Sovdags

Jag är heeeelt slut ! Så nu tänkte jag faktiskt ta och sova. Orkar inte berätta om idag elelr något sånt. Utan nu blir det helt enkelt sängen. För dagen har varit jobbig för trötta Bea :(

tjoooohooo

Jag har lyckats att undvika baksmällan haha :) Har sitället sovit väldigt dåligt och i stortsätt hela dagen. Not good at all!
Nej nu blir det en snabb dusch sen blir det bio lite senare ikväll :)

hand i hand

Fin fina fredag gick hand i hand till kaos lördag för att seda bli mys söndag- i hope! 
 Men nu blir det frukost och sedan duschen skulle jag tro.

Det var nog sista gången

Jag ska nog aldrig gå dit igen. ja vad pratar jag om? Gårdagen så klart.
 Jag känner att jag älskar musiken så jävla mycket. Det är super roligt att dansa. MEN det är så svårt när folk kommer fram och raggar precis framför honom. För då blir jag nervös. För jag gör ju inget fel. Det är ju dom som raggar på mig not the other way around. För faaaan vad mycket ragg jag fick igår! aldig varit emd om liknande.
 Kan ju inte heller påstå att jag blir sådär jätte glad när jag står och hör två tjejer diskutera hans rumpa. Hur fin han är OSV.. Nej då har jag bara lust att säga " sluta titta han är skit ful!" Inte för att han är det, det är det som är problemet. Haha, jobbigt läge. Inte så att jag vill att han ska vara ful men det hade varit så mycket enklare om han BARA var atraktiv i mina ögon :)
 Så nej, det var nog sista gången jag går dit. För jag klarar inte av det. Att se tjejer ragga på honom och känna att allt jag vill göra är att springa och gömma mig i ett hörn med honom. Så nej, det är nog bäst att inte festa på hans jobb..


en kund

Här om dagen kom det in en kund till jobbet. Hon hade beställt en tårta. En 16 bitars fruktprincess. Hon ber mig att dela tårtan i lika delar. Jag tittar frågande på henne och tänker ooooooooook, wako wako. Går in och skär tårtan i två lika delar. Visar kunden de. Hon ser nöjd ut. Så jag frågar " hur kommer det sig att du vill ha tårtan i två delar?" Kunden ser fundersam ut. Berättar sedan att hon jobbar som bröstcancer läkare och själv drabbats utav detta. Hon har nu kommit halvvägs in i sin behandling. Jag tittar på henne och tänker jahaaa så hon var inte konstigt trots allt. Säger sedan " Då ser jag fram emot när du beställen en hel tårta" :)
 Den kunden sa även att vi har de godaste tårtorna i hela stockholm! det ni! :)
Mer om henne gåår att läsa på http://blogg.cancerfonden.se/svetlana/
En halv tåta beställs från en frågande konditorJag och den halva tårtan

skit helvetes dator

Jävla skit dator!!!!!! Skrev värsta långa inlägget och nu puts väck!! fan nj vill bara slänga ut skiten genom fönstret!

fin fina fredag

Fin fina fredag går i hand med fin fina lördag. Förhoppningsvis iallafall :)
 Gårdagen började med jobb och som vanligt rök jag ihop med min arbetskamrat. Hon är rolig hon (förstå min ironi). Men dagen var ändå rätt hyfsad. Sedan var det bara att stressa iväg till gymmet där jag träffade PTn andreas. Det var en rolig timme men ack så jobbig :P
 Så efter det var det bara att fortsätta stressa hem, fastnade självklart i köerna men hann vila en liten stund i sängen innan det var dags för att göra sig i ordning för utgång.
 Mötte upp Amina vid medis och promenerade sedan därifrån till Gondolen där Ana sedan kom och mötte upp oss :) Vi åt en riktigt god middag och drack goda drinkar och lite vin slank även ner haha ;) Vi var väl lite väl glada i hågen haha. När vi sedan tog tunnelbanan vidare till Sture där det blev mycket dans och ännu mera alkohol haha.
 Var väl hemma vid tre tiden och bumsade i säng relativt snabbt.
Så tack Amina och Ana för det fina födelsedags firandet och de super fina presentera :) Ni är bäst tjejer! <3


-

Jag lcykades pallra mig iväg till Sats idag fast att jag inte hade lust. Det var bra att jag gick dit, för rolit var det. Även om jag ligger nu och är mer eller mindre helt slut :P
 

jag vill egentligen

bara två timmar kvar nu :) Sen blir det att åka iväg till SATS sollentuna och ha en PT timma :P faan jag som helst vill åka hem, krypa ner i sängen och sova! :(
 Så ser ju planerna inte riktigt ut. Måste stressa till sollentuna. Sen stressa hem ås jag hinner sova någon timme för att sedan sminka mig och göra mig het för att träffa tjejorna vid gondolen :) Då bordet är bokat till 20.30 :)
 

Den heta bartendern på k2

Snart är det dags för helg. Då blir det utgångar hela helgen ja inte söndag då ;) Men fredag/lördag :) vet dock bara inte hur jag ska orka ;) Först i morgon så blir det middag på gondolen och sedan sture med Amina och Ana. Sen på lördag så blir det natt klubben på kings town med Sara och det gänget. De har så grymt bra musik :D Sen så är ju killen i baren rätt het grrrr ;) hahah nej vad fjollig jag är haha.. Men ja det är han, om det kommer vara samma som det var sist :D Vilket jag är rätt hundra på att det är haha :D
 Så vad tror ni? kommer jag vara bakis eller kommer jag vara fit for fight på söndag? :) Hoppas det för då vill jag gå på bio! :) Eller bara ligga och mysa emd honom, men ja får väl se hur det blir. Han vet inte ens om att jag vill det hahah :P
 
 


allmänt

Ska alldeles strax åka hem :) har bara inte orkat byta om ännu. Hamnade framför datorn istället.
 hade först tänkt att åka förbi forum och kika på kläder men tror jag skipapr det och åker hem och myser ist :) är så jävla seg! Ska nog kolla på några avsnitt av bones haha ;)
 var länge sedan sist så tycker att nu är det nog dags :)

Min födelsedag

Jobb 6-14.20 sen blev det att stressa hem. Fixa sig och äta middag med mamma :) Vi åt på gondolen :)
 Efter det åkte jag hem, hämtade bilen och åkte och mötte chaplin :) Det tig ett tag innan han kom iväg från jobbet. Så klockan hann bli relativt mycket. Så då tyckte jag att vi skulle spela biljard :) Bölev två ronder sen åkte jag hem och sov! Då vi båda var vääääldigt trötta :)
 Så så firade jag min födelsedag igår :) Det var jätte mysigt och jätte kallt :P


Ingen vanlig dag :)

För det är igen vanlig dag för idag är det Beas födelsedag hipphipp hipphipp hurraaaa :D

Födelsedag i all ära men urk så trött jag är! Måste dock piggna till för ska ut och äta med mamsen idag :) Hon fyller nämligen år idag hon med! =)
 Så GRATTIS underbara du!! =) <3
Så ja, just nu sitter jag inlindad i lite väl många handdukar känner jag ;) Måste snart ta och lägga på en rem för att det ska hända något. Har ju blivit sån jävla tidsoptimist sedan jag skaffa körkort och köpte bil =P
 Så mååååste verkligen sminka mig nu. men det är ju så JÄVLA skönt att halv ligga ner när man är trött ;)


så det känns

Det är som att springa in i en stenvägg. Det gör ont. Man får blåmärken och man kanske gråter lite. Ja så är det familjen också. Ja, några blåmärken har jag väl då aldrig fått utav mina föräldrar. Men detta är inte skriver på så sätt som att du ska ta det ord för ord. Lyssna till innebörden istället. Det är förvisso inte som en låt som du kan luta dig tillbaka och lyssna. Blunda och njuta.
 Det som gör ondast. Det är att veta att mina förhoppningsvis barn i framtiden aldrig kommer ha en morfar. De må ha en som de kallar morfar. Men inte deras riktiga morfar. Det som gör näst ondast är att känna att jag kommer aldrig vilja ha honom på mitt framtida bröllop. Om jag skulle få för mig att vilja gifta mig. Fast egentligen, det som gör mig förvirrad,fustrerad och samtidigt ledsen. Är att det är så tragiskt att min pappa inte fattat det själv. Att sanningen varar längst är något han inte förstått. Att han känner att han måste ljuga. Att han är så förvirrad i sig själv att han ljuger. Man har ingen ryggrad om man ljuger sig ur saker. Då är man bara feg. 
 
 "I think i have found on of the beutiful thing here around. God may create yo for mi"


Det har inte förändrats ett dugg!

Det är väl typiskt. Dagen innan min födelsedag och min pappa gör som vanligt. Ljuger och är dum i huvudet. Så nu orkar jag inte mer. Jag gav honom en sista chans. Att han då är så JÄVLA dum i huvudet och gör som han alltid gör. Det r tråkigt
 Så mamma har haft värsta kriget med honom på telefonen.
Men det är väl som mamma säger. Vi har klarat oss så jävla bra utan honom. Jag har klarat mitt körkort UTAN hans hjälp. Jag har klarat studier och diverse annat UTAN hans hjälp. Så vad behöver jag egentligen honom till? HAN var inte där när jag flyttade. Han var inte där alla de gångerna man behövt honom. Nej, det var mammas pojkvän, morbror eller någon annan.
 Så jag ger upp. Jag orkar inte med. Det har inte gått ett enda år sedan jag fyllde 16 som min födelsedag inte har blivit förstörd, mer eller mindre. Har det inte varit bråk med sk kompisar eller vänner. Så har det varit något med honom att göra.
 Så ja, jag får alltid lite ont i magen när min födelsedag kommer. För det verkar som att det är då människor i min omgivning visar sin rätta sida.


 Vad små vi var där!

mysig

Igår jobbade jag ju sent. Så då mötte jag upp chaplin sen på söder. Gick och åt och sen bara myste. Denna kyla gör mig nog mer mysig om det är möjligt hahah..
 Nu idag så blir det att borsta tänderna och sen åka ut till sollentuna och hämta Jennifer :) Vi ska till karolinska. Hon hade tid där idag så jag ska följa emd som ett litet stöd.
 Men nu måste jag skynda mig. Vet inte hur trafiken ser ut..


ren och skär fakta

Jag börjar ledsna. Jag som person kräver en viss mängd uppmärksamhet. Får jag inte det jag vill ha när jag vill ha det. Ja, då börjar jag se mig omkring. För jag pallar inte jaga någon. Är det någon som ska jagas är det fan jag inte tvärt om..
 Rättelse. Jag har inte ens pratat med någon annan. Men det är bara en tidsfråga om det ska vara såhär.
jag är ingen tankeläsare. Jag måste få raka puckar tillbaka. Jag måste få höra ord. Även om ord bara är just ord så tillsammans med en puss eller dylikt så väger ord så himla mycket.
 Är det som så att vi inte känner likadant. Ja då är vi ju helt fel för varandra. Jag tänker i allafall inte sitta och vänta på att han hör av sig. Utan nu har jag försökt ringa utan svar. Igen... Så ja, dags att ge upp nu tror jag..
 kanske är det fel av mig att tänka så? när jag vet att han sovit dåligt inatt. men jag hade hört av mig hur dåligt jag än sovit. Jag hade hört av mig om det var min vän som hamnade på sjukhus så att han slapp jaga mig. När man bestämt att man skulle ses. JA så hade jag gjort. Därför vill jag att han gör detsamma emot mig!



nej tack

Nog för att det kom snö idag. MEN HALLÅ?! Jag fick sitta i bilen i två timmar idag bara för att det var så himla mycket köer!! Så blev tjugo min försenad.
 

nada nu kan vi gå och bada

Nej det händer inte så mycket mer idag. Känner mig helt slut. Så ska nog krypa ner i sängen snart och sova. För det känns som att mina betterier behöver laddas.
 Fast först blir det att sätta på sig myskläderna en stund :) sen blippa mellan kanalerna för att se något man kan slö kolla på. Så alla jobbiga tankar försvinner.


ledsen

Jag avskyr att vara så känslosam. För minsta lilla så blir jag ledsen,glad eller arg.
 Jag har lixom ingen anledningt ill att vara ledsen. Jag borde vara glad nu. men jag kan inte. För det blev inte som planerat. Och då blir det bara bra jobbigt. Orkar inte förklara riktigt varför. För som vanligt är det så mycket runt omkring :(

 

så jävla b

Skulle egentligen träffat chaplin idag men blir inte så så funerar på om jag ska ligga hemma och vila eller inte. Känns så jävla b och göra det när jag fixat mig och allt :P Men vi får väl se vad jag hittar på ;)

Inget svar

Fyfan vad jobbigt det är när man ringer OCH skriver sms utan något svar! Nej, sånt där går mig på nerverna. SPeciellt om man ska ses och behöver veta något. Så får man INGET svar...

Hårfärg

Nu sitter jag med hårfärgen på huvudet ;) Måste färga utväxten mellan 3-4 då mitt hår växer så himla fort! Eftersom jag är ljushårig i vanliga fall men färgar till svart så blir det lätt så :P
 När jag var inne på KICKS idag och köpte färgen så slank det även med lite andra produkter (som vanligt, haha). Så nu har jag lite mini spa här hemma :) Eller rättare sagt jag ahr rengjort min hud på djupet nu haha ;) Det behövdes nog :P Är så läskigt dålig på sånt. Använder inte ens hudkräm förutom när jag sminkar mig. Så skärpning nu Beatrice.


Slicka skålen

jag har tidigare berättat om min pappas tjockis vanor :P Nu har han även fått sin tjej att börja dricka varm choklad på kvällarna. Haha, tror han har blivit en sån där feader ( stava säkert fel nu). Då han bakar och gör varm oboy lite då och då haha.
 Min pappa har ju alltid varit en godis gris men inte har jag fått äta sådär ruskigt mycket godis. Däremot brukade han göra sockerkaka när jag var mindre. Det var bara det att han fick alltid göra det två gånger för han älskar smeten :P ja, jag var väl ca 6-7 år så då älskade jag slicka skålen. Det bästa med pappa då var att man fick ju äta så mycket mer smet :D hahaha



Puss på näsan

Haha vad töntig jag är. Jag har typ abstinens efter hans pussar :/ Han har typ fått ngn knäpp eller ngt haha. För han ska alltid pussa mig på näsan :P Men det är väl gulligt det med haha :P Tur att jag inte är snuvig :)
 Åh i morgon ska vi ses :)


Cv problem

Jag tror att jag behöver andas. Tänka efter sådär ändå ner i footknölarna.
 Ni som läst min blogg ett tag nu vet att jag haft problem med min arbetskamrat. Grejen är den att ibland så är det verkligen tipp top! Hon är hur trevlig som helst och det blir en del skratt. Dock är inte det ofta nu förtiden utan det är ju mest mindre bra så att säga. Så det jag egentligen behöver göra är att tänka efter hur jag vill göra.
 Mitt CV går inte att öppna- Det är typ låst. Mitt CV är gjort i ett adobe reader program. Tror jag rättare sagt. Då jag inte gjort det själv utan fick ett sånt där proffsigt när jag gick hos arbetsförmedlingen typ 3 gånger innan jag fick jobb :P
 Så nu går ju inte det att ändra något i det. Då jag inte vet vilket program det är gjort i. Så det är låst. Vilket är synd för det är riktigt fint gjort :) Men ja, jag her inte samma kontaktuppgifter längre. Sen så har jag ju jobbat på samma ställe i typ ett år. Där jag jobbar nu :P Så att de inte tror att jag är arbetslös och har varit i ca ett år :P
 Därför är det som så att jag typ fastnat mitt i jobbsöket. För att jag la energi på att försöka fixa det låsta CV:t. Nu är det dock bara att radera och göra ett nytt. Synd för inte kommer jag lyckas göra ett sånt fint :(


tycker om så det gör ont

Hur ska man förklara en känsla? Hur ska jag kunna förklara för någon att känslorna skrämer mig. Att jag är såå himla rädd för att bli sårad. Lämnad och glömd.
 Det är synd att mina ex har satt sånna spår att jag inte vågar lita på någon längre. Eller nej, så ska jag inte säga för det stämmer inte. Det är väl bara det att man måste få höra rakt ut vad man är och vad den andre känner ibland. även om en kyss är öm så vet man aldrig baktanken. 
 Det är den där limbokänslan som gör mig galen. Skynda långsamt är något som dyker upp i skallen. För det är väl så. Jag gillar inte att vara på g eller dejta. Jag är mer för "vara eller inte vara" haha ;)

Nej dags att fortsätta jobba. Min mobil har dött.. Så bäst att skynda sig nu så man blir klar snart och kan åka hem :) gilalr inte tanken på att inte ha en mobil som fungerar


 


:)

Han får mig att le. Han ar väl allt jag egentligen inte vill ha. Men just nu så är det han jag vill ha? Konstigt det dära. Hur något så operfekt kan kännas perfekt :)
 Nej äta frukost var det! haha


fruktansvärt trött

Nu är jag sådär fruktansvärt trött igen. Behöver verkligen få sova. Helst av allt hade jag velat sitta på ett flyg nu. Till ett varmare ställe. Nu är det inte så och det känns halvt deprimerande. Jag får helt enkelt vänta och se vad sommaren och våren har att erbjuda. Hanske en resa då?
 Nu är det nästan 3 år sedan jag åkte utomlands sist och det känns! Behöver 40 grader varmt mer än två veckor på sommaren.
 Nej klockan springer iväg. Måste äta frukost och sen åka iväg till jobbet.


fruktansvärt trött

Nu är jag sådär fruktansvärt trött igen. Behöver verkligen få sova. Helst av allt hade jag velat sitta på ett flyg nu. Till ett varmare ställe. Nu är det inte så och det känns halvt deprimerande. Jag får helt enkelt vänta och se vad sommaren och våren har att erbjuda. Hanske en resa då?
 Nu är det nästan 3 år sedan jag åkte utomlands sist och det känns! Behöver 40 grader varmt mer än två veckor på sommaren.
 Nej klockan springer iväg. Måste äta frukost och sen åka iväg till jobbet.


såå sjukt trött!

Är sjukt trött. Vill egentligen bara krypa ner under täcket och sova till i morgon bitti. men det kan jag inte sörru. SÅ nu bombas mitt huvud med underbar musik från bla popcaan,gyptian och mavado :) SÅ ja, livet är bara underbart just nu :)
 Ska vilken sekund som helst kila in i duschen och sedan sminka mig :) Ska äta middag med lilla mamma i stan ikväll :) Var egentligen tänkt att pappa skulle med. Men ja, han är ju som han är. Så då går vi själva ist :) Mycket trevligare haha ;)
 Så nu har jag lite brådis. Måste nämligen vara där runt 17.
Efter middagen får jag se hur det blir. Om jag skulle möta upp ngn och gå på bio. Men ja killar är nyckfulla så lägger ingen tilit i deras ord fören jag känner de riktigt bra och vet vad de går för.


trött så in i helsike

Jag är för trött för att skriva. Borde inte ens vara vaken nu. Men jag ahr kommit till det stadiet att jag är för trött för att sova :/
 Har fastnat framför facebook ist. Pratar om bebisar och förhållande och allt sånt där. Ganska intressant faktiskt. På något sätt så har han inget sprungit ännu :P Så antingen är han desperat eller så är jag intressant. Kan ju hoppas på det sist nämda. För orkar inte med en till stalker osm in somras. Usch der där var ju läskigt :/
 Nej jag är trött. Riktigt riktigt trött. Hungrig emd. Faaan är jämt hungrig nu för tiden. Börjar bli jobbigt.


köpa lägenhet utanför sverige

Klockan är som ni ser på inlägget, runt halv tio. Jag har hamnat in i nätet utav lägenheter. Inte här hemma i Sverige utan i Kroatien.  Har sedan jag var där första gången 2007. Blivit fullständigt förälskad och vill köpa en lägenhet där. Problemet är bara att en lägenhet där nere kostar lika mycket som en lägenhet här uppe, i innerstaden. Så ja. Med min bagarlön så komme rjag inte långt ;) Får typ spara i 3-4 år för att ha råd med kontant insatsen. Men jag tror och känner att det är det värt :)
 Ska nog försöka få med mig mamma i detta köp. Då jag tror det är bättre att dela på kostnaderna. Vill inte vara 26 år gammal och äga en lägenhet i kroatien men bo hemma hos mamma haha ;) För det känns inte särkilt lockande.


Håll BARA TYYYYST!

Jag ser ingen anledninga lls till att dejta någon för dejtandets skull. jag ser ingen anledning till att lära känna ngn ny person för lite "skoj". Så när ni säger till mig men bara tänk inte si eller så. HÅLL KÄFTEN OK?!
 Jag gör som JAG vill. Inte som DU vill. Det som funkar för dig funkar inte för mig. Och viceversa.
Att säga till mig hur jag ska tänka är faktiskt inte ok. Ja, visst jag ska inte sticka under stolen med att jag vill täffa någon. MEN fram tills dess är jag singel. När jag dejtar ngn dejtar jag EN inte 750. Vill du göra det? FINE, men dejta inte mig då ;) För dejta för mig är inte att "Leva singel liv och springa runt med ALLT och alla" Nej då TRÄFFAS man.. Inget mer. Då finns det inget där och då är det ju helt jävla onödigt att träffa en person. Om det nu inte skulle bli värsta vänskapen. Men hur troligt är det?
 Så nej, jag kör mitt race. Funar det inte för dig så gör det inte. men just nu tycker jag det funkar alldeles utmärkt för mig.



Han borde veta

Hon får inte flytta hit igen. Du måste prata med henne. Få henne att inte flytta.
 Hans ord. Han borde veta att hon inte lyssnar på mig. Jag är den personen hon lyssnar minst på. Frågan är vem hon lyssnar på.
 Hitsorien är inte min. Därför inte min rättighet att förklara vad det är som händer. Jag har bara lyckas snurra in mig i det precis som vanligt. Det brukar falla på min lott att hamna mitt i dessa situationer. 
 Men nu är det dags att växa upp kan jag tycka. Inte bara tänka dit näsan räcker. Vad vill du? vad känner du och vad tycker du?
 

mår illa

Idag blev det att stanna hemma. vaknade upp och mådde så fruktansvärt illa. Det började redan igår och har hållt i sig sedan dess :( Vilket har gjort att jag har ont i magen och är trött i kroppen. Att äta lite chips hjälpte inte med gott var det :P Så nu mår jag mer illa och har mer ont i magen haha.
 Jag gör inte alltid så kloka val :P


17 minus

17 minus grader ute. Jippi.. or not! var lagom roligt i morse när folk inte verkade fatta grejen med halt underlag. Vilket resultearade i en fil i södralänken då ngn hade krockat.
 Att sedan resten av stockholms bilförare kör som idioter är ju något till normala. Men att bara slänga sig ut i en fil när det är snorhalt ute är ju inte sådär jätte smart! Jag kom som tur var hel till jobbet och även bilen är hel :)


Som vanligt

Det finns inget på tv. Som vanligt. Allt har man redan sett. Eller så är det inte något som intresserar än. Ja allt är som vanligt. En södag. Dock är jag bakis, vilket inte är vanligt längre. Jag har bara ätit onyttigt idag vilket jag försöker att undvika. Så ja, det är väl en vanlig söndag med vissa avikelser.
 Känns deprimerande nu. När allt ser likadant ut. Dagarna flyter ihop och det enda som skiljer dagarna åt är väl egentligen tv programmen på tv och sysslorna man har att göra. Men annars så ser allt likadant ut.
 Man träffar sina vänner ngn gång i veckan. Går till sitt jobb. Tvingar i sig den där gröten som är nyttig men nästan smakar som slem. Sen så sätter man sig i bilen, åker till jobbet och hoppas på en relativt bra parkerings plats. Så att ingen ska slänga in dörren i min bil. Eller köra in i den.
 ja, det känns deprimerande när man tänker så. Att livet är bra trist. Men det är de där små glädjestunderna som när man skrattar läppen av sig som gör det värt att gå upp på morgonen och börja dagen som vanligt och sluta den som vanligt :)
 Jag trivs faktiskt i min dystra men ack så trivsama vardag :)



Ellinor fyller 16

Idag fyller en utav mina kusiner år. Hon fyller 16. Tiden går så himla fort. Jag kommer ihåg när hon var liten och inte kunde säga Bea utan hon förkortade det ännu mer och sa Ea. Det varande inte så länge. En sommar. Då var hon typ 1 ½ år.
 Eller den gången hon sov över hos vår familj. Hon var väl ca 5 år gammal och hennes föräldrar byggde hus. Medan de bygde huset så bodde de i deras sommarstuga. Så hon och hennes lilla syster fick dela säng. När hon sov hos oss fick hon sova i våran extra säng. Hon var så glad över att få sova i en egen säng.
 Ja, min lilla kusin börjar bli gammal. Eller ja, snarare vuxen. I mina ögon är hon fortfarande 4-5 år. Det gör nästan ont att se de växa upp. Men hursomhelst. Grattis Ellinor! Hoppas du får en riktigt fin födelsedag :D För idag är det din dag!

Stryk av en 16 år I DO NOT THINK SO!

hahahha fan asså.. Höll på att åka på stryk igår på tunnelbanan när jag skulle åka till Kista. Av en 16 årig pojke! Fan vad arg jag var!!
 Ska kanske ta det från början.
Tunnelbanan rullar in på tcentralen. Jag går på tunnelbanan mot akalla och tänker hela tiden "Hoppas inte J går på för jag vill verkligen inte se honom." Jag sätter mig på ett tomt fyra säte. Det kommer en tjej och sätter sig mitt emot. Sen en kille, rnt 16 års ålder och en av hans vänner mitt emot. Några av hans vänner står runt om. Någon vill oxå sitta ner så de sätter sig mellan tjejen och killen. Det är killens vän. Tjejen suckar. Jag börjar bli irriterad över allt stök och stoj runt omkring. Så jag säger åt dom. Att de måste lugna ner sig. Killen breve börjar kaxa sig. Varav jag hakar på, för vid det här laget är jag super arg. Så vi skriker på varandra. DÅ höjer han handen mot mig, eller ja armbågen. fan asså. Trodde jag skulle slå honom. VEM FAAAAN höjer handen mot en tjej!?!
 Vi slog aldrig varandra men det var nära. De hoppade av i västra skogen. Killen bröt något otroligt. Såg ut som en riktig import. TOM hans vänner skämdes över honom. När han höjde handen mot mig.


lyckad kväll

aknade för ett tag sedan. Usch, det blev lite för mycket igår. Jag brukar inte dricka alkohol. Då jag inte gillar att vara bakis eller full. Men igår. Herre min gud säger jag bara! De lyckades få i mig fyra tequila shots. Så nu mår man ju där efter.
 Vi hamnade på kingstown fast att vi skulle till nuh linga haha. men vi hittade inte dit. Fast det var en riktigt skön stäming och musiken! Jävlar vad det var bra :D Jag trivdes verkligen :)
 Jag brukar inte tycka att jag dansar bra men igår kände jag att dansgolvet var mitt haha ;) Även om jag säkert såg ut som bambi på hal is haha ;) Men oj vad roligt jag hade :D
 Så ja, kvällen var riktigt lyckad!


utgång och jag har klädbekymmer.. ovanlingt huh?

Fan är helt otaggad. Känns som att jag inte har något att klä på mig.. Så nu ska jag iväg till Kista och akut shoppa inför ikväll! Hittar jag inget blir det kris och panik! :(
 Jag orkar inte åka kommunalt. Jag vill åka bil. Dock vågar jag inte parkera i stan. Då har jag väl ingen bil kvar haha. Speciellt på söder.. Då ligger det väl kvar en skruvmejsel på amrken typ. Den hoppas jag känner jag!
 Nej dags att gå!


suck

kuuuuuuuuuuuuul! min kära mor lagar kyckling! jag som inte gillar kyckling.. jaja.. får väl äta avokado och räkor ist.
 ungefär som när hon köpte bröd och det var hasselnötter i, det var ju väldigt intressant när jag märkte det en morgon..

give me some foood plz

Asååååååå faaan. jag är hungrig 24/7! Vill ha mat jämt. Kommer bli stor som en boll snart om jag fortsätter såhär haha. Ska snart ha mens så gissar på att det är det. Då mina bröst är grymt stora nu och hårda. Precis som de alltid är innan jag ska ha mens. Men det är så jävla jobbigt. Då jag knappt vågar röra mina bröst fören de gör ont :/
 

Dagens humor

-Varför vill inte kvinnor gifta sig numera?
Därför att kvinnor hellre har bacon i kylskåpet än ett
svin i vardagsrummet.


kosttillskott, inget socker, inget salt.. WTF!?

Denna härvan av nyttig mat, kosttillskott och allt annat nyttigt gör mig vimmelkantig haha. Jag har NOLL insperation till nyttig mat. jag ahr ingen aning om vilka vitaminer och skit jag ska öka för att förbättra fettbränningen och höja och sänka andra nivåer och ja. jag fattar just nu ingenting.
 det enda jag vet är att det känns löjligt att jag ska äta sånt där skit när jag nyss börjat träna. Jag är ingen jätte musklig typ lixom :P men men, de säger att man ska börja tidigt för att få bra resultat. men mjaaae vet inte det ja :P

 det är typ sånna som käkar sånt i mina ögon ahhaha

Fin fina lördag

Fin fina lördag :) Solen skiner så fint mot snön. Det är som att hela världen är full med glitter. Hur underbart är inte det?:)
 Lördagsfrukost med ägg och färskpressad apelsin ljus på halv grovt börd :) En chokladkaka står i ungen och gör så att hela huset doftar ljuvligt. SÅ ja, underbara lördag.
 

ointressant

När jag var yngre så var jag väl aldrig något ängla barn. Tillsammans med vissa av mina vänner var jag en katastrof. Kommer ihåg en sak som hände för några år sedan. Jag och Sara satt hemma hos mig och snackade så var det ngn kille som raggade på henne som hon ville bli av med. Så hon ger "sitt" nummer till honom. Då har ber om det. Vi driver som faaaaen med honom! Detta var då via nätet måste tilläggas.
 Kruxet var bara att jag gav ut ett nummer till en kille jag dejtade. Så killen som raggade på sara fick fel nummer. hahahah snacka om att de killarna blev förvånade :P


Det så kallade snökaoset

Äntligen torsdag kväll. Snökaoset eller ja, det SK snökaoset har dragit över sthlm. Ja, det är lite snö på vägarna och det går lite långsamt på vissa ställen att ta sig fram. Men vad gnäller vi över? Att vi kommer hem lite senare? Att bussen inte går eller att tunnelbanan är försenad?
 Klart att det är jobbigt att trafiken inte flyter på som vanligt. Vi bor som sagt i ett utav världens mest nordligaste länder. kan man ju tycka att det ska vara ett fungerande land även när snön kommer. Nu är så inte fallet och vi gnäller. Men ja, i somras gnällde vi även då som små barn frö då var det FÖÖÖR varmt.
 Att vi aldrig är nöjda vet vi redan. för det skriver ju tidningarna lite titt som tätt. Ibland sägs det även på radion. Oftast vid semester tider.
 Hursomhelst. Snökasoet var det ju jag pratade om :P Fick agera taxi chaffis idag då det snöade. Pappa blev skjussad till gullmars fårn Kista efter att vi varit där och ätit. Så praktiskt att åka till Kista efter jobb/träning. Det ligger så nära :)
 Sen blev det att vända när man var halv vägs hem. För då skulle mamma hem och hon hade ju haft vinlotteri på jobbet. Så hon är inte direkt i det nyktraste laget :P Inte full som en kastrull utan sådär roligt full hahaha. Hon satt och sjöng med i Bruno mars låt. Min mamma har ingen vidare sångröst så jaa det var ganska roligt när min lilla mamma satt ner sjunken i bilen och sjöng två texter utav låten. För att sedan babbla om något annat. Anledningen till att jag skjussa hem henne var även det pga vädret. Men alltid trevligt med sällskap :)
 Nu är jag däremot super duper trött! Så nu ska här borstas tänder, tvätta bort smink och allt det där andra man gör innan sovdags. Tänkte skriva sex haha. Men det blir lite fel där :P


gottegris

Min pappa göder barn haha! Min pappa har skaffat ny tjej. Hon har en dotter på 5 år. Och min pappa som är en riktigt godisgris. Så nu sitter han och bakar rulltårta. Och börjar snacka om att ska lägga grädde på för det vill hon ha! Detta innan hon ska sova. ja, han skyller ALLTSÅ på lilltjejen för att själv få äta grejerna haha..
 När jag avr liten fick jag gömma godiset för att han inte skulle käka upp det haha.



Ser fram emot i morgon :)

Jag ser fram emot i morgon faktiskt :) Ser fram emot bakelsen jag ska göra i morgon :) Sen blir det träning. Dock lika lugnt tempo som idag. Då jag är lite rädd att jag ska få ont i ryggen. När jag ändå var på SATS passade jag på alla skälla lite på dom ;) 
 Har lämnat in en intresseanmälan om PT. Ja, det ska tilläggas att det är över tre veckor sedan. Så därför sa jag det till dom och fick skriva på en ny intresseanmälan. Jag kan ju tycka att det borde ligga i deras intresse att deras kunder ska få en PT om de så önskas. Ok, kan förstå att det kan bli lite köigt. Men seriöst.. De kan ju iaf göra ett samtal:P men nopp de mobbar ut mig totalt hahah.
 Nej dags att krypa ner i sängen och sova :) Blir en tidigt morgon för mig i morgon.


PMS

Har börjat få PMS nu. Vilket byter att minsta lilla grej kan få mig att flyga i taket på två röda. Men det är jag tydligen inte ensam om. Då det finns vissa som jämt verkar ha det.
 Funderar även på att söka mig till ett annat jobb. Jag rokar inte emd min arbetskamrat längre. Hon snäser och är bara så jävla otrevlig för minsta lilla. Orka att en mäniska ska ta illa upp för allt. Ta och fixa lite självförtroende bruden!
 Missförstå mig rätt nu. Jag älskar mitt jobb men situationen är ohållbar. Som idag då hon sa men sluta grina" jag bah: öh? jag gråter knappast är det något här som gråter så är det du. Så ska det inte vara. Det ska inte vara så att man hamnar i luven på varandra dagligen.

Nu skiter jag i det här för idag

Nej nu skiter jag i det här för idag, så som min chef brukar säga. Dags att sova. I morgon blir det jobb från kl 6. Efter det så blir det träning :) För nu har jag inte ätit värktabletter på flera dagar eller haft ont sen i söndags. Så kör lite försiktigt nu i två veckor skulle jag tro :)
 Nu blir det även allvar inge godis eller sötsaker på två veckor. Tror ni att jag kan klara det?;) hahah tror fan inte jag. men ska försöka :)
 


Nu vill jag inte vänta längre

Jag hamnade av en ren slump in på Linda fd rosings blogg. Hon hade gått ner 8 kg på 13 dagar. Vill jag också göra haha. För nästa vecka får jag börja träna och då JÄVLAR blir det allvar :) 
 
Vill orka med mera och inte vara så trött :) har försökt få tag på en PT jag blev rekomenderad men nu skiter jag i henne TOTALT! Så ska ta och ringa sickla ist och boka en där :) Då jag kan behöva lite hjälp med saker och ting. Orutinerad som jag är. Funkar inte att bara köra på bandet i en timme och sen gå hem. Behöver bygga upp mer muslker i min rygg. Då jag har ett yrke som sliter mycket på rygg och knän. Jag har redan problem med knäna så ja, kan vara bra att få lite muskler nu :)
 Men tror jag kommer fuska lite och gå till gymmet i helgen haha ;) För nu har jag inte så ont längre är bara stel :P Måste ju få använda mina fina nya tränings kläder :)

men döööööö

Idag asåååååå idag! Mitt humör vill fan bara mörda folk! Nej, inte på riktigt men vadfaaaaan. Folk säger så jävla dumma saker ibland.
 Jag måste fortfarande få bestämma HUR jag vill göra,tycka,tänka och SE UT! Sen om det inte passar folk synd. Gillar inte när folk säger till mig hur jag ska göra när jag inte ber om några jävla råd. Fy nej tack. Jag klarar mig utan :)
 Blev hursomhelst middag med mamma och pappa på stan. Och de där två asså. inte konstigt att jag är så jävla skum när de där två är mina föräldrar hahaha ;)



Äntligen!

Yeeeeeees! Nu är min telefon lagad! Wonderbart! Så nu blir det att göra sig snygg sen åka tiill Kista för att hämta min saknade älskling!! :)
 Får se om man hinner säga hej till Sara med :) Men nu blir det turbo!


tröttnade

Jag tröttnade på att bli tagen för givet. Jag tror fortfarande på visdoms orden " Var mot andra som du själv vill bli behandlad".

Ett sms

Ett sms. Ja ett sms var väl egentligen allt som behövdes. Jag gillar inte sms. Förutom när det är kärleksförklaringar. Annars kan det gärna vara.
 Jag berättade min dröm igår. Drömmen där han hade rivsår på hela ryggen. Och i min dröm frågade jag honom varför och han svarade en annan tjej. I min dröm tyckte jag detta var ok. jag hann inte komma längre i min förklaring fören han sa " Jag träffar andra men har inga rivsår." Jag fick en chock. Jag har dejtat killar, men de har sällan träffat andra andra då de varit med mig hela tiden. För i mina ögon så ska man lära känna varandra när man dejtar. För att sedan kunna se om det kan bli något. Hur ska det kunna ske om han träffar andra?
 Så ja, ett sms var allt som behövdes. Han såg inget fel i att träffa andra men det gör jag. Så känns bättre att avsluta det nu. Innan jag står där och är jätte kär, vill jag inte ska ske.


toffel

Vilken Toffel jag är! det blev film och semlor igår ändå. Nu har jag iaf fått svaren jag sökt efter och nu är det nog bara att gå vidare. Man ska inte stanna där det inte är rätt. Tror inte det här är rätt för mig.
 Idag är det iaf måndag och jag ska snart ta och åka till jobbet. Bytte bil igår hos Hertz. De hade ingen liten bil så jag fick en volvo V50s :) Lite annorlunda än fiestan haha ;)
 Nej nu måste jag springa till jobbet!

Ångrar mig rätt duktigt

Vad gjorde jag uppe till halv tolv igår? Oj vad jag ångrar mig nu! är helt slut! Då verkade det som en strålande idé. men som vanligt med mina idéer så verkar de bra först men slutar oftast i katastrof. haha, nej så illa är det faktiskt inte.
 Efter gårdagen svacka då jag  bara ville spränga världen i luften så försöker jag nu komma tillbaka med glatt humör. vette fan om jag lyckas. Vi får väl se :)
 Ska straxt återvända till tårtor och städning efter lunchen. Sen, ja sen då blir det att hämta nya bilen.
Skulle ju egentligen ha semel mys idag. Blir inte av då jag inte fick tag i personen igår och ja, jag orkar faktiskt inte med folk som tror de kan komma och gå som de vill. Man ska vara mot andra som man själv vill bli behandlad och på det failar du något ENORMT! Så nu skiter jag i det och tänker istället åka hem och bara vila :D Duscha och fixa lite saker hemma. 

 hahah
 

Börjar om från början

Jag måste börja någonstans. Jag måste få tänka fritt. Jag måste våga få känna fritt. Nu är det så mycket jag inte vågar uttala eller tänka. Som yngre sa jag vad som helst utan att tänka på konsekvenserna. Nu är konkvenserna det ända jag tänker på.
 Alltid är det killproblem. Alltid ska känslorna ställa till det. Då det sällan känns jämstält. Tror inte på ett jämstält samhälle men på jämstälda känslor. Jag har svårt att tyda dina signaler. Det är som att prata med en dövstum.
 Nog för att jag har en förmåga att sända dubbbla signaler, eller helt enkelt få folk tro att jag tycker om dom. Vilket oftast inte stämmer. Men NU när jag faktiskt tycker om. Nu när tankarna är och svävar fånigt nog på rosa moln. Ja då, då är det jag som famlar i mörkret. Då är det jag som vanligtvis inte fattar. Jag gick för fort fram. 5 steg frammåt och nu är det 7 steg bak. Jag kan inte riktigt med det där med att hålla takten känner jag.
 Det är sånt här som får mig att vilja stänga av allt. Men jav tvingar mig själv att vara kvar. Kvar i den sk kallade i -lands missär jag skapat mig. Ett problem som uppstår när orden känns dumma. När orden känns för många och känslorna ännu fler. Det är som om att orden skulle bli fel om jag uttalade dom. Om jag sa vad jag kände.
 Så jag tvingar mig själv att inte stänga av telefonen, ta bort facebook och alla andra sidor där jag är medlem i på nätet.


frustrerad

Jag orkar inte. Är så sjukt frusterad. Varför är det så svårt at köra med raka puckar?

Stress

Vilken dag! Vaknade kl 04.20 i morse av väckarklockan. inte roligt alls :( Men det var bara att gå upp och pallra sig iväg till jobbet :)
 Så nu är jag här, alla tårtbeställningar är klara och semlor och allt vad det nu är man gör på morgonen :) Så nu är det bara att köra degen tills i morgon, städa lite sen gå hem.
 Stressa gärnet i morse bara för att hinna till hertz kl 4 idag och byta bil. Så säger de nu att nej vi får inte in en liten bil fören i morgon. Så kom in i morgon. Så nu åker jag runt med en bil där olje lampan lyser fast att det finns gott om olja i bilen.. Suck. Så i morgon blir det STRESS på hög nivå för då är det mycket som ska fixas :P

 Oj vad liten och smal man var där haha..

Fredagkväll

Fredagkväll. Medan de flesta gör sig i ordning för fredagsmys,utgångar och diverse annat så ligger jag i säängen. Ska snart ta och krypa ner under täcker och sova för natten. Det är min tur att jobba helg. Känns som att jag gjorde det för bara några dagar sedan. Tror jag börjar bli gammal. Nästan alla dagar ser likadana ut.
 När man var yngre och gick i skolan var det ju lite annorlunda då du hade 16 olika ämnen varje vecka. Då visste man att på onsdag och fredag har jag franska och på tisdag är det kemi.
 Ja, inte för att jag var en höjdare på franska och det jag kan säga är väl att jag heter Beatrice och är 2 år gammal. För det är den enda siffran jag i stortsätt kommer ihåg, haha. Var ingen mönster elev. Avskydde högstadiet som så många andra.
  Mina vänner fanns ju inte där. Inte mina riktiga kompisar som jag var med på kvällarna och helgerna. Gick ut med halvbra betyg med tanke på dålig närvaro :P Men jag lyckades komma in på bager linjen. Inte så svårt haha. Så ja, här sitter jag nu. Trött trotts sovmorgonen och ska snart upp och jobba igen :) Men jag ska inte klaga. Vilket jag gör även fast jag inte menar det haha. 
 nej nu blir det borsta tänderna och sedan sängen! :)
 
 18 år gammal och 10 kg lättare haha

Misstag vi gör av medvetande

jag gör inte alltid kloka val. Igår var ett och idag blir det ett till, inte samma misstag, inte ens i närheten. Men säkerligen ett misstag. men vi får väl se. Sånt vet man aldrig fören efteråt

Äntligen

Nu är jag äntligen på väg hem efter en händelse rik dag minst sagt. Mötte sara i stan för att åka och hämta sakerna från min bil. Ville inte gå själv då de hade sagt att bilen var helt förstörd. Så farligt var det faktiskt inte. Däremot resan dit! Först åker tunnelbanan om norsborg fel. Så alla människor som skulle mot det hållet fick gå av i midsommarkransen. Så det var bara att ta tåget tillbaka till liljeholmen och börja om från början. Väl i bredäng så fick vi fråga oss fram. Frågade en jätte snäll kille som hjälpte oss. Dock hamnade vi på fel ställe så efter många om och men hittade vi fram. Då vägs stället stängt! Men jag knackade på och på den vägen fick jag hjälp och har nu hämtat mina saker. Stackars amina fick vänta då vi hade bestämt att ses. Vi hann iaf med en liten pratstund :-)

ADHD diagnos?;)

Håller på att äta frukost nu. Efter att ha fått ett utbrott i morse på diverse saker är jag nu lugn. Kanske borde ta det där ADHA testet ändå? haha ;)
 Ska snart åka iväg till Bredäng där min bil står. Ska hämta lite saker som är i bilen. Som GPS,USB och pappret till de som jag krockade med. Sen blir det apoteket och hämta ut tabletter för ryggen. Hey i´m a junkie! haha nej då :P men käns fan så nu när jag inte äter vakren alvedon eller andra tabletter när jag har migrän eller feber. 
 Och efter det blir det att träffa my love :) Var länge sen nu och hon och jag ahr nog massooooor att prata om som vanligt haha ;)


faaaaan

det går ju inte att skicka in den där jävla skaderapporten.. suck!!

skaderapport

Jag ska straxt ta och gå upp ur min säng. Hoppa in i duschen och göra allt sånt där vardagligt tjaffs. Nu däremot måste jag sätta mig ner och skriva den där skade rapporten. har inte haft orken eller lusten att göra det så måste verkligen göra det nu :/
 

En udda lill lördag

Igår var det lill lördag och jag hade bestämt med Jennifer och gå ut. Käka en god bit mat oh dricka en stor mängd alkohol. Det blev inte riktigt så. Hämtade upp henne efter jobbet och åkte sen hem till mig. Fixades oss, jag lånade mammas busskort och vi  åkte in till gamla stan och gick på Vapiano. Dock fick vi vänta ca 30-40 min innan vi fick bord. Så vi hade inte ätit fören nio. Sen var jag så trött och hon med. SÅ vi bestämde oss för att avrunda där.
 Så hon åkte hem till sig och jag åkte till hjulsta. Vi låg och kollade på trassel :) Dock blev jag lite ledsen haha. Jag är uppvuxen med den sagan. Mamma läste den ofta för mig när jag var liten. Och denna historia stämde ju inte alls! Men jag tycker att den verkade lite för "vuxen" för att vara en barnfilm. Den handlar trots allt om en myndig tjej som blir kär i en tjuv som på något sätt verkar vara en suput.. Men kanske var det bara jag som såg filmen på så sätt?
 var tvungen att lämna mammas busskort i morse så vaknade tjugo i sex. Det var inte alls roligt. Speciellt inte när det ligger en varm person breve haha ;)
 Men jag åkte hem och somnade om i min egna säng och har drömt en väldigt märklig dröm inatt/morse.


RSS 2.0