gammal och trött

Sträcker vant ut mig i sängen. Knäcker till nacken lite lätt. Skönt, i morgon är jag ledig. Ett år äldre men ack så trött!
Efter ett jobb pass, ikea shoppande + middag med min världs bästa mamma. Så har jag nu kommit hem, varvat ner och lagt mig bekvämt i sängen. Inte mycket mer som ska göras idag. Börjar inse att fastän man är ledig, finns det ingen anledning att sitta och tvinga sig själv vara uppe lite senare. Utan kan ha en skön chilldag i morgon istället :)


Allready

Redan lördag. Vad hände med veckan? haha.
I torsdags fyllde jag och mamma år. Hade en riktigt underbar dag! Först fullständigt kaos på jobbet, med tonvis med rosa princesstårtor som skulle göras samt bakelser och stubbar. Då kungafamiljen fick tillökning. Men ska verkligen inte klaga för jag ääääääääälskar när det är sjukt mkt att göra på jobbet :)
Efter jobbet mötte jag upp mamma på söder, käkade en riktigt god middag på Axela, öppnade presenter hemma hos mamma på ön och avslutade sedan kvällen i fredhäll med massvismed mys,film och praliner från gunnarsons.
Så igår spenderade jag dagen med att åka hem, fixa lite och sedan åka till ersta sjukhus där Katta precis hade gjort sin OP :) Så blev lite chillhäng med henne. För att sedan åka hem och sova :)
Så japp, nu är det helt plötsligt lördag. DOck är det min jobbhelg så ska faktiskt ta och sova närsomhelst nu. För att orka upp i morgon bitti :)

det börjar vid träningsvärk och slutar i?

What have i done?! Har flera gånger fått samtal utav SATS där de vill att jag antingen ska börja träna på ett annat gym, förnya mitt gymkort eller annan info. Idag däremot var det en jätte tevlig kille som ringde. Vi diskuterade varför jag slutade träna och jag berättade att det berodde lite på sjukdom, så som magkattar då jag inte fått i mig tillräckligt näring för att kunna gå och träna. Att jag var med om en bil olycka förra året och den där hemska PT:n jag råkade ut för. Så vad slutade det med? Jo nytt gym kort 12 månader + 3 extra månader då jag hade varit borta och sjuk samt lite andra prylar :) Fick även ett jätte fint mejl. Sånt är ju alltid trevligt :)



Fantastiska fredag!

Efter en fantastisk fredag med underbart sällskap och massa gott att både äta och dricka. Så har jag nu stigit upp och ska snart åka iväg till jobbet för att lämna lite saker. Men först blir det att tvätta bort gårdagens smink. Och ta ut linserna efter som jag somnade med alltihopa på inatt. Trött tjej eller vad ;)

Förätt på Gondolen. Riktigt mumsigt och gott!

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag. Facebook uppdateras mer än någonsin om folks fina blommor de fått,någon har bakat en tårta till sin älskade eller planerat en suprise i flera veckor/månader.
Det är roligt att se att många av ens vänner har en trevlig stund idag för det är ni värda :) Själv som singel så kröp jag faktiskt ner i sängen och sov i två härliga timmar. Åt några mackor och pratade i mamma i telefonen :) Så så har min alla hjärtans dag kväll sett ut.
På jobbet så var det full fart hela dagen. Älskar när det är full rulle och man får stå och producera mer och mer bara för att det är på g att ta slut. Sånt är ruskigt kul!
Bestämde mig för att vi på konditorisidan skulle ha en hel monter med hjärtegott :) Så sagt och gjort. Blev hjärtemousse tårtor,princess tårtor i formen av ett hjärta med text på så som "jag älskar dig" "jag tycker om dig" "Tack" och de utan text. Hjärtebakelser,vaniljhjärtan och stora tosca hjärtan. Fast vanilj hjärtana fick stå i ett stick för de var så många ;)

Våran monter!


Åh vad det är roligt att bli vuxen...

Jag blir ju såååå frustrerad! har kollat runt lite - mest på skoj - på nya skåpsluckor till köket. Då de börjar spricka och ser allmänt tråkiga och dassiga ut. Det är ändå över tjugo år gamla. För ja, det ser ut som att det är standard luckorna. Eftersom det visade sig att jag och min mamma har likadana skåpsluckor haha. Nej, det är inte därför jag vill byta ;)
Att dra ut hela skåpen känner jag inte alls för att göra. Men att piffa upp med lite nya luckor kan ju aldrig vara fel ;)
Har även märkt att elementet i hallen är trasigt, badrumsdörren är fuktskadad och har svällt upp och går inte stänga igen ordentligt. Dörr karmen har även den blivit fuktskadad, så den är heeeeelt åt helvete. Ehm jaaa, vad var det mer? jaa just det, misstänker även att jag måste riva ut hela badrummet. MEN en sak i taget. Elementet först, efter det blir det badrumsdörren som ska bytas ut och sist men inte minst köksluckorna.
Så det kommer ta låååång tid innan allt detta är klart. För sen någon gång i framtiden blir det att även måla och tapetsera om. Oh hjälp, vilket jävla projekt det egentligen är att göra sin lägenhet sin egna. För att sedan bli dags att flytta igen och börja om ;)

Någorlunda kry

Puh! Äntligen börjar jag känna mig någorlunda frisk. Så tänkte knalla tillbaka till jobbet i morgon. När man ligger hemma, orkar knappt röra sig ur sängen och minst av allt duscha. Så känns det faktiskt riktigt skönt att jag lyckades ta en dusch igår. Fast att det tog typ dubbel så lång tid som vanligt, haha. Då jag knappt orkade lyfta tvålen :/ Det tog även två timmar att bädda nya lakan igår. Då jag var tvungen att ta en paus två gånger för jag blev så trött haha.
Men utöver det så var mamma och Bernt här igår och våldgästade mig. Fyllde på kylskåpet och installera min nya diskmaskin!! yepp, you all heard it! Jag har fått en diskmaskin :) Helt jädra underbart :) Så tack fina underbara mamma :)

yepp börjar sakna mitt svarta hår

jag, hulken och djävulen på samma nivå? njae i don´t think so!

Jag har en förmåga att vara överdramtisk. Jag är kall och hård. Tydligen. Vilket resulterade i att jag och mitt sätt och vara. Råkade göra så att en praktikant inte ville komma tillbaka. För jag var för hård. Jag var för arrogant. Eller nej jag vet faktiskt inte. Jag vet inte varför man går hem och gråter och säger att jag är så elak. För jag har aldrig möt mig själv som person.
Självklart känner jag för den flickan. Som tyckte det var jobbigt att stöta på en person som mig. Tänker inte gå in på det fördjupt. För mina känslor omkring detta hör inte hit.
För hur ska jag förklara att jag älskar mitt yrke mer än luften? Det kan jag inte. Jag kan inte förklara sånt. För jag tror heller inte att någon skulle förstå det.
Så jag skippar mina känslor omkring detta. För troooo mig jag skulle kunna skriva en bok om detta! Men det vill ni inte läsa haha ;)

signerat av Bea

Skit dag. Signerar ut nu. Återkommer när livet är pårätsida igen. Kan ta timmar,dagar eller år.


Love/ B

När du strippar och klär av dig, är det samma grej

ooooh baaaaby! ;)
februari har tagit oss med storm. iaf mig, om inte annat. februari är ju en hektisk månad för bagerier, men även för mig privat. Då jag har en kusin och hennes mamma som fyller år 13:e respektive 18e februari. Sen är det ju in och mammas födelsedag den 23e.
Så jag tror att jag har hittat min mammas föedelsedags present nu. Väskan jag köpte i julas, vägrar hon använda då hon tycker att det är alldeles för fin och dyr. Så hon går fortfarande runt i sin väska som hon fyndade för 50 kr ;) haha. Trots det att den typ ramlar i sär snart.
Så nu tror jag att jag har hittat den perfekta presenten. Hon vill ha en spis med ugn, såndär man kan ha på en bänk. Hon kollar på det enda fram tills husvagns sesongen börjar. Men på något sätt så blir det aldrig av. Så får se, har hittat än men bara hoppas att man får en hyffsad lön. tror att den blir jävligt låg denna månaden. Så bara hoppas att den inte kommer att bli det :)




Låter reflekterar så jag känner nu. För det är så sant. Känslorna verkar odödliga, och ja jag hatar dig för det.

Jävla bettskena!

Det verkar hålla i sig att vakna tidigt på morgonen. Så nu har jag hunnit diska upp veckans disk.. Jaaag veeeet är hemskt dålig på att diska. Så ska åka och kolla på en diskmaskin idag. För helt ärligt, jag mår fan dåligt när det inte är rent och snyggt hemma.
Har även lyckats slarva bort min bettskena :S Vette fasiken vart den hamna i morse. Har en förmåga att ta av den i halvsovande läge haha
.



Du är bättre än bäst! <3

" han sa det är lugnt, jag har kört förut"

Jag vrider mig av skratt när jag hör denna låt. Bilder från förr kommer som en film i mitt huvud. asså OJ OJ OJ denna låt väcker verkligen minnen må ni tro hahaha.
Jag kan inte berätta alla knäppa saker man gjort som små. Men en sak är då säker, jag vred iaf inte om någon brandsläckare hahaha..


En gång för länge sedan ;)



Känner mig nostalgisk idag. En låt som lyssnades vääääldigt mycket under speciellt ett sommarlov. Vi var råfjortisar och trodde vi ägde världen haha ;)

Det handlar inte om att vara så mycket bättre, utan att känna sig tillfreds med den man är.

Jag måste böra med att sluta bli arg när jag tycker någon motarbetar mig. Jag måste sluta känna att jag ska behöva lägga energi på det. Utan istället försöka tänka att de verkligen inte är värt det.
Så nu är det dags för mig att börja på en ny kula. Omringa mig med positiva saker. Så att de negativa känns så små som de bara kan.
För vissa saker och vissa människor är som det är. Och eftersom jag som person tydligen inte respekteras elelr accepteras. Så får det helt enkelt vara. Tråkigt att folk känner så. Men tyvärr är det inget att göra åt.
Så nu ska jag försöka lägga detta bakom mig. Le mot solens stråar i ansiket och bara njuta av en ritkgit fin dag. Här i vårat vackra,fina och riktigt kalla Sverige.


RSS 2.0