confused

Jag fortsätter att ha konstiga drömmar. Drömmar om mitt förflutna. SOm i drömmen är dåtid. Riddaren i skinande dräckt och vit häst. I slutet av drömmen är det alltid något som inte stämmer. Kärleken som inte finns. Som aldrig fanns.
Konstigt att nu, så många år sedan kommer de och besöker mig i sömnen. Som om de skulle vilja säga mig något. Visa mig något. Men jag kan ingenting förstå.


"I´m just saying i´m doing better now"


"Om jag ville att du skulle veta vad jag tänker på skulle jag tala med dig."

Varör är det oftast så att vi tänker mer på hur den andre personen tar det vi säger. Mer än att det ska vara sant? Jag är konflikträdd enda ut i fingerspetsarna däremot inte diskutions rädd. Vad är skillnaden? Ja jag är helt världelös att bråka med inte för att jag kanske inte direkt vet vad jag ska säga. Utan för att jag är så otroligt rädd att det ska hoppa riktigt stora grodor ur min mun. För om det är något jag är bra på i ilskans skede, då är det att hitta den vassaste pilen. Det är inte något jag ser som en bra egenskap utan undviker gärna bråk då.
Det många ofta inte förstår är att en diskution INTE behöver leda till bråk, utan det handlar ju faktiskt oftast om två helt olika åsikter. Men en konflikt kan bli skapad ut av en diskution. För vissa personer kan inte ser mer än sitt eget och därför är det då inte lönt att diskutera med den personen.




Musik som berör

Jag grät första gången jag hörde den. Och jag gråter fortfarande varje gång jag hör den.


Rovdjur

Min mamma skulle kalla det tredje klassen medborgare. Vad menas det egentligen? Jo när du inte uppför dig ordentligt, när du pratar med för fula ord och helt enkelt inte uppträder väluppfostrat.
Jag blir gång på gång chockad över att människor i den övre åldern beter sig som djur. Som ett rovdjur som försöker hoppa på de svaga. När blev det din rätt att bete dig hur du vill mot andra människor?
Vissa människor är skörare än andra. Så ta vara på varandra. Visa människor att de betyder. Krama om de lite extra nästa gång.





Sträcker upp handen, väntar på svar men lektion är slut.

Bokstäver prydligt på ett papper. Först en stor bokstav sedan flera små. En punkt och sedan börjas det om igen. En stor bokstav och flera små. Sedan en punkt.
Så länge du inte lever i en ormcirkel så kommer ditt liv inte spelas upp igen och igen. Det är så sant som det är sagt. Samtidigt som varje rörelse vi gör upprepas. Du öppnar kylskåpet, tar ut yoggien, skruvar på locket och häller upp. Du skruvar upp den åt klockans håll för att sedan  skruva tillbaka den åt motsatta håll. Du äter upp och sedan sköljs skålen av antingen för diskmaskinen eller ställas i diskhon.
Så är det verkligen så konstigt att vi gör misstag i våra liv? Ibland samma misstag flera gånger. När vi är lärda med att göra saker likadant?




Jag kan om jag vill, men jag behöver hjälp ibland

Jag sprang 5 minuter fortare på 5 km än förra onsdagen. Det gör mig glad. Att känna att träningen ger resultat. Jag är inte ute efter att gå ner i vikt. För mig är det viktigare hur min kropp ser ut. Vill även orka mer. Känna mig stark.
Jag tror att jag är på väg åt rätt riktning. Tur att jag har hjälp av en grym PT ;)


Du träffar aldrig någon som mig ;)



" Du är perfekt, ett riktigt kap är vad du är" Orden snurrar ofta i mitt huvud. Du förstod för sent. Hur bra jag var mot dig. Du kommer aldrig träffa någon som mig. Jag kan handen på hjärtat lova dig det!

i think

Jag tänker på godis. Godis som jag inte ätit på 9 dagar. Jag tänker på tjejen som antagligen tränade aldels för mycket idag. Hon som hade bränt ca 1200 kalorier när jag kom och ställde mig brev ehenne på crosstraining apparaten. När jag gick därifrån 40 min senare had ehon bränt mycket mer än så. Det måste vara skadligt.
Jag tänker på snön som kom i natt. På alla som bytt till sommardäck.
Trots att jag tänker på tjugo saker samtidigt, sägs det att endast 5 procent av det som händer under en dag är det som vi tänker på.


Lite nonsens

Jag skulle behöva köpa ca 20 nya matlådor hem.. Bara idag gick det åt 7 st + en middag. Mamma brukar alltid mobba mig, för VARJE gång vi är på IKEA, och det är åtminstonde varannan månad, så köper jag antngen 3 eller 6 nya matlådor. Men lagar jag mat 2 gånger i veckan då har jag använt över 10 st. Och allt för roligt att äta samma mat VARJE dag är det inte. Så jag försöker laga mat åtminstonde 3 ggr i veckan. Egentligen är det av ren lathet jag lagar så mycket mat varje gång. Men ska jag hinna träna och kanske tvätta efter jobbet. Då har jag inte tiden eller orken att laga mat. Sen tar det åtminstonde 1 timme för mig att varva ner innan jag ska sova :)



Utkast: April 10, 2012

Vad har du för mål i livet? Är det drömmar eller är det riktiga mål?
ofta hör man att " jag vill bli rik om några år" Helt ok att du vill bli det. Men vad gör du för att nå det?
Känns som att nu förtiden så jagar folk efter saker som de inte ens vet vad det är för något. Man behöver inte hitta sitt drömjobb vid 20 års ålder. Det är helt ok att inte veta vad man vill bli när du är 35. Kanske kommer du aldrig att veta. Det viktigaste är egentligen inte att veta vad man vill bli. Utan att ha roligt under tiden.
Jag vet själv inte hur jag ska omformatera mina drömmar till mål. Men jag skissar på det. Försöker bygga upp en modell som passar för mig. Den perfekta pusselbiten i mitt liv. Det är den jag söker efter. Och jag hoppas, att när jag ser det. Då vet jag att det är rätt :)


mmmhmmm

JAG KAN INTE SLUTA LYSSNA!!!! SÅÅÅÅ ÄCKLIGT BRAAA!!!

RSS 2.0