inget existerande objekt

Mitt hår vågar sig lätt ner mot axeln, förbi nyckelbenen och landar vid bröstets mitt. Glasögonen åker ner mot nästippen. Ögonen tittar trött mot skärmens ljus. Jag är trött idag. Jag är trött i själen idag. Jag behöver få vila. Luta huvudet mot ditt bröst och få höra ditt hjärta slå. Höra hur du maniskt pratar om din hobby. Om det som du så uppsluket engagerar hjärta och själ i.
Ja, när ska vi prata? Aldrig? Jag bör nog ge upp nu. På riktigt. Bara ge upp nu. Radera allt som finns. Eller jag bör nog säga fanns. Eller problemet är att det inte fanns något. Det bara hände. När två hjärnor stängdes av endast kropparna levde.
Så ja, det hände. Det borde vara glömt nu. I storstadens puls så är det glömt för länge sen. Men inte för mig. Där lever det kvar än.



Sa någon kaos?

Snacka om turbulent dag! Det hela började med att grädden började ta slut halv tio i morse. För ett bageri som där jag jobbar är 15 liter nästan ingenting. Så när kl slog halv tio och jag frågade min arbetskamrat om vi skulle få någon grädde idag sa hon Nej. Tyvärr hade vi försökt beställa försent. Så ja, då började paniken komma krypandes. En timme senare fick vi iaf tag på Arla i Kallhäll, och fick hämta 40 liter grädde därifrån :)
Men jahapp, vad händer sen då? Ja då går gärddmaskinen sönder.. Den bara muttra till och sen så kom det ingen mer grädde ur den alls :S
Så på gymmet, ja då märker jag att mina gympaskor saknas i väskan. JAG TAR ALDRIG UR DOM :S Så gick och fråga om de i receptionen fått in mina skor igår. Men nej det hade dom inte. Så den urgulliga tjejen lät mig låna ett par utav henne. De får tydligen skor på jobbet, så hon hade ett par som jag fick låna :)
Men när jag kom hem, så ja.. Då låg de självklart där i hallen och väntade på mig!
Glömde även att sätta dit munnar på blixten MC queen tårtorna jag gjorde idag. Så det kom jag på runt halv sju idag.. Smaaaaart cheeey!
Det positiva är att dagen har gått ursnabbt, jag brände 500 kalorier på gymmet idag, har ätit god taimat och kollat på en relativt bra film samt ätit lite chips, riesen kolor och druckit coca cola haha :)

Munlösa tårtor...

När vet man vad som är rätt och fel?

Vi borde prata. Vi borde verkligen prata om det som hände. Kan man börja en mening så? Hur fortsätter man sen? Vi borde prata för att det som hände... Aldrig borde ha hänt? Eller borde det ha hänt? Är det en bra sak?
Tror inte det skulle komma något vettigt ur den diskutionen. Mer än gap och skrik. Kanske inte ens det. Ett hummande och sen hej då.
Så är detta bättre nu? Utan några ord alls?

Underbar shopping med mamsen :)

Har precis svidat om till sovkläderna.
Har sprungit i Kista idag i flera timmar med mamma :) Hittde en hel del! :) Så det blev att man kom hem med en stor kassre nya kläder idag med :)
Sen hade mamma även gått och handla en termometer till mig idag. En sån digital som man ser vad det är för grader både inne och ute. Men äsch, det där tänker jag inte skruva upp själv. Det får Bernt fixa haha :P
Har även bytt till nya sänglakan och nu sitter jag och äter lite ost och kex :D Muuuums :)

Underbara lediga dag! :)

Efter träningen idag, så åkte jag ut till Orminge och umgicks med Tony. Åt pizza på värmdö och sen blev det lite kaffe hemma hos han och hans flickväns familj. Ytterst trevligt.
Åkte och träffade mamma efter det. Jag har HELT KLART världens bästa mamma!! Hon bryr sig alltid om alla andra och glömmer ibland bort sig själv. Om jag blir en hälften så bra människa som henne, då kan jag skatta mig lycklig!
Min träningsbh gick ju sönder idag :S Så fick en ny av min mamma :) Samt nya tränings byxor, en super fin blus och en t shirt jag tänkte träna i :)
Efter det åt vi en god sallad och jag skjussade hem henne. NU är jag hemma och ska snart sova :)

Old pic på tony

Min underbara mamma! <3


Vad som hade hänt..

Träffade på min granne innan jag skulle sticka iväg till träningen idag. Så passade på att fråga vad som hänt.
Det var hans son, som med två vänner hade rymt från dagis idag. Förstå den rädslan! där jag bor, är det relativt nära till vatten, och vänlidgt nära till skogarna..
Så det hade varit ett stort pådrag, med både polis,ambulans och brandkåren. Dagisfröknar som gråtit. Som tur var så hittades de tre branen helt oskadda. De hade hittat dom vid vattnet.




Nyfiken i en strut

Vaknade upp, gick ut till köket helt yrvaken för att ta fram frukost. Då står det en polisbil utanför fönstret. Nyfiken som jag är så vill jag ju vet vad som hänt haha. Men de verkar rätt dystra. Så det är antagligen något allvarligt som hänt. En av mina grannar stod där ute i morgonrocken och pratade med dom.
Men nu ska jag fortsätta njuta utav in super goda frukost :)

Sårad som vanligt


Känner mig upprörd och ledsen. Så nu tänker jag faktiskt borsta tänderna och sedan soooova!


Första bästa utväg

Fanfanfanfanfaaaaan.. Försöker få kontakt utan svar. Blir undviken och får ursäkter efter ursäkter. Vad hände med att prata om saker?  Istället för att ignorera. Men ibland är det ju lättast så.

I hjärtat och i hjärnan på en och samma gång

Om jag hade skrivit ner alla meningar, alla tankar just nu. Bara rakt av. Inte brytt mig om hur det ser ut. Hur det kommer låta. Då skulle det nog bli en av Sveriges största mindmap.. Med mitt namn i mitten.
Men tror ibland att det kan vara farligt. Att ni vet hur jag tänker. Varje känsla jag har. Hur man beter sig och varför. Man vill sällan bli analyserad själv. Satt i ett fack. Även om jag själv analyserar i stort allt som kommer i min väg.
Tror att det i längden kan bli väldigt svårt att leva med en som som jag. Som är så utåtriktad. Samtidigt som jag har så mycket tankar i huvudet som jag aldrig säger. Ord som aldrig uttalas, och känslor som aldrig får komma fram.
Någonstans så känns det som att man inte behöver förstå mig. Samtidigt som att jag faktiskt vill ha någon som förstår mig. Och inte bara en variation som ja lyckats få dom att tro. Fast att det faktiskt inte är så. För en dag faller även mitt korthus. Och i sånna lägen behöver vi alla människor någon där som plåstrar om oss, låter oss få gråta,älta och bara vara vandrande katastrofer för ett tag.


I just needed my beauty sleep

Efter mina 3 ½ timmars nattsömn igår natt. Så tänkte jag nu marathon sova! Vilket betyder.. Borsta tänderna,sätta i den otroligt sexiga bettskenan och sen somna SNABBT!
För kommer verkligen behöva en god natt sömn :)

Jag älskar dig, min fina stol

Jag älskar mina saker. Jag älskar de så pass mycket att jag blir helt förstörd om något blir förstört,stulet eller bort tappat.
Det är inte det att jag är prylgalen. bara det att varje liten grej jag äger. Är ju som en del av mig. Så när min bil fick inbrott gjorde det verkligen ont i mig.
Jag vet att jag må ha en konstig relation med mina prylar. Det är inte heller så att jag tänker " fan, där gick 2000 kr åt fanders. För att något gått sönder. Det är bara det att det är som att de går in på min saftyzone. När de brutalt krossade rutan och stal min splitter nya dator.
Så ja jag kan aldrig förstå mig folk som saknar själv. Som anser sig bättre än andra att de tycker det är tillåtet att stjäla.

Underbara lediga dag!

Heeeeeeeeeej Lediga daaaag!! :D
Snart blir det frukost, sen åka iväg och tvätta min otroligt smutsiga bil. Handla mat och ja sen får jag se om jag orkar röra mig själv till Ikea eller om jag struntar i det.


Att våga älska livet, att våga älska mig.

Det är som om jag alltid vetat. Att jag inte är som alla andra. Att de inte ser vad jag ser. Att de ibland inte förstår det jag förstår. Eller att jag inte förstår dom.  vissa fallen, ja i vissa fallen hade det varit enklare att läsa en text på kinesiska. Alla dessa små tecken. Ett tecken för en mening, för ett ord.
Jag minns att min första pojkvän brukar kolla på mig och säga" Du är bra konstig ibland, vet du det?" Jag brukar alltid svara med ett leeende och säga" Det är klart jag vet det. men det är också därför du älskar mig".
Det är på senare tid, jag känner mig nedbruten
. Att alltid få höra att man är för högljud, att bli ifrågasätt och kränkt för den man är. Varje dag minst 5 dagar i veckan. Är något som tar på den livskraft man har.
De är som djur. Väntar på den där sekunden man är som minst beredd. Då tar de för sig som djur. Detta negativa. Den farligt negativa ådran. Som flödar starkt i deras kroppar.
Jag hatar inte, jag bryr mig helt enkelt bara för mycket om mig själv. Om de jag bryr mig om. För att vägra ge med mig. Andas samma negativa anda som de. Jag vägrar. Livet är så mycket mer än så





idioti på höööööög nivå..

Läste något riktigt sjukt i tidningen idag. 2010 så sänktes pensionen för pensionärerna med ca 700 kr per person. Detta har aldrig någonsin hänt förut. Vad gjorde man då med de här pengarna som man fick för sig att spara in? Jo myndigheten hade en riktigt stor fest för ca 1000 medarbetare. Detta kalas gick på 3,5 miljoner kr. Visst är det tryggt att vi lever i ett sånt land där man tydligen får bete sig som riktigt äckliga svin? och sedan står kärringjäveln i tidningen och tycker inte alls att de gjort fel.
Kanske har det alltid varit så här i Sveirge, att riksdagen bildar avtal med Saudiarabien. Ett vapen avtal. Som Svenska regeringern egentligen borde vara emot. Men detta görs i hemlighet, och man hoppas på att ingen ska märka detta?
Så ja, jag känner mig väldigt trygg av att veta att de som styr sverige, de som har högt uppsatta poster. Är riktiga dioter.
Saknar mina stora fylliga läppar!!

Snälla ge mig två sekunder, innan du ger upp.

Jag vet inte hur jag ska förklara. Jag vet inte hur jag ska känna och återigen är det som en ridå som bara väntas gå upp. Jag står nervös bakom detta stora draperi, för att sedan märka när det går upp. Att det bara är jag där. Ingen annan utom jag och mina tankar. Rädslan som knackar på axeln om att bli ensam för alltid. Att man en dag ska vakna upp och  att inse alla andra gått vidare. Skapat sina mer eller mindre lyckliga liv. Stressen över att vara perfekt gör mig till sveriges mest oattraktivaste människa.
Egentligen vill jag bara ha en stor skylt där det står " se mig,hör mig, älska mig." Men så går det inte till. "Allt kommer när det är meningen." Men tänk om jag inte vill vänta? Om jag känner mig REDO nu! Men hur kan jag vara redo för något som jag inte ens vet om det kommer komma i min väg?
Så ja, rädslan över att vara operfekt gör mig mer motiverad till att bli perfekt. Men vart grundas ordet perfekt? och vem är det man egentligen vil vara perfekt för? En man att spendera sitt liv emd, elelr ens vänner?
Jag vet inte. kan inte svara. Eller jo jag vet. Jag vet att jag vill som alltid ha något jag inte kan få. Rädslan över att vara för på. Att skrämma iväg. Rädslan över att han en dag ska vakna upp och förstå att jag inte är perfekt.



Allt är värd en andra chans, inte sant? ;)

Underbara underbara helg!! Varför är du snart slut? Vill vara ledig i flera dagar till och bara få ha roligt och umgås med folk jag bryr mig om! :)
Hade premiär igår för turkisk fotboll.. Och hör och häpna.. Det var faktiskt rätt roligt :P haha.. Dels för att svensken som spelade för ett turkiskt lag körde värsta flippen typ.. och blev helt galen och stod och vifta med händerna hahahaha..
Jag är i vanliga fall en sån person som inte är sådär jätte impad när det gäller fotboll.. MEN denna gång var det ju faktiskt rätt kul. Men tycker nog att det har mycket med sällskapet att göra också :)
Så idag ahr jag hunnit göra en hel del :) men det är inget jag kan berätta om här ;)

--

Nej nu har jag nog faktiskt lite ångest över att jag har tvätt tid kl 7 en söndags morgon...

ord + ord minus en hel del annat

Är det bara jag som ibland känner att min hjärna vill uttrycka så mycket att det blir plattfall? Orden komemr ut fel och känslorna som orden skapar eller tvärtom blir alldeles upp och ned vänt. DU behöver inte förstå. Inte ens min egna mamma förstår när jag sätter igång emd detta ord babbel. Som om man har en hårddisk från 95 med information till tredubbla. Blir det inte kortslutning då? är det det jag får? För inte vet jag skillnaden mellan megahertz och alla andra benämningar.



Vem litar du på? Och litar den bara på dig? eller grannen med? ;)

Är det inte lustigt egentligen? Hur vi mäniskor här i Sverige inte litar på folk? Vi bor tätt inpå varandra och låser ndå ytterdörren FAST det att du ändå bara ska in och hämta något för att sedan bege dig igen. Det räknas pengar som du betalat för din coca cola. Bara för att de ska veta så att du inte luras. MEN när det kommer till SEX ja då litar man på folk till höger och vänster. Varför? Jo för det ska tydligen vara krångligt med kondom. För en sak är då säkert, KONDOM är det enda som skyddar mot könssjukdommar.




Munnen den ska skratta och va gla´

Ibland behövs det så lite för att det ska bli så mycket. Även denna dagen har varit helt fantastisk. Och det, trots träningsvärk. Så frågan är ju hur fasiken jag skaorka med att gå upp ur sängen i morgon. Men det lär nog fungera finfint :) Detmåste det göra i vilket fall som helst haha ;)
Hur min dag började vet ni redan ;) Men sen blev det en kurs hos Kobia, d'r vi fick göra en oändligt massa goda och super fina tårtor. Sen åkte jag till en vän och hade en riktigt trevlig stund. Så nu halvligge rjag i sängen och bara vilar lite innan jag ska sova.
Att fylla dagen med saker att göra, hjälper så mycket. Och nu har jag haft fullt upp nästan varje dag. och det får iaf min självkänsla att må bra. Att träffa människor som får en att skratta ;) Att hitta på saker som man annars inte gör. Och bara göra saker man mår bra av. Det är så underskattat! För det finns så många människor som åker hem efter jobbet, sätter sig framför tvn, käkar ngn halv taskig middag. Kollar lite på nätet och sen går och lägger sig.
När du inte har ett roligt fritids liv. Så speglar det av sig på jobbet. Vilket i sin tur leder till en stor jävla bitterhet. DÅ personen som inte gör något känner sig bitter, och det smittar av sig på fler andra och ja dominoeffekten känner ni alla till.
Så mitt råd till alla människor som någon gång kännt som jag, usch vad mitt liv är tråkigt. Och vet inte hur man ska göra. Ja tipset är enkelt. Sätt dig i situationer där du träffar nya människor om de du redan nu umgås med antingen är för få eller har inte tid att göra saker med dig. Om du vill gå på museeum gör det :) Även om det är själv. För det handlar ju faktiskt inte om att du ska försöka fåmed en kompis att förlja med på saker som den tycker är tråkigt. Utan att du ska göra saker som du tycker är roligt :)







bra musik brukar hjälpa de sämsta humöret ;)

Vaknade upp nästan en hel timme innan väckarklockan. Men det är helt lugnt för mig! Är rätt så svårstartad på morgonen. Så nu har jag precis ätit lite frulle, dricker min vitamin drink och ska väl fortsätta klä på mig lite :)
Men först, massa bra musik!









lite små besviken

Fick inte alls sån träningsvärk som jag trodde att jag skulle få. Så nu är jag typ besviken på mig själv för att jag inte tog i mer :/
Idag vet jag inte hur dagen blir. Så kan lixom inte bestämma mig ifall jag ska åka och träna eller inte. För orkar inte hålla på att stressa runt.


Rosa skimmer

Lycka lycka lycka! Idag ahr jag haft Marzipan kurs i fleeeeeeera timmar :D var hur roligt som helst! Även om jag stundvis höll på att bli tokig. Så var det trots allt det riktigt kul! Nu är det bara öva öva öva som gäller :D
Sen så var det ju även dags för mitt första PT pass med Diego.. Om han var duktig?! OH FUCKING YES! kommer typ gråta i mrogon av smärta i benen. även om jag faktiskt kunde ha svettas lite mer. men det är ju mer mitt egna fel än hans ;)
Så japp denna dagen har varit i ett enda rosa skimmer. Så tänkte faktiskt avsluta dagen på topp. Så nu blir det läggdags.


Denna söta bagare gjorde jag idag på kursen. finns mycket jag skulle vilja förbättra. MEN det var ju första gången så är ändå hyffsat nöjd. 

dumma mig

Fy bubblan vad jag försov mig idag! Eller nej så farligt var det faktiskt inte. Men det är Alltid super duper tråkigt att försova sig. Har förvisso varit en jätte lugn dag på jobbet idag. Vilket faktiskt var ruskigt skönt! :)
Så nu blir det att stoppa kvällens rester i matlådor och sen sova skönt! Kurs i mrogon :D Så får lite sovmorgon :D

:)

För att jag helt enkelt gillar videon


Like i jused to be.

Fick tokryck igår och bestämde mig för att nej nu jävlar får det vara slut med att ha ovårdat hår. Utväxt på typ 7-8 cm och resten orangerött.. Så nej nu blev det mörkbrunt :) Är riktigt nöjd med resultatet. Färgade faktiskt själv, för första gången i hela mitt liv :)


I´m just smile and say your stupid bitch ;)

Jag äääääääääääälskar detta! hahahah.. När folk verkligen har föreställningar om sig själva, som är heeeeeeeelt fel!! Personer som tror att de är SÅ bra och sååååå duktiga. Och verkligen tror att de är En stor viktig punkt i något. Och sen så är det inte det.
Kan inte gå ut med detta om vad det gäller. Men hade det varit för ett halvår sedan. Hade jag blivit vääääldigt arg. Det är som att samtidigt med att solen tittat fram. Börjar jag sakta inse att, vissa ändras aldrig. Men nu tycker jag bara att detta är roligt :)

RSS 2.0