Fan vad sur jag blir!!

Någonting som kan störa mig enormt är när man har bestämt något man ska göra med en person. Så hör denne människa inte av sig. Det kan gå mig så fruktansvärt på nerverna att jag blir less. Orka säga en sak och sen göra motsatsen.
Har försökt nå D ett tag nu, men om man skickat 3 sms och ringt 2 gånger så undviker personen en. Så är det bara. Så just nu kokar jag av ilska för att folk inte kan ta sitt vett till fånga. Hur jävla svårt är det att svara på ett sms och säga om man ska ses eller inte?
Nej sånt där gillar inte jag.

Ibland förstår jag mig inte på sveriges skattsystem.. Ok, att jag betalar skatt som komemr till något vettigt men inte till någons bröllop. De får väl fan jobba som alla andra? patetiskt jävla urålderssystem är vad det är.

Han verka vara precis lika dan som för 5 ½ år sedan. Jag är precis lika dan som 5 ½ år sedan. När det kommer till detta. Han hör inte av sig och jag försöker nå honom och så blir jag bevsiken och sur.

Shoppingdag :)

Idag har jag varit ledig ifrån praktiken då jag jobbat 9 dagar i sträck :) Var skönt att få sova ut lite granna :D
Vaknade dock klockan tio och bestämde med Sara att vi skulle ses i stan. Väl  stan gick vi och fixade min klocka jag fått av mamma i 20 års present :D Efter det gick vi runt lite i stan tills vi bestämde oss för att dra till Nacka dorum :) Väl där började min storshopping haha. Hade från första början tänk att bara köpa någon tröja eller något annat fint att ha på mig på lördag. Det blev ju allt annat utom det kan jag ju lugnt säga :)
Mina inköp idag blev :

* En fotfil från bodyshop
* Intensive foot rescue (en tjock fotkräm) från body shop
* Fotsalt från body shop
* En liten svamp som man ska ha när man tvättar bort sminket från bodyshop
* En jätte fin rouge från body shop
* En ansiktsmask ifrån body shop
* En väska ifrån acsent
* Ett nagellack från H&M
* Ett par linser ifrån synoptik
* Lösnaglar från Kicks
Fick även lite gratis produkter ifrån bodyshop då de tyckte att jag handlade så mycket där :) LOVELY säger jag :)

Sen åkte jag hem för att börja fotfila mina fötter, sitta i fotbad och smörja in mina fötter. Ja jag fotfilar innan jag haft fötterna i vattnet då man får bort förhårdnaderna och annat snusk lättare:)
Sen kom mamma hem och vi gick till donken och käkade och handlade sedan mat till min middag på lördag :)

Jag hoppas att det blir som jag vill på fredag. Inte för jag vet riktigt hur jag vill ha det men jag hoppas ändå att jag får som jag vill :) Känner en stor oro inför det. Tänk om allt bli fel? Tänk om jag är för på? Tänk om vi ser varandra på olika sätt? Ja tankarna är många och jag får nästan ont i magen utav att bara tänka på det.

 Det här handlade jag idag :)


 Min fina klocka, man ser tyvärr inte så mycket. Fast nu är den fixad iaf :D


Igår fyllde jag 20

Igår fyllde jag år och även min kära mami :D Så det firade vi med att familjen kom hit. Ja, min moster och mina små kusiner och deras mamma. Var riktigt trevligt och det slog mig hur mycket jag älskar mina små kusiner. Skulle kunna gå igenom eld och vatten för dom. Ja så små är de inte längre, utan de är bara de yngsta utav oss kusiner på min mammas sida :)
Fick en hel del fina presenter utav dom :) Av min moster fick jag ett gigantiskt martini glas med två stcken martini och cotail bär ( ja jag är nog den enda som gillar sånna bär ). Av mina kusiner fick jag en  ny res väska som är röd, så den bara lyser :D HELT LOVELY! Sist men inte minst fick jag en D&G klocka utav min kära mor. Var typ helt överlycklig över alla fina prsenter. ja fick ju en hel del mindre saker mer men ville b ara nämna de här ust nu för annars blir det världens inlägg bara för att tala om vad man fick :D
Så tack allihop som skrev sms och ringde och sjöng för mig igår!
fast min födelsedag firas ordentligt på lördag då det ska vara middag här :D Sedan blir det utgång :D jävlar vad jag längtar må ni tro!
idag har jag jobbat 9 dagar i sträck så skoja inte att man är trött nu. Ska nog sova snart. För det kommer ju en dag i morgon med. Fast då gott folk är jag ledig. Så då ska jag fixa klockan jag fick utav mami som är aldeles för stor. Och sedan pass apå att umgås med Sara :D

En rätt tuff dag

Kom hem rätt sent igår. Så i morse när väckarklockan ringde kl 05.45 var jag inte alls på topp. Orkade inte ens sminka mig så det fick räcka med lite mascara.
Fast när man kommer in till Delselius och Micke eller Steffo öppnar och säger " God morgon Bea" med ett leende på läpparna så känns världen genast lite bättre. Att man senare på förmiddagen ser folk som är ut på isen och åker skridskor i det fina vädret gör så att humöret får ett uppsving :)
Kom hem runt 6 idag i från praktiken.Så nu har jag precis ätit middag och ligger och kollar lite recept i mammas ´hemmets journal. Ja min mamma är en riktig sucker för den tidningen, vilket bara är bra för mig nu när jag behöver lite ideér inför middagen jag ska ha på lördag. Tror det blir kyckling med något gott till :) Har hittat lite roliga efterrätts recept med :) LOVELY! =)

Vet ni en sak? JAG FYLLER ÅR OM 2 DAGAR! :D

idioti på hög nivå

Fan vad trött jag blir på mig själv!!! Jag gjorde ett test på internet om hu länge jag skulle leva. Ni tror inte att det där jävla IDIOT testett kostade 249 kr?! JÄVLA GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH vad sur jag blir. 250 spänn för ett fucking test?! Drover dom med mig?
Så nu måste jag betala den där skiten...

Sara har gått och blivit lite förälskad :D AND IT IS SOOOOO SWEEEEEEEEEEET!!!! De är sjukt söta ihop. Får väl försöka smyg ta ngn bild på dom och lägga upp här sen. Mohahahah.

Vet ni en sak? Jag FYLLER ÅR om bara 5 dagar :D Woooohoooo längtar galet mycket nu. Lär ju dock inte vara på topp då :P Har jobbat 8 dagar i sträck då :P
Jag blir typ helt pirrig i kroppen när jag tänke rpå det. Älskar sånna dagar :) Julafton,födelsedagar, ja alla dagar som går att fira :) LOVELY! Helt enkelt :D

 Jag och Sara var på hard rock café för någon vecka sen. Det där var egentligen en glass för en person. Höll på att dö. Den var så jävla god fast tur att jag slapp äta hela själv :D

Rädslor

Rädslor har vi allihopa. En utav mina rädslor är att inte klara gesällen. jag känner mig rent ut sagt riktigt riktigt dålig nu. Jag litar inte alls på mig själv när det gäller bageriet. Känner mig sämst på allt. har tappat all min självkänsla sen jag flyttade ner till skåne. När jag tittar mig omkring så är det jätte duktiga bagare i min klass och jag. Vet att det är fel tankar och senast idag fick jag 70 kronor utav Ellinors mammas faster (tror jag det var) för att hon tyckte att mina tårtor jag gjort var så goda. Så jag måste ju kunna det jag gör? fast just nu känns det som att jag är så osäker på mig själv att jag inte vet ut eller in.
Fast nu när jag varit hemma i två veckor så känner jag mig redan lite bättre. Som att mitt riktiga jag börjar komma fram igen :) Så har bestämt mig att jag ska försöka åka upp rätt ofta sista tiden så att jag inte tappar bort mig själv igen.

Tårtan på bilden är Ellinors ena födelsedags tårta. Hon fyllde 14 igår :)

Mitt nya namn är trötter

det har hänt rätt mycket sen jag skrev sist. I går var det praktik (som vanligt) jobbade över någon timme. Känns som att det börjar bli en vana nu, Fast jag tycker att det bara är roligt även om jag är så himla trött efteråt. Sen så hämtade mina yngre kusiners mamma upp mig då jag har gjort 3 tycken tårtor till Ellinors födelsedag som vi firade idag. Så då åkte jag ut till dom. Var kul att träffa Ellinor och Emma. Var där en liten stund för att sedan fortsätta till Nacka forum :) Jag hittade en jätte fin tröja men min hudfärg är lite för vit för den så måste sola då :P vilket jag ska göra snart tror jag :) Så den köpte jag tyvärr inte. Fick skjuss hem utav mina kusiners mamma. hann bara hem äta och fixa till sminket lite för att sedan möta Sara,Andro och Wesam. Vi gick på café och sedan blev dett nattbio. Fredagen den 13e, vilket var ett passande namn för premiären då vi såg den igår. Den var riktigt läskig och jag kollade typ bara på halva fimlen och kollade bort resten utav filmer. Känns som att det är en sån film man redan sett, tyvärr. Det roliga var ju när vi stod i kön så började Sara och Andro prata med någon kille framför oss. På något vänster kom de in på att Andro och Sara var gifta och att de hade varit tillsammans i 8 år och gifta i 2, alltså att de ska båda två fylla 21 i år. Killen måste varit full eller bara allmänt blåst för han svalde hela historien emd hull och hår. Vilket jag och Wesam tyckte var jätte roligt.
Sen åkte jag hem, sov i ca 4 timmar för att åka iväg till Sicla med Ellinor som fick sin födelsedagspresent. En makeup kurs. Sedan blev det kalas hos ellinor. Och nu är jag hemma.
Är riktigt trött. Ska upp 05.00 i morgon då jag har praktik klockan 6.
I morgon börjar min 9 dagars vecka. det ni ;)

=)

igår var det praktik. Efter det begav jag mig emot stan för att möta upp mamma. Vi gick och shoppade lite för att sedan åka till sicla för att köpa min kusins present. Väl där så handlade vi den och käkade sedan pizza :)
Jag och mamma pratade en hel del om att folk bara förväntar sig saker och sedan inte ställer upp. På senaste halvåret har jag varit med om hur många sånna situationer som helst. Så jag börjar tröttna men är glad på ett sätt att se hur människor kan bete sig. Det har fått mig att inse att det inte är värt det. Varför ska jag göra flera tårtor för att inte få vare sig ett tack eller något för det? Det var bara ett tillexempel.
Idag så har jag haft praktik :) Gick tidigare då jag skulle till tandläkaren för att rätta till mina trådar jag har på baksidan av tänderna. Sen så var det bara hem äta lite och vila och sedan iväg till body joy. Det är typ som friskis och svettis fast här på värmdö. Tränade inget utan pratade med den ena Monica.
Skönaste i morgon är att jag börjar 8 och går sedan till 17 :) LOOVELY!!

Måndag = ledighet

Idag är min lediga dag ifrån praktiken. Jag känner mig nästan som att jag skolar (?) Snacka om att man tycker om stället man är på då :P
Idag så vaknade jag runt halv elva. Var skönt att få sova i 12 timmar :) Behövde verkligen det :)
Idag ska jag träffa Sara runt klockan två på tan. Så måste snart hoppa in i duschen och göra mig snygg :) vill shoppa lite känner jag. Undrar dock hur mycket pegar jag har kvar. Måste nog kolla upp det. Känns som att jag ahr pengar lite överallt just nu.
Fick precis ett samtal ifrån body joy. Jag har funnit en gratis vecka att träna där. Kul va? :) Så ska dit på onsdag klockan halv fem och snacka lite. Fast jag får ju egenetligen inte träna pga det där lilla jävla ärret jag har men det skiter jag i nu. Det här ska bli riktigt roligt :) Hoppas de har roliga pass där.
nej måste hoppa in i duschen nu och göra mig vacker som sagt :)

 Kan jag säga tillräckligt hur mycket jag älskar dig?

Ledighet i morgon, känns konsigt

Jag har läst någons blogg. Någon som jag förundras över. Någon som jag på något sätt inte kan tycka om men som jag förundras över. ja, kanske mer på ett negativt sätt.
Det är mycket jag inte begriper här i världen. Det är mycket jag inte ens vill förstå. Däremot när det handlar om att lyckas och komma någon vart. Ja då vill vi väl alla hamna så nära målen som möjligt? För alla har vi ju mål. Vare sig det är att få just DET jobbet, skaffa barn eller materiela thing. Så har vi ju alla mål. varför försöker man inte nå målet om man har chansen? Jag vet att det kan ta tid och att alla är inte likadant funtade. Själv är jag livrädd för mitt närmaste mål i livet. Vad det är tänker jag inte berätta.Finner ingen som helst anledning till det.

Är det fel att se ner på någon man inte känner? Att känna olust att träffa en person som man trots allt inte känner? Är första intrycket verkligen allt?

praktiken idag har varit kanoners. Känns jätte konstigt att vara ledig ifrån praktiken i morgon. Det är nästan så att jag vill gå dit endå. Fast min kropp behöver vila. Jag behöver få sova och bara slappa. Men fan så roligt jag haft denna helg!! Känner att jag tar baby step mot att lära mig saker. ja asså missförstå mig rätt nu. JAG lär mig nya saker varje dag. Men har fortfarande en hel del svårigheter med att lära mig de sakerna fläckfritt. Kommer jag visserligen inte göra på bara 5 veckor till. fast jag hoppas att jag har mycket MER kunskap än jag hade innan jag kom dit. fast det kan jag säga redan nu att jag har.
Är så jävla skönt att få bra feedback. Att det faktiskt finns folk som tar sig tid att lära ut. Det gillar jag!


Praktik dag =)

Kom hem för enb stund sen, har varit på praktiken idag igen :) tar igen de dagarna jag varit sjuk. Så ska dit i morgon med men är ledig på måndag då jag ska dit nästa söndag igen. Kan vara bra att få med olika team på helgerna och det är ju bra att se hur olika helger kan se ut :)
Kommer dock bara få en dag ledig på nästa helg och helgen efter är det praktik helg för mig igen då jag faktiskt tycker det är SKIT JOBBIGT att vara tre praktikanter samtidigt. Visserligen är inte Anna-Karin och Hanni där samtidigt så det är dunder skönt =) Om de nu håller det vill säga, de verkade ju inte så glada över det. Så då kände jag att jag kan vara på praktiken varannan helg och vara ledig i vecko dagarna ist =) För då får jag mer tid och det blir inte lika mycket folk i bageriet då.
Jag måste ju tänka egoistiskt. JAG vill lära mig SÅ MYCKET som det bara går. Så att vara där på en helg rör inte mig i ryggen, det tjänar jag på personligen med då jag inte kommer gå ut på krogen och bränna pengar eller shoppa upp dom :P haha bra va?
Idag gjorde vi så himla mycket semlor! Jises.. Blev även en del princess tårtor, sommar tårtor och lite garneringar och sånt där :) Rolig dag helt enkelt =)
Hoppas på en lika rolig dag i morgon med.
Sen så kom mina kusiner och mötte upp mig. Fick skjuss hem. Det var skönt att slippa ta bussen hem när man är jätte trött. Så nu snart ska jag och mamma åka ner och köpa pizza. Sen ska jag duscha när vi komemr hem och poppa pop corn och dricka läsk till någon film :D
 Har bara garnerat dessa tårtor. Är nöjd över att lyckas göra strecken :D

Så trött

Oj oj vad tröt jag är trots att jag sovit 2 timmar efter praktikens slut. Kommer jag någonsin bli pigg igen? De senaste månaderna har jag vandrat i någon sorts dvala av trötthet. Ja sedan det tog slut mellan mig och Alden typ.
Praktiken idag dårå. hade det riktigt trevligt idag igen. Tyckte dock det var lite jobbigt med 6 personer i bageriet men det gick bra ändå. Ska ju vara där i morgon med och då är vi några mindre :P
Jag börjar känna mig osäker på mig själv nu. Mer än vanligt. Ingenting går ju förihelvete bra! Tårtorna jag gör blir sådär inte skit bra lixom. Jag har fortfarande svårt att få grädden snygg på semlorna. Snacka om att jag känner mig dålig då.
Har 5 veckor på mig nu att verkligen bli bra på det här. det ska jag fan mig bli också om det så är det sista jag gör! Måste ju klara gesällen. Klarar jag inte det skulle jag bli helt knäckt.
Om en vecka fyller min kusin 14 år. Börjar trättöna på det där senariet att jag ska göra tårtorna när ungen för fan inte vet vad hon ska ha! Fick ett bra tips utav Micke idag iaf :) Så får se om det blir en sån tårta. Börjar bara tröttna på att det ska vara en självklarhet. Knappast så att man får betalt för det, Man skka bara ställa upp. Börjar ledsna totalt.
Ja nu menar jag självklart inte att jag börjar ledsna på yrket NO WAY men utan på att folk bara förväntas saker utav en hela jävla tiden.
Nej klockan börjar ticka nu mot sitt slut för dag för min del. Dags att sova.


En lång men riktigt rolig dag :D

Idag har det varit en lång men rolig dag. Klockan ringde 05.15 i morse och det var bara att kliva upp och äta frukost. Sen var det bara att kliva ut i snön. Ja snön, det snöade vilket inte kändes så himla uppiggande klockan 6 på morgonen.
Väl framme så fick jag börja med princesstårtor. Eftersom jag inte känner att konditori biten är min starka sida så kändes det lite halvtugnt när det inte gick riktigt som jag ville. Fast det är jätte bra att få tiden att lära sig =)
Sedan rullade det bara på. Det blev att doppa biskvier,karlsbadergifflar,mintbitar och mycket mer. Skulle ha slutat 15.00 fast jag gick ca 16.20 ifrån bageriet. Eller ja, var ju och pratade med Terese (en utav systrarna) var riktigt trevligt. Känns som att jag är riktigt välkommen och att jag verkligen kommer lära mig rätt mycket här. Vilket är as skoj! =)
 En bild på lite jag gjore igår. Ja vissa saker har jag bara skurit eller lagt på frukt.

Rolig dag =)

Vaknade 05.50 i morse. var lagom roligt då jag inte skulle upp fören 06.30. Så det var bara att stiga upp. Hann visserligen med en hel del saker så det var skönt :)
Idag var det första dagen på praktiken för mig :) Var så himla nervös att det inte är sant. Kändes nästan lite som intagningsprovet. Så imorgon är det en ny dag och kommer att träffa nya människor då de bara var två stycker i bageriet idag och det är flera andra som jobbar där. Så var skönt med lite mjukstart. Tror att det kommer vara en till praktikant där i morgon med.
Träffade Sara på stan efter praktiken och fick mina underkläder jag köpte i helgen =) SÅ NICE!! =) Inte för att jag har någon att visa upp dom för men ändå:P jag och Sara gick och åt, kikade lite i affärer och sen åkte vi hem.
I morgon börjar jag 06.00 så måste sova nu.

Myskväll med mamsen :)

Idag åkte jag in till stan och mötte mamma :) Vi tittade på inbjdningskort och klockan jag ville ha. Hittade äntligen den! =) Är så jävla glad. om jag inte får den i födelsedags present så köper jag den själv =)
Vi gick även och käkade mat på Jensens =) Tog meny val. Så det blev trerätters för både mamma och mig. Efter förrätten var jag proppmätt så ni kan ju tänka er hur jag kände när jag ätit efterrätten. Åt visserligne inte upp alt.
Jag och mamma hade en trevlig seneftermiddag på stan och jag har fortfarande lyckas att inte shoppa något =) har ju bästämt att jag inte ska shoppa något på 6 veckor förutom typ snus. Än så länge har det bara gått 3 dagar och det känns super jobbigt.
Nej nu är det dags för mig att sova. Ska ju till praktiken i morgon :) Är så äckligt nervös att de tinte är sant.

Händer precis allting utav en anledning? Eller är det slumpen som avgör?

Happy =)

Idag är dagen jag väntat på i över en vecka. Jag börjar bli frisk!! :D Så i morgon ska jag gå till prakktiken :) Ser faktiskt fram emot det nu :) Hoppas att det kommer bli riktigt roligt :)
Har inte sovit så mycket inatt. Låg uppe till 05.00 i morse och pratade med D :) Hade en hel del att säga varandra tror jag :P Har inte pratat med honom sen jag blev tillsammans med alden första gången. Det är snart 2 år sedan. Har kännt D sen jag var 14 :P
Så nu är jag rätt trött fast ska hoppa in i duschen snart :) Ska åka in och möta mamma efter hon slutat jobba :) Ska gå och kolla på lite inbjudningskort :) Vill göra något speciellt nu när jag fyller 20 om 20 dagar :P Så får se vad jag hittar i stan :)
 Du och jag sen november 03! Älskar dig något enormt!

Sexuellhandling = Pengar = Prostituerad?

Är det bara jag som blir så fruktansvärt irriterad på killar som frågar om man vill tjäna snabba pengar genom att visa upp en lättklädd bild eller strippa i camen?
Jag personligen har inge problem med att visa upp min kropp i underkläder och diverse liknande men när det kommer till något som skulle vara en sexuellnjutning samtidigt som jag får pengar för det. Gör inte det mig till en prostituerad då? Jag menar han betalar för en sexuellnjutning medan jag får pengar insatta på kontot OM han nu har rent mjöl i påsen. VISST pengar lockar NÄSTAN jämt fast i dessa fall när man tänker sönder saker som jag brukar göra så är det VERKLIGEN inte värt det.
Sen kan man aldrig veta vart bilderna tar vägen. OM jag nu skulle få för mig att skicka en lättklädd bild till någon så är det till någon JAG känner. Inte någon som har skrivit till mig " hej skulle du vila strippa för mig i camen för 9000 kr" Citatet är hämtat från någon idiot från Nattstad.
På sista tiden har jag fått en hel del erbjudande om sånt. Har jag verkligen ett sådant utseende att det står i pannan "kom och knulla mig" ? Jag börjar seriöst fundera.
Kommer troligen ligga vaken en stund till nu och tänka sönder detta ämne innan jag tillslut bestämmer mig för att nej den där killen och alla andra killar osm skriver så är helt sjuka i huvudet. för jag vet ju redan att han är knäpp ändå kommer jag ligga och tänka på det en bra stund nu. Typiskt mig.

 Lägger in denna bild idag då det är den jag ahr haft uppe som profilbild på tex Nattstad. är den för sexuell? Själv tycker jag inte det.

och förkylningen fortgår

Det kan aldrig vara bra att hosta så mycket att man väcker sig själv i sömnen och sedan ligger sömnlös och svettas och fryser om vartannat och hostar. Det var ungefär så jag vaknade runt 05.00 i morse. Jag får skylla mig själv som var ute i helgen. För det känns verkligen inte roligt nu när jag behövde ringa praktiken och säga att jag behövde sjukanmäla mig. Känner mig alltid så dum när jag sjukanmäler mig som om jag skolkar och bara inbillar mig att jag är sjuk fast så inte alls är fallet. Just nu känns det bara som att det är väldigt dumt att gå dit när jag vill kunna ge 110% och bara kan ge 52%. Hoppas på att bli frisk i morgon så att  jag iaf kan gå på onsdag för som det känns nu blir jag inte frisk på bara några timmar. Skulle vara magi i så fall.
Nej nu ska jag gå ner och dricka te för att sedan kurera mig i sängen igen. Har i alla falll fått tillbaka min röst halft som halft. Låter inte som någon från mars längre som jag gjorde igår enligt min snälla morbror :P


Baby len :)

Eftersom jag har hårsäcksinflamation så har jag fått ut en hudlotion receptbelagd. Vilket jag nu inser är sjukt dåligt! Eftersom jag blir baby len utav den så vill man ju fortsätta att använda den :) har visserligen fått 3 st receptbelagda så de är bara att hämta ut och den här räcker nog vääääldigt länge då den är dryg så in i norden så man behöver inte så mycket. det som även är bra är att den luktar rätt gott :)
Funkar skit bra på mina torra fötter med :)
Krämen heter propyless så har ni chansen att prova den GÖR DET!!

I morgon börjar praktiken och jag har ingen röst :S Lär ju bli en lärorik dag! haha. Ser fram emot det men ändå inte då jag är vääääldigt nervös. Tänk om jag misslyckas? Tänk om allt går åt helvete?
Fast första veckan är ju oftast den hårdaste då man lär känna det nya stället.

I wish that I was perfect, but I´m not.

Lär aldrig bli frisk

Nu har jag knarkat både halstabletter och alvedon sedan i fredagsnatt. Känns väl sådär rent ut sagt. har praktik i morgon och är fortfarande inte riktigt frisk. Så blir väl att knapra ytterligare några alvedon och dricka massa te idag.
I går då, var i stan först för att shoppa lite. Blev lite sexiga underkläder :) Så nu behöver jag typ inte shoppa mer nu. Eller ja, ska försöka att inte shoppa något på 2 veckor. Få se om jag lyckas. Tror dock inte det.
Efter shoppandet mötte jag upp Sara,sadok och ngn mer snubbe i Alby köpte snus och skräpmat :) Sen gick jag och saraa hem till henne där vi kläkade. Avslutade med daimtårta med apelsinsmak :D
Klockan ca 22.30 så kom sadok och hans vä och hämtad eoss i deras bananbuss. Vi åkte till fittja där det blev rätt lugnt de andra drack och jag gjorde självmål på fotbollsspelet :P Tog halv tre bussen hem och somnade ändå helt ok tidmässigt.
Så nu är det ju söndag och klockan är 13.38 och jag har bara gått upp för att käka frukost och alvedon för att sedan krypa ner i sägen igen.

Det är väldigt vårt att gå sin egna väg utan att lyssna på alla andra och fundera på vad de tycker om saker och ting.

RSS 2.0