Ett under

Det är ett under att jag ens överlevt denna dag! Det som har gått och slagit sig på,bränt sig på, ramlat över och i. Har jag i stort sätt gjort. Men lyckades iaf komma hem välbehållen och det tänker jag fortsätta vara haha :)
Kvällen slutar ändå snart så hinner nog inte slå mig så mycket mer idag :)
I morgon väntar jobb. Ännu en helg springer förbi och ja, ibland börjar det bli lite tröttsamt att jobba varannan helg men ibland är det faktiskt rätt så skönt :) Skönt att få vara ledig en dag mitt i veckan. Så ja det finns för- och nackdelar emd allt :P

jag orkar inte

Jag orkar inte säga mycket mer än att jag saknar honom så jävla mycket! Fast att han var ett pucko. Som jag fick känsor för.

Sen kväll men värt det :)

Blev en riktigt sen kväll för mig igår. Träffade älskade Amina på stan vid fyra tiden. Gick och åt. Dock tyckte jag att det var för lite mat. Alltså, jag är inte lite i maten. Så det känns väldigt tråkigt att få så lite mat när man äter faitas. jag har väl iaf den tanken att emd faitas ska det vara MYCKET mat hahaha :)
Sen blev det en tripp till chokladfabriken :) Vi bestämde oss för att fika där och Amina köpte även hem lite godsaker till sin kille :)
Avslutade med att lämna henne i Barkarby då jag var för lat igår och åka kommunalt. Blir nästan dyrare för mig att åka kommunalt än att betala trängselskatt,parkeringsplats och bensin. Det är konstigt men sant.
Sen bar det av mot uppsala :) Då S hade tagit körkortet! :) Grattis till dig! =) Eller ja, det är väl andra gåmngen gillt får vi nu hoppas :)
Han är så himla gosig och umgås med. Pratade mycket om Christian och så. Var skönt att få lätta på hjärtat lite :)
Så ja, det blev en riktigt sen kväll och slumrade väl till vid ett i natt :/

för mig är du så mycket mer

För dig var jag bara ett vackert ansikte. Jag var ett CV. En person med bil,jobb, och egna idéer och mål. För mig är du så mycket mer än så. På både gott och ont. Men min tid den kommer. Din kanske är just nu. Men det är inte min. Jag föll för dig. Det gör ont men snart är det bara ett skrubbsår. Medan jag mest bör vara som en dröm. Bortglömd efter någon timme.



han sa

Vaknad ei morse och kände mig så himla ensam. Efteratt ha legat och drömt hela natten om något skit konstigt och sedan vakna upp och bara känna sig så jävla ensam. Nej det fick mig inte direkt på bra humör.
Jag saknar Chrsitian skit mycket! Bara grejen att inte prata med hoom. Fast vi bråkade mest. Han såg allt bara från sin sida och det gjorde mig till den dåliga personen.

Han sa att han inte ville såra mig. Men han lyckades för jävla bra ändå.

Vilken dag

Oj vilken dag! Den började kanon dåligt och slutade på topp. Är fortfarande rätt så ledsen. Förhoppningsvis går det över fort. Men ack vad jag kommer sakna honom :(

Men för att göra dagen till den bästa så åkte jag hem till jennifer där vi började dagen med att åka till mitt jobb och köpa färsk annanas, färska jordgubbar, vindruvo och självklart vitlöksbaguette :) Blev även 1 ½ lite coca cola, så himla gott i solen :D
Sen så har det blivit att vi slingat hennes hår ljusare,köpt stegräknare, gått en långpromenad och bara snackat i massor :)
Avslutade även denna kväll med en lång promenad med en god middag före som min kära kusin lagat :) Men nu blir det sängen :)

Vi ses nog aldrig mer.

Christian kom och hämtade mig igår vid tåget. Inga pussar eller kramar där inte. Efter att ha brakat ihop totalt i lördags så var det ganska kyligt oss emellan igår.
Vi pratade knappt med varandra och när vi skulle sova så brukar han ju alltid kura ihop bakom än och hålla om jätte hårt. Så var det inte inatt. Så ja, det är nog bara att inse att vi ses nog aldrig mer.
Mina känslor är inte besvarade. Jag kan inte vara med någon som ständigt nämner sina ex, som säger ordet slyna till en på skoj. Som anser att jag hela tiden måste stå i centrum när jag alltid ska rätta mig efter honom. På något sätt känns det som att han ahr ljugit för mig. Så han förklarat sig själv stämmer inte för fem öre. Inte de sidorna jag sätt iaf. Inte på sista tiden. Han är kanske sådär mysig som han var i början när han tycker om någon. Men mig tycker han inte om.
Jag komemr att sakna hoom fast att det aldrig var riktigt bra. Men när det var bra var det helt underbart!

Nervös

En timme tag tills tåget mot stockholm går. Vart fan är min kusin? Hon borde vara här nu. Vi måste åka snart så att jag inte missar det.
Jag är så sjukt nervös. Känns som att han kommer ringa och ställa in. Att han inte kommer stå där och hämta mig vid tåget. Så att jag får stå där själv på t centralen. Mitt i natten. Även om det är min stad så spelar det ingen roll. Då kommer jag ändå känna mig ensamast i hela världen.
Han ringde, jag missade samtalet. jag ringde upp utan något svar och skrev ett sms utan någon respons tillbaka. Vet att han jobabr men blir alltid lika förvånad när man ringer upp direkt efter utan ngt svar. Så långt hinner man väl inte springa ifrån telefonen?
Så ja, jag är nervös. lite rädd för vad som komma skall.


En retro kamera

Igår så lämnade jag mamma och bernt på öland för att åka och hälsa på min morbror,hans fru och mina kusiner. Eller ja, två utav de iaf. Min kusin hade laddat ner en retro kamera till sin mobil så det blev sjukt grymma bilder med den och självklart så hjälpte hon mig att fixa lite nya profilbilder till facebook :) underbara hon! Så när jag själv försökte ladda enr den kameran tog det över 3 timmar och det blev inte bra alls. Så ska ta och radera den och ladda ner en annan. För den var ju inte alls lika grym som hennes :(

En utav bilderna :) Dock ser man inte mitt röda hår :P

Kanske

Kanske tar jag stora kliv. Kanske så springer jag fram. Kanske så ser vi på världen olika. Ja kanske är det så att vi är omatchbara puzzelbitar. Vi kanske har börjat från fel ände. hur börjar man från rätt ände? Måste man göra som alla andra eller går det att hitt sin egna väg i den vägen där man till slut ska hamna som alla andra?
 Nu förtiden finns det alla möjliga typer av par. Särbo,sambo,gifta,skilda,förlovade,tillsammans,förlovade-skilda-gifta-tillsammans. Listan kan göras lång och vägen dit är olika. De flesta föräldrarna vill se sina barn vid altaret medan många barn trivs med samboskapet. Så vart passar jag in? Singel,singel,singel? Eller dejtande,dejtande dejtande?
 Jag vill ha allt det där livet har att erbjuda. Så som man,barn, delat boende och ja ni vet. Men inte nu. Nu vill jag bara vara. Nöjer mig med att hålla handen och ses några dagar i veckan. Inte hamna i vardagen riktigt ännu. Där det handlar om allt från att köpa mat till att hitta sin gemensamma tid för varandra. Fast att man bor ihop.


I Do Card


resan ner

Efter den jävulska resan ner till Öland igår som tog över 8 timmar. I normalt sött då det inte är en sjuhelvetes massa köer tar det runt 5-6 timmar beroende på raster och vem som kör. Så var vi nere runt halv tolv tolv i går natt. Var så himla trött så la mig på huvudkudden och somnade direkt.
 Men det blir inte många dagar här på Öland för mig. I morgon lämnar jag mamma och Bernt för att åka och hälsa på min morbror i Hulstfred. Där även hans fru och min ena kusin är. Nog för att det är skönt att vara här nere. Dock så sover jag mest. Så min pyamas är ett måste här nere för det är i stort den jag lever i haha. 
 
Apråpå ingenting alls. Igår så kom min pappa och plingade på dörren. Har inte längre någon kontakt med den karln. Så när det ringde på dörren så trodde mamma att det var jag som hade kommit hem från jobbet. Så hon sliter upp dörren för att gnälla på mig skulle jag tro för att jag inte orkade öppna själv :P Så snacka om hon blev förvånad näör pappa stod det med ett stort påskägg. Han blev inte så glad över att vi skulle åka iväg och att han inte hann träffa mig. Men det blev jag.


Stressad

Andas in och andas ut! Jälvar vad jag är stressad! Blir så himla ofokoserad. Jag kan alltsåinte koncentrera mig alsl förutom på det jag gör just då för stunden. man bara kör. finns inte en enda tanke förutom att nu ska här bakas.
 Men nu blir det lunch :) Så att m,an kan andas lite :)

tröött

Onsdag kväll. Fy vad jag är trött. De nya värktabeltterna är verkligen starka. Att sitta i frisörstolen i timmar är ju inte heller uppiggande. Man blir bra sömnig för nog är det allt skönt :) Men jag är verkligen så himla nöjd :) Över valet av färg och allt! :) Caroline är bra jäkla duktig alltså :)
Ska ta mig i kragen och försöka ta en bild någon dag och lägga upp här. Jag är ju så förbannat dålig på det.
Och i morgon kommer Chrstian hem :D Ska bli så skönt att få prata med honom och allt runt omkring :D


dumma dumma saknad

Det är påfrestande att sakna något. Att inte höra dens röst. Att inte ha något form av kontakt alls knappt. Ja det är jobbigt och när jag väl får höra hans röst lär jag brista ut i gråt eller bli helt nervös. Jag gillar inte att känna mig såhär svag :( En riktig jävla mespropp. SOm bara vill krypa ner undertäcket. Och så ska han ligga där :) åh myyyyyyys! Men det lär inte hända, för jo Chrstian är i fucking Bali! Inget fle på Bali men vill ha honom hemma här hos mig :(

hunnit med mycket :)

Yes! Idag har jag hunnit med mycket på min lediga dag. fast å andra sidan har jag varit vaken sen tio i nio i morse. Började ju dagen med läkarbesöket sedan blev det kista med Sara och lunch på det. Passade även på att åka till Sollentuna och boka tid för färgning i morgon :) Så var plötsligt klockan mycket efter att ha letat efter ett solarium i typ hundra år. Jag ä'r så dålig på att följa vägbeskrivningar. Händer allt för ofta att jag tar vänster där jag skulle ta höger eller tvärt om. Slutade med att vi åkte till sundbyberg ist och solade där. Som i förrgår :) Sen en pzza på det :)
Så nu är jag insmörjd med after sun, pyamasen är på och jag ska snart ta och sova :) 


liten men brun i Kroatien :)

Du bör ha i åtanke

Du bör ha i åtanke att du kanske inte kommer kunna jobba med detta hela livet. Du har en känslig hudtyp och du utsätter kroppen för extra mycket när du har det yrke som du har.
Orden är hårda. De träffar på rätt punkt. Jag vill bara klappa till honom hårt som faaan! Hur kan han säga så? Fattar han inte att jag SKA vara bagare hela livet?
Ja, vad pratar jag om? Mitt läkarbesök i morse. De har stuckit hål på mig vänt och bent på mig lite hur som helst. Kollat om jag har haft problem med lederna. Det trodde han inte att jag hade. Däremot sa han att det kan vara en inflamation.
Jag har typ som eksem på mina händer så har fått en hel hög med krämer nu. Även inflamatorisk kräm. Som jag ska smörja armarna med.
För att jag ska kunna jobba som bagare hela mitt liv måste jag jobba med latexfria handskar. Smörja händerna ofta. Ja han uttryckte sig som så att jag kommer få kämpa lite mer än vissa andra. Om jag nu ska jobba som bagare/konditor hela livet.


Det gorde min dag

Vad kan bli bättre än att vakna upp och läsa ett fint mejl från Christian? Ja, det gjorde min dag :)
Solen skiner, jag ska iväg till läkaren och det spelas the elephant man. Jag bara älskar honom! Han var en av de första reagge artisterna jag började lyssna på.



gossipgirls

Söndag kväll. Helgen är snart slut och myspys tröjan är på. Ett avsnitt av gossipgirls och sen blir det att åka ner och sola för min del. Börjar känna mig lite väl vit nu. Kan jag inte träna pga den pågående förkylningen så måste jag ju få se fräsch ut på något sätt.
Fundringarna på att bli rödhårig finns fortfarande i mitt huvud och nästa vecka är det dags att ta ett beslut. Men nu, ja då blir det gossipgirls :)

Roligt att jobba

Första dagen på evigheter som det faktiskt var roligt att jobba. Annars brukar det vara helt ok. Men inte så att det är roligt. Räknade lite fel idag med :P Skulle vara smart och bunkra upp med tårtor så att jag slipper göra lika mycket i morgon. haha vad händer? Jo jag trodde ju att folket som bor där jag jobbar skulle åka bort idag eftersom att det är påsklov. Men nopp, de verkade stanna hemma och äta tårta istället haha. Misströstar dock inte. Det är bara roligt att folk köper det man gör :)

När folk har tråkigt

Att folk inte har bättre för sig. Nej har man tråkigt, ja då skapar man tydligen ett evagemang om att alla som kan ska komma till copp djursholm några minute rinnan stängningsdags och köpa en vara. Bara för att jävlas med de som jobbar. 
 Så gör man tydligen om man har tråkigt. Vilket tur att jag aldrig har så tråkigt isåfall haha

varför gillar du honom?

Det är något allvarligt fel på mig. Jag letar fel fortfarande. Först går jag in på Christians facebook. Kollar lite och sen lite på hans bilder. Saknaden gör fan ont nu. Sen så får jag flipp. Går in på hans ex facebook.Hittar ingen jag behöver bry mig om. Så då går jag och kikar på min egna. Jag hittade inget fel denna gång. Kanske i morgon? Ja så tänker jag. Eller ja, nästan iaf.
Idag frågade även Sara mig vad det är som jag tycker om med Christian. Då jag tyvärr är den typen av person som ventilerar till mina vänner om det jag tycker är jobbigt. Men alla de fina sakerna han gör vill jag behålla för mig själv. För om jag säger det högt, kanske jag märker att det inte är sant.
Men hur ska man förklara att så fort man får en kram och en puss så känns alla dagen svårigheter som bortblåsta. Att även fast jag avskyr att någon håller om mig när jag sover så är det typ höjdpunkten. När man sover och han håller om en så hårt och bara snoozar in sig i ens nacke typ. Eller när han själv tycker att han är gullig och säger sitt hiiiihiiii och gör världens smajl så att skrattgroparna syns. Åh det är så mycket. Som gör att han är den jag tycker om.


Fina fina han!

Sitter i bilen på vägen hem. pratar i telefon med Gabriel. Så plinagr det till ett sms. Ett sms från Christian. Fan nu saknar jag honom ännu mera! Smset var så fint att jag höll på att börja gråta.

nu får den släppa

Det märks att jag inte tränat på två veckor nu. Jag är trött hela tiden :( Så nu får den här förkylningen släppa. För jag orkar inte vara trött hela tiden.

Fin eftermiddag med Amina :)

Har haft en jätte fin eftermiddagskväll med Amina :) Vi avr på stan och fikade och pratade om - som vanligt allt mellan himel och jord :)
Så nu har jag kommit hem för någon timme sedan och ska krypa ner i sängen :) Har även hunnit med ett samtal med saaaaaaaammmiiiiii hahah :P

Dumma Christian :( Tycker ju att han kunde ha kommit hem idag :( Men fy det är ca två veckor tills jag kommer se honom. Då han kommer hem på torsdag någoin gång och då åker jag ner till Öland. Ska fira påsk med familjen där nere. Så jag kommer inte komma tillbaka fören på måndagen någongång.
Om vi nu fortsätter att ses när han kommer hem. Man vet ju aldrig. han kanske kommer att komma hem med värsta snygga bali bruden haha :P nej skämt åt sido men ja, man kan aldrig veta.

3000 kr för att byta hårfärg

Hade ju tänkt att färga mitt hår rött denna månad. Ringde till frisören och pratade med dom. De sa runt 3000 kr då mitt hår är kolsvart och tjockt. Men 3000 känns lite mycket denna månad. Vet inte ens hur min lön kommer se ut. Känns som att jag kommer att få lite pengar denna månaden. Sen har jag ju räkningen på Hertz, där jag måste betala en skada jag inte gjort på deras bil. Så bara det är 7000 hahah.. Sen är det ju alla andra roliga räkningar man har. Så denna månad har jag nog inte råd att lägga 3 papp på att byta hårfärg.
Så ja, det känns ju riktigt tråkigt :( Jag som verkligen hade sett fram emot det :/



jag vill ha något åt detta hållet




sköna sovmorgon

Hej sköna sovmorgon! :) Trots att jag även denna natt låg och prata i telefonen till tidig morgon. Så fick jag ändå sova ut. Känner mig dock inte sådär sprudlande glad idag.
Jag måste nog äta något. Då kroppen inte fått i sig något sen kl elva igår kväll. vilket är 14 timmar. Så ja, det är inte så konstigt att jag är seg och halvt deppmode haha.



kom hem nu

Nu har Christian varit borta i en dag men det känns om en hel vecka! Jag är van att höra hans röst på tisdagsmorgonen då vi börjar tidigt båda två. Eller när han ringer innan och eller efter han tränat. De där små sakerna. Så ja, nu har han varit där så nu kan han komma hem igen :) Gärna i morgon :)
Ok, jag är högt upp på töntighets listan just nu. Men jag saknar honom även fast att jag blir galen på honom var och varannan dag.

operera sig eller inte?

Har precis kollat klart på ett avsnitt av plastikturisterna på kanal 5. Jag vet inte om det är något fel på mig när jag känner, fan jag vill också fixa mina bröst. Det har jag pratat om länge förvisso. Jag vill inte göra större, isåfall mindre. Men gör jag det kommer jag inte kunna amma när jag blir gravid sedan. Då de bränner vävnaden. Vet inte ens om jag vill amma? Då jag antagligen har förstört ena brösten emd min bröstpiercing jag hade förut.
Men skulle jag göra en operation skulle det vara för att få de lite fastare. Jag vet att tungt hänger, de gör de med implantat med. Ok, jag ahr inga rävsaxar asså haha. Men ja, efter jag fått barn så funderar jag starkt på det.
Men efter att gjort bara en läppförstoring märkte jag att folk trodde man var blåst. Så ja, det finns en ganska så konstig inställning bland plastik operationer.
något sådär kanske?

skärpning nu tjejen

Jag måste börja skärpa till mig med det där att sova tidigt. Jag sover så dåligt nu på nätterna och inte blir det bättre av att ligga och prata i telefon halva natten. Resultatet utav det blir ju dåligt humör och extremt trött i slutändan.
  Försöker även få Jennifer att åka utomlands med mig i sommar! :) Det går inte så bra. Så får nog tjata lite till även om loppet känns ganska dött haha. Men försöka går ju! Och envis det är jag :)

Somna ståeende

Jag ä så trött att jag skulle kunna sova stående ändå så sitter jag här vid datorn. Men ibland är det skönt att få fnula med lite saker innan man går och lägger sig. Bara få syssla emd sitt eget. Inte nödvändigtvis prata med någon. Eller göra något. Bara ta den tid man känner att man vill ha. På att göra absolut ingenting.
Men nu är det dags för mig att sova. Upp tidigt i morgonbitti. För jag tänker inte försova mig i morgon med.

skit måndag

Vilken jävla måndag och den är inte ens slut ännu! suck!
 Sov hos Christian igår eftersom att han åkte till Bali idag. Tror ni inte då att jag lyckas försova mig till halv nio? skulle gå upp kl 7 :S Då jag hade läkartid. Så att ta sig från ena sidan av stan till den andra var lönlöst. Då läkartiden var klockan 9. Så ja, jag lyckades komma två timamr försent till jobbet. missa läkartiden. men lite vägde det ju upp att ligga mysandes med en het man hela natten.
 Det roliga är att jag HATAr verkligen att ligga nära någon när jag sover. christian kramade mig så hårt inatt att jag kudne ha dött. Så för att få lite andrum så skruvade jag på mig rätt rejält varav han säger " om du inte ligegr still snart så sover jag på soffan" men vadfan lixom. det är ju han som ligger och håller om mig, en tjej som inte har det lättaste emd det här att hålla om. men ska inte klaga för mysigt var det ju.
 

orolig

Nej nu är det nog dags för mig att sova. Sov morgon i mrogon. Då jag ska till doktorn. hua, jag hoppas att det inte är något allvarligt med mina armar/händer. Men lite orolig är jag ju.

jag tror att jag måste

Jag vill inte säga hej då. men jag tror att jag måste. Jag vill inte avsluta det men det känns som att jag måste. jag är ingen side order jag är hela menyn.

hmm man kanske skulle ta och boka?

Jag är så grymt sugen på att åka till bodrum, som ligger i turkiet. Hittade värsta fina hotellet :) perfekt om man ska åka dit ensam :D  Ja, jag funderar fortfarande :D

Semester själv?

Sommaren börjar snart smyga sig på och semstern är vald. Bara hoppas att jag får mina veckor jag vill ha. Det fick jag inte förra året. Så hoppas att jag får det det här året :)
Jag har de senaste två åren funderat på att åka själv någonstans. Bara ligga vid en pool läsa en sjuhelevtes massa böcker och slappna av. Sola och träna :) Dock är jag så sjukt jävla sällskapsjuk. Så vet inte om jag skulle klara av det själv? Och jag som är så flygrädd. hahah. Tanken finns där. Jag vill verkligen inte bara vara i sverige i år.

Så skulle jag behöva att bara vara själv. Men är jag vuxen nog att klara det? stark nog? Det vet jag inte.

Stört

Vissa saker blir man rätt bra irriterad på. Som idag så säger min mamma till mig jag ska ha 250 kr av dig. Jag: jaha varför då? Ja jag bytte ju dina däck. Vänta här nu. du menar när DU tog min bil utan lov när jag sov och bytte däcken på min bil? Jag hade inte ens bett dig att göra det. Om du nu känner att du vill göra det fine. Men du kan inte begära pengar när du stjäl min bil. Det var snällt av dig att du bytte däcken på min bil. men ibland så är hon så jävla konstig. Jag uppskattar det. Men inte när hon gör sådär. Som om jag skulle åka hem till christian och bah: nu ahr jag fyllt ditt kylskåp med mat nu ska jag ha pengar av dig. Man bah: eh va?! Nej det där asså..

Vårdepression

Eftersom att jag har varit deppig sedan i februari typ så har Sara gått och trott att jag ahr vårdepression. Så nu har jag läst det. Och ja, jag kanske har vårdepression.

Många blir glada av våren, men inte alla.Trötthet, likgiltighet och en minskad sexlust – känner du igen symtomen? Då kan du ha drabbats av vårdepression.– Nästan alla känner av svängningen mellan årstiderna men vi har olika känslighet, säger Bertil Dahlgren, läkare och ansvarig för helhetsdoktorn.se.

Vårdepression är ett vanligt tillstånd och är säsongsbunden tillsammans med andra säsongsbundna depressioner som höst och vinterdepression, säger Bertil Dahlgren. Vanliga tecken på vårdepression är extrem trötthet, likgiltighet, stress, ökat sötsug, viktuppgång, minskad sexlust sömnstörning med ökat eller minskat sömnbehov, morgonångest, för tidigt uppvaknande, nedsatt minne samt koncentrationssvårigheter.

 

Efter att ha fortsatt läsa artikeln som jag hittade på aftonbladet. Så känner jag att ja, det jag kopierat stämmer in på mig. Känns som ett evigt PMS humör. Jag känner mig inte lika glad längre och lusten att stiga upp till jobbet på morgonen är inte lika lockande. Men det jag inte kopierat. Där det står om de svåra depressionerna stämmer inte in. Jag är inte självmords benägen. Jag bara gråter, är extremt trött och allt känns likgiltigt. Något som jag, när jag tänker efter. Har haft åtminstonde i fyra år. I vissa fall har det varit som så att jag knappt vågat åka tunnelbana för att jag har kunat somna och sedan vakna upp tio stationer för långt bort än vart jag skulle.


Sjukt bra kväll :)

Vilken kväll! Shit du hade verkligen velat vara med haha. Började kvällen med att möta upp Sara på biljarden i fridhemsplan. Sen blev det entourage för våran del. Träffade maikel där. Tror inte vi träffat honom på typ 2 år. Länge sedan min kväll slutade med att jag däckade på någon annans soffa haha- ok, rättelse. Sara typ pojkvän kom och hämta oss i husby och sen rullade vi mot honom och fortsatte dricka där. Så var rätt slut när jag väl somnade inrullad i täcket.


host host

Jag hostar sönder mig, jag harklar mig som en jävla idiot- men vet ni vad jag skiiiiiter i! ( tänk er mig låta som en spottande arab, ja ni vet) För idag är det fredag och jag ska ut. Pallar inte sitta hemma. Även om jag egentligen borde vara hemma och spara mina ynka kronor jag har kvar tills lönen kommer nu på fredag. Men no no ;)
Nu blir det duschen sen sminka sig i think ;)

Du får bestämma

Du får bestämma. för jag orkar faktiskt inte. Orden ekar i mitt huvud och jag ser framför mig att jag står och pratar med mig och spegeln vad jag ska säga. Sådär som de gör i film. För nu orkar jag inte mer. Jag vill inte bråka mer. Jag vill inte gå och tänka på sånt där skit. Been there done that.
Det jag försöker säga är att jag har rykt ihop med Christian igen. Den här gången är det nog finito på riktigt. För han åker till Bali på måndag. Ja juste, det fick jag reda på via facebook. Asså FUCKING facebook.. att han ska åka till Bali på måndag..
Jag tycker om honom. Det gör jag. Jag saknar honom. Jag bryr mig och jag försöker. Men varför ska jag kämpa hela tiden? Så nej, säger han att nu skiter vi i det här. Så blir det nog bara ordet ok från mig. Sen deppmode.


Dumma internet

Mitt dumma jävla internet vägra fungera igår. bara för att det var storm med stora bokstäver hos oss igår.. Vilket förvisso såg ganska kul ut i morse när grannens brevlåda låg lite här och där på vägen mot bilen. Men just igår, just då när jag skulle in och fixa och trixa med datorn. ja då funkadde inte det :/
 Hursomhelst. äntligen fredag. jag har väntat hela veckan. Så jäkla skönt med helg :D
 

Han har gjort ny musik..

Jag vet inte vad som är värst, att Dogge har släppt nya låtar,att jag är sjuk trött för att jag pratade i telefon halva natten eller för att mina händer är så stela att jag knappt kan böja dom.
 jag gillar Dogge, nej nu ljuger jag. Jag kan tycka han är rolig men är lite för mycket b stjärna för mig. För mig är han nästan som Linda rosing, då han gjort föööööör mycket. ja, jag vet hon knullade i tvn medan han stod och blandade oboy i tvn. Liiite skillnad där. Han är känd från TLK och hon från BB. Men ja, ni fattar vinkeln hoppas jag. Jag ser dogge som killen som glider fram med ful cykel hjälm och bah: cykel på köpet. Så nu har han kommit tillbaka och ska göra musik? nej för mig så fattar jag inte det. han är inte sååå GRYM... Ledsen men nej. Jag tycker inte det.
 


PMS

Premenstruellt syndrom, PMS, är ett samlingsbegrepp för olika typer av fysiska och/eller psykiska besvär under förstadiet till menstruationen och som i vissa fall kan utgöra ett handikapp. PMS-besvären är mest uttalade 3 – 10 dagar före mens men många kvinnor kan även ha uttalade besvär vid ägglossning. Det är ofta de psykiska symptomen som dominerar vid PMS. Stämningsläget förändras i riktning mot nedstämdhet och kvinnan blir känslomässigt instabil. Det gäller allt mellan "att känna sig olycklig" (vara dysforisk) och verklig depression. Däremellan ligger tendens att bli irriterad, intolerant, orolig, grälsjuk och aggressiv. Vissa kvinnor kan även uppleva olika typer av smärta. Bland annat eftersom kroppen behåller mer vätska dagarna före mens och orsakar allmän viktökning och svullen mage. Många kvinnor får även ömmande bröst, ryggont, migrän eller känner sig allmänt illamående. Vid dessa perioder kan en del kvinnor bli sugna på choklad.

Forskare tror idag att PMS kan bero på en överkänslighet i hjärnan för progesteron och dess nedbrytningsprodukter. Även syntetiska gestagener (som finns i vissa p-piller) omfattas av överkänsligheten. Graden av känslighet avgör graden av besvär.

Behandlingen av PMS har blivit mer framgångsrik på senare år. Behandlingen utförs ofta på flera sätt. I de flesta fall behövs ingen behandling utan bara information om vad symptomen beror på[1]. Många kvinnor kan uppleva att problemen försvinner eller mildras när de tar p-piller. Många mår bra av att undvika stress, motionera regelbundet och äta sunt. Vätskedrivande mediciner hjälper ofta mot svullnad i kroppen. PMS med depressiva inslag hos kvinnor över 15 år kan behandlas med antidepressiva medel, till exempel SSRI eller tricykliska antidepressiva (TCA) i lägre doser.

Det finns även en allvarligare form av PMS som endast inkluderar de psykiska symptomen; premenstruell dysforisk störning.

 


Till Amina




Gammal vänskap rostar inte. Visst är det så?

robyn

Hörde denna på radion på vägen hem. Oj, vad jag gilalr denna. inte ens min typ av musik :S Men gillar man musik så som jag gör så kan jag tycka att alla typer av musik är bra.


Tony is alive ;)

Och han lever! haha. Nej skämt åt sido. Har pratade med älskade Tony :) Har nog inte pratat med honom på en månad. Vi är båda två väldigt dåliga på det. Eftersom han ahr blivit en gammal gubbe nuoch går och lägger sig klockan nio på kvällarna. OK jag ska inte säga något gör typ detsamma. men det här är killen som kunde festa till 4 på natten och sedan knalla til jobbet. Men nu.. oj oj oj hans kvinna har verkligen pli på hoom! :) Duktigt jobbat säger jag :) För den enda som lyckats att inte bli trampad på och körd med utav den karln är jag.
Och jag, varför är jag dålig på att höra av mig? Därför att jag tänker för mycket på mig själv och mitt eget tror jag. nej men jag tror inte vi har det behovet längre. Att höra av oss varje dag. Känns skönt på ett sätt. Att slippa ha det tvånget.
Men ja, hade det var någon jag avr tillsammans med eller typ Sara som inte hör av sig på 5 dagar då hade jag trott något var fel på riktigt. Men Tpny har jag käntn sen jag avr 7 och ser han som min bror, typ.

Folksam VS länsförsäkringar VS trygghansa :P

Sådär då! Då har man tagit tag i det här med att byta bilförsäkring. Fords egna bilförsäkring vill ha utav mig 10728 kr för ett, ja ramla inte av stolen nu, HALVÅR! Sånu ahr jag ringt runt till lite olika försäkringsbolag och ska nu välja vilket jag skulle ta :)
Jag funderar på länsförsäkringar eller folksam. men hon på trygghansa var ju så himla trevlig hahah.. Nej usch kan verkligen inte bestämma mig :S

Man kanske skulle ta och...

Jag fick ju som julklapp utav världens bästa mami att gå och vara model för en dag. När jag var yngre så sa mina mostrar alltid att när jag blev stor så skulle jag bli model, tjäna massvis med pengar och skicka hem till dom när de blir äldre. Ja, det blev inte riktigt så. Min mamma har tjatat på mig sen jag var typ 15 att jag borde bli model. Men news flash. Jag är för kort, för rund och för stora bröst för det. Men jag älskar foto. Alltid gillat att stå framför kameran. Så ja, funderar på om man ska ta och utnyttja den där julklappen snart :) Även om det käns lite halv töntigt. Men kul att få proffsiga bilder. Men ska nog vänta tills att jag bytt hårfärg :) Förhoppnings vis om någon vecka :)





I think 8 is his lucky number

Blev väckt klockan åtta i morse av en rätt så förvånad Christian, när han märkte att jag fortfarande sov! haha. Han trodde jag skulle jobba idag. Men nopp- idag är min lediga dag :) Så har bara kopplat av :) Börjar känna mig lite krasslig- igen! suck.. När ska detta sluta? Så jag har bombaderat mig själv med apelsin juice,alvedon och te emd honung i. Anvä'nder ytterst sällan sånt i teet. Men nu behöves det för min hals. Annars vill jag ha det nästan kolsvart :)
Ska snart duscha och fixa mig för att sedan värma på lite soppa från igår sen iväg och träffa Amina vid halv fem :)



katastrof morgon

Idag har det varit en katastrofal dag som börjar bli mycket ljusare. Vaknade upp i morse arg som ett bi! Fy fan vad arg jag var. Självklart riktade jag detta mot Christian. typiskt mig att hitta på problem som inte ens finns där! Så ja, han försover sig, jag får cp utbrott. Så ja, synd om honom.
Så skar jag mig på samma jävla tumme idag :/ Så nu har jag tre hack i samma tumme. Orsakat av brödplocket haha. Hur fan lyckas jag?
Så när jag kom hem :) ja, då började det ljusna. Eller nej, det ljusnade när jag pratade med Christian sen idag :) Fin är han! :)
Men så iallafall.. När jag kom hem så hade mamma hämtat ut påsen som vi beställt från LINAS MATKASSE. Vi bestämde oss för att göra fiskrätten idag :) supergod var den! :) Det bästa är att de är så supernyttiga grejer i :) Känns fräscht att äta massa grönsaker. Jag som är så dålig på det. Så denna soppa med Saffran och sejfilé var som klippt poch skuren på mig. Riktigt lovely.
Nu blir det att åka till Jennifer och mysa med henne :D



Han verkar puckad

Det blev inte av att träffa Christian igår. Han har blivit skit konstig. Helt ärligt så tror jag att det är något fel. Så tror att jag ska skita i detta. För jag orkar lixom inte ha det såhär. Anledningen till att jag började tycka om honom var för att han ringde typ hela tiden, ville ses typ hela tiden. Vad är det nu? två minuters samtal om dagen. Inte setts på 5 dagar. Och vi bor i samma stad. Nej tack. Jag pallar inte med sånt. Redan gjort det där. Vill han göra så. Så får han göra det utan mig. För det kontraktet signar inte jag på.


Ibland går det lite fel haha

Ibland, ja ibland när jag skriver sms kan det blir lite fel och klumpigt. Jag fick för mig att vara lite gullig mot Christian igår, så jag skrev något i stil med : Detta funkar inte har inte setts på fyra dagar! :( varav han trodde att jag inte ville ses mer. Så jag fick ett sms vid tjugo över två inatt som frågade om jag inte ville ses mer. hade jag varit vaken då hade jag misstolkat det totalt. Som om han dissa eller något haha. Så vard et inte. Nej, jag vill inte sluta ses. Jag ville bara visa att jag tänkte på honom.
Som tur var, eller ja tur och tur. Jag blev väckt halv tre i morse av en halv full kärleks krank karl ;) Som frågade vad det var för drama, haha som alltid när jag lackar haha.
Vi redde ut det och preciiiiis när jag somnat igen efter en halv timme. ja, då ringer han IGEN för att säga förlåt för att han var så dryg när han ringde. haha tulle då :) Så ja, skräckblandad förtjusning det där. Jag gillar kärleksförklaringar. Han är fin den där killen han :)



Söndag kväll

Sköna söndagskväll! Helgen har rullat på och i morgon är det redan måndag. Kände inte alls för at jobba denna helg. Så det var rätt så skönt att den gick fort. Har tom gått tidigare båda dagarna. Vilket ekonomiskt sätt är rätt så dumt. Tyvärr märkte jag vid kl halv två idag när jag gick från jobbet. Att tårtorna var i stort sätt slut utav de minsta. Dock svårt att veta när jag gick av passet vid halv ett och se hur det kommer se ut sen. Vill ju gärna inte slänga samtidigt som man måste svinna för att vinna?
Så nu ska jag sittahär och döda lite tid tills att jag ska åka hem till Christian. Åh, jag som är dugen på att spela typ biljard men det lär bli en rätt lugn söndag framför tvn skulle jag tro. Då han börjar tiiiiiidigt i morgon. Hua, jag skulle aldrig orka börja tidigt på måndagar nu när jag inte gjort det på över ett år. Det är typ det kravet jag har när nya scheman sätts. RÖR INTE MIN MÅNDAG ! Så är jag nöjd o0ch belåten haha. Resten skiter jag i hahah bara jag får ha min sena måndag.




Tyvärr har de klippt bort när han sjunger" cause she dance go go dosen´t make her a hore" Ja då klipper de precis vid hore. Sånt stöööööör mig något fruktansvärt!

Jag vill också ha blommor!

Jag vill också ha blommor! Känns som att alla får blommor nu från höger och vänster! Så nu är jag avundsjuk på det, haha. För jag vill också bli uppvaktad. Få blommor och sånt där romantiskt :) Så vad fan hände? haha. Valde jag fel nu igen? :P hmmm.. hahaha




Pisshelvete!

Asså vadfaaaaan! Hade inte jag mens nyss? Har typ PMS igen och jag pallarinte! Vill bara stor böla hela tiden. Men ja, första gången på länge jag faktiskt längtar till min mens hahah. Så att detta jävla skit humör försvinner :/
Ringde förövrigt Hertz idag. Belv bara mer irriterad än innan. SPECIELLT när han kläcker ur sig " Du som kund har ansvaret att när du sätter dig i våra bilar att kolla efter om den är ok" Assså VAAA?! mitt svart blev då " jaha, men vad ska ni med anställda till då? Jag menar, om VI kunder ska se till att när VI sätter oss i era bilar att de fungerar och ser bra ut. Vad ska ni då emd personal till?" Han killen jag pratade med blev inte så glad och poängterade gång på gång att de är duktiga och gör bara sitt jobb. yeah yeah.. Jag ser det. Verkligen.
Kanske ka köra med den på jobbet? " Ja ni får självlart köpa en tårta här 159 kr för en 8 bitars. Ja, alltså ni får ju göra den själv. Tar ni med er egna hygienkläder? Annars tar vi en avgift för det. " Tror inte att det skulle fungera alls faktiskt! Men tydligen funkar det på Hertz.. Somliga har det bra? Eller...


Jobbpasset slut för idag

Jobb passet är över sedan några timmar tillbaka och jag sitter hemma hos Jennifer och Adam. Vi ska käka middag och sedan bowla :) Det blir en bruchetta till förätt, parmaskinka inbkad nötytterfilé och sedan en choklad tårta på det :) MUMS! Somliga har det bra lixom :)
 Om vi nu hittar något och göra tårtan i haha.


Blod svett och en jävla massa tårar

Sämsta fredagen någonsin! Har varit skit rakt igenom. Assåååå faaan jag orkar inte. Har typ PMS eller något. Stor böla idag på jobbet när de andra bagarna gått hem. För i stortsätt ingen anledning alls. I morse skar jag mig på en JÄVLA bulle! Så nu har jag ont i tummen. På gymmet så sprang jag på något konstigt vis så nu har jag ont i vänstra sida och höger fot.
Fick även ett samtal av Christian att han behöver jobba över idag sådär som grädde på moset. Så denna jävla skit dag får gärna ta slut nu. För jag är helt psykiskt slut! Även fysiskt efter en halv mil på träningsbandet och fyra hundra kalorier lättare.
Så nu ska jag borsta tänderna och sen sova. För jag orkar inte med något mer. Och fan. Nu gråter jag igen!


duktiga jag

Just nu är jag så jävla stolt över mig själv :D En halv mil på löpbandet igår, 400 kalorier och 45 min träning :) Det börjar gå åt rätt riktning nu tror jag! :)
Körde ju 4 dagar i veckan där i januari men tappade motivationen rätt så snabbt. Så nu ska jag försöka igen. Några kilon hade det ju inte varit fel att tappa ;)
Annars så är det en vanlig jobbfredag idag. Min helg så inga äventyr denna kväll. Oj tiden springer iväg och jag måste fixa sista i gymväskan och sedan äta lite :)



RSS 2.0