Vad hände med självförtroeendet?

När blev jag så svag? Jag brukade känna mig oövervinnlig. Som en katt som har nio liv. Inte sitta och tycka synd om mig själv och lipa i bilen. Inte känna mig som en utböling, praktexemplaret på Outsider.
 Det finns stunder då jag känner mig som en ica kasse. Köpt för två kronor. Använd som hjälp medel. Sen till slut att slängas. För att återvinnas och så börjas det om igen. Köpt för två kronor. Använd som hjälp medel och åter igen soppåse.
 
 
 
 

Ett minne

När jag var liten ca 8-9 år gammal. Var jag emd mamma, moster Marre och en vän samt hennes mamma på Öland.
När vi avr små var jag och den här barndoms kamraten ena sekunder bästa vänner och andra sekunden kastade vi kottar på varandra.
 Så den här tjejen hon tog vareviga jävla kväll alltid slut på varmt vattnet. Så en dag fick jag för mig att nej nu jävlar ska jag hämnas.
Mina föräldrar hade lärt mig hur man sätter på varm och kall vattnet då vi bodde i hus. Fråga mig inte varför men det kunde jag iaf. Så jag gick in och duschade, och jag tog aldrig slut på varmvattnet. Så jag vred om kall och varm vatten kranen och gick ut.
 Tjej gick in och det dröjde inte många minuter innan man hörde världens gallskrik. Min moster synade min bluff men hon sa aldrig någonting, utan lät mig ha min hämd haha.
 Så den tjejen fick gå och duscha i de allmänna duscharna den kvällen.
Det kanske inte var så smart, för det resulterade i att vi sprutade vatten på grannpojkarna som också var i duschbåsen. Men det är en helt annan historia det ;)
 
 
 

Han är en såndär

Ilskan bara jag ser hans ansikte får mig att rysa. Hur i hela friden kunde jag vara så dum? Att jag gick på varje ord han sa. Ja, nu när jag tänker på det. Så inser jag bara vilken äcklig människa han är.
 

För att det var så bra men det gick så dåligt.

Han börjar skälla, jag skäller tillbaka. Hans ord är vassa men mina är vassare. Vi hr gjort det så många gånger att antalet faller i glömska. De ömma orden är nu mera borta. Kvar finns bara de ilska orden. Orden jag säger att han inte menar. Att han bara pratar utan att veta betydelsen utav orden. Han menar på att jag lovar utan att hålla. Jag menar på att han försöker leka pojkvän utan att mena dess betydelse. Hans ord är värre än mina denna gång.
 
 
Man kommer inte långt med utseende, men du får ett försprång.
 
 

Jag kan inte och tänker inte vara alla människor till lags

4 meter ifrån, om ens det. Några fotsteg sedan är jag framme. Som om jag skulle vara en idiot. Som om jag inte förstå att det är mig du viskar om.
 Taket är lågt, lägre än lägst. Ibland undrar jag hur jag ska stå ut. Att känna sig så illa omtyckt. Som om man inte ens är vatten värd. Ja ibland, undrar jag för mig själv hur jag står ut.Tyvärr har jag inget bra svar på det.
 Så fast att jag vet att jag måste ändra på den situationen är jag för bekväm.
 

Så kom den äntligen ut :)

Igår var det verkligen inte min dag. Att mobilen sen tvärdog någon gång under natten så att jag försov mig till jobbet. Ja det gjorde ju inte saken bättre. Fast vid tio tiden i morse så fick jag äntligen ut linsen som fastnat bakom ögat igår. Så det var ju tur det! :)
Sen har dagen bara rullat på i vanligt takt. Varit ute hemma hos min underbara mamma och ätit middag ikväll :) Hann även förbi mina små kusiners mamma för att hämta lite skor jag glömt där :)

 
 

Om någon lyckas, ja då är det jag!

 
Hur faaaan i helvete lyckas man?! Har fått in linsen BAKOM ögat, som dessutom har fastnat där nu :( har pratat med en sjuksyster via sjukvårds upplysningen och fått tips och råd. men fy bubblan vad rädd jag var. Så precis efteråt ja då fick jag riktigt ont i magen. Så fast att klockan börjar närma sig tolv. Så har jag inte gått och lagt ämig ännu. Jag som ska upp så tidigt :(
 

Borta bra men hemma bäst :)

En trött men stolt Bea är nu hemma efter några dagars semester :) Och jag har lyckats köra ca 55 mil hem aldeles själv! :) Det tycker jag avr duktigt utav mig :)
Har varit SÅ himla skönt med ett litet avbrott mitt i vardagen :) Men i mrogon är det tillbaka till verkligheten igen :)
 
 
 

RSS 2.0