.

Om jag bara blundar riktigt hårt. Kan jag drömma mig stora fina drömmar. Där jag känner mig trygg. Där jag känner mig att allt är perfekt. Ja, om jag bara blundar riktigt hårt. Om jag önskar tillräckligt mycket, så kanske det slår in.
Men tillslut får jag ont i ögonen och slår upp ögonlocken...

when i was young..

Behöver man verkligen försöka bli mer vuxen än vad man är?
Känns som att jag lever pensionärs liv. Jobbat på samma ställe i två år. Har tagit både körkort och köpt bil. Jag har min lägehet och ja.. nu då? Känns som att jag har den här rastlösheten i mig som jag inte riktigt vet vad jag ska göra av. Vill göra något. Något drastiskt.
I och emd att jag inte riktigt kan bestämma mig, är det nog bäst att tänka över saken lite granna =)


Ok bitch bring it on! cause u going too loooooose!

I neeeeeeeed to sleeeeeeeeeep! Bääääh.. Nej men ärligt är riktigt jäkla äckligt Conny Petterson trött! Men sova nu? Mjaaae, då kanske jag vaknar tre i natt och bah: aha ok och nu då?
Så nepp det skippar jag och får vänta lite till bara..
Och idag.. assåååå neeej INTE OK! När människor tror att de fucking äger världen! Och kan bete sig hur somhelst.. Ok, kan också vara så hahaha. Men avskyr när andra är så. Hemskt, men sant.
Ingen idé att skriva ut det. Orkar inte lägga emr energi på det än jag redan gjort. Men jag säger såhär.. Jag har iaf mer självbevarelse respekt, och förstår vad jag gör för fel, även om jag kanske bara helt enkelt inte bryr mig att jag gör just fel.



Bara för att jag är en bortskämd snorunge

Asååå nu skiter jag i det här för idag är så jävla trött! Skulle behöva 15 veckors semester.


fantastiskt god!

Iochmed att jag lämnade kvar kladdkakan jag bakade igår hos sami. Ja, för inte kan man be om att få ta hem kakan! hahha hade aldrig någonsin sagt något sådan. Däremot bad jag att få ta hem min form haha. Så långt kan jag sträcka mig.
Så ja, nu sitter jag här och funderar om man skulle slänga ihop en till: För denna jag gör är ju sååååå sjukt jädra god! Den är så god att grädde,vaniljglass hallonkesella och allt man kan ha till bara skulle förstöra. DÅ ÄR DEN GOD.

Recept på den fantastiska kladdkakan:

100 g smör
2 ägg
2,5 dl socker
1 dl mjöl
4-5 msk kakao ( beroende på hur stark chokladsmak man vill ha)
2 st rågade tsk vaniljsocker ( Desto finare vaniljsocker desto mer karaktär)
½ tsk salt

Så här gör du: Sätt på ugnen på 200 grader C. Smält smöret och rör samman alla ingredienserna. Smöra en lagom stor form med ströbröd,kokos,rostad mandel,hackade hasel nötter ( ja, valmöjligheterna är enorma och fantasin är ditt enda hinder). Sätt in formen i mitten utav ugnen och ha kladdkakan inne mellan 15-20 min. Beroende på hur kladdig du vill ha den och hur din ugn är ;)
Jag hade lite choklad kvar som jag inte tyckte om alls, det passade perfekt att slänga ner det i det smältasmöret, för lite mer karaktär ;) Glöm inte, detta är ett grundrecept och du kan slänga i nästan vad som helst i detta recept, så som blåbär,choklad,pistagenötter.. Ja möjligheterna är oändliga ;)



nästan klar

Fy bubblan var kallt det var idag! Trots kylan så har jag sprungit mellan tvättstugan halva dagen. Skönt att få allt upptvättat efter gbg resan. även om jag inte använde allt jag hade med mig. Så vill jag ändå tvätta upp det =)
Sen hann jag även slänga ihop en kladdkaka, åka och hlsa på en vän i uppsala och nu är det bara en sak kvar sedan är min to do lista done done AND done!


sepia

Jag vet vissa dagar varken ut eller in. Idag är en sådan dag. När människorna sakta skiftar från gråa varelser till färglada människor. Och sedan tillbaka till gråskaliga människor. Utan betydelse. Är jag hemsk? När jag helt enkelt inte tar upp luren längre och varken skickar iväg ett sms eller ringer. Det är inte det att jag slutat bry mig. Absolut inte. Bara det att jag helt enkelt har brist på ork.
Känns som att jag famlar i mrökret efter en ficklampa men hittar bara tändstickor utan ljus, eller kansk är det ljus utan tändstickor. Nej jag vet faktiskt inte alls.



Home sweet home

Efter en skön helg i göteborg. Så är jag äntligen hemma. Var hemma prick tjugo noll noll. Så har hunnit slänga ihop en kladdkaka, så det luktar nybakat här hemma. Slå mig ner i sängen och glo på avsnittet utav Bones. Så nu när det snart är klart ska jag ta och packa upp väskan, se vad som ska slängas i tvättkorgen och sedan slänga in mig själv i duschen. Om det inte blir försent. Då blir det i mrogon bitti innan jobbet i mrogon. Då min fina lejonman tar timmar att torka.

Goa glada ***

I en stad där jag inte bor. så har det snöat hela dagen. Nu hr det blivit uppehåll.
 Fast trots ett riktigt snöoväder så tog vi oss ut i stormen för att kika lite i stan. Åkte sedan och hamla ruskigt goda vaniljsemlor. Tror faktiskt jag måste säga att jag nog har ätit en av sveriges godaste semlor.
 ja vad har vi emr gjort? förutom att äta då? haha. njae så illa är det faktiskt inte. Bland tacos,grönsaker i dipp och dessa fantastiska semlor. Så har vi haft en riktigt go lördag. Om jag får säga mitt iaf. och enligt mannen breve så är det precis det jag gör.. dyyyygnet runt haha. ähh han får väl stå ut då ;) mohahahha
 ne nu ska jag fortsätta se på p3 guld galan =)
 Måste ju föröka bli pigg, för vi pensionärer ska ju på nattbio ikväll haha ;) Hamilton it is!


Hemmafröken

Idag har jag faktiskt hunnit med en hel del när jag kom hem från jobbet. Så i morgon blir det att dammsuga och moppa resten av golvet som jag inte orkade förra veckan.
Vill ju ha en fräsch lägenhet att komma hem till på söndag. Inge roligt alls att komma hem till en skitig lägenhet.
Så det blev 5 maskiner tvätt, diska upp all disk efter att jag bakat äppel paj och gjort bröd piroger =)
Blev så sent igår när allt blev klart att jag inte riktigt orkade diska då.
Har även bytit till nya rena lakan i sängen och tvättat upp min morgonrock.
Så nu tänker jag gå och lägga mig och sova med gott samvete. För att vakna upp och vara pigg och alert i morgon. tror inte att jag kommer att lyckas med just det men vakna tidigt måste jag vilket fall som helst!


Två sekunder,två dagar eller hur var det nu?

Börjar bli fruktansvärt dålig på det här. Dagarna springer som vanligt snabbt förbi. och jag har väl turen att det mesta löser sig ändå. Fast att jag kanske inte alltid har koll på läget.
 Det börjar närma sig helg. Torsdag i morgon och ett tandläkar besök är inbokat. Då de där förbaskade trådarna bakom tänderna har en förmåga att sticka mig i tungan!
 Inte nog med det, ska även flyga till gbg på fredag. Så 2 hemska saker på en vecka! :( Ja själva gbg resan är ju något roligt som jag ser fram emot. men inte själva flygningen. hade jag gärna varit utan. men kan ju lixom inte traska ner till gbg och köra bilen ner är lite för långt tycker jag. Så det fick bli flyg. tar bara 55 min så det är ju skönt det iaf =)
 

Byssan lull koka kittelen full... eller?

Tio minuter i tolv. Kniper med ögonen. Jag är trött. Men inte tillräckligt för att sova. Jag som ska upp om några timmar. Paniken kommer smygandes. Medan jag försöker skaka av mig den. Kommer nog inte att lyckas den här natten heller.

Du kommer bli min död

Som gamar som försöker leva på andra för att själva överleva. Känns som att de äter upp den minsta formen utav kunskap,kreativitet och energi.
En docka är gjord av plast, porslinsögon och lite plastfärg. DU är ingen docka, i din kropp finns över 200 ben,5 liter blod och en massa annat. Om du inte är en docka, varför skulle då jag vara en?
Hur överlever man detta gameri? Hur slår jag bort all negativitet och låter min kreativitet föda. Vart ska jag finna orken när alla andra räknar med att JAG ska ge de ork, så att de kan fortsätta. Precis som förr. I denna negativa anda.
Jag har inte svaret. vet inte vart ifrån jag ska få svaret heller.



Simma lugnt

Har jag tagit mig vatten över huvudet är frågan? Vart går gränsen. Vad kommer jag få göra och vad kommer att få min chefs ögon att svartna?
Jag pratar om de nya produkterna. Nytt år, nya produkter. Bort med det som inte säljs. Vilket är typ ALLT =( Vi kom fram till idag att av ca 10 tårtor har vi 3 st som verkligen säljs och går bra. Ja, så då är det dags att förnya.
Men hur långt vågar jag gå? Vad är det jag måste tänka på? Vågar jag ta bort alla mousser som ägg fria? för att börja göra de flesta tårtorna från grunden? Eller kommer chefen bli fly förbannad?

Dumma dig, dumma mig.

Nej idag är jag bara ledsen och besviken.

RSS 2.0