hemma ifrån stan

Sådär, nu är jag tillbaka från stan. Hämtade ut min tågbiljett som tog typ 2 sekunder at gööra, vilket var ritkgit skönt :D Gick in på H&M och köpte en mascara,en foundation och skrubbhandskar. Så nu har jag duschat och använt skrubbhandskarna. Vilken underbar känsla man har nu asså :) Känner mig som ny igen :)
Nu ska jag ner och äta moussebakelse med mamma som jag fick ifrån gunanrsons. Hoppas att den är god, men deras saker brukar vara goda :D Fan vad jag komemr att sakna gänget på gunnarsons :(

och du vet allt?!

Hur ska jag veta vad han gör och inte gör?? jag har väl ingen sökare på honom. Men du som vet allt om honom, har du själv haft sex med honom eller vad? Du är riktigt rolig ska du veta. Du  är anonym och anser att du inte behöver säga ditt namn. Men varför engagera dig i det här? jag fattar inte. Jag vet att han ahr hållt på med andra tjejer när vi inte varit tillsammans, så då kan ju inte jag säga ngnting. För varför ska jag? jag har ju rört andra när vi inte varit tillsammans, sen så har inte vi varit tillsammans sen november förra året, bara varit¨på g typ fram och tillbaka.

Pratade med Alden igår, var nog rätt bra. Han är fan bra rolig. Som de flesta vet har han ju ofta sagt nej det här funkar inte, se kommit tillbaka och ja så har det ju varit nu. Så igår så sa jag det till honom vette fan om jag ska lita på dig när du säger att du inte har känslor kvar för du har sagt det så många gånger nu och sen kommit tillbaka. Så sa han ja men det var sista gången nu. ge mig fan på att hans jävla knäppis kompis sagt något om mig som förut, som inte es var sant! men egentligen har han bara gjort mig en tjänst, för ärligt talat så var jag inte glad. han var inte personen som jag vaknade på morgonen och tänkte på. fast vad kan jag säga? Jag klagade mycket på honom och sedan så hörde jag bara av mig ibland på helgerna. Visserligen gjorde inte han det heller men man ska ju vara mot nadra som man själv vill bli behandlad. Lär ju ändå träffa hans syster och mamma igen. Fast vi får väl se, kommer int eupp fören om 7 veckor sen när jag åker ner.

Sista dagen på praktiken idag då. Kändes väldigt ledsamt att lämna gunnarsons, men de fick mitt nummer och ska ringa om de behöver hjälp i jul :D Har även fått referens därifrån :D Den är jättebra så det är roligt :D Vilket är lite roligt eftersom Åke sa något i stil med : Ja men då sätter jag g på dig eller jag skriver g på väg till VG. Men jaja, då ahr jag något att kämpa för nästa praktik. Fick med mig en hel del godsaker med mig hem idag :D smasken :D hahah har väl gått upp ett kg på bara 6 veckor.. De gör så grymt goda saker, så jag rekomenderar att ALLA som kan och har råd går dit och köper sig något gott :D Testa fudgen, den bara smälter i munnen.

Om ngn timme ska jag iväg och hämta min tågbiljett ner. Åker ju hem till skåne i morgon. Tåget går 8 i morgonbitti. Fast känns ju som att man vant sig med tidiga mornar nu. Har en hel del att göra  morgon, ska städa rummet jag hyr där nere, lägga in allt i garderoben, åka och handla mat, hämta min cykel,och lite lampor och sånt där som jag har kvar hemma hos Mina och Jennnifer :)

Love

Det gör ont. Så jävla förbaskat ont. Jag hatar att jag förlät dig och att jag älska dig. Jag avskyr det. För jag vet att du inte tror på mig när jag säger att de tär nog nu. Jag tror nog inte ens på mig själv. Fast jag vill ha någon som får mig att vilja gå upp för honom. Någon som Erik var, han kunde man se på att han var kär eller ja, förälskad i mig. han som jag verkligen var glad över. Med Alden var det nog mer en vana. Jag älskar hoom därför vill jag ha honom. Fast man glömmer bort att han älskar inte mig, bara sin bil och sig själv. Ja sin familj med, speciellt hans lillasyster. fast poängen är, varför sätter man sig i den situationen om och om igen? varför går man tillbaka när det inte finns något att hämta? Varför står man ut med allt de gör och säger bara för att man älskar honom? Det är något jag inte förstår. För om det handlar om självrespekt, ja då har väl nästan ingen självrespekt. Utåt sätt är vi vackra,självständiga och helt fantastiska. Bakom alltihop vad är vi då?
Är man mindre värd bara för att de tror att de kan behandla oss som de vill? För att bara för att jag inte säger något om Hannah, så betyder det inte att jag förlåtit eller glömt, jag har bara accepterat. Bara för att jag inte säger något betyder det inte att jag glömt eller förlåtit.

Trött och illa mående av allt godisätande :P

Fan vad tröttjag avr i morse :( fast så fort jag var på praktiken blev jag riktigt glad och pigg :9 det är så himla roligt där och det kommer med sorg i hjärtat som jag lämar gunarsons för att åter gå till skolan. Fast jag älskar ju skolan med. Man lär sig så himla mycket, iaf jag :D
Efter praktiken så stressade jag hem till Alden och hans familj, skulle hämta min ryggsäck han lånat av mig och lämna hans systers busskort. Fan vad jag sakanr honom. Jobbigt att älska honom. Fattar inte ens varför? jag vill verkligen ha honom. Fast jag vet att det kommer aldrig att funka ändå :(
Så jag avr väl hos aldens familj i ca en timme innan jag åkte till kista och mötta sara :D vi gick och tittade lite, men hon hittade ingenting :/ Åkte in till stan sen och kollade på en boomernag jacka jag vill ha, men kommer inte hinna köpa den innan den tar slut i stlen jag vill ha :( Så tyvärr kommer jag inte få ha den i vinter :(
Sedan åkte vi hem, hon skulle hem till sin mamma och jag till min :) Fan Sara, vi börjar bli stora flickor nu haha.
en så har jag bara suttit här vid datorn, ätit godis, svarat på en kommentar om alden, som jag gick lite för hårt in i hjärtat och kollat på desperate housewifes.
I morgon ska jag nog börja packa lite smått iaf :) Måste även ringa elbolaget och säga upp det.
Fan vad jag är seg med saker och ting:P Måste bli ädring på det. Måste även leta upp min entreprenörskapsbok.

Jag måste få skriva av mig.

Stör mig att du kommenterar? Nej det gör det väl egentligen inte. Men eftersom att han och jag nyss gått skilda vägar så kommer du och säger saker och som att du vet något ena sekunden och andra sekunden som att du inte känner oss. Klart man börjar undra vad fan grejen är. Du får helt enkelt försöka sätta dig in i min situation vilket du inte kan eftersom du inte vet hur jag tyckt och kännt i 1 ½ år. Så nej när en person som vägrar säga sitt namn, som verkar umgås med mig eller Alden eller kanske oss båda, så stör det mig. men att du kommenterar stör inte bara att du inte säger vem du är.
Så här är det lika bra att jag skriver det, behöver väl få ut det ur mig med. Han har hoppat fram och tillbaka nu i 1½ år. Ja vi ska säkert inte vara tillsammans med det gör ju fortfarande ont. Och jag vet inte hur han tycker för att han säger inte sånt. det där är killen som inte ens säger om han är hungrig. Han säger helt enkelt inte så mycket rycker mest på axlarna eller skriker. Så är han hemma med. Problemet är väl att när man hållt på fram och tillbaka som han och jag gjort så har både han och jag kommit varandras familejr nära. Jag var där idag vilket kändes skönt när han mamma sa: vad som händer mellan dig och Alden lägger inte vi oss i, men vi vill träffa dig ändå. Eftersom jag är den första tjejen han haft som hans mamma tycker om. Men självklart handlar det bara inte om hans familj utan det handlar om att jag fortfarande älskar honom. Så klart man reser taggarna utåt om ngn skriver som du precis gjorde. För han är den första personen som jag velat ha familj med. Det har inte bara varit dåligt mellan han och mig. Han är den första killen jag haft som brytt sig om mig. Svårt att förstå kanske när han kan vara rätt elak annars. Men när jag är ute så ringer han och kolalr så att jag kommit hem. men bara om han ens vet att jag ska gå ut. Jag och han sääger inte alltid allt till varandra vilket inte är det bästa kanske. men just nu spelar det ingen roll för det komemr aldrig bli han och jag igen. Eftersom att han den senaste tiden bettet sig som en fucking jävla idiot. Jag vet att jag inte ska vara tillsammans med honom och att han har behandlat mig som en jävla dörrmatta. Det är något jag får skylla mig själv eftersom jag har själv valt att gått tillbaka. Detta är rörigt för att jag tycker olika om situationen varje sekund. Fast helt enkelt. Han och jag ska inte vara tillsammans, frågan är om han ska vara tillsammans med någon tjej i huvudtaget.
Men när du skriver att jag bara tar emot honom hur som helst medöppna armar har du tyvärr fel.
Fast det är jobbigt när man står där med hundra frågor och man inte får ett enda svar för han blir bara sur.
Hahha det här är nog egentligen bara Sara som förstår, ingenannan fattar nog egentligen vad jag skrivigt eftersom jag bara har rört ihop allt ihop nu. tack sara för att du finns och stöttar mig. Skönt att prata med någon som förstår allt med min pappa och allt med Alden.

Alden hit och Alden dit

Ännu en gång en kommentar om Alden. Du vet vad du snackar om? Men du vågar inte stå för det du snackar om? Eftersom du verkar vara väldigt rädd för att säga ditt namn? Vad tror du att jag ska göra springa till Alden och berätta de? haha.
Idag har dagen varit bra:9 var på praktiken,träffade sara, pratade med henne. Skönt att prata med någon som verkligen förstår en :)
I morgon ska jag hem till Alden för att hämta min ryggsäck han har och lämna hans lillasysters busskort jag har. Eftersom att min kusin först skulle köpa det men sen ångrade sig, de är födda samma år och samma månad, skiljer bara 2 dagar emellan dom :P haha.
Nej nu ska jag sova. Måste kila och borsta tänderna först. Är superduper trött!
Måste bara tillägga att min mamma köpt en superläcker dataväska till mig :D YABADABADOOOO! Nu slipper dator gå sönder igen :)

Han där borta i v-ås :D

Det finns en kille i västerås som alltid gör mig så glad :) Mohammed heter han :D har precis pratat med honom i någontimme nu, och plötsligt så känns världen lite lättare att leva i :)
saknar alltid honom så fort vi lagt på, lite konstigt det där :P Han är iaf superduper :D
Nej nu ska jag bädda klart coh sen sova, ska ju upp halv 5 i morgon bitt. Sista veckan på praktiken. Kommer kännas sorgligt att sen aldrig gå dit mer och baka :(
Måste även gå och köpa min tågbiljett i morgon, så att priserna inte går upp.
natti natti gott folk :)

En kommentar om Alden Mustafovic

Fick en kommentar om att Alden är en player. Det vet jag ingenting om. Men du vet tydligen det. Däremot vet jag att det inte är ngt mellan han och mig längre. Så du kanske borde kolla upp faktan innan du snackar?
Ni kan själva läsa inlägget då jag har godkännt det.
Fattar bara inte en sak, du som vet så mycket, vågar inte ens säga ditt namn?
Nej, Alden säger inte " jag sover hos dig inatt". Eftersom jag går upp halv fem på morgonen så vill jag hellre sova hemma. Jag har ingen större lust att gå i Rinkeby kl 5 på morgonen. Visst det skulle vara skönt att sova 10 min längre och jag har säkert nämt ngt om det i bloggen men med närmare eftertanke har han närmre till jobbet ifrån mig och jag sover bättre i en 140 säng än i en 90 säng tillsammans med någon. Sedan har inte jag 25 grader varmt i mitt rum.
Däremot så har jag åkt hem till honom utan att sova där..
Det som gör mig mest upprörd är att du inte säger ditt namn. Att du pratar som att du vet så mycket. Det stör mig något grovt.

min te vagn :D

 
Många tycker nog att det är lite konstigt, en nittonårig tjej som köper en te vagn.. jag har alltid varit förtjust i sånna där saker redan som barn :P Så nu vet ni det,haha.

Världens vackraste tevagn är min :D

Vaknade typ tjugo i elva idag :) Rätt skönt att kunna sova så länge som jag gjort i natt, känns som att det var ett tag sedan sist :)
sedan så gick jag och moster iväg på loppis/aktion. Jag roppade in en te vagn som är SOOOO LOVELY! Sedan köpte jag lite bageriböcker med :) Roligt med äldre kokböcker tycker jag :D Så nu är jag i stortsett pank, haha. Fast det är det värt det.
Ska ut ikväll med John tror jag. Om han nu svarar i sin telefon vilket han inte gjort de två gånger jag ringt honom. Fattar inte riktigt vad han håller på med, men ja, så är det.

If you happy, we all are

Åh så trött jag är :( Ska nog gå och tvätta bort sminket nu och kurra ner mig i sängen, där jag förövrigt legat sedan jag kom hem :D
Har pratat med Emelie nu :) Hon har lite svårt att hålla fingrarna borta ifrån sin Mr lover :D Är så lycklig för hennes skull! Hon har alltså inte träffat honom sedan vi var i Kroatien.Makarska. Så nu äntligen träffas de :) Hoppas verkligen på dom två :) Vill att hon ska vara lycklig, även om det menas med att hon kommer att flytta till Norge.
I morgon blir det nog Nacka forum med :) Ska växla tillbaka mina pengar :P
 

Nu verkar det vara slut för alltid

Har varit en ok dag idag. Jag och Alden har beslutat att sluta träffas. Det har faktiskt gått så långt att jag ska hämta min ryggsäck r och lämna hans systers busskort när han inte är där. Snacka om att det verkligen är dags att gå vidare då. Fast det lär ju kännas konstigt, det har ju avrit han och jag fram och tillbaka ett tag nu. Fast jag måste lära mig att vara själv, var ju ett tag sedan sist. Även om det inte alltid varit Alden så har man ju dejtat ngn eller varit betuttad i någonannan ;) Så det har ju alltid varit någon annan emellan honom. Ja nu lät det där väääldigt slampigt fast jag och alden har ju haft stora hopp ibland på 4 månader oh sådär.
Var i Nacka forum idag med mamma :) Oj, vad mycket folk det var där. Det är ju större än Haninge C nu. Jag hittade en jättefin klänning som jag köpte, fick 10% rabatt eftersom jag fick en klänning som var sönder och jag ville verkligen ha den :) Fast det är bara laga med symaskinen :) Tur var ju det :P
Sen har det inte hänt så mycket idag, jo melie åkte till Kåre i Trojndheim idag :9 Undrar hur hon har det nu? Hoppas de har värsta romantiska kvällen :D Hon är ju super kär i honom! Så hoppas han är det tillbaka :) Måste fan skriva ett sms och fråga nu kom jag på, haha.

När allting vänds upochner, vad gör man då?

Jag är så fundersam nu att det inte är sant. Känns som att mina åsikter har ifrågasats av mig själv och allt som jag tänker på gör bara för ont. Allt jag skrev innan ifrågasätts nu av mig själv. Hur reagerar jag egentligen? Hur känner jag egentligen. jag är inte ens arg längre. Jag är mest ledsen. För såg jag verkligen allt genom mina egna ögon? Eller var det igenom någonannans? Hur är det egentligen allt står till och varför blir jag så lätt påverka när jag blir ledsen?
Att allt inte stått rätt till emd mig ett tag nu kan många förstå. Att det har hänt mycket på hemma fronten som gör det jobbigt att gå upp på mornarna, som gör det jobbigt för mig att somna. Jag överreagerar mycket nu. jag känner det själv.
Jag har mycket att funderar på nu. Ska jag skaffa hemlig adress i framtiden? Ska jag välja att stå hemlig överallt? Ska jag byta efternamn? Hur är det egentligen jag ska göra?
Alden, jag saknar dig oerhört mycket. jag vill bara ligga i dina Armar nu och höra när du säger det blir bra nu. Eller bara ligga där och tjaffsa över något som inte ens betyder något, som tex vilken kanal vi ska se på. Sånt där som tillhör vardagen. Sånt som gör att man slipper tänka på en hel del annat.


Vargen i fåraklädsel

Tysklandsresan är nu över. Skönt är det. Man kan ju lätt säga att det var vargen i fåra kläder över hela resan. Folk kom verkligen till sitt rätta jag. Vilket jag är oerhört taksam över. Då man verkligen märkt vilka man vill umgås med och vilka som bara hälsade när det passade dom. Sånt funkar inte för mig. Kör du dålig stil en gå ng ja, då får du alltid dålig stil av mig. Jag tänker absolut inte vara snäll mot någon som är snäll när de känner för det. Då kan det vara.
resan i sig var ju annars rätt ok. Känns som att mässan var lite utav en besvikelse då all information var på tyska, de pratadfe nästan bara tyska. Så kommer man där och bara snackar svenska och engelska är det lite knepigt. Sedan var väl allt bara ett stort virrvarr av grejor. Det var temalöst och fantasilöst. Maten var dock suverän som vi fick smaka på. Han skulle jag vilja ha i mitt kök och laga mat åt mig hela dagarna :) mums :D
Tyvärr fick jag och Sara nitlotten att sova med Camilla i min klass. Det enda hon snackade om var om hennes rika pojkvän,hur snygg han var,hur deras lägenhet såg ut, hur hans bil var och liknande. Det roliga i det hela att de har MAX varit ihop i 1 ½ vecka och bott ihop i ca 1 vecka. Ändå så hade de saker de BRUKAR göra, han var inte ens rik kom det fram, han har inga tänder längst bak i munnen. Han är verkligen inte produktchef för findus. varför sitter hon och säger saker som ändå inte är sant? Sanningen kryper ju alltid fram. Så det där har jag ingen förståelse för. Någon jag heller inte har förståelde för att är en tjej i min klass som Ignorerade Sara TOTALT även mig vissa stunder och var så jädra egoistisk på vissa punkter att det inte var sant. Sedan mitt i allt ihop är hon hur vänlig som helst.. WHAT?! är hon skitzo eller vad? Nej det där asså, det förstår jag mig inte på. Antingen är du otrevlig hela tiden eller inte alls. Välj din ståndpunkt eller låt det vara.
En person som jag verkligen har fått upp ögonen för är Emelie, jävlar vad trevlig och snäll hon är! den flickan kommer gå otroligt långt.
  Nu sitter man här på tåget med sara, har ätit alldeles för mycket onyttigheter känner jag så att man mår ju illa hahah. Är väl hemma om ca 1 ½ timme :) Ska bli skönt att sova i sin egna säng. Satt en kille på tåget som babblade så jävla mycket att jag bar ville skjuta honom. Han läspade samtidgt som att han pratade som en snobb samtidigt som att han pratade som en jag vet inte vad. Han skröt så himla mycket att det inte var sant. Han satt och berättade hur mycket hans pappa tjänade, hur snygg han tyckte han var, vilka kirurgiska ingrepp han ska göra, hur tråkigt han tyckte det var att ens behöva jobba,, att han hade blivit uppraggad av en kille och han ville inte ens bli uppraggd då för han kände sig inte fin d.. jävlar vad trött i öronen jag blev!!!

Tyskland på lördag

Idag är jag HELT slut.. Har ångest över att jag inte skrivit i min logg bok på 4 veckor. Alltå alla de veckorna jag avrit där. Men men. Får väl se till att fixa det.
Har kalasont i ryggen, så hoppas att den blir bättre nu i tyskland då man kommer bort från bageriet lite och dess obekväma ställningar.
I morgon åker jag till Skåne och på lördag blir det Tyskland/Erfurt. Så lär inte kunna blogga fören på onsdag. Eller ja, vara vid något internet i huvudtaget. Så får se hur det går.
Har typ ätit nonstop hela dagen. Det roliga är att jag fortfarande är hungrig :S hahah. Bra där.


Denna jävla hysterin om hur man ska se ut

hahahha jag blir knaaaaaaaaaaaaasiiiiig! Fan så tänker man! YES äntligen höst, nu slipper man tänka på att gå ner till bikini sesongen.. vad tror du det står överallt?! BEACH 2009 så här får du kroppen! Vadfan! När ska denna jävla hysterin gå över? Fattar inte att folk orkar. Jag är bagare, utbildar mig till konditor, käkar sötsaker dygnet runt och har väl gått upp 3 kg på dryga 3 år.. Fast om det är för att det är vanligt att man går upp i vikt mellan 16-19 då kroppen utvecklas och håller på eller för att jag käkar som en idiot vet jag inte. Nu säger jag inte att man ska trycka i sig en 200 g chokladkaka,sedan donken och sånt där! Nej. Men vadfan, du ska väl inte gå runt och tänka på vad du stoppar i dig hela tiden? Inte blir det bättre av att många kändisar bantar som fan och många tycker de är SKITLÄCKRA! Nej, visst att man tänker på vad man äter till en viss del och att man inte äter för att nej men det här är jag värd. Det är ju det sämsta man kan göra, även om jag själv gör så. Nej nu fan är jag ledsen, öpnar kylen och frossar i glass.. :P
Det här inlägget är väldigt rörigt ser jag. Det jag menar är att : SLUTA! fan orka gå runt och täcka över sina små love handles. Så länge man inte är i hälsosam fara så ser jag inte anledningen till att gå ner i vikt. Sedan att många dam tidningar BARA står hur man ska gå ner i vikt och hur man ska träna rätt och hit och dit. Är HELT jävla vansinne! Sedan är det något jag ständigt blir trött på är att handla kläder. Jag älskar det, men liktförbannat sitter nästan aldrig något bra. Alla tjejer känner det någon gång skulle jag gissa. Är du inte överviktig så är du för smal, är du precis lagom så är något fel där med.. nej jag blir bara trött på denna hysterin att se bra ut. Man säger att man vill se bra ut för sig själv. Fast det tror jag inte ett dugg på. För om man börjar nysta i det hela har det inte alls med sin egna självkänsla att göra. Så det där köper jag inte.
 Så länge jag tycker jag ser bra ut kan alla andra flyga och fara ;) För skulle någon säga till dig vad ful du är. Ja men titta inte då!

Tierd

Tänka sig, nu är det snart bara två veckor kvar utav sthlm vistelsen. I början drog och slet alla i en att man skulel träffas haha, nu känner man sig ju lite mobbad. Nej skämt åt sido. Ärligt talat är jag så trött på dagarna att det enda jag har i tankar är " åh min säng är SÅ underbar" hahah.
Nu i helgen blir det ju tyskland, så är borta fre-ons. Jag hoppas på mycket sömn. Undrar bara hur jag och Sara kommer tycka om varandra fter att ha andas samma luft i 5 dagar. Hon och jag är ju som de flesta vet rätt lika och ibland kan det bli för mycket. Så jag hoppas att vi bara kommer att ha roligt :) Fast det jag bryr mig mest om är MAT OS!!!! Jag ska ha kameran i beredskap iaf!
Praktiken idag gick väldigt fort :) En tjej från Enskede gymnasium är där nu och praktiserar. Vet inte riktigt var jag tycker om henne.. Åter står väl att se. Fast det är ju knappast mig hon ska bry sig om ändå.
Känns som att jag börjar lära mig rätt mycket nu. Jag får även ta lite mer ansvar vilket är riktigt roligt :)

Flerspråk

Jag har alltid velat lära mig fler språk, än svenska och engelska fast att lära sig ett nytt språk i skolan funkade inte riktigt för mig. Så nu sitter jag och funderar hur jag ska göra. Ska nog gå till biblioteket och låna språkkurs så att man kan sitta vid datorn efter skolan och så..
Aldens mamma tycker jag ska lära mig bosniska fast vi får väl se :P Vill nog lära mig både franska,tyska och italienska. Fast det skulle ju vara roligt att kunna bosniska haha. Fast ja vi får väl helt enkelt se med den saken.
Nu är det bara några dagar kvar tills Tysklandresan :D Jag längtar galet mycket!! Ska bli RIKTIGT nice! :)
Just nu är jag GRYMT irriterad på Alden, han tar mig lixom inte på allvar är jag sur på honom så säger han typ bra.. BRA?! Jävla pucko.. Han kan ju gå och pilla sig någonstans.
Praktiken idag har varit bra. Idag är jag riktigt trött så ska nog sova snart. Fast först ska jag nog äta middag kanske ;) haha.

Helgen var riktigt trevlig :D

Igår var en riktigt bra dag.
Började ju med att jag åkte till Aldens familj och lämnade tårtan, var riktigt nervös när jag åkte dit. Skulle lämna tårtan jag gjort till Aldens mamma då hon fyller år idag! :)
Så jag stannade en rätt bra stund eftersom jag satt och pratade med Aldens lilla syster Ajla och Aldens mamma :) Har saknat hans familj SÅ otroligt mycket :/ Så det var riktigt trevligt att prata med dom igen. Fick även höra att Aldens fd bästa tjejkompis Edita har gått och sagt till Aldens mamma då vi gjorde slut : vet du en sak vesna? Jag tycker att det var bra att de gjorde slut, hon var inte bra för Alden, jag känner henne ifrån tidigare, jag har vänner som känner henne. Hon är inge bra för honom. Ursäkta mig men va?! Vadå jag är inte bra för honom? Vad fan ahr jag gjort emot honom? hon känner inte ens mig? WOW, hon känner Hamed, en kille jag var kk med förut.... Satan vad bra hon känner mig då lixom. Nej det där irriterar mig grovt mycket!
Sedan på kvällen mötte jag upp Sara och hennes typ nya kille och hans bror. Vi gick och åt mat, eller de åt mat och jag efterrätt då jag redan ätit mat hemma hos Alden och en bit tårta :D Den var för övrigt väldigt god :)
Sedan runt 22.15 så mötte vi upp Benita och drog vidare till Dembow :) Hade aldrig varit där förut så det var riktigt nice faktiskt :) Dansade så mycket att jag fick ont i knät. haha.
Idag har jag varit hos Alden, då jag egentligen skulle ha köpt tågbiljetterna igår, fast så blev det inte. Stannade kvar hos hans familj igår lite för länge haha. Så jag valde att lämna kvar de pengar jag ahd epå mig hos honom då jag inte ville gå runt med 4000 på mig. HAHAHAHAH, så idag så kollade Alden i hans låda och hittade dom pengarna :P Jag ahde inte sagt ngt till honom då jag ville höra hans reaktion. Det var lite roligt faktiskt :) Han såg ju ut att ha haft 7 svåra år stackaren,. hade nog blivit lite för HÅRT festande på båten för hans del :P
Köpte biljetterna idag så nu är det överstökat iaf :) SKÖNT! Åker på fredag eftermiddag kl 16.15 med Sara :D
Slut resume av helgen : Helt jävla underbar! Förutom att jag inte längre är vän emd John. Kände att han tror lite för mycket om sig själv och behandlar inte mina vänner med den respekten de är värda.
 Bilden är tagen idag innan jag åkte till Alden :)

Han är ju SÅÅÅÅ HET!

Fan vad trött jag är.
Det blev utgång igår :) Träffade upp John och Anders medan jag väntade på Mina, då hennes buss aldrig kom som den skulle :/ Så vi gick och satte oss på Akkurat. Sen kom Josef, världens snyggaste kille! Han är så JÄVLA HET! Han skulle jag fan ALDRIG neka någonting I guess! haha. Efter det kom Mina, så var truppen samlad. Var lite orolig hur Mina skulle känna att umgås med dem, men hon såg ut att trivas rätt bra :) Så klockan ett när Akkurat stängde gick vi till Kleins. Jag var ju hel tänd på Josef så jag försökte prata rätt mycket med honom på ett diskret sätt! hahaha, om det nu gick. Det stod typ Josef i pannan på mig. På Kleins var det smockfullt och Mia drog efter typ en halvtimme. Sedan drog John och jag hade tänkt att ha sällskap med honom. Fast Josef övertalade mig att stanna kvar till 3 så skulle han vänta med mig på min natt buss. VEM säger nej till det lixom? Inte jag. Fast jag tog aldrig den där halv fyra bussen från slussen, utan det blev taxi hem till Anders som Josef övertalade mig. Vi stod nog och dividerade om det där ett tag. Jag skulle ju upp idag och fixa med Aldens mammas tårta sedan så ska jag in till stan för att möta upp Sara och köpa tågbiljetter. Så väl hemma hos Anders så satt vi och snackade en stund. Klockan halv fem hade jag varit uppe i ett dygn och bestämde mig för att gå och sova. Anders sängar var ju grymt sköna, tror att de var hästens eller något :) Sedan kom Josef och vi delade säng :) Hahaha låter som värsta sex akten höll på, men inte direkt. Anders låg ju i sängen breve ( det är två sängar ihopsatta till en dubbelsäng). Under kvällens gång så hann vi diskutera rätt mycket. Hur och vad en kille beter sig och hur vi tjejer är. Det blev väldigt mycket AHA upplevelser. Typ hur man får en kille att följa med på IKEA, som vi alla flickor vet är det oftast inget favorithak för killar, haha. Och hur man gör för att få killen intresserad. Ja det var helt enkelt jävligt bra tips, tyävrr så kommer jag nog bara ihåg hälften även om jag knappt drack något under kvällen så var jag ju rätt trött ska jag ju tala om :P
Haha, Josef har fastnat på näthinnan. John tyckte det var dumt av mig att inte fråga om hans nummer, fast som jag ser det så vet ju Josef med 100% att jag är intresserad, då är det väl upp till honom och ta mitt nummer?
Så det blev inget nummer, sedan tror jag inte att jag bryr mig så särkilt mycket heller. Bara dumt.
Så nu sitter jag här och är jätte trött eftersom jag har sovit knappt 6 timmar och gjort klart Aldens mammas tårta och är påväg att fixa mig och sedan dra dit. Måste bara skriva till hans lillesyster och kolla om de är hemma.
 Jag och Mina så klart :D
 Aldens mammas tårta. :) Ser ut som en cheescake fast det är en vaniljbavaroise med hallonmousse övan på. Hoppas att det smakar ;) Sedan ahr jag penslat lite sockerlag på tårtan för att det ska glänsa lite och att frukten ska fastna :) Garneringen är ju färska hallon och jordgubbar :)

Stressigt!

Ikväll ska jag träffa Mina :D Åh vad roligt det ska bli :) Så nu jävlar har jag brottom..
Ska hinna göra en hallonmousse,duscha,sminka mig,sova lite, raka benen hahah. Intressant att veta ;)
har köpt frukt idag för 185 kr! det ni. typ tio jordgubbar och 15 hallon :/ Asså vill ha fin frukt till tårtan i morgon.. SÅ då får det väl kosta så allt som allt ahr Aldens mammas tårta kostat ca 300 kr när jag är klar ;) Billigt va? :P hahaha. men de tär ju fel sesong att köpa bär just nu så :P
Är för övrigt riktigt riktigt trött :(

Jag saknar

Jag skanar Skåne,Kristianstad. Jag saknar att höra Diana och Helen diskuter hur en korsning ser ut eller att diskutera med de där nere. Jag saknar när Mora går och säger uppmuntrande saker till än när allt gått käpprätt åt skogen. Jag skanar när mina går och hålelr sig för magen och säger jag är sugen på något, eller när jennifer får sina utbrott på morgonen för att hon hatar att gå upp på morgonen. jag skanar tjejerna där nere. ALlt kändes så mycket svårare där nere fast ändå så mycket lättare. Jag längtar mycket tills nästa helg då jag komemr att få träffa många utav er :D Jag saknar det bara så himla mycket. Tyskland flickor :)

Tårtan blev förresten lite platt och grädden jag använde var ju inte arlas så det är inte samma goda smak :P men det blir nog bra ska ni se. I morgon ska jag nog göra en hallonmoussse då vaniljbavaroisen inte räckte till.. Sedan på lördag ska jag åka hem till Alden, som för övrigt inte komemr vara hemma då. Jag ska ge tårtan till hans mamma :)
Hoppas att de kommer att tycka om den, känne rmig itne så jätte nöjd med den, men men. Vanilj och hallon låter väl gott? :) Ska även gå till hötorgshallen i morgon och köpa färsk frukt att garnera tårtan med och åka till min gamla skola och köpa en tårtkartong :D

Jävlar vad mycket jag snusar :S det är helt sjukt går och köper en dosa varannan dag nu :S Förut kunde den hålla längre... Men men ;)

Baka baka liten kaka

Fan vad trött jag har varit både igår och idag! Helt sanslöst! Antagligen är det pga jag ahr varit sjuk och att kroppen inte riktigt har återhämtat sig. Så i morse när väckarklockan ringde så tänkte jag näää fan heller tat jag orkar gå upp. Fast avd gör man? Jo man kravlar sig upp och går ändå.
Så nu står jag och bakar. Chokladbotten med Vaniljbavaroise, en tårta till Aldens mamma som fyller år nu på söndag. Frågan är bara hur hon ska få den. Alden och jag pratar knappt längre men känns ändå dumt att säga att man ska göra en tårta så gör man den inte, så det är bara att ställa sig och baka dårå;)
Får väl se som det blir en hiss eller diss.. Det är ju en sak att baka i ett bageri där alla redskapen finns.. Än att stå och baka i mammas kök. Sedan vet jag inte om vaniljbavaroise med chokladbotten är sån dunderhit, fast vi får väl helt enkelt se ;) Gör botten nu och den ska vara klar vid halv.. Så lär väl göra bavaroisen ( uttalas bavarå´n) och sedan bara hälla ner den i formen. Jaja, får väl hoppas på det bästa helt enkelt.
Har fortfarande ont i min rygg, fast just nu känns den varken bättre eller sämre, bara vissa stunder då det lutar mot det sämre.

Tjejer offrar sig för mycket!

Vi gör alldeles för mycket uppoffringar!
Tjejer fixerar sig allt mer och emr hur de ser ut, så att de ska vara fina för sina män! vad gör deras killar? Jo de sprinegr runt i mjukis byxor och keps medans tjejen ser ut som att hon ska på fest 24/7 endast för att göra sin kille lycklig. Oftast så får hon ändå inte den uppmärksamheten hon behöver. Så varför lägger vi ner mer och emr tid framför spegeln och emr och emr pengar? När man ändå inte får den uppmärksamheten som man söker? Vad är det som gör att vi kanske köper den där korsetten som man inte skulle köpa annars, eller att man färgar håret till en färg man kanske själv inte tycker om till 100? Jo för att tillfredställa den andra. Fast om han nu älskar dig, borde han då inte älska dig lika mycket om du nu skulle glida runt i mjukisar dagarna i enda?
Eller är det så att han är tillsammans med dig för att du just nu ä'r snygg?
Många tjejer blir nedtryckta av sina killar och känner sig inte vackra längre. De döljer sina kroppar i intim kontakt med deras älsklingar för att de inte längre tror att deras kroppar ser bra ut.
Nu menar jag inte på att alla spacklar sig och ser ut som barbie dockor. Utan det jag menar är att avrför lägger man så mycket energi på en person som kanske inte är värd det? Varför offrar man sig helt totalt när den andra inte gör ett piss?

Hoppas på positivt svar =)

Förkylningen har inte gått över.. Fast i morgon ska jag ta mig fan gå ändå!!
Nu sitter jag här med ansiktsmask :) Ska snart ner och göra frukost. Börjar bli rätt hungrig =P
Väntar spänt inför inmorgon på svaret får väl se vad det blir. Hoppas på det bästa iaf :)
Jag vill gå och shoppa! Handla nya jeans, handla mera tröjor :) bara shoppa helt enkelt :D
Får jag ett dåligt besked i morgon ska jag SHOPPA ordentligt kan jag lova!! Fast jag hoppas förstårs på ett positivt svar :)
Hmm, vill ju fortfarande göra en läppförstoring.. Så ska nog ringa och prata med dom i gamla stan. Har hört att de kan vara bra :) Fast idag kan jag inte göra någonting då jag är sjuk och väntar på det där förbaskade svaret. Får bara hoppas på att någon får reda på det innan mig och hör av sig till mig =)

Killarna = de nya kärringarna

Seriöst! Killar är fan de nya kärringarna! Vad är det för fel på dom? Blir sura för ingenting, antar en massa jävla skit och tål inte skämt! Irriterande jävlar säger jag bara!

Jag är förkyld :(

Jävla förkylnings skit! Jag vill inte vara sjuk jag vill bara inte :( Fan vad deprimerad jag blir! Jag vill gå till praktiken hela tidne ju! Så blir jag sjuk! Jävla helvetes skit!
Det borde finnas ett piller man kunde ta så att man blir frisk på en gång! :(

Det får helt enkelt vänta

Hmm, tänkte först lägga upp lite bilder. Sedan kom jag på att jag kanske måste fråga först eftersom det inte är bilder på mig. Så jag väntar med det ett tag.
För nu har jag iaf hittat sladdjäveln. Efter ett praktbråk med mamma. Men men ;) Sånt som händer.


Att vissa människor orkar!

Det är rätt roligt att se att vissa människor använder sina bloggar genom att smuttskasta folk de inte känner, och hit opch dit. Vissa har även värsta bråken i sina bloggar. Ja du, då är jag glad över att jag inte har så många läsare, de är mina vänner som läser bloggen inte 200 människor jag aldrig träffat som ska döma mig hur jag är som person.
Det är helt sjukt hur folk ger sig på unga mammor och pappor. Jag fattar det inte. Varför ska man gnälla så himla mycket över vad de gör? Det är väl en sak om man aldrig byter blöja på sitt barn,eller att de går med så smutsiga kläder att det inte är hälsosamt. Fast om man nu ger sitt barn allt det går och lite till och att barnet mår bra, varför ska en mamma eller pappa inte få träffa nytt folk? Vadå bara för att man skaffar barn, ska man bli nunna/munk då?
Eller att folk avskyr vad man skriver bara för att man själv tycker så. För oftast är det ju så, att de bloggar vi hatar mest är de bloggar som vi helst läser.
Sedan att jag själv kan bli tokig på folk som använder bloggen som någon jädra chatt att få vänner på är ju en helt annan femma. Skriv inte till mig och säg " Tja hur är det?" Via min blogg, för jag har inte min blogg för att få vänner, det har jag redan. Jag skriver för att jag vet att jag måste öppna mig på något jävla sätt.

Förkylning på g?

Usch, borde verkligen inte gått ut igår.. Orkar inte alls förklara varför så aja.
Tror att jag börjar bli förkyld. Har sovit till halv fyra idag... Helt jävla sjukt! Mår inte alls bra, känner mig seg och har ont lite överallt.

Sladdjävel!

Jädra sladd jävel! Fan får mina saker ben och går härifrån eller vad är det frågan om? Har letat tamigfan över allt! Inte hittar jag sladden till min akmera för det! Usch vad sur jag blir..
Igår var jag med Sara, åkte hem till Benita och hennes familj och träffade hennes dotter :) Då Sara bor hos Benita just nu. Benita har världens sötaste unge, fast kan tyvärr inte lägga upp bilder då sladden är knäpp.
Jag och Sara åkte ju till Alby för att hämta legget som hon glömt. Sedan åkte vi ut för att dra på krogen men fan vad fel vi hade. Det blev kaos så in i norden. Assem jädra tjejkompis var så äcklig på så sätt att hon ignorerade totalt, tjatade heeeela tiden om att vi skulle till "sture" som hon så fint kallade det.. Så jag och Sara gick på la isla där det blev äckel känslor då det var import kväll och alla äcklon raggade. Nej, jag är inte rassist bara mot illa luktande människor med vitlöksandedräkt..
Så nu måste jag rusa, ska träffA Tony nu vi ska på nivå, sedan vette fan om jag sover hemma eller hos honom. Ska bli roligt att träffa honom då vi inte träffats på över ett år.


jasså du minsann

Blää vad trött jag blir. Tror jag har börjat tröttna på Alden.. Jag vill ah någon man kan bilda något med.. han är ju fan rädd för att ens köpa en kortlek tillsammans med mig.
Sitter här med Sara nu :) Vi skulle egentligen gå ut tror jag. men hon har glömt sitt legg hemma. Så nu vet vi inte hur vi ska göra.. Kul jul lixom!
Men vi får väl helt enkelt fixa oss och sedan åka dit. Vet inte hur vi ska göra nu, men hur fan glömmer man sitt leg?

Korsett :P

Jag som inte skulle bränna pengar.. Ja det gick ju somd et gick. har köpt en korsett och tillhörande trosor samt stayups ;) Porrigt va?:P hahaha.. Fast fan vad oskönt det är då.. rumpan delas ju typ in i en fyrkant hahaha.. Fast man kan ju alltid ha den som linne till en hög kjol eller byxor ;)
Fast nu är Alden här, fast han är nere i vardags rummet med mami och fixar tv antennen :D
Så ska väl umgås med honom.
Hahha YES! nu kan jag ge bort min general snusdosa :P hahaha.
Nu ska han och jag snacka lägenhet ;) nanananan :) Me is happy now! men vi får väl se om en stund :P hahaha.

Hur fan gick det till?:S

Seriöst! Fan är felet på mig?:s har nästan precis smällt i mig 500 gram pasa. 500 gram! Fatta hur mycket det är för lilla mig! Skulle jag inte veta bättre skulle jag fan tro att jag är gravid eller något annat. Shit!! Hur fan lyckades jag ekmd det?:S SÅ mamma fick koka ännu emr pasta så att jag kunde få matlåda till i morgon..

När allting faller, och det känns som att hela jorden vänder upp och ner. Ja då är det skönt att man har er.
Jag vet inte hur mycket en människa ska behöva tåla, men det verkar vara en hel del.

Telefonen ringer inte

Så sitter man här. Tittar på telefonen och säger för sig själv, men ring då, ring då, men för i helvete ring då!
Likt förbaskat ringer du inte, så tanke överföring kanske inte riktigt är min grej trots allt?
fats jag kör min grej här nu, jag rinegr inte för du ringer inte.. rättvist?
Det sägs att man får det man förtjänar, men vad fan har jag gjort för att stå ut med massa skit? Visserligen är mitt liv förövrigt helt fantastiskt förutom vissa människa som är störande objekt i min vardag..
Idag fick jag frågan: Vad har du för hobbys? Jadu, avd har jag för hobby? Baka. Det var ulrich på min praktik som frågade. Låter lite sjukt egentligen. Vad är din hobby, jo baka, vad villd u jobba emd när du blir stor? baka?

RSS 2.0