Träning och bra kost ger bra resultat :)

Åhhhh! vet niiiiii! :D Hahaha har ju en väldigt stor spegelvägg i hallen är hemma :) Så på mornarna går jag förbi den relativt lite klädd.. Så då såg jag att min mage börjar äntligen se lite plattare ut :) asssåååå :D hahha nu är jag en glad Bea :)
Har ju börjat med matkasse, där det kommer hem middagsmat färdig att laga med recept. Så träning på det, vilket har resulterat i bra resultat, tydligen :)

Jag ska aldrig..

Vi är den nya generationens vuxna. Vi gör allt det där vi svor på att aldrig göra som tonåringar. Det gör vi nu. Att aldrig fastna där vi kommer ifrån, att aldrig titta på de tråkiga programmen våra föräldrar såg på, att aldrig bli så som vi helt plötsligt blivit.. Så säg mig. Har melodifestivalen helt plötsligt blivit roligt igen? Är det ort/stad vi kommer ifrån mer attraktiv nu. Eller är det bara så att vi har fastnat. Så som vi lovade att aldrig göra.
För visst har samhället förändrats. Istället för att tala med varandra och umgås med varandra så twitras det, fejsbookas och ja. Ibland känns det som att folk gör saker för att kunna lägga ut på fejsbook. Som att vi umgås bara för att kunna visa att vi gör det. Men inte för att njuta.
Fast trots det att samhällets förändras och vi med det. Så är det som en livscirkel. De flesta av oss kommer att gå i våra föräldras fotspår. Andra gör det inte. Bara hoppas att för egen del blir det rätt förälder.



Ibland måste man försöka fylla livet med bara de bra sakerna.

Igår var jag så sårad,uppriven och bara arg. Så jag orkade inte skriva. Hann inte heller för den delen. Så i morse när jag vaknade med gråten i halsen bestämde jag mig för att bara njuta. Så jag åt frukost i lugn och ro. Läste ut min bok. Åkte iväg till Sollentuna Centrum och klippte mig samt passade på att träna. Vilket var länge sedan. Nästan så att jag känner att jag vill ta ett pass ikväll. Men hoppar det för en promenad efter middagen istället. Ska ju inte överdriva :) 





Mer till besvär än till nytta

Jag brukar intala mig själv att lika många som jag blir avundsjuka på, blir avundsjuka på mig. Snart är det dags för månadens roliga vecka. Den där veckan alla tjejer ser fram emot och alla pojkvänner i landet bara älskar. Ja ni vet precis vilken vecka jag menar. Vilket resulterar i att jag går i en utav mina sportbhar. Inte för att jag tycker det är snyggt, inte för att jag har den där super vältränade kroppen som gör att man kan gå med bara en sportbh. Nej jag använder den just nu som bh. För att vareviga jävla månad så blir brösthelvetena en stl större och blir super ömma!
Så ja, jag vet att det finns tjejer som betalar över 35 000 för att få större bröst. Själv fattr jag inte alls varför. Bröst är kvinnligt och vackert, ja. Men själv hade jag mer än gärna nöjt mig med en C kupa. Men hur jag ska gå ner så jävla många storlekar är en annan fråga haha.

Snart är det bara en månad kvar :)

ÄNTLIGEN! :) Nu är biljetterna till Öland bokad och semstern känns redan närmare :D På måndag är det en månad kvar sedan åker jag ner med mamma till Öland för att som vanligt fira midsommar :) Skönt att äntligen fixat det där med biljetterna. Tittade även på flyg biljetter ist för tåg. Men ja det kalaset skulle nog kosta mer än det smakade. Så det hoppade vi. Till min stora lycka då jag är löjligt höjdrädd. Samt flygrädd. Så ja, får bli en resa med tåg. Vet inte om det är så mycket bättre egentligen då jag även är åksjuk haha. MEN vadfan, haha, klarar ju inte av båt heller och att promenera tar för lång tid :P Och cykla 56 mil är nog inte riktigt min grej hahaha.




De som inte redan har problem, har en förmåga att skapa sina egna.

JÄVLA IDIOT!!!! Vad är det för fel på människor?! Att de inte har något bättre för sig än att lacka för minsta lilla jväla grej SOM DE INTE ENS HAR MED ATT GÖRA!!!!! Nej fy fan.. Helt jävla otaggad på morgondagen. Men äh jag får försöka visa mig mogen i detta och försöka låta detta glida förbi. MEN det har fan i helvete gått lite för jävla långt nu!!



Jag hade inte ens velat gå en cm i dina fula skor!

Du borde packa väskan och säga ajdö

Världelös, totalt världelös var ordet. Att inte finna njutning i det man gör är bortkastad tid. Jag tror inte att man kan ha detta yrke i för lång tid, om man inte älskar det. Finner ett intresse, en nyfikenhet och uppskattar det. För det syns så tydligt i en kvinna/mans arbete om de inte finner njutning i vad de gör. Det är som att titta på en dålig porrfilm. Tillslut, har man plockat isär hela filmen i huvudet och kvar återstår bara en för blond tjej, med för mycket plast i kroppen, osammanhängande stönande och en man som hade ett bäst föredatum för flera år sedan.
Kanske är det fel av mig att jämföra bageri yrket med en dålig porrfilm. Jag borde egentligen jämföra det med teater, levande, nära och underbar. Känner du däremot ingen njuting,tillfredställelse eller what so ever. Då borde du tacka för dig, låta de som vill och kan göra jobbet bättre. För en människa kan bara bli så bra den själv vill bli.

För att det helt enkelt bara är så

Det känns som att vi delas upp i två lag. Där personer i lag 1 inte beblandar sig med utländska människor eller försöker undvika det i största grad. Där allt det negativet i samhället läggs på en minioritet grupp ( säkert fel stavat). Om ni inte minns så var det faktiskt så andra världs kriget drog igång. Missnöjda människor vill ha något att lägga skulen på. Att man själv kan ha fel och brister fungerar lixom inte.
Lag 2. De som ser människor för vad dem är. Inte för vilken religion eller hudfärg man har. Detta är åt båda hållen. Från mörk till vit, från vit till mörk.
Att du sedan har fördommar är en sak. Men när dina fördomamr börjar bli så allvarliga att du talar illa om en person du inte ens vet förnamnet på. När du viskar något bakom ryggen på kvinnan med barnvagn, bara för att hon inte ser ut som dig. Betyder det inte att hon inte gråter när något sårar henne. Att hon inte blöder när hon skär sig.
Om du är missnöjd för att du är arbetslös, livet inte gick som du hade tänkt dig. Ja vet du vad? MAN VÄLJER SJÄLV! Det är bara DU och ingen annan som kan göra något åt din egna situation. Sedan finns det situationer där man inte väljer själv, om du blir sjuk eller är med om en hemsk olycka. Det tragiska i detta är att det sällan är de människorna som är mest missnöjda. Utan de som bara sitter och väntar på att någon ska göra allt för dom. Livet fungerar inte så. Har aldrig gjort, och kommer heller aldrig att göra.


Han och hon och dom

Vad jag tror, och vad som är på riktigt. Hans stora muskler får henne att känna sig liten och söt. Att hans kroppsmassa är mer än hennes. Rösten som är mer maskulinare får henne att känna sig kvinnlig. Många säger att vissa av oss människor fortfarande är kvar i det gamla. Där mannen var jägare, och kvinnan skötte gården. Där kvinnan ville ha den starkaste mannen och mannen den kvinnan med bredaste höfter, för att hon skulle kunna ge honom barn. Då på den tiden man knappast kunde be om varken bedövnings spruta eller lustgas. Det var på den tiden man var tvungen att lita på naturen. Så man hittade sina knep. Trodde på dom och förlitade sig på dom.
Att det är såhär för alla, det stämmer självklart inte. Det finns män som gillar män och kvinnor som gillar kvinnor. Det finns även kvinnor som gillar svagre män och viceversa.
Kanske är det därför så många kvinnor dejtar kriminella män? För att känna sig beskyddade? Att de vill att det ska vara hans extra knäck och egentligen ska han vara den perfekta pappan med ett stadigt jobb. Att en del kvinnor väljer män efter deras plånböcker. Det finns lika många OM och MEN som det finns personer i den här världen. Mer eller mindre iaf.
Jag hörde en gång av en nära vän till mig. Där hon ansåg att det är kvinnan som väljer mannen. Inte tvärt om. Dock tror jag på något konstigt sätt att ingen väljer. Det bara blir. Som att hitta den perfekta pusselbiten.



En flik, flera flikar

Jag bryr mig inte. Är nog den mest vanligaste frasen när vi faktiskt bryr oss som mest. Jag tänker nog förmycket. Men jag älskar det. Att sätta ord på tankarna. Eller så är det tankarna som sätter ord på mig. Ungefär som en sån där klippdock jag hade när jag var liten. Som med hjälp utav flikar sattes på nya kläder, skor och tillochmed ny frisyr. Ja jag vill nog se mig själv som en klippdocka ibland. Stommen är den samma. Fast ytan går att byta. Det gäller bara att kunna sätta fast flikarna ordentligt så att inte ytan trillar av.







Så du känner mig?

Du tror att du känner mig. Du tror att du vet hur jag är. Hur min familj är och vart jag kommer ifrån. Ja så du vet vilken adress jag bott på. Vilken bil jag kör och vilka jag hänger med. Du vet vilket parti jag röstade på i förra valet och vad min nya dress är. Eller vet du verkligen det?
Så du tror du känner mig? Du vet allt som står på pappret. Grattis vi kan nu kalla dig för den nya tingsrätten. Vad är skillnaden på dig och tingsrätten säg mig? jo den vet mer om min familj än dig. Den vet mer om mig än vad du gör. Så säg mig. Vad säger och gör att du känner mig?
Kan vara värt att tänka på. Att bara för att du vet det ytliga. Så vet du nog inte så mycket mer om personen. Och bör därför inte dömma någon. Men enklare sagt än gjort :)



frimärke

Nu har jag äntligen postat brevet. Länge sedan man skickade post. Som inte har med räkningar att göra. Men jag uppskattar det. Man glömmer ju nästan bort hur det kändes att skicka just post :)

DU är fantastisk

Om du bara kunde se hur fantastisk du var. Om du kunde se det jag ser. Under all Ilska finns en person som har ett hjärta av guld. Varför släpper du inte garden? Att förstå att vi bara är människor är något stort. Att inse att man kan allt om man vill. Bara man ger det tid. Låt såren läka.
Jag kan förstå när man blir så arg att det svartnar. Jag kan förstå det. Men snälla, gör något fint utav dina händer istället för att sätta ärr på människor du inte känner, ta inga strider som inte är värt det. För i slutet av dagen, är det ingen som straffas så hårt som du själv.

DU är fantastisk

Om du bara kunde se hur fantastisk du var. Om du kunde se det jag ser. Under all Ilska finns en person som har ett hjärta av guld. Varför släpper du inte garden? Att förstå att vi bara är människor är något stort. Att inse att man kan allt om man vill. Bara man ger det tid. Låt såren läka.
Jag kan förstå när man blir så arg att det svartnar. Jag kan förstå det. Men snälla, gör något fint utav dina händer istället för att sätta ärr på människor du inte känner, ta inga strider som inte är värt det. För i slutet av dagen, är det ingen som straffas så hårt som du själv.

In my head in myyy heeeeaaad

Vad är det med mig egentligen? Ett litet mejl och hela min värld börjar snurras åt andra hållet. Tankar som aldrig tycks vilja sluta. Hur kan det komma sig, att en liten sak. Sen börjar man ifråga sätta allt. Är det kanske så här det ska vara. Så att vi tillslut vet vad vi vill och lär oss av det. Eller är det så att det här är mitt öde. Det som jag inte vet någonting om ännu.
Det enda jag önskar mig är att tillslut leva ett friskt och lyckligt liv. Och detsamma önskar jag min familj och mina kära. Så ja, två önskningar skulle man kunna säga.

Tonårs morsa

Har gått och blivit tonårs morsa nu fram tills nästa fredag. Fast helgen blir barn fri. Skönt. Det är som att kliva in i en helt annan värld. Det blev helt plötsligt en massa måsten som jag inte är van med. Fast att man lixom inte får någon hjälp. Då de i dne åldern är så vana med att föräldrarna fixar.
Så nej kusinen är däckad sen en timme tillbaka. Det tär på krafterna att vara i ett bageri tydligen haha :)


RSS 2.0