Lördag= party!!

Lördagkvällen för mig ser ut som så att det blir utgång med Sara och company. Hoppas på en superbra kväll!
Vet dock inte vad jag ska ha på mig ännu. Snart blir det väl att hoppa in i duschen. Sätta på lite musik för att tillfredställa själen så att säga :) Så man kommer lite i mode :)

Jobbade idag. ´Är egentligen ledig men hoppade in lite extra. Bästa är ju att jag får 100% ob idag för att det är lördag :) Det bästa med att jobba på handelsavtal. Inte många bagare alls som gör det :)
Ska jag vara lite ärlig så oroar jag mig lite om hur det kommer bli. Då jag bara har provanställning till 14 dec. Jag ska helt enkelt bara försöka göra mitt bästa. För jag vill bli den bästa jag kan bli så då måste man försöka sitt bästa :)

Sara honey remeber this? Roliga är att det ser ut som vi är lite pluffsiga. Kan ju erkänna för er då som läser detta att på den tiden drog jag 25 i jeans :S

Bröstcancergalan

Asså mitt hjärta! Jag är för blödig för sånt här.
Kollar på bröstcancergalan. En pappa förlorade sin fru i bröstcancer. Han hade 3 döttrar var av två av dom fick bröstcancer. den ena dog endast 28 år gammal! Stackars far! Det positiva i det hela var att den äldsta inte fick sjukdomen då den är ärftlig. Men ändå! fatta att förlora sitt barn sådär! Först även sin fru!!
ASÅÅÅÅ SHIIIT! Jag gråter! Fan vad ont det göööör!
Min moster hade bröstcancer. Som lyckligtvis inte spred sig. Idag är hon död sedan 6 år sedan tillbaka. Det var inte bröstcancern som hon dog av. Men att veta att en SÅÅ nära i ens familj haft det. Det är inte roligt.
Så nu har JAG bidragit med 100 kr till bröstcancer forskningen. Det är inte världens summa. Men tyvärr fick jag inte allt för hög lön denna månad annars hade jag skänk mer.

 Denna design är två år gammal. Nu i år är det ju blindskrift.

Vilken dag

Vaknade upp 30 minuter försent i morse. Sen så har dagen bara rullat på i samma stil. vet inte hur mkt saker jag tappat på golvet idag.
Har även varit så otroligt trött idag så kom hem vid halv fem och tvärslocka. vaknade sen upp vid tjugo i åtta. Skönt attb få sova me rätt dumt då man kanske inte kan sova i natt ist :/

Nu förtiden så känner jag mig blockerad. Stundvis så känns livet så himla bra. Andra stunder vill jag inte ens kliva upp ur sängen. Jag hör folk runt om kring mig prata med mig men jag uppfattar inte riktigt orden. jag går runt i min egan dimma.
Jag kan helt enkelt inget annat än att återigen tacka min mamma. Hur arg jag än kan bli på henne, på världen och allt annat så finns hon där. Även om hon inte alltid förstår så finns hon där.


älska älska älska!

Sara Kristina Nilsson Persner <3

 Ja vad säger man? 6 års vänskap och mer ska det bli!


nej

Jag vill bara skriva av mig precis ALLT. Vill att mina fingrar ska röra tangenterna och låta all smärta bara flödas ut. Kan dock inte. För nämner jag det med ord, öppnar munnen och pratar om det är det mer verkligt. Har jag det bara i hjärnan känns det mer som en jobbig dröm.
Därför blev det inget inlägg igår. För beskedet jag fick var för jobbigt att skriva/prata om. Vill inte ens prata med mamma eller Sara om det. Det blir helt enkelt bara fööööör jobbigt då.

November kommer snart och känns som att det kommer bli en jobbig månad psykiskt för mig. Bläääää.

I helgen blir det ju haloween fester runt om i sverige. Jag däremot har nog bestämt mig för att inte klä ut mig. Javisst är tanken rolig. Men nej, skulle inte känna mig bekväm i det. Bara malplacerad och ful. Även om det är Haloween i helgen.
Så tråkig är jag :)


Bilköp

Så har man precis kommit hem efter att ha köpt morbrors gamla bil. Ja jag och mamma köpte den tillsammans. Då jag behöver bilen varannan helg :P Nej, har inte skaffat körkort ännu. Bilen är till för att jag ska kunna övningsköra och för att mamma ska kunna skjussa mig till jobbet när jag jobbar helger då det inte går några bussar :(

Ska snart ta och hoppa in i duschen och hoppas på att huvudvärken släpper då jag ska till jobbet i morgon :)


Haloween nu i helgen :D

Det börjar närma sig Haloween :D Jag och Sara ska gå och kolla på utstyrsel i morgon :) vet inget tema ännu men något sexigt måste de tju ändå bli ;)
Jag älskar sånt haha! Så det lär bli,lösögonfransar,lösnaglar,massor med smink och läckra kläder ;) Kanske blir det att sätta på löshår med ;) Men kanske blir för mycket?;) haha. men det är ju faktiskt det som är kul. Att det blir som att man går in i en roll. Man är bara den personen för kvällen. Kan ju bli rätt läckert.
Hoppas vi hittar något roligt. Lär ju inte hitta något på buttericks direkt. Sist så var ALLA stl för stora. OK jag och Sara har båda två gått upp 10 kg. tror dock inte att det kommer att hjälpa hahah.
Kanske klär ut mig til hemmafru känns som att det passar rätt bra ;) men NEJ kan bli för tråkigt och sluta med att man inte känner sig bekväm ;)

Du sa en sak men verkar göra en annan

Du gör mig så himla förvirrad. DU sa att du inte kommer försvinna igen. Men nu är du onådbar som sist. Eller ja, jag vet ju att du kommer antagligen infinna dig på 54 på lördag. Men vadå ska jag behöva gå dit för att träffa dig? Inte riktigt min grej. Det är heller inte min grej att sitta och vänta på någon. Jag väntar inte jag bara kör på.
Antagligen är det fel. För mig känns det rätt. Så då är det rätt. Katt och råtta lekar får andra gärna tillägna sig åt men lämna mig utan för det.

Mitt stackars huvud

Så var man hemma från jobbety idag. Har haft ont i huvudet sen i gårkväll och det gör verkligen ONT! Så har knaprat alvedon och ska snart ringa jobbet för att säga att jag kommer i morgon. För även om det gör skit ont nu så får man ju äta 8 alvedon om dagen haha. Så nog fan ska jag försöka klara av morgondagen :) För känns som att jag varit borta för mycket nu.

Helloooooooo?! You´re are not telling the truth!


En fråga

Jag har en fråga. Inatt drömde jag att en fågel sket och att det hamnade på mitt hår. Vad fan betyder det? Att det ska hända eller att man känner sig äcklig och förnedrad?:S
Har nämligen aldrig varit me om det i verkliga livet eller i drömmarnas land.
MYSKO på hög nivå..

O boy you make me feel strange. I hate to not have the controll over things. So pleas, o boy, tell me how do you want things to be?

BOOORING!

Klockan tickar och jag börjar få riktigt tråkigt!Om ett tag kommer väl Agnetha hit, för att hämta en mascara mamma köpte till henne på båten. Sen så börjar ju Royal pains om 1 ½ timme :) Så har man något att titta på :)
För just nu är jag för seg för att göra något men jag vill ändå göra något. SUPERTRÅKIGT!

Lördags kväll på 54! :)

Gårkvällen var underbar!
Kvällen började med att jag åkte hem till Sara ör att fixa och trixa och dricka lite :) Fick panik när jag glömt sminkborstarna hemma och inte hittade Saras. Inte ville jag ju sminka mig med rouchborsten. Lyckligt vis så hittade Sara den och tillslut så var vi båda fit 4 fight :)
Kände mig super snygg och precis då kom jag på att kameran låg hemma! Så tyvärr inga bilder från igår :(
Vi gick till 54. Hade som sagt riktigt trevligt och kom hem drumlandes runt halv 3 vintertid.

Så nu ligger jag i sängen och äter godis samt glor på tv :) Ska väl ta och hoppa in i duschen snart för att känna mig lite fräsch :)
Ärligt talat TROTS att jag hade varit uppe i 24 timmar så efter 8 timmars sömn så mår jag bra. Jag var redigt full igår måste erkännas. Så är glad över att jag inte är bakis eller seg :) Bara söndags seg :)


Lördag

Ikväll blir det utgång med Sara och lite annat folk :)
Har sett fram emot denna kväll så nu är jag rädd att det ska bli helt knas.
Tvingade hur som helst på Sara ett par lösögonfransar idag:) vill ju inte vara själv :P men den muppen har ju redan långa ögonfransar men nu blir de ännu längre, förhoppningsvis haha. Det skulle ju se skit dumt ut om hennes var längre än de som är fejk :P
Köpte även en skit snygg body på JC :) Ja, självklart blev det lindex shape up strumpbyxor med! det är ett måste när man ska ha kjol! :)

Hoppas ni får en riktigt trevlig kväll :)

Jag säge riaf såhär : TEQUILA Sara? ;)

Ren slump

Av en ren slump kom jag in på en tjejs blogg. Hon hade lagt upp massa bilderpå hembakade bullar,kakor och annat. Det är faktiskt roligt at se på amatörbagare. Även om jag kan tycka att hembakta bullar inte alls är lika goda längre som jag tyckte när jag var mindre. Vilket är synd då jag verkligen älskade mammas hemgjorda bullar. Detta skulle jag aldrig säga till henne. Tycker bara att det är tråkigt att man som person i detta yrke ska bli så jävla kräsen. Kan knappt gå ut och käka efterrätt längre. Antingen smakar det skit eller ser för täskigt ut! OM man nu inte går på en riktigt schysst restaurang. Men eftersom jag och Sara oftast går till Fridays och liknande så brukar inte efterrätterna vara WOW,dessvärre.

På tal om Sara. hon ringde nyss. Vi snackade lite om i morgon. Föröskte planera lite på hennes 10 min rast. Gick sådär. Får bli mer snack om det i morgon. Ska bli riktigt roligt att fixa till sig ordentligt då det var år och dar sedan nu.

Jag som hade tänkt ha en mysfredag. Blir nog till att tvätta bort sminket nu och sedan sova! Så trött är jag :/

Så god natt!

Fredagsmys :)

Ikväll blir det fredagsmys även för mig! Fast att jag ska upp 4.30 i morgon, buah. Har handlat julmust!! Snacka om gott! Det blev även popcorn och annat gott som slank ner i mammas matkorg haha ;)
Till kvällsmat idag blir det macka med rimmadlax,skagen/kräftröra och givetvis ägg. MUMSFILIBABBA!

Idag gick jag in på kicks för att köpa lösögonfransar och lösnaglar. Blev dock en hel del smink också. har bliviti som galen i ögonskuggor igen. Fanns en period då jag hade alla möjliga färger. Nu verkar intresset kommit tillbaka igen :) Har hittat ett nytt varitmärke. Smashbox :) Dem har helt underbart smink!
 Synd bara att man har kort hår nu så kan inte göra så mycket frisyrer. Så det får väl bli nästa år förhoppningsvis! :) Då kan man fixa sig ordentligt. Orkar inte ha löshår på krogen. Känns så fejk då haha. Så träffar man någon, som tror att man har jättelångt hår. Så visar det sig att hälften är fejk :P Nej tack du! :P

 Den kvällen var sjukt underbar hjärtat mitt! <3



Bara jag?

Är det bara jag som ALLTID slår på kanal 6 när Paradise hotel reklamen dyker upp. Det är inte så att jag hinner se hela reklamen utan bara höra denna röst som säger " du vet att du vill titta". Så ja jag känner mig som att jag vill titta på något jag inte ens tycker om. är inte så förtjust i dessa serier. Det är bara den där rösten och vetenskapen om att jag inte har sett hela reklamen som stör lite.

Idag är det torsdag och i morgon kommer halva sverige krypa upp i tv soffan för att titta på deras favorit program eller bara deras fredagsprogram. Medan jag kommer krypa till säng vid 9-10 tiden för att sedan kliva upp runt halv fem för att åka till jobbet. Jag vill också krypa upp i soffan på en fredag och bara njuta av en helgs ledighet. Tyvärr har det rövats bort och Beatrice är nu uppsatt på lördag. På söndag är jag dock ledig så på lördag kväll blir det utgång för mig och Sara. Vi har bestämt att göra oss lite extra fina då vi sällan gör som så många andra tjejer. Står framför spegeln i två timmar bara för att lägga maken. Sen fortsätta till garderoben och prova minst 20 olika outfits. nej jag brukar pröva typ 4-5 sen kila in i badrummet för att med van hand lägga 15 mins makeup. Nu däremot så ska jag fixa ögon,läppar och så mycket annat i mitt vackra ansikte :) Sedan fortsätta till håret. Sen så blir det ju självklart kläder.
I morgon kommer lönen så kanske ska köpa en ny tröja? Vill ha en vit snygg tröja till kjolen jag ska ha på lördag :)


 det var länge sen man fixade sig så här mycket..

Aousch!

Fan detta är INTE bra. Min arm gör mer och mer ont. Kan knappt röra på den utan att den gör ont nu. De är typ helt stel med :S
Hoppas att det blir bra till i morgon annnars kan det bli rätt jobbigt.
Har ju hör ttalas om de som varit tvugna att sjuksriva sig efter de tagit detta vaccinet för att de mått dåligt. Ok, jag kände mig rätt snurrig runt 18 idag. Nu mår jag visserligen bra igen det är bara armen som spökar :/

Arga snickaren på kanal 5. Blir nog det programmet som kommer tittas på nu medan jag väntar på oskyldigt dömd.

Two days left!

Om två dagar kommer lönen :) Ska bli riktigt trevligt även om jag inte kommer få så jätte mycket denna månad. Måste börja spara nu. För man vet aldrig vad som kan hända. Då jag inte blir fast anställd fören i mitten av december. OM jag nu blir det vill säga :)
Så då är det alltid bra att ha lite extra money on the bank ;)
Skulle vilja öppna två konton :) ett resekonto och ett övrigt konto som ska gå till när man flyttar till eget, körkort etc :P
men detta är bara planer. Måste börja genomföra dom med :)


en rätt korkad fundering. Många runt om i sverige säger ju : Schex ist för Kex. Då de säger ja men du säger ju tex schök och schörkort. Ja men inte fan säger man schö ist för kö. Eftersom att alla K:n i sverige utalas inte med SCH ljud.
Så nu är det sgat med :P

Ingen knorr eller svinöron här inte! :)

Idag är det Onsdag vilket betyder att jag varit ledig. Om ni tror att jag bara latat mig hela dagen så har ni helt fel.
Började morgonen med att infinna mig på Ersta sjukhus kl 9 för ultraljud då jag har haft problem med magen. så var tvungen att fasta i sex timmar. Vilket betyder ingen frulle för Bea. Allt såg bra ut i min lilla mge och det hela tog bara några minuter.
Blev frukost på Delselius i gustavsberg. Varm oboy och macka med ost och skinka. MUMS!
Fick sedan för mig att besöka Systrarna Delselius. Så åkte dit. Personaldörren var öppen så jag klev bara in och överraskade dom :) Var där i över en timme. Stod och prata om nya jobbet. Vad alla hade gjort. Jag berättade om våra gigantiska maskiner och enormt stora satser av allting.
Var hur trevligt som helst att träffa dom. Var tvungen att röra mig runt tio i tolv då jag skulle infinna mig kl 12-12.20. Så när jag kom dit vid 12.20 höll de på att plocka ihop så jag var sista personen. Även det tog bara några minute.r Så nu kommer inga svinöron eller knorr på mig här inte! :)
SEN så åkte jag hem och slocknade på störten :) Vaknade runt 17 för att sedan äta en macka och titta på Las vegas :)

Tick tack tick tack

Så är andra avenyn slut och som vanligt kommer jag att åg och vänta tills att nästa avsnitt kommer. Den serien berör mig. Jag känner igen mig och jag dras med i deras liv och historier. Denna serie är en serie som jag inte klarar mig utan i dagsläge.

Klockan tickar på som vanligt och jag börjar bli trött. Magen kurrar inte längre utan den är mitt och belåten. Även om jag känner mig dålig som åt så sent. För ja, det är svårt att efter så många år ha brytt sig om vad man ätit helt försöka sluta. Jag lät mig själv förfalla under en period då jag ville att folk skulle se MIG inte mitt skal. Utan den JAG är som person. Nu har jag insett att mitt yttre betyder så pass mycket för mig. Fast på något sätt vill jag ha min kärlek till mitt yttre för mig själv. Jag vill inte att någon ska älska mig för mitt yttre bara för att jag har lärt mig att det är lättare att älska mitt utseende än mig själv. För ja jag tar den lätta vägen jag vill inte krångla till det. Naser att de personer som tar den krångliga vägen är anitngen modiga eller har för grått liv och måste få något att bita tag i.

Mamma jag vet att jag stöter bort dig. Det är lättare så ibland. För jag vet inte hur jag ska reagera och då går det ut över dig fast det är mig själv jag är ag på det. Främst av allt är jag arg på min pappa och då blir du lidande. Jag avskyr när jag gör så. Har väl egentligen alltid gjort så. Även om du är den viktigaste personen i hela mitt liv.

Jag försöker få allt gå runt. Jag vet int eom jag försöker eller bara försöker drömma mig till det. Jag vet just nu vakren ut eller in.

Klockan börjar närma sig och magen kurrar

Yeeey klockan börjar närma sig nio och Bea är nyduschad! Sweet :)
Nej nu börjar magen att kurra. Kanske för att jag vet att jag inte får äta på skit länge i morgon. Fan jag kommer ju döööö. Eller iaf känna mig helt utsvulten. Så ska nog gå ner och rota i skåp och kylskåp och se om jag hittar något gott :)

Är fortfarande besviken.

Tisdag = ledig i morgon och andra avenyn i kväll :)

Idag är det ju tisdag vilket betyder att jag är ledig i morgon och att det är andra avenyn på tv kl 21 :)
Så ska snart ta och hoppa in i duschen :) tvätta bort sminket och svida om till en stor tröja och mjukis :)

I morgon blir inte direkt en slapp dag. Ska till doktorn kl 9 i morgon för min mage och får inte äta på 6 timmar innan. Det kommr vara klart runt halv 10. Så den som stöter på mig då eller tänkt ringa. Låt bli. Kommer ha världens sämsta humör.
Sen så ska jag vaccinera mig för svininfluensan kl 12. Jag som hatar sprutor :S
Komiskt att jag fick besked om dessa doktorbesök igår. Bara rena rama turen att jag är ledig i morgon.

Fan är man inte skit sur för sitt schema så är det för att man kanske inte får ledigt för att hämta sitt gesällbrev. Ni skulle hört hur han lät. Som om det var mitt fel att vi skulle hämta det på en fredag. Inte så att jag valde dagen. Han tyckte det var konstigt att jag skulle ta ledigt för det. MEN HALLÅ?! Skåne är 60 mil ifrån. Inte direkt gångavstånd. han har ju läst mitt CV och sett att jag tagit gesällen där. Så var tvungen att förklara för honom att jag skulle hämta det i Skåne. Då säger han: Jag måste tänka på det här. Vad finns det ens att tänka på?


 This things only makes me truble but i love it!

Full rulle

Jag kommer från och med nu jobba i bageriet. OM jag förstått rätt. Då Johan ville byta och jag älskar att baka! :D
Så idag var det full rulle i bageriet. Jag försökte mitt bästa men det blev lite fel. Tappade lite bröd på marken. Satte in två bröd i samma ugn som inte är så jätte bra att baka tillsammans men det gick bra tll slut ändå och jag fick beröm. Vilket verkligen glädje mig. Har inte direkt fått det på länge. Så ja det var roligt. Vilket får mig att bar vilja fortsätta.
Det som fick mig lite förvånad idag avr väl att FC (försäljningschefen) inte var så jätte glad över att jag sökte ledigt 4 dec för att hämta mitt gesäll brev. Så vet inte ens om jag får ledigt nu. Vilket jag bara måste få. Sökte bara för en dag så kan bli att jag bara åker dit hämtar det och sen måste skynda mig hem.
Så idag lämnade jag in en ledighets ansökan då man måste begära ledigt en månad innan. Så hoppas att jag får ledigt nu 4 dec.


remember when?

Är helt slut! vaknade runt tjugo över ett idag efter att ha varit uppe i 22 timmar. Så nu ligger jag i sängen och har väldigt ont i mitt högra öga. Har ingen aning om varför.

Igår blev det bio med Sara. Vi såg på Fame :D Den vad sjukt bra! Ville inte att filmen skulle ta slut:P Efter det blev det en eller två drinkar på fridays.
var väl hemma runt två i natt. Eftersom de har bytt plats på där 492 går ifrån så hittade inte jag den så fick bli taxi hem. Mannen jag åkte mer var så läskig att jag drömde mardrömmar om honom i natt :S Eller snarare hans ansikte. Han var ju trevlig och så :P

Eftersom att de har fixat med mitt schema så är det helt skumt! Blev informerad när jag började att jag bara skulle jobba var fjärde helg. Nu helt plötsligt ska jag jobba varje? Är så jävla arg på det att jag blir tokig. Därför är jag ledig idag eftersom jag jobbar på lördag. Kul " hej och välkommen till företag X här får du inget liv och välkommen till våran sekt" SÅ känns det. ledsen men jag ahr redan en religion så behöver ingen sekt för att känna gemenskap. Det har jag familj och vänner till :)

Enda anledningen till att jag stananr kvar är för att det är ett jobb. Detta kommer förstöra mitt intresse inom detta yrke. Men men that´s life i guess.

..

Skriva en rad och radera, skriva en rad och radera. Om man bara kunde radera dig.


Jävlaskitshelvetes idioti!!

Ilskan kokar i mig. Känner hur jag bara vill explodera. För det är ju alltid kul att bo under samma tak med någon som har skygglappar för både öron och ögon. När man inte vill bry sig om vad den andre människan har att säga.
Det är aldrig : Jag förstår dig. Utan bara att man ska uttrycka hur dum i huvudet man är. Är så jävla trött på det.

Klarar inte av detta mycket längre. Vill bara sluta mina ögon. Försvinna för ett tag. Vakna upp när alllt är bra. Vilket det aldrig kommer bli.


På rätt väg?

På tv är idol igång förfullt och volymen är hög. Ikväll är det MJ tema :) Snacka om svårt. Han hyllades världen över. Så nu ska de göra covers på en av världens bästa sångare genom tiderna. Good luck!

Jag har bestämt mig. På måndag kommer det att ske. Det finns ingen återvända nu. Jag måste göra detta. För just nu gräver jag min egna grav för varje stund som går.

Jennife ringde idag. Jag saknar henne något enormt. Hon skulle kolla om vi kunde ses i helgen men jag jobbar fram till Onsdag så det lär inte ske :( Så vi måste ta och ses väldigt snart tycker jag :) en tjejen har en plats i mitt hjärta kan jag säga er! Hon är en av de snällaste och vänligaste jag träffat. Finns nog ingen som är som hon! :)

Min mamma betyder världen för mig. Ibland blir jag tokig för det känns som att hon inte förstår mig. Det är ju svårt att sätta sig in i en annans situation.
 Min mamma är min hjältinna! Hon är den personen som ALLTID ställer upp och hon finns ALLTID där oavsett vad. Så det tackar jag Gud för. Att jag åtminstonde har en förälder som verkligen är en förälder.
Hon har fått varit både mamma och pappa för mig. Hon har sett till att jag hamnat på rätt väg även om det varit så nära ibland att hamna på sidospår.
Tydligen har jag en djävul i min. Då mamma berättade att en gång när jag var liten så kastade jag en hamburgare dr vi åt och en annan familj fick den i huvudet. Skönt att veta att man faktiskt lugnat ner sig. Jag kommer inte ihåg något av detta och tur är väl det. I dagens läge skulle jag inte slänga en hamburgare i någons huvud för att jag tappar humöret.
åren går och man blir äldre. Klokare kanske man inte blir för varje år. kan ju inget annat än att hoppas.

 Älskar dig mer än livet själv!

--

jag känner mig blind i ett mörker som inte finns något ljus i. Jag kan inte slappna av. Jag känner att denna långa väg inte ens har börjat. Jag känner mig rädd. Jag känner mig blottad och jag känner mig osäker inför en period som jag inte vet vad som kommer hända i huvudtaget.
Det finns så mycket jag vill uppnå och så lite som blir gjort.
Jag är trött på allas gnäll och tjat. Jag är trött på att vara trött på mig själv för att inget blir gjort. Jag vill bara få en normal tillvaro igen.

Vad är det för dag idag? en bra dag :)

Jag känner mig rätt nöjd idag. Ok, jag jobbade över 1 ½ timme idag och tog inte ut hela min rast. men jag HANN med allt jag skulle göra TROTS att jag var själv i kondis och det var faktiskt rätt mycket att göra :) Så jag är inte riktigt där ännu att jag kan klappa mig på axeln. Är däremot inte kvar i gråtfärdighetstadiet. Kanske kommer igen sen, ingen aning. Just idag känns det hyffsat bra :)

I morgon jobbar jag 8-17 så snacka om att jag har sovmorgon!! SÅ skönt :D
 Kommer vara kort om folk i helgen pga olika orsaker så det lär bli rätt mycket slit i morgon för att vi ska ligga bra till på lördag. Så då kommer den där sovmorgonen alldeles perfekt. Verkar däremot som att jag slutar 17 varje frdag? Hmm.. Något att kolla upp :)

Måste bara tipsa er om världens goaste tvål!! Nämde för någon månad sen att jag fick ett test på tvål från Kings and Queens. Har gått och köpt den nu. kostar 75 kr på KICKS och är värd varenda liten penning! Trots att jag duschade för ca 20 min sen så luktar jag fortfarande riktigt gott. Oftast brukar ju lukten försvinna så fort man gått ur badrummet. Den finns även att köpa som lotion. Vet inte hur den luktar men lär vara lika bra :)





Fullt seriöst

Jag funderar hhelt seriöst på att säga upp mig. Vill inte gå till ett jobb som jag bara vill gå hem ifrån. Kanske borde prata med chefen? hmm.. Värt att tänka på.

Mötte upp Sara på stan run kvart i fem. Gick och käka och köpte en tröja på H&M. Sen så hittade vi även en jacka till Armin som han troligen ska köpa i morgon :)

Puckot glömde sitt ID

Så är man hemma en snabbis. Missade att plocka i mitt legg när jag bytte jacka i morse så får bli ett bankäreende nu i stan istället. OM de nu är öppna. Bara hoppas på det :) brukar ju vara öppet senare på torsdagar annars.

Ska bara fixa det sista sen möta Sara i stan. Vill shoppa! Men mår inge bra just nu och är super trött så lär ju inte bli någon shopping. Hoppas ändå att jag orkar det :)

Nej nu måste jag springa! Mer uppdatering kommer senare i think :)

fel sida av sängen

Den här dagen känns verkligen inte bra. Vaknade på fel sida av sängen och är alldeles för trött för mitt eget bästa trots det att jag sovit i 10 timmar.

Doktorbesök idag. Får väl se om de hittar något fel denna gången då. Tror inte det men man kan ju alltid hoppas så att man vet varför man mår som man mår.
Får inte glömma att gå till banken idag heller. Så att jag kan betala in en räkning. Då det inte funkade när jag gjorde det via nätet.


Världens barn

Innan andra avenyn började så var det 5 minuter om Världens barn. Det var som en kniv rakt in i hjärtat.Att se hur barn runt om i världen behandlas. Att barn är föräldralösa världen över är något man vet. Jag har alltid varit den som stuckit huvudet i sanden när sån information kommer. Jag reagerar ofta så när något kommer för nära inpå.
Att se de här 5 minutrarna på kanal 1. Det var något som fick mig att inse att det här är fel.
Jag tror inte på att jorden är skapad på så sätt att hela jorden ska få det bra. Vatten och mat skulle aldrig räcka till Jorden är för liten för våran folk mängd. Jag kan ändå tycka att de är fel. SÅ sjukt fel.
Vet inte mer vad jag ska skriva. Mer än att jag känner sorg för de barnen.

Kan ändå tycka att vi måste se till att VARJE barn i sverige har det bra fören vi hjälper alla. För som det ser ut nu så finns det hur många barn som helst där ute i vårat Sverige som inte har det bra. När alla de barnen är hjälpta kan vi hjälpa andra.

Delite

Jag har raderat ditt nummer. Så nu tänkte jag radera dig ur mitt minne. Hur det ska gå vet jag inte. Det får helt enkelt bara gå. Även om jag verkligen började tycka om dig.

Tisdagkväll

Ikväll är det andra avenyn på tv. Trogen andra avenyn tittare som man är så är det ett måste.
Mycket mer än så har inte denna kväll att erbjuda. Även om det var tänkt att träffa X idag. han har däremot gått i ide. Så det lär inte bli något. Vill inte jaga något med blåslampa heller. Känner mig som en snorunge i hans närhet. Han gör mig knäsvag utan att ens göra något. Han får min hjärna att sluta fungera.



Hej och välkommen till helvetet!

Jag tror att jag har vaknat upp och hamnat i helvetet. And this is not good!

På jobbet gick det bra tack vare att Johan hjälpte mig från halv elva idag :) Annars hade det nog känns skit som vanligt när jag jobbar själv :( Vilket jag ska göra på torsdag med. Ser INTE fram emot det..

Du har en jävla konstig inverkan på mig. Du får mig att bete mig riktigt konstigt.
Jag saknar dig. Jag kan fortfarande höra din röst i mott huvud. This can´t be good but it feel soo right.

I morgon är jag ledig. Snacka om det är välkommet! I morgon blir det ännu ett läkarbesök som bara lär bli kasta pengar i sjön. Blir även ett bankärende i morgon.


Wallander på engelska :S

Vad konstigt det känns att kolla på Wallander på engelska :S Den känns ändå rätt bra så får väl se. Även om jag tycker att Wallander ska vara på svenska eftersom man är van med det :P


ingen rubrik

Har precis kollat klart på privlige :) Den serien är sjukt bra, synd bara attt det var sista avsnittet :(

Under hela dagen har musiken flödat ur högtalarna. Har lyssnat på rätt mycket feel good musik idag. Kändes som att det behövdes då jag har varit sjukt trött.

Så nu väntar jag bara på attt Sara ska ringa så jag kan få prata av mig lite då allt känns så difust. Att hantera känslor är något jag aldrig varit bra på. Så måste verkligen få lätta mitt hjärta nu. Till en person som känner mig så pass bra att hon vet hur jag tänker. Vilket verkligen behövs i en sån här situation. För ärligt talat känner jag mig korkad av att känna såhär efter en dag. Borde ju se det positivt istället för att tänka sönder det. För det känns bara SÅ rätt. Bara hoppas att jag inte är ensam om den känslan. Det är väl det jag är rädd för.



Kärleken

Jag tror på att man inte kan lära sig att bli kär i någon för då blir det aldrig rätt. Jag tror att du känner på en gång om hjärtat galoperar iväg. Man känner sig kanske lite rädd och vilsen för att alla säger ju att man inte ska ha för brottom fram. Men när det är RÄTT då känner man det i hela kroppen. När man vet på en gång att shit honom/henne vill jag ha. varför ska man då hoppa på detta dumma spel där tjejen inte ska vara för på och killen ska ta komandot. Om jag nu känner att det är rätt är det inte bara att tuta och köra då?
För kärleken kommer inte och knackar på din dörr och frågar om den får komma in. Den öppnar dörren går rakt in och slår till.
Sen en sak! När DU måste kämpa själv för att hitta alla pusselbitarna så att du ibalnd känner dig tom och trasig. Då har inte kärleken kommit på besök ordentligt. Då finns det ingen mening med att försöka på nytt om och om igen. För ja man kan ändras, men vilken människa ändras till 100%? Inte gör jag det iaf, gör du?

Man ska vara två om saken.

.

Hans utseende har fastnat på näthinnan och hans rörelser sitter inpräntat i min kropp. Jag ler som en barnunge så fort han skriver sms och speciellt när han ger mig en komplimang :)

Gårdagen i ord och bilder

Var ju inte direkt på humör för personalfest igår. Men det blev riktigt lyckat förutom maten :P
Vi blev hämtade med buss halv sju utanför personalingången. Innan det blev det lite lottutdelning då alla anställda fick ta två lotter som skulle med till personalfesten.
Personalfesten ägde rum på Scandic hasselbacken. Fina lokaler men maten var tyvärr inte på topp. Det var däremot folket och de som uppträde såå det var ju bra det :)
Stannade inte kvvar så länge utan mötte upp Sara,Heidi+pojkvän,Victoria,Jennie+pojkvän+hennes vän. Hade aldrig varit på 54 så det var riktigt kul faktiskt :) I början var det väl lite halvsegt men sedan drog det igång.
Däremot när vi skulle gå hem så försvann Sara. tydligen hade hon trott att vi hade åkt tillsammans men jag har ingen aning vem hon trodde var jag :S Eftersom jag tog en taxi runt fem i halv fyra. Då Sara inte svarade på mobilen och inte dök upp. Antog att hon hade trott att vi hade sagt hej då.

Supersöta Charlotte :)


Nelson och vän


Bordskamrater


Jag fick låna Mickes kavaj då det var skit kallt i lokalen!


Kvällens outfit:)


Jag och min FRU!


Frugan och Meran :)

Svidat om

Så har man svidat om från mjukisar till pennkjol och rosa topp. Skitläckert! :)
Om ja hittar kameran så kommer bilder upp senare :)
Så ska snart ta och gå. Bara det sista kvar, typ : vad fan ska jag ha för jacka? begie goose?gråhöstkappa eller grönfjällräven. Ja det märker ni på kvällens blder om inte annat hahha.
Är nyfiken på vart vi ska någonstans ahah.
Det är många frågetecken i luften. Så får se vad som händer :)

Nej ags att springa :)

Old music brings old felleings back

Ikväll är det personalfest. Hade hellre legat hemma och kollat på toofast too furious. För är verkligen inte på humör idag. Känner mig arg och sur. Är för trött.
Har inte ens någon aning om vad jag ska ha på mig. Suck. Jaja vi får väl hoppas att det blir bra :)

Har suttit och lyssnat på gammal musik hela dagen. Mitt i allt kom våran låt upp. Ja det väcker minnen. Du är en den enda jag någonsin haft en egen låt med. Så klart det svider. Att veta att alla drömmar man hade och alllt vi pratade om inte blev så. Du är en helt annan person nu. Jag vet inte ens vem du är längre. Jag känner inte dig. Jag kände dig. Vissa stunder svider det att det inte är du och jag längre. Andra stunder så vill jag inte alls ha det vi hade. Jag hör mig själv öppna munen och säga: Aldrig mer! Finns inte en chans.
Jag vet det och du vet det. Varför känner jag då så gärna att jag hade velat att det skulle varit du och jag i all evighet?
Det spelar ingen roll längre. För det du och jag hade har försvunnit ut i toma intet.
Detta kapitlet är avslutat så många gånger ändå så känns det som att boken är inte avslutad. För många toma sidor och för många ord som vill sägas. Du har stängt in dig i ditt skal. Vägrar prata med mig. Säger att det inte finns något mer att säga. Jag ser på dig att du ljuger. Det blir något hårt över ditt ansikte.
Jag vet att det var för mycket pain. Så varför gör man som så många andra. Försöker lappa ihop det trasiga fast det inte går?
Jag vill hitta min väg och gå vidare. Jag vill tro att jag gjort det. När jag träffar nytt folk tänker jag inte ens på dig längre. Som jag gjorde förut. Jag tror jag är på rätt väg nu. Det är bara så lätt att sakna det gamla.För det gamla är tryggt. Jag var trygg med dig.

 Då
 Nu



nothing

Inga ord orkar sägas. Orden stockar sig i halsen och bokstäverna på tagnentbordet vill sig inte riktigt. Jag är besviken på mig själv. Något enormt.  Det är allt som kommer fram. Allt annat får vara så länge.

Är trött på frasen "allt bra?" För vem svarar ärligt? Vem är egentligen ärlig mot sig själv och alla andra?

Min lediga dag

Min lediga dag började med att jag vaknade runt tolv. Sov över hos Hamed igår så begav mig hem runt ett tiden för att äta lite frukost. Ringde sedan ett samtal till Sara för att bestämma att vi skulle ses då det var dryga 2 veckor sedan.
Mötte upp sara vid 17 och gick och bytte min jacka till en mindre stl. På NK träffade vi killen som vi typ alltid pratar med när vi är där, och hans arbetskollega är RIKTIGT fin haha. Så efter att ha bytt jackan stod vi där pratade lite skit. Bestämde att vi skulle möta killen (som jag glömt bort namnet på) runt 7 för att vi skulle gå och äta haha.
Sara har ju bestämt sig för att köpa UGGS så ja vi tittade lite på de och jag såg ett par ubersöta! Jag som inte ens gillar UGGS (?). Så kanske blir ett par sånna i vinter då? Fast Jimmy cho (stavade jag rätt nu?) kommer ju till H&M nästa månad så kommer nog lägga mkt penngar där haha OM allt inte tar slut vilket det LÄR göra.
Hittade en pälsmössa jag ville ha. Dock tyckte Sara jag var dum i huvudet som ville ha en mössa för nästan 4 papp. Men den var så ju fin!

ÄR sååå trött på folk som gnäller hur synd det är om dom nu. Folk som kommer och muppar upp sig och är bara allmänt jävliga. Vet ni vad?! Ni är inte ensamma för att ha problem. Varje människa har något som de tycker är problematiskt oavsett om det är litet eler stort.

Funderar på att byta yrke. Jag har inget liv alls! Träffar i stortsätt bara min egna spegelbild och min mamma, samt arbetskollegor. Känner även att jag vill prova något nytt. Missförstå mig rätt nu. Jag älskar det jag gör. Känner ändå att jag vill prova på något annat. Kan ju alltid gå tillbaka till konditor/bagar yrket. Så ska nog göra det, prova något nytt. Vill jobba med något som har med smink eller kläder att göra. DÅ det är något som jag verkligen döööör för. Likt många andra tjejer. Fan vad jag låter patetisk. Jag vill bara prova på det. Måste få göra det känner jag. Lär dock ta lite tid. Måste hitta ngt med ju :)

Dagarna går och Hans födelsedag kommer allt närmre. Hur mycket jag än springer och gömmer mig klappar verkligheten mig på axeln. Spelar lixom ingen roll hur snabbt jag springer, hur mycket alkohol jag dricker eller hur mycket jag skriker. Han kommer aldrig ändras. Han kommer fortsätta förpesta mitt och mina närmastes liv. Han är djävulen i personiligskiftning.
Tyvärr är jag utseendemässigt en kopia av honom, i ansiktet.


Tisdag= ensam på kondis

FY FAN vad skönt att vara ledig i morgon. Min arm och min rygg värker. VEM sa att det är bara bagerisidan som är tung?:S Tror nästan kondis är lika tungt, om man tänker på stället där jag jobbar. Jag har aldrig i hela mitt liv sett en så stor kittel som vi ha på kondis haha. Jag skulle kunna krypa ner och sittta där känns det som!
Ja vad ska man säga? jag kan inte planera så hann med knappt hälften av det jag skulle hunnit med idag. FAN vad dålig jag känner mig i sånna lägen. Seg och dum i skallen. Bara jobba vidare och försöka bli bättre. Målet är väl att bli lika snabb som Jenny om det nu funkar? :P HON är fan som en maskin :P Hon är två år äldre än mig och riktigt snabb för sin ålder!

Hade även ett rätt stort bråk med mamma idag. Jag tror att sånt är bra då man får säga som man verkligen känner. Det hela började med att vi började prata om honom. Att han fyller år omm ca 1 månad. Hur han är som person och så. Hur han har varit,bettet sig osv. Så det slutade med att jag ställde massa frågor och fick massa svar som jag inte var beredd på. Ja, jag har två föräldrar med ett jävla temperament så 1+1=2. Min mamma sa något idag som lät rätt passande. Din far kan vara riktigt jävlig, även jag så du har väl fått bådas sidor. För ja, jag är inte guds bästa barn. Jag har ett hemskt temperament och kan vara jävligt gnällig och sur. Tyvärr är det något jag ärvt av honom. NÅGOT som jag hatar att bli påmind om.
Var nog egentligen bra att vi bråkade såhär, för att rensa luften. Ja kanske är det så att jag är för gammal att bo hemma nu. Hatar dock att bo ensam så vi får väl se när jag flyttar.

Så nu ska jag staxt iväg för att träffa Hamed. Kan vara skönt att träffa lite människor när man är ledig, vilket jag är i morgon ju :D Så det är väl det som ska göras ikväll.
I morgon får man väl se vad som står på schemat då. Är lite luddigt just nu. Då jag och personen inte kan bestämma oss haha.
Annars lär det väl bli apoteket, för att köpa nya stödstrumpor då en försvann hemma hos Patrick. Även byta min jacka till en större stl tror jag. Kanske blir lite shopping med. Även om jag försöker hålla i mina pengar nu :) Då nästa månad kan bli rätt fattig för mig då jag inte jobbat så mycket.

det hugger i hjärtat varje gång hans namn nämns

Shit min mamma påminde mig om att min pappa fyller år om en månad. han fyller 60. Varför ska man ha en så trasig familj? Varför ska det göra så ot i hjärtat när man säger: nej jag har bara en förälder. Fast jag har två i livet?
Att han fyller jämt borde i en normal familj vara något som skulle bli roligt. I min familj är det inte. NU börjar min pappa höra av sig igen efter månader av tystnad för att bli "vänner" Så att han vet att han får presenter. Patetiskt men sant..



Vad är feltet på mig?! :(

Jag måste sluta tänka på jobbet när jag gått hem. Fan man blir ju galen.
Dagen gick bra förutom de timmarna jag jobbade ensam då jag inte har fått någon rutin på saker och ting ännu. Kolla nu börjar jag igen. Är hela mitt liv jobbet eller?
Alltså jag har kommit på mig själv att inte tänka på jobbet när det går bra, men så fort det går dåligt så gnager det i mig.
Känns som att jag är så jävla världelös då. Ja alla gör vi misstag ochså vidare. Jag vill inte göra misstag. Spec inte nu när man är ny.


FÖRLÅT Jennifer föör att jag glömde bort att du fyllde år i lördags! Hoppas att du hade en underbar födelsedag :) Är väl nästan oförlåtet att glöma någons födelsedag. Kände mig riktigt hemsk.

Funderar på att lägga mig tidigt idag. Typ nu. För är så grymt trött!


Dagen innan kanelbullens dag

Så är man på hemgång. Dagen innan kanelbullens dag. Så nog var det mycket att göra. Ska bli skönt att komma hem och göra ingenting:) har även pratat med en annan på jobbet om min situation med jenny. Tydligen så är det ingen som vill jobba med henne. Så på något sätt tycker jag synd om henne trots att det är hon som har skapat situationen. Var skönt att få veta att jag inte var ensam om att känna som jag har och gör. Var hur som helst en riktig trevlig dag på jobbet även om det var mycket och benen värker :-P

Kan inte sova

Jag kan inte sova. Jag känner mig bara väldigt ledsen just nu har inte riktigt någon aning varför men känner mig trött och ledsen :(



Lycklig :)

Snacka om jag är lycklig! Känner mig frisk nu så i morgon blir det jobb! YEAY!
Ska bli skönt att få röra lite på sig, träffa lite folk och ja bara ara sysselsatt.

Fick ringa själv om mina provsvar då doktorn inte ringde upp mig :S Allting var bra så det är ju alltid kul att höra :) Även om det hade varit skönt att veta vad man hade för fel :)



No words

Jag har mycket jag vill skriva ner men det saknas lust. Jag har en stor lägtan efter något men det saknas ord att formulera det. Jag känner stress för något men jag vet inte hur jag ska förklara mig.
Så idag är det jag som bär runt på det stora frågetecknet.

Läkaren skulle ringa tillbaka idag om mina provsvar. Vilket hon inte gjort. Så funderar på att ringa hennes själv. Så jag kan meddela jobbet. Börjar känna mig bättre nu så det blir nog jobb i helgen :D


=(

Ikväll är det lyxfällan. Ja jag vet, egentligen är det sjukt att tycka om att se ett program där andra har problem. Ja tycker visserligen att det är bra då man lär sig rätt mycket och man tänker sig för innan man köper vissa saker. Inte alltid kanske men iaf ibland :P

Det skulle vara bra ifall ja blev frisk i morgon. Så jag kan jobba i helgen. Visserligen tror jag inte på det men man kan ju iaf  hoppas. Börjar faktiskt må psykiskt dåligt nu. Då jag känner mig så jävla misslyckad. Ny på jobbet och det första man blir är sjuk. Det känns inte alls bra :(


Miffo

Såhär ligger det till. Jag var hos doktorn idag. Hon trodde jag var gravid. Sen så trodde hon att jag kanske var magsjuk. Så just nu vet jag varken ut eller in. Känner mig som något jävla miffo de inte kan hitta problem på.
Jag mår inge bra, jag mår illa, jag har ont i huvudet och ja jag fryser som fan. Men att vara magsjuk? det brukar man vara i typ 3 dagar. Så jag känner att jag har svikit mitt jobb. Jag känner mig bara som ett miffo just nu.
När jag var där så togs det även blodprov och något snabbprov som man tar i fingret. Sen blev det även ett graviditetstest. Jag visste redan att det skulle vara negativt så kändes ganska dumt att ens ta ett, fast ja var det det hon trodde jag kunde ha så why not?

Läkartid

Så nu ska man till läkaren kl 2. Måste dock vara där innan för att ta lite prover och så.
Jag är ärligt sagt ganska nervös och rädd för vad de ska säga. Har nog aldrig varit förtjust i läkaren.
Däremot så känns denna gång ännu mer oroväckande. Vet inte riktigt varför jag känner såhär :S
Kanske för att jag inte varit utanför huset sen i söndags? haha.

Nej nu ska jag gå och borsta tänderna och klä på mig min eskimådräckt igen haha.


Idioti är nya ordet för läkarvården

Så har jag suttit uppe sen kl 8. Fast att jag är dundertrött. Jag har ringt till vårdcentralen, försökt få en akut tid men det gick inte sörru. Hon jag pratade med trodde jag hade någon typ av influensa. Så jag är tvungen att ringa till min husläkare. Inte för att jag visste att jag hade någon, så är det iaf. Min husläkare skulle ringa vid tio. Har jag TUR kanske jag får en tid idag. För skulle behöva ett intyg.
Roligt att vi ens har sjukvård i Sverige. De hjälper ju knappast än, bara lurar en på pengar och tid.

RSS 2.0