;)


Dåligt humör

Vaknade upp i morse och var på ett så jävla dåligt humör! Så när man kollar ut och det står 6 MINUS på mätaren. Ja nej, låt mig krypa tillbaka i sängen. Stränga av mobilen och bara vara :)
Nej nu frulle sen åka iväg mot jobbet!

inte längre små

De tre små princessorna. Det var så min mamma kallade oss när vi var barn. på grund utav våra namn. De tre kusinerna, tripp trapp trull. Vi lekte aldrig sådär jätte mycket som barn. ibland. Var det någon släkt grej så gick vi alla tre i lika dana klänningar och helst samma frilla.
Nu är vi inte 4-6 år gamla längre och det är inte bara en utav oss som hittar på satyg. Uatn vi har vuxit upp. Den äldsta köpt lägenhet,jag ahr min bil och den tredje. Ja det sårar mig att hon inte inser vad hon gör. Att hon lever så mycket i sin egna värld.
Så ja, de tre små princessorna är inte längre små.

Underbara lediga dag :)

Är äntligen hemma efter en riktig mysig dag på stan :) Först så umgicks jag och Christian själva i två timmar typ, kikade på kläder och åt mat :) Det blev tailändsk. Och fy fasiken vad starkt jag fick! hahaha eldsvåda i min mun typ, Och ja, jag ahr fått eld i munnen som barn så i know the feeling :P hahaha.
Vid kvart i fyra så dök Sara upp och vi spenderade väl en sisådär tjugo min ihop innan det var dags för han att åka iväg till sitt jopbb för att träna och sen jobba :)
Jag och Sara fortsatte att kika i affärer och vid fem snåret så kom Amina. Vi gick och åt (igen) hahaha. Blev en väldigt massa snack om killar.
Så när Sara skulle åka iväg så gick jag och Amina till vårat stammis ställe där det blev ännu mera killsnack, prat om framtiden vad man vill bli. Ja, en hel del faktiskt :)
Så min dag ahr varit underbar :)




Underbara människor ! :) Observera att bilderna inte är ifrån idag :)

streeeeeeeeeeeesss!

Varför är det alltid så att när du tror att du kommer ha tid i all evighet så rusar klockan förbi och sen blir det stress på hög nivå :S
Nej nu måste jag få i mig lite frulle :) Sen blir det att åka och tanka bilen. Så att man kommer iväg till jobbet i morgon bitti haha. inge kul att få soppatorsk :P

Känslor som vanligt

Som vanligt tickar klockan iväg. Ska alldeles straxt krypa ner i min säng framför tvn :)
Har lite att fundera på. Måste få tänka. Måste få känna. Helvete. Jag saknar dig. Jag tänker på dig. Jag hör din röst och ser ditt ansikte. Men du är inte här och nu låter det som om jag har förlorat dig. Men hur ska jag förklara att som vanligt är det som att halsen snöras ihop med fisketråd. Jag kan inte andas. Jag får panik. Detta hjälpte inte. Jag har abstinens. Jag är frustrerad. jag håller på som en jobbig efterhängsen fru. Så god natt för nu checkar jag ut för idag!



i wonder wunder.. hmmm eller?

Hmmm.. Undrar om man ska ta och söka upp en läkare? Mina händer är så stela, armarna värker när jag lyfter eller spritsar. Mamma skrämde mig totalt igår, börja snacka om rematism och grejer.. woooooooh vänta lite här nu va haha..
Juste hahahah.. Asså min engelska! jag tycker ju att jag är G R Y M på det. Men hahahaha.. Här om dagen när jag kollade på batchelorette så var det en kille där som var lite lik christian. Så jag sa det till honom.
Slutade med att jag skulle skämta med honom och kalla han för broiler :P Men det resulterade i att jag sa boiler som tydligen är vattenkokare haha.. Så när jag skulle försöka mörka det så märkte han ju det haha.. jävla skit! haha.
Apropå det där med mina inlägg igår. Asså jag kan inte hjälpa att jag fortfarande typ är butter! Men som den tjej jag är är jag ju sur på henne och inte honom, Gaaah eller njae, kanske båda? Eller inte sur men smått irriterad. Fast hur ska jag kunna vara sur på henne? Hon vet ju lixom inte om mig, med all rätt. Men ja, tycker sånt där är svårt. Just nu är jag glad och det känns bra :) Sen får man väl se hur man mår?


.-.

Jag är så förbaskat trött! Så efter jobbet blir det att åka rakavägen hem tll min säng. Ledig i morgon så det är  ju underbart det iallafall :)
 Nej nu blir det lunch! :)

fortfarande vaken

Jag ahr fortfarande inte krypit ner i sängen. kanske ni förstår eftersom att jag skriver här. Måste sova nu. Försökt att få tag på sara men det gick inte :/ Hade behövt prata emd henne nu haha. Hon är en utav de får som veeeeerkligen förstår hur det är när man är såhär..
Usch jag typ skäms. Jag fick utbrott för ingenting idag. Fan. Men ändå tycker jag att jag gjort rätt fast ändå skämms jag? konstigt det där.

ok jag kanske är en sån.. kaaaaaanske

Ok, jag erkänner! fan det gör ont att erkänna detta men ooook.. Jag är väl lite MEN bara LITE utav en dramaqueen.
Så här är det. När jag blir rädd,när jag känner mig skrämd i en relation eller i en situation i en realtion. Så flyr jag. på ett eller annat sätt. Jag skicka i ren ilska iväg ett sms till christian där det stod " du får gärna träffa ditt ex. men då kan inte jag träffa dig mer". Så sitter jag där framför data bordet. Halvt deppig och känner för att storböla.
För jag kände att jaha this is it. Så ringer han och i stortsätt frågar vad grejen är. Eller ja, han typ skrattar åt mig. Tycker att jag är löjlig. För han träffar inte henne. Hon ringde honom. han berättade det för att jag ointe skulle se det på hans telefon och sen go bananas.
Men det är skönt. Jag fick utlopp för mina känslor. Han är så fin :)
Men gilalr fortfarande inte att hon ringde honom till ahns jobb för att hon vet att där måste han svara i telefonen. Och frågar om hennes fuktskada. Men som ag sa till honom. jag blir sur för att jag tänker fan inte dela med mig haha. Jag blir sur för att jag blir osäker.
Nej nu ska jag gå och sova. Även fast att jag är halvt speedad på godis. Åt upp lite grann utav mitt godis hos Christian. Dvs det godiset han inte hade ätit upp hahaha :P Men inte slutade det där.. Nooooop.. kommer hem och smackar i mig choklad när jag kommer hem haha :)

Det är inte ok.

Nej, jag tycker faktiskt inte att det är ok att vara vän med sitt ex. Speciellt in om den ena personen i fråga har känslor för den andre. Nej då är det inte ok.
Vi ligger i soffan. Han luktar gott. Han luktar alltid gott! Ett störande moement i detta läget. Att han luktar gott. Jag ligger på hans mage. Pussar på honom. Han säger att jag är söt. Frågar varför jag inte är modell. tycker att jag borde söka till något för kurviga tjejer som han så fint uttrycket sig. Han drar ner mig så att jag ligger på hans arm. Eller jag tror att det var så iallafall. För där ligger jag. med huvudet mot hans vänstra bröst. Vi pratar så BAAAAAAAAAAAAM " Jag har fortfarande kontakt med mitt ex, eller ja hon hör av sig ibland."
Vad jag sa i detta läge är inte relevant. Jag sa väl som vilken brud som helst. Att jag inte gillar det. Att jag ser ingenanledning till att vara vän med sitt ex. För det är praktiskt omöjligt att vara vän med någon som har känslor för en. Så ja, kanske har han känslor för henne med? I så fall är jag ute ur bilden. För jag tänker inte dejta någon som har sitt ex i bakfickan när det blir lite jobbigt eller ja, mig i bakfickan när det blir en fnurra på tråden.
Hon ringer honom till hans jobb! asså haaaaaaallåååååååå hans fucking jobb!!
Ja, jag är sur. Jag är irriterad. Över att han bara hasplar ur sig det. Som om det skulle vara ok. För nej, det är så fan heller ok!!


lika lovely

Jag ska alltid bära dig när du faller. Jag ska lyssna på dig, jag ska förstå dig. Jag ger allt jag kan och lite till. Vad gör du? Ingenting. Så underbart med vissa vänner ibland. Men ja, det gör väl inget. Då vet jag vart jag har dom. De är alltid likadant. De förlitar sig på att man bara ska fixa och trixa. Finnas tillhands. MEN om man själv skulle ringa och behöva hjälp så skulle det aldrig riktigt gå.

Min bil

Idag ska jag vara duktig haha :) Min bil är ju tillbaka och skitig som fan invändigt :( Dumma hantverkare! :(
Så ska snart klä på mig lite kläder och gå och damsuga bilen och lite sånt dära :) Får även se om jag kanske tvättar bilen idag med. Så där jätte skitig är den ju inte. Men jag gillar när den blänker :)



Vaknat för andra gången

Äntligen vaknat. För andra gången idag ska kanske tilläggas. Blev en väldigt lugn fredag och inte alls den fredagen som var planerad. Efter många velningar hit och dit. Ett försök att spela biljard men misslyckades då vi kom på att det var löningshelg vilket betyder lååååång väntetid på bord. Så no thank you ;) Så hamnade vi med två stora godispåsar framför en halvdålig film på tvn. Men det var mysigt :) Behövs sånna dagar ibland :)
Så idag blev jag väckt vid kl 8. Men jag klagar inte. Vem vill inte bli vaken av en heting?;) haha, nej jag hatar ju egentligen att bli väckt. Men det gick bra och vaknade faktiskt upp med ett glatt humör :)





jag som hade tänkt

Jag som hade tänkt att gå hem och somna sött vid 7 tiden. Men nopp det blev inte riktigt så :/ Så ska ta och ge det ett försök snart.. Jag ska bara.. som Alfons Åberg sa :)

-

Oh no i did not just do that! gaaaaah!

I morgon kommer min älskling tillbaka!

I morgon får jag tillbaka min älskling! :D Den har varit borta i två månader :( Så i morgon då får jag min älsklings julgranskul! Ja, alltså min bil =)
Så har varit och lämnat hyrbilen idag. Så i morgon blir det att åka kommunalt till jobbet. Det suger ordentligt kan jag berätta för er!
Grejen är att jag tycker allt har skötts så jävla dåligt. Jag har själv fått ringa och jaga min bil. Så idag så säger han något i stil med " Ja, Hertz ringde här och ville ha tillbaka din hyrbil så jag tyckte att det var nog bäst at fixa din bil" NÄHE?! WTF lixom?! Vad fan har ni hållt på med i två månader? Men som den jävla mesen man är säger jag något i stil med " mhm jaha ok. " Fast jag egentligen ville säga något i stil emd detta " Men driveru med mig din dumma jävla piiiiiiiip piiiiiiiiiip piiiiip. Ja ni fattar att jag härmar ljuder på tvn när de svär.. hahah

Trött flicka

Onsdag kväll och jag är tvärslut! Har precis kommit ut ur en välbehövd dusch och ska alldeles straxt krypa till kojs:)
Känns som att det borde vara fredag i morgon. Tyvärr, så är det endast torsdag i morgon. Så nu är det hela två dagar kvar tills helg. Så jag längtar! Är så himla slut.
Förkylningen har verkligen satt sitt spår. Att sedan vara ute och ränna på kvällarna är ju inte särkilt klyftigt. Men så lätt värt det :)

Saknar dig grymt vännen min!

Mysig måndagkväll :)

Fy bubblan! Har precis kommit hem och tvättat av sminket. Är helt slut! Har haft en super duper mysig kväll med riktig god mat och efter rätten som blev en tiramisu var helt fantastisk! Saknade dock smaken av kaffe ;) Det gör förvisso igenting då jag inte är så jätte förtjust i kaffe- Rättelse. Jag gillar inte kaffe alls haha.
Nej dags för sängen! Är så sjukt trött och vill bara krypa ner under täcket nu känner jag. Väckarklockan ringer ju inte direkt på världens bästa tiden!




Jag är bäst förutom när jag är sämst

Jag är bäst. Jag tror det tills jag märker att jag inte är det. Ja, det är rörigt, det är lite kletigt och det är lite roligt.
Jag pratar i tungor. Ingen aning vad jag pratar om. Jo självklart.
Vi vill alltid vara bäst. Ibland går vi för långt. Trampar på folk. Säger saker som sårar bara för att just du tycker att just du är så mycket bätre än hon där borta.
Du vill gärna vara bättre än din nyas ex, du vill bara bättre än hans nästa - gud förbjude om det blir så. För även om man vill vara först. Så är det bättre att i vissa lägen vara sist.




doften av nybakat

Doften utav nybakat bröd sprider sig i huset. Min mamma har bakat. Synd att aptiten inte finns. För det är ju så gott. Men jag är inte intresserad utav mat. Jag vill bara sova. Men jag kan inte. Snurrar och vrider mig. Klär på mig lite till. Tar av mig ännu mer.
Idag är jag inte lika feberhängig. Jag har däremot världens huvudvärk,snuva,rinnande ögon och ett extremt illa måeende.
-Hej mitt namn är Beatrice? vad är ditt?
-Mitt namn är Alvedon
-Sweeet kan jag bli din kompis? bara för inatt i morgon och idag?

te,colie buddz och kyla

Helvete. Jag kan inte sova. Sitter här med en tom te mug och lyssnar på collie buddz. Jag fryser och tycker extremt synd om mig själv.
Jag är som en riktig dude när jag är sjuk. Gnäller,är lätt irriterad och bara tycker riktigt jävla synd om mig själv :/
Ska ge sängen ett försök till.. Hoppas på det bästa nu :)


sjuk så in i helvete

jag är så jävla sjuuuuk! Feber,ögonen rinner,jag fryser någon konstant. Jag fryser när jag är vaken och svettas floder när jag sover. Kroppen är så tung och kall.
Blev iaf at jag tog mig till jobbet i morse. Fy. Det är inget hit att jobba när man är sjuk. I moron så blir det inge jobb för min del. Världens bästa chef hoppas in ist för mig :)
Nej nu sängen!

funderingar

Hmm jag funderar på att köpa en onepiece dress :) De ser så himla mysiga ut ! Frågan är bara vilken utav alla man ska köpa? haha ;)


hans mjuka röst omfamnar mig

Hans mjuka röst omfamnar mig. Han pratar med mig som om han verkligen förstår. Det är så lätt och orden bara rinner ur munnen på mig. Jag säger saker som aldrig nämts högt. Han skrattar åt mig. Tycker att jag är fånig. Jag ler. Skrattar åt hans historier. Vissa är mer roliga än andra.
Andra sidan telefonen. I en annan stad. Jag känner inte dig. Jag vet inte vem du är. Ändå så är det så himla lätt att prata.
Även om rädslan smyger på. Paniken pustar mig bak i nacken. Tänk om? ja, tänk om han är ett psyko och så berättar jag allt? nej fy hemska tankar. Han är nog normal, eller?


just one

Jag tror att jag har grus i mina ögon.. Efteer ha kommit hem halv ett i natt. Så var jag inte sådär superduper pigg som man bör vara när man har sovmorgon.
 Igår var det som om helvetet bröt ut. Det blev väldigt kaotiskt. Där av besöket till min kusin sent igår kväll. Pratade med henne och min morbror. Min mamma är typ orolig nu. Nej läget är värkligen inte bra.
 En människa är allt som behövs. Bara en människa. Så vänds världen upp och ner.


-

Det är sorligt att hon själv inte förstår-

hmm

Åh vad härligt det är när man vaknar upp. Fryser så in i helvete, ögonen känns som om de har grus i sig och sist men inte minst håret ser ut som om jag har legat inlåst emd en man i en vecka ;)
Inte för att jag hade klagat om jag ahde legat inlåst på ett hotell rum någonstans där solen skiner och värmen är så skön. Med en het sexig man. Nej då hade jag inte klagat. Men nu, när jag sitter hemma själv. Ja då klagar jag haha.

wiiiiieeeeo wiiiieeeeo

Det ringer i min skalle! asså blir galen! jag går typ och inbillar mig att det ringer på hem telefonen. Wieo wieo wieo.. så kollar man. nopp ingen har ringt och nej det var inte ens någon som ringde!
Så nu sitter jag här och hör ringsignalerna i mitt huvud. KUL JÄVLIGT KUUUUUL!

rätt

Visst hade jag rätt. Hade typ feber i morse när jag vaknade och skulle gå till jobbet. Så det blev att stanna hemma idag :/ Känns som om jag är sjuk lite för ofta nu. Orkar inte med det. Måste nog börja äta vitamin tillskott eller något.


checkar ut

Nej nu checkar jag ut för dagen. Jag orkar inte. Mår fan inte bra. Hoppas på jobb i morgon men har svårt att se det ske. Men hoppas det gör jag :)

skit också!

Fasiken. Nog fan har jag blivit sjuk! Sitter i hallen på övervåningen och har två tjocktröjor på mig. Det är alltid varmast här uppe. Ändå fryser jag. Trots att jag är påbylsad massa kläder som första gångs föräldrarna klär på sina barn. Så de ser ut som tjocka pingviner. Med armarna rakt utåt. ja så, så ser jag ut nu. Nästan i alla fall.
Ögonen kan inte få fäste på någon punkt alls känns det som. Egentligen vill jag egentligen bara sova. Fast jag måste äta först. Min älskade mamma kommer snart skrika så hela området hör att nu ska vi äta. Fast att jag bara är våningen upp. Kanske tar jag på mig en tröja till. Sover nog med två täcken inatt! suck.



humor på hög nivå!

Polacken satt hos optikern och skulle läsa raden:
ZYZTXHEZYSTWX
-Kan du läsa bokstäverna, undrade optikern?
-Läsa bokstäverna? Jag känner ju killen för fan!
 
HAHAHHAH min humor! hahahahha


skjut mig..

Skjut mig. Snälla bara skjut mig! Har sån jävla mensvärk att jag undrar vad jag gör här på jobbet? Jag vill helst bara krypa in i ett hörn och skaka av gråt. För det gör så pass ont att det spelar ingen roll vilken position man står i eller om man sitter.
 Att jag håller på att bli sjuk utöver det suger ju hästpung helt enkelt! Så det är lixom lite dubbelt upp just nu :S mensvärk+förkylning.. jipppiii! not....

Söndags mys

Idag blev det en riktig söndag. Var så jäkla trött i morse men bestämde mig för att ringa Jennifer och kolla läget. Vi bestämde oss för att ses. Blev 3 filmer och massa godis och chips. Samt lite mat och massvis med vitlöksbröd och läsk! Mums!
Kan ju inte direkt klaga på min helg i huvudtaget! :) Var en riktig bra helg och nu är den snart slut. Känns inte bra. Första gången på länge jag typ har söndags ångest! haha :P


Ärligt talat

Ärligt talat! Det är fan inte jag som har gjort något fel.. För att ta det fån början. Utgång igår. Med kusin och Sara. Skulle gå till Nuh linga men där var det stängt :s Så vi gick till Yardie vbyz. Där Chaplin jobbar. Gissa om han blev förvånad när jag kom dit? hahaha! Vet ni vad puckot gör?! Han vägrar a min beställning! Han tar alla andras! Sen när det är min tur bara jag kvar lixom.. då drar han iväg på toan och gömmer sig.. sen ut och röker! Jävla nolla!
Det är en sak att han inte sköter saker och ting snyggt! Men haaaaalllåååå?! Det där är hans yrke. Hans jobb. Måste man då inte kunna hålla masken och bara klöra på?
Hade det varit tvärt om så är det självklart att jag hade låtsas som om jag inte kände personen. Tagit beställningen och sen fort som faan gått där ifrån eller tagit nästa kund.
Att k2 inte är high class vet man ju! Saras jacka hittades inte igår och ja, det är inte första gången man hittar vinpavor på toan eller folk röker på där inne.. Att chefen raggar på tjejerna där är ju även det ett roligt faktum. Men ändå!
Så nej jag är bara grymt irriterad.


Den som spar han har ;)

Den som spar han har haha :) Bara några dagar kvar innan löning för min del och ja, det börjar kännas. Så sitter jag i mitt rum.. kollar upp i bokhyllan vad ser jag då? jooooo min burk där jag lägger alla jädrans mynt. Dessa jädrans mynt blir ju en liten summa. Så nu är jag inte fattig längre haha ;)
Så ikväll blir det nog utgång igen. Denna gång alkoholfritt.. För pallar inte två dagar i rad asså.. Jag börjar bli gammal, eller något för två dagar på raken och jag behöver typ semester i en vecka! haha :)

det var världens bästa fredag

God morgon, God natt åh herre gud!
 Solen skiner och jag är så trött att jag inte ens orkar resa mig ut ur sängen. Att vara uppe i 22½ timme är inget jag rekomenderar till någon haha.
 Men jag ska inte klaga. Igår var det ju som sagt världens bästa fredag! Fredag som bestod utav bowling,middag och umgänge med jobbet. Trodde inte att jag skulle ha det så trevligt som jag hade! :)
 Att jag sedan spelade med Anders och Alexander som fick strike på strike är en annan femma haha.
Mötte sedan upp Jennifer och Niklas. Hamnade på snaps. Hade aldrig varit där förut. Men ja, fredagen var helt klart oslagbar!
 Mötte en gammal flamma där med. Och varför är det så att man dras till en del utav de fortfarande? Det var som om jag blev 17 igen. Inte för att något hände. NO NO NO. Han har tjej tror jag haha. Och jag ska ju vara singel tills jag är 25 :)



" Idag är det världens bästa fredag"

Oh yes i´m hot hot hot! Har precis fixat och donat :) Ikväll är det fredag! Och jag är ledig ännu mera oh yes!
 Förutom att jag känner mig helt fläckig av brun utan sol. Så känner jag mig på top! Blir middag + bowling med jobbet :) Sen en öl med världens underbaraste Jennifer :D Eller ja, vin och jag känner oss rätt haha ;)

Tycker att ni behöver en bra låt att dra igång på en sån här fin fredagskväll!  



Ont så in i helvete

assssåååå AAAAAAAAAAAAAAAJ mina fötter!
 jag fick igår den där snille blixten att precis innan jag skulle sova igår börja fila och göra fötterna fina. Vilket nu resulterar i att jag får ont i fötterna när jag går i klackar. Då hårdnaden är borta :) Så nu gör det svinigt ont!
Så jag är inte bara super trött då jag satt uppe alldeles för länge med mina fötter utan nu har jag även riktigt jävla ont i fötterna!
 Just nu känns det inte alls bra haha.. Och den där jäveln som kom på "vill man vara fin får man lida pin" kan praktiskt taget ta och köra upp något stort där bak!

bra dag :)

Jag har verkligen haft en bra dag! Vinterjackan åkte av och vårjackan åkte fram :)
 Känns så skönt att få vara ute när solen fortfarande skiner. Att få ta av sig lite kläder utan att frysa allt för mycket :)
 Mötte upp Amina idag på stan. Fikade,åt middag och fikade igen. Tiden gick som vanligt väääldigt fort. Jag hade rätt, vi hade väldigt mycket att prata om. Det är så skönt att prata med henne för hon lyssnar verkligen!
 Jag har ju haft lite strul med Chaplin. Han har ju skaffat ny tjej hahah.. Asså höll på att få en chock i morse!
Det är alltså anledningen till att han bara sluta höra av sig.. Den killen var verkligen ett kap... NOT!
 Amina tyckte att jag borde berätta att han antaglien fortfarande var "tillsammans" med mig fast han blev tillsammans emd henne (igen)!
 Men jag vill ju inte ha en sån skitstövel tillbaka! SÅ hon kan gott ha honom! Nästan så att han borde gått med på cykel på köpet priset ;)
 Men ja, hon borde få veta men inte utav mig. För även om det kanske sårar honom, att hon kanske drar,  så har jag faktiskt varit den där tjejen och jag vet att hon inte kommer lyssna på mig om hon är kär i honom. Då kommer han antagligen bara förklara mig som ett psykfall.. Och är någon här psykfall är det faaaan inte jag! :D
 Jag menar, jag är iaf kvinna nog att stå stadigt på jorden och veta att det är bättre att säga som det är än att smyga med dig. För en sak är säkert. Har de varit tillsammans förut och gjort slut. Gör de nog så garanterat igen.. 
 För tekniskt sett har vi ju inte gjort slut! hahahah.. Då ingen har sagt det haha ;)

:)

Ska snart kliva ut i deta vackra väder vi möts av här i stockholm! Ska träffa Amina om en timme.
Vi har inte setts på snart två veckor. Eftersom vi är flickor med fullspäckade scheman. Så hinner mycket ske innan vi ses igen.Så vi har mycket att prata om denna gång :P För mycket har ju hänt sedan min födelsedag ;)


-

Varför är det så att jag alltid tror jag ska hinna så mycket mer än jag gör? Har inte ens orkat gjort hälften av det jag skulle behövt göra idag. Suck så lat jag är!
Men håll med mig om att prata med snyggingar är mycket roligare? haha. Nog för att jag sagt att jag ska vara singel tills dess att jag är 25. Så jag menar, prata får jag väl göra? ;) cause i love guys ;) haha.
Jag är inte längre ute efter något. Ser ingen anledning till att ge hela min uppmärksamhet till någon som inte är värd det. Så tills dess att det kommer en man i min närvaro som verkligen uppvaktar mig. Ja, tills dess är jag singel. Och anlendingen till att jag säger tills jag är 25. Ja för det är så attans långt bort. Lika långbt bort som Mr perfect :D






Endast datorn som sällskap

Ledig idag. Så skönt! Vet inte varför men har varit så fruktansvärt trött denna vecka! Somnat tidigt alla kvällar. Och inte vaknat fören väckarklockan ringt.
 Så nu ligger jag bara och myser i min säng. Med riktigt bra musik och endast datorn som sällskap!

Amina,jennifer och Sara

så jäkla trött

Så fruktansvärt trött. Det är så jag känner mig just nu.
 Har varit en rätt så tuff dag på jobbet. Det var ju en hel del semlor att göra :) Så är helt slut nu. Ska aldeles straxt krypa ner i sängen och sova gott för i morgon är jag ledig :D Så jävla underbart! För sen är det bara två jobbar dagar. Dahm daaaah daaaaah :D Så blir det fredag :D Vilket är en ledig helg. Oh så skönt det ska bli :) Mysi mysi!
 

Så härligt.. not

Åh så härligt! mamma väckte mig kvart i fem i morse :/ Hon trodde jag hade försovit mig. I själva verket skulle jag inte upp fören tjugo i 6 ;) Så snäll omtanke men inte just då i det ögonblicket när jag inte försvoit mig :P
 Ska snart sätta mig i bilen och åka till jobbet. Fet tisdagen idag :)

En bra låt att vakna till :)

mmmhhhmmm!

Åh jag kan lyssna på den här om och om! Jag tröttnar aldrig. Jag blir så glad av låten haha :)
 Jag vill lägga hans röstt i en göasburk så kan jag lyssna på den all the time!


Dumma känslor

Jag blir så förbannad på mig själv att jag inte kan släppa honom. Jag försöker intala mig själv att det är för at jag inte fått någon förklaring. Fast att jag vet att i själva verket så föll jag för honom något enormt. Snabbare än jag hade trott man kunde fall för någon och hårdare på kortare tid.
 Jag vill inte ha någons medlidande. Jag vill bara berätta som jag känner.
Sen att de finns de i min omgivning som verkar glädjas över detta och trycka om deras samboskap i fejan på mig.. seriöst har ni inget bättre för er om dagarna?
 För jag vill inte ha det mina vänner har. Det är deras lycka. Vi vill alla olika saker med våra liv.


helt slut

Var helt slut igår så vid 7 tiden gick jag faktiskt och sov. Jag sov hela natten haha. Tills väckarklockan väckte mig vid 5.40 :)
 Så nu ska jag bara äta lite frukost sen bege mig till jobbet :) I morgon är det fet tisdag. Så lär vara sjukt mycket att göra idag och i morgon. Så ska försöka vara lite tidigare på jobbet idag.


jävla skit dag

Jäääääävlaaaaa skit dag!
 Började dagen med att mamma bustade mig på trappan när jag tände morgon ciggen. Not good! Då hon inte vetat något. Var dock för trött för att reagera så jag fortsatte bara mot bilen. Ja, alltså hon gick inte ut. Hon stod bara och glodde i köket :S
 Så när jag kommer till jobbet så blev det kaos. Då det inte var gjort det som jag hade bett de extra astälda göra. Så stod jag och muttra åt det.
 Sen så har dagen bara gått käpp rätt och skogen och jag gick över 1½ timme idag.

En bra idé

Asså vet ni vad jag tycker? det borde finnas typ som en låda eller något. Så kunde man typ skriva in i den här lådan, som om det vore en dator tex namnet beatrice danielsson född 89 bor xxx så varje gång jag tänker på dig så plingade det till i lådan. Så skulle det vara en röd lapp om det var något romantiskt grönt om det var normalt och svart om det vr ren och skär ilska. Hade inte det varit perfekt?:D
 För då vet man ju iaf lite mer än jag gör nu :/


Jag är värd en förklaring

Jag tycker att jag är värd en förklaring. Allt flöt på rätt bra och jag kände mig glad. Sen från ingenstans så slutar han att höra av sig. Eller ja, han svarade ju när jag ringde och så. Men hörde aldrig av sig själv. Så nu svarar han inte på sms eller något alls. Nej, jag har ine försökt ringa men känns dumt om han ändå inte bryr sig att ens svara ett sms.
 Jag hamnar ofta i den här situationen. Han tycker om mig, jag tycker om honom. Han säger det rakt ut. Sen så händer något och jag står och fattar ingenting.
 Jag har alltid velat förklara varför jag gör något. Hur jag tänker och varför jag tänker så. Så när någon inte gör så  mot mig. Ja då blir det jobbigt.
För jag saknar honom. Kan inte rå för det.

nyduschad

Har precis duschat och ska snart sätta mig i bilen och åka ner till bensinmacket. Var för lat på vägen hem efter 9 timmars arbete.
 Sitter och kollar på kanal fem hahah skrattar så jag kiknar! måste verkligen klä på mig snabbt om jag inte ska fastna i sängen framför tvn haha :)

Katastrof

Vilken katastrof. grädden tog slut på jobbet idag. Så det var bara att ringa runt och kolla om några andra bagerier inom företaget hade lite grädde att låna ut :) Vilket de hade. Så det var bara att sätta sig och åka till Kista för att hämta grädde. 50 liter fick jag låna och förhoppningsvis så räcker det till måndag morgon :)
 Så nu är jag tillbaka därifrån och har precis ätit upp min lunch :) Ska bara vila de sista 15 minuterna sen är det in i bageriet och köra på :)

Mystrött

Mysig tjej. Trött tjej. Chipsen är framme :) Nu ska jag bara krypa ner i mys kläderna, äta chips och glo på tv :) Innan jag tänker krypa ner under täcket på ritkigt och sova sött :) För kl 4.20 ringer klockan. Då är det dags för jobb :)

Jag orkar inte

Hela dagen har jag bara kännt för att sätta mig och gråta. Känns som att jag behöver ladda mina betterier. Jag orkar ingenting längre. Jag är lätt irriterad och vill bara ligga kvar i min säng. Även om jobbet är roligt, arbetskamraterna underbara :) Så ja, jag orkar helt enkelt inte.
 Det är alltid jag som ska le och vara glad. ja, för hon Bea hon tar ju inte åt sig. Nej henne kan man säga vad man vill åt, eller?
 


Åh så underbart!

Åh så underbart! Jag vaknade upp vid 6 snåret. Varje morgon när jag slår upp mina ögon. Så tittar jag automatiskt ut genom fönstret. Idag, ja idag möttes jag utav den ljusblå himlen med inslag av skärt. Om man tittar tillräckligt högt så kan jag blunda och önska att det är tdig sommar morgon. Om jag bara inte tittar ner på marken där det är snö. Ja, då kan jag låtsas när jag hör fåglarna kvittra att det är sommar. Trots att jag klär på mig vinterjacka och vaderade skor!


Donken och chips

Jag äter sällan på donken då jag inte tycker att det är speciellt gott. Har inte emd att göra att det inte är så speciellt nyttigt. Var husomhelst jätte sugen på nuggets,morötter och ostdippen så var bara tvungen att åka förbi när jag skulle hem från gymmet. 
 Man kan ju tycka att efter ett hårt tränings pass och viktnedgång på 2 kg så borde jag sikta frammåt och träna mer och äta mer rätt. men nopp ;) verkar som att jag går ner i vikt nu när jag äter det jag vill, dricker alkohol och röker. För när jag inte gjorde ngt av de tre. Så gick jag upp i vikt haha ;)
 Nej nu ska jag krypa upp sängen. Med min chips påse och ett stort glad vatten. har tyvärr ingen cola hemma haha ;)

Mig eller dom?

" Men vad faaaan reza du säger ju hela tiden att ALLA killar jag träffar är något fel på. haha"
"Ja men det är för att inga killar är tillräckligt bra för dig, Bea."
"Om jag nu vore så jävla underbar vore väl alla killar vara kära i mig? För så är dock inte fallet"

För visst är det så. Man säger alltid att man är så jävla bra.

who the hell..

..are you? we fight like dogs six in the morning. Ja, det är en låt text. Som jag vaknade upp med på huvudet i morse. Egentligen är det inte rätt låt text. Den korekta vore vara såhär " But who the hell argue and fight like dog six in the morning." Så ja jag har gått runt med den där texten, den fela låt texten i mitt huvudet hela dagen.
 Tycker attt den stämmer rätt bra in på mig. Man träffar någon, man tycker om och sen bryter kaoset ut. Oftast är det mitt humör och för att jag faktiskt inte pallar att bara finnas där för någon annans behov. It´s my way or the highway. Eller, jag önskar att det vore så enkelt. 


 

vaknade med ett ryck

Vaknade med ett ryck i morse. Trodde att jag hade försovit mig. Avskyr den känslan. När man sedan kommer på att ja juste jag är ledig idag. För då har ju hjärtat redan hamnat i halsgropen och man känner sig uberstressad. Så ska man bara ta och varva ner för att man har ju inte försovit sig.
 Hursomhelst. Nu är jag iaf uppe. Påklädd och sminkad. Har fixat min träningsväska med. Det är bara frukosten kvar sen är det bara att åka iväg till gymmet och svettas i en timme :)
 Vad som händer idag ahr jag ingen aning om. Är som sagt ledig och börjar kl 8 i morgon :) Så vad som helst kan ske ;)


Borde egentligen sova



Det borde vara sovdags. Jag gick trots allt upp klockan tjugo i sex i morse. Så ja, jag är rätt så trött. Men ska åka iväg och möta en person vid halv tolv. Så har precis lagt sista borstdraget på maken. Håret luktar gott och ja nu är det bara kläderna kvar. Har egentligen lust att ha på mig en hoodie och mjukisar. men njae inte direkt något jag visar mig ute i. 
 

finito

Hur skönt är det inte att krypa ihop i sängen? När man är helt nyduschad, handduken på huvudet och leggins och stor tröja. ja, det kan jag berätta för er. Helt jävla underbart är det :D
 Fy, det har hänt såå mycket de senaste dagarna att jag vet lixom inte vart jag ska börja eller sluta. Me and chaplin är finito. Orkar inte,vill,men orkar inte. Han däremot hör inte av sig. Vet ej varför men han har varit  super skum sedan min födelsedag. Så det spelar ingen roll vad jag vill. Om den andre personen inte är intresserad längre finns det inget att göra åt saken. Men sådär jätte ledsen är jag inte.
 För ja, jag tycke rom honom och jag tänker på honom väldigt mycket fortfarande. Men jag börjar glömma hur det kändes när han pussade på min näsa eller vem försöker jag lura?! Nopp ej glömt. Vill inte glöma. Men är det inte menat to be så varför hänga läpp över det?
 
  och självklart lägger jag upp en av de snyggaste bilderna på mig. Ifall han skulle hamna in här. Och då se hur snygg jag är ifall han missade det alla de gånger vi setts hahah ;)

RSS 2.0