Stekhett, kanner mig som smoret i en stekpanna

Jadu, vart ska man borja da?
Handelserna igar kanske?
Forst gick vi och kakade pa en resturang dar en servitris alltid flirtar med mig, sa han hade inte ens varat bord att servera men han serverade oss anda! hahaha. Sedan pa kvallen gick jag och Emelie till Buba for att ta oss nagot att dricka. Sa nar vi sitter dar sa kommer han som jobbar dar och viskar i mitt ora " i like you" WHAAAAT?! sa jag bah: emelie vad sa han, jag horde bara att han flasade mig i orat. Sa hon berattade vad han sa eftersom hon horde det. Haha. Sedan sa nar vi har druckit upp och ska be om notan sa star han och haller upp cola i en annan gast glas, sa vinkar jag at honom och han spiller cola pa henne! hahaha.
Sa pa vagen hem sa kopte jag och Emelie glass, sa orkade inte jag emr sa jag gav den till henne. Sa hon rakade spilla glass pa hela henne, sa jag skrattade da slanger hon resten av struten pa mig sa jag for den pa hela bysten! Sa det blev ett litet glasskrig. Snacka om att hamden ar ljuv. Mohahahaha.
Idag var det sa hett sa man svettades som smoret i stekpannan. Sa lag och badade ratt mycket :D Kopte en plastring, som jag lag och flot i, for jag orkade inte ga runt med luftmadrassen. Lyckades brannan mig pa axlarna :/ Lagom roligt.
GAAAAAAAAH Sa irriterad man blir, visst jag ar utomlands men ar inne pa internet ca en timme varje dag mer eller mindre. Sa Madde en tjej som gick i min parallel klass, en person jag verkligen haft svart med under alla tre ar, fragade om jag hade trakigt har nere. Nej det har jag inte, och vafan ska hon bry sig om jag sa sitter pa en javla karusell hela dagen?! Tycker inte om henne, blaaaaaaaaa. Men men, kommer alltid finnas folk man stor sig pa, och hon har alltid varit ett hett snacka skit om obejkt i mangas mun. Jag har dock inte haft sa mycket och saga till om i det amnet, men man har ju hort mycket om henne kan jag lova. Tycker faktiskt synd om henne da hennes sa kallade vanner har inte vaarit sa snalla mot henne. Fast sa ar val tjejer i all allmanhet kanske.
Sa iaf, nu sitter jag har och dodar lite tid medan norrmannen sitter pa bussen hem fran sarajevo, dar de har varit hela dagen. Sa nar de kommer hem blir det lite party :) Fast ska nog inte dricka sa mycket. Har ju nyss varit sjuk.
Jag blir bade ledsen och besviken nar jag skriver ett simpelt sms till Erik sa kan han inte ens svara pa det!! Har inte pratat pa tva dagar lixom. Visst vi ska ses pa sondag, men han behover ju inte ignorera mig for det?! Eller....?

For varmt for att sola, vilket lyxproblem

Idag lag vi bara pa straden knappt en timme, jag ar ju fortfarande lite sjuk och emelie svettades som e fontan :P Sa vi bestamde oss att ga hem och sedan ga till apollo centret for att jag skulle ha ut pengar fran varan reseforsakring da jag varit hos doktorn i mandags. Sa det gjorde vi, sedan sa gick vi och kollade pa halsband till min mamma. Efter det sa slog emelie sig sa da var det bara att knalla till apoteket och kopa plaster da hennes tagit slut och jag hade bara skavsars plaster.
Idag ar det riktigt hett har nere! Sa det har helt enkelt inte gatt att ligga pa stranden. Sa nu sitter vi har pa internet cafet och typ gommer oss fran solen, ratt lustigt med tankte pa att bara for nagra dagar sedan klagade vi pa att det regnade :P haha. Verkar typ aldrig bli nojd. =/
I morse sa vaknade jag upp for att jag behovde ga pa toa, sa ser jag emelieligga oga mot oga! snacka om laskigt :P haha.


valdigt valdigt trott.

vad trott jag ar! Har legat pa stranden nastan hela dagen, ar helt slut! Sa ikvall blir det att lagga sig tidigt.
Idag ahr vi badat med norrmennen, men kjetil har sjunkti sa lagt i mina ogon eftersom han druckit sig sa pass full for nagra dagar sedan, och tycker inte det ar fel lixom! Sa tycker det ar lite jobbigt arr vara med dom nu!
Sedan kanns det som arr Tore ar intresserad utav mig, vilket inte kanns sa bra med tankte pa att jag har kanslor for Erik. Sa kanns ratt jobbigt nar Tore bjuder hela tiden. Visst det ar bra ekonomsikt, fast kanns anda taskigt lixom. Fast vet inte om han ar intresserad, men ibland kanns det som det. Stundvis lixom.
Sjalv lagntar jag nastan hem. Visst det ar skont har nere, god mat,trevligt folk och massa annat med som ar bra. Fast vill anda hem till min mamma. Langtar till pa sondag, for da ska jag traffa Erik, vet inte vad vi ska gora riktigt. Egentligen spelar det val inte sa stor roll bara vi kan sitta och prata emd varandra och bara umgas lixom.
Emelie har handlat 3 linnen idag, haha, likadana fast olikafarger. Snygga faktiskt :) Hon har inte sa mycket klader med sig sa vi har fatt trolla lite med vad hon ska ha pa sig pa kvallarna :P Men hitils har det ju funkat riktigt bra! :)
Hitttade en jatte fin klocka igar men den var lite dyr tyckte jag och gubben i affaren var ju bara for konstig.
fast vill hitta nagot fint till mamma :D Funderar pa ett hals smycke :) Jag och emelie ska nog stor shoppa pa torsdag eller fredag med tankte pa att vi vill se hur mycket pengar vi har kvar lixom sa att man inte handlar upp allt :P


Kroater och halvnakna kroppar

man borjar ju undra vad det ar med mannen och de sma badbyxorna.. Nastan varenda an over 30 har de minsta badbyxornaman kan hitta. Inte ar det snyggt for 5 ore. Sedan sa gar alla tjejer har nere i det minsta man kan hitta, stringbikini och pa kvallara ar det uringat och kort kort. Sa man borjar ju undra. Nagot jag och Emelie har markt ar att det ar valdigt manga har som har brytit armen eller benen. Sa vad ar det killarna gor pa kvallarna egentligen?
Folket har verkar ha gatt och blivit galna haha.
Fran en galenskap till en annan, igar var vi och drack med norrmennen igen. Kjetil ( uttalas schetil, eller som emelie uttrycker sig sket-til tycker hon det later som, men men ) han blev sa himla full att det blev jobbigt sa nar vi skulle ga hem da tankte han folja med oss hem! Men sa fort han vande ryggen at oss far att gora nagot sa sprang vi dar ifran, sedan nar jag och Emelie liggeri sange saringer tore och fragar om han farsova pa varan badmadrass!Vilket han sa klart INTE fick! varat rum ar som e tandstickask jemfort med deras, och det ar derasproblem om de dricker sig sa fulla. Det hela slutade med att Kore blev sur pa tore sa han gick och hade nycklarna med sig och Kjetil fick sova pa deras balkon! hahahaha. Sa kan det ga om man dricker for mycket, sa helt enkelt, kan man inte dricka mattligt far der faktiskt vara i mina ogon!
Idag har vi sovit till 10.20 vilket vi annars inte brukar gora utan vi brukar ga upp runt halv nio for att ga till stranden runt halv tio. Men idag skippade vi det och sov ratt lange, sedan gick vi till apollo for att ringa efter e doktor da jag fatt en halsinfektion och ville kolla mitt blodtryck. Sa vi fick hembesok av e lakare och jag fick lite antibiotika och lite annat jox. Han kolladeaven mitt blodtryck som nu ar pa det normala 70/110 :) innan var det ju 40/90, sa nu ar det bra igen :D

Ibland far man sig allt ett gott skratt!

Hahahaha, jag maste ju bara beratta. sa sitter man har pa internet cafet och har lite trakigt da mamma inte mejlar med tanke pa att hon har semester, Erik ar inte inne och de andra som ar inne ar inte sa underhallande ( inne pa msn assa). Sa jag loggade in pa Emelies blogg. Dar fick jag mig ett gott skratt! Hon blandar verkligen in sin skona humor i vara semester dagar. Inte som jag, bara berattar rakt av, nej nej inte hon. Sa kika garna in den for mer information om varan semester :) yemeliey.blogg.se
Hahaha maste bara beratta nagot som hande for nagon dag sedan. Jag och emelie sitter vid matbordet, vet inte om vi at eller spelade kort ( har spelat sa mycket vand tia att jag kan det i somnen ) sa hor vi en hund skalla sa in i bomben. Emelie blir efter ett tag lite smatt irriterad och borjar skalla med hunden, det roliga ar att hon fick nagon konstig bejbi rost och det lat bara sa underbart roligt haha. Tror du hunden slutade? nej nej, den forsatte och likadant gjode Emelie, hon sa att hon visade hunden karlek. Vet inte om jag kan kalla det for karlek men roligt var det. Dar sitter vi i varat hotell rum ( ja, det ar val egentligen en lagenhet, men det ar lika stort som ett hotellrum, haha) sa sitter Emelie och skaller som en annan hund! hahahahaha. Roligt var det. Borde ha filmat det, men det skulle anda inte blivit lika roligt eftersom man inte skulle ha hort hunden i bakgrunden :P haha.

Sola och bada, pina cola.

Idag ahr det varit fint vader nastan hela dagen, fast det verkligen vrakte ner regn i typ en timme sa norrmennen fick komma in till oss for vi bor narmast stranden, sa vi satt och spelade vand tia i en time haha.
Det ar nagot fel pa mig assa, jag ar hungrig hela tiden, och man borde ju inte kanna sa mycket hunger nar det ar varmt ute. Fast nej, da ar jag hungrig hela tiden ist, haha.
Idag ska vi nog bara lata oss som alla andra dagarna, kaka god mat ( inte blackfisk den har gangen) och sova middag snart :) Vet inte om jag orkar dricka ikvall, har blivit sa nar vi varit med norrmennen, fast jag har inte druckit sa mycket, eller igar drack jag tva drinkar och kande mig ratt berusad, fast vi hade nara hem sa det var lugnt, men jag gillar inte att svepa i mig alkohol, ser ingen anledning till det. Fast igar nar Kore bestallde drinkar sa smakade alla for farligt, vilket vi tyckte var ratt roligt haha. Sjalv gjorde jag typ samma tabbe, bestallde en sex on the beatch, fy cad acklig den var sa jag gav den till Schetil, som typ svepte hela skiten. groose sager jag bara :P haha.
Om 6 dagar aker vi hem, kanns bade bra och daligt, det daliga ar att det har inte varit top tio vader hela tiden sa vi ar inte sa bruna nu :( Det som ar bra ar att hemma i Sverige ar det battre vader, mamma bor dar och Erik med :) Sa det vager ju ratt mycket mer att komam hem till sverige. Sedan kan det inte vara sa jatte roligt for emelie att vara med mig hela tiden, jag har ju sa jobbigt morgon humor, konstigt nog bara mot vanner och familj aldrig pojkvanner eller liknande, haha. Fattar inte varfor det ar sa, de kasnke later mig sova sa lange jag vill, haha. Nej men jag vet faktiskt inte.
Idag har vi legat och badat bade jag och emelie tillsammans, eftersom vi var och badade med norrmennen sa kunde vi bada sammtidigt ist for att bada en och en :)
Fast det ar lite jobbigt att umgas med dom tycker jag, da de dricker en hel del alkohol, eller ja, inte pa stranden da, men annars sa. fast de ar ju enormt trevliga :) jag tror att Emelie ar lite intresserad av Kore. :)

Sunshine baby!

Sa nu sitter jag har igen. Idag ahr det varit fint vader, hela dagen! det ni!
Igar skrev jag ett ganska deppig inlagg markte jag. Jag menade inte att det Erik och jag pratade om gjorde mig deppig. Verkligen inte. Det fick mig att forsta hela situationen. Vilket ar valdigt bra.
Om tjugo minuter ska vi mota norrmennen for att kaka middag. Igar avr de lagom fulla, vilket saklart menas med att de var aspackade nar vi gick hem, pa nagot satt sa gar vi alltid hem innan dom. Haha. Emelie har nu brant nastan alla kroppsdelar haha, stackarn. Fast sjalv ligegr jag och steker som en korv, fast sa fort det kom ett moln idag typ flog vi hem for att jag trodde det skulle borja regna, vilket norrmennen tyckte var ratt roligt, de sa att " sa fort en svensk ser ett moln tror de att det ska borja regna". haha, men har har det visat sig stamma :P
Inget mejl fran mamma, trodde hon hade skickat ett igar men jag ringde ju sa det behovdes inte. I mrogon sa ska mamma flytta ner mina saker i Kristianstad :) Hon ar sa snall min mamma! Vet faktiskt inte vad jag skulle gora utan henne.
Nu later det kanske som att vi stoter pa norrmennen, men verkligen inte. Tror alla tre har flickvanner faktiskt. Sedan ser ingen bra ut i min smak men de ar super trevliga hela bunten.
Haha det roliga ar att de har ratt roliga uttryck. det gor ingenting tingeling,
Det spelar ingenroll cocosboll.
Good luck sherlock.
Maschera bagera. Sa sager de hela tiden.
Om en vecka aker vi hem, sa kanns ratt bra att det ar sa fint vader nu :) Hoppas pa likafint vader hela veckan frammat :D
Skulle ju vara roligt om man var brun och fin nar man kom hem, for just nu verkar det som att ni hemma i sveroge blir mycket brunare an mig som ar pa utlandssemester :P Lite avundsjuk sadara :P
Fast jag hoppas att alla dar hemma har det mysigt och det ar ju jatte bra att ni dar hemma inte har regn och rusk!
nej nu ska jag logga ut, for jag och Ems ( aka krakan, haha) ska ga och mota norrmennen.

4 timmar sol, det ni!

Gissa vilket vader vi har haft idag, soligt i nagra timmar och sedan osregn. Mysigt va? Njae,knappast. Fast Emelie har typ solat sonder sin rygg for hon gillar inte ligga pa rygg och sola, sjalv ar jag tvartom haha. Sa hon far bara sola pa rygg nu. Haha. Om det nu kommer nagon sol vill saga.
Idag ringde jag mamsen, hon tyckte jag lat sa konstig pa telefonen sa hon trodde det hade hant nagot, for jag visste inte vad jag skulle saga. Saknar ju henne enormt. Fast det hade ju inte hant nagot speciellt. Sa vi pratade lite. Hon ska forsoka mejla mig fran sin kompis mejl eftersom hon bara har jobb mejl och mammas semester borjar pa mandag :)
Sa pa sondag gar flyttlasset fran sthlm ner till kristianstad. JAG AR SA STOLT over min kara mamma :D Som har malat stolar, stoppar och sytt sittdynorna till stolarna och fixat mitt matbord :) Gulliga du!
Assa jag skrev ju igar att jag inte visste vad Erik kande. Han sa att det han tankte pa som vager mycket ar att jag ska flytta. Sa nu ar jag jatte orolig att han gar och traffar andra tjejer hemma i Sverige. Jag tankte forst att jag skulle kopiera allt vi skrev till varandra igar.  Fast jag hade inte direkt ork till det. For det var sa mycket kanslor i luften. Helst vill jag prata om allt nar jag kommer hem. Bara krama och pussa pa honom. Fast jag vet ju sjalv att det kommer gora forskrackligt ont om han sager att han inte vill forsoka. Fast jag maste anda tanka positivt. For annars kommer jag deppa jarnet har nere. Emelie far redan hora massor om Erik hela tiden. Hon tycker dock det ar lite roligt att jag brukar kalla honom for manliga anna skipper. INGET elakt menat at honom, utan han tanker pa vad han ater och sant, vilket ar bra om man idrottar. Fast jag som bagare ater vad jag vill och min mortion ar i stort satt fram och tillbaka till kylskapet.
Sa darfor kallar jag honom for manliga anna skipper. Fast han vet att jag inte menar nagot elakt.
Assa jag saknar att halla min hand i hans hand, nar han haller om min midja eller nar han tar tag i min haka for att pussa pa mig. Sant saknar jag dagligen, fast missforsta inte. Jag ligger ju inte bara pa hotellrummet framfor tvn och kakar godis och saknar honom. Nej nej, igar akte vi till split utflyckten heter "shop til you drop" jajuste tankte vi pa vagen hem. Jag hittade tva linnen pa marknanden och emelie en as sot klanning till Lisa.  Grejen var att i Split sa var designkladerna dyrare an i Sverige och jag menar ska jag kopa ett kladesplagg for massor av pengar ska det ju knappast vara Mango haha. For det ar billigare i Sverige. Sedan fanns det inte sa mycket andra marken vi kande igen. Norrmennen vi var med var besvikna dom med. De kopte ett varsitt skarp bara for att kopa nagot typ. Mina linnen ar sjukt snygga. Ska nog ha pa mig nagot av dom nar jag traffar Erik 3 augusti. Sa igar kvall hangde vi med norrmennen. De ar astrevliga. Nar man val forstar vad dom sager haha. Nej vi forstar nar de pratar sakta. Fast inte annars.
Tankt om jag kunde skicka efter Erik pa posten da skulle det vara helt underbart. Fast lar bli lite for dyrt haha.
Idag nar jag loggade in bloggen sa fick ajg ett jatte sott medelande. Jag hoppas det ar Erik for jag kanner ingen annan som skriver hjarta efter ( iaf inte till mig) haha.
Idag at vi pizza jag tyckte degen smakade munkdeg :P Fast god var den och jag ar proppmatt.
Nej snart ska jag och Emelie ga och mota upp norrmennen, om Erik bara kunde komma in pa msn! Fast det mest underbara skulle vara om jag fick hora hans rost.
Snacka om att vara karlekskrankt :P


Because we say gorgeous darling!

Sa nu sitter vi har igen, har trakigt sa in i norden. saknar att prata med nagon annan forutom emelie. Blir latt att jag blir irriterad pa henne eftersom vi nastan praktiskttaget sitter ihop. Jag ar inte sa jatte bra med sant. Kanns som att det bara ar jag som pratar med. Men men..
Det ar battre vader an igar. Fast det ar fortfarande inte bad och sol vader :( Vilket kanns lagom roligt da folket hemma i sthlm ligger och glassar i solen medan vi har pa oss jackan pa kvallen..
Idag kl 16 ska jag och Emelie aka till split for att shoppa :D Hoppas pa att hitta nagot roligt till bade mig sjalv och mamsen :)
Idag nar vi at lunch sa raggade servitricen pa mig. haha sa nar vi skulle ga sa stog han i fonstret och vinkade. For nar vi kom och han skule ge oss menyn sa skojjade han med mig och drog undan den :P Sen sa stog han och blinkade till mig :P Hahaha roligt var det iaf. Speciellt nar han stod dar och vinkade sa fanigt :P
Ja jag vet, jag alskar uppmarksamheten. Fast det betyder ju inte att jag ens skulle gora nagot. Jag tycker det bara ar roligt att fa uppmarksamhet har nar alla tjejer ser ut som fotomodeller hela bunten medan man sjalv kanner sig som den fula ankungen! haha. Nej inte riktigt men ja, nastan :P
Dast det spelar egentligen ingen roll hur mycket folk flirtar for nar det val kommer till slutandan sa finns det nagon dar hemma som mina tankar anda flyger hem till.
Sa ja, Emelie blir nog ganska trott pa mig. Jag gilalr nar de flirtar men det ar knappast sa att jag skulle rora nagon av de killarna har. For det skulle kannas SA himla fel. Aven om jag inte vet vad Erik tycker om mig, sa vet jag iaf vad jag sjalv tycker om honom.
Nej nu far det ta och bli lite sol har! massor av sol vill vi ha!!!

pinsamt

PINSAMT! Jag har ju skrivit VALDIGT oppet om vad jag tycker och tanker om Erik. Sa idag sa sa han att han typ foljer min blogg. Sa man skamms ju lite. men med tanke pa att jag har skrivit vad jag tycker och tanker och han har inte reagerat pa det verkar det som, sa jag antar att jag helt enkelt far forsoka glomma honom. Han sa att vi skulle ses 3 augusti, jag fragade om vi kunde ses da. Da sa han att det kunde vi. Sa jag fattar nada. Far val se vad som hander nar jag komemr hem. Men verkar mest som att han vill vara min van. Men vad kan jag begara? jag ska flytta 63 mil ifran sthlm. MEN ANDA! jag vill ju.. Men som sagt far val se vad tiden sager...
Idag har Emelie atit acklig mat, enligt henne sag det ut som kattmat och smakade darefter. Jag at snitzel, vilket jag tycker ar gott :)
Aven Emelie har kommit in i bloggvarlden och bestamt sig for att oppna en blogg :)
Det marks ju att vi inte har sa mycket att gora kan man lugnt saga. Har varit inne pa det har internet kafet tva ganger idag. Eftersom det duggar och blaser ratt rejalt. Sa finns det inte sa mycket att gora forutom att ata och sova typ.

Nej nu vill jag har sooooool och inge blast!

Nej nu far det faktiskt vara nog! Jag blir tokig! Har blaser det ratt ordentligt, sa har inte kunnat ligga och steka pa stranden i dag heller :( Hoppas pa battre vader i morgon. Fast kanns ju ratt lagom irriterande att hemma i Sverige verkar de ha battre vader an har :/ Lagom roligt lixom!
Mina utslag verkar bli battre. Har ist fatt 3 myggbatt pa samma fot! det ar inte sa lagom roligt det heller! Mitrt blodtryck ar nu pa det normala och Emelies urinvagsinfektion verkar vara borta nu :) SKONT!
I mrogon ar det shopping i SPLIT som galler! Hoppas pa att hitta lite fina skor,klader och nagot till mamsen som ar hemma i Sverigeoch jobbar, sedan nar hon komemr hem sa fixar hon lite emd min flytt! Jag har verkligen VARLDENS BASTA MAMMA! (L)

Acklig mat!

idag ahr det sma duggat hela dagen och sedan nu pa kvallen haller man pa att blasa bort. Lagom roligt..
Jag och emelie bestallde friterad blackfisk idag. Vi tankte att det skulle vara som i sverige,dar man far friterade blackfiskringar. Men har var det sma blackfisk ungar som man friterat. det gick verkligen inte att ata! ska lagga in bild pa det nar jag kommer hem. Det gick ju inte bara att ata!! sa nu sitter jag har och mumsar popcorn, haha.
At en jatte god tiramisu idag, ja jag alskar mat/sotsaker (A)
Sa skriver man till Erik pa msn, ja da svarar han inte! habn skrev dock ett kort medelande pa playahead till mig, Sa att jag skulle dricka mycket vatten och att han hoppades att det skulle bli finare vader. Han ger mig varkligen dubbla signaler. Jag  vet inte vad han vill. Vill han ha mig osm van eller vad? Ena dagen ar han jatte gullig andra dagen inte lika gullig alls. han ger verkligen dubbla signaler som sagt. Kanske ar jaf fa pa? Men fattar inte riktigt det dar med killar, antingen sa gnaller de for att man INTE hor av sig, eller sa sager de att man kvaver dom? Sa vad fan villde egentligen ha?!
Fast det star visserligen att han har upptaget pa sin msn. men anda!! nu nar man ANTLIGEN AR INNE samtidigt lixom :((
Nu javlar blaser det as mycket ska jag saga! Ett under att huset star kvar!

Nu ar vi i kroatien, jag och Ems

Sa nu ar man i Kroatien - Makarska riviera. Har varit har sedan lordags natt.
Lordagen borjade ratt bra allt flot pa, tills vi skulle ga pa flyg planet, planet blev en timme forsent, vilket resulterade i att vi inte akte fran flygplatsen i split foren kl 23 pa natten. Sa vi var framme vid hotellet halv ett ungefar. Sa vi gick och la oss pa en gang. Emelie har fatt urinvagsinfektion sa hon kan inte bada, hon fick tabletter i Sverige men det har bara blivit varre, sa vi fick kalla efter en lakare, assa forst gick vi till apollo centret dar de ringde en lakare sa kom han hem till oss. Lakarbesoket kostar 600 kuna vilket motbesvarar 780 svenska kronor. Jag passade pa att fraga varfor jag var sa vek hela tiden och mar illa titt som tatt. Han kollade mitt blodtryck. Jag har 40/90 vilket tydligen ar alldeles for lagt. Sa jag maste ata nagot nastan hela tiden. Fast det klagar ju inte jag pa. haha. Vadret nar vi kom ner var 28 grader pa kvallen. Nu har jag ingen aning hur varmt det ar men over 30 grader iaf. Manga har nere tar oss for kroater da vi har ratt morkt har bada tva. Igar traffade vi pa tva bosnier somegentligen bor i sverige - linkoping.Sa vi satt och pratade med dom typ hela kvallen haha. Killen var ratt sot, de var syskon en tjej och en kille. De var super trevliga.
Jag har hittat ett par jatte fina skor har nere, de har asgrym design, sanna skor man inte anvander utan bara hanger upp pa vaggen. haha. Fast de kostar 999 kuna, orkar inte rakna ut vad det ar i svenska kronor.
Har skickat ivag ett meddelande till Erik med. Saknar honom! Sa typiskt att vi traffades sa nyligen, fast han har verkligen fatt en betydelse for mig kan man ju lugnt saga.
Eftersom jag ahr lagt blodtryck har jag knappt kunna solat, bara 2-3 timmar per dag. sjukt irriterande!
Har skrivit mejl till mamma nu med :) Saknar mig gulliga lilla mamsen!

Hur har det gått till?!

oh herre jävlar! vad gör jag för något?! :S Min mobil räkning denna månad var på 583 kr, vilket här helt jävla absurt.. Vart har jag ringt egentligen? :S Och vem fan ahr jag ringt som inte har comviq? :S Förutom mamma? :S Helt sjukt alltihopa.. 583 kr lixom!!
Lena har sänkt min hyra med 400 kr! Så nu är den på 3500 istället för 3900 så det är ju asbra :D
Idag måste jag packa ner det sista i min resväska, då jag åker till Emelie i morgon och sover där sedan skjussar hennes familj oss till flygplatsen :) Yess! VI ÅKER PÅ LÖRDAG! :D:D
Mina utslag har blivit lite bättre :) Vilket är skönt. Hoppas att de blir bättre när jag är utomlands :) Då sol och bada i saltvatten är rätt uppiggande för kroppen :)

Tusen känslor och tankar på en och samma gång

Jag var ju jätte sur på Erik idag, för att han tryckte bort mig när jag ringde. Fullkomligt avskyr sånt. Fast han pratade tydligen allvar med hans mamma så då fick han inte svara i telefonen.
Så vi träffades iaf 18.15 vid Åhléns sedan gick vi och såg What happens in Vegas. Den var as rolig! Det blev inte sex and the city då den redan hade börjat :(
Biografen vi var på var jätte mysig tror det bara var 48 säten lr något.
Jag åker på lördag och sedan flyttar jag, fast det känns som att jag håller på att falla för honom. Vilket jag inte vet om det är så bra? Då han kanske inte alls känner som jag och att vad distansförhållande? :S Vet inte hur jag känner för det riktigt. Fast en sak vet jag. JAG VILL VERKLIGEN HA HONOM!
Helt sjukt, då vi bara har träffats 2 gånger :S fast vi har visserligen pratat väääääldig mycket, men ändå. Seriöst Bea vad fan håller du på med?! Man kan ju inte falla för en kille efter två träffar, eller?
Den här dagen har iaf varit helt underbar :D

GRATTIS Marie-Louise som fyller 19 år idag!! :D

irriterad!

blä vad sur jag blir! avskyr när folk trycker bort en när man ringer till dom!!


Trött så in i norden

Kom hem för ett tag sedan, har varit emd Emelie i stan och shoppat. Eller jag handlade ingenting jag skulle ha förutom en duschsvamp och en kräm på apoteket till mina utslag! Roligt va? Inte det minsta
Träffade Sara idag, fick mina pengar så jag gav dom till Emelie, då hon råkade betala för mycket när hon skulle betala till resan ;P
Så nu sitter jag här och väntar att klockan ska bli 5 så att jag snart ska träffa Erik :D Vi ska gå på bio, Sex and the city tror jag :) Såååå söt han är, jag skrev till honom på skoj igår att vi kunde se den, så han bah: ja om du vill det så. Stackars dig Erik. Men så sööööööt. Får se om vi ser den ;P Vill ju inte att han ska somna ;P
Har växlat pengar idag med, så nu är det klart iaf, eller ska nog växla lite till får se ;P
Är jätte trött då jag satt uppe till typ 12 igår natt och vaknade 07.45 när klockan ringde. Sedan har det bara varit full rulle hela dagen :P

Yes! :D

Imorgon är det mycket som ska göras. Fixa ögonbryn med emelie, kanske fixa ögonfransarna med? färga?
Sedan in till stan,köpa scrubkräm,bikini och någon fin tröja kanske? Emelie ska köpa en hår inpackning och bikini. Sedan är det växla pengar som gäller.
Sen efter det ska jag träffa Sara och få mina pengar som hon är skylldig mig. Får se vilken tid då hon inte vet när hon ska in till stan och jag vet inte hur lång tid shoppingrundan med emelie kan ta. Blir vi klara tidigt så åker jag nog hem käkar och sen åker till stan igen för att träffa Erik :D
Vet inte riktigt vad jag och Erik ska göra, den muppen kollar på fotboll nu. Vilket han tycker jag borde också kolla på, fast ickesanicke ;P Så nu väntar jag på att det ska plinga till vid msn så att han ska komma in så vi kan prata om det.
Så min dag är rätt stressig i morgon.
Nu ikväll så har jag och mamma packat en kartong med mina kläder jag ska ha med ner, vi har även packat ner lite inför resan till Kroatien som är om 4 dagar!! :D
Nu är det bara lite klänningar och Bh:ar som ska med. Eftersom mycket kommer med ner till Kroatien så är det lite mer än en flyttkartong med kläder bara :) Vilket är vääääldigt skönt! Så slipper min ÄLSKADE mamma flytta ner så himla mycket till Kristianstad.
Lena ringde idag, nu är allt klart med lägenheten. Så snart är jag hyresgäst :D Det kommer bli underbart att bo i den lägenheten :D
Amina har skaffat pojkvän!! Han heter alex och bor i skarpnäck! Han är värsta romantisk emot henne! såååå söt. Idag hade han skrivit och ville att hon skulel komma hem till honom så att han kunde laga mat till henne ( hon bor i uppsala) så hon åker ner dit, då får hon VÄRSTA blombuketten av honom så nu är de tillsammans ;D ÄNTLIGEN säger jag!
Snacka om att man är avundsjuk, haha. Jag vill också ha en kille som ger mig blommor och är jätte romantisk. Fast grejen med mig är ju att jag vill att killen JÄMT ska vara så, inte bara just i början. Har nog kollat på för mycket kärleks filmer i mina dagar ;P:/

Så har man vaknat kl 9 på sin lediga dag.

Igår när jag gick och la mig tänkte jag. åhhh vad skönt nu får jag ÄNTLIGEN sova länge eftersom jag är ledig i morgon. Så när jag vaknade i morse tänkte jag: Fan nu har jag sovit bort dagen när det är sol ute. Så är klockan bara 9. Har visserligen sovit 10 timmar så det räckte väl gott och väl. Fast vad ska man göra nu då? Klockan är tjugo över nio och jag är riktigt nyvaken ska jag säga :P Huvudet känns som bomull. Har lust att sova lite till fast då kommer jag ha feta huvudvärken när jag vaknar, vilket jag INTE har så stor lust med.

Igår satt jag och spanade runt på lite bloggar. Nog att man visste att det är många som blir mammor tidigt. Fast trodde verkligen inte det var så många. Var och varannan blogg var en ung mammas blogg :)
Jag vill själv ha barn, fast vill vänta några år då jag vill ha ett fast jobb och eget ställe. Sedan kan det ju vara en fördel och ha en fast pojkvän, haha. Fast senaste tide3n har jag VERKLIGEN velat ha barn. Helt sjukt! Pratade med Amina om det igår, hon känner typ likadant. Skumt det där egentligen. Kommer från en familj där man gjort karriär först och fått barn efter det. Fast jag vill ha allt på en gång. Mamma tycker att man ska vänta tills man iaf är 25-30 så att man fått gjort sitt lilla roliga då det kan försvåra att uppleva saker om man har ett småbarn, visst går det fast det blir krångligare. Jag har hursomhelst ingen pojkvän endå så det spelar ingen roll. Vill inte ha barn fören jag helst ha gift mig :P

Utslagen jag har fått verkar ha lugnat sig lite på högra armen, fast det hjälper inte SÅ mycket då jag har på hela magen,ryggen, båda armarna och lite på övre låren. Hokospkosfiliokos! Om det endå var så lätt, att man bara kunde trolla bort dom.. Har det inte gått bort halft i morgon går jag till doktorn! För kan inte ha mycket utslag när jag är utomlands, tänk om de blir värre :/ Så nu har jag ju dne där salvan och tabbletterna. Så smörjer in mig 2 gånger per dag och äter en tablett. Så får väl se om det har blivit något bättre i morgon. Jag hoppas verkligen på det :)

Min bloggs värde.

Haha! Jag gick in på någons blogg så såg jag att man kunde klicka på¨någon reklam där för att se hur mycket ens blogg var värd. Min  blogg är värd 2 272 kr :P haha det ni :P
Tyckte jag var lite roligt. Vet tyvärr inte hur de räknar ut det.
Här kan du själv kolla hur mycket just din blogg är värd ;P
http://bloggvarde.se/

Jag är så fruktansvärt trött. Måste egentligen duscha idag känner jag. Har ju jobbat, eftersom jag jobbar i ett bageri är det inte så fräscht att gå och lägga sig i sängen efter en arbetsdag i bageriet. Fast är lite rädd att jag ska somna i badkaret, då jag tänker försöka bada i havs salt. Fast jag är lätt uttråkad så kommer väl ligga där i 5-10 min max haha. Sedan kommer det kännas som en timme fast så inte är fallet.
Måste även berätta om min super älsklings shampoo! Jag ahr blivit lite retad över att jag köper shampoo för 300 kr. Folk tycker jag är helt knäpp i skallen haha. Fast nu är det så att mitt hår blir så HIMLA fint emd det här shampot! Det är ett färgshampoo fårn loreal, en stor flaska på 500 ml och en stor burk hår inpackning på 250 ml. Jag använder inte balsam utan hårinpackning istället för balsam. Funkar SÅ mycket bättre tycker jag: har absolut ingen utbildning om det här. Utan det är så jag tycker iaf :D


Det är SÅÅÅ tragiskt! Eller du är tragisk! Det finns en tjej som jag vet vem det är. Känner inte presonen. Tack gud för det :D Hon är så patetisk! Gör verkligen allt för uppmärksamhet, när man läser hennes blogg så märker man det. Ena dagen är det att hon är modell och andra är det något heeeeeeeeeeeeeeeeelt annat.
Jag skriver inte blogg för att folk ska intressera sig för min blogg. Utav för att skriva enr vad jag gör. Kanske är det tråkigt att läsa. Fast om jag skulle vilja att folk visste hur itt liv var skulle jag nog bgerätta ALLA smaskiga detaljer om precis allt. Nämna fler namn och berätta om vem som gjort vad med den och den. Fast sånt är väl något man kan svallrar om med sina närmaste vänner. OM man ens ska nämna sånt i huvudtaget. Ska inte ljuga, jag fullkomligt älskar att höra skvaller! haha. Men bara om det är någon jag känner eller vet vem det är. Inte så att jag går och köper tidninge´n SE & HÖR! haha.
Nej ska jag läsa något är det någon bra tidning ( vilket det knappt finns några tycker jag) eller en bok. Är ett riktigt bok freak! haha.

Dumma utslag!

Utslagen blir bara värre och värre! Så jag bad mamma ringa doktorn. Vad tror ni dom säger?! Jo att jag ska gå till apoteket och köpa en cortison salva!!! MEN HALLÅ?! jag ahr utslag över typ hela kroppen. Tror ni en jävla salva räcker till en hel kropp eller?!
SÅ nu ahr jag köpt både allergi medicin och den där krämen. Går det inte vöer på några dagar kommer jag bli fullständigt tokig. Jag åker om 5 dagar och jag ser ut som en prickigkorv!!
Funderar på att tappa upp ett VARMT bad med typ två dl havs salt :P Det borde väl funka? För vet att de tär bra om man har exem.  Fast ska nog vänta tills mamma komemr hem och rådfråga med henne.
I morgon är jag ledig och likadant på onsdag. På onsdag ska jag och Emelie antagligen gå och fixa våra ögonbryn om de har tid samt gå och kolla på nya bikinis :)
Ringde nyss de som fixade ögonbryn. Går alltid till samma ställe för att jag gillar att göra mina med tråd. Fast hon var tyvärr bortrest så ska göra mina med ögonbryns pincett. och även färga ögonbrynen :) Funderar på att färga mina ögonfransar med så att man ser fräsch ut på stranden ;)

Du irriterar mig något fruktansvärt

Det här kommer säkert bli en riktig katastrof. Jag fixar till mig väldigt mycket när jag är utomlands, kanske inte har värsta kakan av smink men ja, på kvällarna gillar jag att ha klänningar ochs ånt. Emelie är verkligen inte som jag. Så det komemr se SÅÅÅ fult ut om jag är jätte fixad och hon kommer se ut som jag gör på stranden. Men men. Finns inte så mycket att göra. Jag kommer göra som jag alltid gör utomlands. SÅ får väl hon göra som hon vill.
Blir bara så fruktansvärt irriterad. That´s all.

Denna hysteri över att vara super skinny!

Denna hysteri över att vara tjock! Varför ska tjejer/kvinnor alltid banta ner sig? Jag kommer från en släkt med runda fylliga kvinnor så att säga. SÅ när man ser folk vara sådär läskigt smala blir det nästan otäckt. Det är en sak om man föds så. Det kan man absolut inte göra något åt, man ska vara nöjd med dne kroppsform man har.
Sedan om ens vikt är ett häsloproblem är det en sak.
Jag har flera vänner som är lite större och de är JÄTTE FINA!
Det viktigaste är väl inte vilken storlek man har? bara man är nöjd? Så varför kan man inte vara nöjd med den man har istället för att chock banta och nästan ha ihjäl sig själv? Eller tvärt om, äta super mycket ihopp om att gå upp i vikt.
Jag har tidigare nämt att jag har en vän som är överviktig. Hennes ansikte är SÅ fint, Ni ska se när hon är uppfixad. Det sorgliga i det hela är att hon inte inser hur vackert ansikte hon egentligen har. Hon har gått ner i vikt och det är jätte bra utav henne. Fast hon måste inse att det är OK att vara lite större än alla andra, såvidare det inte är en hälsorisk. Att hon vill gå ner i vikt är nog egentligen bara bra, fast jag tycker ändå att hon borde försöka se det vi alla andra ser.

Det är svårt att skriva så att det låter bra, ibland kan orden komma ut fel, fast man inte menar något elakt med orden man säger.

Tony!!! Jag blri fullständigt TOKIG på dig! Jag kan inte fatta att jag har ljugit för din skull! Jag som fullständigt avskyr lögner. Jag tycker inte du är värd en tjej som Janina eller en tjej som är så pass snäll i huvudtaget. Du behöver verkligen hjälp! Det funkar inte såhär längre!! Fan, ta och mogna nu för i helvete! Det funkar inte att flippa ur för ingenting, att vara ständigt otrogen och sedan så är det som att du beskyller tjejerna för det du gjort. Jag älskar dig som en bror. Fast det är slut med de här dumheterna nu!

Mamma kom hem med stolarna och ett bord, Benen på bordet var bara för fula. Stolarna med :P fast ska måla dom och byta tyg på dom så blir de nog rktigt fina :D Bordet får jag inte måla då det är antikt så ska nog byta bord med mina kusiners mamma :P  För det bordet får jag måla haha. Ska måla bord + stolar svarta :) Sedan ha ett vit/svart randigt tyg. Det kommer bli riktigt fint :D
Eller snarare sagt, mamma kommer måla stolar och bord :P Då jag inte kommer att hinna det innan jag åker. Kan du fatta Emelie?! VI ÅKER PÅ LÖRDAG!! JIPPIEHOO JIPPIEYEEEEEEEY!

Söndag

Ida har jag jobbat, min sista helg :)
Mina utslag har spridit sig har jag märkt, har på ryggen, vid revbenen och ena armen. Vet inte vad det är för utslag, tordde det var nötter, men då borde dom väl gått bort nu? De kliar väldigt mycket. Åt nötter senast i fredags, eller var det torsdags? I vilket fall som helst vill jag att de ska försvinna.
Inge roligt att ha utslag när man åker utomlands direkt.
Kom på att jag har bara en bikini så ska nog gå och köpa en till nu innan jag åker :) Måste även gå och växla pengar och fixa mina ögonbryn. Den här gången tror jag även att jag ska testa färga mina ögonfransar :9 De är så ljusa :P Så vill se lite piggare ut när jag är på stranden :)
Emelie, jag blir tokig på dig! Du är en JÄTTE SÖT tjej! Varför kan du inte börja inse det? Klänningen vi köpte är ur snygg på dig! Den blå färgen är så HET på dig! Tror dock att någon sagt att du ser tjock ut i den så vägrar du. Jag älskar iaf den klänningen på dig :D
Min älskade mamma är vid Boda och hämtar några stolar åt mig, undrar verkligen hur de ser ut :D Är de inte fina så ska vi ge bort dom till mammas vän. Han har inga stolar som matchar. Då ska jag köpa det fina bordet med 4 stolar till på Ikea för 800 kr! De är as fina :D

Haha när jag kom hem sloknande jag nästan direkt och sov till tio i fyra :P i ca 2.5 timmar :P haha.
Så nu är det väl dags att klä på sig lite kläde roch piggna till tror jag :)

Igår så skickade jag även ett pannacotta recept till http://mikasha.blogg.se/ Jag hoppas att hon blev nöjd.
det är alltid roligt att hjälpa folk med något man är bra på :D

Ålders skillnaden märktes knappt :)

Åkte och fixade min mobil idag, sedan räffade jag Erik. De två timmarna bara rusade iväg :) Det är nästan som att jag saknar han lite. Jag gillade när han tog tag i mig (a) hahah typ runt höften. Kommer inte riktigt ihåg varför han gjorde det men det var något. Så vi gick runt i stan och pratade och hade det riktigt trevligt om man frågar mig iaf :)
Det gulligaste var att jag var försenad ( haha NEJ det var inte gulligt) så säger han när jag kommer försent : vad fin du är :)
hahah jag typ smälte direkt. Jag som var riktigt orolig för att han skulle vara sur. Tog längre tid att fixa mobilen än vad jag trodde.
Jag har ett gammalt simkort och min mobil var inställd på 3g nät och det går inte att ha så på mitt gamla simkort så nu är det fixat :D ya-ba-daba-doooo! :D Så nu funkar min mobil igen.
Sedan kom Tony över. Hela mitt rum stinker förfärligt äckligt för han luktar fotsvett! Så har sprejat emd hårsprej på hans fötter hahah, sedan har jag sprejat med hår spary i hela rummet. Fast lär göra om det snart igen. Sedan när han går så ska jag öppna ALLA fönster i hela mitt rum :) Vädra riktigt ordentligt.

Så bar det av till sickla :)

Så nu ska jag och mamsen åka och till onoff i Sickla för att lämna tillbaka min telefon. Har haft den lite mer än en månad så slutar den att fungera, sånt där är så himla störande.
Måste sluta svära med. Det låter inte alls vackert, fast tyvärr är det någon dålig ovana jag tyävrr har :(
mamma ska köpa en nya dammsugare, hon kom hem nu i veckan och hade köpt en dammsugare, men hon tyckte att den var för liten och plastig så hon gav den till mig då jag ska flytta snart :) Vilket jag tycker var väldigt snällt av henne :D
Så nu äör det typ bara en golvmopp och en hink som saknas i mitt nya hushåll. Måste köpa en micro sen också, lite längre fram :)
I morgon ska mamma åka ut till Boda för att hämta några köksstolar som min mosters vän skänker bort då de har köpt nya. Hoppas att de inte är allt för färliga. De är iaf i furu. Så det är ju bra det. Helst vill jag har svarta stolar och svart bord då hela lägenheten är vit. Tycker det blir lite för tråkigt om man BARA har naturfärger i en lägenhet ;P
Nej nu ska jag ner och äta en macka och dricka lite juice innan jag och mamma ska åka :)
Måste kolla bussarna hur de går med :)

det verkar som att precis alla åker utomlands nu :P En tjej i min gamla klass rån gymnasiet åkte till Grekland idag, imorgon åker en annan gammal klass kompis till Rhodos. Så det är verkligen månag som åker, jag och Emelie åker ju nästa lördag. Sen är det massor av mina killkompisar som åker lite varstans nu också ;P haha.

IDIOT telefon!!! :@

Är så JÄVLA sur på min nya telefon. Det har varit något fel på den i ca en vecka nu. Måste verkligen gå och lämna in den. För det finns ingen mottagning på telefonen. Hoppas att mamma har försökring på den. Funderar på att åka in nu. men jag vet inte. Är på ett väldigt dåligt humör! JÄVLA IDIOT telefon!!!!!!!!!!

Jobbat idag sedan har jag inte hunnit göra så mycket mer.

Kärlek ?

Jag har verkligen kommit på mig själv!
När jag rä i det där stadiet då man flirtar som mest med någo, då blir jag intresserad, emn om människan åker bort i typ bara några dagar eller man flirtar alldeles för länge tappar jag intresset. Så jag undrar om det är att jag vill att allt ska hända på en gång, eller om det är att jag bara vill ha det jag inte kan få?
Hur som helst verkar det inte bli någon kärlek för mig än så länge :/ haha. fast inte dör jag för det :P
Ska jag sklaffa pojkvän vill jag ha det i sthlm. Så vi får väl se. Finns en person jag ahr ett gott öga för just nu. Fast lär väl tappa intresset snart jag med.
Slog mig nyss att det kanske är dags att slå Mohammed en pling. Stackarn har varit sjuk och vi ahr knappt pratat något, eller rättare sagt har vi knappt pratat något sen han åker till iran och kom hem därifrån. Jag saknar de glada pojken som hade så mycket energi att det blev över. Nu kanske detta låter som ett kärleks meddelande, fast det är det inte. Var väl lite intresserad förut, fast det var väl för att jag inte kunde få honom. Vet faktiskt inte.
En sak vet jag iaf, ska inte skaffa något kontrollfreak eller någons om utnyttjar mig. Är alldeles för snäll när det gäller vissa saker. Nu menar jag inte sex eller något sådant! nej nej, uatn andra saker. Typ att jag förlåter saker som INTE ska förlåtas. Att jag bjuder för mycket på mig själv. Vill någon gång känna mig uppskattad för den jag är och bli behandlad på det sättet jag bör bli behandlad på. Fast nu förtiden utnyttjar ju alla människor en snäll själ. Fast missförstå inet. Nog kan jag vara riktigt elak även jag. Fats det ska mycket till för att jag ska bli elak bara sådär. Iaf när det gäller folk jag bryr mig om, annars kan jag nog uppfattas som dryg och jobbig.

Dessa jävla utslag går mig på NERVERNA! FÖRSVINN!

Fredagen den tolfte juli

Klev upp runt 06.15 i morse. Klädde på mig och käkade frukost. Sedan iväg till jobbet och arbeta :)
Väl åp jobbet började allt rätt bra, till det kom till den där förbaskade marsipanen, tror jag höll på i 45 minuter med att försöka sätta på marsipan på den långa korven av marsipanstubbar/bakelser. För det var så mjuk. Den brukar ju vara mycket hårdare, sedan blev det inte den bredd jag ville ha. Ja det var rena rama katastrofen :(
Sedan så gick dagen rätt bra, förutom att dum som jag är så åt jag vissa bitar av buddapestbottnarna ( de är ju SÅ goda!) vilket jag inte skulle ha gjort då jag är allergiskt. Så här sitter jag nu och kliar på min arm för att det har dykt upp massor av små utslag. De kliar nästan lika mycket som vattkoppor :P Njae, nu tog jag väl i, men de kliar något fruktansvärt lite då och då. Då bageriet är rätt gammalt och de gamla bagarna inte jobbar kvar längre har inte bagerichefen tagit bort boken som man kan se tårtor i, vilket innebär för mig att vissa tårtor vet jag inte ens vad det är för något! Så fick en beställning på en hallongräddtårta, har ALDRIG gjort e sån förut på jobbet men det var ju7 lätt. Fast bilderna och liknande måste bytas ut nu. Det är ju hemskt att det inte ens står vanlig frukttårta i boken!
Sedan var det bara hem och kola på tv hahah följer sjunde himlen på kanal fem frenetiskt. Älskar det där programmet :D
Har pratat med Erik idag med. Får se om vi ska träffas i morgon. Vi har sagt det. Fast gtror inte på att vi kommer att göra det. Men men, killar de är ju som dem är ;)
Jobbar i helgen så är ledig Tisdag+Onsdag :)

Trött!

Hur kommer det sig att så fort man är på Ikea handlar man för massvis med pengar?
Har visserligen handlat saker som jag behöver,kastruller,skärbreda,dörrmatta,soffbord,soffklädsel och massor av andra skojsiga saker :)
Dagen har varit bra i helhet, roliga stunder idag avr när robban råkade överjäsa både frallan och gröndals grova i jässkåpet! haha. Fats det var inte så roligt för mig som fick stå och ta bort all skit från sticket sen efter att brödet var färdigbakat ;P fast det var roligt att skratta åt honom ;P
Om 9 dagar åker jag och Emelie till Kroatien, så fatta att jag har det stressigt nu, det är både packa inför resan och packa inför flytten som gäller. Kom på att jag inte får glömma mina kokböcker elelr min marmorskiva sen också :)
fats man blir väldigt trött av att gå på Ikea ska jag ta och tala om!

Ikea idag :)

Har verkligen inte sovit ordentligt inatt mräker jag, för har varit väldigt trött på jobbet idag. Som tur var jobbade jag bara 5,5 timme :) Så det var rätt skönt.
Om någon timme ska mina kusiners mamma,jag och min mamma åka till Ikea, för att köpa matbord och lite sånt där man behöver ha bil med. Fast vet inte om det är så bra. För jag vet ju inte om jag får lägenheten 100% säkert. Fast jag hoppas ju på det :) För det är verkligen en fin lägenhet i ett väldigt bar område :) Nära till skolan och centrum ;D
Ska träffa Sara efter helgen så att jag får mina pengar med, och hon sina solglasögon hon glömt här, då jag kommer flytta från sthlm så lär hon nog aldrig få tillbaka dom annars.
Jag tror ärligt talat att min och Saras vänskap ska ta slut här. Det är ingen bra vänskap vi har. Jag vet inte om jag respekterar henne längre än om jag ens tycker om henne. Jag har faktiskt ingenaning fast det blir bara värre och värre. Då är det likabra att lämna det gamla och gå frammåt.
igår så avr jag ju jätte ledsen på grund av hur mitt hår ser ut. Fast Erik tyckte jag var jätte snygg i det :) Fast ärligt talat så känns de tinte bra att höra det, när man känner sig SÅÅÅ ful. Ok, det är skönt att evta att man inte är så äckligt ful som man själv tycker. Fast ändå..

Berättar mer sen om avd jag hittar på Ikea. ÄLSKAR att handla där haha :)

Ikea i morgon :)

I morgon är det Ikea som gäller :)
Ska kolla på ett köksbord,ett sofföverdrag och sedan var det något emr som jag helt har glömt bort :P hahaha
Jo ett soffbord var det!
Hoppas jag hittar allt detta :)
Sedan är det bara dammsugare,golvmopp,knivar och lite sånt där jag behöver :)

Hoppas,hoppas,hoppas att jag får lägenheten:D! Jag vill SÅÅ gärna ha den!!
Vet inte vad jag gör annars!

Är fortfarande riktigt arg,leden och besviken på min pappa. Minns när jag var yngre då rök vi ofta ihop och det slutade oftast med att jag slog honom. Är inte så aggresiv som jag var förr. Nu blir jag emr känslosam. Det var tack vare honom jag var så arg hela tiden, som att jag var tvungen att spela en roll för att inte braka ihop. Han är min pappa och vet INGENTING om mig. Han vet inte att jag är nötallergiker,han vet inte att jag är allergisk mot pollen eller att jag var utomlands själv första gången när jag var 17. Det berättade jag för honom för 6 månader sedan. DET ÄR PINSAMT! han vet ingenting!! Han vet inte vad mina vänner heter utom typ 2! Han vet inte vad min favoriträtt är eller andra saker som man SKA veta om sitt barn! Därför kommer jag från och emd hålla den där mannen borta ifrån mig. Ser jag honom kommer jag gå därifrån,ringer han hem till oss kommer jag lägga på. Han kommer inte få reda på min adress eller någonting. För det enda han bryr sig om är sig själv!

Fast jag ska inte misströsta, jag har en mamma som ALLTID funnits för mig, under ALLA år jag blev mobbad, när jag bara velat försvinna och när jag har varit som gladast! Det är henne jag ser på alla mina barn bilder.. har kanske 4 bilder på honom med mig med. Det handlar inte om att han tog fotot utan att ha ALDRIG brydde sig om NÅGOT annat än han själv! Så jag tackar mamma för att hon är så underbar för jag älskar henne mest i hela världen!

jag har världens fulaste frisyr

Jag ahr SVERIGES fulaste hår!!!!!!!!!!
De har fulsltändigt förstört mitt vackra långa hår!!!!!
Har någon jävla korsning mellan en tants och en imports frisyr! Så hemskt att det finns inte!
ALDRIG MER att jag tänker gå till CAPELLIX i gustavsberg!!!!!!!!!!!
Kommer inte ens kunna gå ut! och jag som ska åka utomlands om ca 1 vecka..
Hatar mitt hår mer än något annat just nu!

Vill bara att mamma ska komma hem så att vi kan hitta en lösning!


Buss strejken berör iaf inte Värmdö :)

Så är det buss strejk igen. Den här gången berörs inte alla busslinjer vilket betyder att Nacka,Värmdö bussarna inte berörs, inte heller ersättningsbussen mot farsta eller bussarna i norrtälje :)

Busstrejken återupptas

Allt tyder på att den busstrejk som avbröts i fredags återupptas igen midnatt natten mot torsdagen den 10 juli. Parterna Kommunal och Bussarbetsgivarna har inte enats om ett nytt avtal. Den här gången omfattar strejken bara busslinjer i innerstaden och Stockholms södra förorter.
Så står det på SL´s hemsida.
Idag ska jag klippa och färga mitt hår, har visserligen inte råd med det men jag måste ta mig råd haha. Ska nog färga ljusbrunt så att jag slipper färga så mycket då mitt hår blir så förstört då.
Fast vi får se vad det blir för roligt :D Lägger nog in en bild senare under dagen :)

dagen idag.

Min dag oidag har gått ut på att jag ahr åkt ner till kristianstad och kollat på en lägenhet. Den är väldigt fin men hallen är målad i en orangebrun färg som är så hemsk att jag vill bara spy! En etta på 53 kvadrat meter, det ni! :D Lena, personen som ska hyra ut lägenheten var mycket trevlig visade runt mig och var en riktigt bra gauid ( vet inte hur ordet stavas dock). Lägenheten har ett stor kök och ett stor badrum. ilket jag tyke rär viktigt. Dock så kommer hyran allt som allt ligga runt 4500 kr. Vilket jag som student kanske inte finner är så lämpligt. Fast det ska nog gå! Gäller bara att planera rätt och försöka hitta ett extra jobb. Ska nog sätta igång och söka på en gång när jag flyttar ner. Hoppas min älskade mamma tycker om lägenheten då jag har fotat alla möjliga vinklar av lägenheten! haha.
Vad skulle jag göra utan dig Anthony Canin Lörström? Igår när jag var så jävla uppriven så hade du nyss kommit hem från irrland. Jag förklarade att pappa som vanligt struntat i sin dotter och han blev riktigt arg. Tony har varit som en bror för mig och är fortfarande. Även om jag bara vill stypa honom och blir förbaskat arg på honom att jatg inte pratar med honom på månader, ( ja, jag är väldigt långsint utav mig) så finns han ändå där när allt blir för jobbigt.
Har haft en väldigt sorgsen känsla till och från idag. Hjälp jag ska verkligen flytta ifrån min älskade mamma och min älskade släkt! Jag ska flytta ifrån det livet jag ha haft i 19 år. Fast jag kommer ju tillbaka om ett år :) Och det är ju bara att ta tåget upp vilket jag lär göra i jul,för att fira jul med mamsen :D
Igår runt 23.00 så kände jag att nej fan det här går inte, mannen jag skulle träffa för att kolla på en lägenhet var så konstigt skum, det kändes bara så fel! Så jag började gapa och skrika och mamma blev irriterad för hon förstod inte hur jag menade och kände så allt blev bara kaos här hemma. Så jag upp slår på datorn och söker upp den här mannen på uppslysning.se. Tror ni att han finns då?! NEJ! Så jags lår in hans mobil nummer på hitta.se, Ja inte fan är det samma man heller! Frågade rakt ut varför hans mobil ummer står på ngn annan då sa han att han tagit över sin väns mobil nummer. MEN TROLIGT att man tar över ett abonnemang. Inte nog med det den här personen som står på abbonnemanget har ingen adress..
Så jag skippade det och träffade bara Lena ist :)
Resan ner gick galant, resan hem lika så. Lena visade mig ett matställe nära statoil där man kan köpa husmanskost om man inte orkar göra mat sj ngn dag. Så det köpte jag emd mig på tåget, det var riktigt gott! Jag bruakr inte äta korvstroganoff, gillar det inte alltid för mkt grädde. fast den här var riktigt mumma!
Jag saknar dig sanna! Kan du inte komma hem nu?

Nej nu ska jag äta en till portion flingor och mjölk, haha. Har verkligen fastnat för det DET ÄR SÅ GOTT! haha.

Köpte en bok idag, som jag läste på tåget, har ju sträckläst både gömda,asyl och Mias hemlighet. Nu hittadejag en bok som heter Mias systrar. Jag läste den boken med hat och tårar. HUR kan en man lägga handen på sin egna dotter? HUR kan en man lägga handen på sin fru/flickvän eller en kvinna i huvudtaget?! Och så ska kvinnorna falla offer! Jag blir ju så förbannad! Fast boken är verkligen att rekomendera. Den var riktigt riktigt bra.

Hopplöst fall?

Jag är fortfarande AS LEDSEN pga att jag VERKLIGEN insett att jag ahr en pappa som är fullkomligt inkometent när det gäller pappa rollen. JA jag vet! Jag ahr vetat det länge men när man får det svart på vitt hela tidne blir det jobbigt. För jag har ändå alltid hoppas och önskat att han ska bli normal! Vara en riktig pappa. Fast det slår ju aldrig in.
Och vad är det med dig Sara?! Att jag klankar ner på dig? Vi har det här jävla bråket varenda jävla år vid den här tiden. Det roliga med det hela är att DU alltid ska få in ngt med hur smal du är och framstå mig som din tjocka fula kompis. Ja jag är irriterad på dig, jag är irriterad på att du suckar varje gång det ringer, att du typ tycker det är jobbigt när Viktoria ringer och jag vet att du gör likadant med mig. Säker alla andra med. DU skulle inte vilja att VI gjorde så mot dig, men när det är du så är allt ok?
När jag säger vad JAG tycker om DIG så klankar jag ner dig och försöker få dig att må dåligt? Ja det är säkert därför jag umgås med en människa som jag vet bara tar och tar och aldrig ger tillbaka? För att klanka ner på dig?! TROLIGT!
Så här är det: Mycket du gör stör jag mig på så pass mycket att jag börjar tro att det här funkar inte längre. jag tror inte att du och jag kan vara vänner längre för du klarar inte av att höra det "dåliga". Du vill bara höra hur snygg du är och hur bra vänd u är. Just nu tycker jag inte att du är en sån bra vän. Fast jag har svårt att släppa taget då jag minns hur du var förut. Du har alltid varit egoistisk men då brydde du dig. Nu visar du öppet att du inte bryr dig om något annat än bara dig själv. Ja inte riktigt kanske men något åt det hållet iaf.
När DU är arg på något ska HELA världen gulla med dig, men om någon är sur på dig så skiter du fullständigt i den människan.
Så seriöst, är det verkligen lämpligt att du och jag ska vara vänner? Jag bara undrar.
Just nu vill jag ha tillbaka mina 850 kr som du lånade av mig när du skulle köpa ditt löshår.

Det här är inga hat brev bara min käsnlor hur jag ser på situationen.

Tack mamma för idag! Jag älskar dig mest på hela jorden!

Hatar dig!

Jag trodde inte att det var möjligt att hata dig, pappa. Jag trodde det verkligen inte. Jag hoppades alltid att du skulle bli normal, att du skulle bli som en riktig pappa är. Fast det kommer aldrig bli så och du kommer alltid bara bry dig om dig själv. Så från och emd nu kommer jag aldrig mer prata med dig, aldrig emr fira jul emd dig ta emot dina presenter eller ge dig någonpresent. Fast det är klart, du har inte ens givit mig någon present i år. DU struntade i ditt EGNA barn! ditt ENDA barn och du fullständigt skiter i mig för det viktigaste för dig är du. När du ringer frågar du aldrig hur jag mår eller hur det går för mig, du bara berättar om dig själv. Så är det. Jag hatar dig jag riktigt avskyr dig. Jag är fast med dig pga att du är min pappa men om inte du bryr dig tänker jag inte göra det. Fast en sak säger jag, du kommer aldrig få gå på mitt bröllop ( om jag nu giofter mig) DU kommer aldrig få träffa dina framtida barnbarn för jag ska göra ALLT jag kan för att hålla dig borta från mig och alla jag bryr mig om. DU fattar inte att folk börjar hata dig, du tror att du kan hålla på som du gör. Fast när man inte har sin dotters mobil nummer för att hon inte vill ge det eller kommer ha sin dotters adress för att hon undviker dig. Ja du kan ju gå och ljuga för alla som du ALLTID gör! HUr underbar du är! För jag vet att du inte är det!!
Som de gånger du försökte framställa mamma som den "onda" när jag avr yngre! FAN TA DIG! Mamma har ALLTID funnits där och hon är den som ALLTID finns där och kommer ALDRIG vika som DU!

;)

Så nu har jag pratat med pappa,Lena och Tobbe. Pappa ska jag ringa upp snart. Tobbe och Lena ska jag återkomma till angående när jag kommer ner till Kristianstad. Albertina min barndomskompis har skrivit till mig idag om hennes väns lägenhet. Hon trodde att de kunde ta bilder på den åt mig. Så nu hoppas jag bara på det bästa.
Men jag är endå rätt förtjust i tobbes lägenhet. Men man vill ju inte att det ska bli för dyr lixom, vill ju kunna leva lixom :)
Jag har blivit helt knasig med allt att tänka på, mamma som lägegr sig i hur jag ska göpra och allt med resan. Nu ahr Emelie iaf skrivit ut våran resebiljett :D
Sitter och tänke rpå hur jag ska klippa mitt hår och färga det. Vill klippa rätt kort för att det skulle vara roligt att få en omväxling och pga mitt hår är så slitet och fult nu.

Jag blir ju bara lycklig av att se dig logga in på msn

Åh jag är så lycklig att du kommit hem! Det är helt sjukt hur glad du gör mig, du skriver en mening coh jag sitter och flinar som ett fån hela kvällen. Har verkligen saknat alla dessa pratstunder med dig =)
Tjaffsade med Sara idag, vi två har tydligen problem med varandra men det är inte speciellt ovanligt, hon tycker att jag trycker ner henne vilket jag KNAPPAST tycker! Jag har en hel del att säga den damen men har varken lust eller ork med det nu, flytten och resan står längst fram just nu. Så det slutade med att jag la på luren eftersom jag inte orkar diskutera med henne då jag vet att vi ändå aldrig kommer fram till något.
Kanske dags att sluta vara vänner för gott? För varenda jävla år så har vi den här diskutionen att hon tycker jag försöker trycka ner henne. Börja tröttna rätt rejält nu.
Har jobbat den här helgen, jobbar även i morgon med sen åker jag till Kristianstad. Pappa säger att han ska följa med men pga av min uppväxt så kan jag inte lita på honom så hoppas att han följer emd då jag erkligen inte vill åka enr själv och ingen har semester den här veckan så att den kan följa med.  Eller så har de inga pengar.
Måste även ringa Tobbe och Lena, två personer som hyr ut sina lägenheter där nere, så tänkte ta och ringa dom snart och prata om när jag ska åka ner och liknande =)
Emelie ska ringa mig idag kl 18 när hon slutar så att hon kan skriva ut biljetten :)
Om 13 dagar åker jag och Emelie :D:D Vi längtar så himla mycket båda två, hoppas vi inte börjar bråka där nere :)
Skriver nog lite mer senare ikväll :) För just nu har jag fått ur mig de mesta av mina känslor :) haha

Mamma jag ÄLSKAR dig!!

Ingen dokusåpa

HAHAHA
Jag tycker det är så roligt när folk skriver att man ska lägga ner bloggen. Människor har fortfarande inte fattat att jag inte tänker skriva alla "smaskiga" detaljer här. De som får reda på dom är ju mina vänner :P Inte ngn som sistter och läser på min blogg!
Jag skriver vad som händer varje dag för min egna skull inte för att ngn som inte har ngt bättre för sig ska kunna läsa det.
Jag pratade med Amina i dag =) Hon hade sin första arbets dag igår! :) Stackarn tyckte 5 timmar var jobbigt :P Men tro mig honey det känns bättre när lönen kommer! haha.
Idag har jag jobbat, det är ju min helg så. Fast jises vad jag avskyr vissa kunder! Idag var jag klar runt halv elva så höll på att gör adet sista för att sne kunna gå hem då kommer det en kund och frågar om det finns någon möjlighet att hon kan beställa en tårta utav mig, fast vi hade den ute i montern. Vi hade dock bara 8 bitar och hon ville ha 10. Jag sa nej då jag precis skulle gå hem. Då säger hon: ja men om jag komemr tillbaka senare på eftermiddagen då? MEN HALLÅ?! jag ska sluta nu tänkte jag. fast jag sa att tyvärr finns de tingen möjlighet då jag slutar nu. Då såg hon lite sur ut. Men vad ska jag göra? Hon kunde ju faktiskt ringt i morse kl 8 när vi öppnade eller tillochmed tidigare, jag avr ju där från ahlv sju i morse. Förstår verkligen inte vissa kunder!
För någon dag sedan när jag jobbade så stog en gammal man och försökte få upp platspåsen han skulle lägga ner muffins i, jag frågade mannen om han behövde hjälp. Det ville han. Han vhade svårt att prata så fick lyssna riktigt ordentligt. Sedan visade han sin hand och sa: jag har inga naglar så det är lite svårt. Chockad som jag var sa jag bara glatt : Jaha ja men då är det rätt jobbigt! För vad skulle jag ha sagt? Tyckte synd om mannen och skulle det varit för ett år sedan skulle jag gjort en grimars och bara velat springa därifrån. fast nu kände jag mer sorg för honom, stackars man!
Det finns en kund som brukar komma in ibland, fy ajg springer typ och gömmer mig när hon kommer! Hon är så fruktavsvärt jobbig att det inte går att ebskriva och ska alltid ha billigare pris. Blir så frustrerad när jag pratar med henne då vi inte kan ge henne billigare pris fast tårtan var gjord igår.
Har suttit och tänkt på hur jag ska göra med flytten, har ju inte så mkt saker som ska med ner, min säång,min tv,soffa dvd och andra små saker. Inte värsta bohaget direkt. Så funderar på att hyra en flyttfirma eller be en killkompis om hjälp får se hur jag gör. Mamma hade tänkt åka på utlands semester men nu måste hon flytta ner åt mig bara för att jag åker till Kroatien 19 juli.
Så ska prata med Tony när han kommer hem, han kanske vet något, hoppas på det iaf :)
Annars skulle mammas vän hjälpa till, fast ärligt talat vet man aldrig med honom :P
Har inte hört något från pappa heller, han har ju sagt att han skulle följa med ner till Kristianstad med mig på tisdag eller onsdag. Fast nu ahr jag frågat Sara ist, hon har inte så kmt pengar så ska försöka få tag i billiga biljetter, hr inte så stor lust att betala alldeles för mycket jag heller då det har varit taxi kostander på grund av den här JÄVLA strejken! Sedan så åker jag ju utomlands om 2 veckor så vill ha så mycket pengar som möjligt till resan :) Måste ge Emelie 1000 kr med då det blev något fel när vi betalade våran resan.

haha det här blev ett väldigt långt inlägg :P

Torsdag sörru ;)

Nu har jag jobbat fyra dagar så det är bara fyra dagar kvar sedan blir det två dagar ledigt och sedan jobba 2 dagar för att ha 2 dagar ledigt sen :D sköööönt. Men känner verkligen nte för att jobba, vet inte varför. Brukade tycka det var as roligt men jaja :P
Har varit och ätit med mamma idag, vi åt tai mat :D mums :) haha
Sedan har det väl inte hänt så mkt idag. Förutom att jag kom ihop mig lite med en kund men sånt som händer. Eller det tog lite tid och sen så blev det inte riktigt som hon tänkt sig, så förstår ju henne med. Är verkligen inte van med tidspress bara :/ Något jag verkligen måste lära mig :) Förhoppningsvis kommer det med tiden.
Har varit riktigt trött nu sedan jag började jobba så somnade i en stol på mammas jobb idag! pinsamt haha.

Så galet trött.

TRÖTT!
hjälp vad trött jag är, fötterna dunkade som fan idag, fast jag är van att stå så mkt som jag gör. Har öppnat två dagar i rad nu. Eller inte öppnat butiken utan bara kört i gång allt i bageriet, har ju arbetat själv nu i två dagar. Så idag så fick jag igång larmet! tredje gången nu! Hatar det där larmet.
Var i barkarby igår med moster och mamma. Jag köpte en ny väska den är så fin! fast den är lite för stor för att bara ha sådär men perfekt att ha som handbagage när jag åker till Kroatien :D
Funderar på hur jag ska klippa och färga mitt hår, vill göra något roligt, är så sjukt trött på mitt långa hår. JAG VET många skulle vilja ha mitt hår, många säger det. Jag måste ändå klippa typ 15 cm då kan jag lika gärna klippa ngn snygg kort frilla ;)
Men vill inte se ut som en nörd! Har ju glasögon och om jag klipper i ngn konstig frilla kommer jag se ut som den största tönten! Vilket jag inte vill haha.
Funderar även på att färga mitt hår ljusbrunt.
Men får väl se ;)

RSS 2.0