Trött

Jobbade idag från 06.30-16.30 utan lunch så kan ju säga att jag är rätt slut nu :P Ja jo jag åt ju lite en halv baguettmacka i farten :P Då klockan slog två kom jag på att jag inte ätit lunch ahha. hade haft fullt upp med mina sommarbottnar. på tisdagar är det även städdag mellan 9-11. Så vill ju änåd hinna med så mycket som möjligt :)
Har även bestämt att jag ska träffa Amina i morgon efter 17 :) Ska bli riktigt roligt .) Vi funderar på att gå på bio :) Var så länge sen jag gjorde det nu :/ Är dock inte väder för bio nu tycker jag :P men men varför inte? Går ju så sällan.


Love or mum? dumt att man måste välja

Efter att ha kollat på ett avsnitt av mamas boy är jag förvirrad. Är det såhör kärlek ska vara? att mamma väljer flickvännen och om sonen säger emot så blir det kaos?
Jag har alltid haft tur i mina förhållanden att den jag avrit tillsammans med att hans familj ahr brytt sig om mig, tagit in mig i deras familj och allt som har med det att göra. Vad gör man om det inte skulle bli så?
Jag är helt enkelt förvirrad. Jag vill hitta någon som får mig att få fjärilar i magen, någon som får mig att skratta och le. Inte nog det viktigaste någon jag faktiskt vågar ta en diskution med utan ha rädslan att han ska försvinna. Någon som jag vågar visa alla mina käsnlor för och som visar mig sina tillbaka. Tänk då om hans mamma skulle avsky mig? Eller min mamma avsky honom? Hemska tanke.
Klart att det är ett bra tv preogram folk vill ju se smaskiga saker, saker som får en att lyfta på ögonbrynen och tänka men jises! Det jag inte förstår är att det finns föräldrar som klipper av banden från sin dotter/son bara för att de valde "fel". Är det inte viktigaste att ens barn blir lycklig? Så nej, jag förstog inte deras syn på saken men ändå så vill jag bara se finalen utav programet och se hur det blir. Väljer sönerna att trotsa sina mammor och välja efter hjärtat? Eller tar de sin mamams råd och väljer den flicka som hon valt? En son har redan gått efter mammans vilja nu är det två kvar som ska välja.


Flåset i nacken

Det känns som att stupen knyter sig och paniken börjar komma lite lätt. Vad ska jag göra efter sommaren? Ska jag börja söka nytt jobb redan nu eller hoppas på att få förlängt efter sommaren?
Jag vet varken ut eller in. Det enda jag vet är att jag inte gillar läget. Sommarjobb. Sen då? Jag är visserligen otroligt glad att jag fått sommarjobb där men paniken blåser mig i nacken. Jag försöker att tänkapositivt. Får jag inget jobb har jag mer tid till att ta mitt körkort. Det är då alla tankar skenar iväg med mig. Vad ska jag med körkortet till om jag inte får något jobb? Alla jobben vill ju ha 3 års erfarenhet. Jag har ju pluggat i 4 år. Räknas det? nej antagligen inte.
På arbetsförmedlingen finns det just nu 6 jobb varav 3 i sthlm. Där det står mellan 3-4 års erfarenhet. Vad ska jag få denna erfarenheten ifrån om jag inte får något jobb?
Hoppas ju att jag får förlängt men samtidigt tror jag inte att jag får det då jag tror att systrarna vill ha någon som är med kunnig. Jag är ju nyexaminerad.
Erfaren erfaren erfaren. Fan det är ju ute med mig :P Jag är inte erfaren. Jag är ju nybliven bagare konditor känns det som. Även om mitt gesällår räknas som ett arbetsår.

När jag vaknade i morse stod det en skål med bigaråer nere i köket och en lapp från mamma :) Såg dock inte bigaråerna fören mamma kommit hem då jag inte hade glasögonen på mig haha. Vaknade relativt sent idag så har inte hunnit göra så mycket. Ska ringa HP och sedan åka till Nacka Forum.

Igår var det en så himla fin kväll :) Kändes som utomlands. Jag mötte upp Mayas vid hans jobb kl 22.15 han var dock inte klar så stod och pratade med honom tills han hade plockat upp varorna och räknat hans kassa. Vi tog en promenad mot vattnet :) var jätte mysigt att sitta vid båtarna, snacka lite och äta godis :) Jag och Meyas har pratat mycket i telefon ch på datorn men aldrig tidigare träffats. Han och jag började väl prata med varandra i slutet av nian. Sen så har båda haft fullt upp på varsitt håll. han flyttade till Dubai men har nu kommit tillbaka och jag har ju bott i skåne. Sedan har vi lite olika dygnsrytmer pga helt olika arbeten. Så det var riktigt trevligt att äntligen träffa honom. Det kunde absolut inte varit en bättre dag än igår att träffa en sk ny människa :)

..

Är det något jag inte förstår så är det detta badmode för killar. Igår satt jag och åt lunch ute på serveringen på jobbet. Så kommer det en kille runt 12 år kanske. Där hans kalsonger slutade alltså vid benen, så började badbyxorna. Han har inte varit ensam. Flera killar går så nu. Ja kanske inte så överdrivet men varför ha kalsonger under badbyxorna? Är det verkligen snyggt?

Är det bara jag som suktas av alla människor som går och badar när man själv står i ett bageri och har sig. Jag älskar mitt arbete men hade hellre legat i solen och stekt.

Idag blir det till att färga mitt hår skulle jag tro. Sedan får jag se vad denna underbara kväll bjuder på :)


Gott gottigottgott

Har precis avsnjutit en så himla god måltid. Kunde inte sluta äta. Så nu sitter man här med magen utåtstående och försöker komma så nära takfläkten som möjligt. hemma hos mamma så blir det nämligen kokhett på ovanvåningen så man vill ju springa naken.
För bara någon vecka sedan så undrade jag när jag får sluta använda vårjackan och bara gå i shorts och linne på kvällen. Nu har tiden kommit och jag blir så glad.

Försökte lägga in lite bilder men det vill sig ionte som jag vill så det får bli en annan gång :)

Min fossingar gör ont :(

I dag var det första dagen på mitt sommarjobb. Som jag har på systrarna Delselius :) Det var varit varmt och mycket att göra så både fötter och ben värker så in i bomben nu.
Det är så härligt att jobba där då man kan äta lunch ute vid stranden :) Sen så trivs jag ju som fisken i vattnet bland bagarna/konditorerna på systrarnas :) Det mindre roliga är väl att jag ska jobba 3 helger i rad nu. Det positiva med det är ju visserligen att jag är ledig mitt i veckorna då :) Så kan man träffa vännerna som börjar gå på semester nu :)
Jag hoppas att detta underbara väder håller i sig hela sommaren med undantag för lite regn då och då så att det växer lite runt om kring :D

Bil, tunnelbana och buss.. suck äntligen hemma igen

Idag tog min enda semester vecka slut. Har varit i 9 dagar på Öland nu. Känns lite konstigt att flytta tillbaka till mamma på heltid. Hoppas att det går bra och att det inte alls kommer att kännas tungt.
Dagen idag har kännt som en hel lång resa. Började med att åka från Böda sand kl 09.15 och kom hem ca 16.15. Vi tömde bilen på väskor och dylikt och gick hem för att kolla posten. Har inte fått min bärbara dator ännu, suck. Den borde ha komit nu tycker jag. Efter det kom jag på att jag är alldeles för vit för min foundation. Mamma skulel till Willys och handla så jag köpte lite smink och hårfärg :) Sen fortsatte resan. Åkte en sväng till rinkeby men åkte snabbt därifrån för att träffa min allra bästa kompis i hela världen, Tony :) Jag träffade inte Alden i rinkeby utan en gammal kompis. Blev inte riktigt som jag hade trott så åkte därifrån rätt fort som sagt.
Så nu är jag hemma igen och ska precis gå och lägga mig. Börjar 7 i morgon så det är helt ok fast jag borde ligga i sängen och sova för någon timme sen. Måste verkligen få mitt schema i morgon. Tänk om jag bara fått 2 dagar?:S Börjar bli lite orolig..

Sommar på Öland väcker barndomsminnen

Aldrig hade jag väl trott att jag skulle gråta på avslutningen. Jag hade ju sett fram emot att slippa endel utav folket. Fast grät gjorde jag, som om hjärtat skulle brista. Den dagen var tuff. Så här i efterhand så känns allt rätt lugnt. man har kommit in i sin vanliga rytm igen. Det var så skönt att åka direkt till kalmar sen för att möta upp bernt och därefter åka till Öland, Böda sand.
Har varit här i snart en vecka. Börjar jobba på lördag, känns väl sådär. Klart jag vill börja jobba. Dels för att ha något att göra och dels för att tjäna pengar. har dock inte fått mitt schema ännu. Undrar varför? Bör antagligen slå en signal och kolla så att de inte har glömt bort mig? ;) haha.
Det har varit skönt med en vecka på öland. Lär bli den enda lediga stund jag får nu i sommar. Så den uppskattas ju.
Har även passat på att handla lite här nere. Hittade ett par urläckra solglasögon och en snygg handväska :D Har även köpt en vit t-shit. Åhh vad jag har saknat sthlms shopping! Det lär bli det första jag gör när jag får min första lön, shoppa.
Det blir ju även till att spara pengar till körkortet nu. Blir så trött på mig själv att jag inte har det. För det känns som att det är något utav ett måste i denna branch. Då det är ganska obekväma tider så går inte bussarna på samma sätt som de gör dagtid.

Lite konstigt känns det dock. Att ha gesällbrevet i bageri/konditori. Nog för att jag så gärna ville ha det. Nu känns det ändå inte någon skillnad. Jag är inte mycket duktigare än förra året. Missförstå rätt nu, jag kämpar på och försöker bli bättre men ibland så undrar man ju om man verkligen var värd det. Att få gesällbrevet.

8 tabletter om dagen dårå

Det är aldrig roligt att behöva gå upp kl 8 på  en lördags morgon. Vad gör man dock inte för att bli frisk? hade en tid hos en homeopat kl 09.30 i morse. Kändes lite skumt av att hon kollade mig i ögonen och berättade vad det var för fel på mig så att säga. Hade tarmproblem och lite sånt dära. Får inte heller äta vitt mjöl och socker. Lycka till med det lixom. Jennifer frågade mig nyss ska vi äta paj. Jag svarade fåt inte äta vitt mjöl eller socke rhon skrattade och sa men gud hahha. För hon vet hur svårt det kommer att vara för mig.
Efterm besöket gick jag och Mina och solade. Jennifer och Mina följde med mig till homeopaten så det var urgulligt gjort av dom :D
Känner mig stressad rätt stressad över hur jag ska komma till Kalmar på onsdag. Ja det som stressar mig är väl att Bernt, mammas snubbe kommer vänta där och eftersom han kommer åka från sthlm kl 5,6 på morgonen. Men han får väl vänta i 6 timmar då rå ;P


Food time maybe?

Jag hade förväntat mig att bara kila in till Diana för att fixa lite bankgrejer. Inget intressant alls. istället fick jag låna hela datorn :) Vilket jag är oerhört tacksamför. Nu ahr jag gjort allt som skas med övrföringar och sånt där roligt. har även spenderat lite tid med att kika runt på internet. Har väl inte hittat någon intressant alls, tyvärr. fast kan heller inte påstå att jag sökt frenetiskt efter saker heller.
Skrev i något utav de förra inläggen att vi skulle på Skåne tur idag. Den blev inställd pga dubbelbokning utav buss och ska nu göras i morgon. Vilket jag bara tackar och tar emot för såhär i efterhand. Då vi inte alls behövde städa utan bara sopade av golven och fick gå hem sen. Kan ju säga att det är sällan jag njuter av att ligga i sängen och bara glo. För oftast hinner jag bara ligga en liten stund fören jag har slocknat. dag var det annorlunda. Boken som trollbundit mig låg där och väntade på golvet. Så det jag gjorde var att slänga mig i sängen, ta upp boken från golvet och börade läsa. Kom hem 12 och helt plötsligt var klockan tjugo över fyra och jag kände mig lite hungrig. Han dock inte tänka mer än så fören jag slocknade och vaknade utav att Kajsa en utav lärarna ringe mig. jag ahde fått fel banknummer så det var bara tur att jag glömt numret i kristianstad över helgen.
Så nu har jag både lät ut boken,sovit,köpt mat och suttit vid internet en liten stund. har dock inte lagat någon mat ännu, haha. Men det var ju at köpa mat som kände jobbigast då det regnar ute.

På återseende gott folk

PS. Boken heter Skönhetsskolan i kabul.

tröttare än mig kan ingen vara (8)

Efter att ha sovit knappa 4 timamr på natt tåget mot Hässleholm, försökt få tag i en taxi utan nåogon sorts framgång och även väntat 30 min i Hässlehom för att ta tåget mot Kristianstad runt 5 snåret. Så var jag både trött,kall och bara allmänt låg när jag öppnade dörren till mitt studentrum. Där inne möttes jag utav en riktig stank. Så kan det gå när man glömmer gå ut med sopporna innan man åker bort över helgen. För jag hade slängt en blomma där i som jag försökt torka. Men den gav upp för mig och ramlade ner i golvet. La mig ner på sängen och fortsätte att läsa boken jag köpte igår. Jag kan bara inte sluta läsa. från första ordet så band den mig. Jag avr fast, kunde bara inte sluta. tyckte det var dum att sova i en timme när jag kom hem då jag vet utav erfarenhet att jag blir bara ännu grinigare och tröttare då.
Så klockan 07.15 ställde jag mig upp åt lite snabb frukost och knatade sedan till skolan då jag inte ville sätta mig på en kall cykel när jag redan frös. Jag tog sällskap med Jonathan. Kommer inte ihåg alls vad vi pratade om. Hjärnan är inte på topp när jag inte sover ordentligt.
Väl i skolan gjorde jag och Mikaela pannacotta eller rättare sagt Mikaela gjorde det mesta och jag satt och kollade på. det enda jag bidragit med är att väga upp lite ingredienser och skrivit receptet som ska lämnas in till Sos ( Socker och sirap).
Det blev klart rätt fort så nu är det städning som gäller. tråkigt men sant. Har mer lust att krypa ihop någonstans och slumra än att städa av bord,kavlingsmaskiner och allt vad det nu kan vara.

På återseende gott folk!

Burr

Kom hem för en liten stund sedan. Har tillbringat eftermiddagen hos Sanna som tagit studenten idag>! Grattis än en gång vännen!
Ska snart packa ihop lite grejer för att sedan bege mig mot T centralen och ta natt tåget hem till <skåne.
Idag har det varit jätte kallt ute! Så jag är rätt frusen nu kan jag ju säga :P Så ska bunkra på mig lite kläder tills jag ska gå haha.

Då jag fortfarande inte har någon dator så kommer jag inte skriva så mycket fören jag får min älskade compuuuuuuter :P
På återseende gott folk!

Katastrofal morgon och Sanna tar studenten idag :D:D

Idag är jag inte i skolan eftersom Sanna tar studenten, så stannade en dag extra i stockholm. Vilket var planerat. Kommer tyvärr inte följa med henne ut utan kommer åka hem packa det sista och sen bege mig till natt tåget.
Den här morgonen har varit katastrofal. Vaknade flera gånger i morse av olika anledningar. Sen när man väl går upp så känns det som att man varit ute i 5 dagar i rad! kroppen är helt seg,halsen gör ont och huvudet känns som bomull.
I morgon ska vi i klassen åka på en trip runt skåne. Med hela klassen då inklusive lärare :) KOmmer åka förbi en hel del platser jag aldrig har varit på förut. Eller rättare sagt det enda ställena i skåne jag satt min fot på är kristianstad,hässlehom och höör fast den gången i höör var pga att jag råkade ta fel tåg. Ja sen stannade vi ju någonstans i skåne när vi åkte till Danmark emd klassne vet dock inte om det räknas då jag inte kommer ihåg namnet på stället haha. Så helt enkelt, i morgon kommer bli en dag full med nya upplevelser :) Kommer även stanna till på Olof Victors där Diana praktiserat och kolla hur det är det :) Nice! Tycker det är jätte roligt att se nya bagerier/konditorier. För på varje litet ställe så får man alltid någon liten idé att hmm, så här kanske man skulle göra om man öppnade eget. Så sånt är AS NICE!

Min allra första figurtårta. Ska erkännas att det tog 45 minuter för mig att göra den :P Var dock 1 ½ år sedan nu.

Tiden bara flyger iväg

Klockan säger åt mig att nu är det sängdags. men jag vill inte gå och lägga mig nu. fast jag känenr att jag suttit vid datorn alldeles för länge. Ryggen är stel och ögonen är som flipper. Jag är helt enkelt trött. Men jag gilalr att bara sitta och chilla vid datorn. Snacka lite och kolla runt :)
I morgon tar Sanna studenten! :D  Hon sprinegr ut klockan ett men ska bara gå på hennes mottagning. Sen ska jag ta nattåget hem till Kristianstad :) Sista resan ner nu. Sen blir det inte till att åka ner fören vi ska hämta våra gesällbrev.
För ett år sedan tog jag studenten. Gick väl ut emd bra betyg och skulle flytta ner till skåne. DÅ var det läskigt men ändå spännande. Trodde nog aldirg att jag skulle få lära känna så underbara människor. Som jag faktiskt har gjort. Det ska erkännas att ibland kan irritationen väckas men den lägegr sig oftast rätt fort. Tänk så mycket som kan hända på ett år. Har hört att många av de gamla klasskamraterna jobbar inom bageri. Vet väl vad de flesta sysslar med men är väl egentligen inte så jätte intresserad av vad vissa gör. Även om det ibland kan vara roligt att veta :)
Tycker fortfarande det känns som att man precis skulle välja gymnasium, fast man i egentligen snartska börja jobba. Lustigt egentligen att tiden går så fort.
mammas vännina var på besök idag, hennes son och jag lekte väldigt mycket som små då vi bodde garnnar och att våra föräldrar umgicks och gjorde resor ihop, ja jag och lukas var ju självklart med på dessa resor till Gottland :) Hon berättade om vissa saker man gjort som yngre, tänk vilken busunge man var!
Så ja, här är jag nu 20 år gammal och ska snart flytta tillbaka till min mamma. Kan ju inte flytta hemifrån om jag inte har någon inkomst till det. Konstigt egentligen att tiden går så fort.

Shrek :)

Har precis kollat på Shrek på kanal 4. Den är ju så jävla bra haha. Synd att så bra filmer tar slut så snabbt. Man blir lixom uppslukad i filmen och både tid och rum försvinner. Sen så helt plötsligt är det slut.
Har även shoppat lite idag :9 Blev en lång blå skjorta och en mörkblå/vitrandig lång tröja. var så himla sur när jag inte hittade något då det kändes som att jag bara tog upp de kläderna jag inte ville ha kvar där nere lägre så då kunde jag inte ha något på mig. men det kan jag nu :) Då jag och mamma var och handlade :D
Jag har suttit och funderat på om jag ska ta och gå och hyra film någon dag. Dagarna i stockholm är ju snart slut så det borde ju vara idag i så fall. Finns så många filmer jag vill se då jag knappt varit på bio sen jag flyttade ner till Skåne. Bor ju i Kristianstad där det inte går så många filmer på bio, tyvärr. Sen har jag ju inte direkt haft någon att gå med heller haha. Tror inte att någon utav de jag umgås med gillar min typ av film :)

I´m confused

Jag gillar inte att vakna såhär tidigt. Även om jag inte gillar att sova bort dagen heller så är det väldigt tråkigt att vakna när alla andra sover eller är på jobbet.
Igår var det Sveriges nationaldag och det var en fotbollsmatch mellan Sverige - Danmark. Danmark vann med 1-0. Jag själv anser inte att Sverige spelade så bra förutom de 10 första minutrarna, eller så var det Danmark som spelade dåligt då. Sverige hade rätt många målchanser och missade varenda än. Tråkigt att se Sverige förlora på sin egna nationaldag, vill inte ens föreställa mig hur fotbollspelarna känner sig. Om de nu bryr sig om sånt? Kanske är de så vana att vinna och kanske även förlora så att de inte bryr sig om vilken dag det är?

Nej snart blir det att gå ner och äta lite frukost. Orkar inte vänta tills mamma vaknar, kan ju ta en evighet :P Dessutom är jag hungrig med. Även om jag vet att så fort jag börjar slamra i köket så kommer mor min gå upp. Så det blir att vi äter frukost tillsammans ändå, oftast. Om det inte är jag som sover bort hela dagen vill säga.

-

Nu är jag själv igen. Med för många tankar snurrande i mitt huvud. Jag blir galen på mig själv.
Jag vet att han ville stanna, jag såg det på honom. Jag kände det i hans omfamingar och jag såg det på sättet han rörde sig. Det har gått så många månader och ändå så kändes det som en helt vanlig grej att han stog där ute på trappan, tände en cigarett. Lät röken kittla hans lungor och sen blåsa ut. Han röker snabbt, ingen person som verkar njuta av cigaretten, även om det är kanske det han gör. Det kändes som att det här är så det ska vara som om man gick in i en saga med ett lyckligt slut. Jag vet inte om det finns lyckliga slut. Om vi själva skapar våra slut eller om det är ödet som bestämmer. Kanske är det så att vi bestämmer över ödet? Jag tror att allt händer av en anledning, frågan är bara vart detta leder till nu? Jag tror inte på att sitta och tänka så här och även så gör jag det? Jag tror på konkreta svar och bevis inte flummiga svar och egna gissningar. Även om det är just det man ofta får av så många människor, flummiga svar och egna gissningar.
Det jag däremot vet är att jag ville stanna kvar i sagan, få ett lyckligt slut. Frågan är dock om det är sagan jag vill ha, eller mannen med de gröna ögonen och de så vackert långa ögonfransarna?

handsvett

Jag har handsvett! Jag har yttersällan handsvett! Men nu ska jag få besök. Han som fick mitt hjärta att slå varje gång jag såg han var inne på msn. varje gång det plingade till på msn och man praktiskt taget flög fram för att se om det vra han. Han som jag har fällt så många tårar för. Han som jag ville tillbringa mitt liv med. Han ska snart komma hit för att e på fotbollen. Jag gillar inte ens fotboll, haha. Så ja jag ahr handsvett, jag är nervös och benen är skakis. Hoppas på att det går bra. Hoppas på att jag finenr svaren som ajg länge sökt efter.- Även fast jag trott att jag stått där med facit i handen s¨söker jag fortfarande efter svaren. Vissa svar kommer jag aldrig få. Men nu handlar det ju inte om det utan om att om några få minutrar kommer en bil köra in på mammas parkerigs plats. Mannen med de fina gröna ögonen och de så långa fina ögonfransarna kommer stiga ur sin silvriga bil. tända en cigarett och gå mot grusgången, förbi flera radhusdörrar, öppna våran grind röka klart sin cigarett och sen plinga på. Om jag inte har mött honom innan dess. Han brukar ringa när han är här. Nu är mamma inte hemma så kanske ringer han inte denna gången. Kanske går han bara och ringer på dörrklockan.
Jag komemr ihåg när jag brukade ta tunnebanan gå av vid stationen där han bodde gå sträckan till hans föräldras lägenhetshus. åka den otäcka hissen upp till 7 våningen gå ut på loftgången och tänka varje gång, vilket tur att han bor vid den första dörren. plinga på och mötas av hans mor,syster eller utav honom själv. Sällan hans far.  Ja det är han jag får hansvett av nu. Han jag är sånervös och skakis för att träffa. Jag har inte ens sminkat mig men känner en sån sotr säkerhet i att vara osminkad med honom. Det är det minsta jag är osäker för. Ska bara måla tånaglarna sen är jag klar.

Bilder från schweiz och vardagligt:)

Så är man hemma hos mamma igen :) Skönt att bara slappna av :) Det är alltid lika skönt att komma hem till mamma :) Man känner sig så välkomnad jämt :)
Igår träffade jag Tony, satt och snackade en hel del om allt mellan himmel och jord. Var riktigt trevligt att se honom igen. Har inte träffat honom sen i mars så vi hade ju en hel del att prata om :) Även om vi har pratat rätt mycket i telefonen på sista tiden.
På måndag tar ju Sanna studenten :) Ska bli roligt att även träffa henne :)
Känner att det blir rätt många smiles i detta inlägg haha. Men idag har mitt humör pendlat rätt rejält, värre än vanligt :p Så nu är jag iaf glad :) haha.
Känns som att hela värmdö har drabbats av en baby boom. Många i ens egna ålder har ett eller flera barn nu. Känns som att man ska hinna med så mycket i så tidig ålder som möjligt. Att innan 25 ska man ha ett bra jobb, en man, två barn och ett fint hus. Vet inte riktigt om jag vill hänga med i den svängen. Känns som att ibland tappar man fotfästet och känner sig vilsen. Vad ska jag göra? Med precis allt. Jobb,lägenhet och killar. Har varit singel nu sen i oktober november där någon gång. Ibland trivs jag rätt bra med det. Har varken haft lust eller riktigt vågat ge mig in i singelkarusellen igen. Så har väl blivit att man på något sätt dragit sig undan från allt detta. Vill inte bli sårad igen. Så jag väntar hellre tills jag hittar någon som jag fastnar för ordentlig.
Det var ett av samtals ämnena jag och Tony pratade om igår. Att båda känner denna pressen på att hela tiden prestera och att man ska binda sig och allt detta så tidigt. Jag säger inte att detta är fel. Jag känner mig bara inte tillräckligt mogen för att ha allt detta just nu.

Bara 11 dagar kvar av skolan nu. Sen bär det av till Öland :) Har inte varit där sen jag var 16 så det är ju ett tag sedan. Ska bli kul och se om något förändrats. Skönt att jag har min kusin med mig :) Även om hon är 6 år yngre så är hon fan ett riktigt bra sällskap skulle jag tro :)
Fast ibland blir jag rädd, känns osm att hon ser upp till mig så mycket och att ibland kan jag inte riktigt bära den rollen. Jag vill att hon ska skaffa sina egna vägar i livet. Inte gå i mina fotspår utan bilda sina egna. Att våga lita på sig själv och det hon vill. ibland känns det att hon och jag är rätt lika så jag blir ju rädd. Säger inte att alla mina val i livet har varit fel, har ju lärt mig mycket på det. Bara det att jag vill att hon ska begå sina egna misstag och lära sig av dom än att begå mina misstag och lära sig utav det. Vet int eom det där var så begripligt. Hoppas att någon förstod vad jag menade haha.








Ordkar inte förklara varje bild. Alla bilder är ifrån schweiz. Där, på flygplatsen och på flyget :)

Saffrankaka med grädde och jordgubbar :D

Jag har ju som sagt ingen dator just nu :( Så blir till att  blogga nu när jag är i skolan :P
Ska upp till sthlm på fredag! Längtar jätte mycket :) Ska bli skönt att få komma hem och lämna massa grejer så att man slipper det sen när jag åker direkt från skolan till öland i princip. Så då är det lika bra att  försöka få upp så mycket som möjligt. Så ser ni någon med 2 rullväskor i sthlm eller i Hässleholm så vet ni att det är jag haha.
Skulle egentligen gått och tränat idag, blir dock inte så då jag inte alls mår bra. fick lite sura miner utav de jag skulle tränat med. Kan dock inte styra om jag mår dåligt eller inte, för då skulle jag må bra hela tiden :D
Om exakt 2 veckor är skolan slut. Har fortfarande blandade känslor om det dära. Kommer säkert kännas skumt när man väl slutar, nu känns det ändå rätt skönt att få flytta hem,börja jobba och bara börja andas sthlms luft igen.

nej nu är det dags att sätta igång och göra saffranssocker kaka! MUMS!

RSS 2.0