I´m glowing :)

Har varit ledig idag :) Så tog det lugnt fram tills eftermiddagen och sen åkte jag jag till stan och fixade lite, mötte upp sara :) Sen var jag så jävla hungrig, skulle egentligen ätit pizza men stötte på jennifer och Mina och satte mig ner och åt nachos med do :) Var riktigt trevligt :)
Fick även ett samtal om jag kunde jobba i morgon. Hade ju sagt att de kunde ringa om de hade mycket att göra. Så ska jobba i morgon mellan 6-15. Så egentligen bord jag väl inte vara uppe men skönt att bara ta det lugnt på kvällen en liten stund :)
Hoppas på att få göra tårtor i morgon :) Var rätt länge sen jag gjorde princess :)
På jobbet spånar vi även på en ny bakelse vilket jag tycker är super roligt :) Så i morgon ska jag ta med mig lite recept till jobbet :) Så det ska jag ta och titta igenom med innan jag bumsar i säng :)

Baka baka liten kaka?

idag har det inte hänt så mycket. På jobbet var det rätt lugnt idag så både jag och johan gick hem tidigare. Ibland är det riktigt soft med lugna dagar på jobbet :) Jobbar i morgon med sen är jag ledig i två dagar. SKÖNT! säger jag bara. De frågade om jag kunde jobba i helgen men kommer nog bli tvungen att säga nej då jag ska ner till Öland med mamma och Bernt. Vet inte hur roligt det kommer bli för mig där nere. behöver verkligen få sova känner jag. Sist vi var där väckte hon mig fan 8 på morgonen.
Annars idag har jag mest suttit och nördat mig framför datorn,sovit lite och ätit middag.
Funderar på att krypa till kojs. Är rätt så trött :)

När du vet att du kan göra något, visa det!




Vissa människor har attitydsproblem. Det är synd tycker jag, man kan inte tro att man kan göra precis hur man vill. Det straffar sig bara. Kan knappast tro att man kommer någonstans i livet med taskig attityd.

Husvagnsköp och Norge besök

Sådärdå! Min mamma och bernt köpte husvagn igår. Har inte sätt den ännu men får väl se om jag följer med de till Öland nästa helg eller helt enkelt bara är hemma och tar det lugnt då :)
Denna helg har haft sina bra och dåliga sidor. tror inte att norrmannen åkte hem med ett brett leene om man säger så. Jag blev så trött på honom igår att det slutade med att jag stängde av telefonen och satte inte på den fören halv fyra idag. Så som jag ser det så kommer man och hälsar på en människa i ett annat land och den visar besökaren hur man lever här. Så får man väll lixom uppskatta det? Jag sa redan från början att jag inte är någon partyprincessa. Jag tycker inte om att festa varje dag en hel helg. Så igår åkte vi till Jennifer och hälsade på. Drack lite och hade det mysigt. Det tyckte uppenbarligen inte Tore då han blev sur över att jag inte ville gå ut. Jag tyckte det var så jävla jobbigt när han blev full att jag orkade faktiskt inte med honom. För man går inte och skriker åt folk på gatan,skrämmer dom och liknande. Lite jävla vett och etikett får man faktiskt ha. När han var nykter var det däremot väldigt trevligt att umgås med honom. Men nu har han iaf åkt och ja det är rätt skönt faktiskt. Kommer nog inte åka och hälsa på honom i Norge om man säger så.

Snacka om soft schema jag kommer att ha nästa vecka! Jobbar bara mån,tis och fre :) Sen är jag ledig resten av dagarna :) NICE! Sen så är jag även eldig mån,tis vecka 32 :) Så det blir ledigt två dagar jobbar en och sen ledigt fyra dagar :)

Klart det sårar

Vet inte vad som försigår i mitt huvud just nu. Är för trött för att tänka. Har återigen kännt mig deppig ett par dagar. Jag saknar att ha en kärlek i mitt liv. Jag saknar att ha ett socialt liv. Jag vill veta hur det blir efter sommaren. Jag vill så jävla mycket men öndå häder ingenting. Förhållandet med Alden tog knäcken på mig. Tappade nästintill livslusten. Nu är den påväg tillbaka även om jag iblöand känner mig arg på honom. Hur han kunde göra så mot mig. Det är dumt att tänka på det gamla och det förgångna ändå så gör jag det. Jag är trött på folk som är dryga och helt enkelt oförskämda bara för att man kan. Jag är bara så JÄVLA trött på vissa människor att jag vill bara spy på dom. Jag saknar vissa vänner man tappat och jag saknar min pappa. Jag önskar att jag kunde ha en normal far, inte någon som skiter fullständigt i hur jag mår och bara bryr sig om sig själv. Jag är less på att känna att jag kan inte ha kontakt med min pappa för att han äter upp en inifrån. Han ger än bara en massa problem. Många regerar säkert på hur jag kan säga så om min far. Många tänker säkert på hur jag var i gymnasiet. jag var inte elak för att jag ville. Jag var som jag var för att jag inte ville släppa någon in på livet. Det gör för ont att förlora de sen. Många tänker antagligen att jag är en bortskämd snorunge som är sur för att jag inte får pengar av min far. Det stämmer inte. Min pappa brukade ringa mig när jag fyllde år och säga attt han inte kan komma och jag får in present sen. Jag fick aldrig någon. Det var egentligen inte det som var grejen utan att han ljög. Att han hela min uppväxt bara ljugit, skapat lögn på lögn som gjort att han är där han är idag. Men åter till det om presenterna. Däremot när det var hans födelsedag eller namnsdag då skulle han leka världens bästa pappa bara för att få en present. Eller när han träffade en ny tjej när jag var i tidig tonår då skulle han ge än pengar för att visa vilken snäll och omtänksam far han var. Han brukade tillochmed säga till de tjejerna att han skulle träffa mig och sen inte ens göra det. Det fick jag reda på när dessa kvinnor ringde hem till min mor. När grannar där han bodde ringde hem till min mor och frågade hur jag mådde? Om allt var ok med mig? Min mamma förstod självklart inte vad de menade då jag vvar fullt frisk fast han sa något helt annat. Så jag saknar att ha en normal far. även om jag kanske egentligen inte ens vet vad det innebär. Men min mammas särbo är mer av en far än vad min riktiga pappa är. Det är inte så att mammas särbo ringer mig och frågar hur jag mår, vi pratar mest om ovesentliga saker men jag vet att är det något så finns han där. Egentligen spelar det ingen roll. Jag vill bara ha min pappa, om han nu skulle vara normal.
Jag är bara så trött att hålla allt inom mig. Skriver inte det här för att få fler läsare, mer kommentarer eller folk som ringer mig. Jag skriver detta för att någonstans måste min smärta, mina tankar och funderingar ta vägen. Jag orkar bara inte hålla det inom mig längre.


My honey is back :D

Så är min älskling äntligen hemma! Så som jag har saknat min dator är helt otroligt! Mest av allt saknade jag mina bilder och all min musik. De är dessvärre borta med vinden nu. ett helt år med minnen är bara putsväck, även om jag alltid kommer ha minnena i huvudet så är det änåd fint att ha de på bild.
Så den senaste halvtimmen har jag suttit och installerat allt från mobilt internet till norton och ja en hel del annat med.

Idag har det varit jobb som vanligt (?) Blev även lite övertid som vanligt(?) jag börjar redan nu känna att jag lever för jobbet, gör jag något fel så sitter jag och tänker på det tills jag blir gråhårig. Vet jag att de behöver hjälp trots att jag ska vara ledig eller dylikt erbjuder jag mig att hjälpa till. För jag älskar det jag håller på med. Sen så är det inte roligt att sitta hemma och lata sig och veta att arbetskamraterna jobbar över.. Eller ja, det blir ofta övetid men nu menar jag att det blir sådär otroligt mycket.

I helgen blir det besök från Norge. Ska bli trevligt :) Får se vad vi ska hitta på bara. Det löser sig nog :)

Vart tog sommaren vägen? Känns som att den nyss var och knackade på min dörr, Värmde redan på morgonen till sena kvällen. Nu känns det som att den leker kurragömma eller helt enkelt bara har försvunnit.

En bra lördag

Kom hem runt 9 i morse efter att ha somnat på soffan hos Jennifer och Adam. Var en super fin kväll och som jag tycker vi definitivt måste göra om! Visserligen var filmen sådär kunde ha varit SÅ mycket bättre. Satt typ och väntade på att det skulle hända något, så när man tror det ska hända något så faller allt platt.
Väl hemma hos Jennifer och Adam var det fint :) Lägenheten i sig var asläcker :) Även om jag inte vet om jag skulle vilja bo mitt i stan, fast å andra sidan så var det riktigt soft där de bodde :D
Snacka om att man är arbets skadad!! Jag och Jennifer satt mest och snacka om jobben vi har och om branchen i sig. Det komiska i det hela var att tjejen jag praktiserade ihop med på systrarna Delselius i våras ska KANSKE börja jobba där Jennifer jobabr. OM hon nu gör det så hoppas jag hon är mycket bättre än vad hon var på systrarnas. Alltså, hon är ritkigt duktig i praktiskt utförande. Tyvärr upplevde jag att hon var en tjej som kände efter för mycket, som lät sina känslor styra. TYVÄRR så är det så att när du kommer in genom bageri dörren så måste du släppa ALLA dina bekymmer och problem. Iaf till den graden att du kan jobba, sen att man kanske pratar lite om det är en sak men att låta ens problem och bekymmer ta över handen går tyvärr inte. Så anser iaf jag. För alla har vi våra problem och bekymmer. Vissa problem får man helt enkelt lära sig att leva med. Medan andra går att lösa. Detta låter hårt och kallt. Jag hoppas bara och vill tro att om hon nu får anställning där så skärper hon till sig. För hennes egna skull och Jennifers.

Idag blir nog en riktigt lugn dag framför tv och dator. Orkar inte göra så mycket idag. Även om jag inte är trött så känner jag mig nästan full (?) fast jag knappt drack något igår.

Spindel spindel på väggen där säg mig vad fan du gör här?!

Ännu en dag på jobbet. Känns som att det är det enda jag gör fast att jag är ledig en hel del i veckorna :P Men jag är helt enkelt kär i mitt yrke så ja nu är det sagt.
På tal om jobbet, Micke gick upp i dag med brödet han hade bakat och i ett försök att fiska beröm sa han: OJ vilka fina bröd vi har idag,  har vi fått en ny bagare? Varav personalen där uppe frågar : Jobbar Bea idag! HAHAHA det var inte ritkigt det svaret han ville höra tror jag men jag slickade i mig det som katten runt en gräddskål :D HAHA
Ja sen när jag stod där i mina egna funderingar och skar jordgubabr till somamrbakelser, VAD ser jag då?! JO den äckligaste spindeln jag någonsin sett. Jag är inte den som skriker när jag ser spindlar. Men när jag såg den där vita spindeln FAN vad jag skrek! Som om jag hade skurit av mig handen eller något. Vilket man aldrig ska göra i ett bageri om det VERKLIGEN inte gäller.. Så ja fick höra det där om spindeln så fort jag typ sa något. Men vad ska man göra? Den var äcklig, jag blev rädd. Och greps av panik pga en jävla liten spindel. Ibland blir jag trött på mig själv.

Ikväll ser planen ut såhär: Träffa Jennifer, hennes pojkvän Adam samt hans vän Putte (?) Vi ska gå och se Harry Potter som jag tidigare nämt i ett inlägg. Sen efter det blir det nog att åka hem. OM nu inget annat dyker upp. Kvällen är UNG och Beatrice är FUCKING LEDIG :D YEEEEEEEES! hahaha.

Hoppas å att ta en del bilder ikväll.. Har inte tagit foto på länge vilket kanske märks i bloggen? haha.

Överkörd?

Kroppen värker, börjar undra om någon kört på mig när jag sov? JA jag brukar sova som en stock är som skalman i bamse:P
Idag har det varit WORK WORK WORK för mig. Ska även jobba i morgon på min lediga dag ( ja jag vet, men de tär mycket att göra och jag erbjöd mig ) känns väl sådär nu men men kommer kännas skönt i augusti sen :D Blev övertid idag med bara hoppas att det inte blir det i morgon. MÅSTE verkligen gå när jag slutar..
Ok, jag erkänner! Jag har dragits in i denna karusell av bil och husvagnsköp. Är nästan lite avundsjuk på att jag inte kommer kunna åka emd dom ner nästa helg och kika på några husvagnar de valt ut. Om de nu får svar på någon. Vilket jag hoppas då båda två verkar vara eld och lågor :) Vi hittade några fina på internet samt att snart blir det bil köp med! Nice, även om bilen är den som var med i Sunes sommar.. Eller ja, den modellen iaf :P Så ni fattar att utgångsdatumet var A LONG TIME A GO! haha.
Anledningen till att jag inte kommer kunna följa med de nästa helg är för att, nej jag jobbar inte, jag ska få Norge besök :) I början var jag lite skeptisk men nu börjar jag faktiskt tycka att detta nog kommer bli roligt :D Är dock väldigt kluvad om vad vi ska göra. Hoppas på fint väder så det blir mycket enklare :)

Nej seriöst Bea vad FAN gör du uppe nu?! Ska upp om bara några timmar, suck.. Hoppas dagen går fort i morgon :) För sen blir det bio :) Nice nice :D

Helt slut

Första dagen efter att ha legat sjuk i 3 dagar och knappt orkat lyfta upp en finger. Det blev inte direkt någon mjuk start för mig inte :P Kom runt halv 7 i morse  börjar egentligen 7) och gick runt tio i 7 fastän jag slutade fyra.. Så kan det går när man har mycket att göra :)
Så nu väntar sängen. Ska kolla klart på kanal 9 och sen sova sött! Är dock för tokigt varmt i mitt rum, som jag på sommaren delar med myggor och andra insäkter då jag har mitt fönster öppet JÄMT! Skulle avlida annars då jag har en tedens att stoppa huvudet under täcket när jag sover :P
Om en vecka komemr Tore. Hoppas självklart på bra väder då jag ska visa honom "mitt sthlm" vad fan det nu är :P Men det ska nog gå bra :)
Nej dags att återvända till tvn, komemr missa allt för mycket annars :)

Jobb i morgon :)

Har bestämt mig för att gå och jobba i morgon. Jag vill inte vara sjuk längre. Känenr mig även mycket bättre nu :) Så i mrogon blir det jobb för min del :) behöver även prata med chefen om mitt schema :)
Så snart är det dags att inta sängen för min del.

Så då har man suttit i telefon i 2 timmar då. Tiden bara rinner iväg när man pratar med Stefan då båda två är väldigt pratglada och har nära till skratt :) Alltid trevligt att prata med honom även om vi till största delen pratade om han och hans ex situation. Vi hann även med en hel del bilsnack med :P Även om han tyckte att jag skulle köpa en cab bil. Han sa att det var en riktig tjej bil :P men nej tack du Stefan, jag vill ha en rymlig cupé och bra baklucka :)

I helgen ska jag på bio:) Ska bli riktigt roligt faktiskt. Ska se Harry potter :) Med Jennifer, hennes pojkvän Adam och en vän till honom. Haha det låter som värsta blind dejten! HAHAH. Det tror jag ju visserligen inte :) Ska i vilket fall som helst bli jätte roligt att träffa Jennifer igen. Har saknat henne massor!
Skulle gärna vilja hinna med att träffa Mina snart med :) Men det får bli efter hennes semester :)

Något som är väldigt skönt är att jag är ledig hela helgen. Vet dock inte om jag ska fråga Sofie och Micke om de behöver hjälp i helgen då jag varit sjuk och de säkert inte hunnit med allt som de skulle ha gjort annars om jag var där. Ja inte hela helgen då utan typ lördagen eller något sånt :)

Nej dags att stänga av datorn och gå och sova :)


Jag skrattar idag

Jag ringer och vi pratar en kort stund. Vi lägger på och det slår mig att vad är vitsen?  Ingeting spelar roll egentligen. Vill bara få något som jag ine kan få, när jag väl fått det vill jag inte ens ha det.

Jag känner mig instängd. Jag orkar inte. Känns som att luften tar slut. Jag vill stänga det kapitlet av mitt liv. Vill bara ha kontakt med dom som nådde mitt hjärta. Orkar inte med de dryga människorna som jag ändå inte kan vara mig själv med. Vissa av dom får hela min kropp att krypa. Så varför ska det vara så svårt att bara klappa ihop boken?

En sak vet jag, saker och ting tar sin tid. Vet bara inte om jag vill vänta.

Är så glad för min mammas skull! Jag älskar henne mer än allt! Finns ingen viktigare person i mitt liv. Så jag är glad när jag ser att hon mår bra :) Hon är den som är värd hela jorden och lite där till!

Husvagnsjakten fortsätter!

Husvagns jakten fortsätter! hahah. Nu ska de köpa bil också.. Jises vart ska detta sluta? haha. Jag och mamma ahr suttit och kolalt på husvagnar rätt mycket nu och hon har suttit med luren mot örat och pratat med Bernt då de diskuterar pris och skick haha. Hoppas att de hittar en fin husvagn till bra pris :) Jag är mest glad över att de ska köpa bil :D Då har jag något att övningsköra med :) Även om det är en gammal volvokombi :) fast jag gillar kombi så :) Bara jag slipper att ha bil kudde när jag kör så haha.

Är fortfarande sjuk. Jag som ville gå och jobba i mrogon. men det skiter sig nog. Känns riktigt surt då jag vet hur mycket de har att göra speciellt när det är bra väder. Känns så himla dumt att bli sjuk nu! Vet dock ingen bra tid på året att bli sjuk :/


Jahapp

Ringde och sjukanmälde mig i morse. Kändes inte alls bra. Nästan som när man skolkade i högstadiet. Vilket nu inte var fallet men ändå :P
Jag vill ju jobba så mycket jag bara kan. Så därför suger det som fan när jag blir sjuk!
Måste ändå ta mig till Nacka idag för att lämna in ett CV vilket fall som helst. Då det känns som att det är rätt bråskande :P

Min mamma och hennes snubbe planerar husvagnsköp?:S

Rita kors i taket. Min mamma och hennes kille ska kanske köpa husvagn! Att bernt köper en husvagn förvånar mig inte, men min mamma?! Vad fan har hänt? :S Hon pratade om att köpa hus i kroatien nu husvagn :S Ja jag förstår ingenting. De har ju inte ens en bil :S Men om hon är lycklig är jag lycklig :) Husvagnen var jätte fin och mysig :)

Sjukling

oh no! Jag har blivit sjuk! blääää avskyr det något enormt! Jag som ska jobba i morgon.. Måste även åka iväg och lämna in mitt CV, helst IDAG. Suck hur ska jag orka? Kroppen känns som gummi och huvudet som bomull.
Igår så blev det hem och duscha efter jobbet, fixa sig lite och sen möta Sara i stan. Asså hennes foooot! HAHAHA den är dubbelt så stor! Stackarn, hon hoppade runt på kryckor och kallade sig själv handikapp. Skönaste var ändå att hon gick i pumps SAMTIDIGT som hon hoppade runt på kryckor! MIN Sara i ett nötskal! Hon hade ju bara bandage och sen en strumpa över och var rädd att hon skulle få glasbitar i foten. VILKET jag förstår. Måste ändå säga att det såg rätt roligt ut.

Måste bara berätta om ännu en utav mina bravader. Min buss på morgonen går 06.28 från mig EXAKT varje morgon. Jag brukar alltid vara där för tidigt så igår så tänkte jag att jag skulle sega lite. Vad händer? JO jag missar bussfan för att den kommer 1 minut för tidigt. Så det var bara till att gå i pums till jobbet. Det är inte värst långt men efter ca 20-25 minuter var jag framme. Svettig som en GRIS och anfådd. Så in genom dörren och flåsar ursäkta att jag är lite sen. Börjar inte fören sju men brukar vara där runt tjugo i ombytt och instämplad. Det roliga var att trots jag gick till jobbet så var jag ändå där i tid. Ibland har man bra jävla tur asså :D

En rolig sak som hände igår : Vi skulle möta upp två killar i stan. Så står det två killar framför varsin taxi bil. Sara går fram till dom och ja jag med dårå. Och tror att det är dom. Eftersom hon går i kryckor så försöker den ena hjälpa henne. SÅ gulligt! Det roliga var att det var FEL killar haha. Jag bah: ehm Sara vi ska inte åka taxi :P Hon : kollar på killen som försöker hjälpa henne in i taxin och säger: Jag ska inte åka taxi! HAHAHAH asså killens MIN hahahahhah.

Det var även trevligt att träffa M igår :) Rolig prick det där :P Även om vi typ aldrig ses :/

It is just a dream?

Jag är nervös. Inför framtiden. Vad ska det bli av mig egentligen? Jag menar jag är 20 år gammal och har tagit gesällbrev inom bageri och konditori. Jag sommar jobbar på Systrarna Delselius. Framtiden är osäker. Jobben är få och kraven är höga. 4 års yrkeserfarenhet, självständighet osv. Så jag hoppas att det komemr gå bra för mig. Har haft flyt innan så jag hoppas att det sitter i. Jag vill kunna skaffa mig en lägenhet, träffa en kille jag kan bli kär i och allt detta. För är det något jag vill så är det att fortsätta inom yrket samt att bli kär. SJälvklart vill jag hitta någon som behandlar mig så som jag anser man ska behandla en tjej som mig.

Mina drömmar är där uppe någonstans

Skum händelse på jobbet idag

Måste bara berätta om en liten halv skum händelse idag. Arbetsdagen börjar lida mot sitt slut och Sofie står i omklädningsrummet och byter om. Hanny en tjej som praktiserade på systrarnas samtidigt som jag gjorde kommer och knackar på fönstret. med en kille i sällskap. Jag släpper in de och går och hämtar Sofie då jag  gissad epå att det var knapapst mig hon ville träffa, haha. Medan de väöntar så tänkte jag att jag skulle vara trevlig och strecker fram handen till killen och säger : Hej Bea. Han svarar : Ja jag vet. Jag tittar på honom som om han var knasig och då plötsligt känenr jag igen honom. Samtidigt säger han: Känenr du ine igen mig? Då Hanny precis presenterat han som Joakim så svarar jag: Hmm vi gick på konfen tillsammans va? Tydligen var så fallet. Kändes rätt skumt, å andra sidan ändras man rätt rejält från 14-20.

Nej nu är det movie time för mig. Ska se på kanal 4. Det är Ondskan idag :) Den är ju sjukt jävla bra!! :D

Hoppas hoppas hoppas :)

Igår var det en helt perfekt ledig dag. Sov till 11, gick upp och gjorde lite frukost och bara tog det lugnt till ca halv två då jag gick och sov igen och vaknade halv fyra :) Jag är så trött nu för tiden så ja vet avrken ut eller in. Äter antagligen för lite frukt och vitaminer :/ Mötte upp mamma i forum och fixade till mina glasögon lite. Därefter åt vi mat och jag köpte en ny perfym och en lipgloss :)
På kvällen gick jag på café med Sara. Hon hade ett gigantiskt blåmärke så vi tänkte väl inte så mycket mer på det än att det gjorde fruktansvärt ont för henne. Idag fick jag ett sms där hon sa att hon gick på kryckor och att hon stukat foten. Fråga mig ine hur då hon vaknade upp på morgonen med detta gigantiska märke på foten. Så hon är ledig några dagar frammåt nu.
För egen del så jobbar jag i morgon med ledig på måndag igen :) Sen är det inte långt kvar tills Tore från Norge kommer hit och hälsar på :) Ska bli riktigt trevligt faktiskt :)
Idag har det blivit jobb och sen hem och printat ut CV :) Som jag ska lämna in i morgon efter jobbet skulle jag tro :) Får se om jag svänger förbi Sara när jag ändå är ute i ärenden så att säga :)

work work work

Så har det varit ännu en dag på jobbet :) Blev lite garnering på moussetårtor lägga på frukt på wienerbröd, småkakor och lite sånt :) Så dagen idag ahr varit rätt lugn. Gick hem 10 min efter utsatt tid så det är ju knappast farligt :P
Ska se om bilderna jag tog på tårtorna jag agrnerade blev bra sen när jag lägger in de på datorn. Tog emd mobilen så kan ju bli lite hursomhelst då:P

I morgon är det fredag och min andra lediga dag denna vecka :) Ikväll blir det nog bara att glo på tv och sen ta en skön dusch :) Jobbar helg för 3e veckan i rad nu så ska bli skönt att vara ledig i morgon :) Ska nog inte göra så mycket i morgon heller med tanke på väder och att folk jobbar :) Kan ju inte direkt göra något sen på kvällen när jag börjar 7 och åker hemifrån ca 06.20 :)

Har fått mina nya glasögon idag med :) Sweet! Får ta lite bilder sne någon gång när tid och ork finns och lägga ut det här :)

Från hjärtat till pappret så att säga

Idag har det bara blivit jobb för min del. Var rätt lugnt så knallade hem runt halv fem idag. Så var lite skönt att komma hem tidigare :) Det sköna med när jag jobbar de timmarna jag gör så är det så skönt att stå och fnula lite själv :) Som idag när Johan gått hem vid 3 så kokade jag tryffel, gjorde klart muffins, kavlade och bakade av mördegsbottnar :) SKönt att få förtroeendet att stå kvar och pyssla lite själv :) Sånt gillar jag! Har även gjort tårtdecor idag. Är riktigt spänd på hur det blev. Det gott folk märks i morgon när det blir jordgubbsmousse tårtor som ska göras :)

Vet att min blogg har varit väldigt väldigt rörig det sista halvåret. Har nästan tappat bort mig själv ett tag så nu är jag tillbaka och hoppas att mina tankar blir renare och även skrivandet i sig.

Ni som har läst min blogg ett tag vet ju att jag och Sara brakade samman i ett väldigt stort bråk på mitt tjugo års firande. Detta är nu utrett till den grad som jag och Sara kan reda ut saker och ting. Vi har umgåtts en del nu och även om jag känner att vi är så olika så kommer det nog att funka. Skulle det vara så att det inte gör det så ja, då får vi gå åt olika håll då.
Jag försöker att lära mig att se positivt på saker och ting. För i ärlighetens namn så måste man följa sitt hjärta så långt det bara går. Jag måste börja se det fina i saker och ting och inte bara det negativa. Johan på jobbet säger det till mig i stortsätt varje dag vi jobbar ihop " Bea tänk positivt inte negativt, jag tvivlar inte på att det blir bra så tänk positivt"!

Vet fortfarande inte om jag kommer få mer tider efter vecka 30. Jag kommer nog bli riktigt sårad och besviken om jag inte får det Då jag sa att jag ville ha tider hela sommaren när de frågade hur mycket jag kunde jobba. Så det är väl bara att hoppas. Helen kommer tillbaka nästa vecka så får väl prata med henne så fort som möjligt.

Igår så var jag både i Nacka forum och i Kista för att kolla på kläder. Blev dock inte så mycket shopping för mig. Hittade absolut ingenting. Jag som ville hitta nya fina kläder,skor och väska. Ja jag vet köpte nyss en ny väska. Men jag är helt lost på väskor. Har hittat en väldigt fin väska funderar på att köpa den men den kostar lite och jag vet ju som sagt inte hur länge till jag jobba i siommar så det får nog vänta. Har ju även lite andra planer på gång som är betydligt viktigare än en väska :) Vilket påminner mig om att jag ska ringa ett samtal i morgon :)

Zombie Bea

Har precis ätit upp min frukost efter att ha släpat mig upp ur sängen. Är kanon trött :P
Ska träffa Sara kl 4 i stan så måste verkligen ta mig i kragen och hoppa in i duchen nu. Känner att det inte händer något jag bara sitter här och dö stirrar på datorn som en zombie. Vet inte varför jag är så trött.
Har förresten slutat med mina mediciner nu. Om man drar det hela snabbt så tror jag inte att jag hade fel på tarmen men nog fan fick jag fel på tarmen när jag åt tabletterna. Så nu har jag slutat emd det och tar vanligt finnborttagningsmedel på de sk utslagen och det har hjälpt något otroligt.

sad

Sorgen vägrar försvinna. Jag är ledsen ofta nu förtiden. Vet inte varför. Bara att allt känns så hopplös. Är rädd för framtiden men ändå så vill jag att den ska bli ljus. Jag är rädd för att bli kär även om det är det jag vill ändå in i själen. Jag är rädd och vilsen i mig själv. Vet inte hur jag ska klara mig ut det här denna gång.

Katastrof efter katastrof.

Hahahah idag har även denna dagen varit en rad av katastrofer. Fattar inte hur jag lyckas! Tänker inte nämna dom här iaf det är en sak som är klar :P Har inte bränt något idag, gjorde jag inte igår heller men höll på med ugnen mer idag :)
Slutade lite tidigare idag :) Så var hemma innan 4 så det var ju super skönt :) Så även idag blev det en power nap :) Inte lika länge som igår, som tur är :)
Ikväll blir det nog bara till att vara hemma. Kanske glo på någon film och äta körsbär :D MUMS!

Förstår mig verkligen inte på det motsatta könet! Skulle det finnas en bok om hur killar tänker skulle jag varit den första som köpt den kan jag lova! Nu finns det dock inte det, iaf inte på svenska haha.

Måste bara säga att min mamma är helt jävla underbar!  <3

Vilken dag!

Jag är frustrerad,fundersam,trött, vet varken ut eller in. Vad ska jag göra? Lyssna på mitt hjärta eller min hjärna? Ska jag bara gå den väg som jag nu ahr plöjt fram eller gå till den gamla trygga vägen? Går det att skapa nya vägar med gamla personer?
Vi ska ses på måndag så får se då. Ja jag är skeptisk, jag är nervös, jag blir irriterad när jag tänker på alla kommentarer jag kommer få höra sen. Jag är så trött på att inte veta hur jag vill ha det! Jag har tänkt mycket på personen jag har ofta suttit i tankar och undrat hur jag ska göra. För är vissa band starkare än andra? Om jag kan förlåta Tony för all skit han gör borde jag inte kunna förlåta denna människa då? Visserligen gör han sällan något ont mot mig utan alla andra ont om kring. Så det är inte så mycket bättre.
Jag är helt enkelt bara orolig för vad folk omkring ska säga för jag orkar inte att alla andra ska tycka och tänka åt mig även om jag själv frpågar dom så vill jag inte att deras svar ska bli hela mitt svar.

Idag på jobbet blev det kaos. Eller rättare sagt klantade mig ordentligt så ville bara gå hem och lägga mig undertäcket. Det var mycket att göra i butiken när jag höll på att sätta in bakelser och tårtor. Så mitt i allt ihopa får jag ner 3 glass strutar ( utan glass i tack och lov) med bageri mössan, samt att tårtan jag precis ställer in åker för långt ut så att den åker ner en våning och förstör 2 andra tårtor och jag får panik. Vet inte hur fan jag ska lösa detta. In i köket, ber om hjälp i denna rusch med massor av folk! Ni trot inte att det står en gubbe ca 20 cm ifrån och verkligen pekar och viskar till sin partner? Usch tyckte det var jätte pinsamt! Då de flesta i butiken är tjejer var jag jätte rädd att de skulle snacka skit om mig! Uch och fy! Johan en kille i bageriet tyckte jag överdrev men nej det var as jobbigt och hade knappt lust att gå upp dit och hämta lunch sen.
 Annars idag blev det till att jobba över en timme. Så när jag kom hem efter att ha börjat 06.30-17 så åt jag middag och la mig och sov till halv nio. Blir väl till att gå och sova snart igen. Börjar ju även bli förkyld så kroppen är tröttare än vanligt och varmt som fan är det i mitt rum!

På Öland :P

Sjukt jävla trött av värmen!

Så nu är ett par supercoola glasögon undan lagda och jag har köpt nya linser idag :) Blev även en hel del andra inköp :) Var inne på en underklädes affär i nacka forum för att köpa en ny bh. Då jag ahr växt ut alla andra. Har ju gått läng och trott att ja jag fått en stl större. Gissa vad? Nu ahr jag 70e.. Blev rätt förvånad faktiskt! För mig är det bara tjejer med inplantat och även vissa tjejer. Men inte jag! hmm.. Om man ändå kunde ha en enkel jävla c kupa..
Mamma åker på kryssning i morgon ( som vanligt?! :S ) så är ensam hemma hela dagen då jag är ledig även i morgon. Så kanske tar mig en tur in till stan då med :) Blir nog även att hälsa på AMina i hennes lya :) har aldrig varit där så det är ju lite spännande :)
Passade även på att köpa en present till Tony :) haha och de tär något han verkligen behöver :P kan dock inte säga vad bara att det är något de flesta killar behöver!
Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Har redan satt på mig nattlinne då allt annat är för varmt och man behöver ju ingen bh under nattlinnet hahaha.

piercing

Funderar på att ta ut min piercing. Orkar inte meds den längre. Den tycks aldrig läka så nu har jag givit upp och funderar på att gå och ta bort den då jag inte får bort den sj :(

Igår var jag på stan med Amina. Var länge sedan vi sågs så var väldigt trevligt att ses igen. Gick och små kollade lite i affärer åt mat och sedan blev det bio :) vi såg the Proposal :D hahaha filmen var så jävla bra! Vad jag skrattade!
Jag och Amina gick även en tur vid vattnet, tittade på folk och bara snackade :) En härlig kväll helt enkelt! :D
Så nu idag blir det till att åka till Nacka forum då jag har tid hos optikern halv 3. Vill även kolla på en sommarklänning. Älskar klänningar men nu när jag gått upp i vikt så passar de inte längre. Behöver även lite mer skor tycker jag :)



RSS 2.0