jag glädjs!

Jag kan inte mer än glädjas över att denna dag snart är slut! Mina fötter gör så ont. Jag är så trött! Somnade på köksbordet i lunchrummet idag. Behövde verkligen de där 15 minuternas vila! Blev även ca två timmars övertid idag. Men det vägdes upp av att jag fick tillbaka min bil idag. Så nu är mitt lilla hjärta hos mig igen :D


dumma måndag

"ja men jag hämtar dig i Kista vid kvartöver tre. Men du, jag har rätt brottom hem så du vet." Ja, jag hann aldrig skjussa Tony till Ormine, vi hann åka ca 500 meter sen pajjade jag däcket. Körde in i en refug. Suck, 1270 kr fattigare och allt jag kan tänka på. Är att 500 kr till och jag hade fått den kaffe maskinen jag länge velat ha :/
Tog mig ca 4 timmar att ta mig hem idag. Men i morgon får jag hem min älskling igen. Saknar den redan! :(

inte min söndag

Söndagar brukar alltid vara min grej. Då jag brukar ha sovmorgon på måndagar. Nu är den mer ångestfylld. För i morgon ringer väckarklockan tidigt.
Har förvisso klarat av träningsdvdn nu!:) Stolt över mig själv. Kan nog räkna med träningsvärk i morgon. Fast det är ju bara positivt :)
Nu blir det att duscha sen krypa ner i min tomma säng. Se på tv och sedan drömma vackra drömmar :)

Från förra fredagens synder

tomrummet

Lördag kväll. Tomrummet som jag känner försöker jag fylla ut med veronica maggio i lurarna. Tårtan jag köpte står i kylen. Som snart ska ätas upp. Vi firar morsdag idag istället. I morgon lär jag vara för trött.
Men nu är det dags att sätta på sig leendet. För hey! Jag har faktiskt världens bästa mamma! Kärlek i all oändlighet!


Så märkligt

Det är konstigt det där. Du har ett förhållande. Du her en låt. En låt som är kopplat med förhållandet. Idag, flera år senare kan jag faktiskt lyssna på låten utan att ens känna något. Det är bara en vanlig låt. Som sjungs av en vanlig artist. Visst kan jag ibland undra vad du gör nu för tiden. Hur du har det. Men oftast så är du bara ett minne från förr.

Sign this paper

Jag trodde att när man gick ur skolan så skulle man slippa pappersarbete :P Ack så fel jag hade! Under dessa fyra dagarna har jag skrivit på en hel radda med papper. Som dels gäller lägenheten och dels byte utav bank, lån osv.
Jag är så förväntans full inför den nya lägenheten :) Sitter och kollar på soffor dagligen. Egentligen skulle en vit soffa bli supersnyggt med tanke på tapeterna. Men jag vill ju så gärna ha en ljusgrå haha. Dock så passar det inte alls till tapeterna :/ Samtidigt så är en vit soffa såååå opraktisk när jag är så klumpig och klantig :/

Det enda beviset

Jag vill att du ska krypa ner i min säng. Pussa mig på kinden. Säga att allt blir bra. Fast att världen känns upp ochner vänd.Jag vill känna din doft när du snusar i min nacke.
Just de,du är ju raderad. Det är en dag som denna det känns lite svårare än igår att släppa dig. Svårare än i morgon. Du tog mig för givet. Jag behövde mer. Så jag stack. Eller var det du? Svårt att säga nu. Mer än det att det enda beviset av att det ens existerade du och jag. Är några meddelanden på facebook och ett dussintal inlägg här på bloggen.



Så går det när man är lat

För några månader sedan köpte jag en hemma dvd för träning. Den är använd ca en sådär halv gång-. Så nu idag kände jag, näe ska nog testa på´t igen. Ja du, helt ärligt. Jag orkar inte det. Är helt enkelt för otränad. Så orkade väl 3 övningar. Så får försöka i morgon igen och då köra fyra övningar. För detta ska jag banne mig grejja!! Kul att man blir svettig av att bara röra på sig lite.. Jag som ändå inte är så rund :S
Till mitt försvar? Ja, jag går så lätt ner i vikt att jag är för lat för att anstränga mig. Likadant gällande tränings resultat. Det syns lätt på mig. Så därför blir jag lat och tänker " Äh kan ta det sen, det går ju ändå så snabbt"


ca tre veckor sedan

Hinner inte med

Jag hinner inte med själv. Dagarna har verkligen sprungit iväg. Förutom att sova och bara tagit det lugnt är det rätt mycket som har hänt. Igår var jag in i Väsby och skrev på papper med säljaren. Ja,om lägenheten. Så nu är jag, Batrice. Ägare till en lägenhet på 45 kvm:)
Alla de åren då jag gått som liten ochverkligen längtat till att flytta hemifrån. Gå på Ikea och köpa allt från glas till soffa. Samt springa på alla andra möbelvaruhus. Ja, den tiden är här nu. 22 år gammal, ägare till både lägenhet och bil. Duktigt jobbat utav mig tycker jag :)



Det kommer att gynna mig

Jag har alltid varit typen som raderat allt som har med en människa att göra när jag blir arg eller kontakten upphör. Men på senare år har jag haft svårt för det. Så idag när jag tog bort Christians nummer och vänskapen på facebook var det svårt. Men det kommer att gynna mig i längden :)
För det är aldrig roligt att bli tagen förgivet.

Konstig fredag

Och jag har härmed sovit bort hela dagen. Skulle kunna sova lite till. Är så förbaskat trött.
Igår blev det jobb sedan vinkväll + underbar middag med Amina :) Därefter blev det en kväll på Berns. Har nog aldrig varit med om så mycket konstigheter på en och samma kväll. Precis när vi hängt av oss jackorna så kom det fram en tjej till Amina, smekte henne på sidan och sa "tjeeeena" Det dröjde inte länge förnnästa tjej stod påtur för lite Amina. Då skulle det taffsas på rumpan. Så på dansgolvet stod det en kille och dansade som en brud. Skthäftig men oj så jag skrattade! speciellt när han nästan började strippa.
Dock slutade inte konstigheterna där för mig. Vid busskön stod det en kille framför mig. Han var närmare 2 meter lång. Frågade om en cigarett. Sa nej, jag röker inte. Jag trodde killen var full då han knappt kunde stå på benen. Då sa han att hans cigg var slut och att han hade en joint på sig. Ja men eller hur svarade jag. Han skulle då bevisa det. Han rotade fram sitt tomma ciggarett paket. Visade den ihoprullade jointen. Så tappade han den. Så då råkar han nocka mig rakt i skallen! Denna killen började sedan bråka med en snubbe på bussen. Sen stack han när polisen var på g :S
Som tur var fann jag en full Alexander i busskön. Så fick sällskap hela vägen tills det att jag skulle gå av. Sen pratade vi hela vägen hem haha. Så jag kom hem oskadd :)

Kan man klandra flickorna som taffsade på denna ursnygga tjej till vänster om mig? :)

:)

Torsdagen går mot sitt slut. Barnen leker ute på gården och mamma svär där nere i hallen om hennes ögon droppar hon glömmer bort. Ja, barnen är inte mina. Men de bor här i området. Och såfort solen kikar fram så är de ute och leker lite längre :P
Ja, man märker att nu börjar det bli sommar :)

Jag vet inte det ja

När man springer på lägenhetsvisningar så som jag har gjort den senaste veckan väcks det många frågor i mitt huvud. Hur mycket ska man tillåta att lägenheten får ha för brister? En trasig list? hål i golvet,eller ja märken i golvet. tapet som låsnat lite?
Ja vad är det egentligen man ska tillåta? För hade det varit en hyresrätt hade personen som bott där innan blivit skyldig att återställa den i korrektskick.Så verkar det däremot inte vara när man ska köpa den.
Jag har TOM gått på en visning där det var fuktskada i badrummet men som säljaren inte planerade att fixa. Ändå skulle han ha samma belopp som det var satt innan ev.köpare såg detta.

Så ja, behöver jag förklara mer att jag är fundersam? 475 papp är mycket pengar.

tröttis

Uah! Så himlans trött och det är långt kvar tills man får åka hem och kurra ner sig i sängen. Låg och talade alldeles för länge i telefonen med S igår natt. Vilket nu har givit sina konsekvenser. Jag är äckligt trött! :(
 Det är väl dock bara att härda ut. Ska på ett litet äventyr här nu i eftermiddag :) Så får hoppas på det bästa :)

Hej då lägenheten

Det verkar som att lägenheten inte blir min. De andra vill verkligen ha den. Så ska lägga mitt sista bud tror jag. Sen är mitt lånlöfte maxat. Men vet inte om den ens är värd så mycket?
Sen att de kan skriva papper ikväll. Gör inte saken bättre. För det kan inte jag.

nervös!

Fy så nervös jag är. Budgivningen har börjat. Jag sitter spänt och väntar på nästa bud. Hoppas självklart att jag är den enda. Men eftersom att den ärså fin och i bra skick samt i ett mysigt område. Så blir det garanterat fler bud.

Lånelöfte

Sovmorgon idag. Superskönt. Dock så vaknade jag upp med ett ryck. Sen var det bara att ringa banken och kolla med dom om lånelöfte. Efter det har jag lagt ett bud,pratat med den andra mäklaren och tackat nej. Samt ringt min mamma :)
Så nu ska jag leta fram sex st lönespecar. Samt mitt anställningsbevis. Därefter ska jag ge de till mamma så att hon kan faxa in dom i morgon. Men först blir det chillbilllt granna :)

Jag + sena nätter= katastrofal kombo

Vad är det med mig och sena nätter? Jag kan inte slita mig. Sitter kvar framför det jag än håller på med. Fast att ögonen är trötta. Blinkar alldeles för många gånger och att jag vet att jag borde sova för länge sedan. I morgon är det ledig dag och så fort man vet att man får sova längre så är man uppe fast att man inte orkar. Ja, jag blir nog aldrig äldre än 8 när det gäller de sakerna. Som handlar om rutiner. Har svårt med det där, just rutiner. Det brukar funka i en vecka, sen är de bortglömda. Tråkiga,jobbiga och kanske rent utav nödvändiga. Men ack så tråkiga och då bortglömda. Suck. Nu måste jag verkligen sova. Dock är klockan försent och jag vet att det kommer att ta ett tag nu innan jag somnar.

Försöker knipa käft haha

Jag vill inte säga för mycket mer än att jag tänker ringa banken i morgon. En av lägenheterna föll verkligen i min smak. bara hoppas att jag var en av de få som kände så, haha. Så att priset inte trissas upp för mycket. Då själva avgiften är rätt så hög. De skulle verkligen behöva lägga in mer pengar i den bostadföreningen. Men då hade lägenheterna varit ännu mer attraktiva och jag hade definitivt inte haft råd med den. Kapitaltillskott som det så fint heter.
Men mycket märkligt är det att en lägenhet på 27 kvm kan gå för över 1,3 mille medan enlägenhet på 45 kvm kan gå för ca 400. Givetvis beroende på läget. Men fortarande så vill man inte bara ha en fin adress, utan en fin lägenhet med :)

Dumma dumma armar

Första gången jag faktiskt fick gå hem fårn jobbet för att mina armar gjorde för ont. MIna händer var för stela. Jävla pissapa vad jobbigt det är! Vill bara att detta ska gå över nu. Väntar fortfarande på svar hos läkaren. Men tror att det mer är någon infektion i musklerna.
Ska snart kila ner till bilen och röra mig mot Mörby, fast att armarna ff gör ont. Men de är bättre nu :) Ska åka och kolla på de där lägenheterna idag.

Bästa

Det bästa hade varit om jag redan hade sovit. Om jag redan nu låg där skönt i min säng. Inte att jag har givit mig in i nästet utav lägenheter. För i morgon blir det full rulle Då ska jag och Madde hinna med attkolla på 3 lägenhetesvisningar på loppet utav en timme.Somligger utspridd  olika komnuer.Vet dock inte hur det ska ösa ig dået är sthls rusninstrafik ahaha :P



Världens bästa filosof

När jag står där i bageriet vid halv sex på morgonen. jadå, då har jag världens bästa tankar. Jag skulle vilja skriva ner dom allihop. för efter en timme eller två när kroppen kommit upp i varv. Är mina underbara tankar borta och kvar är inte ens rökmolnet efter. 
 Tänker inte säg atat jag ska börja äta massa vitaminer för närminnet. För nej, jag äter ju inte ens huvudvärkstabletter. 
 
 

tänka lagom tänka inget tänka mycket?

Det blir sällan som man tänkt sig. Om man nu tänker alls. Måste börja ta tag i mitt liv. Måste börja ta tag i mig själv.
Om man bara vill så går det, frågan är bara om det stämmer med dessa ångest attacker med? Om det stämmer med den där skräcken som gör att jag är helt panalyserad. Då jag bara skakar. Den där mamma inte förstår. Hon som just nu bara ser sitt eget. Men kan jag klandra henne? Jag gör ju precis likadant. Äpplet faller tydlgen inte långt från trädet.

Om nu Gud skapade mig, vad fasiken gjorde mina föräldrar då tillsammans?

fy

Puh! Jag kunde inte alls sova inatt. Vände och vred mig som en galning. Så nu är jag en riktig tröttmössa.
Men verkar som att det inte alls kommer att regna idag :) så det känns bra! haha.
Nej, nu iväg til jobbet.

Underbara dag :)

Åh härliga underbara onsdag ! :) Vaknade först upp vid 7 tiden när S väckar klocka ringe, fan höll på att ramla ur sängen haha! När jag sen sa det till S så skrattade han gott. Han kilade till jobbet och jag sov glatt vidare till tio i nio. Då hans kära rumskamrat började babbla i teleofnen. Och herre jiiiises! Tro mig han kunde lika gärna krypa ner i sängen och prata i telefonen där, för även om han var på andra sidan lägenheten. Så kändes det som att han verkligen låg precis breve mig! Somnade tillslut om IGEN haha. Men pallrade mig till slut upp ur sängen och begav mig hemmåt haha. Där jag sov lite till (!?)
Sedan blev det att hämta upp Reza, i sollentuna. Åka in till stan och möta underbaraste Amina :) Där blev det middag på East och sen iväg snabbt till Snaps men ingen pallade vara där, så vi åkte tillbaka in till Ö-malm igen. Där vi hamna på Soap. Sen skjussa jag hem AMina och nu är jag hemma :) Öppnade Lönespecen och ja. Min dag började bra och den rkar sluta riktig bra med :) Jag menar, kan man klaga när det är 26 grader varmt ute? :D

Bild från tugången i fredags :)

sleepytime i uppsala

Har precis fixat mig i ordning och ska om ett tag börja röra mig mot Uppsala :) Blir att titta på film! :) och förhoppningsvis käka massa godis haha :) Sist jag var där köpte vi godis för en himla massa pengar. Eller ja, S köpte och jag åt :) Bra deal va?:P
Kommer även att sova där. men S ska upp och jobba vid nio. Så då lär jag börja röra mig hem mot sthlm. För i morgon blir det en eftermiddag på stan med underbaraste Amina :)

Jag kan ju tycka att..

.. så fort solen kommer fram så ska folk börja cykla till jobbet! Men nej, då tar man bilen istället, för att komma hem fortare. suck.. Så ja, jag fick sitta i en hel del bilköer hem. Sånt uppskattas inte!

Underbara gårdag

Igår efter jobebt så åkte jag och träffa Mina och jennifer :) Mina är så fin :) man ser verkligen magen :) ja, hon rä gravid. Och det är så fint att se :) blir alltid så lycklig utav gravid magar. hahaha wierd jag vet! Men det är så gulligt :)
 Blev lite chill i mörbyparken, eller vad det nu heter. Sedan åkte vi och käka pizza. var så mätta att när jag kom hem gick jag driket och la mig. pratade med S innan jag skulle sova. Får se om jag kan göra någon lucka här snart så att vi kan träffas igen :)
 men först har jag ju kanske lite saker att ta itu med. men vi får väl se idag avd som händer.

tanken räknas, eller?

Jag hade tänkt att åka iväg och träna i morse. Tråkigt nog så blir det inte så. Finns inga roliga pass att gå på. Varken på Sats sollentuna,sickla eller nacka strand :/
Så då känns det bara riktigt lamt att ens åka dit, gå på något halvtråkigt pass och sen åka hem och vara halvnöjd.
Så nej det blir att vara hemma idag och bara vila. Jag känner att jag behöver det. Även om jag är så rastlös att hela kroppen bara kryper.

denna lördag

Idag har jag helt ärligt inte gjort ett skvatt! Lika skönt känns det. Ska snart ta och krypa till kojs i vilket fall som helst :) Så ja denna lördag har sakta men säkert börjat gå mot sitt slut.

Du alltid du nu förtiden

Du får mig att vilja gå tillbaka till den jag var förr. Då jag löste det mesta med att försöka vara iskall. Du får mig att vilja gå tillbaka till det jag har kämpat för att låta bli att hamna tillbaka till. Du får mig att vilja ställa mig på toppen av ett berg och bara skrika. Fast vi vet att så går det inte till. Jag går här. Tar emot dina ord. Jag lyssnar på det du säger. Medan du bara vill ha en bakväg ut ifall dina planer inte blir som du hade tänkt dig.
Men jag vet inte hur många gånger jag har sagt detta nu. Nu fan får det vara nog. Vilket jag även förklarade igår på sms. Alltid dessa jävla sms. Jag hatar dom! Asså, jag hatar sms i huvudtaget. Jag har blivit mycket bättre på att svara på dom. Men oj vad jag hatar dom!



Å härliga lördag :)

Lördag. Å äntligen lördag säger jag bara :)
Det var en fullspäckad fredag vill jag lova. Jobb 5.20-14.10 sedan var det bara hem, duscha packa ihop lite kläder inför kvällen. Sen hämta Ana vid Gullmarsplan. Den tjejen är ju bara för skön haha. Står så att hon bör se min bil. Den 'är ju ändå vinröd. men nopp, slutar emd att jag får öppna bildörren och ropa :P haha.
Var ju egentligen tänkt att vi skulle grila. Men nopp, fyra tjejer och en engångsgrill? Slutade med att det blev fyra tjejer och en stekpanna med stekt mat i :P
Sedan gick vi till Aminas pojkväns jobb och drack lite för att sedan avsluta utgången på Berns. Det var en bra kväll även om det inte gick som planerat. Men så är det ju allt för ofta, det blir sällan så man tänkt sig :P
Somnade in vid tre snåret på AMina och Kevins soffa. Och om jag sov gott? Ja alldeles för bra dessutom haha. Vaknade kl 10 av att jag låg heeeelt snurrad coh var sjukt kissnödig haha.
Så nu är jag hemma och sitter i mjukisar! :) såå skönt :) Blir nog en slapp söndag där mjukisbyxorna ingår haha.

long time ago

ja jag säger då det..

Ja herre min gud jag säger då det! Nog fan är det alltid något. Idag har även det varit en dag där allt som vältas kan har gjort det. Vilket resulterade i många svordomar här på morgonkvisten.
 fick även ett sms av Christian igår. Då jag hade skrivit ut på facebook : Man kan ju inget annat än att skratta åt dig! Synd bara att h*n inte förstår det själv :P Hur patetiskt det är haha
det var varken om eller till honom det var menat. men ja smset löd som följande : skratta på du bara :)
 WTF?! nej så skrev då att det var inte alls om jhonom. Utan om sara. vilket han vägra tro på. Resulterade då i att jag tillslut blev så trött på det hela så jag skrev något om att antingen raderar han mig helt och låter mig få glömma honom. Eller så lyssnar han på vad jag har att säga. Och även själv lättar på sitt egna hjärta. Jag trodde att han skulle svara: nu ahr jag raderat. Men nej, det stod kort och enkelt : vi kan prata. Sen dess har han varit knäpptyst. 
 Konstiga karl det där! :P han vägrar prata med mig men vill heller inte släppa mig.
 
 

Det kommer att ta tid

Det kommer ta tid. Det kommer få ta sin tid. Men har jag lyckats stoppa kontakten med min pappa så funkar även detta. Har jag lyckats gå vidare från två destruktiva förhållanden så klarar jag detta. Mina vänner är sol strålarna som ser till att jag mår bra. Min familj är den bästa och det är tack vare dom sånna här saker blir lättare än var det vore vara.
Kärlek gör ont. Men det är ändå helt underbart. Jag är glad att jag fått känna det jag känner. Samtidigt somjag är ledsen att det även denna gång blev fel. Men när det handlar om två människor. Så är det svårt. Antingen klickar det eller så får man kämpa tills man inte ens har hoppet kvar.
Men valet är ditt. Hur du väljer att göra. Jag har gjort mitt val. Jag valde att kämpa.

En sånär vanlig dag

Jag sov som en bebis inatt när jag väl somnade :) Så himla underbart. Var ju rädd för att jag inte skulle kunna sova bra alls :/ Men det gjorde jag :)
Däremot var jag så himla trött i dag när jag kom hem efter jobbet. Börjar bli en dålig vana att powernapa efter jobbet. Fick även igång larmet i morse. Men jag ahr skills haha. Så jag fixade det all by my self ;) Nej, men fick ringa securitas haha. Då min ena chef inte svarade. Den enda jag hade numret till.
Så ja det har varit en ganska vanlig dag med rätt så vanliga uppgifter :)

Förälskelsen är bra jobbig

Jag sov inge bra alls inatt :( Tankarna snurrade som fan och jag känner på mig att även denna natt kommer bli en dålig nattsömn. Men jag ska var glad. Sov ju som en lite princessa i två dagar i rad.
Att hela min blogg kommit att handla om Christian mer än mig själv vet jag inte vad jag ska skriva om det. Men jag är så jävla försälskad i den karln att hälften vore nog.
Jag saknar honom och vill bara prata emd honom. Men vet att det komemr aldrig mer att hända och det gör fördjävla ont! speciellt när jag själv anser att jag borde vara värd en chans. Då jag tycker att jag inte riktigt fått någon ärlig chans.
Men det finns ju alltid två sidor utav saken. SKönt det hade varit om även han skrivit en blogg haha :)
Nej nu ska jag sova :) Eller iaf försöka. Blir en tidig morgon för mig så jag och chefen är de som har bil och han är ledig i morgon. Så då får jag ta det tidiga passet :)


Jag vill komma ihåg

Jag vill komma ihåg det här. Dagen då jag kände att det här är sista gången vi pratas vid. På riktigt denna gången.
Jag är påväg hem ifrån en väldigt trevlig kväll emd Amina. Sitter i bilen och får för mig för att snabbt läsa facebook. Christians har skrivit ett meddelande.
tjaa!" ja slutade höra av mig för ja såg va du hade skrivt om mig i din bliogg..inte så kul att se att du delar med det me alla..
Jag svarade tillbaka.
Du verkar redan ha bestämt dig. Så jag kommer inte förvänta mig något svar. För nu har jag ringt dig, smsat och talat in på din svarare. Vet inte ens om du kommer läsa det här. Men nu kommer jag berätta ALLT för dig som jag inte berättat för dig eller i bloggen.
När du och jag träffades var jag inte ute efter något. Men jag föll ganska så snabbt för dig. Du blev sjuk och jag besökte dig snabbt. Den dagen så berättade du att du fortfarande har en kontakt med ditt ex. Inga känslor enligt dig. Men det är samma tjej som du ofta jämför mig med FRAMFÖR mig. Du har tom sagt att om jag inte är bra att suga av dig som dina ex var MINST 8 av 10 så kommer vi inte fortsätta att ses.
Sen att jag då reagerade väldigt hårt på det förstod inte du. Det kanske du gör nu?
För sekunden innan du berättar det säger du till mig hur vacker jag är och att du tycker om mig. Du undrar varför jag int eär modell och så BAM rakt i ansiktet slänger du att ditt ex ringer dig till ditt jobb.
Dagarna går och du börjar helt plötsligt att jobba över.Vi ses inte på 10 dagar. Men jag väntar på dig fast att vi gnabbas ibland. Du börjar även höra av dig mindre. Men du skriver destomer till ditt ex på facebook. Och tycker att det är konstigt att jag blir sur för det. Kanske förstår du mig mer nu? Då du försöker att mörka det.
Sen kommer resan till Bali. Vilket jag får reda på facebook. Helt ärligt känns det som att du lämnade mig. Då det aldrig var något du ens berättade. Att du ens funderade på att åka någonstans.
När du kommer hem så är det påsk och ja resten vet du ju. För det har du läst på min blogg.
Min poäng med detta är att jag har godtagit dina ursäkter. Men jag tar upp det nu för att jag vill att du ska förstå hur jag kände.
Ja, man kanske inte bör skriva ut allt öppet. Så att andra kan läsa det. Men borde jag inte ha fått en chans till att förklara varför jag gör så? Istället för att du gör som en struts och sticker huvudet stranden.

Jag tycker om dig så jävla mycket att det gör ont. Så därför gör det så jävla ont nu när jag inser att du inte gör detsamma.


/ Bea


Jag vill koma ihåg den dagen då jag för första gången jämförde Christian med mitt ex. Han har fått höra allt möjligt. Han accepterade mig för den jag var. För det är ok att bli arg. Bara man vet varför. Så ja, att Christian blir sur och tar illa upp. Är det för att han skäms över sina handlingar eller är det bara som så att man vill aldrig höra elaka ord om sig själv? Speciellt inte läsa det?
Vart skulle nästa steg ha varit? att jag skulle ha tagit bort facebook? Slutat umgås emd mina vänner? Ingen mobil? ja, vart hade steget gått. Om det nu är så att han inte vill att folk ska veta hur våran relation var och har varit.


Du drack cola light och jag vanlig cola

Svårt det där med att välja klockor

Igår var jag och Amina på stan :) Blev middag och även denna gång faitas. Passade även på att kika på klockor. Jag hittade två stycken som jag verkligen föll för. Dock kan jag inte bestämma mig vilken utav de jag ska köpa :/ Jag ahr inte riktigt råd med båda två :( Så då måste jag välja någon utav dom.




Repeat

Radera. Om det vore så lätt. Om man bara kunde radera allt. Även om jag raderar dina sms. Även om jag raderar dina medelanden. Om jag raderar allt som har med dig att göra. Så kan jag inte radera minnena som etsats in i mitt huvud. Doften,dina händer och ditt skratt. Det är som att trycka på repeat istället för delete.



en dröm kan det vara ännu ett avslut?

Jag drömde inatt att han lämnar mig aldrig för henne. Jag drömde att vi åkte hem till henne. Han skulle bevisa för mig att jag var viktigare än henne. Låt oss säga såhär det blev inte riktigt så.
Eftersom att jag tror på drömmar så vet jag det jag redan visste innan. Han släpper aldrig sitt förflutna för min skull. Och jag kan inte acceptera det. Jag kan inte acceptera att han kan komma från ingenstans och höra av sig men hör man själv av sig får man inget svar. Nej, jag är ingen bricka i ditt spel. Du sa att du inte spelar några spel. men ack så fel du hade. Och ja, jag trodde på varenda ord du sa. Vilken dåre jag är.

Funderar

Åh härliga sovmorgon ! :) Har sovit som en liten princessa :)
Funderar däremot på att ta bort facebook. Man får reda på saker som hade varit bättre om man aldrig sett. Att andra kan hålla koll på än är inget jag heller är sådär överförtjust i. Det är skillnad med bloggen. För här är ju bara mina tankar och åsikter. Ingen annans.

upprörd

Ibland blir man bra jävla upprörd. Fick reda på idag att en på jobbet sagt att jag bara jobbade till 11.15 på lördagen fast att det inte alls stämde. Även söndagen har det gått bort en halv timme. Men men ska försöka lösa det nu :) Skickade ett mejl via facebook till min högsta chef. Då det är han som fixar med lönerna.
Vill inte vara till besvär men vill heller inte bli snuvad på något som är rätt gjort. Speciellt då det finns folk som går tidigare än schemat säger osv. Så ja jag blir lite lätt irriterad där.

Skönt att sova

Vad skönt jag sov i natt :) Som en liten bebis :) Länge sen jag hade en riktigt bra nattsömn. Så nu är jag relativt utvilad och alert för att ta tag i dagens sysslor :)
Men först frukost sen åka till jobbet :)

sova

Fy jag är helt slut! Så nu blir det att borsta tänderna och sedan fortsätta kika på kanal 6 :) För efter det då blir det sleepytime :)

Förlåt

Jag ber om ursäkt. Jag menar det verkligen. Jag önskar att jag kunde säga de orden oftare. Kan inte kalla det stolthet snarare tjurig. Att inte inse och vilja inse att jag kan ha fel. Ber ofta om förlåtelse i fel tidpunkt. Ibland bara för att slippa höra fortsättningen. Ibland så uteblir orden. Väldigt ofta.
Jag slängde skinkan på henne. Nej, det gjorde jag inte. jag slängde dne rakt enr i bordet. Det är frukost. Jag får inte upp skinkpaketet. Händerna vill inte göra det jag vill. Börjar bli en vana nu. Jag blir irrterad. Säger något i stil "med att " jag får inte upp det här kan du hjälpa mig" Varav jag då får en spydig kommentar tillbaka. Jag behöver dessvärre inte mycket för att ticka igång. Blir skit förbannad slänger skinkpaketet i bordet. Hon får det på sig.
Jag kan inte säga förlåt. Jag hittar på förmånga anledningar till att inte säga det.


Valborg

Igår var det Valborg. Vilket jag och Sara firade i uppsala med S & company :) Köttet blev lite för bränt men stämningen var god :) Jag lyckades ju faktiskt rädda lite utav köttet :) haha! Avskyr när det är bränt :P
Så när jag kom hem fick jag ett jätte sött sms av Christian :) Så ja, förutom att det gick åt pipan på jobbet igår. Så har det faktiskt varit en bra helg :)



RSS 2.0