vantrivdes så in i norden att det inte är sant. Så d¨å gick jag närfolk fortsatte beställa fast de sa att vi skulle gå. Så då fick de väl sitta där bara jag slapp! Fast det visade sig att bussen aldrig kom så där stod jag runt 2 på natten och kallt soom fan var det och ingen buss kom, så jag mötte upp Mina och jennifer och tog en taxi hem. För jag hade stått där sen ca 01.15 och kl 01.45 skulle bussen gå men kl 02.00 hade fortfarand eingen buss kommit och när en annan buss försökte få tag på fyran mot möllebacken så svarade den inte. SJUKT IRRITERANDE. Så vid 02.15 så kom Mina och jennifer och vi fick snabbt tag  på en taxi och jag kröp efter en macka och ett glas vatten ner i sängen med strumpor och mjukisar. SÅ frusen jag var!  Kände mig som en elvande isbit.
har även ringt min Länsförsäkringar angående att min dator har pajat. Så nu fick jag äntligen ett olyckfalls nummer så jag kunde skicka ett sms till mannen som ska laga min dator och ge honom det numret så att den kan bli lagad. Tur att man har en dator hemma i sthlm iaf! Så att man inte blir helt strandsatt i 6 veckor. Då datorn kommer lagas här nere i Krisitanstad. Så eftersom man inte har en dator eller några bra tv kanaler att titta på så har man ju varit rätt själv med sina egna tankar. Vlket har fått mig att tänka väldigt mycket på Erik vilket inte är bra lls då jag vill gå vidare men jag vet ju att det aldrig kommer funka så länge jag inte umgås med folk hela tiden så att jag slipper tänka på honom och börja dejta nya killar igen. Fast jag vill inte det. Då jag inte tror att jag kommer hitta en SÅ fin och rar kille som Erik :/ Fast å andra sidan är jag bara 19 och är verkligen inte lika hysterisk med att förlova mig och grejs som alla andra, folk är tillsammans 3-5 månader och sedan förlovar sig?! Jag fattar inte riktigt grejen. Alltså folk i min ålder förlovar sig, tror att de ska hålla livet ut, eller så förlovar de sig bara för att symbolisera att de är tillsammans. Vilket jag inte fattar då jag anser att ska man förlova sig ska man VERKLIGEN vilja gifta sig med den personen. det är min åsikt sedan vad alla andra gör är upp till dom bara jag slipper.

Tisdag, bara 10 dagar kvar!! Mamma here I come!

åh vad jag vill hem! Nu är det bara tio dagar kvar :) Sedan bär det av till sthlm :D
Pratade med Sara idag, enligt henne ska vi sitta ihop i 6 veckor, hahah jag som hade tänkt att flirta runt som fan och BARA umgås med killar, fast å andra sidan, Sara är typ min andra hälft. Ibland känns det nästan som att umgås med sig själv, kanske är det därför det ibland blir RIKTIGT stora gräl mellan oss :P
Blääääää vad jag saknar alla, det blir så jäkla intensivt här, mår man dåligt mår man fan som botten själv..
Idag har vi hållt på med choklad i skolan :) det är riktigt roligt :D jag längtar jätte mycket tills att vi ska göra figurer av choklad, fast det lär ju vara sjukt svårt, jag med mitt kära tålamod. Helt enkelt ve tinte ens om jag någonsin haft något tålamod i hela mit liv, bara med barn och liknande men inte annars :p
Jag vill träffa Mohammed när jag kommer hem :D Jävlar du vad snygg han är! haha.
Ska nog försöka joba extra i sthlm då jag är i behov av penmgarna, det börjar bli lite jobbigt och vara student nu asså :p hahah.
jag, Mina och Jennifer ska gå och shoppa underkläder när vi är i sthlm! YIPPIE! Jag tänker nämligen slänga typ alla mina och köpa nytt :D För mina är så fula oh hemska att det finns inte :P
även om jag verkligen inte har någon och vara sexig för ( är nog nunna vid det här laget :P ) så vill man ju ha snygga underkläder. vet inte ritkgit hur mina pengar ska räcka till bara :P
eftersom datorn pajat så var jag inne igår och lämnade in den, så snart har jag en dator igen, eller alltså det tar typ minst 2 veckor, vilket betyder 8 veckor eftersom jag inte kommer vara här nere på 6 veckor. Fast har ju en stationär uppe i sthlm :D

Kaputt

har skrivit med erik nu. Han har inga känslor längre. Man kan inte få allt även om "allt" just nu är Erik. Fast nu har jag iaf fått det svart på vitt. Vet inte hur det känns just nu. Allt kommer väl i natt sen.
Tycker allt bara är jobbigt jsut nu och jag hoppas att dessa två veckor går snabbt som fan. För nu vill jag HEM till stockholm!

Mycket har hänt

Mycket har hänt sedan jag sist skrev. Funderar på att hoppa av min utbildning då jag just nu inte har någonstans att bo. Eller jag har min lägenhet som jag vägrar att bo i, där jag bor just nu så tycker inte förstahandskontraktägaren om att vi bor tre och vill bara hyra ut till Mina och Jennifer. Så allt är lite upp och ner just nu.
Min dator har för övrigt gått sönder så allt känns bara ännu värre. Så just nu anv'nder jag Minas dator litegranna.
Eftersom jag inte vet hur min boende situation  kommer se ut så kommer min mamma troligen inte åka ner nu till helgen. Så kommer se alla om två veckor. Vilket jag längtar till så in i norden :)
saras och min kontakt har blivit mycket bättre nu när jag bor här nere och man märker verkligen vilka som är ens vänner när man bor så långt borta.
har skrivit lite med Erik, jag har skrivit och han svarat. Han hade tydligen haft känslor för mig när han gjorde slut vilket jag misstänkte och han hade även det när vi sågs efter vi gjort slut. Fast sen har han vägrat svara på mina sms. jag vet inte om han har flickvän eller något, jag frågade men ahn har inte svarat vilket han heller inte måste. fast det är ju jobbigt att tycka om någon som man inte " får" tycka om. jag är väl mest rädd att jag ska fastna som jag gjorde med David.

Ja det är inte alltid så smart att prata i telefon enda in på småtimmarna

Låg och pratade i telefon till kl 1 igår natt med Tony från R-by.. Åh vad roligt det var :) Vi har inte pratat på över ett år så vi hade en hel del att prata om, med vilket resulterade i att vi pratade i 3 timmar :P Så jag var väldigt trött i morse när väckar klockan ringde, ja då var det ju bara att slänga benen över sängkarmen och kravla sig upp för att hoppa in i duschen.
Jag har kännt Tony sen jag var 14 och han var 18.. Det är väldigt länge :) fast det är kul för jag kommer ihåg så mycket mer än honom så det är roligt att lixom prata om mina gamla minnen med honom som han typ glömt haha.
Idag kom Anna-Kitty hit, hon är en klasskamrat till mig och Jennifer, fast hon och Jennifer är bästa vänner :) Så hon ska vara här tills på söndag, så 4 tjejer i en lägenhet på 73 kv2.. Intressant säger jag bara :P
Sara försökte komma hit ner i helgen hon med, fast hon fick inte ledigt, så det var ju väldigt tråkigt, men 5 pers och alla tjejer, shit man skulle ju blivit tokig tror jag. Fast jag saknar henne så in i norden. Likadant mamma,mina småkusiner, min moster, min bästa killkompis Tony ( inte han från R-by), Sanna och ja en hel del andra med :) Skriver jag ner alla så blir det nog bara en hel uppsats med namn :P
Idag har vi fixat en cykel åt Mina då hon blev av med sin cykel för någon dag sedan. fast nu har jag dåligt samvete då vi "fixade" cykeln, det vill säga att det var en rätt gammal cykel som stod heeeeeeeeelt olåst,pajjat däck och sedan var det nog något mer som var vajsing på den, så då tog hon den. fast nu har jag rätt mycket dåligt samvete över det. Ok, den har stått där i flera dagar men ändå, känns ändå lite fel. Jag som aldrig snott något i hela mitt liv. Visst jag tog den inte men medhjälp :S
Idag har jag bakat rabarberbröd,limebrod och karriärbröd. Det gick helt ok faktiskt :)
Det verkar som många blir sjuka nu, Emelie en tjej i min klass har varit sjuk i några veckor nu men verkar vara frisk nu :) Jennifer är sjuk men även hon på bättringsvägen evrkar det som, Jonathan och Katarina är sjuka, jag känner att jag börjar bli sjuk och även Mina låter lite krasslig. Så det här är inte bra alls det.

Min dag idag

Helen och Diana var här idag och lämnade lite bilder från dianas födelsedag och lite såndär :9 Fick 260 nya bilder, inte illa flickor!
Har inte gjort så mycket idag, sov en liten stund idag med. har hunnit med några samtal, till Tony ( antonio, inte bästa killkompisen tony utan en annan) och till mohammed,mamma och ja sedan var det väl inte mer direkt :P
Har sorterat min pärm nu med :) SKÖNT som fan att ha lite ordning på saker och ting!
Har skickat iväg ett sms till Lena angående vissa saker med lägeheten. Hon har dock inte svarat ännu men det är inte något som behövs svaras på minuten ändå :)
Fan vad illa jag mår, tror att det är majskolven vi åt idag till middag. Ska nog snart krypa ner till sängs.

SKa bara ringa tony sedan go to bed :)

Varför kand u inte bara lämna mig ifred?!

Jag orkar inte skriva så mycket idag. Fick ett mejl från Dan igår så var tvungen att ringa hans mamma. Jobbigt värre eftersom det så klart handlade om min far.. Jag vill inte veta något om honom, jag vill inte ha någon kontakt för jag går bara sönder mer än vad jag redan gjort. Så jag satt och lyssnade i 25 minute roch ringde sedan bölandes till Sara.
Ibland är det skönt att ha någon som fattar hur man VERKLIGEN har det. fast ibland inte då man kan gå varandra på nerverna. Jag saknar dig sara så mycket! För det är så skönt att kunna prata med dig. Du brukar förstår det mesta som händer i mitt liv då du har/haft liknande problem.
Så just nu mår jag inte alls bra vilket inte känns så roligt att skriva om, hela denna bloggen har bara handlat om hur "tragiskt" mitt liv är, och det är inte ens tragiskt! Jag har världens bästa mamma! Kompisar som VERKLIGEN bryr sig. En släkt som jag står nära och ja massor av annat. Så vad kan man begära? En normal pappa kanske? Och även kunna trolla. Skulle inte vara allt för tokigt.
Åh! Jag måste bara berätta. I somras så träffad ejag och Emelie tre norrmän i Kroatien :D Så Tore ( han jag fick bäst kontakt med) Ska komma till sthlm sista helgen på september kanske :D WIIIHOOOO! Han är så snäll och full med energi :D
Idag hade vi tårtprovning i skolan, alltså vi skulel haft prov men vet inte vad det utvecklades till riktigt :p iaf, vi hade fått en uppgift att komponera ihop tre recept. Alltså göra tre olika sorters tårtor. På varje olik tårta skulle man göra två tårtor, hoppas ni fattar min förklaring nu:P
Men titta! SÅ fick man ihop ett lång inlägg ändå helt otroligt :P
Fast vad ska man göra? Tvätten är igång.. Magen är mätt och humöret är ok.


RSS 2.0