kvalitets tid med mig själv =)

Ida har jag haft lite me time! ja, elelr det har jag ju varje kväll haha! Men ikväll har ja gjort hårinpackning och fixat fötterna =) Något jag gör allt för sällan. men allt handlar väl om rutiner i guess.
Utöver det så har det varit en bra dag =)
I morgon är jag ledig så ska nog tvätta bilen då =) Få ta och skyffla bort skiten snart annars :P Ser knappt reg. skylten snart :/

Sudda sudda bort din sura min. Munnen den ska skratta och va gla

Jag slutar aldrig att förvånas över hur människor verkligen beter sig! Att vissa låter de hållas medan andra skriker för minsta lilla. För ja, visst är det som så att det är lättare att dömma andra än sig själv.
Idag har varit en sån dag då man verkligen undrar om folk är dumma i huvudet på riktigt, eller om de bara spelar att dom är det. Känns som att vissa tror att det bara är dom som är av någon betydelse i denna värld. SJälv begriper jag inte hur man orkar vara så negativ. För det smittar ju av sig så förbannat bra när någon är sur eller grinig. Nej, jag röstar definitivt på glatt humör! Och till att pajjaser där ute som försöker trycka ner folk för att de själva mår dåligt. Kan ju ta och gräva ner alla negativa tankar i ett hål i marken eller något!
Så nu har jag avreagerat mig lite och ska fortästta vara den soffpotatis jag blivit och glo på någon film!



Helgen har avrit världklass!

Hur mysig har inte denna helgen varit då?! Sååå underbar!
Fredagen spenderades emd underbara Amina. Blev middag hos mig och sedan en lite tripp till soap =) hahaha Amina är ju bara föööör söt! Hon skulle skriva till hennes kille att hon var på soap men hon skrev soup :P Vi ahde det ialla fall riktigt trevligt och ajg skrattade riktigt mycket den kvällen :D

Så i lördags ringde väckarklockan vid 8. Så kravlade ur sängen ringde mamma för att kolla när vi skulle ses på Ikea. Vi bestämde vid 10. Sen var det full rulle hela dagen och vi sprang mellan Ikea och rusta, Först för att kolla på möbler på ikea, sen till rusta för att köpa julpynt och julgran. Sedan tillbaka till Ikea för att köpa allt. Usch det tog hela 6 timmar!
Sen hem och sätta upp allt julpynt möblerna är fortfarande i kartongerna, haha. Så jävla tråkigt att skruva ihop skiten. Får nog ta och flirta till mig lite hjälp, som sist.

Idag har jag inte ens öppnat ytterdörren. Min älskade mamma ringde här idag med. Men utöver det har jag knappt pratat med någon heller. Så har verkligen haft en super slapp söndag! Huuuuur skönt som helst! :D Så ska fortästta smutta på mitt äppel,kanel och vanilj vin =)
Ja jag vet, jag dricker ju inte. Men när man värmer det försvinenr ju alkoholen hahaha ;) Så lugn bara lugn ;)

Hela dagen är borta men åh så mysigt

Idag ahr jag verkligen inte gjort ågonting. Ligger fortfarande i pyamas, har bara ätit frukost och glott på film hela dagen. Har varit riktigt skönt faktiskt!
Så ska väl snart klä på mig och åka köpa pizza! För idag blir det inte många knop gjorda vill jag lova =)

minus plus minus är lika med plus, eller hur var det nu?

Och så var det det här med träningen igen. Ger oftast upp efter 2-3 veckor då jag blir sjuk. Så nu ska jag börja i en annan ände tänkte jag =) Lägger om kosten först och SEN trappar jag upp träningen efter det. Så att jag får i mig alla näringsämnena och så =) Smart va? ;)
Och efter att ha googlat efter kostscheman så trillade jag in på denna sida :
http://fitnessguru.se/dietschema-for-tjejer
Så nu tänkte jag försöka följa det och se hur det går =) ska ändå iväg och handla mat i morgon efter jobbet =) Så det blir nog ganska så perfekt =)

?

Oj, vart tog veckan vägen? haha. Hemsk människa man är då. Har knappt hört av mig till någon känns det som. men har hunnit med massa annat =) Städat hemma, fått tillbaka bilen och jobbat en hel del =) Det är ju alltid roligt när det känns som att man alltid backar upp någon som bara skiter fullständigt i allt. Men ja, det korthuset faller nog snart det med.
 Men nu är det iaf fredag. och jag och våran lilla praktikant hålelr på med pepparkakshusen. Riktigt roligt faktiskt =) Jag som aldrig brukar gilla sånt där pill, men nu är det fakstiskt riktigt skoj! =)

Hej då måndag, vikar glatt farväl

Ligger hemma i min lägenhet. Lyssnar på tystnaden pch bara njuter. Har nästan precis klivit ut från duschen och ligger inlindad i ett gäng handdukar. Måndagen är över och jag förbereder mig inför tisdagen. Längtar även till att julen ska börja bakas på riktigt. Så att det händer något.
Utöver det så är det inte så mycket som händer här runt omkring i krokarna. Min värmepanna låter som ett oväder någon gång per dag, sen kluckar det från taket. Ska även hämta min bil i morgon.

Jag och min arbetskamrat fuskade lite idag, och körde ihop 15 kg pepparkaksdeg =) Den ska ju gärna stå några dagar. SÅ lika bra att passa på redan nu=) För vi gillar ju goooooda peppisar!! :D

Fin lördag =)

Vilken super duper mysig helg jag har haft =) Fick verkligen vila ut och det har varit behövligt :) Har även hunnit med att umgås med mina goa vänner Mina och Jennifer :) Blev middag hos Mina på lördagen. Och ååååh så god middag det blev då :D helstekt fläskfilé,rotgrönsaker i ugn och rödvins sås :D mumms bara där lixom haha ;) Sen blev det Minas goooooda kladdkaka med egen gjord hallonglass. Och utöver den goda maten blev det som vanligt en hel det prat. Fick även träffa Minas dotter Aveline som är 2 månader gammal. Och bebisar är ju bara sååååå söta :D


tragisk människa tragiskt liv

Om det hade varit laligt att mörda någon så hade jag begått mord för en sisådär 5 minuter sedan. Vissa människor assååååÅ!  Fast man borde väl egentligen tycka synd om dom? Tragisk människa med tragiskt liv. Men nu är det inte lagligt, så då begår jag heller inget mord :) Och emd det sagt tänker jag gå upp och jobba igen.


Elaka människor!

det känns som att mattan udner fötterna på mig dragits undan. Som om någon slagit mig mitt i ansiktet med en stolpe.
 I måndags så var det inbrott i min bil. Höger sida, passargerar sidan. har den krossat rutan, och stulit min dator. Den låg gömd under sätet typ. Så för att ens få en glimt utav datorn så måste man sätta näsan mot fönstret sätta händerna emot och verkligen leta. 
 Det här hände i djursholm, mellan halv tre och kl fem på eftermiddagen. Då det är väldigt många som passerar. Så det är väldigt märkligt att ingen hört eller sett något. 
 Tycker det är grymt elakt gjort. Någon människa som inte har någon själ. Och samvetet är borta. Hemska människor!!!
 Så igår fick jag åka och köpa en ny dator. Jag som köpte min gamla för bara 3 månader sedan. Så hej då massvis med pengar och jag hatar er jävla PIIIIIIIIIIIIIIIP PIIIIIIIIIIIIIP PIIIIIIIP!!!

Kalle anka gener

Oh tjena! Om det är NÅGON som lyckas så är det JAG. Ja vart ska jag börja. Tänkte ge er ett litet skratt såhär på lördags kvällen. JO jag har lyckas skära mig på en plåt på jobbet! ASSÅÅÅÅÅ EN PLÅTJÄVEL!!! Hur jag lyckas? jadu, det receptet kan jag inte ge er. men gissar på något sånt här : Ta en stor dos av Kalle anka gener ( läs pappa) sedan tar du en gnutta av stress,två små skedar tankspridhet och blanda väl. taaadaaaa! Då har du lyckats ;)
 


donken vs pizza

Fy bubblan vad trött jag är! Orkar verkligen inte laga någon mat idag. Så funderar på antingen donken mat eller pizza. Egentligen inte sugen på något utav det haha. Komiskt nog är det enda jag tänker på " en kaffe vore gott haha"
 

gråta är rätt skönt till filmer

Jag har legat och kollat på filmen Little bit of heaven. Oj, vad jag har gråtit. Så att det nästan gör ont i mig. Så mycket har jag gråtit. Ibland är det skönt att bara glo på film och böla om en barnrumpa. Men nu är beas mat och sovklocka slagen på SOVA. Men först, borsta tänderna! =) vill ju inte ha gula fula tandisar och onödiga besök till farbror tandis! ;)
 Sov gott med er! För det ska iaf jag göra :)

Och tji fick jag!

Trodde jag ja! Suck och återigen blir jag fullständigt frustrerad. Blev övertid idag med :/ Så nu är jag super duper trött.. Har egentligen inte hunnit med mycket alls här hemma som jag trodde jag skulle hinna idag. Väntar fortfarande på att maten ska bli klar. 
 Har iaf hunnit dra fram dammsugaren lite snabbt. Skönt det. Annars hade jag nog bara velat sätta mig ner och gråta haha. Men nu slipepr jag det och allt är frid och fröjd =)
 Efter middagen blir det att åka ner till ican och köpa frukost juice och lite marabou =) Sen blir det soffmys med popcorn marabou och någon film =)
 

God natt var det ja

Jag blir förbannad för mig själv. Ögonen blinkar snabbare än paparazzi fotograferna i Hollywood.Trots det ligger jag haft om halft ned bäddad i sängen. Hoppas på ett svar. Det kommer inte bli något svar idag heller. Han har tröttnat och istället får jag sitta på avbrytarbänken och läsa hans texter. Orkar inte idag. Kanske läser jag i morgon. 
 
 

Super trött och lätt irriterad

Om man sätter på sig glasögonen innan man tagit ur linserna. DÅ är man bra trött! men ännu kan jag tyvärr inte gå och lägga mig :(
 Tvätten hänger på tork i tvättstugan och jag har precis skrivit ut en bild till en tårtbeställning på jobbet. Egentligen borde jag ha dammsugit och moppat golven idag med. Men tiden sprang ifrån mig och nu tänker jag verkligen inte dra fram någon dammsugare heller! Så det får bli i morgon =)
Slutar kl 16 så det bör inte vara några problem då.
 Men det verkar vara något fel på mina grannanr! VAD FAAAAAAAN är grejjen med att försöka sno mina tvätt tider?! Idag när jag kom ner, så var det tvätt kvar i maskinerna, och sedan frågade han om han kunde låna torktumlaren. FAST att det faktiskt var min tvätt tid! men ja, dumsnäll som man är sa jag ja. Skulle ju ändå inte hänga upp något innan jag tvättat. MEN tror ni han kom och tog ur sina saker?! NOOOOOOOOPPP!! Så även där fick jag slänga ur hans grejer i en rullback! Asså ursäkta mig men så roligt är det faktiskt inte att röra vid någon annans blöta tvätt! och med det sagt.. GE FAAAAN I MINA TVÄTT TIDER!


nehepp.. oden är ju emot mig som vanligt haha

Asså vad är odsen?! nu har jag förovit mig igen.. typ! Min mobil dog innat.. så ja, inget larm där inte.. men sen kom jag på att jag kanske börjar 8 idag haha. Så ringde till chifen och frågade.. Han sa att ja är du redan uppe kan du ju alltid komma in. Så nu ska jag slänga i mig sista biten av frukosten. Borsta tänderna och sätta på mig strumporna haha. Sen är det moooooooot jobbet som gäller!


tänka frukost

Jag glömde köpa mer smör igår när jag var på affären. Bakade upp allt igrå kväll så nu har jag inget att ha på mackan :P Så fick åka ner till ica och inhandla det. Så ja, de flesta börjar  tänka på lunch och jag täönker fortfarande på frukost haha ;)

Det luktar nybakade kladdisar här hemma :D

Ledig idag så har hunnit med att tvätta två maskiner tvätt lagat lite mat och nu står portions kladdkakorna i ugnen! =) Somliga har det bra, har jag hört ;)
Ja annars har dagen faktiskt bara rullat på och jag har latat mig rätt rejält! skönt det med vill jag lova :D
 


RSS 2.0