:)

idag var en sån där dag då kudden kändes lite mjukare än vanligare och sängen varmare, när väckarklockan ringde. Jag var helt enkelt inte fit for fight.
Efter en stressig morgon så blev det iaf en lugn eftermiddag :)

Så nu sitter jag i pyamasen och ska snart fixa iordning mig för att slira runt på stan med Catti och Mr T :)
haha, vad bakvänt det lät! Men måste verkligen skynda mig nu :) Så jag blir snygg :)


Det är bevisat

Hahahaha. Nu är det helt enkelt bevisat. Jag var en gottegris redan som barn (!?) Kom precis ut från duschen och hör glasbilen. Så jag utbrister ett " Åh mamma hör du glassbilen det var länge sen man handlade där"! Varav hon säger: Ja men tänk Beatrice när din Pappa sa: Vad fan är Beatrice coh min plånbok? Ja då hade jag hört glassbilen, hittat pappas plånbok och själv knallat iväg och valt glass. Var bara 4 år gammal. Så när Pappa hittade mig där med ögon stora som klot, ja då kunde han inte annat än att låta mig få glassen ;)

Har varit för trött för att skriva och för lat för att bry mig. Har som sagt varit sjuk. Blev frisk i tisdags och på Onsdagen var det dags att gå tillbaka till jobbet. Vilket var bra då det har varit Kris och panik där.
Blev även en heldag med Amina på stan igår. Känns bra :) Skönt att prata minnen och den tjejen verkligen förstår mig! Ja, annat vore äl konstigt. Vi praktiskt taget satt ihop i gymnasiet. Eller ja, kanske är ett milt uttryckt. Alla har väl ett sånt där jobbigt par i sin bekantskapskrets som ALLTID är med varandra, pratar om varandra eller med varandra. Eller iaf kännt en sån person. Ja, vi var de fast i vänskaplig form.
Vilket får mig att tänka på att fan det känns länge sen jag och Catti sågs. Mycket pga mitt jobb och att ho har dagistider att passa. Förut sågs vi mycket oftare. Får bli skärpning på det nu tycker jag :) Visserligen pratar vi varje dag men ändå :P

Idag blev det återigen jobb och sedan for jag och Dompan iväg till bagerimässan. Kostade 240 kr men ja, det var det värt :) Kom hem med en hel del roliga grejer. Dock inte likamycket som tidigare år, haha. Kanske var bra det förvisso.
Våran praktikant från högstadiet lämnat oss i morgon med. Han har verkligen givit mig något att skratta åt på morgonen. Ja inte åt det han gör, utan saker han säger. Riktigt trevlig prick det dära :)

Detta var år och dar sedan, haha. Amina och jag.


Ingen rubrik

Mått illa, mår illa. Suck. Har varit hemma från jobbet. kanske är det pga pencilinen eller de nya mini pillerna. Vet ej. Illa mår jag. Fick panik. Köpte ett sånt där gravid test på apoteket. Även fast jag visste att det absolut inte var något. Så var jag tvungen, tvungen att hitta svaret. Varför jag mår illa. Nu vet jag hursomhelst vad det inte är. Skönt det. I morgon ska jag till jobbet.
Allt står och faller för attt en person är sjuk. Eller ja, en person mer än vanligt. Chefen borta på semester och Dompan ska vara ledig idag och i morgon. Så egentligen är det ingen i bageriet. Dessvärre fick chefen och Dompan hoppa in och jobba. Jag ska dit i morgon. Chfen får fortfarande jobba. Dompan blir ledig. Undrar vem som ska jobba helg? Egentligen U men hon är nog sjuk. Hennes barn hade fått hjärnskakning.

Vaknade tidigt i morse av att solen sken in i mitt fönster. Hur mycket jag än vill har jag svårt för att somna om. låg och trog mig i sängen till tio i nio. Sen började magen att kurra. Gick upp och åt snabbt, för att sedan gosa ner mig i sängen och glo på tv. Fanns inget intressant så blev till att läsa ut en bok jag redan läst. Skönt det med.

Det var du som lämnde mig, jag bara satte ord på det.

Jag hade velat ha ett svar

Jag tog mitt beslut igår. Jag skrev det jag kände och väntade heller inte på något svar. Ett svar som jag ännu inte fått. För vad ska han svara på? Jag förväntar mig inget svar. Även om jag hade velat ha ett.


Myyyspyys!

Det är så härligt nu när man känner att våren har kommit. Som vanligt brukar det invigas med en förkylning. Peppar peppar ta i trä, så har inte det hänt ännu :) Även om jag är på god väg.

Idag är det fredag och jag är ledig i helgen :) Skönt! :) Så ska snart ta och kila iväg för att möta min söta vän Catti. Blir middag på Fridays ikväll! Gott! Är nog stammis kund där ;)
Som jag brukar säga: När jag gifter mig så ska jag ha min bröllopsmat därifrån. Min mamma blev ju helt förskräckt när hon hörde det. " Men Beatrice det kan man ju INTE ha som bröllopsmiddag" Lugn mamma lilla. För tyvärr får du nog aldrig se din dotter gifta sig. Då jag bara just nu känner att gifta mig? Nej tack. Varför gifta sig för att skilja sig? Och emd den inställningen kommer det aldrig att bli lyckat.

Nej dags att kila :)

En kort förklaring om inlägget igår samt min dag idag

Mitt inlägg igår var nog rätt löjligt. Ska väl med handen på hjärtat erkänna att jag kan veva igång mig själv ibland. Då jag blir sur så blir det en hel hög med dåligheter på ett och samma fat.
Jag kände bara att jag inte orkar med hene mer. Att det är svårt att umgås med någon som hon. Tyvärr så stämmer hon in på det där citatet " Har man inget eget liv pratar man om alla andras".
Jag känner mig lite ledsen men samtidigt så mår jag bättre utan henne. Då det bara är jobbigt att hela tiden behöva tänka på att inte öppna sig för mycket för henne för då vet alla om det. Hon vet tyvärr inte när man ska vara tyst. Det är väl det mitt inlägg igår handlade om.

Idag fyller Bernt år (mammas kille). Så vi har ätit en jätte god middga och han fick en mobil telefon :) En likadan som mamma har fast en blå. Hon har en rosa. Så nu sitter de där nere och försöker lära sig om deras mobiler, haha. Är ju som vanligt ett himlans husvagnssnack samt köpa bilsnack. Så har flytt upp hit till datorn en stund haha.

Idag så blev det en sväng till doktorn med. Kul, så nu ska man knapra medicin i 7 dagar. Så ingen dricka för mig i helgen. Börjar bli sjuk med så passade på att köpa upp mig lite på apoteket ;)

På något sätt gillar jag denna bild.

Hej då idiot :P

Som vanligt tickar klockan iväg. Har verkligen inte orkat fixa i ordning mig för sängen. Vilket inte alls är bra då klockan ringer alldeles för tidigt. Skönt är det ju förvisso att komma hem runt halv fyra tiden :)

Idag har jag sagt upp min vänskap med Sara. Man orkar ett tag, men tillslut så orkar man inte mer.
Jag vill inte höra om Victorias föräldrar bråkar igen. Jag vill inte höra vad för elaka saker hon säger om mig. Jag börjar helt ärligt tro att det är hon från böjan som startat med detta. Att hon säger att jag sagt si och så om henne och sen går hon till mig och säger "aa Vicotira ringde idag snackade bara massa gojja som vanligt. Hon säger aldrig något vettigt. Snackade skit om dig som vanligt" Jaha, vad ska jag säga på det? Att jag är trött på att höra hur jag och Victoria "hänger" efter henne. Jag är trött på att höra att det ena som kommer från saras mun är BULLSHIT! Jag vill inte höra saker ifrån henne som människor sagt i förtroende till henne. Anledningen till varför jag nämde både Victorias och Sara namn i detta inlägg var för att jag tycker att nu fan får det vara nog Med Saras Skitsnack om folk. Säger saker som inte stämmer, ljuger för att hålla sig själv flytande och pratar om alla nadra för att ha något att snacka om.
Självklart gillar alla skvaller.
MEN SERIÖST! Jag vill inte höra om hur underbar JUST den killen är hur rik han är, hur mycke than tofflar för henne. det är inte intressant. Då jag vet att hon ändå bara utnyttjar folk.
SÅ DÄRFÖR HAR JAG NU EN GÅNG FÖR ALLA SAGT UPP DENNA SJUKA VÄNSKAP.
Kan ju inte vara vän med någon som försöker utnyttja mig.
Kan ta ett exempel. har inte hört av människan på över en vecka. Så skriver hon " Kan du låna mig 600 kr" Inget hej hur mår du. INGET varför hon ville låna de pengarna.. Hallå?! Gå till din mamma eller ngn av dina killar.. NOT ME ;) Som har varit arbetslös i 6 veckor lixom. Mina pengar växer inte på träd. Så tänker inte skänka bort dom till henne direkt..

Kände att jag var tvungen att skriva av mig detta innan jag ska sova. Så att jag slipper tänka på det innan jag ska sova :)

Måste bara kolla ett recpet innan jag sover.. Suck!

Koka soppa på en spik

Oh hjälp vart ska jag börja!
Allt är just nu som en stor smet i mitt huvud. Folk gör inte det de säger sig göra och jag börjar ifråga sätta mina vänner. Varför är jag vän med vissa personer? Som bara tar energi ifrån mig. Jag vet ju att jag måste avsluta det. Men det är så fruktansvärt jobbigt. På något jävla vänster. Även om den personen kan få mig riktigt sur för minsta lilla. Sen så undrar jag vad det är för fel på folk?! Ska man ringa någon en viss tid, eller ses. JA DÅ GÖR MAN DET! Nej fya. 
Så har ju det nya jobbet börjar rulla igång och jag vågar säga att jag trivs. Har visserligen inte träffat en person ännu, hon har varit sjuk sen jag började och haft semester. Än så länge trivs jag ;) haha. Semestern är satt och jag tror på en bra sommar.
Killen som jag börjar få känslor för (?!) gör mig väldigt förvirrad. GLÖM dubbla signaler, här skickar man alla jävla möjliga signaler som finns känns det som.

Nog är det positiva saker som händer i mitt liv. Ibland känns det bara som att de negativa sakerna tar upp min tid lite för mycket.. Så måste verkligen påminna mig själv. Att det faktiskt finns många många positiva saker i mitt liv just nu :)
Att sedan solen har böjat kika fram och värmer oss gör det ju hela bara ännu bättre :)

I morgon hoppas jag på att jag och Dompan hinner med det vi ska göra så att vi kan provbaka i morgon :)

 Tårta gjord av mig ;)

Bye me something new ;)

Vilket väder det är ute :) Så sover man bort hela dagen när man är ledig! Så typiskt.
Tänkte förvisso röra mig in mot Forum för att kolla på ett par chinos och en tröja. Hittade ett par chinos igår, dock var de för korta i benen så ska in och kolla på ett annat par tänkte jag :)
Vill även ha lite längre tröjor. Svårt att hitta dock. Då det bara ser ut som att man har världens bredaste byst om man tex har långa skjortor och stor byst. Sjukt irriterande kan jag lova.
Vill även köpa ett par nya tygskor och mer pumps haha. men det får komma lite närmare sommaren tror jag ;)
Får se vad jag hittar :)

Köpte nu en ny jacka igår, så nu känns det som att man vill köpa allt nytt haha. Väska skor,byxor ja ALLT! hahaha.


Snabb uppdatering :)

Kom hem för en liten stund sen efter att ha sovit över hos D :) Åh, han är så fin! Länge sen någon fick mig till att bli knäsvag så det är ju positivt :)
Hade saknat honom något enromt så det kändes bra att träffa honom igår.

Igår så träffade jag även jennifer :) Vi tog först en drink på söder, Mötte upp D och hans polare lite snabbt men gick sedan åt olika håll. Jag och Jennifer hamnade på Fridays ;) Bästaste drinkarna och godaste maten <3 haha.
Ska snart a och sminka mig lite snabbt för att åka och möta henne igen :) Blir nog en liten shopping runda på stan idag. Myyyys!

 Haha ser helt förstörd ut ;)


Jag är bagare, inget ufo

Folk måste ju undra. Där går jag med min halsduk,vinterjacka och vantar. Kallt som attan är det, enligt mig. De kollar konstigt. Som om jag hade en stor fet böld i pannan. Jag är inget ufo, bara bagare tänker jag för mig själv. Det vet ju inte du. Du som kollar så konstigt på mig när du sitter i din vårjacka.
Att jag gick upp kvart i fyra i morse och rörde mig mot jobbet runt halv fem är det bara jag och de som jag jobbar medumgås med vet. Så ja, du kollar på mig. Undrar varför jag går i en så varm jack. När det är vår ute.
 Att sedan äldre människor har sett mig som osynlig idag gör mig förbryllad. Står i busskön. Väntar på bussen. Så ställer sig en äldre dam precis framför mig. Ok, du är gammal men inte SÅ gammal att du nödvändigtvis behöver komma in först i bussen. Hade lust att ryta åt henne men lät bli. Hon var dock inte ensam. När bussen sen kom och vi skulle gå på, så ställer sig ett par precis breve mig (i 70 års åldern skulle jag tro), så pass nära att de skulle kunna tränga sig före. Så har de äldre gått och blivit tokiga? Tycker de att jag som är ung ska lämna så pass mycket företräde så att de TOM ska få går före i busskön? Varsegod ta min sittplats. Kom DÄREMOT inte och träng dig för mig när jag gått upp när alla fylleskallar fortfarande är ute på gatorna. Eller ja, träng dig inte alls.





bageri bageri

Idag har varit en bra dag. Hållt på en hel del med kondis så det har varit roligt. Tyvärr glömmer jag alltid bort kupolen på tårtorna haha. Men blir ju bra tillslut ändå ;)
Jag och Dompan gjorde även lite moussetårtor och grejs ;)

Har även hunnit med att prata lite semester med Catti :) Yepp, vi ska ju till Öland i sommar :D Jag,mamma,Bernt, Catti och Vincent åker till Öland i midsommar. Vi kommer ha riktigt trevligt skulle jag tro!
Hon ringde mig för ett tag sedan för att fråga vilka dagar hon skulle ta semester. Så nu har vi båda två lämnat in att vi vill vara lediga under midsomamr :) Jag har redan fått ett ja. Eller ja, min chef sa att det inte vore något problem. Så det är ju skönt att höra. Lär även bli två veckor i början av augusti.
Så nu längtar jag till sommar :)

Måste börja tänka på min vikt med. Då jag står och små äter i bageriet. Måste sluta upp med det! Vill inte bli värsta tjockisen :P
Ska väl egentligen inte klaga. Är en kurvig 34 så jag är nöjd :) fast visst vill man vara pefekt ;) kan dock inte det.

Hua, ska upp kvart i fyra i morgon bitti. Då jag jobbar helg, erkänn att ni är avundsjuka på mig! hahaha.
Ska ha min provhelg med Juha (chefen) i helgen. Så är iaf inte ensam som man är annars.
Så det är ju skönt det :)


Något att tänka på

Jag skulle kunna säga som det är. Att jag ofta vänder mig ut och in för att vara alla till lags. Fixar och håller på. Med allt bara för att kunna träffa just han eller hon. För att vara smäll. Jag skulle kunna släppa in dig genom min mur som psykologerna så fint kallar det. Jag skulle kunna så mycket. I stället så bygger jag min mur tjockare. Släpper knappt in en själ. För om jag nu låter någon komma mig inpå livet. Hur ska jag orka med ett till avslut? Det vore ju galet.

Energiflöde nu?!

Jises vilken energi jag har fått nu såhär mot kvällen! I morse därimot, jises! Trodde att jag skulle strypa mig själv, så trött var jag.
Så när man väl hade kommit upp ur den där underbara sängen som man har. Ja då ska man åka 3 olika bussar för att komma fram till Tyresö. Där kursen hölls. Kursen var bra och intressant. Resan dit och hem var däremot något helt annat!
Det var riktigt roligt att se vad man kan göra med kaffebröd. Tror inte att många tänker på att ha sylt och ädelost på en platt rund wienerdegsplatta som man sockrat. Jag som i vanliga fall verkligen inte äter ädelost tyckte att det var gott. Inget jag skulle köpa, men däremot jag skulle kunna äta. DET är ju ett riktigt stort framsteg för mig ;)
Så då tänker jag såhär, de personerna som verkligen ÄLSKAR det måste ju verkligen digga det då ;)
Om någon av de där bullarna är något som skulle göras på mitt jobb? Tveksam emot det. Men går ju alltid att prata med chefen om något ;)

 Titta vad jag hittade! HAHA. Jag pussar Mr T´s kollega på collage. Tur att iaf en av oss blev snygg (läs jag). Haha.

tröttmössa

Väckarklockan ringde aldrig i morse. Tur som jag har så har min kära mami ställt sin väckar klocka ifall att jag ställer av min. Så vaknade tio minuter försent. Hann som tur var med allt jag skulle i morse och det blev inte allt för stressigt.
Väl på jobbet så blev det till att göra lite rosenbröd och kuvertbröd för att sedan fortsätta med bulldegen ;)
Har varit en rätt lugnt dag idag. Så ingen stress där inte :)

På torsdag är det kurs. Hoppas verkligen att det kommer att bli roligt :) Det är tydligen en kurs som heter annorlunda bullar ;) Så det låte rjroligt iaf :)




Inget viktigt

Idag är jag seg. Jag är så trött. Ville inte gå upp ur sängen idag ens. Dock gjorde jag det. För att åka och kkolla på en affär jag fått tips om att de har fina väskor där. FY vilken flopp.

I morgon så är det jobb igen :) Så klockan ringer kl 4. Ibland undrar jag hur jag kunde vara så dum, att bli kär i detta yrke. Sen så kommer jag på varför jag älskar det. Så känns världen lite bättre :)





:)

Igår blev det en mild utgång med Catti :) Hade rätt trevligt även om jag känner mig rätt sliten efteråt.
Var kul att stöta på D med. Länge sen jag såg honom. Den mannen får mig knäsvag!
Var bara sååå skumt att stöta på honom. Då det var inget ställe jag normalt går till, inte för honom heller tydligen.
Han är ju såå fin! :)


seeeeg

He turn´s my life up side down.

Ja du, vad ska man skriva? Vad finns det att uttrycka sig om? Som vanligt allt för mycket skulle jag tro :/

igår blev det som sagt utgång. Var helt ok, även om jag tycker att den slutades för tidigt. Så tror jag kommer hålla mig till att gå ut med Catti hedan efter ;) Det är lite mer go i min goa tjej :)
Kvällen började först hos saras dejt (eller vad man nu ska kalla det) där de förade en del. För att sedan gå vidare till Pure. Gamla blue moon bar. Helt ärligt var det inte ett dugg kul där. Men tror innerst inne att allt beror på musik och hur taggade folk är på att gå ut egentligen :P I mina ögon så tror jag inte att folket jag umgicks med igår var så jätte taggade igår. Vilket jag var.
Vi fortsatte sedan till Collage. Där jag trivdes som fisken i vattnet haha :)

han ringde mig igår. Först hör han inte av sig på en vecka. Så trodde att nu är detta ett avslutat kapitel. Så hör han av sig igår. Blev väl lite tjaffs över telefonen men tror att det löse sig :)


i´m sooooo gone!

Disgusted with trust

I trust no one no more

Just went with the flow

Found myself on the floor

When you went away

All my pain went astray

Like it's a new day

Now I have no one to argue with

Cause I'm not home

Don't care who you're with

Don't call my phone

Or did you forget

You know you're wrong

I'm gone

And you're all alone

 


Bio igår, utgång idag

Igår blev det bio. Känns som att det har blivit något jag gör ofta nu för tiden. Filmen blev så klart the bounty hunter. Den var rolig, tror att jag var en av de som skrattade mest under filmen.
Nog måste ni erkänna att ni, precis som jag gärna hade fått sätta in erat ex i fängelse. Om så bara för en liten stund :)

Vaknade hur som helst upp runt 11 i morse. Näsan kliar och jag är täppt. Fick ett sms av Sara som frågade om jag skulle med ut ikväll. Blir troligen så. Dock är systemet stängt. Så blir en rätt lugn kväll för mig :) Om jag inte får ta något av mamma. Vad det skulle vara vet jag inte :P
Så eftersom det är utgång och hoppas självklart på en bra en. Så vet jag inte vad jag ska ha på mig. Vill köpa en snygg kjol/topp eller dylikt. Vill ju vara riktgit HET ikväll ;)

Är verkligen kär i mig själv på den bilden :)

Åter igen

Åter igen står jag där. Vet fortfarande inte hur det kunde gå till. Hur jag kunde bli så pass blind. Att jag aldrig märkte vad som hände. Att jag aldrig märkte svartsjukan smyga sig in. Känslorna började ta form och helt plötsligt stod där jag. Där jag hade lovat mig själv att inte står mer.
Jag har försökt, försökt göra allt jag kan för att inte falla.
Var så länge sedan sist. Att känslan får mig att må illa. Får mig att tappa luften på samma gång.
Jag känner mig arg. På dig, på mig och på alla andra med. 

Att se vad en person skrev på din fb gör inte saken bättre.

RSS 2.0