Jag ska sova.. Snart.. Jag lovar. Eller?

Ögonen är åter igen som flipper. Klockan tickar återingen för högt och verkligen skriker åt mig att gå och sova. Jag kan inte, vill inte. Vill bara lästa den och den bloggen först. Ja, ni vet vad jag menar. Sen så har klockan slagit en timme till. Känns osm att den är arg på mig nu. Lika arg som jag kommer vara i morgon när väckarklockan ringer klockan fyra. Ändå så klickar jag mig vidare, från blogg till blogg. Stannar givetvis inte bara där.
Har blivit en hel del väsktittande med. Varför nu? Nu när jag ska sova? Jag vet inte.
Händerna rör sig vant på musen och helt plötsligt kommer jag fram till att jag gör precis som barn. Alltid hittar på de där roliga sakerna precis innan jag ska sova.

Nej Seriöst, dag att sova på riktigt nu. Måste bara fixa lite papper först. Sen blir det sängen. Hoppas på att somna på en gång :)


Oj detta var länge sen det!

Ångest

Vilken ångest jag har. Kommer jag begå ett misstag nu? Har hittat en väska jag verkligen vill ha. Dock är det rätt dyr. Ska sola nu sen får jag se om jag åker och köper den. Får nästan ont i magen när jag tänker på det.

Svårt att somna

Att det skulle vara svårt att sova i natt var något jag redan visste om. Att jag däremot skulle somna in vid fyra i morse för att jag trodde att någon försökte komma in i lägenheten, är vansinnigt.
Att det även var ett himlans hallå utanför gjorde inte direkt saken till det bättre.
Så nu, 5 timmar senare har jag sovit ca fyra timmar,duschat och ätit frukost.
Ska snart ta och stänga av datorn och sedan åka iväg. vet inte hur jag ska orka denna dag. Men det återstår att se.
Kanske lika bra att jag sov dåligt inatt, så att det blir lättare att somna tidigt inatt. Ska ju upp runt fyra tiden i morgonbitti.

Har haft ont i ryggen i flera veckor nu. Är stel som en pinne. Fya. det vill helt enkelt inte gå över. Måste vara den dåliga hållningen man har framför datorn ;)

Funderar på att öppna ett nytt sparkonto. Ett sparkonto har jag ju redan. Där jag sparar till jag flyttar hemifrån. Skulle vilja öppna ett till sparkonto där jag sparar till eventuella resor. Måste nog börja lära mig att leva riktigt snålt om min tänkbara budget ska hålla, haha.
Egentligen borde jag som bor hemma kunna klara mig med två tusen kronor som fickpengar utan problem. Det gör jag däremot inte. Två par skor sen är de pengarna borta. Så nu måste jag hålla i mina pengar hårt. Ska se om det funkar :) Hoppas det. tänkte försöka att inte gå ut denna månad :) Får dock se hur det går haha.


Oh no!

Jag måste ju bara berätta. I söndags så såg jag Jackie Ferm live. Ni som känner mig vet ju att jag följer hennes blogg slaviskt. Att hon verkade såå coll och snygg. Nu? Nej fy vilken besvikelse. det var som att springa in i en vägg i för hög hastighet.
Fast det som störde mig mest var väl hennes agerande. Jag tycker synd om henne! Och mig själv med haha. Som satte flickan på en pedistal som hon verkligen inte ska sitta på.

Det är tisdag och Bea känner sig bakis! Detta är absolut inte bra. Har dock kurrearat mig med en dounat och en halv chips påse. NOT GOOD! Kommer gå upp i vikt i en rasande fart om jag fortsätter såhär. Då jag inte har ätit hemlagad mat sedan i fredags. Inte bra det heller.
 


Jag vill också! Fast ytterst sällan

Ibland vill jag också se ut som en barbie docka. Ha siliconbröst, snygg profil, plattmage och allt det där.
Tyvärr är det ju inte så jag ser ut. Men åh, ibland så vill jag bara lägga mig där under kniven och vakna upp men snygga fasta bröst.
Det, mina vänner är något jag vill en tisdag som denna.

Om två dagar börjar jag på mitt nya jobb! YES, jag ser verkligen fram emot det. Just nu så ser oddsen väldigt bra ut, men man kan ju aldrig veta :P

 Bilden är tagen för två veckor sedan.

Shit vilken kväll!

Lördags kvällen började med att möta upp Mr T i gamla stan. Vi skulle hem till hans kompis vars flickvän fyllt år. Är egentligen inget fan av att gå hem till folk jag inte känner, som dessutom fyller år.
Väl där förstod jag ju varför han ville ha mig med, haha.
jag trodde väl att människorna som var där skulle vara som "oss" eller lite "finare" tom. Oj, vad jag misstrodde mig. Människorna där var en grupp med vänner till hon som fyllde år. Deras klädstil och beteende var inte det JAG är van med. Vet inte vad man ska kalla den. Någon typ av emo blandat med lite allt möjligt egentligen.
Vi kom väl dit vid tjugo i sju för att sedan gå vid halv tolv.
Kvällen fortsatte på Collage. Jag och Mr T hamnade i kö med två sunnebor. Flickorna var riktigt trevliga men stackrna måste ju lära sig att trängas. Ställa sig i kö i en bar full med människor och hoppas på kösystem fungerar inte, haha.
Kvällen var minst sagt riktigt wierd. Vet lixom inte vart jag ska börja. Vet däremot vem jag ska tänka på om jag vill bli avtänd hahaha. FY FAAAAAN säger jag bara!

Har stängt av min mobil. Orkar inte ha någon kontakt via telefon idag. Har inte ens gått in på msn. Varken har lust eller ork.




:)

Vaknade runt halv tio idag :) Skönt för klockan är inte ens ett och mycket har hunnits göra :)

Fick ett mejl från chefen igår som frågade om jag kunde börja den 1a ist för 6e :) Jag sa självklart ja! Så nu börjar jag på torsdag ist för om 1½ vecka :D
Ser verkligen fram emot det :) Även om jag gärna hade velat ha heltid ist för deltid (30 timmar/vecka). Men man vet ju aldrig vad som händer ;)


Vad blir det för mat?

Att det ska vara så svårt och veta vad man ska laga för middag?
Tänkte att jag skulle vara smart och kolla på recept på nätet. Kan då vara bra att ha någon form av idé vad man vill äta. vilekt jag inte har, haha. Så självklart hamnade jag in på alla efterrätter. Hittade en hel del som jag gärna skulle vilja baka haha :)
Så vad det blir för mat idag har jag ingen aning ;) Däremot vet jag nog vad jag har lust att baka :) hahaha.

Åh, har ju glömt att skriva detta med. Tisdag 6 april så ska jag börja på mitt nya jobb :) Yes, that´s right. Bea har fått ett nytt jobb :D Ligger i djursholm så det är en bit att åka. SKönt att få ett jobb iaf :) Så att man tillslut kan flytta hemifrån :) Vill ju inte bo hos mami hela livet ;) Haha.

Chokladcheesecake Blir nog något sånt här jag kommer baka ikväll :) Blir ni inte sugna ;)

Segpropp

Gordon ramseys F word är på tv :) Själv är jag alldeles för seg i huvudet för att ens orka lägga ner den energin för att hänga med i programmet. Tur är nog det hade blivit så hungrig annars :) För mycket i hans program brukar se så himla gott ut :)

Igår var det torsdag. För min del betydde det att jag skulle fixa mina läppar :) Var nog mer nervös denna gång än sist. Kan tänkas vara så för att jag visste vad som skulle komma. Smärtan var nog mer denna gången med. Grät inte så jag är nöjd. Däremot så tyckte på Daniella ( Hon som utförde behandlingen) och Catti att mina ögon såg ut som att de skrek :P
Efter att läpparna var fixade så blev det lunch på jensens böffhouse. Riktigt gott var det :)
Även om jag läspade i stortsätt hela kvällen och läppen värkte så var det en riktigt bra torsdag :)

Idag däremot står det ingen ting på schemat :) Skönt! Blir nog till att åka ner och sola idag :) Vågade ju inte det igår, så får bli idag :) Kanske färgar utväxten med :) För det behövs! haha :)


Solat :)

Det var länge sedan jag solade. Så passade på att sola nu efter biggest loser :) SÅ SKÖNT! Känner mig lite blek såhär efter den låååånga vintern. Så vill bara känna mig lite fräsch.

På torsdag är det dags igen. Ska fixa mina läppar :) Ska bli skönt faktiskt haha. För nu känns de små igen.
Så på torsdag blir det lunch med Catti :) Myyyys!
För hon och jag lär inte ses innan det så lär ju snackas en hel del då :)


Man väljer ju tyvärr inte

Dessa släktdagar. Är det någon som inte känner sig obekväm? Någon som inte bara har lust att springa därifrån?
Jag vet iaf en som har det och det är jag. Ibland så blir allt folk bara för mycket. Känner mig bara ivägen och inte alls lust att vara där. Det är som att det är en gemenskap, ett klubbmedlemskap som jag saknar. Något saknar alltid. Känner mig alltid lite utanför i sånna lägen. Känner mig alltid lite malplasserad.

Ikväll är det Johan Falk på tvn :) Så lär ju sitta fastnaglad vid datorn. De är så himla bra :)

Jg försökte ringa Dig idag. Fråga vad som var på gång? Vad som kommer hända mellan dig och mig? Om det kanske är så att du vill avsluta det hela. Vill inte ta det via sms. Vet dock inte hur jag ska få tag på dig längre. För nu orkar jag inte mer. Du visar bara gång på gång att det finns viktigare saker i ditt liv just nu.

Söndagen i korthet.

Det blev en tidig natt för mig. Somnade innan nio och vaknade kvart i elva :) Inte illa pinkat det inte! haha.

Idag är det ju Ellinors konfirmation. Så en annan kusin och hennes mamma kommer och hämtar mig och mamma vid 13 idag. Det är tydligen så att man måste vara tidigt i kyrkan för att få en sittplats. Sen blir det till att åka ut till Ingarö. Där Ellinor och dom bor. För tårta.


Hemma igen :)

Så nu är man hemma efter att ha spenderat hela förmiddagen med kusinerna, deras mamma och min egna mamma :)
Kan ju inte direkt påstå att jag bidrog till mycket. Svarade på lite frågor våra mammor hade. Sen kröp jag upp i en stol de hade i köket. Var dock inte allt för skönt så jag och Emma hamnade i Ellinors säng för att vila.

Klockan är inte alls mycket. Är så himla trött att jag skulle kunna somna nu. Vet ju inte om jag vaknar för tidigt i morgon bitti då. Så ska nog försöka vara uppe till kl 21 :)

 Sa ju att jag skulle lägga upp en bild på klänningen jag köpte. Haha, typ 2 veckor försent men här är den iaf :) SÅ jävla snygg :) Klänningen är däremot jätte skrynklig :/

Mår som jag förtjänar

Gårdagen var ju helt superbra! Blev däremot som jag trodde. För mycket alkohol som nu resulterat i en otrevlig bakfylla :/ Man mår som man förtjänar med andra ord.
Har haft tur, har inga minnesluckor eller obekväma situationer som skapas heller. Så det var ju bra det :)
Så när jag drulla in vid halv åtta i morse var jag så slut och somnade som en stock :P Man blir ju bara äldre. Orkar inte festa lika hårt nu som när man var yngre. 3 dagar irad utan problem. nu är man ju slut en hel helg om man gått ut på fredagen haha.

Idag blir det till att baaka med kusiner och mammor. Trevligt kan det nog vara! Men ångrar mig att jag drack så mycket nu när man ska stå vid en ugn hela dagen :P

Nej dags att gå! Mamma ropar på mig. Likabra att gå ner nu så man kommer hem till lagom tid och kan kurera sig mot detta ;)

En kväll med Catti

Det blir utgång ikväll trots allt. Hade tänkt att krypa ner under täcket, se en bra film och somna in tidigt.
Så blir det däremot inte. Catti och jag lär göra söder osäkert ikväll. Det spelas musik på hög nivå. Allt för att tagga till. Bli på så bra humör som möjligt.
Har haft ett jävla slit med kvällens outfit ;) Blev till slut bra :)
Fy vad jag älskar introt på låer if we meet again. Det får mig att tänka på DIG. Men ikväll ska jag må bra! Jag ska ha kul och jag ska inte bli för full. För ikväll ska jag ha roligt. Ikväll ska jag och Catti stå på dansgolvet. Dricka goda drinkar och ha det så bra! Känner jag mig själv rätt så drullar jag in i en taxi runt 3 snåret. vill komma hem säkert ju =)
Hoppas jag inte blir bakfull i morgon. Då min kära mor lär väcka mig hyfsat tidigt. Men men det är morgondagens bekymer ;)


 Söta du!

 Jag :)


Det här med förhållanden

På sista tiden har det blivit nästan lite för mycket killsnack. Vilket har fått mig att börja fundera.
 Är det så att vissa tjejer och killar lägger all sin energi på att förhållandet ska verka som det perfekta förhållandet utåt? Så att när det väl kommer att ta hand om sitt förhållande är krafterna slut?
 Även den här katt och råtta leken är något jag har tröttnat på. Själva jakten är ju den som är lite spännande. Det är även den som får mig att tröttna. Kan nog vara så att jag behöver för mycket uppmärksamhet för det. 
 Förstår mig kanske inte riktigt på själva grejen med att komma och gå som man vill. Antingen är det all in eller tack och jag känna. Även fast när det väl kommer till kritan så är det ju inte så.
 Så ja, den här grejen med förhållanden. Att träffa någon. Tycka om,lära känna och umgås med. Det är något som Jag ibland inte förstår mig på. Missförstå mig rätt nu. Alla vill väl hitta någon tillslut. Men att tvinga sig på, göra allt för att inte bli tagen för givet. det är bara heeeelt messed up!
 SÅ jag säger såhär. Jag är jag. Oavsett förhållande eller inte. Tänker inte leka någon lek. Utan alla ens brister och fel man har är ju inget som försvinner. Förhoppningsvis så väger de bra sidorna över det :)
Varför låtsas vara någon man inte är? För tillslut orkar man ändå inte med denna fasad som man byggt upp. Denna mur som är så tjock att ingen kan eller orkar komma igenom den. ibland måste man sänka garden lite för att upptäcka något underbart =)

En lite försenad bild på mina läppar. Samma dag som jag fixa mina läppar <3 :D


ingen rubrik

Var några dagar sedan jag skrev. har inte vetat vad jag ska skriva riktigt. Har väl mest kännt att jag har avrit tvungen att skriva. Så blev bara platt fall.

Idag har det var en bra dag :) Vaknade rätt sent men inte var jag pigagre för det :) haha.

Om en vecka så ska jag fixa mina läppar igen :) Funderar på att lägga in 1.1 ml då :) För känns som att det har har lagt in nu nästan försvunnit.

Fick ett sms igår :) Det var så fint! haha, tänkt att man kan glädjas av bara ett sms. Nästan lite löjligt men det spelas upp i mitt huvud om och om igen :) Så fint var det.

Ilska

Ilskan knyter sig som en stor boll i magen. det kliar i fingrarna och strupen vill bara skrika rakt ut. För ja, idag ahr jag läst det mest korkade jag varit med om. Eller ja, detta var helt sjukt.
Vem är jag som människa att säga att min tro eller min nationalitet har sämre än någon annan? Man kan inte säga att det finns någon religion eller just att de människorna från just det landet har det sämre. Klart man kan. Däremot så är det inte ALLA svenskar som är si eller så. Eller alla Bosnier som är si eller så. Att dra någon över en och samma kam gör mig rasande. Att hon som skrev det är muslim. bytt namn och fått barn ungt. Säger att hon komemr från ett land hon inte alls gör. Ja det är sorgligt. Säga sig vara någon man inte är. Men varsegod. Gnäll på svenskarna. Du bor ju bara här i detta land. Vantrivs.
Nej fya! Jag älskar mitt land. På gott och ont. Så att någon säger att alla svenskar är si och så. Fan det gör mig galen. Det gör mig samtidigt ledsen att säga att en viss folkgrupp har det svårare. För det går inte att säga att precis ALLA lever likadant. För tror ni det. Snälla kolla er omkring. Jag kan ju knappast vara den enda som sett en uteliggare. Jag kan inte vara den enda som hört folk som tvättat kläderna i diskmedel för att de inte haft råd med tvättmedel.
Kan fortsätta och skriva 3 mil till. Avslutar där. För känner att jag inte kan göra något åt en människan åsikt. Men det är sorgligt att prata på det sättet.

ovesentligt

Ska straxt ta och röra mig mot bilhandlaren med mamma och Bernt. Lär ju bli en kombi med dragkrok. Egentligen bör de ju inte köpa en kombi då deras husvagn kommer se ut som ett museum snart. Då min mamma har en förmåga att samla på sig och köpa nytt.

Annars idag lär dagen bli lugn. Är ju trots allt söndag :)

Vad är det med folk idag?!

Vad är det med folket idag?! Känns som varenda jävel har löpt amok :S
Började med i morse att jag gick och surade på mamma då hon hade väckt mig. Löjligt, jag vet! Var dock så förbaskat trött att jag bara ville gråta.
Sen bar det av till att träffa Catti. Ja då diskuterade hon och jag en sak och märkte att vi fortfarande var irriterade över det. Sen s¨å fortsatte dagen med att alla jävlar bråkade. Några på tunnelbanan, en full gubbe på fridays. Ja lite överallt. Så vet inte vad det var med folk men hela stan var ju skum. kl 21 på en lördag kväll är det alltid mycket folk i stan. Inte denna kväll.

Så när jag kom hem så har jag suttit och tjattrat med mami och Bernt. Blir till att köpa en ny bil nu till sommaren. De verkar sugna på att köpa en ny husvagn med. Vad mig bekräftar så vore en ny bil riktigt skönt! Då den vi har nu har så mycket små fel att man blir CRAZY :S

Jag vet inte vad grejen är. Jag vet inte varför du inte svarar på din telefon. Varför du inte hör av dig. Men det här räcker inte för mig. Jag behöver mer uppmärksamhet. Jag behöver få svar på de frågorna jag ställer. Jag orkar inte få skit för något som jag själv inte ens oroar mig över. Så varför ska du då göra det?
Så jävla mycket frågor i huvudet just nu att jag inte orkar med! Denna gången sticker jag inte huvudet i sanden. Denna gången vill jag ha svar. Jag vill engagera mig för en gångs skull. Så funkar inte det! FAAAAN. Du gör mig galen.

kör denna bilden nu då jag är på mammas dator :) Orkar inte starta min. Då denna redan var igång.

Lung fredag och Lördagsmys med Catti :D

Igår vart det en rätt så lugn fredag. Gick och såg på green zone med sara och hennes arbetskamrater. SÄMSTA filmen jag sätt på länge. Då jag inte talar arabiska och de inte översatte allt som sades på arabiska så vart det till slut ganska tråkigt. Sen har jag heller inte varit så insatt i vad som hänt mellan USA och Irak de närmaste åren. Är ju inte den personen som läser tidningarna. Så det var ingen hit för mig att se den filmen.

Idag blir det mys med Catti :) Vi ska gå och käka middag och sen kanske sätta oss och dricka någonstans :) Myyyys som sagt! Vi tar fredagsmyset idag ist haha :P
Ska nog försöka ha med mig kameran även om jag är riktigt dålig på att lägga upp bilder här på bloggen.


Aj

Idag har det varit en tumult dag vill jag lova.
När väckarklockan ringde vid nio snåret var jag inte alls med på noterna. Men eftersom att jag visste att jag hade en tid hos kliniken där jag skulle göra mina läppar var det bara att pallra sig upp. För att fixa i ordning sig och sedan möta upp Catti.
Väl på kliniken fick jag vänta ett tag innan jag fick bedövnings salva över hela läpparna som verligen stacks!
Jag är ju som jag nämt innan rädd för nålar, något otroligt. Så när jag  in i det där rummet fick jag panik. Halsen snurrades 3 hundra varv och hjärnan ville inte det jag ville. Efter att ha pratat med både henne och Catti så gav jag mig och lät henne sticka hål på läpparna åt mig haha :)
Nog fan gjorde det ont. Vet inte hur jag ska beskriva känslan mer än att det gör verkligen ont. Även nu efteråt med. Stolt är jag att jag inte gav ett litet pip ens! Roliga var att hon var tvungen att kolla med mig om jag mådde bra då jag knappt andades. Jag var ju i chock! haha.
Har fått höra av de som sett mig att det ser bra ut :) Så jag är faktiskt nöjd. Ska dit om 2 veckor igen för att spruta in 0,55 ml igen. Eftersom att 30% döljer sig i vävnaden och för att få något resultat så måste jag ha ca 1 ml då jag aldrig gjort det innan :)

 Du kommer aldrig förstå. Jag ser det nu, i dina ögon. Jag hör det i din röst. Du kommer helt enkelt aldrig förstå.

Bea öppnar receptboken :)

Jag sa ju igår att jag skulle lägga upp detta superbraiga recept på choklad glass :)

Detta behöver du:

2 gelantinblad
1-2 vaniljstänger, delade och urskrapade
500 g mjölk
500g grädde
50 gr ljus svensk honung eller glykos
240 äggula
250 g strösocker.
200 g mörk choklad. Valhrona grand cru guanjana använde jag


Dag 1!

1.
Blötlägg gelantinbladen i rikligt med vatten. Låt stå i minst tio minuter

2. Skrapa ur vaniljstången och lägg både stång och frö i en rymlig kastrull. Hacka sedan all choklad finhackat.
lägg i en bunke.

3. Häll mjölk,grädde och honung över vaniljstången. Medan du låter det koka upp så vispa äggula och socker poröst. När gräddblandningen kokat upp häll försiktigt ner äggsmeten i kastrullen och koka upp till 85 grader.
Rör försiktigt så att det inte bränner fast i botten.

4. Lyft upp gelantinbladen och låt det vatten som finns kvar på dom följa med ner i glassmassan, rör om tills det smällt.

5. Sila glassmassan genom en finmaskig sil i en rostfribunke. Kyl ner glassmassan så fort som möjligt i ett iskallt vattenbad. Rör då och då så att det går snabbare.

6. täck bunken med plastfilm och låt glassen stå och mogna mellan 4-12 timmar. Helst 24 timmar.

Dag 2 !

1.
Mixa glass smeten med en stavmixer för att få en den smidigare.


2. Häll glassmassan i en glassmaskin och låt den gå tills den blir smidig och fast. Har du ingen glasmaskin, ställ massan i frysen och rör om då och då med en slev tills det .

Detta recept låter krångligare än vad det är. Men det är verkligen värt att det tar lite tid. För denna glass är en sån glass du gärna äter upp all själv innan du hunnit bjuda vännerna :)

servera att bliden inte är tagen utav mig :)

ingen rubrik

Som vanligt nu för tiden så börjar klockan att ticka iväg alldeles för mycket såhär inpå småtimmarna.
Jag är alldeles för pigg för att sova men för trött för att se på ngt program.
Ska dessutom upp vid 8-9 bläcket där. Beror på om jag fixar glassen i morgon bitti eller efter mina äventyr. Måste ju nämligen hinna stelna :)
Eftersom ni läsare verkar intresserade av recept så lägger jag upp receptet tomorrow :)
Då denna choklad glass är to die for! Tur att släkten kommer på middag annars är risken att jag ätit upp 1 liter glass själv haha ;)

Ibland gör man saker som folk inte förstår sig på. Som man kanske inte ens själv förstår sig på varför man gjorde så. Man bara gör dom. Av vana eller personlighetsbeteende. Dessa beteenden kan få folk att rygga tillbaka. Tycka att man är konstigt osv. Kanske är det då man får tänka på saken ur ett annat perspektiv. Föe bara för att jag inte tycker som du är du varken kosntig eller dum. Du bara ser saker på ett annat sätt än vad jag gör.
jag vill så gärna vara för den fria tanken. Fast ibland är det så jävla svårt.

 hemmos Cathrin i lördags innan utgång :)

Vilken dag.

Vilken jävla dag!
vet inte vad jag tycker och tänker just nu. Bara det att jag inte ser något fel med att träffa Sara idag. Ok, vi må nog aldrig bli så tighta vänner igen. Men att undvika en människa hela livet blir ju tillslut bara jobbigt.
Speciellt när man vet att den personen behövde någon just nu. ja hon må ha betett sig idiotiskt det säger jag inte emot. Men så är det nu iaf.

Idag när jag kom hem så åt jag Tacos med mmma och efter det kokade jag chokladglass till i morgon :) Mums!

Det är en sån här dag jag bara har lust att krypa ner under täcket med dig och stanna där i flera dygn.

Till dig.. Sara

Jag orkar inte! det här tar musten ur mig.
Jag må bli jävligt förbannad över detta men nu vill jag bara att det ska ta slut.
Sara. Du visste mycket väl att skulle det bli som det blev när jag fyllde 20 så kunde vi inte längre vara vänner. För det funkar helt enkelt inte att umgås med någon som är som du kan bli.
Om någon attackerar mig får de tillbaka. Det VET du! Så när jag får höra saker som BARA du ska veta om min familj då jag bara sagt det till dig. Hur fan i helvete kan då andra veta det?
Spelar det någon roll vem det var? Ska du gå på dom då eller?
Att jag får höra att jag varit någon jävla klängranka. Ärligt talat sånt tar. Speciellt när jag verkligen stått upp för dig. När det gällt det mesta. Så får man höra sånt. Som en smäll i ansiktet.
Jag tycker det här är jobbigt. det gör ont i mig att inte ha min bästa vän längre. Men så får det förbli. För det här går inte att laga. Förän du själv blivit lagad. Vilket jag inte vet om du någonsin kommer bli. Då du vägrar gå till en psykolog.

nonsens

Det känns som att jag har slungats tillbaka 5 år. Då det enda huvudet fylldes upp av var pojkar,fester och diverseannat. Nu är det ju inte riktigt så det är. Men just nu, just idag så känns det så.
När man får för mycket att tänka på. Så är det skönt att koppla bort allt. Bara tänka på vilka kläder man ska ha på sig. Hur sminket ska vara. Inte att man måste ringa si och så många samtal. Allt det där tråkiga som medföljer vuxen livet.

På torsdag smäller det. Hua. Min mor vet ingenting och orkar inte berätta något ännu heller. Är mest orolig över om jag kommer se ut som en anka. Om det kommer göra ont? Vill inte gå igenom samma smärta som jag gjorde med min piercing. Vill heller inte bli ful.


Aprak men ingen bakfylla.

Fy bubblan vad full jag blev igår. Vilket jag tydligen inte var ensam om då Catti hade satt sig i baksätet på en taxi. Hennes första mening var " 100 kr". Varav taxichaffisen fattade nada. Hon fick då säga samma sak igen och sen berätta vart hon skulle. Hahaha. Stackars taxichaffis.
Själv kände jag mig aldeles för lång hela kvällen och mina tankar var inte riktigt på dansgolvet.
Även fast kvällen inte blev som planerad och jag konsumerade för mycket alkohol denna gång så tycker jag att kvällen till slut blev lyckad :)
Ska erkännas att mitt humör inte var på topp när vi skulle gå ut. Men det blev till det bättre när Catti dragit lite Linus historier hahah ;)

Idag vaknade kvart i fem och tänkte at det kan inte vara möjligt att jag bara sovit två timmar. Nej det var det inte heller då klockan vart kvart i fem på eftermiddagen. Var nog minst 3-4 år sedan jag sov så länge på eftermiddagen utan att vakna en enda gång. Vilket jag brukar göra när jag druckit alkohol.



Jag som hade lovat mig sj :/

Jag som lovade mig själv att inte handla något mer denna månad. Det gick dock inte så bra. Gick i Haninge centrum idag med Catti. Ja vad tror ni jag hittade?! Ett par super fina skor som jag efter mycket om och men köpte med mig hem. Blev även dessa underbara strumpbyxor som håller in magen haha ;) Love Love Love säger jag bara!
Däremot kommer jag se ut som en jätte ikväll då jag ska ut med Catti och hennes systrar. Då mina skor är minst 10 cm höga och min längd är 168 i normala fall. Vilket inte hade varit något problem om det nu inte var så att Catti ser ut som en söt docka med sina 152 cm. Och jag som en stor jätte med de där uberfina skorna jag köpte idag :)

Nej nu börjar klockan ticka iväg lite för mycket. Måste snabbduscha och fixa det sista nu innan jag beger mig av till Catti. Där vi ska äta middag och förkröka lite :) Myyyys!



Mysfredag!

Blev en stan runda med Catti idag i alla fall! Vi hade det riktigt trevligt. Hittade en super fin klänning på Åhléns som jag bara MÅSTE ta bild på och lägga upp här! Så kommer ni förstå vad jag menar. Love Love Love säger jag bara!
Självklart blev det även en fika då vi snacka om massa skit. Vad som händer i våra huvuden just nu.
Dessvärre hittade jag inget snyggt jag kunde ha på mig till i morgon. Men det går nog att trolla fram något ;)

Har bokat tid nu till en läppförstoring! Är så jävla nervös att jag har ont i magen. Kanske jag ändrar mig? Tony blev skit sur :S tyckte att jag borde ha pratat med honom först. Men vadå ska jag be honom om lov då eller? haha. Är däremot rädd för smärtan! Är sjukt rädd för nålar. Så vill bara gråta lite just nu! haha. men men blir nog bra :) Är även rädd för att göra förstora läppar. vill i kallad för Ankbea lixom ;)





Uppe tidigt

Vaknade halv nio i morse av att väckarklockan ringde. Hade egentligen inget viktigt att gå upp till men ville vakna tidigt då jag verkligen fått sova ut de här veckorna :) Skööönt!

Varför ska vissa människor få mig på sånt otroligt dåligt humör?! nej det förstår jag verkligen inte!


jag är en nikotinberoende idiot

Alltså seriöst! Just nu är jag så arg på mig själv!
Varför var jag så dum att sluta snusa nu?! jo för att jag vill fixa mina läppar fina och var rädd för missfärgade tänder. Men är man är van att "trösta" sig men någon form av nikotin sedan många år tillbaka. Då känns detta bra vansinigt korkat!
För mycket rullar runt i huvudet just nu. Det är känslor för en person. Känslor som jag oftast inte får. Då jag oftast tappar intresset för snabbt. Jag är arbetslös. Jag har problem med pappa. Jag har förlorat min bästa vän. Jag har börjat umgås med Catti. Vilket gör mig glad. Jag har varit lite orolig för en sak nu i några veckor. Jag är trött på att folk säger åt mig hur jag ska tänka och hur jag ska bete mig. Så ja, det är för mycket just nu. Så varför var jag tvungen att sluta just denna jävla vecka?!

Missförstå rätt nu. Jag menar inte att känslorna jag har för en särkild person är något negativt. Det är bara negativt om jag är ensam om känslorna. Däremot är det väl såhär att jag inte har lust eller modet att säga något just nu. Jag saknar däremot personen mycket! Det är gör inte det hela lättare att mina sängkläder luktar som honom.
Jag tror däremot såhär. Oavsett vad som händer har jag vunnit något på det. Då jag vågat släppa in personen så pass mycket i mitt liv att jag känne rmig trygg och glad. Vilket även det inte är så supervanligt. Så då får man ju se det positiva i det som kanske blir negativt. Vilket jag hoppas att det inte blir :)
Eftersom pesonen är någon jag vill lära känna mer.
Så ja, jag är glad fakiskt :)


 Ok, jag var rundare där men å vad jag saknar sommarkvällarna!

miss you

Det här är fan inte bra! Dag 3 utan snus. Det här kommer inte att funka. Jag har proppat i mig godis då jag hela tiden måste ha något i munnen. Då det är så det har varit så länge. Alltid snusen där lixom. Sedan jag flyttade till Skåne villsäga.
Så börja snusa igen? Eller gå upp 10 kg. Vilket är värst?
Tog 3 bloss på en cigg idag. De nya marlboro. Fy fan vad äckligt det var. Jag saknar mitt snus! Är lite ororlig över lördag faktiskt. Hur ska jag klara mig utan snuset när alkohol är inblandat. Tror inte det lär gå så bra.

Fy vad jag saknar dig. Hör av dig. Jag är inte duktig på sånt här. Vet inte hur jag ska bete mig. Vet bara att denna känslan är ovanlig för mig. Klart jag har saknat någon. Det var däremot länge sen. Jag saknar dig D.
Jag vågar inte öppna mig mer än så just nu.


 Denna bild får symbolisera allt jag äter ist för att ta en snus.

Mars 4, 2010

Har typ inte sovit något alls i natt. Är inte van att ha någon snusandes breve mig. Var länge sen som någon sov i min säng nu. Så det kände konstigt fast samtidigt även bra.
Efter att D åkt iväg till jobbet tänkte jag att jag skulle försöka vara vaken då det var länge sen jag vakna tidigt. Skicka iväg ett sms till Catti och kolla om hon var vaken. Vilket hon var men så fort jag fick smsett så somnade jag haha!

Nej dags att fortsätta att sminka mig! Blir att möta Catti en snabbis på stan! :)
Då jag vill hitta något till på lördag :) Då det förmodligen blir utgång :)

15 år gammal.

Hemma :)

Så var man hemma igen! Missade bussen trots att jag skyndade mig! Kom på när jag nästan var framme vid bussen att mitt busskort låg i den andre jackan! SUCK! Så det var bara at knata tillbaka hem. Hämta busskortet och gå ner igen.
Kom 5 minuter för sent men det var tydligen ingen fara skedd! :) Skönt!
På vägen hem från mötet så bestämde jag mig för att gå in på Konsum och köpa något gott. Blev Ballerina kladdkaka,kinapuffar och tuggummi.
Måste nog överväga detta med att sluta snusa. Äter ju för mkt sötsaker :S


Nerverna sitter utan på kroppen

detta får bli ett snabbt inlägg!
Måste snart springa iväg till bussen. Ska på ett möte.

Min dag igår var helt jävla sanslös! Mina nerver satt utan på kroppen vilket de gör fortfarande. Känner mig 100% sårbar och vill bara sova! Ingen bra känsla alls! Däremot är det väl bra att jag slutar snusa nu i guess! men jävlar vad det känns!
Så kan ju erkänna attt jag var sur för ingenting igår. Grät för ingenting och käkade en jävla massa! haha..

nej måste springa nu! Har inte ens hunnit sminka mig :S Sängen var viktigare denna gång!

städning,reklamgodis och sista dagen med snus

Idag har min dag hitils bestått av frukost,städning,något reklam godis samt dusch.
Fanns stunder under städningen då jag vill slänga ut allt och bara behålla en madrass och tv. Är så trött på allt skit. Man flyttar och tar med sig skiten för att sedan flytta tillbaka och ha ännu mer skit än från början! blääää. Nu är det bara att bädda sängen med rena lakan som gäller :)

Har bara tagit en snus idag. vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Jag har ju bestämt mig för att sluta. Däremot vet jag inte om jag tycker det är en så jätte bra idé just nu.

Åh vad jobbigt det är att inte kunna ringa dig. Nu är jag rädd för att störa igen. Ok, du är ju faktiskt på jobbet så jag har ju en anledning till att inte ringa.


en lam dag

Idag har det var en rätt så bra dag. Lugn och inte allt för mycket att tänka på :)
Var på arbetsförmedlingen. Shit vad jag tycker att de är sega! Ringde även ett samtal till en av cheferna där jag jobbade i somras :) Så att om de behöver hjälp så är det bara att ringa mig :)
Efter det var jag tvungen att ge mig in till stan. Då man inte kan fixa sitt acess kort här på värmdö. Tog mig 45 min in till stan och nästan lika lång tid hem. Fast det brukar ta ca 30. Vädret var verkligen inte att leka med idag.

Har även pratat med Jennifer idag :) Var ett tag sedan sist såå var kul. Har ju inte varit och hälsat på hemma hos Henne och Adam ännu så ett besök hem till dom lär väl bli att försöka planera snart :)

Jag saknar att arbeta. Att baka och pyssla med det jag verkligen brinner för. Måste däremot erkänna att jag tyckt att det varit skönt att inte göra ett jota :) Behövde verkligen det. Gör nog fortfarande.

RSS 2.0