Please leave

Gaaah jag orkar inte! Helt ärligt så vill jag bara vara. Bara få vara sådär elak och osjälvisk som jag innerst inne vill vara haha. Jag vill kunna vakna upp och inte bry mig om andras problem. Jag orkar inte med folks drama. jag orkar inte med folks om känner sig hotad utav mig. Oavsett om det är min personlighet eller mitt utseende. För JAAA det har fan hänt att fd arbetskamrater och andra muppon faktiskt kollat på en en gång och sen varit pain in the as! Jag vill helt enkelt bara vara. jag vill kunna vara så där äckligt dryg. Jag vill kunna bete mig precis som jag vill utan att tänka på vad andra ska tycka och tänka. Jag orkar faktiskt inte bry mig.
 Hade jag inte varit så jävla rädd för att vara ensam hade jag strandsatt mig på en liten ö och bara njuta. Låta tankarna flyga iväg till en härlig plats och bara vara. I teorin låter det helt underbart. I praktieken skulle det vara en mardröm.


 Du är en av få vännen som jag bryr mig om från djupet av mitt hjärta! <3
  


Låten får säga sitt!

Låten får säga sitt idag!

 

Inte snällt alls

Något som verligen stör mig är när folk kollar på en rullar med ögonen åt än samtidigt som den tittar på en annan. idetta fallet var det min arbetskollega som kollade på min chef. Ibland så kan jag bli riktgit grinig på den männisan. För man gör banne mig inte så!! Känner att jag behöver få ur mig irritationen som grott i mig idag. För någonstans måste jag ju få ventilera.
 Det är svårt att sätta sig in i någon annans känslor och beteende. Så himla svårt. Speciellt när jag fortfarande kan bli förvånad över mitt egna beteende.

Annars har måndagen rullat på i ett hastigt tempo och börjar lida mot sitt slut. Min älskade mamma kom hem idag efter sin långehelg på Öland. Så hamnade nere i köket en långstund efter det att jag kom hem idag.



Nu kilar jag igen ;)

Har precis kommit hem efter att ha varit ute en sväng. Blev ingen bio ikväll! Tycker att det är rätt skönt ändå! Då jag känner av att det är söndag. Dvs, trött,seg och allmänt lat :P
 Ska snart kila iväg igen! Blir oftast så när man börjar sent på måndagar :) Att man försöker göra så mycket osm möjligt. Då man annars är lite vääääl trött efter att ha gått upp 4 på morgonen.


Dna kommer alltid att vara dna men vi låter det stanna där

Ett samtal av dig och det förstör hela min värld. Tangenterna blir suddiga utav tårarna som faller ned på tangent bordet.
 När jag var liten älskade jag dig. När jag var liten så var du min hjälte. Men sanningen kom fram och världen rasade. Vi lämnade. Mamma och jag. Nu ringer du. Efter 2 år hör jag din röst. Min röst blir hård. Din röst låter vek. Jag valde för två år sedan. Du valde så långt innan. Man kan inte äta kakan och samtidigt ha den kvar. Det borde du veta. Du är min pappa och ändå är du dum i huvudet. Det är något jag kommer få leva med. Men nej, jag vill inte bli din vän. Jag vill inte höra hur du beklagar dig för att du begått dina misstag. Det kanske låter hemskt när en dotter är så kall mot sin far. Men han är vuxen. Har varit vuxen i hela itt liv iaf. Det har inte alltid jag varit.
 berättelsen är lång och krokig. En berättelse som jag knappt kan själv. Det enda jag känner är och det är det som är det vesentliga. Att jag vill inte vara en förälder till min förälder.
 Jag blir så jävla arg! Låt mig få glömma dig! Låt mig få låtsas att du inte finns. Ska det vara så jävla svårt?!

Jag förstår inte

Jag blir så ledsen i ögat när jag läser på folks bloggar och hör hur nära och bekanta pratar. Ja, för att komma till saken så handlar det om killar som inte kan hålla tassarna borta från andra tjejer fast de har flickvänner som är extremt vackra. Och verkar vara riktigt bra tjejer. Det som jag tycker är sorligt är att deras stackars tjejer går på allt de säger. Eller så är det jag som går på deras skitsnack. Vilket jag verkligen hoppas.
 Nu är det ju inte bara killar som gör så utan även tjejer. Men jag förstår inte varför. varför ser man sig själv som världens bästa människa? och gör så mot en annan person? För när man går in i ett förhållande så lovar man väl evig trohet? eller? :S


 Man kan ju hoppas att detta händer. Men frågan är om det inte bara förstör mer än hjälper.

Bio?

Ikväll blir det nog bio med Sara. Om vi nu kan ta och bestämma oss. Då hon inte gillar svenska filmer haha. Det enda bra på bio just nu är ju typ 7x och För kärleken. Inget hon vill se skulle jag tro. Blir väl typ karatekid haha ;)
 Är egentligen för trött och seg för att ens orka göra något. Vill bara sooooova. Risken är dock att jag inte kommer kunna sova i natt sen.


En såndär mackapär ni vet ;)

Vet ni vad jag skulle vilja ibland? kunna ta mig in i någon annans hjärna! Ja det åter lite skumt. Men asså ärligt. Ni vet när man träffar någon? När man känner att man är sjukt osäker på hur han / hon känner sig? Hade det inte varit bra nice att bara kunna plocka fram en mackapär och tjuvlyssna på tankarna? Det tycker iaf jag! Fast hade väl slutat med att folk gick omkring med kasturller på huvudet som de i mysteriet på greve holm :P
 Jag gillar hursomhelst min idé. Så någon kan väl ta och forska fram den till mig? haha. FAST den ska endast vara min min min ;) mohahahah.
 För den kan ju vara bra till annat med. Typ om man är ny på jobbet och vill veta vad arbetskollegorna tycker. Om man vill boosta sitt humör lite och höra några fina kommentarer om en som någon inte vågar säga. Fast då kanske det måste finnas en översättare. ja, man kan ju tänka på ett språk som den andre inte förstår.
 För inte tänker jag gå och köpa blondinbellas bok. För att få lite boost av självförtroeendet :P Nej då tycker jag min idé är MYCKET bättre ;) För då kan man ju få veta alllt möjligt ju ;)





Dagen underbaraste låt!


Fredag+halva lördagen

Oj vad roligt det är när man ser att det är ändå en hel del som läser min blogg. trodde jag aldrig haha ;)

Igår så blev det jobb som vanligt :) Stod på kondis och det var en held del tårtor att göra så det var super kul! Får oftast vara på brödsidan, då jag börjjar lite senare än de andra ;)
 Nu är det även klart att jag ska börja jobba varanan helg. Vilket jag tycker är skönt :) Mer pengar åt mig ;) Sen så bllir det även mindre festandde :) Tror det behövs :D
 Efter jobbet så åkte jag hem till Sara. Där Saras pappa stod och laga middag. Det var faktiskt riktigt gott! Länge sedan jag åt biffstroganoff. Har ju blivit så mycket utemat på sista tiden. Kpte även med mig en tårta från jobbet så det blev lite fika mys med :)
Sov även där så nu är jag hemma :) Har precis duschat, ska sminka mig för att sedan bege mig snart igen :) Att det alltid ska vara fart och fläkt på mig haha ;)


Tiden går fort när man har roligt :)

Det är sjukt vad tiden är fort när man umgås med Amina. Vi träffades upp efter jobbet idag för att äta lite middag tillsammans :) Mysigt mysigt! Helt plötsligt efter en god bit mat, några koppar te och en hel del cigg. Så var klockan runt 8 och dags att röra dsig hemåt. Ja jag röker ju egentligen inte längre men hon och jag röker typ alltdi i varandras närvaro. Sitter väl i från förr skulle jag tro. För nog är det härligt att sitta och snacka massa skit samtidgt som att man röker :P haha.
 Självklart somnade jag på bussen hem och vaknar upp med världens värk på vänster sida. Vid höften och magen. Nu är det ändå dags att sova så ja, hoppas att jag sover bort det. Om det nu går att sova bort det :/



Inga ord och inga visor

Det känns som att jag saknar någon! Problemet är bara att jag inte vet VEM det är :S Det känns seriöst som om jag har blivit riktigt rådissad haha. Vilket jag faktiskt inte har. Så känner mig riktigt förvirrad just nu.
 Kanske är det så att min kropp och även min själv saknar någon het snygging ;) Nej, men allvarligt har inte den blekaste. Ändå har jag känt mig lite nedstämd och sorgsen. Det har förvisso bara pågått igår och idag. Men vad kan det vara?!
 Kan det vara att en av mina närmaste försökte avsluta sitt liv förra fredagen? Ja, det var nog egentligen ett rop på hjälp. Vilket vi som står henne som närmast tog oss till oss. kan väl inte påstå att jag känner att jagg är så mycket till hjälp mer till besvär.
 På tal om den människan så känner jag mig hopplös! Vet inte vad jag ska säga utan att bli arg elle ledsen. Jag vet att hon försöker sätta på sin mask framför mig. Säker framför de flesta. Men varför framför mig?! kan någon förklara det!?! Det gör bara ont i mig att höra hennes röst försöka låta mer stadig än den är. Låta mer som vanligt. Faktum är att det kommer aldrig kunna bli som "vanligt" igen. Vanligt var ju heller aldrig ritkigt bra. Speciellt inte om hon mått såhär en rätt så lång period. Som hon har gjort, vad jag har förstått det som.

Jag känner mig dum! Som om jag försöker ta uppmärksamhet ifrån henne. Fast det är inte alls så! Jag känner mig bara så jävla dum att jag inte uppmärksammade det hela tidigare! Att jag inte märkte något. Är jag så himla självgod att jag bara ser mig själv och mina egna behov?
 En god vän försöker ta sitt liv och jag känner att jag mår dåligt för att hon gjrot så! Jag känner mig bara så jävla dum som inte märkte något.

Sjukt stört

Det här börjar irritera mig något enormt! Såhär tänkte jag: Bra jag slutar äta de där jävla p-pillrena så blir brösten mindre. Lyckades det?! NEEEJ! Faaan, det här är inge roligt. Undrar varför de blivit så hårda med :S Borde väl gå och kolla upp det samtidigt som jag kollar varför jag så lätta får ont i kroppen. Och då menar jag ONT!

 Jag känner mig typ såhär! hahaha!

nananaaaa ny börjar det!! wooohoo ;)

Igår var det första dagen på jobbet efter semestern! Var riktigt trevligt att träffa alla arbetskamrater. Men det är inte fören idag jag har fått ont i fötterna haha ;)
 Nu blir det ändringar i schemat för min del! =) Då jag kommer att jobba heltid i ett år nu. Eftersom att Ulrika är tjänstledig ett år pga studier. Sen får vi väl se om hon kommer tillbaka eller börjar jobba med det hon utbildar sig till :) Så då blir väl mitt schema ännu mer fullspäckat. Just love it! haha. Vet inte hur jag skulle klara av att inte göra så mycket som jag gör.
 Nu är sommaren är slut så ska jag ooch Amina böja träna :) Vilket jag behöver, inte bara pga vikten utan pga att jag vill så mer muskler och orka lyfta mer :)
 För ja, dt är bara att inse. Sommaren är faktiskt slut nu.Det märktes i morse då det var riktigt kyligt ute. Det är lite ledsamt att sommaren är slut nu :P  Då det har varit en så himla fin sommar i år :) fast jag får se det från den ljusa sidan. SHOPPA massvis med underbara höstkläder ;)

Ska även passa på att lägga in det här klippet! HAHAHA hon försöker vara sexig :P det lyckas inte riktgt haha.


.-.

Igår var det kräftskiva ii Marie Louise barndomshem. Det vill säga, Ununge bakom Norrtälje. Det var trevligt även om jag inte var på topphumör så artade sig kvällen rätt bra ooch för egen del så blev det inte allt för mycket dricka och 9 timmars sömn. Ja, jag erkänner. Jag gick upp och la mig först och vakna sist ;) hahah.

I morgon är det dags att komma tillbaka till jobbet efter 2 veckors härliga semesterveckor! men det ska bli skönt att få komma tillbaka till arbetskollegorna och även bageriet :) 
 Blir arbetspass 8-17 så det blir ju bra det :) Mjukstart sådär efter semestern :)

 Tänk om man kunde vara såhär fräsch idag :P


Jag känner mig så dum

Det känns fel att känna som jag gör. Här sitter jag. I mitt rum. Med min dator, tvn är på och här sitter jag och självömkar. För det är ju du som har fått vård nu. Psykiskvård. Du behöver det. jag vet ju det. Ändå så känns det kostigt att du av alla människor ska vara där. För det känns så overkligt.
 Det komemr nog ta ett tag innan jag vänjer mig vid tanken. för i min värld är det ju bara sånt som händer alla andra. Inte kunde jag väl tro att det skulle hända någon i in omgivning.
 Jag känner mig dum. jag borde ju ha sett alla täcken. Fast vilka tecken finns det på deprition? Ok, du har inte varit så positiv på ett tag. Men det har ju varit så rätt länge nu och inget jag tänkt på. Men jag känner mig ändå dum att jag inte märkte något, som tillslut höll på att kosta dig livet. Men jag är för stolt för att någonsin kunna erkänna detta för dig skulle jag tro. Kanske om ett tag när du är frisk igen.
 

Kräftorna köpta

Har precis kommit hem efter att ha köpt kräftor och alkohol :) Men det är så varmt ute att man bara vill lägga sig i ett badkar fullt med kallt vatten :P
 Måste titta sl, hur åker man från värmdö till ununger?;) hahah det blir sightseen över hela stockholm idag. Då det är från ena sidan till andra typ haha..
 hade kanske gått snabbare med båt. Men nu har jag ingen haha. Inte kan jag köra heller ;) Så det hade ju inte spelat någon roll :P
 Ikväll vill jag bara ha roligt.

Har pratat med Henne idag. Via sms. Hon lever men mår inte bra. Hennes far ska snart komma och hämta henne. Själv tycker jag att hon måste åka in till psykakuten för att få vård. En person som är så bräcklig att man försökt ta livet av sig två gånger på bara några minuter är inte stabil. Hon hoppade ner på spåret. För att sedan bli uppdragen. Vet inte om det är fler än två. Han som ringde mig igår sa 4. han som skrev det långa mejlet på faceook skrev 2. Hon mår inte bra. Det vet vi. Men att hon igår sa att det skulle vara mitt fel kändes jobbigt. För en orsak som trots allt inte finns där.


Du väcker minnena till liv. Och jag låter dig. Hej och välkommen vacra du! Eller?;)

Jag orkar inte vara allas hjälte

Efter en turbulent natt där sömnen varit dålig är jag nu uppe ur min säng. Jag är fortfarande ledsen. Känner mig tom och ensam. Kan inte ens tänka mig hur Hon känner sig. Jag måste fokusera på mina egna känsor. Mina egna funderingar. För det här är inte hälsosamt. Tänker fortfarand epå tänk om hon hade lyckats ta livet av sig igår? Nu gjorde hon inte det. Tur det. Vad händer nästa gång? Kommer det finnas någon nästa gång?
 Jag ska väl vara gad över att hon inte lyckades. En sida av mig är fortfarande arg. För de orden som sades igår är INTE ook. Men jag vet inte hur en människa tänker som gör som hon.

Jag måste sminka mig och klä på mig inför kräftskivan. Men det känns jobbigt just nu. Hur ska jag kunna ha roligt ikväll? Ska bli skönt att få komma in i gemenskapen ikväll. Få vara en bland alla andra. Slippa tänka. FAN! Måste skynda mig till systemet och köpa kräftor! Nej nu är det dags att springa.

Drama, igen

Jag är ledsen och arg. Fan jag kan inte sova. Jobbigt med folk som är instabila. Vet inte vad som är sant och inte. Vad som bara är toma ord för att få en och känna sig skuldsatt. Det är jobbigt. För tänkt om det stämmer? Men stämmer orden inte, ja då är ju den andre personen dum.
 Allt detta för en kille. Är det värt det? Nee. Självklart har jag pratat med honom. Han lägger inte skulden på mig. Säger att det var han som tog insiativ. Inte jag. Allt står där på sms. Precis som hennes. Jag vet ju att hon inte är stabil. Jag vet ju allt detta. Men jag blir arg. För även hon vet allt detta själv. Att hon behöver hjälp. Har sagt det så många gånger.
 Så det där jävla telefonsamtalet. Där han säger de där orden. Hon har försökt hoppa ner på spåren flera gånger. Hennes hysteriska skrik. Sen efter, hennes sms. Där hon försöker få mig skyldig för något som inte ens finns där. ord som hon sagt och nu sedan vänder emot mig. Alltid samma visa. Jag är den onde och hon den gode.


FAAAAN! Jag saknar Amina. Vill att hon ska komma hem. bara något dygn kvar nu. Annat är det med Jennifer hela två veckor. Usch, varför är ni inte här? Ja, jag vet ju varför men vill ha hem er nu.


Det går segt idag

Klockan är halv fem och jag har precis duschat! Aplåder till mig. Hade det inte varit för kvällens planer hade jag nog legat kvar hela natten ;) Tills det var sovdags.
 Kvällens planer är att röra sig mot Kista,hämta nyckel av Sara sen blir det utgång. Frågan är vart ska man gå?;) Hmm. Behöver köpa något något nytt! Till mina nya jeans kanske?;) Eller blir det något annat snyggt? Dono yet.


;

Jag borde göra något. Duscha,äta frukost och allt det där vardagliga. Orken finns dock inte där. Jag är trött. Så fruktansvärt trött. 
 Måste mejla min chef med. Så jag vet hur jag jobbar nästa vecka. Får ta det senare. Inte nu.

Jag vill shoppa! Vakna upp och se att kontot är FULLT med massvis med pengar hade ju inte varit helt fel :P


Promenad till och från willys med mamma

Följde med mamma till Willys efter maten. Kände att det var nog läge att röra på fläsket då jag inte rör så mycket på mig när jag är hemma nu.
Hittade två böcker där som jag tyckte verkade intressant :) Ingen riktig semester utan böcker haha. Blev även cips och dip som jag tänkte äta lite senare ikväll :) Bok snacks :)
 Tror att det är bra att passa på att njuta lite för sig själv nu när man faktiskt har tid och möjlighet till det :) För man vet ju aldrig hur det blir senare i livet ;)


Hey Boo vart tog du vägen?

Hey boo! Vart tog sommaren vägen? I samma veva som semestern kom så försvann den. Hallå, kompis jag saknar dig! vem ska nu värma mig när allt annat kan kännas så kallt och läskigt? 
 Hösten smög in någonstan i början av augusti samtidigt som höstnyheterna kommer in i butiken. Helt plötsligt sitter jag här och tittar på höstjackor fast att jag nyss badade i poolen. Samtidigt kan jag le åt detta. För människor är vackrast på hösten. De ser så mysiga ut!
 Solbrännan sitter kvar och du går i den där mysigt tjocka koftan. Dina vita skor lyser mot stockholms mörket. Det vill säga, det skiner fint bland skyltfönster,gatulycktor och mörkret som omfamnar det.

Tiden går fort nu.

Oj, två veckor sedan jag skrev nu! Kan inte påstå att allt för mycket har hänt. Måste säga att det har väldigt lugnt på drama fronten vilket är skööönt!

Förra veckan var första semesterveckan efter 5 veckors jobb. Den spenderades med familjen och sen även Amina på Öland. Hon och jag hade långa samtal och självklart slutade kvällarna med godis,chips och läsk. I mängder!
det var helt enkelt bara väldigt skönt! Att åka ner dit och bara slappna av.

Så nu har denna vecka börjat rulla igång. Redan onsdag. Har väl egentligen inte gjort något märkvärdigt alls. Inte för många sena kvällar. Inte för mycket alkohol. Ja denna vecka har jag verkligen hyllat detta mellan mjölks tänkande hahaha. nej men alvarligt vet faktiskt inte vad jag gjort. Mer än att nu är det redan i onsdag och i morgon torsdag. Tiden går ju fort när man har roligt.







3 dagar kvar

Jag sover inte bra om nätterna längre. Jag känner mig sliten och gråtfärdig. Drömmer konstiga drömmar, oftast om jobbet. Fan jag orkar inte mera! Behöver få min semster, vill ha min semester NU NU NU.
 Hade hoppats på en sista minuten men det blir inte av nu. Missnöjd är jag med vill samtidigt inte åka själv :/ Men det blir så antar jag. Man blir äldre och desto äldre man blir desto mer får man sina egna liv. 
 Det är i det här läget man ska ha pojkvän hahah. Så att man slipper göra saker själv :P

Jag har haft jobbiga tankar ungefär hela sommaren. Måste ta tag i det men har lixom ingen ork. Vågar inte heller för jag vill inte ha svaret. Men jag måste för det är bättre att veta än att inte veta alls. Tror jag. De säger så iaf. Så det får bli i morgon. För kan inte gå och oroa mig för något som detta. Man blir ju knäpp i huvudet tillslut!

Måste gå till jobbet nu. 3 arbetsdagar kvar och sedan semester.


Så trött

Nu går tiden sådär fort igen :P Om 4 dagar är det semester och det ska li så otrligt skönt :) Är även ledig idag så sov i ca 12 ½ timme. Vilket jag verkligen behövde :D

Idag blir det nog en rätt så lugn dag. Lite små saker som ska fixas. Som det alltid är när man är ledig.


igår och idag

Igår så blev det en helkväll med Amina :) Först blev det middag på Texas burger efter det drinkar på bauers och avslutningsvis på Berns. Efter middagen så kom även Ana :)
Kvällen var riktigt bra och vi gick hem när det var som bäst :) Så man ska göra haha, annars blir det bara karate fylla och andra jobbigheter :P
 Hade saknat henne så grymt mycket att det var kul att se henne! Även om det kändes som att vi nyss hade sett varandra. Konstigt sånt där :P

Idag har jag bara legat i sängen med undantag med attt äta och dricka vatten i stort sätt.
Har varit sååå slut. Har verkligen behövt sova hela dagen :)
 Nu har jag iaf börjat vakna till :) Vilket är ganska dumt då man ska  sova snart igen haha.

 Drink på Bauer

 Amina :)

 Jag :)

 Ana :)


RSS 2.0