jävla puckon

Vad är det för feeeeeel på folk!?!
 
Jag avskyr när folk spanar in vad man sysslar med EFTER att man dejtat eller gjort slut.. Det är som att de kollar om de har en chans igen. Då man ser att de kollar in alla biler, ibland tillochmed lämnar en lite mening efter sig här på bloggen, Nattstad eller vart det nu kan vara. Det stör mig grovt! Du är skräp,kastad good bye!
 Jag menar gör man slut är det ju pga en anlending eller slutar man dejta ngn är det ju pga en anledning. Har svårt att se den anledning skulle försvinna.. Jävla puckon!



Säng och biltur

Idag har min dag istortsätt bestått av att vila min rygg! Sen blev det att sätta sig i bilen och åka och käka med sara och hennes nya :) Han verkar faktiskt vettig. Brukar ju avsky hennes killar haha. Men denna verkar mer eller mindre normal :)
 Kände att jag behövde testa och köra denna bilen. Mm jag får ont i ryggen av att köra eller inte. Då jag får mest ont när jag sitter. Skönast är det när jag går :) Det gick faktiskt bättre än jag trodde. Det är visserligen inte så långt från mig till Sickla :) 
 Efter maten blev det fika i Nacka forum och sen ner på maxi snabbt då Sara skulle köpa semla och jag ägg nudlar till mamma. Träffade Kordian, en gammal arbetskamrat. han var en av mina favoriter när jag jobbade där så det var roligt att träffa honom måste jag säga :) Stod och pratade en stund.



Andras idioti

Skaderapporter,frågor om bilen. Samtal hit och dit om bilen. Mina vakna tankar handlar om min bil. Handlar om min rygg, om min hälsa. Det är jobbigt att krocka. Jag är glad över att jag kom så lindrigt undan som jag gjorde. Det ska bli skönt när detta är över. När jag får veta hur mycket jag ska få betala på min bil. Skaderna som jag orsakade när jag körde in i HAN som tvärnita.. Alltid lika roligt att få betala andra folks idioti! Fy fan säger jag bara. Men, så är det ibland.
 

Ont i ryggen

Idag har jag varit hemma hela dagen. Det är nu jag börjar känna mig rädd över ryggen. När jag måste stanna hemma från jobbet. Men det borde inte vara något problem då jag har ont i svanskotan. Det är så mycket att tänka på nu med bilen. Så jag försöker skjuta de tankarna. Då jag inte vet riktigt hur saker och ting kommer se ut. Hur mycket jag själv kommer få betala och hur mycket försäkringsföretaget betalar. De skulle göra en kalkyl på hur mycket min bil kommer kosta att laga. Jag vill verkligen inte ha en ramsne bil.
 De som krockade in i mig i bak ringde idag. Hur trevliga som helst.
Måste även skicka in en skadegörelserapport. Känns inte sådär jätte spännande..

Skrattet bubblar i mig

Jag känner skrattet bubbla inom mig. vet inte varför men vissa dagar vaknar man bara upp glad. jag gillar såna dagar! 
 Helgen är snart över och trots det så måste jag nog erkänna att jag älskar söndagar. Det är den dagen då jag iaf verkligen tar det mer eller mindre lugnt. Det är den enda dagen på hela veckan man faktiskt kan vara uppe i normal tid trots att jag ska upp till jobbet dagen efter. Så söndagar försöker jag ta vara på så mycket det går. 
 men nu ska jag åka och hämta min hyrbil med mamma. Jag vet inte hur jag kommer reagera när jag sätter mig i bilen igen, så jag ville ha med någon som kan vara kapabel att köra bilen om så måste. Men nu måste jag gå :)


..

Jag vet inte hur många gånger jag har förklarat att jag krockat idag. Jag orkar inte hålla räkningen. jag vill bara prata om något annatt. men eftersom att jag ahr ont i ryggen så måste jag ju förklara varför jag har ont i ryggen.
 

Planerad utgång

Ikväll har det sen flera veckor sedan planerats utgång. Har fått höra hela morgonen " hur mår du nu?" Jag är glad över att vara så älskad som det märks att jag verkligen är! Men heeey! Jag mår bra, jag har ju sagt det. Ni behöver inte fråga mer.
 Jag har nog inte riktigt fattat vilken tur jag har haft. Jag vet att det kunde varit värre. Det somkäns konstigt var attt när jag satte mig i bilen igår och skulle åka hem så tänkte jag, fan jag borde ha åkt en kvart tidigare. Vet inte varför jag tänkte så. Men konstigt är det iaf.
 Nej nu blir det duschen även om jag skulle kunna sova ännu längre :P Min kropp är rätt så slut haha.

Fredag

Det är fredag efter middag och klockan är runt fyra när jag åker hem. Ringer Sara från bilen och vi pratar en stund. Samtalet dör och jag fortsätter härva mig igenom köerna. Avstånden är sådär och såfort du håller ett avstånd så tränger sig en bil i mellan. Så är avståndet borta igen. Närmar mig södralänken och det är så mycket bilar det brukar vara runt halv femtiden. Ja, det har ändå gått rätt fort trots köerna. Har precis åkt in i södra länken när bilen framför mig tvärnitar. Trots avståndet jag har lyckats att hålla, så panikbromsar jag och bara ser hur jag glider in i bilen framför mig. Det går fort för jag känner en smäll till och min bil snurrar lite så att jag får en touch så att bilen hmnar i betongväggen. Det tar några sekunder innan jag fattar vad som hänt. Det kommer en dam i ca 60 års åldern utspringande ur bilen bakom mig. De har nu kört och ställt sig framför. Det var henes man som körde. De kollar hur jag mår och jag skrattar väl mest bort det av chocken. Sen går det undan. Det kommer några män från vägtrafikvärket (tror jag det heter) Som kollar hur jag mår. Jag berättar att jag hsr fått ont i ryggen. Blir beordrad att sitta stilla och de säger att det ska skicka en ambulans. Vilket jag tycker är helt onödigt jag vill ju se hur min bil mår! Men nej, helt plötsligt kommer en brandkårsbil,en ambulans och en polisbil. De pratar med mig och frågar hur jag mår. 
 De börjar prata om att klippa taket. Jag får i detta läge inte röra varken tårna eller fingrarna. Blir utburen med hjälp av en bår eller vad det nu hette. Försöker få tag i mamma men inget svar. Min pappa är den enda uav de som kan läsa sms så skickar iväg ett sms om hur läget är sen åker jag med hjälp av ambulans in mot sös. Sen händer det så mycket runt omkring som jag faktiskt inte rokar berätta just nu. Jag är fortfarande chockad. Men jag mår bra, fick rönka ryggen igår.


jag får en sån känsla

Letar febrilt fram cigaretterna. Samtidigt som jag balanserar gymkasse plånbok,nycklar,bilnycklar och telefon. Så nu fram med tändaren. Klickar, klickar en gåg till. Får fram en låga. Drar in blosset. Känner hur det river till i halsen. Blåser ut ett rökmoln.
 Jag saknar den känslan. Då det känns som att man kan kontrollera allt med en ciggaret. Jag äger världen när jag har mina cigaretter.
 Nu, utan cigaretterna, nu utan snuset. Så är jag bara avskalad. Jag har inget att gömma mig bakom. Allt för dessa cigaretterna. Jag vet att jag kan mostå dock verkar jag behöva personer för att sluta. Så som att jag slutade snusa pga Danilo. nNågot han inte vet om. Något jag inte skulle berätta för honom.


Dumma känslor

Det här är en sån där dag då jag bara känner mig ledsen och förbannad. vaknat på fel sida skulle jag tro. Min dröm inatt får mig att kritisera mina känslor samtidgt att den får mig att undra vad fasiken jag håller på med?
 Men nog om det. Idag ska jag änntligen åka och fixa min bil! Sen blir det gymmet skulle jag tro. har verkligen ingen lust men lika bra för annars kommer jag nog sluta gå dit.
 Skulle behöva klippa mitt hår idag med. Var ett tag sedan sist. Vill även färga håret i någon rolig färg undrar bara vilken. jag trivs ju ¨så bra i svart men vill testa på något nytt :)


Svartsjukan

Ibland känns det som att den kommer över en som en stor svart dimma. Som om jag skulle kunna kvavas av det samtidgt som att jag skulle kunna kräkas. Ibland så vill jag fråga honom tio tusen frågor som inte är lämpliga. Ja ibland så är den där svartsjukan extremt jobbig. Nog för att det handlar om osäkerhet. Inte för att jag är osäker på mig själv och vad jag duger till utan för att jag är osäker på orden som kommer ifrån folks läppar. Ord är som sagt bara ord tills man bvisat innebörden i orden.


Från 100-0 på 1 timme

I morse vaknade jag och var på strålande humör. Länge sen sist detta hände. Kände även för att göra mig lite fin :) Inte ofta jag gör det när jag ska till jobbet då det känns mer onödigt än nödvändigt...
 Så kommer jag till jobbet, då är mina arbetskamrater mer eller mindre buttra. Min chef säger ne kommentar om att jag använt hela sminkboxen i ansiktet.. Min andra arbetskamrat.. orkar jag faktiskt inte ens nämna så illa är det.
 Så min dag började bra slutade emd tjugo minuters övertid och nedstämt humör.. Så så kul har jag haft det! Jobbigt att folks dåliga humör ska behöva smitta av sig.. Men vi får se vad som händer ;) Börjar fundera lite nu så ja vi får väl se vad som händer :) var ändå skönt att berätta för två arbetskamrater min åsikt och sida på sake rochting idag iaf :)
 Sen blev det att plocka upp min kusin i mörby och efter det så har min dag kännts lite bättre :) mamma hade även lagat en god middag så det är ju bara perfa :)



En bra dag :)

Precis ätit frukost. Är nysminkad och färdig att ge mig av mot jobbet :) idag är det en bra dag :) Jjag har sovit riktigt riktigt bra för en gångs skull. Undrar om havregrynsgröten och träningen kan ha något med det att göra?;)
 Träningsverk börjar bli vardagsmat och i like it alot :)
Neej nu måste jag springa ut till bilen :)

Aldrig mer

idag var jag och tränade på SATS i Nacka strand. Ett SATS kort är inte det billigaste och kostar 6600 + en öppningsavgift på 850 kr.. Så kommer man till Nacka strands SATS.. Som verkar så bra utifrån.. Helt ärligt, känns som att jag gick i nian igen och kom in till Eklidens gymnastiksal. Det var lite gammalt och slitet. omklädningsrummet STANK gammal boxningshanske. Där ska man sedan stå och göra sig fräsch?! Nej usch.. För att inte tala om gymmet och deras sal där de har de flesta passen.. Nej usch! Dit går jag inte igen!!
  

haha får se hur detta blev nu då..

Åh det är så krångligt att förklara vissa saker. Men jag ger det ett försök, kanske två ;)
 Utseende är ju vääääldigt viktigt för mig! Jag har helt ärligt dissat killar för dålig klädstil. Vissa är bara hopplöst fall. För mig är det en självklarhet att en kille ska lukta gott, han ska vara intresserad av sitt utseende. ja inte överdrivet vill ju inte ha någon Lorenzo Allseandro Nilson direkt. Finns en STOOOR skillnad mellan utseende fixerad och nästan gay. En man ska trots allt vara en MAN. Men en man ska kunna föra sig bland folk, ha ett intresse för sitt utseende och ja då SJÄLVKLART lukta gott. Nu menar jag inga turkduschar eller levande perfym fabriker. ja ni vet, de som man känner 300 meter ifrån att nu kommer han.. Nej fy! Sånt får man bara ont i huvudet av.
 Jag lägger själv ner tid på mitt utseende och vill då inte ha någon slusk! Sen ska jag inte påstå att jag är överdriven haha. Inte så att utseendet är ALLT för mig, nej är ju inte 18 längre ;) Men som sagt, jag jobbar i ett bageri så när jag väl kommer där ifrån och ska träffa vänner och dylikt vill jag ju vara snygg :) Mjukisar hör hemma på gymmet eller i soffan!


Gymväskan packad :)

Nu är gym väskkan packad och klar! Skönt. Så snart ska jag göra lite frukost :) Försöker ju bli bättre på vad jag stoppar i mig så nu blir det havregrynsgröt med mammas egen gjorde äppelsylt. Jag brukar ha i ca en halv matsked till en portion då jag tycker det blir för slemmigt och ingen smak annars :P
 Ska även börja med en "matdagbok" i en vecka. Haha fråga inte varför. Känner mig som största toffla om jag berättar det för er så kanske säger det nästa vecka haha ;)
 Nej, nu blir det frukost sen gym 11.45 :) Åh vad jag känner mig duktig :) Hoppas bara att det känns så efter gympasset med haha.

Fullt upp

Dagarna har varit fullspäckade av träning,jobb och vänner de senaste dagarna. Idag blir det vila för min kropp. Även om jag gärna hade velat gått mitt första pass idag :) har tidigare bara tränat själv i gymmet. men i morgon blir det en ny dag och ska nog gå då :) I morgon är jag ledig så ikväll blir det att färga håret och bara vila :) ja, sen gym då :) haha
 

Morgonbråk

Hmm, det är alltid lika roligt att börja morgonen med bråk, eller? Men men, sånt som händer rätt ofta häär hemma. Då jag nog har Sveriges värsta morgonhumör. Så det behövs inte mycket för att jag ska gå bananas :/
 Nej nu blir det att fixa sig och sedan Ringa SATS sollentuna.. Måste kolla lite med mitt gym kort. För nu jävlar ska jag få ordning på min kropp! har ju så ont i ryggen.. Så behöver träna uppp den, och då kan jag liika gärna passa på att räna upp varena liten muskel :D
 Köpte även mina gymskor igår! asså haha stackars kille somm skulle hjälpa mig! In kommer jag och bah " ehm aha hur ska detta kännnas då?" han kollar på mig och bah " du ahr väl provat skor förr?" hahahaha.. Jani, behöver jag förklara att sist jag hade ett par inomhus gympa skor var long time ago och har ingen blekaste hur detta ska kännas :) det blev iaf ett par fina lila skor, eller ja vita med lila inslag :D

 

Sparkar av mig täcket

Sparka av mig täcket. rufsar till mig själv lite extra i håret. Ohyeah jag är het. Såecieellt med min extremt stora t shirt och rosa hotpants. Nej, inte riktigt va? ;)
 Hursomhelst vaknade vid tolv och nu sitter jag här. Har en hel del att göra idag :) Men det gillas mycket!
 ska äntligen åka och hämta mitt gym kort! Köpa gympaskor ( ja jag vet inga sneakers som man ha utomhus :S )
och även lite annat som måste inhandlas såhär vid löning.
 Ska även träffa Underbara Jennifer :)


Shit vilken dag

Vilken jävla dag! Vart ska jag börja´?
 Vi kan ju börja med att gratta J som fyller gammal idag haha :) Så grattis till dig!
Så nu komemr det ba ba baaaam.. Började med att jag var super trött i morse och dagen på jobbet gick väl sådär. Kunde gjort bättre, känner mig otillräckligt och aj det gamla vanliga. Ångesten över att man inte känenr sig så lyckad. Så när jag äntligen ska sätta mig i bilen och åka hem. Ja vad händer? Kaaaboooom. Jag kör in i en bil. Världens smäll då jag hade hög musik och ändå hörde smällen. Jag får panik. Tvär nitar. Stänger av motorn och i stortsätt flyger ur bilen för att kollaom jag hittar någon repa. Ser ingen ting och åker iväg. Sen tänker jag inte så mycket mer på det än att vilken tur att det inte var värre. 
 halv stressar hem för att hinna koppla av några minuter borsta tänderna och sedan åka till tandläkaren. ¨Då jag var där sist sa de att jag ahde ett hål. Detta var december 2009. Har varken ahft tid ork eller pengarna till det. Så idag var det dags. Åker dit till min tid kl 16.10. Lägger mig på stolen och de börjar prata lite och frågar typ vart mitt hål är eftersom jag ringde in själv och bad om tiden. jag sa som det vara tt de sa till mig då jag var där sist att de hittade ett hål. Nu letade de frenetiskt och undersökte min mun igen. de hittade inget hål så jag fick åka hem 30 kr fattigare haha ;) Då man har ett tandläkar bidrag på 300 kr som alla över 20 år har här i Sverige :)
 Så när jag kommer hem, lagt mig skönt och kollar på tv så ringer det en dam. Hon förklarar vem hon är och säger sedan att det är hon som fått sin bil påkörd av mig. Och jag blir heeelt iskall! Tänkte shit nu åker jag in i fängelse eller något haha. Men nu är det löst och hon var jätte trevlig. Min baklyckta saknas vilket jag inte märkte då jag stannade och tittade. Blev ju så rädd. samt att min kofångare hänger lite vajsing.
 Med mig är det bara bra förutom att jag är lite skakad.

tisdag

Idag var det tisdag hela dagen. Vaknade av väckar klockan vid tio snåret för att sedan stress som en idiot till optikern. Vad har hänt med mig? Jag som alltid var minst fem minuter förtidig är nu tio minuter sen haha ;)
 Åt sedan lunch med pappa och efter det träffa jag Sara i Kista. intressant va? haha.
Det intresantaste som hänt idag var väl att jag fått klarhet på vissa saker vilket är bra. Så nu kanske det blir av trots allt. ja vad kan det vara? haha. Ja det är under mappen hemligt. På sammma ställe som min Mr sexret romans ;)
 Nej nu blir det att krypa ner i sängen. Är inte ens trött! urk, jag som ska uppp halv fem i morgon. Byta jobbtider med mig? Gärna där man får sova på morgonen haha ;)


Ska försöka, måste göra´t

Så nu är allt fixat. Tror jag. Måste börja ta tag i mitt liv. Känns som att det åker igenom fingrarna på mig. Mitt liv sattes på paus för ca 2 år sedan. Förra året började det sakta men säkert börja spelas igen. Nu har det gått två år och jag ahr inte alls kommit så långt som jag trodde.
 Jag har förvisso min bil, jag har ett jobb som jag trivs att gå till på dagarna och jag har bra arbetskamrater.
Nu blir det ändring däremot. Måste börja spara mina pengar inte handla massa onödigt. för jag vill se saker i mitt liv och uppleva de med.
 Så vi börjar iaf med gym kortet, precis som så många andra denna månad haha. Sen blir det att betala räkningar sen se vad man får över :) Då är det bara att lägga undan alla pengarna och köpa busskort. Ska försöka ta bilen mindre än vad jag gjort :) Inte skjussa folk hem och såvidare. Då de bara förlitar sig på att jag är deras taxi. En sak om jag själv erbjuder mig men inte att de bara säger. Fy nej nu är det slut med det :)



Jag hade honom åt minstonde i två sekunder

Det är läskigt hur en person kan påverka än så himla mycket. Du ser personen som i detta fall är en av Sveriges snyggaste män i min åsikt kanske den snyggaste`? Det är läskigt för att när man, eller ja jag i detta fall hör hans röst, ser han röra sig och se hur hans minspel börjar gå igång så tänker jag. Jag hade honom, åt minstonde i två sekunder. Jag kunde inte spela spelet och därefter blev resultatet. För nej, jag spelar inga spel. jag har inte orken för det. För jag brukar bli mer intresserad av själva spelet än utav personen och det är det inte värt. 
 
Folk säger att jag ser ut som en anka men juvidermet är borta baby

Bones och nostalgi

I morgon är det tisdag och jag är ledig då :) Så nu blir det att kolla på bones :D Har gått och köpt sesong ett. ja ok, många laddar ner men jag gillar att ha fodralen av ngn konstig anledning :) Så ska försöka kolla igenom iaf fyra avsnitt nu :D 
 Förresten idag så frågade jag dominiqe ( min arbetskamrat) vad tre utav hennes nostalgier är. Alltså, det som får dig att tänka barndom. Hon sa, kellogsfrosties,landet och myspys med familjer. Ja för henne var det då att plocka fram de färgglada skålarna, Då alla syskonen hade en varsin färg så fick man sitt godis där i. 
 För mig var det, kalaspuffar,kellogsfrosties och mussepiggtröjor samt glasbilen ;) ja det var fyra haha.Men äh min blogg my rules ;) 
Så nu är frågan då visst tänker ni nu, vad tänker jag på, vad är min nostalgi?? är det turtles? fotboll? eller sagobanden man fick lyssna på i bilen ? ;)
nej nu blir det bones ;)  


Jadu jag säger då det, då det

Att man förundras över andra är väl en sak. Men när man VARJE dag slår sig själv på pannan och tänker vad i helvete sysslar jag med.. Borde man inte börja tänka om då?
 ja, självklart pratar jag om mig själv (DUUUH?). Tar idag tex har tänkt läng på att jag behöver träna upp min rygg. Så idag när jag kom till jobebt stövlar jag fram till min chef och frågar om hur man gör då vui får gymkort billigare. Klockan kvart i fyra går jag fram till honom igen. Då ber jag honom hjälpa mig om det. Ja, det där är inte så intressant. POÄNGEN däremot kommer nu, jag tror att jag har ångrat mig? haha. Ja alltså, kommer jag verkligen gå dit MINST 10 ggr på tre månader för att få rabbatten från jobbet? Kommer jag tycka det är kul och gör jag det verkligen för min skull?
 Ja, det är klart jag gör det för min egna skull är min tanke. Men jag undrar ändå om det verkligen är så. jag menar, jag gör det ju för att må bra ohc att det är ett riktigt bra tidsfördriv. fast jag är rä'dd att jag inte ska ha ork eller tid till vänner och familj.

 Hahahha vi kan väl låtsas att det där är min före bild´? och att den där tjejeen som ska vara samma person blir min efterbild? ;)

Börjar bli dålig på det

Jag börjar bli riktigt dålig på det här. Skriver allt mer sällan. Nu har det förvisso varit mycket. Har även åkt på lock på båda öronen(?)Visserligen skriver jag inte med öronen men ja. haha, försöker vila nu. Så att förkylningen släpper.
 Hursom, idag är det måndag. Jag jobabr till tjugo i sex idag. Ska även kolla med min chef om träningskort. Har för mig att vi får göra avdrag. men han snacka ngt om tio ggr i månaden anars måste man betala hela. Dock tror jag inte på det, för tänk om man råkar bli förkyld? Som mig tex? haha.
 Nej dags att åka! Tjoohooo nu blir det att sitta i bilkö men men ;)

Grus i ögonen

Burra ner huvudet lite hårdare mot kudden. Håret står åt alla håll och ögonen känns som grus. Ja, jag ligger fortfarande i sängen. Nej, jag har inte gått upp ännu. Hade jag inte kännt mig hungrig hade jag nog legat kvar här lite till :)
 funderar på att åka mot Kista för att spendera lite pengar på kläder. Vill köpa nya skor. En ny väska. Men vi får se :)
 Nu blir det äta sen dusch.


John blund var är du?

Helt seriöst?! Jag borde fan vara skit trött. Sov fyra timmar inatt. Knappt! 3 ½ kanske.. istället så är jag som ett barn som ätit för mycket socker! Har energi för tre! Rastlös som få! Självklart så jobbar alla med. 
 Skulle behöva springa ett varv runt gustavsberg. fast i ärlighetens namn hade jag typ dött vid postlådan hahah. nej så illa är det faktiskt inte! Vet dock inte vad jag ska göra för att jag ska bli trött :(

Jag är krossad

kan man få abstinens av en låt? Kan man känna att luften tar slut när man inte hittar den? Att man blir skit förbannad? ELLER är det något feeeel på mig?! Ok, för att komma till saken. JAG beatrice Danielsson har letat som en idiot efter kartelens nya låt. TROR ni att jag hittat den?! neeej smaaack in your face typ.. Helvete ! Hörde den idag på radion när jag satt i bilen.. hann dock inte lyssna klart hela. Så nu är mitt hjärta halft och jag är superförbannad för att de kallat tillbaka sin låt. Ok, i get it.. they want to make som money. för heeelt ärligt, deras andra låtar har varit riiktigt kassa! Men nu, oj oj oj! Så därför vill jag ha deras låt nu.. Ok, jag överdriver säkert överdramtiserar och vadfan det nu heter. Men seriöst ge mig bara låten! Jag blev så jävla glad när jag hörde den låten på metropol för första gången. Det var som att åka rymdraket tillbaka till tonåren. Asså AJ säger jag bara. Så jävla bra är den. har nog aldrig skrivit ett sånt här inlägg om en låt förut så FÖRSTÅÅÅÅR NI NU?! 
 Fan jag går bananas över en jävla låt men asså hjälp mig! snälla?


Nyår

År 2010 är även det förbi precis som julen. Åh fy faaaan vilken jävla bra nyår det var!!! Bästa jag NÅGONSIN varit med om! Det gjorde vi bra tjejer! 
 

RSS 2.0