Jag vill vara nummer 1 eller ingen siffra alls.

Jag skrev förut att Hadi är rolig.. Här är förklaringen.. Han kan tydligen inte leva utan sin tjej men vill ha mig som sin typ älskarinna?! SAY WHAAAAAAAAAT?! vilket jag ALDRIG skulle gå med på.. Ok jag fattar de har varit tillsammans i 5 år och gjort slut i maj. Fast vadå, ska jag behöva bli inblandad i det? vad tar han mig för? jag ska vara nummer ett eller inget nummer alls! Kanske är det däför jag saknar Erik? jag kanske inte har mkt känslor kvar utan äär mest förvirrad. Erik behandlade mig somom jag var det mest dyrbara han ägde. Ingen har någonsin behandlat mig på ett sätt som honom. Så kommer Hadi där och säger att han behandlar mig bra.. jaha hur då? menar du när du vill ha kakan men samtidigt äta upp den? Nej nu Hadi padi bop, du får nog faktiskt ta och bestämma dig, vilket för mig är självklart mig lämnar du och du lever livet ut emd din tjej som du tydligen inte kan leva utan. Du säger att du tror att du är FÖR kär i henne, men säg mig då detta. Hur kan man vara hur kär som helst och endå hålla på med ngn? nej sånt där begriper inte jag. Antingen har man en och håller sig till den eller inte har någon och gör vad man än vill.
Att det ska vara så svårt alltihop. Vad är det egentligen jag vill? varför vet jag inte hur jag käner. Ena dagen så vill jag BARA ha Erik Enander från solna. Andra dagen känner jag mig helt lost och tredje dagen så känns det som att jag har gått vidare och så här håller det på..
Jag kan inte hålla på såhär, jag kan inte bara deppa ihop. Jag kan inte sitta och tänka å någon som inte har känslor för mig. Det funkar ju inte riktigt så. Alla vill väl bli älskade och älska, samt bli uppskattad utav någon verkligen känna sig som den princessan/princen man är. Kanske är det därför jag gillar långa killar så att man får känna sig liten vilket är rätt svårt om man har en kille på 170 om man själv är 168 :P




 Sara jag sakna dig något enormt!

aj aj!

Nu har jag haft riktigt ont i magen i över en timme. det gör verkligen as ont hur jag än gör, om jag står,sitter eller ligger.
Hoppas det går över snart.. För måste fixa pannkaksmeten snart :)
Hadi han är rolig han.. Mer än så behöver inte sägas nu :P

Nu har mamsen åkt härifrån :(

Hmm bekymmer bekymmer.. Jag skrev ju tidigare i ett inlägg att jag inte var intresserad utav av Hadi. Fast nu vet jag inte, kanske är det mest att han har en del likheter som ett av mina ex har och att det skrämmer mig. kanske är det att han bryter när han pratar med sina vänner, vilket jag hatar.Kanske är det därför jag inte vill vara intresserad och försöker få mig själv att intala mig det. Jag vet inte riktigt vad det är men något är det. Sedan har han tydligen läst det och började babbla på om sitt ex.. Så varför ska han bli sur på mig? När han säger själv : ett ex är alltid ett ex. Ja det är det men för mig är de oftast irriterande obejkt. Eller njae jag kan ju snacka lite med alden men knappast att jag ringer han bara för att snacka massa skit.. Kanske känner jag att jag inte vill bli intresserad för att han har vissa likheter med mitt ex. Vill inte gå igenom samma sak igen.
Mamma åkte hem för en stund sedan. jag skulle egentligen följt med henne till tåget men glömde busskortet hemma
=( Så fick säga hejdå vid bussen ist. Hon kommer åka ner om två veckor igen för att hämta hem mina saker.. Så då ses vi igen :D Sedan åker jag ju hem helgen efter det och är uppe i 6 veckor.
nu är det iaf rätt hemtrevligt här tycker jag :D Min garderob är fixad så jag bor inte i en kappsäck längre :) Lampan är här och jag har köpt lavendelstrips och lagt i garderoben, har garderobsdörren lite öppet bara för att det blir för stark lukt annars och att min garderob står ju i hallen och där luktade det sopor förut viket det inte gör längre :)
Mina sov sake roch annat är ju också här så nu känner jag mig lite mer hemmastadd :D


Trötter

Så åkte jag iväg för att hämta mamsen vid tåget. sedan gick vi hem till lägenheten på östermalm för att packa er alla saker till lägenheten här.. Så nu gott folk har jag en lampa i vardagsrummet! yeeey! hade jag inte innan. Vi käkade pizza till mat, jag har haft en riktig god mat helg :D Jag och Hadi käkade ju på Rose garden här i stan. YUMI!
Men iaf, fan vad vi har släpat jag och mamma idag. För så hämtade vi alla mina kläder och typ klädhängen, vet inte vad det heter riktigt. Sedan vart det lite annat med. Och andra vändan blev det säng kläder,kuddar täcken och jackor och min lampa! Mamma har även bytt lamporna i badrummet till 60W så nu är det skit bra ljus där inne :D
Så nu ligger jag i sängen heeeeeeeeeeeeelt slut.. Mamma är i min lägenhet och sover, hon vill att den ska bli lite bebod som hon säger :) Min söta mamma!! Jag älskar henne såååå mycket! :D
För ett tag sedan ringd emin pappas gamla vän och frågad eom min pappa, jag som inte har någon kontakt me dhonom tyckte det var jobbigt. Så hade han tydligen ring hem till oss med för att fråga samma sak så då had emin mamma bett honom att inte ringa mig med vilket känns skönt jag vill inte veta sake rom min pappa, det gör mig bara ledsen.

Mami kommer idag :D

Hadi var här igår. Fast han åkte vid halv två kanske.. skulle vidare till Malmö tydligen. Fast ärligt talat jag är inte intresserad utav honom. Jag har fortfarande inte gått vidare ännu märkte jag. fast hadi är nog inte intresserad utav mig på det sättet så det spelar nog ingen roll.. Så det behöver jag nog inte oroa mig för :D
mamma kommer om en och en halv timme. Jag har saknat henne så mycket. Ska bli skönt att träffa henne :D
Det är konstigt. Allt här nere går så fort.. känns som att det var söndag för typ 3 dagar sedan.. Allt är så mycket, med skolan och allt runt om kring.
Jag skickade´iväg ett sms till Erik inatt, han trodde jag var onykter men nopp det var jag inte. Han sitter som fast präntad på mit huvd. Varför kan man ju fråga sig. Fast egentligen ä det bästa att gå vidare då han inte är intresserad utav mig.
Undrar vad man ska göra idag tro.. Vet inte vad jag och mamma ska ta och hitta på faktiskt.
Jag drömde rätt sjuk dröm inatt med. Fast det behöver jag ju inte direkt gå in på :)

har ingen frukost hemma glömde totalt bort att köpa det igår.. så får väl ta något på stan sen :)



Fyndet på ÖB

För några dagar sedan var jag och Mina på ÖB för att fynda lite, hon skulle köpa sin tvål de hade för 10 kr den veckan. Så vi åkte dit. Då hittade jag ansikts mask för 10 kr. Den var delad i två så det var bra så dne köpte jag. Den var faktiskt bra! Trodde väl inte det riktigt men tänkte att jag kunde väl testa :) Gillar förvisso de ansiktsmaskerna från Lindex, har väl aldrig tyckt så mycket om H&Ms egna märke, börjar bli bättre nu men förr var det ju verkligen " duger i krig". Så det kan jag iaf tipsa om, att köpa ansiktsmasken på ÖB för er som kanske inte vill slösa pengar i onödan ;)
Jag är HUNGRIG och trött.. Väntar ju på att Hadi ska komma sist vi pratade var han vid Varberg ca 20 mil härifrån och det var för 45 min sedan. trafiken lär inte vara den roligaste just nu. Så får se när han kommer. jag är iaf hungrig så tycker väl att det borde finnas vingar på bilen så att det skulle gå fortare :) Man kan ju flyga härifrån till GBG men det är väl egentligen bara upp sen ner på en gång.


Man får väl se ;)

Ok jag erkänner! Jag är en liten tjockis haha. Eller det är iaf så det känns, glass i frysen och en tårta, självklart står det även en i kylen med. Fast vad ska man säga? Gott är det :D
Får väl se om Hadi kommer hit ikväll.. Han snackar om det men killar, vad ska ma nsäga om dom lixom? Hoppas inte för mkt fören det har hänt. Mycket snack och lite verkstad brukar funkar rätt bra som beskrivning på hur killar fungerar :)
Jag är ju så sjukt sällskapssjuk. Jag gillar inte att vara själv, jag gillar definitivt inte att vara själv och sedan sova själv. En sak om man bor själv men att man har en sovkamrat, jag bor ihop med två tjejer och har ingen sovkamrat ist haha. Lite fel ordning där :P Jag är nog egentligen inte mogen för att slungas ut i den "stora stygga världen". Men det är väl bara ta det som en man eller ja kvinna kanske man ska säga ;)
Idag har det bakas kakor ska jag säga dig. På gesällen kommer det nemligen komma sjusorters kakor på provet. Så jag övar helt enkelt :)
Har även gjrot bottnar och sockerlag tills på måndag.
Sedan har dagen gått lite väl fort tycker jag väl :/ Vi har ju haft arbetsmiljö och hygien samt livsmedelskemi idag med ;)
Om hadi inte kommer ikväll vet jag inte vad jag ska göra, så man får väl se.. Antingen blir det att sitta hemma och bara seeeeeeeeeeega eller får jag väl försöka få med mig någon på något äventyr ;) Jag och Anette ( Mora)

Samer dra åt helvete!!

Jag är SÅ JÄVLA förbannad!!!! Fan Samer vad arg jag är på dig!! Ja så ligger jag här vid datorn, så ringer telefonen, jag trodde det var Hadipadi :) Men NEJ! Då ringer en jävla äcklig människa  och frågar om jag har samers nummer. Nej svarar jag då. Är inte du hans flickvän? nej det är jag inte svarar jag. Så höll det på i 09.33 minuter. Jag är så jävla arg!! Så skriver han till mig ring inte mig mer. WHAAAAAAAAAAAAAAT?! När ringde jag dig sist?! hahahah typ ett år sedan. Jag skrev till honom och frågad ehur han mådde. Ville ju veta hur bröllopet gick. Nej då får jag ett gäng knasiga tjejer somr inger mig och håller på att säga massa dumma saker om mig. Att jag har har tänder att min mamma borde vara veterinär så att de kunde fila ner mina tänder. Såntdär sårar ju som fan! Så skriver han till mig : Sug kuk ring inte mig mer.. Men lilla gubben.. VEM ringde VEM?! Du ringde mig när jag skrev att du ska hålla dina tjejer borta ifrån mig. Ja jag säger dina tjejer för med dig vet man aldrig hur många du har. Så får jag skiten för något som jag inte har gjort något fel på!!!!

Torsdag, dagen innan fredag


Så är det torsdag, fast det känns som fredag. kanske är det för att Jennifer och Mina har åkt till tåget nu för att åka hem till sthlm över helgen. Kanske är det bara för att det helt plötsligt blev så himla tyst. Fast jag får göra det bästa av situationen. Njuta utav att det är tyst och att jag får vara ifred, då vardagsrummet ständigt är en rondell. Där jag sover.
Den här veckan har varit rätt känslosam. Har kännt mig undanskuffad från alla möjliga håll. Vet inte hur jag sak göra med min boende situation, vet bara att jag inte kan bo där jag aldrig får vara själv. Mina och Jennifer har sina egna rum. De kan vara där som de vill. Även om jag är själv här så blir det ändå för öppet på någon vis. Men får se sen vad Margaretha säger, hon som de hyr lägenheten utav om jag kan bo kvar här. Annars vet jag inte riktigt hur jag gör. Ena dagen vill jag avsluta utbildningen för att det känns för jobbigt att vara borta från alla man bryr sig om. Fast jag vet ju att det å ena sidan är värt det. Det jag har lärt mig på en månad är så sjukt mycket. Mina kakor ska jag fixa till i morgon som jag gjorde idag då jag inte har bakat av de ännu. Vill ju att de ska vara perfekta :)

Min mamma kommer ner på lördag :D Kl 12.04 är hon här D: yaadabadoooo! Jag har saknat henne så mycket :(
Fast om lite mindre än en månad åker jag upp till sthlm så det är inte så mycket att misströsta. men jag vill hem till mamma NUUUUUUUUUUU!

onsdag :)

idag har vatir en rätt lugnt dag. lite förberedelser inför imorgon och på måndag.. får se vad jag ska göra i morgon :) Vi har tårtor på schemat :D
Idag har jag dammsugit,moppat golven och nu är det tvätten som är kvar.
Jag har även ätit en bit utav min tårta jag gjorde igår som jag visade bild på. bavaroisen var mycket godare än moussen. Det var en vaniljbavaroise med hallonmousse. Själv tycker jag att  mousser nästan jämt är för mäktiga. Vet inte hur jag ska göra för att inte få de så mäktiga. Men det ska jag nog försöka ta reda på :)


baka baka lite kaka

Idag var nog första gången jag garnerade en mousse tårta. Jag har ju aldrig gjort mousse förut förutom hemma en gng då garnerade jag en inte. Så nu lägger jag in lite bilder hur dagen har sett ut idag! Vad vi bakat och vilka olika moment vi gjort. nej allt kom inte med på bild men några moment iaf :)


 Jag garnerar min tårta :)

 Så här såg den ut när den var klar, det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig :/

 Mikaela garnerade hennes tårta :)
 Så blev den när den var klar :)

 Camilla sprejar sin bavaroise med choklad.

 Diana fixar sin tårta. Annette står och ler bak i hörnet :D

Jag orkar inte längre..

har kännt mig helt psykiskt missanpassad idag. Har verkligen inte mått bra. Vill bara lägga mig ner någonstans och försvinna för ett tag, bara ett litet tag. Allt är så jävla komplicerat. Det är ingen jag riktigt kan berätta det för heller, eller jo Sara skulle förstå kan även säga saker till Amina om det skulle vara något. Men jag känner att tårarna är nära fan jämt. Jag vet inte hur starka mina känslor för Erik är. Jag vet inte vart min pappa håller hus längre. Jag vet inte om jag VERKLIGEN vill bli konditor. Känss som att jag inte kan någonting. Är det mitt fel eller gymnasielärarnas fel? Gick ur skolan med MVG frågan är om jag är i den nivån?
Jag hatar att jag fortfarande har känslor för en yngre kille. Varför? Jag hatar att jag tycker om någon som inte tycker o mig. Det är bara skit av alltihop. jag vill bara hem till mamma! Bara få krama henne.

Varför kan inte allt bara vara frid och fröjd?

Så på torsdag morgon ska man ha komponerat ihop 3 egna recept, inte från grunden men från grundrecept och göra två tårtor av varje recept. För att sedan göra de tårtorna på måndag och tisdag nästa vecka. Har fortfarande inte kommit på ett recept.
Så jävla jobbigt alltihop! vet inte om jag kommer att klara av det här!

är jag verkligen redo för det här?


Vem är "<3" som skriver de sockersöta kommentarerna?

Vem är du som kommmenterar alla inlägg med ett <3? Som i som följt min blogg vet, jag vill ju att det ska vara Erik, men vem är det? Nästa gång du skriver så skriv ditt namn är du gullig.
Jahapp, så har man varit nere hos grannen och torkat spya. ja det var ju så att ngn fjant från klassen spydde från våran balkong ner till de två grannarna under. Så tanten under oss var ju här uppe igår flyförbannad och så vi torkade ju bort det idag efter skolan. Vilket känns väldigt surt, eftersom det inte var ngn av oss som spydde och att den som spydde vägrar erkänna men vi har ju våra misstankar.

Jag är jag och du är du.

Yes! sista dagen på matveckan! Nästa vecka är det minas tur. Så idag så blir det räksmörgås. Gottgottigottgott:D Måste bara orka mig upp ur Jennifers säng, ta mig in i köket och börja skala räkor, sedan ta några ägg och koka dom till räksmörgåsarna. Jennifer och Mina är mer glada i maten än vad jag är. Asså jag ÄLSKAR mat, men jag får inte i mig lika mkt som dom bara :P Så frågan är hur många räksmörgåsar jag ska göra? typ 3.4 till dom kanske? Själv brukar jag äta två ungefär :) Smaskens ska det iaf bli :D
Jag och Mina ska nog göra klasskaka ikväll :D Behöver få i mig något sött så här efter party dagen känner jag!
Jag vet jag borde tänka på vad jag käkar, pga mitt yrke jag har valt. Inte för att jag vill vara smal och hit och dit! Är så förbaskat trött på att i varje tidning står det hur mans ka se ut, hur man ska klä sig och " höstens måsten". Det enda jävla måsten man har är dom man själv vill ha inte för att det är inne eller för att någon annan tycker att du "måste" ha dom.
fan avd trött jag är på allt sånt, jag tycker det är ok om ajg ger tips och råd men fan inte säger "Åh det här borde alla svenskar ha i sina hem". För det är väl upp till var och en vad man vill ha i sitt hem. Kanske är det därför jag hatar dessa tjejtidningar tycker att det inte fins något läsbart i dom för fem öre bara massa dravel om hur du måste se ut.


Lördagens festligheter.

Så igår vart det Party, dels för att Diana fyllde år och dels för att vi ville festa :D ( vi känner inte Diana så bra, vi har precis blivit klasskamrater). Kvällen var VÄLDIGT rolig! Hade faktiskt riktigt trevligt. Dessvärre fick vi en sämre nyhet i morse, Tanten under oss kom upp sur som ett bi. Någon hade spytt på våran balkong ner till dom. Så nu är frågan VVEM fan spydde på balkongen igår?! Utan att meddela oss? :S Sedan så var tanten allmänt sur för att vi hade festat till halv elva-elva. Oj oj då!!! Jävla idiot säger jag bara! Hon hotade med att gå till hyresgästföreningen! Tydligen så har en person flyttat här ifrån pga tanten under oss och hennes man är så jävla jobbiga. Gnäller tydligen för minsta lilla!
Så i morgon måste vi ner och skrubba deras balkong! Trevligt va?! Första och sista gången vi förade allihopa här säger jag bara! Är så jävla sur över att någon spyr ut genom balkongen utan att meddela det!
Det roliga var att tanten sa även att hon hör oss när vi går till skolan på morgonen! Det är ju att erkänna att hon står vid dörrhålet och spionerar på oss!
Jag saknar dig fortfarande Erik, jag kan tyvärr inte glömma dig. Jag tänker på dig rätt ofta. Jag förstår inte varför? Allt gick så fort så varför har jag då känslor kvar? varför tycker jag fortfarande att du är helt underbar? varför? Hela situationen känns konstig.

Precis nyvaken.

Så ligger man här i sängen. Gick och la mig rätt tidigt igår så då blev det att man vaknar tidigt. Så nu ligger man bara här och funderar på om man ska äta frukost eller duscha först.
Drömde en skit skum dröm inatt! Om Alden och Sara helt galet! Typ att jag blev tillsammans med Alden igen, så var det ngn tjej som ringde mig och SNackade om Alden ( i min dröm hade jag och Alden inte blivit tillsammans igen utan vi var bara ex) sen så blev jag och Alden tillsammans så ringer den där tjejen till Alden och då svarar jag. Sen så helt plötsligt efter att jag har pratat med henne så är jag på Stan med Sara, på kvällen. Så i min dröm har hon tydligen varit tillsammans med honom nu medan jag bor här. Så snackar hon typ skit om hans mamma. Ja hela drömmen är helt aburd orkar inte ens berätta hela.
Ikväll blir det nog Banken, Diana fyller ju 19 :) Grattis till dig!

Fredag kväll i all ära

Fredag kväll. Jaha tänker man wow festa dårå? Knappast, jag och mina har stått och bakat tills för ca en timme sen. Jennifer däckade för ca 45 minuter sedan för hon har väl fått i sig en flaska vin och lite oboydrinkar. Så nu ligger jag i sängen och mina sitter vid datorn på sitt rum! Fast i morgon blir det nog att gå till banken, ett uteställe här i K-stad.
Diana blir 19 i morgon så :) Det blir att fira henne :)
Så i morgon blir det att bli snygg som fan ska jag vara! :D Fy fan vad kul att spackla dig haha! Inte gjort på länge asså.
Pratade med Alden idag.Han är bra rolig den mannen han blir så arg på mig för mina frågor. För han håller på med en tjej som heter hannah som han har hållt på med väldigt länge och hon är kär i honom och han är inte kär  henne. Asså efter jag och alden gjorde slut höll vi fortfarande på eftersom jag avr förälskad i honom men tydligen inte han i mig. Fick jag reda på senare då han höll på med hanna samtidigt. Så jag frågade varför han höll på med henne för till mig sa han ju att hon var ful och tjock och att de inte höll på, det sa han när vi höll på. Eftersom hans och mitt sexliv inte var på top så frågade jag varför han fortsatte att träffa mig, då sa han att jag ställde för mkt frågor och något att det handlade inte om sexet. Så jag fattar inget, klart jag vill höra att han tyckte om mig men det handlar inte om att jag är kär i honomm för jag tycker nog fortfarande om Erik Enander.
Jennifers pojkvän ringde idag med, hon har ju däckat så telefonen bara ringde och ringde så jag klampade in där och svarade i telefonen. Berättade att hon hade däckat och att hon antagligen lär hoppa upp 5 i morgon bitti pigg som en lärka och tro att kl är 9. Då sa han att jag skulle be henne ringa hnom sen när hon vaknat, men han menade nog inte vid 5 på morgonen :P haha.
jag och Mian har kommit på våran skol affärsverksamhet men den är hemlig tilslvidare. Kan ju inte avslöja en affärshemlighet hahah.

skjut mig snälla?

Hur mycket orkar man? Hur mycket ska man stå ut med?
Jag saknar hem till sthlm så mycket! Jag vill bara krama min mamma!
Jag saknar Erik, en person som jag antagligen inte ens borde sakna. Då han har tappat alla sina känslor för mig även om  han säger att jag är underbar och allt, så jag fattar ingenting. Jag har fortfarande ont sedan vi sågs i lördags fy fan!
Kan ju inte förklara det för någon heller! För det känns som att ingen fattar, det känns bara så otroligt jobbigt!
Gråten är nära konstant och inte är man ifred på samma sätt som om man bor själv. Jag bor just nu ihop med två tjejer. Så vi får väl se hur detta går. Jag menar inget illa om dom utan bara att ibland behöver man få vara själv vilket jag inte får då jag är i vardagsrummet. De har ju egna rum så vill de vara ensamma så är det ju lättare för dom.
Fast det är ändå skönt att vara med folk :)


varför ska allt med känslor vara så jävla svårt!? Jag blir ju tokig! Så ist känner jag mig otrevlig mot folk och bara jobbig som person för att jag inte begriper alla känslorna.

Det är fåfängan som får oss göra onödiga saker

Igår blev det massvis med myspys och jag lovar att jag kommer väga minst 10 kg mer när jag kommer hem till sthlm sen. Hoppas naturligtvis att jag ljuger nu. Men myspys var det. Sedan såg jag och Jennifer på se upp för dårarna haha rolig var den!
Idag hade vi lektion med Åke, han verkar så himla duktig och det är skönt att vi har honom i entreprinörskapeller vad det nu heter. Han äger ju bageri här nere. Så det är kul att höra hur hans livshistoria har varit eller ja fortfarande är. Det berättade han alltså om idag. Sedan patade vi också lite om praktikplats :) Jag ska ju upp till sthlm då men är så jävla nervös för jag vill inte ha en dålig praktikplats. Jag vill verkligen ha något bra ställe :)
Sedan efter det gjorde vi vaniljsås. Det första receptet gick käpprätt åt helvetet medan recept nummer två blev super god!!
Vi gjorde vaniljsåsen till våra kavlade degar i morgon :) Ska bli roligt att ha det då det var så länge sedan jag verkligen gjorde det!
Har även hunnit med att bråka med mamm idag! =( Fast det redde vi upp rätt snabbt då jag och mamma tänder till väldigt snabbt båda två men det går över rätt snabbt för oss båda oftast. Eller ja mamma kan vara riktigt långsint :P haha. Brukar alltid reta henne för det! Så jag ska iaf åka upp till sthlm 19 september! =)
Alden skrev till mig idag, mitt ex. Det var roligt att prata med honom. Retas lite med honom. Han vill ju inte ha en tjej utan flera jäkla mupp. Jag är nog den sista som var tillsammans med honom, skrämde kanske livet ur honom haha.

 Så här ska vaniljsås inte smaka eller se ut! Den smakade bakpulver.
 Så här ska den se ut och smaka! Den var helt ljuvlig!

Mina kokar vaniljkräm och jennifer gömmer sig för kameran.
 Våran svullakvällsmat! haha! Jennifer till vänster Mina till höger.

Vem?

Jag blir smått förvirrad. Vem saknar mig? Kommentaren där det är ett hjärta som användrar namn. Jag tycker det är super svårt att lista ut och nyfiken som jag är vill jag ju veta vem det är ;)

Ibland lyckas man, ibland inte

Fatta pinsamt! lagade jag mat idag ( min mat vecka) så fick jag korvstroganoff på byxorna så jag bytte till ett par andra och cyklade till affren med Mina för att köpa massa gott till ikväll :) lär bli myspys kväll idag igen :P Så vad märker jag?! Tre gigantiska hål mellan benen på jeansen! Tur att jag har en lång tröja på mig säger jag bara.
Idag gjorde vi massvis vad roligt i skolan :) Ska bli kul att se resultatet. Ska lägga upp de fotona på min blogg här nu. Ja jag vet! Jag är inte så värst bra att lägga upp bilder. fast jag vill helst ta bilderna själv om jag ska lägga upp ngn tycker att poängen försvinner annars. Så lägger upp bilder från lördagens party ;)
det var en idiot som ringde mig igår kl 11 och låssades vara Erik. MEN HALLÅ?! Jag känne väl igen hans röst! Sen så ändrade personen sig och sa att han heter Muhammed. ja jo tjena.. Blir såt rött på sånt folk! Vet fortfarande inte vem det är eftersom det var hemligt nummer.
Om två veckor ska Mina och jennifer förmodligen åka upp till sthlm så då blir jag själv här nere. Måste fan bjuda ner ngn då. Så att jag slipper bli själv i en trea, inte så stor lust med det asså :p haha.
det konstiga är, jag saknar inte dig längre på samma sätt. Jag saknar inte alla dessa små detaljer länge. Eller jo men inte lika starkt. Jag är fortfarande ledsen även om jag inte visar det utåt. Vill inte tynga ner folk med mina problem. Känns så pinsamt vi var tillsa,mans någon vecka så sitter man här som en fjortonåring. Uschapuscha :P Sara

 Vi stötte även på Burak och hans vän.
Buraks vän. kan varken stava namnet eller kommer ihåg det så det går jämtut :P

 Självklart var även jag med på ett hörn och inte bara bakom kameran ;)

Jävla känslor

Det är så sjukt mycket känslor som cirkulerar i mitt huvud just nu. jag saknar min mamma galet mycket. jag känner mig jätte osäker på om det är det här jag vill göra i hela mitt liv?
Åkte natt tåget ner i går kl 22.30. Jag och Amina sa hej då vid mitt tåg :) Sedan bar det av. Var så nervös att någon skulle ta min dator. Jag satt i en hyt med 5 personer och 3 hundar. Det luktade blöt hund så jag höll på att bli tokig :S Jag gillar vissa hundraser men annars är jag nog rätt rädd för dom.
Sov knappt något alls i natt sitta och sova i en stol är inte det lättaste. Så idag har dagen varit rätt jobbigt. Jag känner mig as nere vill bara sätta mig ner och gråt någonstans. men jag kan inte, känns som att det inte finns några tårar att gråta. Helt sjukt då jag annars bara kan gråta hur som helst.
jag och jennifer var och hämtade saker i min lägenhet idag. Shit vad tugnt det var, Det blev flera kassar min ryggsäck och en rätt så stor handväska. har fortfarande mycket saker kvar som jag måste hämta. Påslakan, har en del kläder kvar, några böcker, mina viktiga papper och mina skor :P Så det finns en del att göra i veckan alltså :P
Jennifer och Mina ska förmodligen åka upp om 2 helger till sthlm, vilket inte jag ska då jag kommer få betala först min egna hyra sen dela med dom. Sedan har vi ju matvecka var tredjevecka. Så det kommer att bli lite tight i budgeten nu :P Måste in på banken och fixa internetbank så att jag kan betala räkningar på nätet sen med, el räkinng och liknande då banken stänger 3 här nere. Jag slutar ju skolan 4 varje dag så.
Usch vad tokig jag blev igår! jag sa upp min lägenhet igår så då trodde jag att jag inte skulle behöva ge Lena depositionen för jag kommer ändå inte bo där plus att nu är det ju bara två månadshyror kvar. nej då var jag ändå tvungen att ge henne den idag. Sjukt jäkla jobbigt men lär få tillbaka den sen, jag hoppas det iaf! Hon blev inte alls glad över att jag sa upp mig men vad ska jag göra? jag måste ju tänka på mig själv och inte hennes ekonomi.
Fårse om jag ska bjuda ner någon när Jennifer och Mina åker upp. Men får se som sagt!

snabbt inlägg

Hahahaha fan vad mobbade jag och Amina är! Vi sitter just nu vid en varsin dator i mitt rum! hahahaha.
Ikväll ska jag ta tåget ner till Kristianstad :D Är dock lite rädd för att jag ska ha min bärbara i min resväska och det är ju ett sov tåg så lär ju sova så kommer ju inte märka om någon ta min väska så kommer fan bli helt nojig :(
Måste packa ner alla dessa små saker sen med. Glömde ju mina linser senast så den här gången måste de med!

ja du

Så helt plötsligt står man där. Jag som hade tänk attt det skulle bli så bra med den nya lägenheten. Nu är jag i stället halft om halft bostadslös. Så vad ska man göra nu lixom? Jag kan ju inte bo på Jennifer ooch Minas soffa hela tiden. det är vsserligen en bäddsoffa men lite privatliv vill man ju ha ;) Så nu är jag i akut behov av en lägenhet i kristianstad igen. Inte på östermlam denna gång utan vill bo på Fäladen eller österäng. Det är så jävla jobbigt mår sjukt dåligt av det här. Det känns visserligen väldigt sköt att jag får sova hos Jennifer ooch Mina så länge. Men det känns ändå elakt eftersom jag packar på dom mina bostadsproblem :( Måste verkligen hitta en ny lägenhet snarast. Mamma ska riga Lena idag hon jag hyr lägenheten utav. Hoppas att det blir bra :)
Igår var jag ute med sara.  vad tännkte vi egentligen? voice?? seriöst... Det vr bara 14-16 där typ och barnfamiljer och annat pack.. Sen drog vi till nivå där vi drack lite :) sedan gick vi till Kickis som vanligt haha. Det finns en sån sjukt fin kille där. Shit vad het han är! Skulle ändå inte kunan röra honom om jag fick chansen ( fick det igår men sa nej) för att jag fortfarande tycker om Erik. Märkte igår att Erik inte har några känslor för mig vilket var jobbigt. Men vad ska man göra? Kan ju inte tvinga honomm.. hahahaha.
Asså jävla mobilräkning!! vad fan gör jag?! :S 921 kr.. hur fan då?! det här måste jag kolla upp! helt jävla sjukt!!!

Utgång med Sara

Utgång med Sara ikväll!
Först ska vi gå på vocie fattade först inte vad hon pratade om eftersom jkag inte bor här uppe i sthlm längre :p Sedan ska vi ut och dricka lite :):)
Ska bli skönt att bara ha kul ikväll :D Jag har visserligen kul varje dag nere i skåne typ :P iaf den här veckan som var! hahaha.
Nej nu måste jag kila, uppdaterar min kväll senare.
Min nya dator är helt underbar :D:D
Nu är det bara en skrivare som fattas :P

Fan vad jag saknar dig!!!

Inatt sov jag riktigt gott :) Mamma väckte mig runt halv tio fast jag skulle upp runt tio. Men det var bara bra :P För då hann jag duscha innan jag och mamma åkte och köpte min nya dator :D Det är en bärbar compaq dator :=)
Idag har jag även träffat Erik. Ja det tog slut för bara några dagar sedan så det kändes typ as konstigt att inte få pussa på honom. Men det var ändå skönt att få krama honom och bara känna lukten från honom. Det är ju sånna saker jag saknar. fast det är väl bra att det blev som det blev. För honom iaf, jag är ju äldre och vill kanske starta familj om några år vilket inte han lär vilja. SÅ nu får han utvecklas i sin egna takt ist för mig. Fast den här gången blev jag verkligen kär, så det är ju synd. Men vad ska man göra? :P Livet går både upp och ner :/
Ikväll ska jag nog in till stan och träffa Sara. Är galet trött så jag hoppas att jag orkar. Måste iaf äta något innan jag åker någonstans :P
Mamma ska säga upp min lägenhet i morgon :) Så då slipepr jag den. Kommer att bo hos Jennifer och Mina tills jag hittar något eget. Stackars dem, de får mina problem på halsen :(

Mycket har hänt sedan sist

Mycket har hänt sedan sist jag skrev. Jag och Erik blev tillsammans men det höll tyvärr inte länge. Så nu sitter man här nere med halft krossat hjärta. Men jag vill på mågot sätt ha honom tillbaka! han är ju min! fast ändå inte :(:( Det värker i hjärtat när man ser att han har skrivit med tjejer på en gång så fort jag åkte ner. Det tog ju tyvärr slut. Jag fattar faktiskt ärligt talat knappt varför. Det hela borjade rätt roligt. Min tjejkompis skriver till mig och berättar att hennes pojkvän gjort slut, den här killen har varit sjukt underbar hela tiden så bara gör han slut bara sådär. SÅ jag ringer upp henne och vi pratar på. Sedan komemr jag på att Erik skulle ringa vid 8 så ajg skriver ett sms att han ska skriva när han försökt att ringa om han inte komemr fram och skriver kort att aminas kille gjort slut. Han skriver ett sms typ direkt tillbaka. Sedan vid 9 får jag ett sms där han srkiver att nu ska han sova och att han är jätte trött. Jag blir skit irriterad då han sagt att han vill gå in på vissa saker som han föräldrar sagt till honom. Så bara ska han sova! Nej jag ringer upp och han frågar varför amina och alex gjrde slut. Så jag berättar att hon knappt vet. Så säger han något i stil med, du Bea vi kanske också ska göra slut. WHAT?! du skojar. Vilket han inte gjorde. Seriöst hur stor är sannolikheten? Jag vet knappast varför jag förstår inte. Känslor tar inte slut på en vecka. DE GÖR INTE DET! Han sa visserligen att hans familj inte trodde att detta komemr att hålla, att han börjat tappa mycket av de känslorna han hade för en vecka sedan. Jag tror mest att det handlar om att vi varit ifrån varandra för mycket. Jag saknar Erik SÅ mycket. fast vad ska jag göra? Kan inte göra något annat än att träffa honom i morgon och bara få umgås med honom. Vet inte ens om han ahr någon ny på g. Man kan ju tyvärr aldrig veta :(:(
Mycket har även hänt i skolan och utanför. Hyr en lägenhet jag inte vågar bo i så får väl se hur länge jag blir uppe i sthlm. Jag klarar knappt att gå in i lägenheten så rädd är jag för att bo där. Lägenheten är jätte fin, ligger på markplan och är 53,5 kvm2. Inga problem där. Men så fort jag ska sova eller ja rättare sagt när klockan börjar närma sig 22-23 då börjar kylen låta som fan luft systemet låter, det låer som att någon ska bryta sig in. Så på 10 dagar har jag inte sovit mycket alls. Jag är helt psykist slut i kroppen. Jag känner mig helt förstörd vet inte hur jag ska göra med detta. Bageri är min FRAMTID! Sen så nu så blir det bara problem, kan ju inte ens gå in i lägenheten själv knappt förens det känns jobbigt. Så vet inte hur jag ska göra om jag inte hittar en ny lgh snart. Då måste jag tyvärr avbryta min gesäll utbildning för den kan jag ta senare men att må psykiskt dåligt i ett år kommer inte att gå.
SKolan i sig är AS ROLIG! SKratatr typ hela dagarna långa, jag får massor med information om saker jag tycker om och jag får göra det jag verkligen vill.
Umgås mycket med Jennifer och Mina nu i skåne, två tjejer som även de kommer från sthlm. Jennifer och jag gick i samma klass i trean.

Det jag skrev högst upp stämmer inte. Jag är just nu i sthlm för att hälsa på min älskade mamma! Men annars så är jag ju ändå krossad. Kan ju vara att allt blir så intensivt där nere. Jag vet inte. Längtar ändå till i morgon för då ska jag köpa en bärbar dator och träffa Erik :D Ja, jag vet han dumpade mig men jag måste bara få träffa honom.

Bilder från Kroatien

Lägger in bilder här nu på en gång medan jag sitter här, annars glömmer jag det sen.
Världens vidrigaste mat!

Packar

Packar och packar :p Eller ja, jag sitter mest här vid datorn just nu. Vet inte vad det är jag ska ta med mig riktigt :P
Det som inte kommer med den här gången får väl mamma åka ner med sen eller så får erik ta med sig det :P
Så på det viset är det skönt att man slipepr all stress runt flytten. SKa bli så skönt att äntligen få sova i min egen säng :D
Jag är så trött idag :( Säkert för att jag sovit på madrass på golvet inatt :P haha. Ska lägga in bilder på lägenheten sen. Fast först blir det bilder från Kroatien som gäller. Ska lägga upp lite här. Emelie ville jag skulle skicka över bilder till henne från min kamera till hennes mejl. Fast det är 144 bilder som är tagna så glöm det! du får dom sen. Asså jag orkar verkligen inte nu. Det tar för lång tid, tid som jag inte har just idag. Så får ta det sen. Hoppas du inte blir allt för arg för det för just nu är det faktiskt packningen som gäller. Får se om jag har tid senare idag isf.

Det spelar ingenroll, kokosboll

Jag skriver om VAD jag vill i  min blogg och om VEM jag vill. Eftersom du nu inte bryr dig så orka kolla in min blogg!
Du säger att du inte bryr dig? Så varför engagera dig?
Jag bryr mig lätt! För att du går mig så fruktansvärt på nerverna.
Men men nu skipper jag detta. Finns för mycket tjaffs i alla andras bloggar och vill inte att det ska bli så i min blogg. 
 Idag så flyttar jag. Tåget går 18.15, ja asså alla mina saker är ju redan där nere, så det är bara att ta tåget ner och sen så är man hemma. Känns dock lite jobbigt att flytta ner. Fast det ska bli en väldigt rolig upplevelse :) Sedan ska det ju bli så fruktansvärt kul att se vilka som kom in på skolan :)
Min kära mor ska följa med mig ner idag för att hjälpa mig fixa det sista :)
Jag har helt enkelt världens bästa mamma :D
 Igår så satt jag och pratade med Sofie, en tjej som jag gick i samma klass som förut, åh vad roligt det var att prata med henne :D Är så glad för hennes skull att allt gått bra med tankte på hur hennes skolgång var :( Så vi satt typ och skrev till varandra i flera timmar haha.


Hatad av alla? Skulle väl inte tro det! :P

Anonym om Dagen med Erik.:
Varför vågar du inte godkänna kommentarerna?
är det för att du vet att sanningen står i inlägget och du inte vågar stå för att du var hatad av alla?



vad ska man säga? Skratta eller gråta? Hatad av alla? Jadu, vilka är då alla? de personerna som jag avskydde i skolan och såg som smutsen under mina skor? Är det dom du menar med alla? som är typ några fåtal. ALLA männsikor är ALLA som betyder något. Så vitt jag vet hatar inte någon av mina vänner mig. Däremot VET jag att många av Maddes vänner snackar skit om henne. VILKET gör att jag tycker SYND om henne! Och ärligt talat alla hata mig? Du skulle inte ens våga säga vilka det var om du så fick betalt för det.
Så ska jag stå för era kommentarer som en patetisk människa som du inte ens kan stå för att du skrivit? Du kan ju inte ens skriva ditt jävla namn?! SÅ vem fan är det som inte vågar här?!
Nästa gång du ska uttrycka dina äckligt jobbigt dumma kommentarer säg vem du är eller håll tyst. För kan du inte stå för det du säger så ska man hålla käft.

Dagen med Erik.

Så träffade jag ÄNTLIGEN Erik idag, jag som längtat så mycket. Så som jag har saknat honom! Har tänkt på honom varje vaken sekund typ, har jag inte tänk på honom så har jag typ drömt om honom. Idag avr det Så underbart, vilka känslor som kom frma! hjälp! Asså jag har visserligen varit kär förut men ALDRIG att jag fallit så här fort och så här hårt. Visst Erik är 91:a, men när jag är med honom så märks det inte. Det känns som att vi är jämn gamla.
Idag så träffades vi för att prata om hur vi ska göra, ska vi bli tillsammans? Ska vi släppa allt? Ska vi se vad tiden tar oss? Ärligt talat vet jag inte riktigt hur altl blev. Jag var nog egentligen för upptagen med att bara ha hans hand i min hand, att pussa på honom. Men en sak vet jag att mina känslor är besvarade och att vi ska fixa det här. Det finns inget som heter försöka, bara allt eller inget. Fast grejen är att Erik har aldrig haft ett riktigt förhållande, så han är rädd för att vi ska tappa käsnlor för varandra. Det tror jag inte kommer hända inte båda två isf en utav oss. När jag ser in i hans ögon då är jag helt förlorad. Idag kände jag tårarna vara närvarande nästan hela tiden. Grät aldrig för jag blev aldrig så ledsen. Fast vissa stunder kändes det som att Erik inte ville fast han rättade mig då och förklarade. Jag vet att han vill jag ser det på honom. Han pussar mig på nacken om jag kollar ner, varje lite chans att få pussa eller ge en puss :) Så himla underbar du är Erik Enander :)
Ärligt talat så har jag aldrig kännt mig så här uppskattad utav någon.
Fast det var så himla skönt att träffas idag :9 Världens lyckorus när vi såg varandra, när vi kramades och pussades :)
det end asom var lite irriterande vara att han var brunare än mig som varit utomlands i två veckor :P haha.

Ont i magen av nervositet.

Åh vad segt klockan går! Ska snart hoppa in i duschen och fixa mig för att sedan dra mig in mot stan för att träffa Erik runt två. Jag har skanat honom så mycket att nu får jag nästan ont i magen av nervositet haha.
Funderar på vad jag ska ha på mig, vädret ser ju lite halft sådär ut, undrar om det är varmt ute. Enligt smhi är det runt 20 grader ute, så då kanske man kan ha jeans linne och pumps? NU tvättas ju alla kläder jag hade med mig till Kroatien så får ta det jag har helt enkelt :)
Fast kanske ska ta mina rosa skor med en vit blomma på? de är så söta :)
ja så pratade jag med Tony igår, nu har han fått för sig att han ska bli sjöman så efter ett ganska vanligt tjaffs mellan oss å kom han fram till att jag är trångsynt och ja, det stämmer nog ibland, jag förstår inte varför vissa gör på ettsätt när jag själv aldrig skulle göra så. Jag skulle aldrig bara få för mig något utan att tänka igenom det. Det roliga i det hela var att han fick ur sig att jag kommer fastna i ett radhus. Jaha? så hemskt tycker inte jag det låter. Hans värsta mardröm verkar vara att leva svensson liv. Eller ja han sa typ 3000 olika saker igår att man förstod ju bara hälften. Det brukar bli så när han och jag tjaffsar då båda har rätt hett temperament. Fats enligt mamma så lär han behöva vara sjöman så han får lite perspektiv och sånt där. Så ja, kanske är det det han behöver? Men jag gilalr ändå inte att han tänker bosätta sig i dalen. Där slumens slum bor. Nej nej. Han tror att han kommer vara någon jävla prins att han ska "städa" upp där. Men vet du var Nathony? Det är inte 1800-talet vi lever på och du är ingen mästerskurk. Så helt enkelt gör vad du vill men se till att inte skaka galler om något år är du snäll, för vet inte om jag skulle klara av att se dig sitta där. Jag vet det låter själviskt, men då får det faktiskt vara själviskt. För jag vill inte se att du hamnar i din fars fotspår. Du säger att hamnar du där så är det för att du har gjort något så att du kan ta straffet, men ibland är du så dumdristig att jag vill bara slå dig. Varför kan du inte bara vara lugn? Varför har du gått och blivit ett halft monster?
Nej dags att hoppa in i duschen. Ska inte träffa Erik fören runt 14.00-14.30 men ändå man vill ju göra sig fin :) Det var så länge sen nu jag VERKLIGEN sminkade mig haha. Har mest blivit lite maskara nu på semestern. Så nu ska det äntligen fixas här :) haha.

Trött så in i bomben

Kul, så hoppas man på att äntligen få sova länge, tror ni att det funkar? Knappast! Vaknade typ 3 gånger innan jag tillslut slängde ner madrassen från tältsängen, ( Ja, min säng står i lägenheten i Kristianstad) låg som en banan och fick så ont i ryggen.
Nu är jag iaf hemma från Kroatien, det känns väldigt skönt. Visst semestern var verkligen behövlig. Skönt att komma bort lite och få sig sol och träffa nytt folk. Har inte hört något från Norrmännen men de lär ju höra av sig, iaf Tore han skulle komma till sthlm om 3 veckor.
Våran semester var i det stora hela rätt lugn. Solade och badade på dagen sen en timme på internet cafét, ja visst vi var på semester men första veckan var det ju för att läsa mammas mejl och sen blev det mest att jag ville prata med Erik, som aldrig tycktes vara inne men då pratade jag med de andra här hemma. Sedan på kvällen blev det att shoppa lite och ta sig något glas med norrmännen. Jag är ju ingen partydrottning direkt, så för mig var den här semestern väldigt bra :)
Pratade med Sara igår, hon har fått jobb på Max i södertälje, hon är kanske inte så glad över det men hon ansåg att det är ju att pra när det blir plus i kontot och att man ahr något att göra. Jag tycker iaf att det är jätte bra att hon äntligen fått ett jobb, inte värsta drömjobbet kanske men jobb som jobb och i slutet av månaden så får man ju iaf en liten summa, vilket kan vara rätt mycket om man fortfarande bor hemma :) Vilket man oftast gör första året efter gymansiet om man inte flyttar ihop med någon vill säga :)
Jag shoppade inte så mycket till mig själv där nere, två par linnen och en solkeps typ :P Fast köpte ett guldsmycke till mamma :) Hon tyckte att jag inte skulle ha lagt alla pengar på henne men jag tycker att hon är värd det efter allt hon gjort för mig :)
Ska lägga upp bilder från Kroatien snart också :) Har inte så mycket landskapsbilder på min kamera men Emelie har väl fotat varena berg hon såg :P

Hemma från Kroatien :)

Är skit trött, har precis kommit hem från Kroatien.
Tänker inte ens komentera inläggen jag fått.
Har ju längtat så mycket efter att komma hem, visst vi hade det roligt där nere, det var en rätt lugn semester vilket jag gillar :) Ska jag parta kan jag lika gärna göra det i Sverige :) I morgon ska jag träffa Erik! =))
Orkar väl inte skriva så mycket mer nu. Ska krypa ner till kojs nu :)

Klump i halsen

Kanns som att tararna knappt gar att hejda. Ok, jag grater inte. Fast det kanns som en klump i brostet. Uppvuxen i sthlm, Varmdo i hela mitt liv. Sa pa mandag flyttar jag. Hejda det gamla och kara hej da allt man har vuxit upp med. Visst utbildningen ar viktig som fan for mig! Det ar aven roligt att flytta hem ifran. Fast det ar ju anda lite laskigt, inte sa att jag kommer kunna ta en tur for att halsa pa mamma och den ovriga slakten nar jag vill, nej for jag flyttar ifran sthlm ner till skane, Kristianstad for att vara mer exakt :p Lar bli anda gangen jag kommer bo pa Ostermalm. Gillar inte Ostermalm i sthlm, fast lar ju bli roligt nar nagon fragar vart jag bor, mohahaha. Sa ja, det finns ett stalle som heter Ostermalm i Kristianstad.
I forrgar sa skrev jag ett sms till Erik, ja han ar seg som fan ibland pa att svara fast dennna gang kom det aldrig nagot sms. Sa jag fick varsta klumpen i magen, jag sag ju att han varit inne pa playahead sa han kunde ju skrivit nagot dar. Sa kollade jag i hans gb och sag att en jatte sot tjej skrivit till honom, jag blev typ helt gron av avundsjuka :/ Assa jag ar inte grovt svartsjuk, knappast! Jag ar val lite latt, typ om nagon raggar pa min kille klart jag reser alla taggar utat, fast inte sa att jag forbjuder honom att umgas med tjejer och liknande! ALDRIG! Sant uppskattas inte for nagon. Sa iaf, sa skrev jag till honom och fragade vad det var fragan om. da var det bara att han inte fick skicka sms utomlands till sin mamma, sa har jag gatt och trott att han dissat mig medan jag ar har nereoch han har hittat nagon i sthlm lixom! Snacka om att tanka for mycket i forvag! Gor alltid sa, typ forvantar mig det varsta :/
Pratade med mamma lite snabbt i mobilen idag, vi ska ta taget ner pa mandag till min nya lagenhet :) Ska bli valdigt intressant att se hur hon inrett den :)
Ska se om jag hittar nagot att kopa till henne ikvall annars far det bli en shopping runda i morgon bitti :) Visst det ar stekhett har nere men min mamma ar varldens basta mamma sa hon bara maste fa nagot, har hittat ett jatte fint halsband i guld/vitt guld :) Jatte fint :D
Emelie har typ dodat sin mobil telefon idag emd att forsoka ringa hem till hennes foraldrar men de har inte svarat pa varkeen hem telefonen lr mobilen :p Sa jag var ju bara tvungen att retas och saga " nu nar alla barnen ar ute ur huset passar de val pa att ha vilt sex overallt" HAHA ni skulle sett hennes min! Som att hon typ forestallde sig det!  hahahahha. Jag vet, sjukt dalig humor jag har, men men :P

RSS 2.0