Söndag hela veckan?

Den här helgen har varit riktigt mysig. Har gått på antibiotika denna helg så inget drickande för mig :) I dag så sov jag ju bara 5 timmar då jag somnade 5 inatt, för jag kunde verkligen inte sova och sedan vaknade jag 10 typ. klockan halv sex så mötte jag upp Jennifer som precis lämnat av sin pojkvän Adam vid tåget. Vi skulle gå och kolla på när clara sjöng i kkyrkan. hon sjunger ås otroligt vackert. Hela kyrkokören var så himla duktiga! Jag blev ju nästan tårögd! Riktigt duktig är hon iaf :D Så det var jag,jennifer,Diana och helen från klassen sen var även Claras pojkvän där och tittade på henne. Snacka om att han var stolt! :D Sen gick jag coh Jennife roch handlade på konsum för vi skulel göra kladdkaka med grädde,hallon och glass :D Mumsigt blev det :D Medan jennifer gick runt och städade som en tok så satt jag och mumsade framför tvn, det var ju Wallander :D kunde jag ju inte missa, eller hur Amina? hahah.
Så nu sitter jag här. Känner mig väl inte riktigt på topp. Fattar inte hur en människa kan bete sig som han gör? Fast det är ju jag, och jag har verkligen inte varit en ängel men så lågt som han sjunkit har jag aldrig gjort!
På tisdag komemr min säng så i morgon så ska jag slänga ut det här åbäket :D Ska nog gå till friskis och träna i orgon med, egentligen skulle jag velat gå på någon boxningsgrej så jag kunde få puckla på något, typ sätta upp Aldens bild och puckla lite på den. NEJ skämt åt sido.
Livet går vidare för så gör det. Jag är 19 år och egentligen tror jag faktiskt int epå att man kan bli ihop vid 17-18 och hålla livet ut. Visst händer det men jag är inte en utav dom.
Jag vill inte gifta mig ungt utan jag vill gifta mig när jag är redo för det.
eftersom några i min klass läser min blogg så ska de få äran och bli kvällens bloggflickor.. Eller ja ska man säga omslagsflickor på min blogg kanske? ja någonting iaf :) Så nu komemr det upp lite bilder på flickorna som läser.
 Jennifer
Helen
Diana
Mina

Sötnosar de där 4 :)


Angående mitt ex

Jag känne rinte för att fördjupa mig angående det som sas från Alden till mig via sms. Förutom att enligt han själv så har han en ny tjej nu, men allt låter så luddigt och så löjligt. Han är arg för något, så otroligt arg. Jag vet inte varför och det kommer han hellre aldrig att säga. Han vill bara inte veta av mig, Jag hörde av mig till honom igår, det var inte han som hörde av sig till mig. Jag frågade om vi aldrig mer kommer att prata med varandra, då skrev han att vi inte har något att säga och att han har en ny tjej nu sne en månad tillbaka, vilket betyder att han måste ha träffat henne innan det tog stop mellan han och mig. Det är väl typ det jag känenr att jag orkar att berätta just nu.
Vad som egentligen är sant eller falsk kommer jag aldrig att få veta. Varför han är arg kommer jag hellre aldrig att få veta. Det enda jag vet är att det är som det är nu. jag hörde inte av mig till honom för att få honom tillbaka, åtminstonde tror jag inte det. Däremot tycker jag det är synd att skiljas som ovänner. För han hade en riktigt bra kontakt med min mamma och jag hade en riktigt bra kontakt med hans familj. Bara för att man gör slut så behöver man inte hata varandra. Han och jag bor i samma stad eller åtminstonde gjorde vi. Så sanningen kommer ju fram till slut om han nu ahr tjej eller inte. Det var inte det som sårade mig mest utan på sättet han sa det på, hatet.
Fast vi två hade det ALDRIG bra så vet inte varför jag ens bryr mig. För han har hållt på emd andra tjejer och hit och dit. Ljugit och sårat och ja han är inte så mycket värd. Jag hoppas däremot att om han nu har tjej så att han behandalr henne bättre.

Usch jag blir så arg på mig själv. Jag avskyr sånt här, att visa sig svag. Att visa att man faktiskt är en människa. i mina ögon har inte jag gjort något fel, i hans ögon är jag djävulen själv. Jag vet att han säkerligen sagt lögner till sin familj om mig. Jävla pucko.


A broken heart

Igår var vi på biljarden och som alltid var det trevligt. Åkte sedan hem för att mötas av ett kaos på sms. mitt ex är ju inte normalt funtad. det är en sak som är riktigt säkert. Så nu sitter man här i nattkläderna och funderar på varför i hela friden jag slösade så lång tid på honom? För visst bryr jag mig fortfarande och visst finns det väl något där innen i hjärtat som säger att jag fortfarande byr mig om honom. Fast å andra sidan kan det ju lika gärna vara att jag känner mig ensam här nere och att det är en gammal vana att prata med honom. Fast allt han skrev igår fick den redan fyllda bägaren att svämma över i floder så gjorde även mina tårar, för hur är han egentligen funtad? Jag menar, vem ber sin bästa vän skriva till sin förra flickvän att han har förlovat sig? Och varför ljuger han så mycket? jag fattar väl att han inte har förlovat sig. Att hälften av det han säger bara är bullshit. jag blev inte sårad vad som skrev angående den fejkade förlovningen men det jag blöev sårad av var allt han skrev på sms..
Pratade med Sara om det hela i natt då hon ringde upp mig efter hon slutat jobba då hon jobbar natt. ja hon begriper ju inte varför jag ens bryr mig och ska sanningen begriper inte jag det heller. ar ändå skönt att prata med henne då hon får en lugnande effekt på mig. Alla människor borde få ha en vän som Sara.
Fast å andra sidan så sitter jag ju med ett guldläge, jag bor i en helt ny stad med helt främmande människor. Så jag slipper se honom ute på krogarna. jag har all tid i världen för mig själv här nere. Så det gör det lättare at få läka sina sår.
 

En lördag på stan.

Idag vaknade jag runt 07.10 men somnade sedan om. Sov till typ halv elva. Åt frukost och sedan gick jag för att möta Jennifer och Adam. Vi gick in till stan och på vägen matade de ankorna :) Helt vilda blev de, typ attackerade varandra. i stan så gick vi och kollade på heminredning då Jennifer var på jackt efter gardiner och tavlor. När hon inte hittade något hon ville ha så gick vi och tog bussen till charlottensborg där jysk,rusta och de kjedjorna ligger. På rusta hittade Jennifer en fin tavla :D Hon köpte även gardiner,en gardinstång,och en skruvmejsel :) Efter en liten rundvandring på jysk så tog vi taxi hem. Det spöregnade så ingen av oss hade så jätte stor lust att gå hem.
Var helt slut när jag kom hem så gick och la mig och vaknade nu. Tror jag ska ta något att äta och sedan gå till Jennifer för att se hur hennes rum har blivit :D
 Sockersöta Jennifer och jag :) Några helger sen


Min mamma äär världsbäst!!

Min mamam är så jävla gullig! idag när jag precis had ekommit innan för dörren ringde hon och fårgade om jag fått något paket. hade inte hunnit kolla brevlådan så sa att jag skulle ringa upp henne. Först så såg jag bara ett paket jag tog med mig in som det var mina tärningsskor i jag hade bett henne skicka ner. Så ringde jag mamma och tackade för skorna, då sa hon att det borde ha varit ett paket till till mig. Så jag gick ut igen, i det paktet låg min sportbh,4 par strumpor(är typ strumplös nu ftersom många har gått sönder) och en chokladkaka samt lite papper och ett kort :D SÅ JÄVLA underbar min mamma är! Jag har namnsdag på tisdag så jag fick lite presenter nu :D Vi i min familj har väl alltid firat namnsdagar.. Vet inte varför men min mamma gillar att fira :D vilket jag gör med :D

Seg fredag, nästan som söndag

Det har varit en rätt seg dag i skolan. Fast känner inte för att göra någonting längre. Känner inte att något är roligt. Känner bara tröttsamhet och sorg. Vet inte vart sorgen kommer in i bilden men så känner jag.
Idag ska jag nog försöka plugga lite. åtminstonde läsa igenom lite saker... Har även tvätt tid men killen som tvättade igår har inte tagit ner sin tvätt så har nu slängt ner endel av hans tvätt på en bänk som ligger där så att jag kan hänga upp min tvätt. fast blir lite trött på sånt nu, ligger massor av disk i diskhon.. Ingen går ut med sopporna.. Känns som att det bara är jag.
Fick höra av Clara idag att hon tydligen hade trott att jag tränat efetrsom jag är rätt smal. Så dum som jag är råkar jag kläcka ut mig något helt jävla korkat! Ska inte ens nämnas. Jag skämms iaf.
Det roliga i hela grejen var iaf att jag ahr inte tränat på 2 år, och när jag tränade var det på en sjukgymnast ( var tvungen att gå på gym 2 ggr i veckan) eftersom jag inte hade några msukler i överkroppen knappt.. Var iaf roligt att höra :)
Nästa helg är det julmarknad, kommer nog att känans rätt tomt när det är över nu när man stressat upp sig så fruktansvärt mycket. Känns som att det är så många små pusselbitar fattas fast de stora är ju endå lagda. Så det är ju skönt det.
Idag fick vi papper om gesällen vad vi ska göra och så. Känns som att det är mest tårtor och wiener samt smördeg jag borde träna på. Eller vill ju träna på allt, men ska nog träna på det först så att det sitter.

Min dag idag

Idag ahr jag avrit i skolan. Börjar undra vad Åkes lektion egentligen är till för. Lär jag mig egentligen något på hans lektion? Vad gör vi egentligen? Ja sånna frågor har dykt upp i mitt huvud idag. Börjar även tröttna på en viss person eviga tjat om att man ska vara positiv, men hon är fan inte själv så jävla positiv, för är hon det nu börjar man undra hur fan hon var innan?
Snart ska jag iväg och träna på friskis för första gången i mitt liv. Ska gå dit med Mina så ska vi möta helen där :D Ser faktiskt fram emot det. Har suttit ooch petat bort varenda liten sten under min sko. Rolig syssla det där.  Känns som att det är dags att börja träna på riktigt nu, inte bara gå ut och gå.
Snart är det julmarknad här i kristianstad som vår skola ska stå på. Så vi bakar för fulla muggar kan man ju lugnt säga. 300 vört ska bakas 400 knäcke bröd och ja en hel del mer :D
Nej nu kom mina så nu måste jag gå :) hej svejs

om en vecka ska min nya säng komma :D TJOHOOOOO

Idag har vi hållt på med marsipan i skolan. Det är rätt roligt när det är en bra dag, är det en lite trött dag så blir jag lätt intresserad av så mycket annat. Då jag har rätt svårt att koncentrera mig i huvudtaget.
Efter skolan så åkte helen,Diana,Mina,Jennifer och jag till rusta och jysk och lite sånt där och handlade :) Det var rätt roligt, handlade en ny hårborste,4 vita örngott,en fot fil och sedan var det nog inte så mycket mer :) Hittade dock en hylla på jysk som jag vill ha:) kostar 999 kr så ska nog önska mig den i julklapp:) Lite svårt att få ner på tåget kanske men har jag tur kanske jag kan möta upp karro efter loovet då hon ska köra ner :) ja hon ska köra upp också, fast hon ska bara till Eskilstuna så får se om jag ska bila med henne eller åka tåg. det märker vi :)
HAHAH i morse när jag vaknade typ studsade jag upp ur sängen och köpte sängen ifrån Ikea :D hann inte ens äta frukost kändes som att sängen ÄR mycket MYCKET viktigare :D Så tänkte att när jag får hem dne nya sängen ska jag nog ta bort ALLA möbler här inne.. Fast får se hur det blir. Vill verkligen ha den där hyllan i julklapp, så då kan jag köpa lådor på typ Ikea eller typ rusta eller jysk och lägga i hyllan :) Så att jag slipper dessa fula möbler :P Fast jag ska väl vara glad att jag iaf har något :)

Killars ideologi är idioti

i must find my own way back.. Jag kan inte fortsätta såhär. Jag måste få vara mig själv, men den jag är jsut nu är väl inte den bästa. Jag känner mig arg hela tiden. Har lust att bara slå någon i bland så arg blir jag, säkert 4 gånger per dag. Fattar inte det. Allt var bra innan jag åkte tillbaka till stockholm. Ska till läkaren på onsdag så då ska jag passa på att kolla upp en hel del :D
Om en månad är det julafton :) Vad har ni köpt till era nära och kära? Jag kan tyvärr inte skriva vad jag ska köpa. Då det finns folk som läser det :P
Har visserligen hittat en jätte bra present till Sara! :)
Till mamma och moster är det fortfarande oklart :/ Några tips?
I morgon ska jag köpa ny säng! JIPPIE! :D
Har bråkat med Hadi med, han blir så jävla sur skit fort. Har säkert ringt honom hundra gånger nu för han vägrar svara avskyr sånt! Har skrivit 5 sms med! Jävla mupp han är. Varför bli så sur?

Ny hårfärg :)

Idag har huvudet dunkat som en bongotrumma hela dagen. Var dock tvungen att gå ut för att hämta min älskade kamera som jag glömt hemma hos Jennifer och Mina då de hade en liten fest där igår :) Kvällen igår var väldigt trevligt och jag tyckte det var rätt skönt att de bara var några stycken där, men sen var det ju inte min fest så vem är jag och bestämma det? hahha.
nej men tycker går dagen var rätt lyckad eftersom den började med att jag gick över till Mina och Jennifer för att färga mitt hår! :D Sedan så stannade jag kvar där en bra stund och vi gick och åt pizza :D Mina hade ju bjudit ner en kille som hon träffat ett tag nu och ÅH så söta de var tillsammand :D Riktigt trevlig var han med :D
Sen gick jag hem för att fixa i ordning mig och sen blev det ferre på kvällen :) Råkade dock ringa ett fylle samtal och skicka iväg ett fylle sms.. Vilket inte var så jätte bra. Så det där fylle smsett ångrar jag som FAN! fast finns inget att göra något åt så jaja..
 Så här blev resultatet på hårfärgen :)

Lördag morgon

Klockan är 09.55 och jag är vaken på en lördag. Det blev ingen utgång igår, skönt var väl det :) Behövde verkligen få bara vara hemma och vila upp mig.
Nej snart ska jag väl traska upp och göra gröt med aprikoser :) Tar ju så lång tid på att gra, så på vardagarna skippar jag det. Är så hemskt morgontrött nu för tiden, är trött jämt. Vilket jag ska gå till doktorn på onsdag och kolla upp samt mina finnar, eller ja det ser ut som finnar fast ändå inte och kliar gör dom också! Vill även kolla upp vilka miner jag inte får i mig vilket jag gissar är knappt några alls :/
Hör nog av mig senare idag :)

Ps. För er som vill tjäna lite extra pengar bli medlemmar här http://pengargratis.se/?r=6980

Han kommer alltid tillbaka. För så gör han alltid

DU kommer alltid förlåta. Det är orden som ringer i mitt huvud. För visst är det så. Jag förlåter om på gång men jag glömmer inget. Helt plösligt kommer han stå där igen oh du VET att du kommer stå där som så många gånger förut och bara sluka i dig alla orden, och denna gång böna och be att alla ord är sanna. Att han verkligen ångrar sig, att ni kommer få den framtid du drömt om och som han så många gånger lovat dig. För han kommer alltid att komma tillbaka. Alden sa till mig aldrig mer att jag kommer tillbaka då jag sa att du kommer alltid tillbaka det gör du jämt hur illa du än bettet dig. För varför är det så? Att man förlåter och tar tillbaka? trots alla elaka ord, alla tårar och ibland även otrohet och slag. SÅ står du där med halv öppna armar och bara hoppas på att du gör rätt den här gången.
De kommer alltid tillbaka de gör de alltid. det sägs att släpp honom fri och komemr han tillbaka till dig så kommer han alltid aggtt vara din. VILKET jävla skit snack.. Det där är ju bara att de vet att man så jävla lätt tar tillbaka de där skithögarna. Vet ni vad det värsta är? Jag skulle ALDRIG ta tillbaka erik men alden.. Varför? Erik behandlade mig som om jag var gjord utav diamanter.. Alden som om jag var hans strumpor..

Jag är en utav de där dvärgarna i snövit, gissa vem?

Idag är jag såå trött, såtrött, så trött. Skolan har varit rätt ok idag. Efter skolan så gick jag,karro,mina och jennifer till stan, Karro gick iväg till duvanders där hon jobabr extra för att hon skulel kolla upp ngt tror jag att det var och vi strosade runt i stan, köpte hår färg idag med. Så i morgon får man väl se om det blir hiss eller diss. Är väldigt väldigt nervös för att det ska bli fel.. Är super mätt nu med.. har ätit hemma gjorda hamburgare :) Sedan chokladkaka och torkade aprikosaer, är helt galet slut :P Funderar fullt seriöst på om jag ska sova nu :P

jag springer bara efter min egna pipa.

Jag har börjat att fundera.. Är det så att jag bara är i behov av att känna mig behövd eller är  det så att personen i fråga är intressant? För jag klarar nog egentligen inte av att inte känna mig uppmärksammad eller känna mig som att man är bra i någon annans ögon, mmn är det inte patetiskt egentligen? Att man ska behöva ha någon där för att känna sig älskvärd? För nog är jag älskad alltid. Så ska jag behöva ha en pojkvän för att känna mig uppskattad,behövd och älskad?  För visst är det ju så att jag har personer runt om kring mig som jag betyder mycket för ocha tt de betyder mycket för mig. Så varför denna känsla?  det begriper jag inte, är jag inte stark nog för att stå på mina egna ben? Uppenbarligen inte.
Joseph kom inte, han skyllde på något. Så då jag skrev att nu lägger vi ner det här, för det är ingen mening med det om jag ska planera hela min dag efter någon som inte dyker upp och sedan säger den personen att han har fullt upp, det håller inte. Jag tror inte ens på det. Så nej då kan han gå vidare för här finns det inget att hämta. Jag behöver uppmräksamheten. Tänker fan inte nöja mig med att det ska vara på någons annans villkor, något som jag inte ens gillar. nej tack du, då får det vara,
Vet ni vad jag märkte?! Jag glömde lägga i tvättmedel i en utav tvättmaskinerna! Roligt va? Snacka om att man är trött, jag måste ta mig i kragen och gå till doktorn och kolla upp det där emd vitaminerna. Hur står det egentligen till med min kropp?
För även om amn ser sund ut behöver man ju inte vara det, vilket jag knappst är.

hmmm

Tydligen så verkar det inte som att Joseph ska komma hit då han stäng av sin mobil.. GULLIGT!

Lille mask lille mask lille söte maaaskeeeeeen

Fy fan vilken energi jag ahr idag! Ändå har jag inte ätit någon lunch, och ligger egentligen bara här, tvättmaskinerna är igång, måste duscha,ska laga ngt att äta och har dammsugit rummet. Jospeh kommer idag också :) Sedan måste jag plugga har ju prov i morgon! Bläää kommer kugga stenhårt!
I morgon ska vi in till stan :) Handla hårfärg, kolla på lite kläder och sånt där roligt! På lördag ska Mina färga mitt hår då jag blir brunett! Tjoohooo! Sen på lördag kväll så ska vi fira att Mina fyllt 25 år och jennifer fyllt 19 :) De är härliga flcikor det där! Så då blir det kul om man har en ny hårfärg :D Klippning sker nog nästa vecka.. känns som att även nästa vecka är rätt planerad.. På tisdag kommer ju pengarna så då ska hyra betalas, åka till rusta med Helen,Jennifer, Mina, klicka in mig på ikeas hemsida och köpa sängen!! SOM jag har LÄNGTAT!!! Köpa tåg biljett hem till mamma i jul :) Sedan på torsdag ska vi stanna kvar efter bagerilektionen och fortsätta baka till julmarkanden, SÅ ni som har vägarna förbi Kristianstad, helgen den andra advent.. Kom och köp utav oss!
Nej nu är det dags att slänga av sig det ljusa linnet för at slänga in det i tvättmaskinen och tvätta dne sista maskinen tror jag. Sedan blir det nog duschen. Och sist äta. Fast åh vad jag är hungrig nu! Men någon har gjort nummer 2 så det luktar fan i hela korridoren, så därför sitter jag här inne på mitt rum.


Upp och ner, ner och upp tuppen sitter i granenstopp

Idag har det varit ett väldigt upp och ner på mitt humör. Jag blir ju väldigt lätt sur, så idag dårå.. V i hade hela klassen bestämt att vi skulle vara där 8.10 för att baka till markanden 6-7 december. Så dyker flera inte upp. Vissa hör inte ens av sig.. Sen helt plötsligt får Jonathan för sig att han har maginfluensa, så kommer man hem och han sitter och proppar i sig godis. ja, asså han och jaag bor i samma korridor. Vi stod typ med knäckebröds deg till knäna och folk baar gör sådär?! Nej usch och fy! Har även märkt hur många egoistiska handlingar en människa kan göra och hur oegoistiska handlingar vissa gör.
Gick en sväng in till stan med karro idag med :) Hon skulle köpa en almanacka men så blev det inte. Slutade med att jag gick in på konsum och köpte mat sen promenerade vi hem.
Nej nu ska Beatrice sova men det var lite utav min dag :) fats skulle ju egentligen fått besök idag men så blev det inte.
Nej nu ska jag ju sova god natt!

Grattis Mina-Marie 25 år!!!!

orkade verkligen inte skriva igår, var helt slut! Karro kom hit kl halv sex igår, så kom diana med, hon ahd emissat bussen och jag och Karro skulle ut och gå, så vi följde Diana in till stan sedan gick vi på en promenad. Vi kände att vi borde ha turen emd oss ås vi köpte en trisslott, men det hade vi ju då inte.. Så vi gick in på konsum ist och hitatde tt roligt födelsedags kort till Mina som fyller 25 idag!!! Hon har säkerligen ätit marängswiss nu :) Så köpte vi även ett krya på dig kort till Clara som ligger hemma i feber. Så köpte vi en varsin godis bit till de, kinderägg till clara då alla förtjänar ett kinderägg när man är sjuk och Mina fick en chokladkaka för det passade till hennes födelsedags kort :)
Dagen i sig har varit väldigt lyckad tycker jag, förutom att jag har haft mensvärk tillochfrån halva dagen, men vi höll på med marsipan i skolan :) S¨å sjukt svårt det var! Trodde jag väl aldirg..
har även funderat på aytt färga mitt hår mörkt igen :) Saknar det så fruktansvärt mycket.. Så tror att jag ska ta och köpa mörktoning nu i veckan och typ flirta med Mina eller Jennifer så de kan hjälpa mig :) Haha nej vad hemskt det lät! Vill nog klippa lugg ned, så att mitt hår inte får den där fruktansväda mittpbenan som det ofta blir efter en dag i bageriet :/ Så något snygg snelugg kanske? men är ju typ skitskraj för att klippa mig här nere nu. Mina har varit på två ställen och klippt sig och inte alls varit nöjd på någon utav ställena :( jag som är så jävla kräsen när det gäller sånt! Men man får väl se?
Mört eller ljust?


På bilden med mörkt hår har jag även lugg :)


Hjälp vad gör jag uppe nu?!

Klockan är redan fem i tolv och Bea har inte gått och lagt sig ännu! fan också, komemr säkert bli en tradig dag i morgon då om jag fortfarande är supertrött när jag vaknar. Nu är det bara 9 dagar kvar sedan kan jag klicka hem sängen från ikeas hemsida... Måste dock kolla upp vissa saker först :)
Nej seriöst! Nu är det verkligen bums i säng är ju super trött, men ahr suttit och tittat på ladder 49, usch så sorglig den var på slutet!
Nej nu är det allvar nu ska Beatrice sova! god natt gott folk!

Störande

Vet ni vad jag hatar som mest med den här staden och skåne i huvudtaget? Man måste verkligen ha bil för att komma någonstans. Dtstör mig enormt då jag varken har körkort eller bil. Jag vill ju åka till Ikea, för att köpa sääng, ist måste jag som inte har körkort beställa via nätet även fast ikea bara är 6 mil ifrån. I stockholm hade man bara behövt ta tunnelbanan till skärholmen och sedan buss därifrån. Elle råkt pendeln till bakbarby och åkt buss där ifrån eller buss i huvudtaget till ikea beroende på vart ifrån man kommer. Men nej det fungerar tydligen inte så här. Så nu är det ikeas hemsida som gäller den 25e bara för att man inte har körkort, hade ju helst velat testat sängen först så att jag vet att det blir bra..

...

Idag är det söndag som egentligen vore vara en vilo dag då man bara ligger och slappar. Fast idag måste jag gå och handla mat i denna stormen. Känns inte alls bra, men man måste ju dessvärre ha mat.
Helgen i sig då. Har varit riktigt bra. Igår förade vi först hos crille klaras pojkvän. Sedan åkte vi till biljarden. Kvällen slutade dock inte som vi tänkt oss då en av tjejerna hamnade på akuten. Det hela började med att hon var väl lite för rund om fötterna och bestämde sig för att dra iväg crilles killkompis som hade flickvän. Då tycker man ju att han ska fan säga nej och tänka på sin tjej men nej han drar iväg med henne, de bestämmer sig för att käka mat då säger tjejen att nej du borde nog inte följa med mig hem, vad gör då killen? han drar utan att försöka sätta in henne i en taxi iaf. SÅ mycket gentleman var han! Så jag blir skit sur och bestämmer mig för att möta upp tjejen i stan där hon står själv. När vi ska gå till bussen och åka hem så får hon jätte ont i magen och kan knappt andas. Så vi sätter oss på en bänk och ja, ska väl egentligen inte gå in på hela historien. Det hela slutade iaf med att polisen åkte förbi, såg att hon inte mådde bra, vi åkte in till akuten och sen kom  en annan tjej och hennes pojkvän dit som har kännt den här tjejen i flera år. Det slutade dock lyckligt men var fortfarande skakis när jag gick och la mig, kände mig fortfarande grymt orolig fast hon endå bor relativt nära. Tjejen mår bra nu vilket glädjer mig enormt och vi fick åka hem efter en timme på akuten. Tackar gud för att det inte var något så pass allvarligt att hon skulle behövt operera.
Däremot den där killen skulle jag aldrig mer vilja se. Hur kan man lämna en berusad tjej bara sådär? utan att hjälpa henne till buss,taxi eller vad som helst egentligen. Tänk om hon skulle fått för sig att gå hem själv? Och vad hade hänt då om hon hade fått ont?Usch, det vill jag inte ens tänka på!

förra fredagen i bilder

Här kommer lite bilder från förra fredagen :) Titta och njut! haha


hahah Alden förlovad? Ja jo visst!

hahha måste bara dela med mig av detta. Aldens bästa killkompis skrev till mig näär Joseph var här.. Så roligt han bah: Alden hälsar. Jag bah: men han kan dra. Han kan inte komma och gå som han vill. Han bah: Jag ska hälsa att han är förlovad. HAHHA WHAT?! Vem fan förlovar sig med honom var min första tanke. Den andra tanken var aa jo just det och den tredje var vad ska hans mamma säga? Visst jag ville dela mitt liv med Alden men vette fan om det skulle varit så smart. Och ofta han skulle förlova sig med ngn bara sådär! Hahaha, killarna de är bra roliga ibland.
Måste bara säga en sak.. Josephs kropp hjälp! Ge mig luft någon.. hahaha fan avd fin den är! Älskar hans klädstil :P Men men ;) Killar ska kunna klä sig :P Inga jävla dragkjedsbyxor som Alden har inte bara ett par av utann två =/
Nej nu är det kanske dags att sova, är helt slut. Hela mitt rum luktar perfym, ja hela är väl att ta i 8 kvm lixom hahah.

aj aj!

Huvudet dunkar som en bongotrumma just nu. Gör så fruktansvärt ont!
Helst av allt skulle jag vilja lägga mig i ett svalt mörkt rum och bara blunda. men det går ju inte då mitt rum är stekhett och jag väntar besök.
Men men vi får väl se hur denna kväll slutar. hej och hopp såålänge!

Är du en smart tjej?

En smart tjej är nog hon som inte låter sig knäckas, inte tänker med hjärtat och håller i trådarna för visst är det så. Att om en tjej t ex vill åka till ikea och han inte vill ja då vet man ju vilka knep vilka man ska ta för att de ska åka dit och vill man att de slka åka 25 mil för att träffa än, ja då vet man ju hur man ska göra ;) Så allt gäller helt enkelt omvänd psykologi och smarta drag.  Frågan är: Hur smart är du? Vem springer egebntligen efter vems visselpipa? Eller har ni kanske det så fantastiskt bra att bådas talan är lika mycket värd? För det är väldigt sällsynt.

yeah i know i´m pathetic, haha.

Hahhaha hur patetisk får jag egentligen bli? Ja har ju misstänkt att Alden har något förhållande med Hannah ( en tjej som jag inte orkar dra historien om just nu ) så hahahah, jag fick för mig ngn dag att jag skulle fan kolla efter själv! Sagt och gjort, slår in hans mejladress och ska försöka slå in hans kod som jag trodde jag kunde! Snacka om nitlott! Antingen har han bytt lösenord eller så har jag glömt bort ngn siffra! hahahah. Snacka om att sjunka lågt! Fast vad ska man säga? Jag ville ju veta! Han pratar ju inte ens med mig längre! Så då var jag ju tvungen att tänja på reglerna lite. eller ja, iaf försöka!
Så kan det gå när Bea blir fundersam och plötsligt dumpad! Snacka om en tragisk historia! Fast det ska gudarna veta, jag har ALDRIG gjort ngt liknande förut med att försöka logga in på ngn annans sida för att få information jag vill ha.
 Ja man ser ju iaf inte lika patetisk ut som man kände sig just då! HAHA

yes sir!

Tomt,blangt,inget där.
 Ddag i skolan så höll jag på med min chokladfigur och försökte få på den kläder, det hela slutade med att jag började med att göra en säng i choklad, får se hur detta slutar.
Idag när jag vaknade ville jag bara dra täcker över huvudet och somna om, det blev ju knappast bättre när man märkte att det spö regnade ute.
I ain´t a bitch but you force me to be one..
Mamma skickade ju ner gardiner till mig igår, så nu har jag och Jonathan satt upp dom :) Så nu har jag suttit på ikeas hemsida och tittat på lite mattor och tavlor med :) Skulle vilja ha en hyll eller typ något skåp jag kan sätta på väggen med :) Många tycker kanske det är dumt att fixa så mkt med ett studentrum, men klart man vill ha hemtrevligt! Ska ju trots allt bo här i ett tag nu. Så det lär nog bli en rätt rejl beställning där ;) Eftersom jag ska köpa säng med :D Fast man behöver ju inte ta allt på en gång.
Har pratat med Sara idag med, hon kommer troligen inte enr hit som vi sa men men.. Hon och jag får väl ses på jullovet, men hon lär väl jobba hela tiden :P
Kjell min gamla gymnasielärare har ringt mig idag, så årskurs 3 ska tydligen åka ner och hälsa på oss i Januari. På en torsdag, härligt! När vi håller på att baka i bageriet.Hahaha.vet inte så mycket mer då jag i stortsätt gav telefonen till Göran (våran lärare).
Nu sitter jag bara här och väntar tills det ska bli den 25 så jag kan beställa sängen jag vill ha :D Två veckor kvar :P Men det bruukar gå fort :)

Idag är inte min dag

idag har vi haft choklad i bagerit. Var väl rätt kul. Men känner mig helt slutkörd, skulle kunna gå runt en badrock i två veckor i sträck känns det som. och inte gör ngnting. Så känner jag mig nu.
Var hos tandläkaren idag, trådarna bakom tänderna har hoppat den så höll på att skära mig på tungan, gjorde super ont. Så nu är det fixat. Sedan gick jag,Mina och Jonathan till ÖB och handlade lite granna och nu har jag precis lagat mat. Gick åt helvete men men..
Min rygg is killing me! bläääää

Helgen som gått

Helgen i all ära. Fredagen vart det ju lite party och på lördagen mådde ju alla PISS.. Så igår blev det bara biljard typ.. har nog aldrig haft så roligt på biljardhallen, oh jävlar vilken söt kille jag såg där, trodde jag ahde dött och kommit till himlen eller något. DAMN säger jag bara! haha.
Sara ska kanske komma hit om två helger :) roligt va?:) Frågan är bara vart hon ska sova haha..
Så vet på ett ungefär vad vi ska göra när hon kommer ner om hon nu gör det :)
Har pratat med Mina idag, hon verkar vara på att följa med till Ikea :) Så vi ska nog försöka dra i lite trådar i morgon.. hahaha ;)

I just can´t delite you, not now maybe later

Jag bilderna på oss kvar, kan inte delita. Fast det är så lätt bara trycka på "ta bort" så går det inte. Det är som att jag skulle radera allt då. Jag är inte redo för det ännu. Jag vill bara ta alla bilder och spruta röd målafärg på dom men det går inte. Alla låtar påminenr mig om oss. Ett oss som aldrig var bra. Kärleken till dig som jag aldrig kan glömma, du som svek, jag som svek. Dina lögner, våra lögner. Ändå ville jag att det skulle vara perfekt. Det var dig jag ville dela mitt liv med. Varför? För det var inte ofta bra. Jag vill bara ha dig! Som vi var förr, då inga lögner fanns, då tårar inte existerade. Då du var den enda som betydde något. Då du kunde ringa mig när du var på jobbet bara sådär. Nu är det helt andra visor. Du säger att du inte pallar med mig, när det är du som felat? Jag vet att du hört saker som inte är sant, fast visst saker har hänt men aldrig då vi var två. Jag ska inte ljuga jag har felat men du har felat mycket mycket mer. SÅ varför håller jag då kvar? Varför är dun´inte raderad. Varför har jag fortfarande bilder kvar på oss? När du egentligen har gjort mig en tjänst, för det här är det enda sättet jag kan gå vidare. Kort och sagt, jag har ALDRIG varit otrogen mot dig! Jag har ALDRIG ens varit i närheten, tro vad du vill.. Så är det. Då skulle jag inte sitta här och vara fly förbannad på alal äckliga människor som ska lägga sig i! Fan jag blir tokig på sån skit. Har du bevis? Nej, DÅSÅ HÅLLTYST! Så länge du inte har bevis, sms,inspelat telefonsamtal, bilder, vad fan som helst. Ja då vet du vart dörren är.
  Vad skulle jag vara utan dig?

Mår piss

Mår fortfarande piss, tydligen så är jag inte ensam, det roliga är att Karro som verkar ha varit fullast mår bäst idag.
Fårse vad kvällen bjuder på, får se om jag orkar ta mig till biljarden. Just nu är jag lite för seg för det.

Utekväll :)

Jag är helt slut! Igår efter skolan var jag så trött så bestämde mig för att ta en power nap :) Sedan ringde mamma och påminde om att jag skulle ringa Gunnila, min moster som fylde 50 igår. Så då gjorde jag det sedan så bestämdes det att vi skulle ut på krogen jag och några ifrån klassen. Så det blev förkrök hos Diana fast jag drack inget där utan drack ute ist :P Sen så tog vi en taxi till Banken, var en rätt trevlig kväll faktiskt. fast det är nog mest en engångsförteelse. Alltså skulel ju heldre velat gå till Grand men det får bli en annan gång :) Får typ flirta ner Sara eller något :P  Jag och Mina tog iaf en taxi hemmåt runt 1 då vi båda tyckte att man ska gå hem när det är som rooligast för då kan det inte bli sämre sen på kvällen :P Tror att vi alla hade en bra kväll igår :) Tyvärr saknades det ju två st. Men det kommer fler helger :)
Nej nu ska jag leta sängar! Sängen jag har nu är ju bara för hemsk! Så ska gå in på IKEAS hemsida och kolla nu :)

morgnonpigg? not realy

Har vaknat flera gånger under natten. Så nu är jag sjukt trött vilket känns sådär, tror att jag håller på att bli förkyld med så det känns inte heller bra. hade lite tid öve rnu på morgonen ( inte alltid man har det) så tänkte att jag skulle blogga lite :P
Idag är det fredag :) Ska nog ite gå ut idag utan bara ta det lugnt då jag känner mig lite dålig idag. Fast det är ändå skönt att det är fredag :) Så att man kan gå och lägga sig och ta en powernap om så önskas!
Nu idag så har vi typ bara teori, ja vi har typ 2 timmar i bageriet med :P
men nej nu måste jag kila, har ju fått punka på cykeln så måste gå till skolan..

.

Skriva radera, skriva och radera. Har för mycket åsikter och för lite vilja att skriva dom. För mycket känslor just nu. På söndag är det farsdag, vilken jävla skitdag egentligen.


Onsdag mitten på veckan

Idag ahr det varit en ok dag. Har varit väldigt trött hela dagen och inte kännt så stor arbetslust. Har varit på banken idag och fixat internet bank :) Så nu slipepr jag gå till banken varje gång och betala mina räkningar där :) Så det är super duper skönt! Efter skolan åkte jag och Jennifer in till stan och hon köpte hårfärg och sedan gick vi och åt. Vi har nog aldrig umgåts bara hon och jag sådär helt själva, ja förutom om Mina gått ner till tvättstugan själv ngn gång men det räknas ju inte :P
Så vi snackade en hel del. Så kom vi in på ämnet våra temperament. För ett tag seda bodde ju jag mina och jennifer ihop. Så blev jag och jennifer osams om ngt vid mataffären så jag gick bara därifrån och kom hem innan dom.. Så när Jennifer kom hem var hon fly förbannad och började skälla på mig. Så jag gick därifrån ( mig får man sällan en diskution med ) så hon efter hahah. Snacka om att bli jagad. Så mitt i alltihop står mina och skulle laga mat eller något. Sånt är rätt roligt att skratta om efteråt men då var det fan inte roligt.
Nej nu måste jag nog sova känner hur ögonlocken blinkar hela tiden.
Hade ju tänkt att Carlos skulle komma in på msn men nehepp det gjorde han ju inte :P Vilken diss hahha.
 Bjuder på denna glamorösa bild idag :) Skönheten har ju sina mindre bra dagar ibland med ;)


Hur ska jag få er att förstå utan att blotta hela mitt liv?

Hur ska jag få er att förstå? Bara för att jag inte är den gladaste mot er betyder det inte att jag är sur. Det betyder inte att jag är arg. Jag orkar bara inte mer snart. Jag vill hem till sara hon är just nu den enda jag verkligen kan prata med. Jag försöker prata med någon annan. Men orden komemr inte som de ska och allt blir bara fel. Känner mig utanför fast jag säkert inte är det. Känner mig osynlig fast jag vet att jag sällan är det. Jag känner mig som att ingen bryr sig och att jag är ensam på jorden fast jag vet att det inte är så. Så varför känner jag det då?
Det är svårt att förklara för en person hur man har det hemma utan att det låter för klyschigt. Folk säger ja men jag förstår dig. Gör du?! Vet du hur det kändes alla gånger jag sat och väntade på min pappa skulle komma men han aldrig kom? Vet du hur det kändes när jag trodde jag inte räckte till? Vet du verkligen eller säger du bara så för att detlåter bra? Vet du hur många gånger jag var arg på min mamma för att jag trodde det var hennes fel att min pappa inte träffade mig. Nu på senare år har jag förstått att det var inte mammas fel, hon är världens mest underbaraste människa. Det var bara hans fel och ingenannans. Han säger hela tidne jag vet att jag ahr varit en dålig papap. Vadå varit? Vadå missade jag något?! har du ändrat dig? För du har fan aldrig gjort det på 19 år och komme rinte göra det nu heller. han förstör  bara för mig hela tiden. Kan han inte bara försvinna? bara lämna min mamma ifred, hennes bekanta och allt anat. Varför gör inte socialen något när han mår psykiskt dåligt? Nej jag säger det inte för att han ljuger nonstop jag säger det för jag vet att han behöver omhändertas. Han behöver hjälp!!!

Tisdag andra dagen i skolan

Det känns som att för varje dag som går så åker man längre ner i tjärna, för ja, det känns som en tjära, den fastnar och stelnar men samtidigt som en jyttja då man bara sjunker ner mer för minsta rörelse man gör. Eller som när man på nyår ska spreja med glitterspray och det är tamigfan glitter överallt i hundra dagar efteråt! Så känns det just nu.

Idag har dagen i skolan varit rätt intressant då vi ahr fortsatt på våra chokladfigurer, ni ahr ju sett min första så den andra kommer väl om en vecka. Flera styckens gick sönder, folk svor och ahde sig ungefär i 8 timmar. Hur blev det ? jo hitils så har väl de flesta börjat klä på spansk choklad på derac cokladsskulpturer, någon har tillochmed börjar forma ansiktena. Så närsta vecka sätts det igång igen, mer choklad, mer sötsug och ännu mera svordomar. fast visst fan är det roligt, fast som det alltid är, så är det ju mycket roligare när det går bra än när det går dåligt.

Måste verkligen plugga nu, hjälp känns inte bra det här. I morgon ska praktikpärmen lämnas in, Beatrice har ju såklart inte skrivit loggbok en enda dag! Duktigt Bea! Jumboidiot! har 25 dagar att skriva om tills i morgon. Måste även in på banken i morgon och betala hyran. Då man bor i Kristianstad så stänger ju bankerna kl 5 vareviga dag. Fattar inte riktigt det här. Allt stänger klockan sex på vardagarna, då ligger staden som en spökstad och det är endast fjortisar och jäktande föräldrar som Sedan gott folk så stänger affärer och allt kl 2 på lördagar och på söndagar är allt igenbomat och det enda som är öppet är caféerna. Roligt va?! Nog för att man är bortskämd med att komma ifårn stockholm. Men HALLÅ?!

hahha stod och lagade köttbullar och makaroner idag när jag kom hem efterskolan. Blev två matlådor och en måltid samt macaroner över till Jonathan då jag gjorde aldeles för mycket! Det roliga är att mina köttbullar är tydligen något av det godaste köttbullarna Jonathan ätit på länge, ska man då säga att ehm du det är första gången jag gör hemgjorda köttullar? hahah. Sedan var mina macaroner väldigt goda med tydligen hahah. Men det roliaste var ju att jag ringde mamma två gånger och frågade hur man gjorde, så hade jag gissat rätt båda gångerna :P
Gott blev det iaf :D Brukar koka mina makaroner med en buljongtärning ist för salt och olja :) Blir så mycket godare, speciellt om man köper billiga makaroner.

Praktikpärmen.

Jag känner mig ledsen och nästan besviken. Jag fick G i praktiken när Åke var där, sedan fick jag ett omdöme av praktiken som jag själv hade bett om då det var bättre än G.. Så som jag fattade fick jag G pågrund att att jag hade fuskat med min pärm. Medan de personer som även de fuskat med sin pärm fick VG.. Så varför får jag G när ngn annan får VG för exakt samma sak? När mitt arbete var VG? Nej det där förstår jag mig inte på.Favoritiserar läraren vissa elever då? Eller vad är det frågan om? Borde det inte vara lika för alla? Eller har jag missuppfattat hela situationen. Kanske var hennes pärm bättre än min. Det vet jag ingenting om.. Men jaja, man undrar ju iaf.

Back in town..

Sådär, nu äär jag nere i Kristianstad. Har nästan hämtat allt från Mina och Jennifers lägenhet. Ska nog dit i morgon och hämta resten.
Tågresan ner gick rätt bra :) Kunde dock inte sova på tåget som jag hade planerat. Sedan ahde jag ett väldans problem med att få tag  i taxi, men det gick ju bra tillslut :) Så nu är jag halft färdig installerad här inne. Gillar dock inte sängen så ska nog försöka fixa en ny om jag känner att jag ska bo här hela skolåret ut, men det återstå att se :P

RSS 2.0