Hypad igen..

Nu börjas det igen! Jag är helt hypad! SKulle kunna springa en mil nu och fortfarande ha energi kvar. fan avskyr det hära. När det känns som att jag har för mycket överskotts energi. För den används aldrig till något vettigt. Det är nu jag skulle kunna läsa den där teorin. Som vanlgit kommer det helt enkelt inte mig för. Det tar helt enkelt för lång tid för mig att komma till skott med sånt. Jag måste hela tiden pusha mig själv till det yttersta för de minsta jävla småsakerna för att få mitt liv att fungera. Som att köpa busskort,betala mina räkningar, boka tid för tandläkaren osv. Detta börjar bli jobbigt. Har alltid fått höra att det är min pappas gener som spökar när det gäller sånt. Men jag börjar tro att det är något helt annat. All denna energi? Att helt plötsligt bara total krascha och kunna somna som en femåring. Att aldrig kunna ta mig för vissa saker. Att jag har svårt att komma ihåg saker som till prov och sånt. Jag kunde plugga sönder mig för vilket jävla resultat då? Fy nej. Börjar bli trött på detta. 
 



:)

Mitt hjärta är verkligen på två ställen. Om det nu går. Att man kan förvirra sig själv så himla mycket som jag gjort är ju nästan magiskt haha.
 Hursomhelst, igår var en riktigt bra utgång! Trevligt sällskap men dock för mycket alkohol :P
Trodde ju att jag skulle ta mycket foton igår, men det blev ju tyvärr inte så. Är inte den som brukar skriva massa fylle sms. JISES säger jag bara. Gramtiken var ju helt fel. Orden passade verkligen inte in i meningen och ja, mina sms var kryptiska helt enkelt haha. 
 
 Går du ut klädd sådär?! Sa han till mig igår. .

Nu får det sluta.

Medan jag sitter där på tunnelbanan känner jag att illamåendet är tillbaka. Får en så stark känsla av att spy. Nästa station ska jag gå av. Tur. Går av och får springa till bussen. Får som tur var en sitt plats. Jobbigt nog är det folk framför. Det börjar bli jobbigt nu. Vareviga dag är det så här. Under dagens gång. Äter jag för lite vitaminer må tro? Sover för lite har jag väl gjort i hela mitt liv. Så det borde ju inte vara det. Vill hem nu. Fort.

.

Det är så himla skönt med fint väder! man blir ju så lycklig :)
Tyvärr mår jag för illa för att ens orka gå ut. Har sovit i över 12 timmar. Så gissar på att det kan vara för att kroppen behöver mat och dryck. Känns värre än att vara bakfull just nu.

Idag är min lediga dag och även i morgon. Men det suger ju att må illa på sin lediga dag :P

Ibland måste man tänka på vad som är bäst för än själv än vad som är bäst för alla andra.


Inget viktigt

Har inte skrivit på en vecka nu.
Har haft fullt upp på jobbet :) Chefen har varit på semster men kommer tillbaka på måndag. Så jag och Dompan har för det mesta varit själva i bageriet :)

Har varit så trött den här veckan så ska väl snart duscha och krypa i säng skulle jag tro >:)


RSS 2.0