Latmask?

Är det bara jag som är lat? Att det är fruktansvärt tråkigt att städa håller nog de flesta med om. Visst städar jag hemma 1-2 ggr i veckan. Beroende på hur mycket damm det samlas eftersom jag är dammallergiker ;)
 Så av en slump hamnade jag nu in på en fantastisk sida! Där man för några ynka hundra lappar kan få hem någon som städar åt en! Och eftersom de är proffisionella städare så blir det ju mycket renare än vad jag någonsin skulle kunna lyckats med :) Såå mjaaa.. Ska titta över min ekonomi här i sep-okt och se om jag kanske får plats emd det :) Med tanke på att mina bensin kostnade sjunkit något drastiskt sedan jag flyttat :) Fast åandra sidan har ju kostnaderna ökat pga flytten :P Bodde hemma förut utan att betala en slant. Men allt går om man vill? :) Inte sant?:)

Ingen vanlig måndag alls

Måndag och egentligen så skulle detta varit vilken måndag som helst. Skulle ha jobbat 8-17 sedan hem laga till något att äta och sedan åka till gymmet. Den här måndagen blev dock inte en vanlig måndag. Åkte till jobbet och kom lite försent. För att sedan åka till baka till väsby vid 10 tiden för att gå på vårdcentralen. tanken var att jag skulle åka tillbaka till jobbet. det blev dock inte så :/ Väl där sa hon att jag hade stafylokocker ( stavar säkert heeeelt fel nu) på insidan av låren. Och att jag ska hålla mig borta från bageriet i 3 dagar.
 Så det var bara att ringa jobbet, förklara läget och sedan åka hem. Blir inte heller något gym idag. Då jag har plåster på det området där stafolokockerna sitter. Eftersom de varar så mycket :/
 Det som däre mot blir idag är  min egen gjorda tomatsås med köttfärs och sedan spagetthi :)Blev ju en hel del köttfärs kvar igår efter att jag lagat burek. Så la in den fyllningen i kylen och idag blir det att använda upp det:) Gott blir det! :)

Men vad är det för fel?

Så var det dags.. IGEN! Det är något fel på mitt imunförsvar! Ingen feber, ingen frossa. Tack och lov! Dock så hostar jag, har svårt att äta, blir mätt på en barnportion och känner mig så mätt att jag ska spricka. Jag har fått några skit skumma utslag på insidan utav vänstra låret samt i ljumsken på högra sidan :S Så det är ju sjukt skumt! Samt att jag ahr ont i halsen!
 Så nu tänkte jag krypa lite längre ner i sängen än vad jag redan ligger. Burra in mig sådär extra mycket. Så får det bli att ringa vård centralen i morgon :) Inte för att jag hittar dit hahah. Men ändå!

Dumma mig

Fy så irriterande! Idag kom jag hem vid tre efter att ha fått sluta lite tidigare :) Så går jag och lägger mig för att sedan vakna upp 4 ½ timme senare! Vilket betyder att jag missade gymmet. Vilket är sjukt irriterande. Så får se om jag orkar glida dit efter jobbet i morgon.
 Annars har det väl inte hänt så himla mycket alls denna vecka. Vilket är rätt skönt :)


Lampan lyser

I en lägenhet på andra sidan stan är lampan i köket tänt. På gården så lyser lamporna svagt, upplyst så att man ser hela gården. Samtidigt som att det är sådär mysigt mörkt.
 Efter ett pass zumba på Sats blev det att åka en sväng till akalla och umgås :) Får sån energi av att röra på mig så det tar ett tag att varva ner. Så var iväg och träffade en gammal vän som hade lite folk över :)
 Så nu sitter jag här. Äter musli med färska jordgubar i och mjölk. Gott! :) Blev så hungrig efter passet att jag avr tvungen att få i mig något innan jag ska sova :)


Förstår inte alls. Snälla översätt

Varför blir jag alltid förvånad? För att göra det enklare att förstå. I en fylld nattklubb i stockholms innerstad står det ett par tjejer på toaletten. Ut kommer en tjej lång, ganska rak kropp och mörkt hår. det känns som att jag ska ramla baklänges och ramla hårt i cementgolvet som har en billig plastmatta över sig.
 Jag ser hans bästa vän i stortsätt varje dag. Hans bil ser jag då och då. Men nu, när jag måste springa på denna tjej. Som dessutom var väldigt trevlig. nej fy!
 Jag borde kanske aldrig ha flyttat till Väsby. Jag borde kanske aldrig ha befunnit mig på den där nattklubben. För varför ska varenda liten grej kopplas ihop med mannen som jag gör allt för att glömma? Intalar mig själv systematiskt att känslorna är borta. Att det inte finns något kvar. men något finns ju där eftersom att han aldrig verkar vilja försvinna ut ur mitt liv på ett eller annat sätt.
 Nej det är mycket i livet jag inte begriper.

Dagarna rusar förbi :P

Dagarna har flygit förbi och jag har själv inte märkt av det. Kan inte säga att mycket försigår i mitt liv just nu. Bara det att avrdagen är här och man är tillbaka i verkligheten. Denna somamr har för mig inte ens varit en sommar och nu ser jag fram emot hösten emd glädje. Då hösten är min favorit årstid :) När den där kylan letar sig in till huden och det känns helt plötsligt lite lättare att andas :) Ja det är ju bara för härligt :D
 Under veckan som gått har det mest bestått utav att jobba, träffa både Amina och jennifer :) Samt att fira morbror som fyllde 50 år i måndags! Ett stort GRATTIS till honom :D Det firades igår och det var riktigt trevligt :D Framåt kvällen så blev jag sedan fylle taxi åt gammel gänget ;) Och sedan åt kusiiiiin vitamiiiiin <3 :D
 Nu är det dags att ge sig av igen. har knappt varit hemma alls känns det osm och nu ska jag iväg igen hahah suck! u blir det iaf middag i sumpan :D hoppas på KÖTT OCH POMMES :D


Nej inte du igen..

Så börjas det igen. Den där känslan av att halsen stryps och jag känner att jag tappar fokus. Kan inte andas, tårarna bränner något fruktansvärt innan för ögonlocken. Försöker hålla tillbaka det. Oftast går det. Frågan är bara hur länge lyckas jag hålla paniken i schack? panikångesten smyger sig på när jag minst anar det. Försöker kämpa emot men det är svårt. En gång gav jag med mig. Jag resten på mig och gick. Behövde få luft. Personen jag satt med blev förvånad. Jag förklarade. Hon förstod. Gick med mig medan jag fick prata och bara sitta ner och andas.
 Nu vill jag inte ge med mig. Inte denna gången. Aldrig mer. Känner mig bara som en trasig människa om jag gör det. Och jag är inte trasig.

Dumma bank!

Gnuggar gruset ur ögonen. Idag är jag trött. Tröttare än igår och piggare än såhär blir jag nog inte fören en ordentlig nattsömn. Första dagen på jobbet efter semestern och jag försov mig i en timme och tjugo minuter :/ Så blev en sådär 40 min senare än jag hade räknat med. Så nu är hela dagen upp och ned vänd.
 Att det sedan blivit vajkalle med min lön och jag kommer få den hemskickad på en avi. Då det blivit något strul med bankerna. Så ja, kommer få min lön 4 dagar senare. Tur att man har en väldigt snäll mamma :D
 Så nu tänkte jag unna mig att äta vitlöksbröd och steka på lite kebab kyckling. Snabb mat så det skriker om det men orkar inte mer än så idag :)

Finner ingen ro

Usch vad trött jag är! Ändå finner jag ingen ro alls för att sova. kroppen vill inte alls förstå att jag ska upp och jobba i morgon bitti. Efter två veckors semester är det dags att återfinna sig i det "normala" livet. Ja eftersom denna sommaren varit wierd så har jag inte alls fattat att det varit sommar. Tur för mig att jag har sparat en semestervecka :) Om vintern blir för tung så flyr jag nog kosen till ett lite varmare land :) 
 


Tröttis

Idag har jag verkligen sovit länge! vaknade klockan kvart i två av att dessan maddes syster, alltså min kusin. Ringer Madde, som är dessans syrra. Och typ skriker att hon inte hittar skorna haha. Hon skulle köpa ett par skor som hon inte hittade :P Så hade hon inte ringt hade nog jag och madde sovit ännu längre.
 Blev en sen kväll och vi kom väl indrullandes vid fyra snåret. JÖSSES VILKEN KVÄLL! Kändes som att det mesta spårades ut. Fast jag och Madde hade det nog ganska trevligt ändå för vi hade ju varandra :)


Det värsta är.. att det inte ens spelar någon roll

Det spelar ingen roll hur mycket han kysser mig. Set spelar ingen roll att han lyfter upp min haka och pussar på mig. precis sådär som jag tycker om. Nej, det spelar ingen roll. För det känns inte som att det är rätt. Mina tankar är hela tiden någonannanstans. Hos någon annan. jag är elak. En hemsk människa. Jag får helt enkelt vänta och se. Kanske är det som så att jag bara är rädd. Eller så har jag fallit för någon annan utan att ens märka det :S

Äta frullebulle

Då var det snart dags att åka hem :) Ska bli riktigt skönt!:) Men först gäller det att klä på sig och äta frukost :) Sista frukosten med mamma. För hon ska stanna kvar här i en vecka :)
 

Bra att träna när man är arg

Idag gick jag och kusin på stranden och tog lite kort. Efter att ha gått en lång promenad på två timmar. Det känns rätt bra i rumpan nu. Blev även lite gympa på stranden :)
 Känns bra att få hälla ur all ilska genom att träna :) Så att jag lägger energin på annat :)
Ska försöka fortsätta röra på mig lika mycket som idag :) För min kusin berättade att hon gjorde 250 situps i en vecka och fick en platt mage :) Så tänkte försöka med det jag med :) Se om det funkar lixom ;)

En dag på stranden

Idag blir det en dag på stranden :) För i morgon åker vi hem. Så vill passa på att få några soltimmar.

Saker är inte alltid som de ser ut att vara

Nu har jag varit på Öland sedan onsdags kväll. Har endast haft en soldag då jag varit sjuk och mamma istortsätt vakat över min som en hök. Så det har varit helt på hennes regler vad jag får och inte får göra. Så medan de andra avrit på stranden har jag fått legat inne i husvagnen som en instängd dammråtta. Men inte hänger jag läpp för det. För min kropp behöver vila. Så då är det nog likabra att göra det.
 Den härdumma förkylningen vägrar att släppa! Vilket är pisstråkigt då en hel semester vecka har gått  åt till min förkylning och nu har jag bara en kvar :/ Sedan väntas det jobb!
 Fast allt har ju inte varit en pina. Igår blev det ett besök i borgholm och jag kom hem med både en ny mobilladdare. Då den jag fick av Christian, slet Sara sönder en gång. Knappast att hon skulle betalat en ny lixom. Så jag fick en ny av min älskade mamma. Fick dessutom en fiske tröja och ett jätte fint paraply :D Då även praraplyet jag köpte förra året försvann efter det att det regnade ute och sara skulle gå hem.. Hon säger att hon inte tagit det. Men ja, då spökar det nog hemma hos mamma :)
 

Öland

Öland. Den långa bron på 600 meter tog oss över dit på ett kick. Dock var inte bilfärden lika snabb. 5 timmar och ca 45 minuter senare var vi framme. Eftersom att passa tiden aldrig varit något som legat varmt om hjärtat i min familj/släkt så var jag inte alls förvånad när vi lämnade Gustavsberg en halv timme senare än planerat. Nu är jag förvisso inte rättvis. Vi åt ju faktiskt lunch innan vi åkte. Vilket inte var planerat.
 Att vara här nere där stranden är över en mil lång. Där solen aldrig tycks gå ner och skratt och stoj hörs lite varstans är underbart. Att min kära underbara mamma vakar över mig som en hök. Då jag är dunderförkyld. Är inte lika underbart.
 Så jag har faktiskt inte hunnit stoppa fötterna i sanden ännu. Stått och huttrat vid strandkanten eller ätit en glass på en filt på sandstranden. Nej, inte ännu. Förhoppnings får jag lite sol på mig innan det är dags att lämna Öland och mamma för denna gången.

Lycka! <3

Det är inte bara dåliga saker som hänt den senaste veckan. Utan även bra saker har hänt :) 
 Igår fick jag reda på att Ullrika som varit tjänstledig i ett år. Nu har sagt upp sig. Vilket betyder att, jag som haft hennes tjänst på vikariat nu kommer ha heltidsjobb skrivet på mitt anställningbevis. Ja, alltså det har ju stått så i ett år. Men egentligen så skulle hon kommit tillbaka igår. Efter att ha pluggat i ett år. NU verkar det som att hon fått ett nytt jobb:) Så jag slipepr gå ner i arbetstid om hon hade kommit tillbaka. Jag ahde bara 24 timmar i veckan förut. Fast att jag jobbade ca 32 timmar i veckan. Nu är dock det över. När jag kommer tillbaka från semestern så blir det att skriva nya papper med chefen :D
 Sen så komemr ju Amina snart hem med :D Hon har varit så saknad! En till som är saknad är ju min Jennifer som är ute på alndet utan mottagning :( Så har inte kunnat prata med henne :( Försökt ringa utan svar.


Det är dags för dig att släppa taget om mig

I´m speechless. Bokstavligt och bildligt talat. Först så begriper jag inte hur man kan göra såhär. Hur långt får man gå tills man själv märker att man är insane? Att logga in på någons konton och förstöra är bara lamt. Något som man kunde komma iväg med som 14 åring. Knappt då. Men inte nu. Det är helt enkelt långt ifrån ok. Det är upp till dig hur högt eller lågt du vill sätta ribban. När du själv är redo att växa upp. Ta tag i ditt liv. Men du måste låta mig få gå. Få vara den jag är. Acceptera att jag inte vill ha någonting med dig att göra. Att vi växt ifrån varandra för flera år sedan. Att vi inte har något som helst gemensamt och all form av respekt är borta. Det är dags för dig att bli den bästa människan du kan bli. Och jag vet och hoppas att du ska hitta det inom dig. Så låt mig vara. 


 


RSS 2.0