god natt

Egentligen borde jag sova. Som vanligt med mig är det så mycket borden men så lite som görs.
 Idag så blev det jobb 5.45-15.35 droppade sedan av dompan i medis då hon hade uppdraget jultomte till sina vänner haha.. Så tyckte synd om henne om hon skulle åka hela vägen till skarpnäck med den där otympliga ikea kassen med paket. 
 Efter det blev det 20 min solarium :) ska försöka få lite färg till nyår. Jag får väldigt svårt färg i ansiktet men däremot blir jag väldigtlätt brun på resten av kroppen :) Så det blir perfekt att sola idag,imorgon torsdag och fredag :) Kanske hoppar torsdag.. och sen kör lite brun utansol på fredag :P lär jag ju göra vilket fall som helst. Då jag lär se ut som ett spöke bland resten av tjejerna på nyår annars haha.
 Nej god natt nu! håller på att somna.

det vore jus snyggt

Det skrämmer mig att jag börjar falla för honom. Eller så gör jag inte det utan lixom bara tror det haha. Nej men allvarligt. Jag vet att vissa sitter nu och bah: Veeeeem kan det vaaa?!Är de P kan det vara P näääää kan det? Medan andra stter typ: jag visste det å jävla hårt det är R! Mohhaha suckers u can never lista ut det. Yäää jag gillar att jag skriver som jag pratar woohoo. Nej men för att fortsäta på min lilla mening här. Hur lyckas jag?! Så kommer de negativa tankarna om att det inte kan sluta bra och jag sätter upp väääärsta listan i huvudet om arfr det inte skulle funka haha.
Ledtråden ääääär : dunt duuuuunt duuuuuunt (slår på en tumma, fanvadjagärmuppig nu hahaha) han är svarthårig och hmm svarthårigt hahaha

En trött måndag

Sista veckan nu som man kan se att julen ens varit här. På stan är det säkert knökfullt med människor som försöker finna saker på rea för julklappspengarna. Själv har jag inte ens orkat åka in. Klarar inte av folkmägden som samlas som stora klumpar på gatorna. Slutar oftast med irritation och inga köp alls.

Idag var jag lite tidgare på jobbet. Så skönt! Gillar att ha så mycket gjort som möjligt på morgonen. Även om tempot var lågt idag så fick vi undan det som vi skulle få undan. Både jag och Dominique var sådär lagom pigga. Trots redbull och massvis med sötsaker så var jag fortfarande orerhört trött. Så jag sov fyra timmar när jag kom hem. det var verkligen behövligt.
Så nu siter jag vid datorn och kikar in Linas matkasse. Då jag oftast är så trött efter jobbet och mamma börjar tröttna på att det alltid är hon som ska laga mat och oftast så har jag invändningar. Vilket då resulterade i att jag fick en Linasmatkasse i julklapp. Så ska nog beställa hem den nästa vecka :) För att prova :)


Julen är förbi

Julen är förbi. Paketen är öppnade och än står det julmat i kylskåpet som bevis på att den faktiskt existerat. 
 Här hemma var det en lugn jul. Jobb på dagen för att sedan åka hem och sova lite. Äta julmat, känns som att jag åt för resten av året. Sen blev det utgång på kvällen med Sara. Gick till harry b james. Not my type of club. men det var trevligt.
 Eftersom jag inte drack i fredags så var det bara att vakna och sätta sig i bilen. Åh vad det är skönt! Att slippa bakfyllan. känna sig fräsch efter en utgång!
 

En sago jul

I morgon är det julafton vilket då betyder att det är den 23e december idag :) Vilket i sin tur betyder att jag har varken haft ork eller tid att skriva. 
 Det har varit en hektiskt dag på jobbet, men kul var det! :) Dock har jag varit lite ur gängorna de senaste dagarna. De på jobbet har tillochmed frågat vad det är, då jag inte är den där spralliga tjejen som jag brukar vara.
 Mina batterier är slut. Jag orkar inte helt enkelt hålla uppe den goda minen. Att låtsas som att allt är ok, när det inte är så.
 Men det var inte det jag egentligen skulle skriva om. Utan jag skulle väl mer berätta för att sedan fortsätta minnas. När jag var liten och mina föräldrar fortfarande var gifta så var julen lite annorlunda än den är nu för tiden. Det skulle rimmas på julklapparna. Min pappa brukade även lacka julklapparna. För de som inte vet vad det är så är det som en röd hård plast stav som man bränner, sen droppar man ner som en liten hög på paketet och trycket med en stäpel ett sigil eller god jul text. Vi hade en sån stmpel, som det stod god jul på. Vad kul det hade varit om den fortfarande hade funnits kvar. Det gör den nog inte dessvärre.
 Varje år av det jag minns, så fick mamma alltiid koka två omgångar med knäck då min far åt upp allt. Det var även då mormor och mostrar firade med oss. Inte som idag, du det oftast bara är jag mamma, hennes snubbe och min ena moster. den andre lever dessvärre inte längre.
 Jag får väl helt enkelt bara hoppas på att den dagen jag gifter, mig om jag nu väljer att göra så. och d jag får barn. Att jag verkligen kommer ha en sån där sago jul.
 


Jag vet inte hur jag ska förklara

Hur ska jag förklara att jag tar extremt illa vid mig när folk säger att jag pratar för mycket? Hur ska jag få folk förstå något som jag själv inte förstår?
 Jag vet inte varför jag pratar så mycket. Det är inte så att jag går runt ocht änker på att jag måste prata mindre.På samma sätt som att jag inte går fram till en tjock person och säger "FY faaan vad du är FET banta!" Så tycker jag att du inte kan säga till mig att jag pratar för mycket. 
 Vissa är blyga andra inte. Så varför tracka de som inte är? Jag kommer aldrig bli den perfekta frun. Jag kommer aldrig någonsin bli den perfekta vännen. Däremot kommer jag alltid finnas här. Om det inte räcker till. Ja då finns det en dörr att gå ut igenom :)
 Det är svårt att förmedla en känsla via ord. Det är svårt att förklara exakt vad jag menar. det ser bara ut som en massa ord utan mening.



:P

yeeey! Nu är jag uppe på benen igen haha. har ju legat i sängen alldeles för länge idag. Dock skulle jag kunna krypa ner igen skulle jag tro! haha.
 Ikväll då, blir det förhoppningsvis bio om jag får bestämma! Dock är han fan lika envis som mig! har jag träffat min överman? haha ;)
asså vet ni?! jag har blivit så där torr på axlarna som vissa kan bli när de kör bänkpress. Men inte tränar jag heller ;) haha.. Skit skumt!

Skillnad va? ;)

Medans

Medan folk sitter och äter middag, planerar kvällens händelser. Så ligger jag fortfarande kvar i min säng. Har sovit ca 16 timmar. Så snart blir det duschen för mig för att sedan precis som alla ta upp dessa sms stormingar :P Nu däremot ska jag bara pumpa upp humöret med musik, äta lite och sen så!

Beatrice Margaretha klumpig Danielsson

Har precis tvättat bort sminket och ska snart krypa ner i min gosiga säng. Det har varit en riktigt mysig kväll med Amina. Blev middag och fika :) Köpte även en ny plånbok och blev självklart kär i en väska som jag måste köpa. Suck haha. Jag som skulle ligga lågt ett tag nu. Då jag ska gå och laga en tand dagen innan min löning i januari :P haha.
 Dock är jag så pass klantig att jag satte mig på ett blött säte på tunnelbanan. Tur att det inte var kiss! Sen satte jag mig IGEN på ett blött säte på bussen, på väg hem! Tror ni det är slut här?! Neeeeeej! Då får jag SJÄLVKLART tvål i ögonen när jag tvättar bort mitt smink. vilket gör så att det inte alls är skönt att ta bort mina linser :/


Bla bla bla jävla försäkringskassa!

" Den sociala servicen är dessvärre full försök senare igen pip pip pip" asså WHATA FUCK!  Kommer hem, öppnar min post. Ett brev från försäkringskassan. Öppnar det. jag ser orden, suckar och sliter till mig telefonen. Då kommer denna trevliga röst efter några knapp tryckningar.
 DE ber mig höra av mig pga min "kära" far! Så gör jag det. Trots att jag inte haft någon kontakt med mannen på över två år. Så tar jag tag i den där förbaskade telefonen och slår det lika förbaskade telefon numret. Jag vill ändå göra rätt för mig. Förklara som så många gånger då det dimpt ner post i brevlådan pga att jag är min fars dotter. Att jag har ingen kontakt med honom. Nej han bor inte kvar där. Ja jo visst han är bokförd där men han har inte bott där på flera år. Nej jag vet inte vart han bor. Nej jag vet inte. Ungefär så brukar samtalet vara,från min sida.
 "Din familj är perfekt" Orden som jag så ofta fick höra som yngre tonåring. Mina föräldrar hade då separerat flera år tidigare. Men ja, perfekt indirekt och direkt.

Onsdag hela dagen.

Idag är det onsdag. vi brukar vara tre i bageriet. idag dock bara två. Gick nog hyffsat bra ändå. I morgon blir det maraton löpande i bageriet. Mycket att göra. Vill inte ligga efter mer. Avskyr känslan av att inte räcka till. Att känna mig dålig. Inte kunna slutföra mina projekt. jag avskyr att känna att jag är sämst helt enkelt.
 När jag skulle åka hem då blev det en incident mellan mig och en annan förare. i morse när jag ställde min bil på parkeringen rka jag ställa den snett då den breve stod snett. Vilket gör att när jag nu ska åka hem så kommer jag nte ut! Så vänster sida på mig är fri. Så vips så kommer det in en liten grå bil där. Hon börjar skrika på engelska att jag kör på henne! Men hallå, varför ställde du dig där i första början om du ser att jag ska åka ut och har problem?
 Nu blir det iaf att fixa sig för att äta middag med sockersöta Amina :) Myyyys! :)


You can call me Ms Right

Att man ibland ser sig själv som lite bättre än andra är för vissa helt naturligt. Jag själv kan nog läggas till i den kategorin. Det har nog dessvärre förvärrats med tiden. Jag blev äldre och mina fördomar fler. Jag blev äldre och kallare. Jag är fortfarande jag. Någonstans där. Mitt i allt. 
 Jag kan säga som så många andra. Jag släpper bara in ett få tal fast på något sätt så ser så många mig som sin bästa vän. Någon de kan förlita sig på. Någon som de hör av sig till när något är på tok. ja, jag kan säga som så många andra. Jag är däremot inte stolt över det. Jag vill kunna förlåta folk. Jag vill kunna vara vän med varenda människa.
 Jag vill kunna sträcka på mig och säga : jag är den bästa tjejen du någonsin kommer att träffa. Du hittar aldrig någon som mig.
 Det sist nämda stämmer nog. Du kommer aldrig hitta någon som mig. Min utsida är som så många andras. Jag däremot önskar att jag kunde säga att jag är som alla andra.
 Nu vill alla vara så olika att de blir lika. De som vill vara så lika som möjligt blir osynliga.
Jag får nog helt enkelt nöja mig med att aldrig riktigt passa in.



..

Vaknade för en stund sedan. Min lediga dag idag :) Så skönt! idag blir det nog bara att vara hemma. Då det är löning i morgon och jag är typ pank haha ;)
 Ska även stänga av mitt nordea konto i morgon. Har inte blivit av att jag gjort det ännu.

Upprörd ända ut i fingertopparna!

Jag är upprörd! Riktigt upprörd!
 Bombattentat i Stockholm?! WHAAT?! Jag har suttit och väntat i flera dagar nu att de ska säga något i stil med " Martin beck och hans kollega Gunvald ...." det kommer dock aldrig. Istället så blir vi mediavåldtagna av alla tidningar,tv nyheter osv. Att en MUSLIM 3 barnspappa från TRANÅS har gjort detta. För det första. WHO CARES om han är musse eller kristen? Hade det varit skillnad? Hade det varit någon skillnad om han kom direkt från bananbåten eller bott här hela livet? Om han hade inte haft barn? Svar: NEJ! Att han bor i tranås är väl bara onödig information kan jag tycka. Det är en MAN som sprängt sig själv i luften. Ja historien kan ni säkert.
 Det som slog mig var. Det är ok att vara homosexuell, klä ut sig till kvinna om  man är man i de mest spekakulära klänningarna. MEN inte vara en muslim. Inte få välja sin egna tro! Bara kärlek? Är det det samhäället vill säga med allt detta?! För isf vill jag byta land! Jag vill TILLOCHMED sluta säga att jag är svensk. Låta folk tro att jag är jugge. OM det nu är så att "vi" svenska folket ska börja skilja på folk pga religioner.

En annan mindre sak som gör mig upprörd ÄR när folk pratar om mig till folk JAG INTE känner!!! Jag får panik av sånt! Jag tycker det är obehagligt! Dels för att det är mitt liv och jag vill faktiskt att det ska vara mitt liv och inte vara så att folk som inte ens träffat mig vet saker om mig. Bara wierd! Sen att det bara känns skumt att en vän ska behöva prata om andra vänner för att ha något att prata om.
 nej sånt där uppskattas inte!

Egentligen

Egentligen, ja egentligen så skulle jag vara på jobbet nu. Jag gick upp i morse och kände bara "FAN". För inte är jag frisk än inte :( Så det var bara till att ringa chefen och berätta att Bea, hon stannar hemma en dag till. Åkte däremot och hämtade nycklarna för i morgon då jävlar då blir det jobb :) Passade även på att släppa kusinen i mörby. Så snäll jag är eller hur :)
 Helgen innan lucia, tror ni att det kommer vara mycket att göra? haha. Det tror iaf jag :)



Jag vill också !

Ligger fortfarande i sängen. Sara är och åker skridskor med Adrian. Själv tänker jag på den där äckliga killen i grundskolan som hette så. Han dregglade något hemskt och var inte vacker för fem öre.
 Jag vill också åka skridskor! jag vill inte ligga här. Svettas,hosta och bara vara seg och slö i kroppen.


Jobbigt läge

Jag vaknade i morse av att min arbetskamrat ringde. Hon undrade om jag var på jobbet för hon hade typ spytt och kunde inte komma till jobbet. Så båda konditorerna är sjuka idag! Stackars min chef. Fast det är inte så konstigt att vi blir sjuka samtidigt då vi står i en liten hörna tillsammans 3 dagar i veckan.. så ja inte så konstigt..
 Jag orkar inte vara sjuk längre! Har så fruktansvärt tråkigt.

 No cakes today

Det börjar bli...

Det börjar bli jul och folk borde vid det här laget ha drabbats av julstämning. Nu är det inte så utan bloggkrigen är värre än vanligt. Folk gör slut hit och dit. Vänner bråkar och ja, det tar aldrig slut! Det är inte många dagar kvar till jul. Oavsett vilken religiös uppfattning du har så kan ni väl försöka vara lite sams?
 Jag är inte religiös. Jag ser mig själv som kristen men inte religiöst kristen. Julafton ser jag mer som en tid där man umgås. From 23-31 december så umgås iaf jag mer med vänner och familj än annars. Egentligen skulle nog mamma velat åka ner till sin bror i småland och fira jul där. Tyvärr jobbar jag och hon vill inte lämna mig ensam här i sthlm själv. Vilket jag är rätt tacksam för! För inte vill jag fira jul själv heller! Snacka deprimerande...


fy

Drömde att jag hade glömt att handla julklappar. Fy vilken känsla. Hade känt mig så dum! Vilket jag gjorde i drömmen med.

sjuk

Så var det dags igen! Jag hostar och har jätte ont i halsen. Så jag växlar mellan att låta som en man och en liten pojke i målbrotten. Har typ gått och väst på jobbet idag. Tänk er en gammaal maffiaboss i en film från 90 talet. Då förstår ni. Var dock tvungen att gå hem från jobbet idag. Min kropp ville inte sammarbeta med mig. Kom hem och sov i 6 timmar. Skulle kunna sova i minst dubbla till :/


Missförstånd

Missförståd. Bara ett stort missförstånd.

Sara min underbara Sara. fan vad du är rolig. Snälla, kan man inte bara filma dig en hel dag? hahah.
Ok, låt mig komma tillsaken. Sara har länge trånat efter en kille vi Kan kalla för Rasmus. han har skaffat tjej. Så har ´hon nu suttit och beklagat sig för mig i telefonen och samtidigt berättat att hon ska på dejt med en riktig heting. Det hon nu glömt bort är att killen som hon typ träffar lite smått. Att han hör allt hon säger för de har webbkameran på! Stackars kille blir ju jätte ledsen.
 Vilka bekymmer va? Men ack så roligt! Karma när den är som bäst.


Analysera inte

Se mig. Hör mig. Prata med mig. Vad du än gör. Analysera mig inte. Låt mig sköta den biten. Jag får analysera dig men du får inte och jag tänker inte acceptera att du analyserar. För du kan inte. Du vet inte. Du ska bara inte.
 Vi söker alla efter svaren som oftas finns aldeles för nära. För nära för att man ska se de. För nära för att vi inte vill märka. Så därför går så många människor emd skygglappar för ögonen.
 Jag vill inte och jag tänker inte gå den vägen längre. Så därför sträcker jag lite extra på mig. Jag väljer ut mina kläder lite mer med omtanke. Lägger ett extra kajalstreck vid ögat. Avslutar med att fylla i ögonbrynen.


 osminkad

Andra advent

Andra advent. Söndag. Jag vaknade för en timme sedan. Sara sov här så hennes väckarklocka ringde då. Så nu är jag vaken. Jag känner mig bakis även fast jag inte drack igår.
 Vi hamnade på lobby. Hade nog inte kommit in någon annan stans. Ja alltå, jag och Sara hade ju men hennes kompis vet jag faktiskt inte. Jag beundrar henne något enormt som verkligen står på sig sin stil. Dock tror jag inte stureplans vakter gör det :P
 Lobby var hursomhelst inge bra. Var de hade dragit upp den djn ifrån vet jag inte. Han var hursomhelst inge bra allls.
 Fanns en och annan snygg kille där iaf :) haha ;)


The music makes me happy :)

Det spelas Aidoina- Brace Wine. Musiken gör mig glad :)
 Har pratat med Sara, får se hur det blir ikväll. Det är ju lördag och hon är ledig idag då hon är i Örebro och firar hennes lillebror som fyller år. Så Grattis Jonas i förskott! :)
 Så får se när hon kommer hem :)
Så tills vidare tänker jag forsätta ligga i min säng. Nu har i alla fall pyamasen ersätts med vanliga kläder :)


Du är inte den jag trodde du var

Ibland kan det ta lite tid att märka hur personer runt om kring än verkligen är. Hur deras riktiga jag är så att säga. Medan i andra situationer vet man på en gång. Jag tycker det är synd att jag märkt det nu.
 Jag säger bara såhär. Man kan inte komma överens med alla. Fast jag tycker det är riktigt synd att det ska ha gått så långt att man börjar avsky en person.
 Det är väl som Sara sa igår och som båda våra mammor alltid sagt. På alla arbetsplatser du är på så kommer det alltid att finnas någon du inte kommer överens med. Och ja, det där är ju inte bara på arbetsplatser utan livet i helhet.




Lördag åh härliga lördag

Lördag. Härliga sköna lördag. Jag spenderar den idag med att sova bort halva dagen. Inte tänker jag ta av mig pyamasen ännu. Inte tänker jag nästa mig ur det virrade lakandet ännu. Jag tänker helt enkelt bara ligga här.
 Om några timmar, ja då kanske jag går upp. Ja då kanske jag går ut. Nu? nej nu vill jag bara ligga kvar här :)


Om jag bara kunde

Tänk om jag bara kunde sätta en liten sladd på mitt huvud. Så skulle orden bara komma ut från hjärnan ner till pappret. I detta fall datorn.
 Jag finner inte orden längre. Jag orkar inte.
Jag skulle vilja skylla på vädret. Säga att jag är trött och halvdeppig pga det. fast det kan ju inte stämma för jag älskar ju alla årstider på olika sätt! Jag skulle även kunna säga att det är för att jag jobbar mycket. Jag jobbar ju dock bara 40 timmar i veckan. SÅ jag vet inte men jag vill be ALLA dra åt helveeeeete! Klappa till folk och sova! Bara få sova! Sen i nästa sekund så måste jag spriga på toa eller lägga mig på golvet och stört böla som en tre åring!
 

dags att sova

Tänker ta och krypa ner i sängen nu. Jag har varit så trött sen jag kom hem!


Beatrice

Beatrice. Det är min namns dag idag. Min present från mamma har jag redan fått. Ingen annan har gratulerat. Men å andra sidan, hur många firar ens namnsdagar? Förutom vi?
 

Beatrice är ett kvinnonamn med latinskt ursprung med betydelsen 'ljusbringare' eller 'den lyckosamma'. Namnet härstammar från latinets Beatrix, som genom franskan har blivit Beatrice.
 Den 31 december 2006 fanns 8 841 kvinnor med förnamnet Beatrice folkbokförda i Sverige. Av dessa hade 3 962 Beatrice som tilltalsnamn/förstanamn.  
 


RSS 2.0