Så mycket känslor på en gång

Sista dagen hos systrarna igår. På något sätt kändes det skönt. Har blivit för mycket intriger där. Det är för mycket tjaffs och i mina ögon arbetar bagarna som djur utan att cheferna säger tack. Visst de är dom som betalar löner och diverse. Men det är ju alltid bra att komma på god hand med sina anställda. Under denna sommarperiod då jag arbetat har jag lärt mig att vissa ska helt enkelt inte vara chefer. Att trots du är duktig ska du vara glad om du ens får ett hej på morgonen. Ska inte säga att jag har haft det dåligt, men att jag har haft det så bra som jag haft är inte på grund av cheferna.
Så nu är det bara att söka nytt jobb :) Får väl se vad det blir :P

Träffade en gammal fling i fredags. Är fortfarande svag för honom. Känner mig klyven och irriterad. Jag vet inte vad som kommer hända här nest. Vi har kemin men sen då? Jag tänker för mycket. Jag vill för mycket och sånt slutar sällan bra.

Har även märkt att vissa i min släkt är fan helt brända. Blev så arg idag när jag var hos min moster på ett besök att jag började gråta när jag kom hem. INGEN pratar illa om min mamma. Så är det bara. Ska man ta upp ett ämne bör det vara ett ämne man kan prata om, ett ämne man vet saker om. Inte massa jävla dravel. Speciellt inte när det gäller en död människa. Det var 6 år sedan min älsta moster gick bort. Än idag så är folk arga på min mamma eftersom hon tog hand om vissa saker. Såg till att hennes sambo fick pengar och dylikt. Som det ska vara enligt lag. Nej vissa av mammas syskon är fortfarande tjuriga på min mamma för det. Varför ska man leva i det förflutna. Jag begriper det inte? Min moster sa något som jag tyckte var komiskt. Om hon dör ska min mamma inte få ärva henne. Ja men dör hon innan min mormor dör så ärver hon. Kvinnan min moster hatar. ibland är det komiskt att se vilka psykfall man ahr i släktet. Under att jag inte ligegr på psyket redan nu. med tanke på att min far har problem med psyket, min moster, min mormor och min ena morbror lever i det blå. helt otroligt att det kan finnas s mycket ilska inom en och samma familj. Jag vet en sak. Den dagen jag får barn ska jag se till att ALLA är vänner oavsett vad. De ska hålla ihop i vått och tort. Inte hålla på att snacka bakom folks rygg.

 Sanningen hahah

Bra bok

Ligger och läser Snabba Cash. Fan ibland vill jag bara slänga ifrån mig boken. Kanske är det för att det berör det som står. Saker som handlade om kriget mellan forna jugoslavien. jag blir arg. Vill på ett sätt inte veta. Kanske har det med att göra att jag under 1 ½ års tid var tillsammans med en bosnier. Kanske ser jag på det med deras ögon. Vill inte ha åsikt om det. Kan vara svårt att ha en åsikt om något man bara hört från en sida.  Så vissa saker i boken gör mig arg. Andra gör mig ledsen. Boken är så RÅ. Pang bom på detaljer. Visserligen är allt påhittat men viss fakta stämmer. Så sjukt. Men ändå så bra. Konstig kombination.

Har varit på  Stan med Sara idag. Vi åt på Fridays som vanligt. Sen gick vi snabbt in på Siba och köpte en skrivare :) Fick skjuss hem av en vän till henne. Riktigt skönt för då slapp jag släpa på det tunga paketet.
 Vaknade alldeles för tidigt idag. Kände mig helt snurrig i huvudet. Börjar undra vad som är fel på min kropp. Är det för mycket nikotin i min lilla kropp eller vad är det frågan om? Borde söka läkare. Vill dock inte ha svaret. Många skrämmer mig. Frågar om jag är gravid. Jag ryser av tanken. Jag vill ha barn men då vill jag ha ett fast förhållande och det har jag inte. Kan bli problematiskt då. En graviditet ska vara fin. Positiv och främst av allt, barnet ska ha två föräldrar som vill ha det inte bara en. Jätte viktigt för mig att mitt barn ska ha en pappa närvarande. Därav ryser jag av tanken. Tror visserligen inte att jag är det. Ok, jag är trött hela tiden oavsett vad, illamående då och då under dagens gång. Mitt ben började skaka som fan när jag skulle gå ner för en gammal trappa här om dagen. Var uppriktigt sagt mycket läskigt. Tur att jag hade Tony vid min sida ifall jag skulle ramlat. Men utöver det så är jag helt ok. Kan vara en förkylning emd som spökar. Vore inte första gången.

I morgon är det jobb som gäller. Lär bli rätt tungt då jag inte jobbat på 4 dagar. Bara latat mig. Var visserligen behövligt :) Många kallar det lathet jag däremot tror att jag har varit på högvarv sen i januari månad och behöver koppla av. Längtar till att börja jobba i morgon älskar det. Det är mitt liv. 

Vilken väg

Jag står vid ett vägskäl och vet inte vilket håll jag ska gå åt. Känner mig förvirrad. Vill inte glömma bort det jag älskar mest men samtidigt kan jag inte heller bara stå still och vänta. De vakna timmarna gör mig galen och nätterna får mig inte piggare på dagen. Känns som att folk försöker sig lägga sig i, tyvärr ser jag det inte positivt tan ser rött. Jag måste få gå min egna väg. Även om det må vara fel väg låt mig bara gå.


Träffade Tony igår. Skönt att se att han är lycklig igen. Såg han lägenhet, såg förjävlig ut. Ett rivsningsobjekt ingen orkat ta tag i. Han ska hitta ny säger han. Den står inte på honom så lättare då. Pratade om körkort. Skönt att höra att han mår bra nu. Han vill skaffa familj. Hans nya med. Så kanske blir det en knodd snart? Får väl se. Hon är inte den första han planerat det med.

Har inte orkat göra något alls idag. Sovit fram och tillbaka hela dagen. Var så många saker på min to do lista idag och inte en enda blev gjord. Inte bra alls. Vissa glömde jag bort och kom på alldeles försent :P


tänker för mycket

Den senaste tiden har jag tänkt för mycket. På saker som varit och vad som kommer ske härnäst. Det är helt otroligt vad man varit med om genom åren. De tiderna man trodde man kunde övervinna allt. Att man var som en superhjälte. När man tittar tillbaka eller stöter på folk från förr. Så ja, vissa har gått vidare men andra stannade kvar. Sorgligt egentligen. Sonen som bara ville umgås med sin far, fick sk hjälp av soc och gick mot fel väg. Hon som än idag ser ut som 14 och verkar ha fastnat totalt. Hon som aldrig brydde sig om någon annan än sig själv, gör det än idag och har förlorat så mycket. Hörde att hon skulle på rättegång snart. Rattfylla och olovlig körning, är fortfarande tillsammans med samma snubbe som har ett våldsamt beteende. Hon håller tydlige fortfarande på med skiten. Eller den populäraste killen på hela skolan som även han gick mot fel väg, mötte på honom i slussen för ett tag sedan. Han ser ut att må bättre nu, ser inte ut som en zombie längre. Eller hon som fortfarande händer med småglinen, hon är två år äldre än mig och hänger fortfarande med dom som börjar nian iår.
Eller alla de som man inte ens sett röken av, sitter de inne? lever dom? Hörde att någon var gift. Helt otroligt vad som kan hända på bara några år. Det går fort och det gäller att välja rätt väg. Svårt att veta vilken väg som är rätt när man är 14.
Jag tackar min mamma som alltid funnits där för mig, även om vi bråkat så att huset skakat så har hon alltid funnits här om jag haft problem. Det är inte alla som haft det så. Jag må bara ha en förälder men för egen del är jag glad att jag har en stabil förälder.
Jag har fortfarande frågor om livet som kanske aldrig kommer att få några svar. Jag kan fortfarande känna ilska mot systemet som ska hjälpa oss men istället för att hjälpa själper oss. Det finns så många luckor och det är ingen som tar sig tid att fylla dom med kunskap eller hjälp.
Kolla bara på alla ungdomar som hänger på olika platser. De har ingenstans att vara! Ungdomsgårdar stängsner och även om de finns så kände man sig helt enkelt för vuxen att gå dit, eller man kanske helt enkelt inte vågade, var pinsamt. Ändå så är det så lätt att skylla på ungdomar som slår sönder busskurer, håller på att jävlas med folk. Anser inte att man kan bli arg på någon för att vuxna ställt till det för dom. Många säger att ja men vi har ju idrottsföreningar, ja men alla är inte lagda för att spela någon sport eller så har det med pengar att göra.

Nej nu får jag sluta tänka så mycket som jag gör. Blir ju inte klok på mig själv. Ska iväg och träffa Sara sen. Vill köpa lite nya tröjor. Känns som att jag inte har några. Nu när lönen har kommit :) Det känns helt jävla underbart även om jag denna månad har rät mycket kostnader.


Give me i smile baby

Ibland känns det som att det bara är en mörk skugga över mig. Att så fort något bra händer. Då kommer 20000 andra dåliga grejer på en gång. Jag försöker se positivt på det mesta men just idag. Då får det faktiskt vara nog. Under ett års tid har det bara varit en hel rad med avsked. Inte död, som tur är. Men så mycket avsked. Har brytit all kontakt med min far, jag och mitt ex har ingen som helst kontakt längre. Det slutet tog hårt på mig. Hade ingen kontakt med Sara på flera månader. Sen kom farvälet av de man lärt känna i Kristianstad. Så nu i veckan blir det avsked igen av systrarna Delselius gänget. Usch jag vill inte ha något mer avsked nu! Jag avskyr avsked och ändå så är det fan det enda som händer.

Annars har dagen lunkat på i sin valiga tack. Har hunnit med att titta på två filmer, köpt två trisslotter och även tagit en sväng ut mot Kista för att träffa Sara en stund som hade långt raast :) I morgon är det även dags för ännu ett hemligt möte :) Får hoppas att det går frammåt :)

Hurtigbullen

Idag känner jag mig riktigt duktig :) Var och tränad efter jobbet idag med Christine, en tjej från jobbet :) Så har bränt ca 400-500 kalorier idag :D NICE! :D Funderar på att träna i morgon med och då även simma efteråt.
Så när man kom hem så blev det grillat :) Gott gott.

Sov ALDRIG med linser i :S

Man ska inte somna med linserna i.. Ja för alla oss som har linser och alla er som kanske är på god väg, så vet man ju om att man inte ska sova med linserna. Om man nu inte har den sorten som är anpassade till det. Det har ju inte jag. Så eefter att min sovnap på eftermiddag blev lite längre än vad jag trodde (19-22.45) så satt linserna fast. Så det var bara att springa ner till mammas badrum och hälla på 3 liter ögonvätska. Fick knappt bort dom ändå, men med hjälp av lite envishet,kärlek och en ytterst liten gnutta våld så fungerar det mesta :)

Denna helg så jobbar jag :) Kan ju inte säga att jag var på topp idag. Allting gick ara lite för långsamt för mig idag. Var så otroligt trött. Så blev det även en timmes övertid :P Kunde ju ha gått hem runt 4 idag om jag ville, kände dock att jag ville fixa lite vita chokladrullar innan jag gick hem då de var snudd på slut.
Idag på jobbet gick det en säkring. Det small till i micron som bara fan. Så jag in i proppskåpet för att kika, ser att en säkring har ramlat ner, så försöker trycka upp den, då smäller det ännu mer. Det visade sig sen efter en stund att det var bänk kylarna som hade gått sönder. Antagligen hade det blivit överbelastning med både två micro,en gelespruta och gräddmaskinen på det.
Så just idag kändes det bara som åh inte nu igen. I sommar har ena frysen varit sönder,stora kylen har varit sönder, handtaget till vår ytterdörr har ramlat bort, en dag hade vi bara en ugn även där pga säkring. Ja lyset försvann med. Så nu detta. Jag tycker faktiskt synd om systrarna som måste fixa detta. Det är inte första gången bänkkylen gått sönder då jag jobbat där.
 
Hur kommer det sig att jag nästan varje natt drömmer om antingen bageriet där jag jopbbar nu, eller så drömmer jag att ngn jag känner jobbar på ett bageri och gör jätte fina saker, att jag hittar på värsta värstavärsta fina bakelsen/tårtan. Är jag stressad eller har jag helt eneklt inget annat att drömma om?

nejj dags att sova! klockan kommer ringa snart så lika bra att hoppa i säng på en gång :) Skulel ju egentligen bara borsta tänderna så hamnade jag här :S

Slå upp ordet trött i en ordbok och ni finner en bild på mig breve ordet

Idag är jag trött må ni tro! Kom ifrån jobbet runt 8 idag så var där i 12 timmar. Så ska bli skönt med en dags ledighet :)
På jobbet idag så var det riktgit roligt och timmarna bara flög iväg. helt plötsligt började jag känna mig hungrig, klockan är run 6 så inte konstigt. Tiden går så himla snabbt! Vissa saker känns bara som 5 minuters jobb och kan vara 30 min job bara för att det är så roligt. Helt underbart! :)
Blir nog till att sova snart.
Dagen i morgon är inte planerad och det är så jävla skönt! Eller jo, har sagt att jag ska kliva ur sängen kl 16 i morgon :P Tror knappast att det kommer hända. Lär väl flyga upp ur sängen vid 11 snåret. Sen gå runt och lalla hela dagen. LOVELY! :D

Tiden går fort när man har roligt, sägs det.


Sommaren börjar lida mot sitt slut och kristanstad tiden börjar nästan blekna för mig. Vänskapsband skapades och vissa kapades lika fort som det skapades. Det finns 3 personer som rörde mitt hjärta och själv där nere. De tjejerna betydde så otroligt mycket för mig under den tiden och gör än idag, till den grad att det är obeskrivligt. Sen kan jag iband sakna min bordskamrat, men i det stora hela så är jag rätt nöjd med livet i sthlm.
 Det är skönt att vara tillbaka på hemmaplan även om jag saknar Katta som fan! Måste ta mig i kragen och åka ner dit och hälsa på henne :) Ja sen bor ju Mina och Jennifer här uppe. Ja även om jag känner att jag och Mina gled isär på slutet så kommer hon ändå alltid ha en betydelse för mig. Och jennifer, saknar våra vinkvällar något enormt :) eller när vi låg och tittade på tecknat tillsammans :) För det var typ en av de få som gick att kolla på hos er, haha :)
 Ni som inte är nämda är visserligen inte glömda. Däremot känner jag att vi kom aldrig riktigt nära varandra. Pga av olika personlighets beteende och man klickade ju faktiskt inte med alla. Sen menar jag inte att jag avskydde de människorna som inte blev nämda här. Verkligen inte! 
 Jag kan även sakna att jag inte cyklar här uppe. Blir helt enkelt för lat. Jag kan sakna att själv planera vad jag ska äta till middag. Att bara få ligga i min egna säng och inte prata med någon. Bara stirra upp i väggen. Det handlar visserligen inte om Kristianstad.
 Utom om självständighet och lathet. Tiden i Kristianstad betydde likaså gymnasiet. Däremot går det inte att leva kvar i de tiderna som varit.

Idag vet jag inte vad som varit problemet med mig. Efter lunchen idag så blev jag extremt sötsugen. Så det slutade med att jag gick in i kylen i bageriet för att leta efter något sött. Vilket jag fann :)
 Efter jobbet idag åkte jag till nacka forum för att hämta mina bhar :) Super nice :D Har längtat så mycket haha. Mötte upp mamma där och vi åt en riktigt god middag :) På det franska stället, crepes blev det :D MUMS!
 Så nu sitter jag här, har precis gjort mig iordning för natten. Känner dock viss ångest över att jag proppat i mig nästan hela werters påsen. Suck, när ska detta sötsug sluta?
 På fredag är min lediga dag :) Ska bli ritkigt skönt. Vill bara ligga i sängen hela dage och titta på film och stirra upp i taket :) Sånt är myyyyyys!

 Tjock och glad kexchoklad?


Tighta sovkläder... Nej tack!

Efter att ha kollat runt på folks bloggar har jag sett att många pratar om att köpa nya underkläder och sovkläder. Sov kläderna som finns på bilerna får mig att rynka på ögonbrynen. Då det var genomskinliga och så tighta att jag undrar om man kan andas i dom? :S
Ta fram en tshirt, minst 5 år gammal eller en stor mjuk tshirt, taadaaa ni har hitttat min sovoutfit. Jag gillar inte att sova i för tighta saker. Jag kan ha åtsittande kläder som vaken men som sovande vill jag ha något riktigt jävla bekvämt för att vara exakt.
Apropå underkläder så fick jag ett samtal idag att nu är mina underkläder klara :) Då de behövde reglera banden som var förstora samt runt om som även det var förstor. Så nu är det bara för mig att åka och hämta dom :D YES som jag har längtat! :D

Idag var det jobb som gällde, skulle egntligen iväg på ett hemligt möte, som jag skrev iår.Tyvärr blev detta inställt pga personen jag skulle träffa blev sjuk. Så på tisdag blir det dags för nästa hemliga möte.
Den här veckan är min sista vecka på systrarna Delselius. Ja, jag ska visserligen jobba fre-sön nästa vecka. Det var egentligen tänkt att jag skulle jobba helgen, en på jobbet behövde vara ledig på fredag så då fick jag hoppa in :)

 Utländska tårtor är oftast fina att titta på, men inte lika goda att äta. Tårtan på bilden är den jag gjorde i Schweiz när klassen från gesällutbildningen var på besök i Schweiz.

Så var det äntligen måndag, eller?

Låg och pratade alldeles för länge i telefonen inatt. Så när klockan ringde 05.40 var jag inte alls på humör och ville bara somna om. Fast det var bara att kravla sig upp och ta de tunga stegen in mot badrummet. var på jobbet runt 7 i morse och gick hem vid 17. Var en bra dag på jobbet idag. Känns rätt sorligt att det här är sista veckan. Är visserligen uppsatt på en helg nästa vecka. Sen så blir det att gå arbetslös. Fast ksa ta mig i kraggen och ordna upp vissa saker så ser mig inte direkt som arbetslös utan mer som semester. Då jag knappt haft någon och att jag verkligen har vissa saker att ta tag i nu. Så dagarna lär gå åt ändå må ni tro :)
I morgon börja jag kl 8 vilket ställer till vissa problem då jag ska iväg på ett hemligt möte kl 17, då jag egentligen ska sluta. Så hoppas på att jag kan få gå kl fem över 4 så att jag hinner. Annars kan det bli rätt jobbigt :/
Idag hade mamma lagat en jätte god middag :) pasta gratäng med köttbullar :) MUMS!
Har tröttnat på café maten och trots att jag har matlåda med mig ibland så har jag ändå mat avdrag. Då jag skulle behöva betala för frukosten och tex en bulle om jag nu blev sugen på det. Så då betalar jag hellre 50 kr per dag.
Pratade med Helen idag, en av cheferna på systrarna delselius. Nämnde att ja denna vecka är ju sista veckan och hon sa att hon gärna hör av sig om de behöver hjälp, men just nu har försäljningen sjunkit med 40% då folk börjar gå tillbaka till jobbet och skolorna börjar. Så jag hoppas ju på att de kommer behöva hjälp. Då jag VERKLIGEN trivs och det känns riktigt sugit rent ut sagt att behöva lämna. Tror och hoppas att tillslut så kommer jag hitta hem. Det vill säga hitta ett nytt jobb, där jag kommer att trivas och verkligen växa som bagare/konditor.

Torsdag,fredag, lördag och söndag

Har inte skrivit på ett tag nu så tänkte skriva lite om vad som hänt och vad jag har gjort :)

torsdag: Jobbade 7-16 sen bar det iväg på ett halft om halft hemligt möte :) Mamma var på parkteatern så istället för att åka direkt hem så åkte jag ch köpte kina mat :) Kom hem och hittade en VHS film som jag slog på :) Hade på onsdagen inhandlat lite chocklad så hade en riktig myskväll med en gammal film som är sjukt bra, god mat, godis och bara tystnaden och lugnet :)

Fredag: Jobbade 8-17 fast det blev en timmes övertid :) Så var ifrån jobbet vid kvart över 6. Åkte hem och åt mat med mamma. La mig och läste en stund och tvärslockade sedan runt halv tio tio. Skulle egentligen ha träffat men kände att jag var riktigt trött så var lika bra att ta det dagen efter.

Lördag: Var ledig så bestämde mig för att jag ville hitta på något, hade dagen innan pratat med Sara om eventuell utgång :) Så det blev det. Åkte in till stan för att sedan ta mig ut till Kista och möta upp Sara. Väl där så var det typ bara jag och städarna, kändes lite halv läskigt att gå runt i Kista galleria när alla affärer är stängda och folket som brukar vara där finns det knappt ett spår av förutom städarna som plockar upp folks skräp. Så där står jag halvt om halvt i mörkret och väntar på Sara. Hon hämtar mig via deras personal ingång. Sen så bar det av igen efter att hon fixat sig och allt, mot stan. Väl där verkad det som att saras chef verkade vilja följa med oss ut, vilket jag verkligen inte ville och att Saras min att dömma så förstod jag att hon knappast ville det heller. Så vi försökte att komma på ett sätt att bli av med dom. Ett telefon samtal från min bror som sa att jag måste möta honom NU blev räddningen. Saken är bara den att jag har ingen bror, inga syskon alls för den delen. Så vi iväg mot brodern som inte fanns. Stannade vid en automat, Sara ringde ett samtal till en vän och sedan var det bara att gå högst rätt högt upp på drottning gatan. Där saras vän jobbar och har en restaurang. Hade det riktigt trevligt med många goda drinkar. Vid halv ett kände jag mig rätt full, så jag och Sara gick vidare till ambassadeur. det var inte roligt alls så efte ren timme så bestämde vi oss för att äta och sen åka hemåt. Ja vad ska man säga? Vissa personer bör inte jobba med service yrken. ja alltså, jag och Sara gick in på / eleven vid svampen för att köpa mat. varav jag beställde en mezaluna och en coca cola. Det roliga var att sen stängde han kassan. Utan att ge mig någon coca cola eller ens förklara att jag skulle ta den sj. Så jag gick till den andra kassan som sa att jag inte alls beställt någon coca cola till min macka. Jag tror att han skämtar med mig för ja har kvitto på det. Mannen som betjänade mig börjar bråka med en kund, den andre mannen i kassa nummer 2 börjar tjaffsa med kunderna med så det slutar med att jag tar min jävla coca cola från kylen och går ut med min macka i största hugg. sara bestämmer sig att inte handla något där. Så vidare mot nästa 7eleven vid centralen. Där var det betydligt trevligare personal. Sen åkte jag hem till mig och Sara till sig. vaknade halv 8 i morse och trodde att det var någon som drev med mig då jag kände mig som att jag bara sovit en timme då jag fortfarande kände mig berusad.

Idag: Har redan gått in lite på det. Har inte hänt så mycket idag. har kännt mig rätt förstörd och mår sådär. Va och köpte en tårta jag beställt till en familjemedlem som kom och hämtade mig vid 12 idag. Så nu ligger jag här i min säng, mina armar värker och jag är hungrig. Ska väl äta middag om någon timme. Blir raggmunk med fläsk idag. MUMS!

Ginocci och fläsk kotletter med smörstekta champingjoner :D

Idag har det varit ännu en jobb dag :) Trots att vi var en man kort pga sjukdom och att det verkligen inte var min dag idag så gick det rätt bra tycker jag :)
Slocknade som vanligt innan middagen som bestod av ginocci och fläsk kotletter med smörstektta champingjoner på :) MUMS! Sen så har det inte hänt så mycket mer idag. Pratade llite med Sara i telefonen om att vi måste försöka träffas i helgen då vi oftast är lediga olika dagar. Sen blev det även ett kort samtal med jennifer :)

En super fin dag med mamsen

Dagen har varit helt underbar. Åkte och shoppade i forum som jag sa att jag skulle göra. Började med att jag bjöd mamma på lunch :) vvar en ny restaurant vi aldrig provat på förut som hade supergod mat! :) Sen blev det shopping. hittade två bhar som var snygga ch satt bra i kupan, nu ska de bara sy in de :) Då de var för stora runt om och i axelbanden, testade en mindre stl men då satt den inte bra i kupan. testade från början 70e, men den var för stor runt om så gick ner till 65G då ploppade nästan ena brötset ut :S Så nu ska de sy in bharna jag köpte :) De har så trevlig personal på Change i Nacka forum! Verkligen värt ett besök för er som har precis som jag, svårt att hitta snygga bhar till ett bra pris. Nu har de nämligen ett erbjudande att varje medlemfår 50% till årskiftet :) Så bara bli medlem och shoppa loss! :) Efter det så blev det att titta lite på guldfynd då jag gärna vill ha ett nytt smycke. Hittade inget där. Inte på Albrektsguld heller :/ Så vi gick vidare till MG där jag köpte en super söt kofta :D Shoppingen avslutades i Mölnviks centrum där jag köpte två nagellack :)
Så nu har jag ätit middag som mamma lagat :) den var jättegod. Däremot så blev jag lite förvånad när jag fick en klump i munnn, hahha då var det gorgonzola ost, hahah vad mamma skrattade :)
Så nu är det snart dags för mig att avsluta denna ledighet och gå och sova. Ska upp 05.10 i morgonbitti och jobba :)

Tisdag

Tisdag, min lediga dag :) Dagen idag kommer väl se ut såhär: Ringa ett samtal nu vid 10 sen duscha och fixa till mig lite. Åka och shoppa lite. Sen ska jag till Orminge och fixa lite. Sen är kvällen nästan slut och det är dags att åka hem och sova :)

 Nu börjar man märka av denna hysteri av att folk börja prata om att gå ner ett kg här eller där. Så idag får ni den här bilden. Det är smart att äta sunt och röra på sig. Däremot att leva på pulver eller tänka alldeles för mycket vad man äter kan aldrig vara bra. Njut av livet. Du lever bara en gång :)
Tårtan på bilden är en Schwartzwaldtårta med marängbotten,chokladgrädde,grädde och ännu mer choklad som garnityr :)


Stel,fundersam och väldigt trött

Jises vad jag är stel i ryggen! Skulle behöva ligga på massagebänken hela dagen i morgon för att få någon rätsida på det hela.

Måste bara säga att jag finner det väldigt lustigt att många av de som bloggar som får en hel del kommentarer, gnäller på att folk som kommenterar, oftast är det negativ respons, att de har dålig svenska. De kallar de för analfabeter. Säger tjejen som inte kan stava till Massör. Säger tjejen som försöker låta som att hon är uppvuxen i ett getto. jag anser inte att Fisksätra, som ligger i nacka. Är ett getto. Själva grejen är bara komisk. Var ska man gnälla på negativ kritik? Kanske borde man läsa det en extra gång och tämnka efter att: hmm var det jag skrev verkligen det jag menade? Alltså, ibland kan det vara svårt att få andra människor att förstå det man menar, därav blir det missförstånd. Att man då får ett negativt inlägg då, är det så negativt? Om personen i fråga missuppfattat. Ja visst, de flesta som har bloggar skriver om deras liv och då kanske det inte finns någon att förklara. Jag menar skriver jag att idag har jag bakat 500 bullar och någon skriver att dina bullar är fula, smakar skit, och du är superdålig. ja då är det inte läge att kalla någon för analfabet. Det är heller inte läge att säga att personen är avundsjuk. Må så hända, men vad bryr sig den personen om det? Den har redan fått sitt sagt.
Ja, jag har också kommenterat tillbaka. Har däremot kommit på att jag själv bara tar mer illa vid mig när jag svarar tillbaka och sedan ser den andra svara. Bara ta då när jag skrev hur det var mellan mig och Alden och liknande. Och en tjej skrev att han skaffat tjej och dylikt. Jag blev jätte ledsen. Kände att jag behövde förklara mig. Nu såhär i efterhand så skulle jag tagit bort kommentaren och inte ens brytt mig. Alltid lätt att vara efterklok.

Nej, klockan tickar iväg och känner mig väldigt trött. Funderar på att ställa klockan annars är risken att jag sover till sent på eftermiddagen och har svårt att lägga mig i tid i morgon. Det är ju bara så skönt att få sitta uppe lite längre när man är ledig i morgon. Dumt egentligen, borde lagt mig tidigare så skulle jag kanske en gång för alla vara kunde vara pigg på onsdag när jag ska jobba.

Sommaren börjar att lida mot sitt slut känns det som. Vill inte det! Vill ha den kvar! Vill kunna gå i klänning året om! Brännan är visserlign nästan borta helt nu. Får ju ingen färg av ugnarna direkt ;) SYND! tycker jag haha.
Brunare än såhär blev jag inte i år. 

Helt slut

Är helt slut! skulle kunna sova mig igenom hela morgondagen och lite därtill. Jobbade över idag igen. Så när jag väl kom hem så totaldäckade jag i sängen till tvn och väcktes av mamma vid halv nio för att jag skulle äta något. Hade hon inte väckt mighade jag nog sovit mig igenom hela natten :S
I morgon är jag ledig. Ska bli riktigt skönt. Funderar på att åka och shoppa lite :) Alltid roligt med nya kläder :D Men får se då min mage har svullnat upp sen några dagar tillbaka. Inte roligt att shoppa då. Skulle visserligen vilja ha ett nytt halsband och en ny väska.. Funderar på att köpa halsbandet nu och väska sen när lönen kommer :) Hittade en jätte fin väska i Forum för ett tag sedan, kostade dock runt 4000 men får väl se, den var riktigt snygg! Skulle även vilja köpa en fotoskrivare så jag kan skriva ut ALLA bilder jag har på båda datorerna nu.. Blir väl kanske mellan 2000-3000 bilder men riktigt härligt med foton ist för att de ligger på datorn :)

Soliga dagar och försäljningsrekord

Soliga härliga dagar är ju underbara! Tyvärr så hinner jag själv aldrig riktigt njuta av det fina vädret när jag jobbar. Lite synd det.
Igår trots ugn kaos så blev det försäljningsrekord! Andra rekordet denna sommar :)
På tisdag är jag ledig så hoppas att detta fina väder håller i sig :) Har inget planerat än så länge :) Gillar sånt ibland! :)

Kan det aldrig vara något som fungerar?

Finns det någon dag då allt inte går fel? vakknade i morse med ett helt underbart humör. Var jätte glad :) Så kommer man till jobbet, lyckas att inte få handtaget i handen, då det är trasigt. Vad fan ser jag då? Jo bageriet är helt nersläckt. Shit säg inte att båda två försovit sig nu tänker jag. För då sitter vi verkligen i skiten. Jag hade ju inte behövt vara orolig om att sitta i skiten iaf. för vi hade strömavbrott. Det enda som fungerade var gräddblåsarn då det inte är samma strömbrytare som tex ugnar och maskiner. Så där i mörkret står Steffo och Sofie. Steffo som hade hand om brödsidan idag fick stå och snoppa jordgubbar till mig och Sofie på kondis då han inte kunde göra något. Så ja, vi satt rätt mycket i skiten idag.
Efter jobbet har jag väl inte gjort så mycket alls egentligen. Slocknade som vanligt i sängen :) Inte lika länge som igår hahah utan bara ca 40 min :) Sen ringde Världens bästa Jennifer :D
Nej dags att åka till Centrum och köpa lite nödvändigheter :)

Måste bara säga att jag har fan tur! Jag har ett sommarjobb jag verkligen älskar. Jag har vänner som betyder grymt mycket och som jag betyder grymt mycket för :) Jag har världens bästa mamma :D Så ja, jag har det fan bra :)

 
Har jag inte världens sötaste kusiner?:) Emma till vänster och Ellinor till höger :)

Nyvaken

Nyvaken och pigg! :) Njae inte riktgit pigg kanske. Jobb idag då. Sitter ooch vätar på att jag ska gå till bussen. Så tänkte att jag skulle kolla mitt konto :) Så ser jag att jag fått mina skattepengar :) YEAY!

vad är det med folk att skriva sms mitt i nätterna? Tur nog vaknade jag inte den här gången men begriper det ändå inte. Kan man inte vänta några timmar tills kl iaf blir 8 på morgonen och sen skriva?

Nej dags att fixa det sista och sedan knata iväg :)

Norbit :)

Kollar på Nobit. Hahah den filmen är fan min humor :)

Snart är sommarjobbet slut och har ingen aning om vad jag ska göra efter. Får väl bara hoppas på det bästa :)


Soliga dagar

Idag är egentligen min lediga dag. Bestämde mig dock för att jobba lite idag då Johan är sjuk och jag vet hur mkt det är att göra. Blir så jävla mycket att göra i morgon annars. Jobbade visserlige bara mellan 6-11 så det var skönt :) Kom hem och pratade lite med mamma vid frukostbordet- Sen totaldeckade jag vid 12 och sov till 16.50 :S Då Stefan ringde. Eftersom jag är en utav de med dåligt humör när jag vaknar så bestämde jag mig för att ringa upp senare haha ;)
I helgen blir det jobb för mig. Inget annat är bestämt. Vädret är så jävla fint så känns nästan lite tråkigt att jobba i morgon. Tur att jag verkligen älskar mitt jobb. Annars hade det blivit tugnt :P

 Har inte riktigt tänkt på att lägga ut en bild med när jag har mina nya glasögon. Så här kommer en :)

Idag var det full rulle hela dagen

Snacka om tuff dag på jobbet idag. Nu på sommaren så är det SÅ jävla mycket att göra att den som trodde att man kunde andas ut i 5 sekunder hade FEEEEL. Så i morse när jag kom in efter en riktigt dålig nattsömn så säger Micke att Johan är sjuk. Tittade på honom som att det där var inte ett roligt skämt! Tyvärr så var det ju sant. Så hela dagen blev KAOS. Då Micke började halv fyra och skulle sluta ett och jag gick sju till fyra. Fast vi båda två gick ca en timme senare än vad vi skulle. TROTS att jag bara gjorde en veteklump av tre och gjorde heller inte rent golvbrunnarna.Ja sen blev det ju inte heller så mycket tårtor och bakelser heller, Tyvärr mäste man göra det som är viktigast under dagen. Så det fick bli beställningar och förbereda tills i morgon, tex göra kaffe bröd då våra frysar nästan ekar Folk rynkar säkert på ögon brynen och tänker men vadafan? Det är dock sanningen gott folk. Så när klockan slog 5 gick jag hem. Så idag var det tufft när man bara hann med en rast på 20 min.
Min mamma kommer hem inatt så slipper faktiskt sova själv inatt. Skönt då jag hatar att sova själva här hemma. Eller ja egentligen så gillar jag inte att vara ensam alls.
I morgon är egentligen en ledig dag för mig men erbjöd mig att hjälpa till då vi är så jävla mycket efter till i helgen. Ska visserligen bara jobba 6-11 :) Så ska inte klaga, men vadfan det är aldrig fel att vara ledig när solen skiner. Jobbar ju trots allt vid havet så man ser ju folk springa runt i badkläder hela dagarna. NEJ jag är inte avundsjuk alls, verkligen inte :P
Nejj borde väl egentligen hoppa in i duschen, borsta tänderna tvätta bortsminket och annat nattbestyr. fast är fortfarande helt slut, då jag brukar sova middag när jag kommer hem men det blev det inte idag :P

Myspys på Öland och funderingar kring detta hat mot islam

Det har varit lite si och sådär med bloggandet. Har helt enkelt inte haft tid ork eller lust till att skriva.
Har iaf varit på Öland. Var riktigt mysigt trots att det blev problem med mamma och bernts bil, så vi blev fördröjda ca 1 ½ timme. Jag åkte visserligen inte i den bilen utan i mina kusiners bil :) Men trots det var det inte roligt att komma fram ca 2 på natten, somna halv fem och gå upp vid 9-10 dagen efter.
Blev en hel del mys och lugn när jag var där nere, trots kackel från övriga familje medlemmar. Mamma och mina kusiner samt deras mamma är fortfarande kvar där nere, vet ej när de kommer hem. Så ligger just nu i min säng och det känns faktiskt rätt tomt här.

Så än en gång får man det slängt i ansiktet. Att de ska vara något fel på muslimer. Jag är så trött att se denna religion bli smutskastad och ärligt talat är det väl den religionen som är mest missförståd. Ja det hela började med för några veckor sedan då mitt ex som är bosnier och därmed muslim, blev kallas bergskurd av min arbetskamrat för att han är muslim. Att sedan får höra att man bara blir utnyttjad av en muslimsk man kanske stämmer i vissa fal men det är verkligen inte alla. Sen igår så fick jag höra att en gammal klasskamrat ska gifta sig nu 15 augusti med en afghansk man då hon själv är därifrån. Tjejen som berättade sa att ja hon blev väl tvingad. Typiskt muslimer. Att hon sedan sa att de är patetiska och helt pantade gör mig galen. varför prata med någon annans ord? Jag menar den här tjejen umgicks BARA med killar från turkiet och sa att hon bara ville ha en kille fårn turkiet för bara några år sedan. Det var inte länge sedan alls. Så nej jag tror inte att hon pratar med sina egna ord.
Jag har läst en hel del kring just afghanistan. Det är ett land som blivit förtryckt så himla länge att det är svårt för oss svenskar att förstå. Det har varit krig på krig. Att man sen kallar de patetiska för att de göra vissa saker, som att tex vaxa hela kroppen innan gifte mål och ha arrangerade bröllop. Ja vad ska man säga om det? Det r ju hemskt om man blir tvingad till det men för dom är det ju helt normalt så varför kasta hat på just muslimer? Det förstår jag inte. Det är så himla många som har islam som tro. Jag menar hur många i sverige är det egentligen som säger men jävla idioter till katoliker som är emot aborter? kan inte tro att det alls är lika många som det är folk som kastar hat på silams, eller ja, folk från utlandet. Jag skulle aldrig någonsin flytta från mitt land bara sådär. Jag älskar landet jag bor i. Kan tänka mig att det är många från andra läder som känner som jag. Min föredetta pojkväns mamma sa till mig en gång rakt ut : vet du en sak Bea? Skulle det aldrig varit krig i Bosnien hade jag aldrig lämnat mitt hemland. Nej för hur många gör det? Bara kolla på de jag gick med i krisitanstad. det var väldigt många som var hemkära inte bara jag.
Så nu får faktiskt folket ta och skärpa till sig. Varför ska man säga att någon är dum i huvudet bara för att man inte har samma religion? Man kanske inte accepterar alla val folk gör, men vissa val måste man försöka åtminstonde respektera.

RSS 2.0