.

Pause. Just nu vill jag bara trycka på paus. För jag orkar inte. Jag ångrar saker jag gjort. Men nu går de inte att göra ogjorda. Känner mig trasig som låtit det gå till den nivån det gjort.

Sjuk... igen!

Självklart har jag gått och blivit sjuk! Näsan rinner som självaste niagrafallet. Kroppstemperaturen går från noll till hundra. Ena sekunden fryser jag sönder mig för att sedan svettas som en gris. Halsen känns som att jag svalt en biljardboll som utsöndrar salt.
 Så nu sitter jag här hemma i soffan i mjukisklädsel och har precis bryggt en kopp varm choklad. Funderar även på att göra lite iste och ha i kylen då varmt och kallt är bra för halsen :)  Men nu ska jag krypa ner i sängen och bara mysaaaa sönder mig med mig själv. För jag känner mig helt slut och ska ju bara jobba 5 dagar till sedan semester för min del. SÅ ja, måste hålla mig frisk i 5 dagar. Plus att jag vill vara frisk på min semester med :)


helgen går fort

Varför går helgen alltid så fort? Känns som att den börjar för att sedan ta slut två sek senare.
Igår blev det en sväng till Ikea med mamma :) Köpte en byrå då jag inte får in alla kläder i garderoben. Dock så orkade jag inte skruva ihop den. Så nu ligger alla delarna på mitt vardagsrumsgolv. Fårse om jag orkar skruva ihop det nu i veckan.
På eftermiddagen hämtade jag upp min kusin när jag lämnade av mamma. Jag och kusiiiiinvitamin åkte hem till mig,käka pizza,drack vin och åt massa chips och dipp :)
Så idag blev det oplanerad söndagsmiddag med mamma och Bernt :)

Ja jag säger då det

Ibland blir man bra trött! Idag i expressen kan man läsa om en 22 årig kille som dog. Han dog i en mc olycka. vilket iof är väldigt hemskt. MEN kan inte riktigt tycka det i det här fallet. när man åker ifrån polisen i 250 blås mot både enkelriktat och rödljus. men sin 17 åriga flickvän bak. Ja visst du kan hänvisa till panik om du känner för det. MEN den grabben hade inte rent mjöl i påsen. Men att skylla detta på polisen. Säga att det är deras fel att han är död. ja, jag har iaf svårt att se att polisen tvingade upp han på den motorcykeln, så att de fick använda de flesta resurser de hade för att försöka fånga honom. nej, det händer nog mest i filmer.
 Fast jag ska inte dömma honom. Mitt ex åkte även han som 22 årig kille mc utan körkort. Bil med för den delen. men inte körde han upp i 250 blås när jag som då 18 åring satt bakpå.
 Men ja, folk kommer sörja honom. För han dog väldigt ung. Alla har rätt till att sörja en människa som dör. Men hans agerande var långt ifrån rätt.


Patetiskt,tragiskt och ja, de borde faktiskt skriva idiot i ditt pass

Asså jag orkar inte! Det är så jäkla tragiskt. När man får höra att folk går och baktalar än bara för att de ska verka bättre själva. Men att de ska ljuga om vart de jobbar till folk bara för att de skämms. Nej usch bara tragiskt. Orkar inte med folk som ljuger. Vill inte ha folk nära inpå som jag inte kan lita på. Speciellt när det redan är problemet för mig.
 Så jag kan säga såhär. jag antar att sara är här för att leta ledtrådar varför vi inte talas vid. Ja nu kanske du fått en aning. Men jag kommer aldrig berätta för henne vem som sa det eller vad som sas. För i mina ögon är det onödigt när man vet att personen inte har ryggrad nog för att stå upp och berätta sanningen.

Börjar få ordning lite mer och mer

Veckan har verkligen gått fort. Har nu äntligen fått upp mitt badrumsskåp. Jag har ju världens bästa mamma :) Som kom hit och hjälpte mig :) Hon är så himla gullig. Försökte tjata till sig min tvätt. Men jag lyckades behålla den och tvätt tid är bokad i morgon. Det känns så skönt att listan med saker som man ska köpa bara minskar och minskar. Nu är det bara 2 byråer,2 vitrinskåp och en tv bänk som fattas :) Mattor och sånt kan jag ta sen i höst. Lite dumt att ha mattor på golvet när det är finsk bastu här hemma. ja, sedan får jag se om det blir så att jag även köper lite tavlor. Men jag ahr så svårt för sånt där. Gillar inte människor på tavlor då det känns som att de tittar på mig. nej fy, då kan jag inte sova. Även om det är fint, så nej tack :) och eftersom i två av tre rum ( om man inte räknar med badrummet). Så är det ju blommiga fondväggar. Så kan inte ha blommor på väggarna då heller haha.
 Nej nu borde jag tänka på middag. Dock är jag inte ens hungrig. Men har lite räkor i kylen som måste ätas upp. Så det får bli det och något ägg :)


Hunnit med mycket idag :)

Idag kom äntligen min nya soffa :) Så min mamma kom hit för att kika på den. Hon bjöd på hämt mat på tai restaurangen här vid mig sedan blev det att sätta ihop soffan :) Så nu är det riktigt fint där inne :) Bara tv möbel,byrå och en matta som saknas där inne samt en taklampa. Så det börjar te sig nu :D
 Sen skjussa jag hem mamma och Sedan gick jag en 40 min promenix. Orkade inte mer. Är för trött pga sömnbrist. Så nu har jag precis gjort en matlista vad som ska inhandlas från extrapris bladen. Kanske borde kolla bladet på jobbet med? haha. det har jag inte ens tänkt på. Har även bokat en tvätt tid tills på torsdag :) egentligen är det långt ifrån akut. Skulel kunna vänta typ 3 veckor till. men tar hellre lite i taget än att få stå hur länge sen helst och bara tvätta. Nog för att jag är barnsligt förtjust i det men ändå :p haha.

Superkvinnan!

Vet inte hur jag orkar. Känner mig som superkvinnan. Har sovit max 4-5 timmar pernatt och även fast att jag är supertrött så vill jag inte lägga mig ännu. Har kommit in i en dålig cirkel där jag sover lite på nätterna och någon timme på dagen. Även om jag känner mig så trygg i min lägenhet. Så är det otäckt med alla konstiga ljud!


det gör fruktansvärt ont

Det gör ont i mig. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Känns patetiskt att sitta och gråta själv i en lägenhet på andra sidan stan. Borta från familjen. Brytit kontakten emd C. Vad trodde han? Att jag skulle stanna kvar? När han använder mig som en gammal kökshandduk. När behovet finns där och de nyare handdukarna är slut. Sa som det var igår. Antingen blir jag hans flickvän eller så är jag inte rätt person för honom. Han sa att han inte var redo. Fast att det var HAN som kom den där regniga torsdagen innan midsommarafton. Klockan var 7 på morgonen. ja jag kommer ihåg. Det kändes som om hjärtat skulle stanna. samtiigt som att kroppen skrek åh nej, inte han. Men så sa han att han hade saknat mig. Att han inte kunde sluta. Att denna gång ville han satsa. Att han förstod om jag inte ville. Men jag ville.
 Nu sitter jag dock här. Känner mig lurad. Han ljög för att fylla sina egna behov.


 Nej mig får du aldrig igen!

Ensam är stark, eller?

Det är svårt att lära sig att vara ensam. Sådär på riktigt. Att vara ensam själv några timmar är ju en sak. Det har de flesta av oss varit någon gång. Men nu menar jag att vara riktigt ensam. För nu när jag bor själv märker man verkligen av det. Jag äter frukost,lunch och middag själv. Jag sover själv. Allt som jag är van att göra med någon gör jag helt plötsligt själv. Eftersom jag är sådär jätte social utav mig så är jag ju sällan själv. Men nu, fan jag är ju jämt själv hahah!


Det är bra ansträngande att flytta och dyrt med!

Fy vad jag är trött! Det här tar på krafterna. Sov så extremt dåligt inatt. Var för varmt i lägenheten så vaknade upp ett flertal gånger under morgonens lopp. Tills jag tillsut bestämde mig för att rulla ur sängen. Måste säga att det ändå är rätt skönt att vara ensam. Bara få njuta utav tystnaden :)
 sen har jag åkt och träffat min lilla mamma idag med :) Fyndade ett bord och två stolar till balkongen på Jula. Det skulle egentligen kostat ca 500 kr. Men fick det för halva priset då det var utställningsexemplaret. Blev även lite annat krafs på Rusta och i morgon Ikea. Fy fan vad det är dyrt att flytta! Inte bara att du ska ha möbler.. Men du ska ju även ha mat, toa papper, rengöringsmedel och massa annat. Tur att jag faktiskt hade mycket redan. Annars hade det ju varit katastrof för mig ekonomiskt.
Fått leva på makaroner med makaroner typ.. knappt det :S

Nyinflyttad

Så är man nyinflyttad! Dagen har varit händelserik. Vaknade tio i sju i morse och än har jag inte krypit till kojs. Min kära mamma och hennes särbo hjälpte till. Vilket jag är ytterst tacksam för. För annars hade det nog aldrig gått. Skulle aldrig kunnat få upp sängen själv för trappan haha. Även om jag var bra arg där ett tag. Så gick allt bra tillslut :)
 C var här en stund så har precis kommit hem efter att ha skjussat hem honom. 
 Det var mysigt att ses även om det gör ont i mig. Jag vet inte vad jag ska säga. Hur mycket vågar jag berätta vad jag tycker? kanske är det bäst att vara tyst? Se vad som händer. Även fast att jag bara vill vara nära. Jag vet exakt vad jag vill. Fast jag känner att han inte är där ännu, eller? usch, nej det är jobbigt att tänka så.
 men nej, nu ska jag krypa ner under täcket. Lyssna på musik och bara njuta utav lugnet. För morgon är det en ny händelserik dag :) Men först några timmars sömn :)

jag vill hem nu!

Ännu en natt med dålig sömn. Sängen här nere är så jäkla hård att det känns som att ligga på golvet. En eller två nätter går väl an. Men nu har jag varit här i 11 dagar. Vädret är inge roligt alls och nej jag bara längtar hem nu! Det ska inte vara fint väder här nere på hela veckan medan i sthlm ska de ha upp mot 23 grader varmt i morgon emedan vi bara har upp till 16 grader varmt. Så då kan vi lika gärna åka hem tycker jag. För vad ska
man göra här nere när vädret är pissigt? Mitt humör är även det i botten då jag inte sovit ordentligt på flera nätter.


Svårt att hålla reda på dagarna

Nu när jag har semster är det svårt att hålla reda på dagarna. Får försöka påminna mig själv om vilken dag det är. Dock går det inte så bra alla gånger. Fast idag är det Söndag och C fyller 24 år :D Det är också den tråkigaste dagen här. Det är molnligt och inte sådär jätte varmt. Ja, jag saknar sthlm nu. Något fruktansvärt. Jag drömmer om stockholm jag drömmer om människorna där. Jag tröstar mig med att det bara är 3 dagar kvar tills jag står på stockholms mark. Jag tröstar mig med alla söta sms jag får från min finaste C :D Alla samtal jag får från mina vänner och mejl. För ja, jag vet inte riktigt vilka dagar det är. Men jag vet att snart flyttar jag och C fyller år :D


denna kurs skulle jag vilja gå :)

Jag har suttit i mina funderingar nu ett tag och googlat lite på lite kurser jag skulle vilja gå på. Nu är det helt fel tidpunkt men skulle gärna vilja gå någon utav de här kurserna. Men eftersom jag har ett gesällbrev i bageri och i alla fall minst två års erfarenhet utav yrket. Så funderar jag på att först ta den kursen som bara är i 8 veckor. Och sedan får man se vad som händer därefter. fast jag måste erkänna att den kursen som är i 6 månader lockar mest. Men så duktig är jag nog inte att jag står pall för det. Vill börja lätt för att sedan känna att jag utvecklar mig.
 Hitta hursomhelst denna kurs http://www.learn4good.com/schools/french_pastry_programs.htm
Ni måste ju hålla med om att visst är det lockande? :)
Dock vet jag inte om jag skulle få vara tjänst ledig från jobbet pga detta. Man kan ju hoppas :)


Dumt utav mig

Egentligen är det dumt utav mig att sitta inne och kolla på tv när det är så fint väder ute. Men som alla vet som känner mig så är jag heeelt hookt när det gäller tvprogram och bakning och mat. men framförallt bakning. Så har suttit hela förmiddagen/eftermiddagen och tittat på kanal tre. Känner att jag bara vill gå in i ett bageri och latja lite. Leka och ha mig lixom. många år sedan man gjorde det nu. Nu förtiden gör man bara det som man vet går att sälja. Det är lixom mitt jobb och inte ngt man kan exprimentera med. Men får väl se till att göra mitt lilla kök till en bakyta när jag kommer hem haha :)
 För jag känner mig full emd ny insiration nu :) Så det är ju bra.

RSS 2.0