Måndag, första dagen på den långa jobb veckan

Jag förstår inte hur jag ska orka, ska ju jobba 8 dagar i sträck nu, så har bara 7 dagar kvar. Fast jag är redan trött och det är redan måndag! Sedan måste jag ta mig till ikea ngn dag, handla till lägenheten. Jag och pappa ska åka ner och titta på några st nästa vecka :) Ska bli kul, hoppas nu bara att han bör som han har lovat. Ska bli skönt att flytta, jag och mamma går varandra på enrverna dagligen, så lika bra så att vi båda två får komma ifrån varandra. Jag älskar min mamma 30000000 miljarder jordsnurr och ännu mer därtill. Så det är bara bra om vi kommer ifrån varandra. Jobbar själv i morgon och på onsdag, så måste åka taxi till jobbet på grund av buss strejken! BARA SÅ NI VET! JAG HATAR ALL DENNA SKIT! Busschaufförerna kan ju börja strejka när de kommer i tid med VARENDA buss i hela sthlm, NÄR INGEN buss i hela sthlm är försenad! GAAAAH JAG hatar det här från roten av mitt hjärta. Har skrivit en lista på vad jag ska handla till lägenheten, men nu tror jag att jag gått och slarvat bort den :P hahaha. Haha nästan dagligen så kollar jag igenom en del bloggar, då jag tycker det är rätt så intessant hur alla dessa intregier ter sig. Vissa människor säger jag bara! De bråkar genom varandras bloggar! Så lite roligt är det ju att läsa, snart komemr man inte ens att behöva tv ;) Har typ inte träffat någon av mina vänenr på vääääldigt väldigt länge känns det som:P Den här helgen jag var ledig gjorde jag absolut ingenting, jag abar låg hemma och vilade upp mig efter första arbets veckan. JAG VET! Fy skäms Beatrice att du är SÅ förbaskat lat. De sista veckorna i gymnasiet var väldigt slappa, visst fanns det att göra, men det var ofta sovmornar och tidiga slut. Men nu är det tidiga mornar sedan hem käka lunch och sitta vid datorn, käka middag och sedan sova. Min kropp är inte van vid det nu, så jag räknar med att efetr nästa vecka kommer det gå bra :)Bara jag står upp med att jobba så här många dagar i sträck. Måste kolla på sista minuten biljett till mig och pappa nästa vecka med. För det lär väl inte vara allt för många som åker ner till Kristianstad mitt i veckan? Undrar hur folk kommer ta sig till jobbet med buss strejken i morgon. FAN VAD ARG JAG ÄR!!!!!!! Jag har tur att mitt jobb betalar taxi för mig så jag kan öppna tisdag,onsdag då jag jobbar själv i bageriet :)

Bara 3 veckor kvar :D

Nu har jag bestämt mig för att när jag åker ner till kristianstad så kommer jag gå och kolla på lite flera lägenheter än en. Så att jag kan välja lixom :)
Den här helgen har jag bara varit hemma, samlat krafter. Lär behövas nu.
Är verkligen inte van att jobba hela veckor har jag märkt, skola och jobb är en enorm skillnad.
Så vecka 27 så kommer jag jobba hela veckan måndag-söndag + måndag v.28. Sedan blir det två dagar ledigt och jobb två dagar sen två dagar ledigt :D Sedan är det bara en vecka till emd jobb och sen sitter jag och Emelie på flyget :)
Lär bli en sväng till ikea innan jag åker också. Måste packa ner alla mina saker med. Ska ju inte bara packa för resan uten även flytten :) Måste även gå och växla pengar ngn dag. Ska försöka göra det på någon av mina lediga dagar så att jag slipper göra det i sista minuten.

Jobbiga känslor.

Uaah, jag har tröttnat på att min blogg ser så tråkig ut, men vet inte riktigt hur jag ska göra för att den blir så fin som många andras.
Det lär kännas konstigt nästa vecka när man inte kommer få höra alla sockersöta kommentarer som gör att man typ smälter, haha. Men det lär nog gå bra :)
Är fortfarande irriterad på busstrejken. Även om det finns folk som kan skjussa så börjar jag mycket tidigare än de flesta jag känner och aldrig i livet att jag tänker fråga mitt ex, trotts att han åker för bi rätt nära där jag jobbar :P Men nej nej. Får väl prata med Robban på måndag. Hatar det här något enormt. Ska ju jobba själv tisdag onsdag och sedan helgen, så kommer jobba hela väckan. Snacka om att jag kommer vara död sen nästa vecka när jag är ledig tisdag och onsdag + helgen. Om jag nu lyckas att ta mig till jobbet. Hoppas att strejken ej blir långvarig.
Pappa ringde mig idag, vi har ju inte så bra kontakt men han är ändå min pappa oavsett hur han än beter sig. Jag har ju iaf något att skylla på så att säga, min far mår inte riktigt bra och så är det bara. Vet att många springrr runt och säger att deras föräldrar är psykiskt störda när dom inte är det och allt vad det är. Jag är dock ingen sådan. Fast tillbaka till samtalet, jag ringde ju honom för någon dag sedan och abd honom följa med mig till Kristianstad nu i helgen för ville inte åka själv och kolla på lägenheten. Men så höll han på som han alltid gör att jag blev så arg att jag bara slängde på luren. Min pappa har insett nu att 19 juli åker jag till Kroatien, sedan kommer jag vara hemma i sthlm max en dag för att sedan åka ner till kristianstad för skolan börjar 5 augusti. Så han sa iaf att han kunde förlja emd mig nästa vecka men eftersom jag kommer att jobba 8 dagar i rad så går inte det, så sa att det får bli om ca 2 veckor ist. Så nu ska han kanske följa med mig och kolla på lite lägenheter. Fast man får väl se, min pappa har tyvärr en hel del brister när det gäller att lova saker och sen inte hålla det.
Har kännt mig nedstämd halva dagen idag. Känns asjobbigt har typ haft en klump i halsen som att jag ska få panik, tror att det har med att göra att jag ska flytt ifrån mammas trygga hem. Har lixom börjat inse nu att jag ska flytta ner dit, till ett ställe jag inte känner en kotte. Emelie säger att hon vill följa med mig, men får se om hon hittar ett jobb. Jag hoppas verkligen det då det skulle vara så tryggt att ha henne i krokarna. Jag vet att jar har en tendens att bli rätt mammig ibland men när något blir för jobbigt ger jag helst ansvaret till någon annan eller så blir jag arg och tar ansvaret ifrån någon annan människa när jag tycker att den inte klarar av det. Men nu handlar det om att flytta 60 mil hemifrån.
Den här klumpen försvinner förhoppningsvis. Lär ju bli en enorm prövning att vara borta i två veckor i kroatien :) Åh avd jag längtar!! :D
Men det finns väldigt många ljus punkter i mitt liv så jag ska inte klaga. Jag kunde ha det så mycket värre.
Fast jag kommer ändå sakna en viss person söta kommentarer och den här senaste veckan har jag verkligen kännt mig uppskattad :) Det stärker verkligen självkänslan till hundra.

Torsdag 26 juni

Trött som in i bomben,hungrig och galet irriterad på swebus och busslink!!!
Blir helt tokig, kommer vara tvungen att åka taxi till jobbet om jag inte kommer dit. Vilket jag känner att jag inte har råd med. Antingen det eller att bageriet är stängt nästa helg, vilket inte är bra. Blir så trött att man alltid ska drabbas bara för att man åker buss, jag åker buss och är tamefan mer miljövänlig än dom som sitter i bilköer vareviga dag. Vad får man för det?! INGENTING! Nej då får busschaufförerna för sig att strejka! varför? Nej det är det ingen som vet för det sägs inte!! Och ingen jävla busschaufför vill svara på det heller, nej jag har inte frågat ngn som jag inte känner, men han jag känner kunde inte svara på det.
Äter ju inte lunch på jobbet så nu är jag rejält hungrig och trött då jag lägger mig för sent på kvällarna. Vilket absolut inte är bra.
Måste nog ta och åka ner till Kristianstad i helgen, får se om mamma följer med.
Emelie har iaf bestämt att hon ska flytta ner med mig. Fast det finns ju vissa problem, ett hon har aldrig varit där. Två hon har inget jobb där, ännu. 3. Jag vet inte om vi får tag på en 2a/3a. Jag måste iaf flytta nar jag har inte så mycket till val då jag kommer plugga där i ett år. Det roliga är att hon verkligen vill flytta, så pass mycket att hon frivilligt flyttar till ett ställe hon aldrig ens varit på. Jag däremot trivs som fisken i vattnet här i Stockholm, även om jag tycker att det ska bli superduper skönt att komma bort lite :)
I morgon är det fredag vilket betyder att då är det städning på jobbet, jag och robban städade lite idag med eftersom vissa masikner och dylikt var super skitiga. SJÄLVKLART städar vi bageriet varje dag. Men inte storstädning varje dag, det hinner man inte med, tyvärr :(
När lönen kommer så ska jag gå till frissan har jag bestämt mig för, vill klippa till någon roligt frisyr och funderar på att färga mitt hår ljustbrunt :) Men får se, lönen kommer iaf den 15 juli :D Jobbar ju på konsum så får inte lön den tjugofemte som så många andra. men jag tycker det är skönt ändå :)

Så trött

Jag är så trött att ögonen blinkar stup i kvarten. Har jobbat 3 dagar nu och jag har blivit SÅ lat! orkar inte någonting. Men ska inte gnälla jobbar bara 6 timmar, får skylla mig själv att jag inte går och lägger mig ordentligt på kvällarna :P
Känsn som att det går frammåt i lägenhets sökandet, har kanske hittat en lägenhet nu som jag är rätt intresserad utav :) Finn även en 2,5a som jag skulle vilja ha, dock är den för stor för mig och något dyr. Den här ettan är inte heller så mycket billigare men några hundra lappar iaf :)
Men ska prata mer med mamma, hon tycker att allt verkar dyrt :P men kan knappast bo i tält lixom, inte för att jag ens skulle få för mig att göra det. De tär en kombination som inte går ihop, Beatrice och tält, haha.

Måndag, första arbetsdagen :)

Jobbade idag, klockan ringde 05.20 var inte alls glad över att behöva stiga upp ur det gosiga täcket och värmen där under. Som vanligt när jag är trött på morgonen så känner jag mig nästan ilamående. Fast lika bra att sätta sig enr och äta frukost och gå till jobbet :9 Illamåendet släpper ju oftast efter jag vaknat till :)
Jobbade 6 timmar idag, ska tydligen inte jobba mer timmar. Muhibija, chefen i bageriet åker bort i morgon kväll, han ska till Bosnien. Så då ska jag jobba där tills jag själv åker till kroatien 19 juli. Men eftersom det är sommar och just i stockholm åker de flesta bort. SÅ lär inte vara så mycket att göra, så därför behöver jag bara jobba 6 timmar :)
Vilket för övrigt är skönt, jag tjänar ändå rätt mycket i timmen så jag är nöjd :) hahaha. SÅ lär ju få lite kosing innan jag åker till kroatien, visserligen är allt redan klart, men pengar är alltid bra :) Ska ju lägga undan pengar till mitt körkort så :)

Pratade med en dam, som ska hyra ut sin lägenhet, det är en 2,5 så den har 2 sovrum vilket är lite för stort för mig. Men jag måste verkligen ha en lägenhet men lär ju inte få tag i någon som kan bo inneboende med mig :/ Vilket annars skulle vara bra ekonomiskt :) Ville först inte dela med någon men har kommit på att det kan vara skönt att ha någon där ibland och även om jag kan vara på frestande eller tvärt om så är det ju bra då man kommer bli student med studie lån och dela lägenhet har jag kommit på nu :P
Synd bara att man inte får veta vilka som kommit in till gesällen då man kunde typ mejla dom lr ngt :P hahah. Fast skulle nog aldrig våga det :P

Jag kommer snart sätta mig ner i ett hörn och tårarna kommer bara att spruta om jag inte hittar en lägenhet som verklgen passar mig, snart. Är för känslig och ömtålig för det här, fan avd det tär på mig :/

Konstigt humör

Vet inte riktigt vad som är med mig egentligen, i ena sekunden känner jag mig jätte ledsen medan i nästa kan jag bli hur glad som helst :/ Skit skumt.
SKa jobba i morgon, första dagen på arbets veckan :) Ser faktiskt fram emot det men endå inte, vill ju inte att ledigheten ska ta slut :P haha Nej men ärligt talat ska bli skönt att få jobba lite ist på att tänka att man ska hitta en lägenhet och allot sånt där :P

Paniken växer

Usch, jag känner hur paniken börjar komma och plötdligt så slog det mig : jag ska flytta hem i från. Men just nu har jag inte ens en lägenhet och min skola börjar om ca 1 månad. Jag bara MÅSTE få tag på en lägenhet, helst omöblerad. I centrla Kristianstad. Förstår inte varför detta ska vara så svårt, de måste ju ordna så att vi som ska plugga får lägenheter? det är ju viktigare än att ngn bara VILL flytta, då jag som bor 60 mil därifrån knappast kan pendla varje dag :P

Vaknade runt 11 i morse och sen har jag mest bara legat och degat i sängen med en bok jag läser :)

Tröttare än tröttast

uäääh vad trött man är. Blev väckt i morse av ngt äckel som ringde och stönade och äcklade sig. Han hade säkerligen fått tag i mitt nummer på blocket där jag lagt ut en annons om att jag söker lgh. Men personen la på när jag bad tony prata. Sov hos tony i natt då jag var hemma hos honom och snackade och ja, vi städade med :P haha tvingade han att damsuga och moppa golvet för det luktade fotsvett i hela lägenheten inte trevligt alls :P Eller jag damsugade och han moppade haha
Men det var trevligt vi låg och snackade massor av skit typ hela natten haha.
Men nu är jag ju så trött bara för att vi blev väckta 9 i morse pga att min telefon ringde :/ Sedan ringde det igen kl 11 och då när jag svarade så la personen på, och när jag ringde upp svarade inte personen.

Ska börja jobba på måndag med :) Ska bli skönt att få göra ngt än att bara ligga i sängen och dega :)

Usch vad jag avskyr att tjaffsa eller bli oense med någon.

Jag vill ha en lägenhet i KRISITANSTAD NU!!!

Nej nu börjar jag snart bli ledsen, ok jag vet jag började söka lägenhet i onsdags men jag vill ju så gärna ha en nu då jag måste hinna fixa allt, jag må vara dum på den punkten men inte trodde jag att halva sverige ville ha en lägenhet där nere?
Så nu har jag själv lagt upp en annons på blocket om att jag söker lägenhet i centrala krisitanstad. Eftersom jag ska ner och plugga där i ett år. Så är verkligen i AKUT behov av en lägenhet. Så la jag upp två bilder med i annonsen, en på en tårta jag gjort ( för att visa att jag är seriös med mitt ämne) sedan la jag upp en bild på mig själv med. SÅ att de kan se att jag är en skötsam tjej. Vilket jag är.
Haha det märks verkligen att jag är ensamt barn. Min mamma och pappa har ju bara mig, och jag är ju endå nitton år gammal så man tycker ju att de borde låta mig laga mat själv? eller ja, jag bor ju hos mamma så hon borde låta mig. Fast icke sa nicke, hon ringer mi moster som bor ca 75 meter här i från och frågar om hon och jag kan äta ihop. Visst är det jätte gulligt mamma, men om jag ska flytta hemifrån snart är det kanske dags att jag får mer plats i köket? Jag kan ju laga mat :P Men tycker det är tråkigt att äta ensam :P
Fast det är ju lika bra att man vänjer sig. Måst lära mig att tvätta också, jag vet, jag vet jag är 19 år bla bla bla. Nu är det som det är och jag kan inte tvätta, eller för hand kan jag ju men inte i maskinen, har aldrig lärt mig. Så dags att göra det kanskè? haahhaha

JÄVLA SWEBUSS!!!!

Går det att vara emr irriterand än avd jag är nu???
Läste i aftonbladet nyss http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2723473.ab att det ska bli busstrejk.. vilket betyder att jag inte komemr komma till jobbet.. Och det stör mig något grovt, jag som sett fram emot och börja jobba nu. Men nej, kommer hinna jobba en vecka sen bryter strejken ut.. Så irriterande!!!!

Inget tv program!

Fortfarande så är det här inget tv program som ska underhålla folk. Jag vet inte varför du skriver blogg, men jag gör det för min egna skulle inte för att folk ska sitta framför datorn med popcorn i ena handen och läsk i andra.

Trodde det skulle vara lättare :P

Fan vad det ska vara svårt! Nu har jag letat lägenhet nere i Kristianstad, jag trodde det skulle vara lätt som en plätt. Men oj så fel jag hade. Jag vill ha en lägenhet i Krisitanstad C nuuuuuuu. Så att jag kan åka ner och kolla på den och börja kolla på möbler och liknande :)
Nu har jag iaf fyllt i CSN papprena, skickat in svarstalongen så att de vet att jag vill börja på skolan. Så nu är det bara fortsätta leta lägenhet som en idiot.
Ska gå till affären med mamma snart med :)

haha

hahaha lite roligt, jag skriver inte blogg för att folk ska hålla siog sysselsatta.. Så till denna någons kommentar palla bry sig. Ja jag bryr mig om mitt liv. Jag bryr mig så enormt mycket. Jag vill bli en bättre människa. Så är det med den saken.
Har en väldig huvudvärk som inte verkar gå över. Sitter även och små kollar lite på fotboll, haha jag som inte ens tycker om det :P
i morgon är det exakt 1 månad tills jag och Emelie sitter på flygplanet på väg ner til Kroatien :D
Ska bli så skönt efter 4 veckors arbete att bara ligga nere i en solstol och sola och bara snacka en massa skit :) Eller ja, emelie lär väl ligga i vattnet och jag kommer vara ensam uppe på land. Det roliga är att jag är världens badkruka och ligger heller och solar arslet av mig. Hon är tvärt om blir alldeles för rastlös och ligger hellre och snorklar och liknande :P hahah
Vill tacka alla som fick mig att tro på mig själv när jag skulle ner till Gesällen. Mamma,Sara,Sanna,marie-Louise,Semir,John,Aghneta,min moster, och min bageri lärare i trean- Kjell, Emelie och säkert flera men just alla de här är all värda ett stort tack :D

JAG KOM IN PÅ GESÄLLEN :D:D:D

Jag kan inte vara mer lycklig än vad jag är nu :D:D I söndags tog jag tåget ner till kristianstad för att göra gesällutbildningsprovet. JAG KOM IN!!!! Jag kan inte fatta det :D:D
Så nu flytatr jag till Kristianstad efter sommar.. hjälp läskiga tanke :( Kommer sakna min mamma så mycket!! Så nu måste jag leta lägenhet och skicka in min ansökan om studielån och allt vad det nu innebär. Och sedan måste jag köpa mig en bärbar dator :)

..

Det är konstigt, har kollat runt i den andra klassens bloggar. på de verkar det som att de bara var deras klass som gick ur nu i år, som att det bara är dom som är duktiga. Det stör mig en smula.
Jag känenr att jag blir så lätt irriterad på folk nu för tiden. För vissa människor märker man verkligen på dom att de tycker att dom är de viktigaste i världen. Blir så trött på det. Jag orkar inte tjaffsa så jag säger ingenting. Men vissa människor tror jag att jag int ekomemr att umgås med om några år. Om sanningen ska fram. Jag tror att jag halft om halft kommer ha bytt vänskapskrets då. Inte alla självklart men endel.
Känns som att nu är jag 19 inte 15 år längre jag tänekr inte hålla på som en jävla barn unge. Jag orkar inte det. Jag tänker inte gå runt och fejka att jag tycker om något som jag inte gör. Det är slut med det nu.
Jag måste börja lyssna på mina egna behov ingen annans. Känns som att jag ibland sätter mina egna behov efter alla andras och det är jag SÅ tröt på. orkar inte springa runt efter någon annans pipa lixom.
Ska bli skönt att jobba några veckor och sen åka utomlands med Emelie :D
Längtar väldigt mycket efter det :)

Dags för at bara vara Bea ingen annan

Blääää äckliga gubbar försvinn! Jag är 19 år gammal!! NITTON! fattar du?! Jag är inte intresserad av någon som är över 25. För vad i helva friden vill han av mig tro? Jo det jag itne vill. Sedan om han är 30 då borde han ju vilja skaffa barn? eller är det därför han går till en ung tjej? För att slippa skaffa familj? Eller är människan bara vidrig?!
Jag har insett en sak, jag måste vara jävligt trångsynt och egeoistisk. Jag kan få flipp på minsta lilla, men om någon blir sur på mig då surar jag till så jag vet inte vad. fast blir jag sur på någon får den fan inte bli sur tillbaka. Kan inte minnas att jag alltid har varit såhär. Det måste ha kommit för bara något år sedan. Sedan är jag rätt tryngsynt. Eller så har jag bara gått och blivit galen av alla andra synpunkter om mig. SOm för ett år sedan umgicks jag mycket med Amina, hon var för tillfället tillsammans vid en kille som heter Björn. Han och hans vänner ville att vi mitt i vintern skulle åka ut med dom i en jäkla stuga de hyrt. Vi total vägra och vi visste båda två att våra mammor skulle blivit helt rasande. Vi ahr båda svenska mammor jag är ju då hel svensk men inte Amina. men den här killen vräker ut sig " ja men vadå ni har ju svenska mammor som att de bryr sig" Det här har jag nog varit arg på sedan dess. JA jag är svensk. MEN sätt fan ingen jävla horstämpel på mig för det! Ja jag är svensk, men om jag inte ska dömma VARFÖR SKA DE?!  Eller när folk säger " åh, vad jag hatar sverige, de har så dålig politik,vädret suger,Sverige ahr så dålig mat, Sverige är SÅÅÅÅ dåligt" Spelar ingen roll om du är svensk eller om du är utländsk! Det 'är mitt land du pratar om!! Jag skulle inte säga så om jag flyttade till ett annat land för att antingen få det bättre eller bara överleva. Jag komemr aldrig ALDRIG förstå hur det är att tvångsflytta från sitt hemland. Jag kan inte ens tänka mig in i det, men om man komemr från ett land som rä rätt tryggt och säger att det landet är hundra gånger bättre. VARFÖR bor man kvar??
Men jag har ingen rätt att dömma den personen. Fast jag gör det. Jag dömmer den personen så grovt. För jag hoppas att den personen skulle dömma mig och jag snackade skit om hennes/honoms land, om jag nu bodde där eller rent av var född där.
Men det är svårt att inte dömma folk. Jag dömemr nog folk varje dag. Jag hoppas att jag någon gång slutar att dömma folk. För jag blir sannerligen inte gladare av det, jag mår ju bara dåligt om jag går runt och dömemr hela dagen och irriterar mig på folk.
jag har inte öppnat den här bloggen för att folk ska läsa om mitt liv. Även om jag har lagt ut min bloggadress på min sida-. Men de tär mer för at folk ska sluta dömma mig, så att jag en dag ska sluta dömma dom. Jag har öppnat den här bloggen för att JAG behöver det. Jag måste få skriva av mig mina tankar min ångest och mina önskingar. Jag är ofta rädd för att folk ska bli arga på min åsikt, svårt att tro kanske. Men så är det. Men nu måste jag skärpa mig. Jag måste få våga skriva vad jag känenr för i min egna blogg ist för att gömma mina käsnlor. För varför ha en blogg om man inte kan skriva om sina känslor och sina innersta tankar?
 Det här är jag på en av de lyckligaste dagarna i mitt liv.

Illamående och tågresa.

Så sitter man här vid datorn som ett jävla fån! Skulle ha jobat idag, så upp klockan sex och fixar mig i ordning, känner att jag mår jätte dåligt och håller på att spy. Jag avskyr att vara sjuk, det är det värsta jag vet! Så iaf, jag tvingar mig själv att ringa min chef och säga, tyvärr jag kan inte gå till jobbet idag. Jag är sjuk. Så han hade ingen nyckel då jag hade hans nyckel. Jobbar ju i ett bageri så då är det bara en som jobbar på helgerna. Iaf i just det här bageriet. Så jag iväg in till stan spydde typ hela vägen till lijeholmen. MYSIGT! Sen lämnade jag nyckeln. Min stackars chef hade fått ryggskott! Så var han tvungen att jobba för att jag spytt som en gris hela morgonen :( Förlåt!
Nu har det värsta illa måendet försvunnit, mamma och Sara tror att det har med nervositet att göra. Men jag är inte så jäkla nervös för i morgon. Det kommer väl sen. Så idag kl 16.15 går mitt tåg.
Jag vill inte berätta riktigt vad jag ska göra. Men ledtråden är baka baka liten kaka ;)
Så just nu har jag iaf bara huvudvärk. Eller det är ju inte så bara men hellre det än att kräkas.
Semir har lovat att jag kan ringa honom idag om jag är nervös! :9 Så söt och snäll han är :) Det är inte många av mina kompisar och så som vet vad jag ska göra i morgon. Så han är typ den enda killen som vet haha :P Men han är snäll han den där Semir ;P haha
Köpte förresten nya skor när jag var med sanna i fredags :D Så köpte jag nya skor i går med :D Gympa skor och tyg skor blev det :) Måste ha några andra skor än pums och sommar skor haha. För man bor ju i Sverige där vädret växlas hej vilt! ;)
Så igår när jag var och handlade med mamma, så köpte jag även ett nytt block. Vill ha ett där jag kan skriva recept i och så :) Ett bageri block helt enkelt :)
Nej nu ska jag göra mig i ordning. Vi hörs i morgon gott folk!! :D

Idag måste jag shoppa :)

Jag ahr sagt länge nu att jag måste köpa en väska och nya skor :) Så idag hade jag tänkt och åka och shoppa lite. Får se om jag åker själv eller om jag åker med ngn :p ibland kan det faktiskt vara skönare att shoppa ensam. Men vet inte om jag ska ringa Sanna och fråga :) Så roligt att vi börjat umgås igen :D
Var på stan igår med Sara och cathrine först :) Sedan åkte Cathrine hem och vi gick och sedan kom Thomas, en vän till Sara, Så gick jag och mötte Tobias, en kille som flyttade upp från Göteborg för 2 dagar sedan. SÅ vi visade honom runt lite och gick runt i en hel del affärer. Ingen av oss köpte ngt men Thomas testade en hel del kläder.
Haha Tobias blev jätte förvånad över att killar i sthlm har rosa tröjor. Undrar om han har bott under en sten lr ngt ;P haha.

Beatrice var namnet =)

Jag skrev ju igår att jag haft helt sjuka drömma på sista tiden haha. SÅ har jag ju funderat på varför men inte kommit fram till något egentligen,  varför man drömmer och varför man drömmer det man drömmer.
Asså shit jag vill verkligen bli lite äldre och skaffa familj, när jag ser en bebis ibland kan jag tänka åh jag vill oxå ha en :) Men jag vet ju att jag måste fixa mig en framtid innan man börjar tänka så, och helst en bra pojkvän oxå =) haha
Fast ska inte göra som så många flickor gör bara skaffar barn sådär, jag vill ha en framtid och jag vill kunna ge mitt barn det dne behöver och lite där till. Inte leva på soc för att jag så gärna ville ha barn.
Fast alla formar ju sina liv som de vill.
Idag ahr jag iaf gjort samhällsprovet ulla ringde mig om här stup i kvarten. så nu är det avklarat så nu är det dags för mig att säga hej då till Enskede Gårds gymnasium. fast någon gång kanske man kommer och besöker skolan och träffar gamla lärare. För vissa lärare kommer man ju sakna galet mycket =) Lärare som verkligen hjälpt en till att bli den man är idag :)
Jag blir ju SÅ trött på killar ibland!! de ska bara prata sex och tror att man är ngt sex objekt! Vilket jag inte är!!! arghhh! Bara för att jag råkar ha lite större bröst betyder det väl inte att jag hoppar i säng emd första bästa snubbe? varsesig hur han ser ut i nyllet! nej du, då ahr du kommit fel. Pratad emed mitt ex idag med, Alden. Det vars könt faktiskt. Jag vill ju bara vara vän emd honom men han ville tydligen ha ett kk förhålland emed mig. Men icke sa nicke. Det vill jag inte! SKa man ha sex ska det väl vara med någon man tycker om? ok att alla människor ibland faller för lust men man behöver ju inte göra det jämt och ständigt. Men det gott folk är min åsikt. Hata den eller älsa den ;)
Nej nu ska jag sova. God natt på er !
Lägger in en bild med som jag tog emd mobilen idag :)
 är väldigt trött så ni vet ;) hahaha

Sexdrömmar?

Asså det är inte klokt! I typ 1-2 veckor nu har jag drömt sexdrömmar nästan varje natt! Jag bregriper det inte hahah. Det är inte samma kille varje natt, nej nej det är sjuka situationer och ja gud vat vad. Så jag kommer fan bli tokig snart, så jäkla mycket som försigår i mitt huvud. varför i hela världen drömmer man sex drömmar? hahahahha
Nu är det snart bara en månad kvar tills jag och Emelie åker :D wohooooo.. Längtar så att jag blir tokig, men ska självklart jobba lite först :) Så man tjänar lite kosing hahaha. Fast jag har visserligen redan pengar :) SÅ det är inga problem. Men jag blir helt lycklig när jag bara tänker på det :)
SÅ nu är hotellet äntligen bokat! till min hemliga vistelse på söndag. berättar mer om det sen. Ni som läst bloggen ett tag och känner mig riktigt bra vet ju vad jag snackar om =) Men vill inte berätta ngt ännu.
Jag lär ju vara den enda i hela Sverige som inte gillar fotboll ahahha, jag sitter och kolla på Mitt stora grekiska bröllop ist, fast nu är det paus :/
Asså vet inte avd det är med mig, först drömmer man sex drömmar, sen så är jag sugen på godis konstant, ibland är jag jätte hungrig i 3 dagar för att sedan inte vara hungrig alls. Är det solen som gör mig så här knäpp eller vad är det? Har jag stressat för mycket tro?

Studenten är avklarad så att säga och nu börjar allvaret? eller... ?

Så är det måndag, första vardagen sedan studenten. har åkt till skolan idag för att hämta massor av saker jag hade i mitt skåp och lämna in några böcker. Och Ulla samhälls läraren tvingar mig gör att prov FAST jag ahr fått betyg i hennes ämne OCH jag har faktiskt tagit studenten! Men är man dum i huvudet så är man. Tycker för övrigt att hon boirde byta yrke. För ALLA elever ska kunna få chansen att få MVG nej hon säger att vi måste lösa världsproblemen för att få det, och aldrig har jag varit med om att man måste plugga arslet av sig för g.
Måste röra mig in mot stan igen för att köpa tågbiljett. Jag som mår illa :/¨
Så nu har jag lagt in en bild så ni som läser får se min student klänning :D

Student 2008

Så har man tagit studenten.
Tack till alla er som uppvaktade mig den dagen och till alla fina presenter jag fick =)
Kan verkligen inte förstå att jag tagit studenten, jag kommer sakna många utav er väldigt mycket! Även om jag vet att några av er kommer jag att se och höra ifrån då och då =9
Men nu när man tagit studenten ¨så känns det som att man börjar bli vuxen, visst att jag redan varit det enligt lag sedan dagen jag fyllde 18 år. Fast att ta ansvar,skaffa sig ett jobb,kanske vidare utbilda sig och allt det här som kommer att ske i framtiden. Det är för mig att börja bli vuxen.
Jag fick mycket beröm för min klänning =) Åh, vad glad jag blev :)
Men nu börjar allt. Får väl se var5t vägen tar mig =)

Trött

TRÖÖÖÖÖT! Fy vad trött jag är, sov 5 timmar i natt. Sedan flög jag upp ur sängen kl 10.30 då jag trodde den var väldigt mkt :P hahah, så gick jag upp käkade frukost emd masen, vi började bråka om hur vi ska lägga upp de här dagarna innan studenten, men itllsist så gick det bra. Så vi åkte iväg till coop forum och handlade ingredienser till lemoncurd pajen med hallonmaräng :D Sedan gick vi till Mölnvik och jag handlade en termometer som jag ska ha till vaniljglassen nu i veckan när jag gör den :) Sedan gick vi hem och jag ställde mig och gjorde pajen. Den där pajen är ju inget man slänger ihop på 3 röda iaf :P hahaha, är klar nu lixom :P hahaha.
I morgon är det picknic med klassen :P

Baka baka liten kaka ;)

Det har ju gått nå¨gra dagar sedan jag sist skrev, det har varit studentskiva men det har jag nog redan skrivit om :p och sen tog ju Sara studenten i fredags och fyllde tjugo i torsdags! =) Så det blev ett stort firande åt sara på fredagen :P
SÅ i lördags var jag på bio med Sara,Micke och Patrik :P Vi hade det riktigt trevligt, eller ja, Micke somnade på bion för att han hade jobbat tio timmar, Jag och Sara åt alldeles för mycket snacks, men det var ju i sin vanliga ordning ;P hahah. Och ja Patrick? ahha vad gjorde han egentligen? Ingen aning.. tror han var den enda som varken sov eller åt för mycket :P hahaha
Sedan så låg jag och pratade med Hayder i en ca sådär 4 timmar, fråga mig inte vad vi pratade om :p För det var inte så jäkla intressant för fem öre :P Han är lite knasig den där grabben :P hahahahha
Först går han och snackar skit om mig, sen så frågar han om jag vill flytta in hos honom! Ja men troligt gubben, troligt :P ahahha. Nej men det var rätt underhållande att prata emd honom.
Så idag håller jag på med en lemon curd paj :) Jäklar vad jag ahr rivit citroner hahaha, OK att man gör det på jobbet och praktiker man haft, men hur ofta står man och river 9 citroner till en paj man gör hemma lixom :P ahhah hoppas bara att den blir gooood:D
Ska göra glass i veckan :) Vanilj glass är ju ett måste! Men sen får jag se vilka andra sorter jag ska göra =) haha


RSS 2.0