Lördag men känns som söndag

Det är lördag men precis som förra lördagen känns det som söndag? Vill egentligen bara kyrpa ner i sängen med en skön rulle och käka massa popcorn och godis! Så blir det dock inte ikväll. Ska ut med några vänner :) Det är någon ny klubb som öppnas på odenplan och en kompis känner ägaren så vi ska tydligen dit haha ;) Jag har lika mycket koll som vanligt :)
 Vet inte vad jag ska ha på mig ikväll! Jag vill vara fin men eftersom jag inte vet hur folket kommer vara eller ha på sig så kommer jag nog klä mig som vanligt, att jag passar in men är tooo much!
Har precis pratat med MR T om ikväll så det blir nog bra :) hahaha Undrar vad Amina säger om hon får höra att MR T  tycker hon kan bli hans fru hahaha ;) Tror inte hon uppskattar det riktigt haha ;)

 Ser ut som jag har en gigantisk unerläpp :S

Super duper glad :)

Det är fredag och medan de flesta i min ålder antingen är på stan och köper festblåsan eller planerar inför ikväll.
 Själv blir jag hemma idag med. Tycker det är vitkgit att verkligen bli frisk ordentligt nu :)

Åh vet ni jag är så himla glad :D Titta vad min bagerichef skrev till mig på facebook? :D

 Om det skulle finnas en lucka nånstans....hur skulle du ställa dig till att ta över en låda?
Jag tror så mycket på dig att jag skulle rekommendera dig för hövding posten om du törs....Missförstå ...mig rätt snälla. Jag vill att ni båda ska va kvar hos mig. men din inställnig e nåt som e värtastt vårda i firman. Så när du känner dig redo...hojt till!!!!

Med låda så menade han bageri och emd hövding så menar han bagerichef. Så ja ni fattar att jag är glad just nu :)
 Skrev dock som det var att jag tror att jag fortfarande har mycket att lära där jag är nu. Och att jag inte känner mig riktigt redo ännu men om ett tag så :)
Jag trivs så bra på mitt jobb! Nog att jag kan bli tokig på de båda två ibland men tror de blir lika ilskna på mig med så :) Det är kul att ha en chef som tror på en. Och arbetskamrater som faktiskt tycker det är kul att man är på jobbet :)




Känner mig som 75

Nu har jag legat i min säng i tre dagar! helt ärligt så känns det som om min rygg ska gå av när som helst. Men känner mig inte riktigt hundra ännu. Hoppas på att kunna gå till jobbet snart :) För detta är inge roligt alls! Har knappt orkat ta mig upp ur sängen för att gå på toa :( 
 
Oj vad detta är roligt! Jag uppmålas som den elaka när jag faktiskt inte ens gjort något dumt! Men det börjar gå i rätt riktning nu tror jag :)

Har fått mig ett riktigt gott skratt i morse haha ;) Satt och kolla på the doctors på kanal 4+ så visade de ett klipp där det är NÅGON som bestmämt sig för att göra ost, av inget annat än bröstmjölk! fatta grejen! Kom nu älskling så ska vi ha en myskväll med ost och vindruvor. SÅ tar man fram den osten nej usch och fy säger jag bara :P


Vad är det för fel på folk!

Det här verkar aldrig sluta! Jag ligger fortfarande här och är sjuk! Och ja jag tycker synd om mig själv :(
 Bestämde mig för att skriva till tjejen som fortfarande är skyldig min mamma pengar. Vilket då resulterade i att hennes snubbe kalla mig för mongo. De här personerna är 2-3 år äldre än mig men jag kan ju tycka att jag beter mig mognare än dom ;)
 Men men alla är vi uppfostrade olika :) Får väl helt enkelt tacka min mamma för ett bra jobb ;) haha.

Ska bädda ner mig i sängen nu :) Är helt slut och har legat i min pyamas i 2 dagar. Riktigt fräscht sådär :P Men jag orkar verkligen inte. Haar ingen energi alls. Kroppen gör fortfarand eont och jag tycker fortfarande synd om mig själv! haha.

feber :(

Jag har fått feber! Fan orkar knappt sitta upp. Jag har ont i varenda kroppsdel och det känns som om jag har knivar under fötterna när jag står upp :(
 Det är så typiskt, denna vecka skulle jag hjälpa till i ett bageri som har nyöppning på torsdag. Men vaknade igår morse med 38.2 graders feber som steg till 38.9 grader. Nu har den minskat igen men den går upp och ner hela tiden. Har förvisso sovit bort hela gårdagen igår. Tror det behövdes. Har för mig att jag hört någonstans att man ska försöka sova bort febern.
 Så detta är en anstängning att bara skriva. Men jag måste få tiden att gå. Vill bara gråta och allt känns hopplöst.

Håll det förflutna tll det förflutna

Igår var jag och träffa en person jag träffade i somras. Fy vad jobbigt det är när man känner sig instängd i ett hörn. När man känner att man analyseras från alla möjliga håll. Hna kalalde mina förklaringar för banala vilket fick mig att gå upp i limningen på en gång. Man ska nog låta det förflutna vara just det förflutna.

 Idag ska jag träffa min älskade vän Amina :) Ska bara sminka mig och äta frukost. Sen blir det nog av att åka och hämta henne så hon får se min söta lilla julgranskula :) Har inte tagit ågon bild på den ännu men nu är ju bilen skitig efter vädret igår. Så då känns det inte så lockande längre.
 Så det blir nog en heldag med Amina :)


Knack knack vem där?

Vart tog den här nästin till romantiska känslan vägen? När första snön faller och man kurrar ihop sig lite mer i sin stora vinterjacka? Istället går jag runt i sneakers och skinnjacka när första snön faller. Jag sätter mig i bilen och slår på värmen. Rumpvärmen behövs inte, märkte att det blir för varmt. Det luktar nästan som bränt fläsk i bilen. Så ja, den här romantiska känslan där den första snön faller och det är ok att dricka en extra kopp choklad. Den är borta med vinden. Och på en gång så kommer en sång text upp eller en sångfras, borta med vinden rappar han. vem som sunger och vad låter heter vet jag inte. Det får bli ett mysterium
 Nu ska jag bege mig ut i detta rusk. Bilen får stå hemma och mammas busskort är lånat. Det blir sneakers och skinnjacka ikväll med. Den vita virkade halsduken är på den med. Så ja hej vintern jag vill inte välkomna dig riktigt ännu. Kan du vara god och vänta?

Jaha då har man fått en sån också

Kul att vakna upp i morse när det snöa och sen sedan se at jag fått min första parkeringsbot. Jag som brukade älska snön. Varje år har jag blivit jätte glad och det har verkligen pirrat. Men nu känner jag inte riktigt den där pirriga känslan. Snön kom för tidigt i år. Kan ju även vara för att man ser på saken lite annorlunda nu när man har bil. Inte för att vara sån men ja det är jobbigt med folk som kör 50 på en motorväg. Åk små vägarna om ni är rädda för halt väglag, eller ännu bättre STANNA HEMMA!
 
Idag blir det nog att ligga hemma. Vill verkligen göra något men är lite för slö för att ta tag i det hela.
 Kan behövas ennerig i morgon om jag ska vara med Amina hela dagen :) Då vill man lixom orka med utan att behöva åka hem och sova middag haha ;)

Tror för övrigt att jag är en utav sveriges bästa människor att åka fel :P Varje väg beskrivning jag får misstolkas och jag hamnar någonannan stans :) Tur att det alltid går bra ändå :)Man kommer ju fram tillslut det är bara det att det hade varit bättre att hamna rätt från början :P


Som man bäddar får man ligga ;)

Nu är jag nyduschad och fixad. Nej samvete går inte att tvätta rent och som man bäddar får man ligga right?;) Jag kan inte säga att jag ångrar något. Skulle definitivt gjort likadant igen men ändå jag som haft så höga tankar om mig själv i flera år. Att jag är perfekt. Låter kanske sjukt men ja jag erkänner. Jag har en attityd som jag tillochmed lurade mig själv med. Skulle jag göra om det igen? troligen. jag slänger annledningar till allt. Skyller på saker och ting höger och vänster om mig. Men helt ärligt. Jag vill,jag gjorde,jag kom undan med det. Men ja har pratat med Louwie nu och hon tyckte att jag inte skulle bry mig och köra bara haha.
 Vilket jag faktiskt ska göra snart. Fast då bil så klart :) var ju och hämtade min lilla sötnos i tisdags med mammas snubbe :) Så nu är ford fiesta tatiunum 2010 MIN MIN MIN! Och det är ta mig faen en av de snyggaste bilarna i sverige ;)
 Ska ge mig iväg mot solna för att tärffa ngn :) vem kan det vara tro? Hmmm hahah heeeemliiiis! :P

 Ingen aning om vem snubben är. Men gillar bilden på mig själv :) Tagen är jag avr med Mr T på coallage i vintras :)

Vad i helvete håller jag på med?!

Fan vad i helvete håller jag på med?! Jag börjar tappa fotfästet nu! Det är inte ens mig det är synd om! jag har gjort något jag lovat mig själv att inte göra och nu känns det surt så in i helvete! 
 varför ska jag bli så jävla driven när jag vet att det är något jag inte borde ha? Ska ha? Då måste jag ha det?! Jag skulle kunna skylla på annnat, på någon annan. Men vissa lägen går inte det. För detta är faaaan inte ok! Hur i helvete får man vara så jävla korkad som jag är/ har varit? 
 En vän sa till mig här om dagen. Men Bea du är ju sån att när du bestämmer dig för något så gör du det. True that! varför i helvete måste jag vända det emot mig? Då handlade det om körkortet nu handlar det om ett personlighetsdrag som bara är jobbigt för mig!
 Det här året har jag verkligen börjat lära mig hur jag är och det är faaan inte bara bra ska ni veta. Pratade med en av mina kusiner för några dagar sen. Vi pratade lite om allt mellan himmel och jord. Så nämde jag att jag trasslat in mig i något som jag inte borde. Varav hon säger " Hahaha finns det något denna släkt är bra på är det killproblem" Ja att skapa dom.
 Ska det vara så? Att jag ska skylla varje misstag på min släkt? Nej nu är jag bara så besviken på mig själv och vet inte hur jag ska kunna berätta för någon vad det egentligen handlar om för det slutar väl med att jag bölar och tycker synd om mig själv.
 En röst inom mig säger att jag inte gjort fel medan en annan röst säger tvärt om. Bara för att varannan människa gör det måste jag med då?


Jag vill också !

Vet ni vad jag skulle vilja? Jag skulel vilja gå på en sån där amerkansk dejt! Där man får ägna sig ännu mer på utseendet än vad jag i normala fall gör =) Där det är så romantiskt att det nästan känns som att man svävar på två rosa moln :) En sån dejt skulle jag vilja gå på! =)

Nu blir det att kika på lite tv och kanske äta lite chips :) Sen blir det sova tidigt för i morgon är det jobb igen! =) Hoppas att morgondagen blir bättre än kaosdagen idag på jobbet =P Tur att jag ahde backhjälp till tårtor och att det finns söta människor som plockar upp bröden på helgerna. För idag var det en uppochned vän lördag :S



 Lite skillnad kanske? ;) Den ena är en utgångs bild och den andra en normal vardagsbild :)

Fredagsmys

Idag är det fredag och jag har haft lite fredagsmys med min mamma! :) Åt middag med tända ljus. Sånna där småskaer som oftast faller i glömska. Men så mysigt när man återfinner det igen :) mamma har köpt chips åt mig :) Sen har hon även fixat dipp redan innan maten så nu är det bara att dippa :) Tyvärr är jag för trött :( Jag bryr mig för mkt om vad siffrorna skriker åt mig på vågen. Man kan ju önska att man har Aminas instälning. Sålänge kläderna sitter snyggt så. Men gör kläderna någonsin det? Sådär modellsnyggt? Nej tyvärr, då det känns som att man ahr kurvor för två. Men ja, ska väl inte klaga på det mina gener givit mig. 
 
Oj vad jag tjatar men åh så glad jag är! Fast oron finns där i magen. Jag ska ju hämta min bil på tisdag. Då ska pappren skrivas på och handpenningen in :) Kul attfå åka runt i en ny bil :) Men blir nog till att sätta på vinterdäcken snart. Vill inte hamna i snöstorm med sommardäck. ok, jag evt paniiiik! hahha men vadå :P



Man slutas nog aldrig förvånas

Jag kan verkligen inte sluta förvånas över människan. Hur de gör och hur de beter sig. Hur jag gör och hur jag beter mig.
 Jag har och kommer nog alltid vara intresserad av det mänskliga beteendet. Jag kan ta ett exempel.
Nu vill ju inte Catti att jag ska nämna henne i min blogg. Men det skiter jag fullstänndigt i. Det är min blogg och inte hennes. Att hon ens läser denna förvånar mig rätt mycket. Det förvånade även Amina haha. Hursomhelst så bröt det ut ett lite mindre bråk på facebook idag. Angående pengarna hon lånat av min mamma. Ja det kan tyckas fel att hänga ut någon här. men vad gör man inte som sista utväg? Och kom igen knappasts så att jag har 25 000 läsare om dagen. kanske om året hahah. Så detta snackade ju självklart jag och Amina om idag. Hon blev llika förvånad som jag blev när jag fick det på facebook. För nog är det uppenbart att en historia kan få flera ansikten. Men OJ säger jag bara haha ;)
 Kommer inte att kopiera det vi skrev för då blir det världens uppsats. Det är inte nödvändigt alls. De som har mig eller henne (varför nu någon hon känner som jag inte känenr skulle hitta hit vet jag inte men OM)så vet de annnars så får det vara en liten hemlighet :)
För att komma till saken nu då. Så begärde hon att få min mammas nummer. Hon vände ju självklart på det hela och sa att det var mitt fel. att hon inte betalat. Att eftersom jag hade gjort det klart och tydligt att jag inte vill vara vän med henne. Så tyckte hon att hon inte borde jaga en sån person. Vilket jag då redan på en gång börjar fundera. Men jaga? Måste man inte ha försökt få tag i någon flera gånger då? Nej istället ska jag behöva jaga henne med förstoringsglas och pannlampa. Om man nu begär ågons mammas nummer. Bör man inte ringa samma dag då? Eftersom hon viklade det på så sätt att hon inte visste att det var min mammas pengar. Men det har framgått i varje sms jag skrivit. I varje facebook chatts inlägg. När jag försökte ringa henne svarade hon ju såklart inte.
 Men då kommer ju ändå frågan. Men Amina då? Hennes pengar har de också med mig att göra? De pengarna hon är skyldig henne? Eller vill man helt enkelt inte betala tillbaka ?
 Men ja vill alla är ju olika och ahr olika värderingar om allt. Självklart är det ALDRIG roligt att höra något dåligt eller jobbigt om sig själv. Läsa något eller höra något om sig själv. För i ens egna hjärna vill man ju alltid tro att man är perfekt. Då känns ju sanningen lite jobbigare. Än vad den kanske anars borde ha gjort.

Nej nu ska jag sova. Ska ta bilen till jobbet i morgon. Mitt busskort går ut idag och får säkert skrapa rutorna. problemet är dock denna. Jag har sommardäck kvar på bilen vilket jag tror de flesta sthlmare har? De sägs att det ska snöa i morgon. Hoppas att det gör det innan jag slutat jobbet eller när jag kommit hem isf. För är det innan får jag åka kommunalt hem :P Och lämna bilen på jobbet. Men det är ju morgondagens problem.



Ord är egentligen bara ord men det känns som taggar

Jag tar åt mig åt sånt jag inte borde behöva ta åt mig för. Jag blir ledsen för saker när det sägs saker fel. Jag må kanske verka kall, kanske inte. Men jag är också känslig! Jag kanske inte förklarar varje tankegång. Jag kanske inte orkar förklara hur jag tänker jämt? Varför måste jag förklara varje tanke gång? Varje känsla varje mening? Ska inte folk förstå själva?
 Jag vill bara vara mig själv. Jag måste få vara mig själv. Tydligen passar inte det. Antingen är jag tråkig,kall,falsk, trög och dum i huvudet. Ord som flödat hej vilt denna vecka. Jag blir faktiskt ledsen utav de orden! 
 

Ord är egentligen bara ord men det känns som taggar

Jag tar åt mig åt sånt jag inte borde behöva ta åt mig för. Jag blir ledsen för saker när det sägs saker fel. Jag må kanske verka kall, kanske inte. Men jag är också känslig! Jag kanske inte förklarar varje tankegång. Jag kanske inte orkar förklara hur jag tänker jämt? Varför måste jag förklara varje tanke gång? Varje känsla varje mening? Ska inte folk förstå själva?
 Jag vill bara vara mig själv. Jag måste få vara mig själv. Tydligen passar inte det. Antingen är jag tråkig,kall,falsk, trög och dum i huvudet. Ord som flödat hej vilt denna vecka. Jag blir faktiskt ledsen utav de orden! 
 

jag blir ledsen

Vad är det med folk? Att känna sig osäkra? För jag känner verkligen så! Att hon känner sig så förbaskat osäker att hon ska hålla på att skapa intriger?! nej fy! Låter som en dålig kopia av Kissie. Tycker det är jobbigt med all drama som försigår nu! Varför kan det inte vara sommar? Då verkar alla så glada och uppslukade av värmen att de inte håller på som svin?!
 På tal om svin, Catti är fortfarande skyldig MIN MAMMA pengar! Fy så pinsamt! Jag hade skämts som en hund om det varit tvärt om!

Tråkigt när folk leker att de känner än. pratar som de vet exakt hur jag och och VEM jag är.. Pinsamma människor.

=)

Visst är det fel att vara skadeglad? hahah. eller kan väl inte kalla det så egentligen. För att komma till saken. Idag hade vi en praktikant i bageriet, Han ska vara med oss i 3 veckor. Igår fick han körkortet och avr väldigt glad för det !:) Vilket är självklart. Vi slutade vid samma tid och ahde bilarna parkerade breve varandra. Så när jag kommer till bilen så sitter han i telen. jag sätter mig och börjar fixa med lite saker innan jag ska åka. Tänkte att jag kunde låta han åka innan mig. SÅ han slår på sin motor, får då igång vindrutetorkarna,grabbas av lättpanik och tar några sekunder innan han stänger av de. Sen så ska han backa ut. Stackarn fick problem :/ Så sluta med tt jag fick åka före. Hoppas att han kunde åka ut sen. Jag kände att jag borde hjälpt honom. Men nu har han körkort och borde kunna det där nu. Han måste ju själv få lära sig :)
 Men ja, vad händer då inte mig då? När jag skrattat åt hans vindruteproblem? Jo! Solen lyser mig rakt i ansiktet. Så när jag och Jennifer ska åka tvärsöver rondellen ser vi inte när det slår över till grönt så där sitter jag i förarsätet som ett fån. Tji fick jag lixom haha :P
 Har för övrigt haft en bra dag idag :) Jobb först sen hämta Jennifer i mörby för att åka hem till henne där vi skulle käka tacos :) Självklart somnade jag i soffan när jag kom dit. Börjar bli en rätt dålig ovana nu men ack så skönt!
 Fick även ett svar idag som var rätt så glädjande. Nu börjar det bli klart om bilen jag ska åka ner och köpa på tisdag :) Hoppas bara att jag fårsällskap ner av ngn som kan vägarna där nere så jag hittar hem haha ;) Ska ju köpa n ny bil :) En ford fiesta tatinum 2010! :D De n är sååå söööööt :D


det blev en halv snabb uppdate.

Jag kunde inte sova inatt :/ Så var lagom trött i morse när jag vaknade. Har märkt att jag har svårt att somna om någon redan sover i huset. En vana skulle jag tro. En vana att alltid lägga sig först då man ska upp först. iI morgon blir det nog till att skrapa rutor. Fy så tråkigt! Men måste man så måste man ;P
 För i mrogon blir det att ta bilen till jobbet. Ska sen hämta upp Jennifer efter att hon har tränat :) Vi ska äta taos! mys mys.
 Men shit så trött jag blev nu! Nej dags att borsta tänderna och sova känner jag! För nu orkar jag inte alls vara uppe längre.
 

Idag är det söndag därför får man...

Har kommit hem från Småland nu. Jag sov i stortsätt hela vägen hem. Skönt!
 Sitter och slö kollar på Desperata hemma fruar. Fast jag inte ens följer programmet. Men det är söndag. Serier följs,slö tittas på och ignoreras. Pizzan handlas och man dricker coca cola. Fast man sagt till sig ca 75 miljoner gånger denna vecka ska jag tappa 2 kg. Veckorna går och samma löfte hännger över en varje vecka. Inte går jag ner några kilon. Jag har hamnat i någon konstig svacka där min kropp inte gör som den brukar :P Går ner och upp i vikt. Nu känns det mer som om jag hamstrar.

Kan ni tänka er. Det här är veckan en konstig söndag. Jag lyssnar på Oskar Linnros! hahahahhaha. Inte riktigt min typ av musik va?;) Men som sagt det är söndag. Får skylla på det hela dagen. och i mrogon är det ¨måndag. Den dagen det är ok att vara trött. Kul att vi skylelr saker på vecko dagarna ;) Finns en anledning till allt. Finns något att skylla på till allt.


Hej då Småland för denna gången

Nu är det dags att lämna Småland för denna gången. Förhoppningsvis så kommer jag åka ner igen om två veckor och då komma hem emd en sprillans ny bil. Jag hoppas på det! =)
 Helgen har varit lugn. Tror jag behöver det även om jag nog heldre hade gått ut med Amina som planerna egentligen var från början. fast får väl ta det någon annan gång :P Lär väl bli vecka 48 haha. nej skämt å sido men känns som jag jobbar eller har fullt upp med annat. Det är väl bara att erkänna att man börjar bli vuxen. igen hahah. Känns som jag kommer på mig själv var och varannan vecka och tänka så ;)

Nej dags att åka annars komemr de börja skrika på mig snart. Det vill jag ju inte :P

En trött filosofi

Fy vad trött jag är. vad gör jag egentligen uppe`? Så typiskt att man försöker vara uppe så länge som möjligt när man är ledig. Vilket resulterar i internetanalfabetisk stavning. det vill säga halft världelöst. 
 
Dagen har bara rusat förbi, gör den inte alltid det nu för tiden? Är något jag fråggar mig själv i samma stund som meningen ploppade upp i huvudet. Jag har förvisso inte hunnit med mycket alls. Kanske är det därför?
 Var och tittade på bilar idag :) Så nu är det bara att vänta och se.

Ok, jag försöker skriva men egentligen är det ju bara meningslösa ord. Ord som inte betyder något. Samtidigt som jag inte vill vara allt för öppen med mitt privat liv. Egentligen var det väl därför jag, för ca 2 år sedan skapade en blogg. För att få skriva av mig. men desto äldre jag blev så desto mindre blev det skrivet i den. Bloggen handlar inte så mycket om just MIG längre utan bara toma ord. Lite ilska här och lite sorg där. Ibland några glada inslag. Rätt tragiskt egentligen. Att man inte ska vilja orka våga skriva det som man känner. Det som amn tänker.

mm

jag har gått in i mig själv. Jag orkar inte vara sådär glad. Det finns personer som suger ut den positiva energin ifrån mig. Jag vet inte hur jag ska orka hitta den just nu. Börjar tröttna på min arbetskamrat. Hon som nyss var så snäll. Blev ett litet monster. vecka 43 ska jag iaf gästspela på ett annat ställe. Ska bli super kul emd lite förändring :) Kul att man blev erbjuden jobb där innan man ens börjat. men vem vet det kanske blir katastrof? Hoppas dock inte det :)
 Just nu är jag nere i småland hos morbror. Har varit och kikat på bilar idag :9 tror att jag ahr hittat en som passar mig som handen i handsken ;) Så vi får väl se ;) hoppas på det bästa :9

Ingen god nattsaga

Vilken dag! Vaknade upp och ville bara somna om. det är som om någon knackat mig på axeln och säger Bea sov lite till bara lite till. Det är ganska skumt. Men är så trött. Vill bara sova och tiden räcker inte till för att sova. Finns så mycket annat som ska fixas och donas. Måga som sliter i en från olika håll. Ändå kan jag känna ibland. fan, ingen gillar mig. Ingen tycker om mig och jag har inga vänner. Hur kan det komma sig att man har sånna konstiga tankar? Tankar som lurar en totalt? har vi alla en liten mytoman i oss? Som får oss i svackor som inte borde finnas?

Hjärnan är i ett enda stort virrvarr. så får sluta där idag. För orkar inte gräva djupt ner i mina känslro idag. Vill krypa ner i min säng med pyamas. Hade ju varit mysigt med en stor stark snygg karl där under täcket ;) men jaa sån stor tur har jag inte :P

Jag börjar glömma nu

Jag börjar glömma nu. Solen har sedan länge försvunnit från detta land och kvar finns bara gul bruna löv som ibland skiftar i rött. Jag börjar glömma hur solen smekte min kind och sakta färgade den brun. Att mina fräknar trädde fram på ett sätt som jag i normala fall inte alls tycker om. Jag brukar använda mig av orden, " tacka gud för att det finns smink". Inte för att jag allt för ofta ber till gud.
 Jag försöker intensivt hålla kvar minnet utav sommaren. Men det börjar falla i skymundan och kvar står jag med höstrusket bankandes på min dörr. Jag tycker om dig. Men samtidigt saknar jag solen.

Jag fick ett telefon samtal i lördags natt. Eller ska vi säga morgon när tiden var över 03.00? Jag vet inte vad du vill. Vet du ens det själv? Varför kunde du inte vara en man och stå upp för dig själv? Även för mig? Varför skylde du din rädlsa på mig?! När vi vet att jag inte har något med din rädlsa att göra. Tiden går ju fort och även du börjar suddas ut från minnet. Jag saknade dig, jag hade känslor för dig. Men det stannar där för det är hade. Känslorna är i då tid men ändå vill du riva upp det genom att ringa? För att sedan inte svara vad det var du ville? Du lyckades inte. Du gör mig bara smått förvirrad.


Oj oj ;)

Oj vilken hektisk helg! I fredags blev den förvisso väldigt lugn. Däremot i lördags klev jag upp halv fem för att vara på jobbet klockan kvart i sex. Shit vad halt det var på vägen. Men det gikc rätt bra förutom att jag råkade köra på en redug lite granna sådära ;) För andra gången, haha ;)
 Sen blev det att åka iväg till Kärrdal där Jennifer bor =) För där skulle det bli födelsedags party på kvällen och jag hittade ju inte hm från jobbet =P Vilket jag gör nu. thanks to R :) Som tillbringade en och en halv timme med mig idag i bilen för att jag skulle hitta hem =)
Har köpt bil hela dagen idag,köpt tårta till Jennifer som fyller 21 idag =) Sen shpooing i sollentuna =) Pizza besök och diverse annat =) Känner mig som en taxi chaffis haha ;)
 Nu blir det läggdags! För är helt slut. Man blir trött av att köra bil ;)

Mrogon trött

I går blev det en rätt så hektiskt dag. Jag som varså trött. Är fortfarande trött. Dagen började med jobb för att sedan åka till körskolan och lämna två tårtor och två bröd som tack då jag tog mitt körkort där. Man får ju inte vara dum, så det blev ju även reklam för jobbet :)
Efter jobb och körskole besök så mötte jag upp Amina på stan. Blev en fika på Albert´s som vanligt. Hade inte träffat henne på två veckor, så nu var det dags! :)
Så nu sitter jag här, är morgon trött. Fast att jag har sovit i nästan tio timmar. Ska snart äta frukost och åka iväg till jobbet :) Det blir ett sent pass idag. KOmmer inte ta bilen till jobbet fören i morgon. Så idag blir det att åka buss! Är inte så jätte förtjust i att sitta i bilkö hem heller. Sen så hittar jag inte hem från jobbet. Jag har försökt, jag gav upp.


RSS 2.0