Egoistisk ja eller nej?

Hur är det här egentligen med egoismen?
Vissa människor får alla andra att göra saker åt dom. Tvätta,laga mat och betala saker för dom. Utan att anse att det här är fel. Endel säger tillochmed tat det är mannens skyldighet att ta hand om sin kvinna ekonomsikt med att kvinnan då i gengäld ska stå vid spisen och göra de husliga sysslorna. DÅ är det helt enkelt inte egoism klängre utan en helt annan diskution.
Runt om mig har jag vänner som jag anser vara egoister. Däremot är jag för feg för att säga det till dom. Varför? Jo för det är helt enkelt inte min sak. För jag tror att allt man gör kommer trefaldigt tillbaka. Så han eller hon som bara bryr sig om sig själv kommer i slutändan bli ensam.
Så här skriver wikipedia om egoism " som främst beaktar sina egna behov och villkor; som främst ser till att en själv mår bra, aldrig bekostnad av andras välmående; som (tydligt) gynnar sig själv hellre än andra"
Ja vad ska man säga. För att inte gå in för djupt på situationer som då gör att människor i min omgivning känner sig prickade så låter jag de vara osagda. Men ni vet ju mer er själva hur läget är. Så då borde ni också veta med er att det inte är roligt att vara ensam bara för att den enda man brydde sig om var sig själv.
Men på något sätt så har vi framställt egoistisk som något fint. På många internet sidor har man bilder på sig själv och skriver tex "ego bilder" "egoistisk som man är" listan kan göras lång.
Så är egoism något man bör vara stolt över att man är? Eller något man inte alls borde vara?
Jag tycker att man varken bör vara för givmild eller för egoistisk. Tycka är en sak däremot och agera är en annan.

Oskyldigt dömd säsong 2 :D

Ikväll är det säsongpremiär för Oskyldigt dömd. Gissa om jag har längtat! Som svenskpolisserie nörd jag är så älskar jag de flesta serier. Men det här känns inte riktigt som en polisserie. även om konseptet är det samma. Något brott sker,folk försöker få fast personen osv. Här känns det mer att man får följa med från ruta 1. SÅ jag är helt kär i den här serien. Sen att Mikael Persbrandt är så jävla duktig skådespelare skadar ju knappast.
Så om en timme och tjugo minuter sitter jag bänkad framför tvn.



Ett erkännande

Jag har något att erkänna. Haha. Jag är SÅÅÅ svag för tatuerade halsar. Speciellt om det är av snirklig skrivstil. Shit jag är heeelt såld då. Speciellt om killen är bredaxlad. haha så nu vet ni det.
Hellre 5 tauteirnagr än 5 piercingar :P Så ser jag på det hela haha. OK jag ahr själv en piercing men neej jag tycker tatueringar är grymt snyggt på killar.

Min mamma är bara för söt. Jag ÄLSKAR ju asiatisk mat. Så nu är hon oc handlar asiatisk mat åt oss för att jag är sjuk. Eftersom det sägs att man blir friskare av att äta något man är sugen på. det har dock inte hjälpt de här 4 dagarna.
Helt enkelt jag älskar min mamma till döds! Inte bara för att hon köper asiatisk mat åt mig nu när jag inte mår bra utan för att hon är världens mest underbaraste kvinna! Min mamma är min hjälte! :D

I adore you!

Lite fler pics ;)

Så nu har jag precis duschat :) Det behövdes med tanke på att jag legat i sängen sedan i söndags kväll i stort sätt.
Har även pratat med jobbet och pratat med vårdcentralen. Ska ringa vårdcentralen kl 8 i morgonbitti angåeende hur jag mår och hoppas på en akut tid :)
Därefter ska jag ringa jobbet och berätta hur det gick.
Jag litar ju inte på svenska läkarvården då jag i vintras fick hoppa runt bland en hel drös av läkare för att få veta varför jag hade utslag som sedan visade sig gå bort med acos ansiktstvätt mot acne..
Så ja, jag är lite orolig att de ska säga att nej men du är ju frisk som en nötkärna. Fast att jag inte alls mår bra.

Tänkte att jag fortsätter med mitt lilla tema här och slänger in lite fler gamla bilder :) För sånt är ju ALLTID roligt att se :D haha.

Detta var sommaren 07



Här var jag 17 :P


Så här såg jag ut som 16 åring :P




Jag tar tillbaka det!!

Jag tar tillbaka det där om att må bättre. Känns snarare som att jag är i en återvändsgränd. Jag mår illa och börjar bli bästa vän med våran toalett stol just nu. Ska ta och ringa jobbet om någon timme med och berätta hur jag mår och så.

Bilden är tagen för två år sedan :) Fy vad jag saknar mitt långa hår :(

Haha hittade även de här två gamla bilderna på mig och sara de måste vara tagna typ 05 eller 06.

Lite skillnad från nu och då kanske?;)

Äppelpajs recept

Innan jag somnar så tänkte jag att jag skulle lägga upp receptet på den supergoda äppelpajen :)


Detta behöver du för 6 personer ( jag och mamma dubblade receptet så att en vanlig form skulle bli full)

4 st svenska äpplen
1 tsk kanel
1 krm kardemumma
75g mjöl (1 1/4)
75g smör
75g socker (knappt en dl)

Gör såhär:
1. Sätt på ugnen på 175 grader
2. Skala,kärna ur och skär äpplena i klyftor
3. Lägg klyftorna i smord ungssäkerform och strö över kanel och kardemumma.
4. Blanda mjöl,smör och socker till en deg och strö över äpplena.
5. Grädda mitt i ugnen ca 25 min eller tills pajen fått fin färg.


Den här pajen blev super god och var väldigt enkel att göra :)
har tyvärr ingen bild  på pajen men ni vet ju alla hur ne äppelpaj ska se ut :P

nej dags att vila :)

Lite bättre

Börjar känna mig lite bättre. Inte mycket men lite grann. Mår fortfarande illa så in i bomben och fryser. Huvudvärken är inte lika stark som den varit resten av dagarna :)

Om kroppen orkar så ska jag ta och fixa med lite papper som jag försökte få klart i söndags, men ja det slutade inte så bra. Så ska försöka senare i dag om jag orkar att sitta upp så länge :) Vi får väl se :)
Nej nu ska jag krypa under högen med täcken och känna mig som en eskimå igen :P Ska nog försöka sova lite till.


Nu får det räcka!

Äppelpajen var supergod! Tyvärr tyckte nog inte min mage det då den inte ville stanna kvar :/ FAAAN jag vill inte vara sjuk mer!

Har precis kollat klart på andra avenyn och ska väl ta och krypa till sängs snart. Är såå trött. Trotts att jag sovit typ hela dagen. Men ska fan sova mig frisk! Om Poja nu har rätt så kan man svettas och sova sig frisk. Att jag däremot skulle svetta mig frisk känner inte troligt då jag går runt som en eskimå just nu :P




Bjuder på dessa två bilder idag. De är tagna för 3 år sedan :) Måste medge att jag saknar det blonda :) Men det får vänta ett tag nu!


Försöka äta lite?

Så nu har mamma kommit hem från affären och jag ska väl snart ta och gå ner för att försöka få i mig lite att äta. Försökte äta lite chips. Men blev bara ännu mer illamåeende än vad jag redan är :/
Ikväll är det andra avenyn med :) Hoppas att jag inte somnar ifrån det bara. Känns som att man har legat i dvala typ hela dagen. Förutom när jag orkade mig upp för att sitta lite vid datorn samt gå på toa. Jo jag pratade ju även med Poja i över 1 ½ timme med. Så helt borta har jag inte varit :) Skönt är det.

Nej dags för att gå enr att äta räksmörgås som mamma gjort! :)

Bläää

Jag orkar inte vara sjuk längre. Orkr knappt slänga benen ur sängen. Jag vill inte vara sjuk mer! Finns så mycket jag borde göra istället för att ligga i sängen och må piss.
Nej ska försöka sova lite nu. Så att jag blir frisk.

skumt

Det här är sjukt. Mitt huvud dunkar och jag mår riktigt illa. Ändå så är jag extremt sugen på äppelpaj med vaniljsås.

Sjuk som fan

Jag har blivit sjuk! Känns inte alls bra. Huvudet värker, jag fryser så himla mycket och min magesinehåll vill inte stanna kvar. Suck vad jag avskyr det här. Speciellt när man är ny på jobbet med.
Så det blir bara att bli sängliggandes idag. För mer orkar jag faktiskt inte.

Min mamma har varit och hämtat min gröna elgiganten påse som jag glömde någonstans på vägen när jag skulle hem från Tony :) Så nu är min bok samt sladdar till kameran upphittat. Så bilder lär ju komma sen. Inte ikväll kanske beror på hur jag mår.
Just nu vill jag bara ha min bok!

-

Söndagar och måndagar är nog de två dagarna jag har som mest ångest. Söndagar för att nu är det sista dagen på veckan slut. Då man önskar att man hade hunnit med mycket mer. Att man borde ha mer ork att göra saker. Tror jag ska börja med barocca igen. Blir mycket piggare när jág dricker det.
Så har vi måndagar. Första dagen på vecka och man är tillbaka till jobbet. Har nog aldrig haft måndags ångest förut men nu har jag.

Jag har även några funderingar. Jag jobbar på ett företag som har rätt mycket anställda. Tänk om cheferna skulle veta allt som försigår. Att folk stämplar ut och fortfarande är kvar på jobbet och gör saker som är förbjudna. Kan inte gå in för djupt på det. Men det är nog ingen idé att berätta något för någon.
Det är så konstigt. Hela mitt liv har jag hört min mor och min moster säga. Vuxna människor gör inte si och så. Ärligt talat. Vissa vuxna är som stora barn.

Kort sagt. Jag är förvirrad. Känner mig tom. Jag saknar att vara älskad och älska någon. Jag saknar att vara kär och vara kär i någon som är det tillbaka. Jag vill träffa någon som man kan bilda en familj med. En lycklig familj. Jag vill ha barn. Jag löängtar redan efter att ha barn. Jag saknar att vakna upp och se den personen man r´är kär i sova sida vid sida. Jag saknar helt enkelt det. Jag vill så gärna hitta en kille som är den perfekta för mig.
Jag vill bli KÄR! Jag vill VARA kär. Jag vill jag vill jag vill.



sååå död

Fy fan vad jag är trött! Gjorde typ ingenting igår när Sara kom hem. Satt och kollade på dödligt vapen fyra. Den är riktigt bra :) Så precis när jag skulle somna hörde jag låset vridas om och någon kom in. Ja Farhang, Patricks roommate :P Men blev typ livrädd. Han med när han tände lampan och såg jag ligga på soffan haha. Han bah: vem är du? hahaha. Som om han aldrig sett mig förr lixom..
Idag lär jag inte göra många knop. Är förövrigt instängd haha. Alltså har ingen nyckeln för den har patrick. Så får vänta tills han kommer hem. Vilket lär bli senare ikväll.

I morgon är det måndag vilket betyder jobb. Känner verkligen inte för det men men. Var roligt att jobba igår :) Även om vissa kunder kan bli lite för mycket ibland.

trött

Fy vad trött jag är! Har precis tagit en välbehövd dusch och sitter nu och kollar på royal paind hemma hos patrick (saras ex).
Skulle egentligen varit ledig hela helgen men det blev att jag jobbade denna dag med då det var extremt mycket att göra. Så är rätt trött nu :P
Ja finns väl inte så mycket att säga. Förutom att jag nu köpt en vinterjacka :) Vet dock inte om jag ska ha den ännu. Vi får väl se :P

Vet inte vad som händer ikväll. Sara har precis kommit. Så får väl prata med henne.

En bra dag

Så var det torsdag. Dagen innan löning. Lär bli sjukt mycket att göra i helgen på jobbet i helgen :) Nästan så att man tycker det är lite skönt att vara ledig då :) även om det oftast brukar vara som roligast när det är som mest att göra :) Idag på jobbet har jag mått bra. har haft en bra dag psykiskt så är ritkgit lättad :) Hopaps att detta verkligen håller i sig nu :) Var både i kondis och i bageriet idag då det blev lite problem med bottnar vi gjorde idag så kondis stod lite still :/ Men hoppas att vi får till bottnarna i morgon!

Idag börjar min och saras myshelg. ja det hela började ju med asiatisk mat på Ni hao här vid mig :) SÅ GOD MAT! :) Så mätt och belåtna fortsatte vi till Ica och köpte hem två olika desserter :) Som snart ska ätas.
Håller just nu på och färgar saras hår. Så efter det blir det nog te och dessert :D MUMS!

Som ni märker har min blogg de senaste dagarna varit lite mer positiv. Då jag känner att mitt liv känns rätt bra nu. Så det är ju alltid skönt :)

Min mamma och bernt åkte i morse mot Öland. Så fick ju skjuss till jobbet som jag nämde igår att jag skulle få :P Kommer nog sakna min älskade mamma nu när hon kommer att vara borta till på Söndag.


Yeey! Skjuss till jobbet i morgonbitti :)

Fan vad skönt! Jag kommer få skjuss till jobbet av min mor och Bernt i morgon bitti :) Då de kommer åka mot Öland vid 5 tiden på morgonen. Så slipper åka bussen så nu kommer de släppa av mig vid jobbet istället!
Ska bli intressant i morgon och se hur allt går :) Hoppas självklart på det bästa. I morgon är det ju torsdag och antagligen en hel del att göra inför helgen. Då det är lönehelg :)

Nej dags att nanna kudden! Ska upp halv fem i morgon så blir 15 minuter sovmorgon! JIPPI :P

Dumma dumma skrivare!

Fy vad sur jag blir!
Håller på med vissa saker till jobbet. Papper som ska fixas och så. Så ska jag skriva ut ett diplom, om e kurs jag gjort via nätet som jag ska lämna in i morgon. VAD tror ni händer?! jo det går för fan inte at skriva ut.
Så jag har fått tagit bild på fanskapet. Kan inte göra mer för tillfället. Försökte och försökte ett flertal gånger. Så får prata med henne i morgonbitti. För jag kan ju faktiskt inte göra något åt att min skrivare inte vill skriva ut pappret.

Nej nu ska jag ta och ringa Sara :) Snacka lite om våra jackbekymmer och vad som bjudas skall i helgen :D MYS!

 Haha det här är jag just nu! Ja i kvinlig form.

Blir nog inte småland i helgen

Det var ju egentligen tänkt att jag skulle åka till småland i helgen. Jag har däremot ingen lust till det. När man kommer komma till ett trasigt hem. Då blir det som att komma rakt in i ett familje krig. Nej tack. Då stannar jag hellre i stockholm. Har världens myshelg med Sara. Äter god mat,dricker gott och bara pratar en hel massa :)
Haha vi får väl se vilken jacka man kommer hem med på fredag. Dels beror det ju på lönen. Hur mycket man kommer att tjäna osv :) Ok, jag bor hemma men jag har fortfarande utgifter. Måste köpa mer körlektioner så att jag kommer någon vart med körkortet som har stått på stand by i två veckor nu. Vilket absolut inte är bra. Sen är det ju mobila bredbandet och telefonen som ska betalas.
Funderar även på att köpa en ny mobiltelefon :) Min börjar bli rätt så trasig.

Jag vill fortsätta vara i drömmarnas värld några timmar till

Nej jag har inte alls lust att göra något idag! Jag är trött. Vill krypa tillbaka ner under täcket. Burra ner huvudet i kudden. Bara sussa sött. Det är vad jag vill göra. Inte sitta och läsa igenom en hel hög med papper. Göra lite anketer på nätet osv. Nej fy jag vill sooooooooova!

Klockan är kvart över två och det enda jag har lyckats göra idag är att äta frukost, läst mitt i,läst lite i pärmen och satt på mig kläder. Så så mycket har jag lyckats med.
Ur högtalarna så spelas även Ne-yo round & round. Musiken är viktig en dag som denna. Man får kanske ingen energiboost men man känner sig inte lika tragiskt trött.


En hel del att göra idag

I morgon är det dags att återgå till arbete igen. Så idag är det en hel del som måste fixas som jag har skjutit upp.
Måste även ringa tele2 om mitt mobila bredband som jag har fått två sms om att jag borde utöka det då jag redan använt 90% av 5 gb. Men det jag inte förstår är att, ja men det är ju 5 gb i månaden eller?

Asså jag har fått massor av småprickar på min högra arm. Jag undrar vad det kan vara för något? Då de inte kliar kontant hela tiden. Som utslag annars brukar att göra.


Klockan tickar och Beatrice är fortfarade vaken

Klockan är rysligt mycket och jag är fortfarande uppe. Det är inte alls bra. För då kommer jag vakna aldeles för sent i morgon och inte vara allt för trött vid 9 på kvällen när jag ska sova.

Har suttit uppe och kollat på ett program av andra avenyn :) Hahaha, det är SÅ bra :D Ok, handen på hjärtat så spolade jag lite snabbare på de tråkiga ställena hahah.

Nej nu måste jag ta och nanna kudden.

Mysig tisdag

Hela denna långa dag har jag stått i valet och kvalet. Ska jag fortsätta jobba på Ica maxi eller inte?
Det svaret är ja. jag kommer ge det en ny chans :) hoppas på förbättring och att allt bara var ett missförstånd även om det lilla orolighetstrollet springer runt i min mage.
Sedan blev det vinterjackans tur. Ska det bli denna fina beiga goose jacka som kostar 6000 kr? Som dock har fått en fjortis stämpel trots att jag inte har sett en fjortis springa runt med den jackan på ett tag. Utan alla verkar köpa fjällräven :) Den jackan jag ahr haft i 2 års tid nu:)
Eller ska det bli en mörkblå boomerang jacka? Som sitter så fint mot kroppen fast som var enda tjej verkligen har. Det är som att alla tjejer har sommarkläder från gina trico på sommaren. Den jackan kostar 4500 kr.
SÅ det har varit mitt och saras dilema idag då hon även har siktat in sig på de jackorna fast i andra färger:)
Konstiga nog var att jag tyckte jag kände mig bekväm i båda. Även om jag drar mig mer åt goose jackan så kansske jag kommer grubbla för mycket på att många kallar den för fjortis jacka?
Så sista valet och kvalet. Ska jag åka till min morbror i Småland eller inte? Sova en natt själv här hemma som jag avskyr, för att sedan träffa mina släktingar i ca 46 timmar. Eller ska jag och Sara tillbringa de dagarna tillsammans?
Då skulle hon alltså sova här torsdag natt till fredag och jag hos saras ex där hon bor för mesta dels när hon jobbar - vilket hon gör i helgen men dock sena tider så vi skulle ändå kunna träffas och umgås- hela helgen.
Svårt det dära. jag och sara hade förvisso en riktig mysdag idag! tror dock inga män skulle velat vara emd oss. Först möttes vid upp vid halv tolv idag. Drack lite oboy på mammas jobb och försatte sedan ut på stan för att äta den sena frukosten. Som jag tyvärr bara orkade halvva av då min magsäck verkar ha krymp? Sen så blev det jackprovning i ca 2 timmar. för att sedan grubbla över det över en koppvarm oboy med grädde. Så efter middagen vi åt på Fridays så gick till bion köpte två biljetter och fortsatte till det tredje och sista caféet för dagen. Där det blev juice och en väldigt hård mousse bakelse :P
Filmen vi såg heter the ugly truth. SÅ JÄVLA BRA! Hela publiken skrattade så att man riktigt kunde höra folket dra efter andan mellan skratt attackerna. Fy vad rolig den var!

Det är så himla typiskt att jag nu köpt en kamera som jag använt rätt flitigt så har jag glömt tillbehören någonstans! Fasiken också! Så kan inte ladda upp bilderna.
Ringde SL idag som bad mig återkomma i morgon eftermiddag då de bara får in upphittade saker en gång i veckan. Vilket då är onsdagar.
Så hoppas starkt på att min nya bok jag köpte samt tillbehören till kameran är inlämnade. Fan om de inte är de. Tror ni att det går på försäkringen? Det tror visserligen inte jag. För kvittot ligger så klart i påsen.
Jag skulle verkligen vilja ha min bok nu då jag började älska den på en gång :)
 You n me!





Vem snackar sist?

Vi människor är bra lustiga. Eller ska jag säga vi i detta avlånga land? Skriv gärna om ditt liv, bara inte för personligt. Skriver du för ytligt är det lika fel. Varför är det så hemskt att avslöja hur man är som person? För att folk ska tycka att man är mindre intressant? Hur vi än skriver kommer vi få kritik för det. För det kommer alltid finnas folk man inte kommer överens med. Så om någon skriver elaka saker om mig här. Ska jag inte få svara tillbaka då? För att jag i så fall skulle sjunka till deras nivå? Det köper inte jag. Det är helt ok att bli arg bara det inte går till överdrift. Sedan att jag väljer att inte svara på någon liten nisse som kommenterar flertal olika inlägg som är skrivna olika månader är väl rätt tydligt? Du tycker jag är patetisk men du skriver elaka kommentarer på min blogg som handlar om mig. Och fortsätter läsa. Det svarar för vem det som är patetisk anser jag :)

:)

Så nu sitter man på fridays med sara. Haha vårt stamställe. Vi går alltid hit. Bästa hamburgarna i stan:) har även varit och tittat på vinterjacka idag. Tog oss 3 timmar. Tror jag vet vad jag ska ha nu så det är roligt iaf:)

Väntar på sara

Då är man på mammas jobb igen:) väntar på sara :) vi ska gå och äta sen frulle. Var även på jobbet idag. Börjar igen på torsdag. Berättar mer om det senare!

Drömmar är bra lustiga

I natt så drömde jag om Sarmad. Helt sjukt. Jag drömde att jag var väldigt kär i honom och att han hade lovat hålla sig trogen mot mig.Såvi var väl på g eller precis nya i ett förhållande, vet inte riktigt. Haha . Så fick jag reda på att han haft kontakt med ngn brud precis innan. Så det blev värsta kaoset fast det lixom var innan han och mig. SJuk dröm egentligen. Då det var många år sedan han och jag var på förhållande spåret. Nu har vi inte sätts på väldigt länge då han är en fjant och vägrar höra av sig :P haha.

När jag var med Tony idag så berättade han att Marjukka hade ringt till honom för att säga att han skulle läsa min blogg. Hur wierd är inte det? Ok, jag hade skrivit ett inlägg om honom. Förstår bara inte varför hon ringde honom och berättade det? Had ehon inget viktigare och säga honom för att få hans uppmärksamhet?
Helt sjukt vad folk gör för att få hans uppmärksamhet egentligen. Jag blir liakförvånad varje gång.


Jag serveras på flaska.. PUCKO!

Så nu har jag köpt mig en ny kamera :) men vad tror ni att jag gör? JO jag glömmer påsen med kameratillbehöer samt min nyinköpta bok någonstan. Vet inte ritkgit vart antingen på tunnelbanan eller på bussen. Ska ringa sl´s hittogods i morgon och se om de fått in en grön elgiganten påse, med kamera tillbehör,kvitto och en bok.

Nu när jag kom hem så luktade det jätte gott här hemma :) Min mamma hade gjort en hel del mat så det luktade hur gott som helst :)
Jag var och träffade Tony efter att han slutade. Vi gick och åt. Satte oss vid hoppbanan och snackade en hel del:) Sedan gick vi och satte oss på ett ställe då jag frös. Så efter det någonstans så glömde jag min påse!


På mammas jobb

På nu sitter jag på mammas jobb. Tänkte att jag skulle testa att blogga från mobilen:) väntar på att sara ska ringa. Ska snart gå och handla lite:)

:)

Så nu har jag ätit frukost,sminkat mig samt duschat. Så ska bara fixa det absolut sista innan jag åker till mammas jobb :)

Idag blir det även till att boka klipptid,köpa en ny kamera, kolla på nya skor, kanske köpa nya? Sedan kolla på en ny väska. Måste bara ha en ny väska då min börjar rasa ihop :/
Så det får bli en liten shoppingdag idag :)

Nej måste kila. Så att jag hinner med bussen :)

Jag är smickrad

Somnade ack försent igår. Vaknade av ett telefonsamtal idag.
Det var chefen. Han ville att jag skulle tänka å saken att komma tillbaka, antingen i bageriet eller i konditoriet. Jag är smickrad. det är jag. samtidigt som jag är rädd. Rädd för att bli en hack kyckling som gick till chefen. Han har pratat med Jenny som säger att det inte var något medvetet. Jag kan tyvärr inte förstå hur det inte kan vara medvetet att prata bakom någonsrygg när den personen står 1 meter ifrån!
Ja jag måste tänka på det här. Alltid bra med ett jobb men inte till vilket pris som helst.
vad ska jag välja i såfall? bageri där jag känner mig hemma? Eller konditori där Jenny jobbar och där jag kan lära mig otroligt mycket. Det kan jag visserligen på båda ställena. Det här är värt att tänkas på. För vill inte göra något förhastat.
Ska in till stan nu och prata med mamma. Kanske kan hon ge mig några goda råd?



Nu är jag igång igen haha

Oj det har blivit en himla massa inlägg idag.

Har suttit och tittat på kanal fyra nu sedan kl 9. Har suttit och funderat på om det faktiskt är dubbat? Fast varför dubba svenska till svenska? För det är ju utspelat i sverige. Det låter bara så himla fejkat alltihop.
hahah vilka jävlar funderingar jag har haha.


 Slänger in en bild från Kristianstad

:)

Jag blir förundrad av dessa elaka kommentarer. Det här är min blogg. Inte någon annans. här skriver jag av mig om negativa saker, om positiva saker. Om mitt liv i huvutaget. Om det inte passar någon så behöver man faktiskt inte läsa :) Jag skapade bloggen för mig inte för att bli känd :P





Påskkärring

Så fick jag den där absolut jätte smarta idén att jag skulle fixa till mig och ta lite roliga bilder.
Kände mig inte alls bekväm i detta. känner mig mer som en påsk kärring! Sen så märkte jag att min älskade kamera är sönder! Den låter så underlig när jag sätter på den. Det blir extrem suddiga bilder. Så det finner jag uppriktigtsagt väldigt tråkigt.
Så nu sitter jag här. Med en trasig kamera, ser ut som en påsk kärring och inga foton blev det. Så så blev det med min absoluta jätte smarta idé. Den föll platt mot marken.

 Sött på barn att se ut som en påskkärring en inte på en 20 åring! Som försökte bli snygg haha

Skruva upp, stänga av.

Ibland känner jag mig som en sån där liten balettdansös som man hade i smyckeskrinet när man var liten. Ja jag hade inget men många av mina vänner hade. En sån där man skruvar upp så dansar hon till musik. Så känns det med mig och min mun. Man skurvar upp mig och min käft går i ett. Jag säger massa korkade saker. jag glappar för mycket skit. Ibland känns det som att när jag pratar från mitt hjärta så ljuger jag. Fast så inte är fallet. Jag känner mig så töntig efteråt när jag yttrat en viss åsikt eller en känsla. Just i den sekunden så känns det som att jag är den där lilla ballerinan som dansar och dansar som att den har hakat upp sig. Som att det inte går att få tyst på den fast man stänger locket. Då det slutade med att man som yngre roppade på mamma. För att få hjälp.
 
                                        
 

Propp mätt!

Varför ska man alltid äta så himla mycket att man mår illa av bara tanken av mat flera timmar senare?
ja åt pizza med mamma idag som vi köpte på il porto. De är supergoda och tillräckligt små att du klarar äta hela pizzan. Idag blev jag proppmätt på halva och mår fortfarande illa efteråt. Tror att min magsäck börjar bli liten igen. Vilket inte är allt förbr. För visst jag vill gå ner i vikt, men är rädd att bli lika smal som förut. Jag är nästan 170 lång och vägde ca 50 kg för bara ett år sedan. Det är alldeles för lite. Inte så att jag svälte mig själv jag bara var sån. men vill inte bli så igen.

Nej dags att fortsätta kolla på royal pains :D


KLANT!

Mammas särbo har varit ute på sin årliga fiskartur. Så nu ska vi åka och hämta honom.
jag har även glömt lämna in filmerna jag hyrde förra veckan. TYPISKT mig! Så är två dagar försenad. Undrar vad det kommer att kosta?:S
Så de ska vi även lämna in nu när vi hämtar honom.
nej nu måste jag springa innan mamma blir galen på mig som väntar hahah.

Vädret spelr ut sig själv

Jag blir förbryllad av det här vädret. Jag känner den kalla vinden pusta mig i nacken på morgonen. På förmiddagen/eftermiiddagen så är det istället värmen som smeker min kind. Vad är detta? Antingen kan det väl vara sommar ett litet tag till eller så får det ta och bli höst :)
Hösten är min absolut bästa årstid. Jag blir alltid glad när det börjar bli så pass mörkt ute på kvällarna att gatulamporna tänds vid 7. När man burrar in sig i alla mysiga koftor. När alla sätter på sig stövlar och drar halsduken lite extra tätt omkring sig. Ja den årstiden älskar jag.
Om jag någonsin gifter mig vill jag nog gifta mig på hösten. En fin höstdag när marken är gyllenbrun av allla löv som ändrat färg. När kylan börjar krypa sig på. Ja då vill jag gifta mig.


På tordag bär det av till min morbror och kusin. Ska bli kul att träffa dom :) Även om jag och Dessan aldrig har varit vänner så är det ändå roligt att träffa familjen. För ja, min släkt är sånna som man knappt träffar. Mina morbröder,mostrar, kusiner osv är min familj. Så har det alltid varit i mina ögon.
 Så på tordag åker jag ner. Sammåker med mamma och bernt till Kalmar eftersom de ska till åka och hämta husvagnen för att ställa den i en lada hos min morbror. Ja han bor utanför hultsfred så det är rena rama landet där. Sen från Kalmar tar jag tåget till Hultsfred.

Värsta utekvällen någonsin

Jag kan härmed säga att det var den värsta utekvällen jag NÅGONSIN varit med om. FY FAN säger jag bara. Vissa människor ska inte dricka alkohol för de blir som små bortskämda snorungar som tror de kan säga vad fan som helst och göra vad som än faller dom in. Det är en sak att vara spontan men inte vara dum i skallen.
Det här är ingen kväll jag skulle vilja göra om. Inte med allt kaos som hände. Fan jag var arg hela kvällen. Jag kunde bara inte slappna av. Sen så är jag den personen att om jag märker att någon börjar bli full som en kastrull som jag är ute med. ja då kan inte jag fortsätta dricka utan vill ha kontroll.
Jag hatar den personen jag blir när jag blir arg efter att ha druckit. Jag avskyr att det var jag som fick ta smällen för någon annnans jävla bravader. Nej fy säger jag bara.
Och avslutningsvis. Kanske är det så att lika barn leka bäst?

Utgång tonight!

Det blir utgång ikväll! Det blir några från gamla jobbet :) Ska bli super roligt! Ska snart iväg.
Pratar med min morbror nu :) Alltid lika roligt tycker jag :)

Nej nu måste jag springa!


Såhär gick det.

Sådär. Nu har jag sagt upp mig på Ica Maxi. Hur känns det? Ja förjävligt att vara arbetslös igen. Å andra sidan så har jag kännt mig som fula ankungen hela veckan.
Mobbning på jobbet är aldrig ok! Det är aldrig ok någonstans. Jag är inte en person som springer hem och gråter till mamma för minsta lilla. Men när det känns på det sättet att man räknar minuterna tills man går hem då är det absolut inte bra.
Jag pratade med Jacob rätt länge. Han tyckte det var synd attt jag slutade då han tycker att de behövde någon med mitt tänk. Det känns som att jag svikit mitt bagar yrke genom att säga upp mig. Måste däremot tänka på mig själv först. Mår jag inte bra på et tjobb och gråter, ligger och vänder och vrider på mig för att jag undrar vad kommer jg få höra i morgon? innan jag ska sova. Ja det är inte bra.
Jacob skulle prata med Jennny idag. Då han aldrig hört något sånt här. Oftast brukar folk inte riktigt säga varför de sluttar. Jag kände att jag var tvungen att säga detta för annars kommer samma sak hända någon annan. Där jag har jobbat har det under de senaste 3 åren jobbat ca 5 konditorer. Varför kan man undra? Så stressigt är det inte. Visst det är mycket att göra och rasterna är välbehövda. Så är det på de flesta bagerierna.
 Jag kände att jag var inte kvinna nog att säga det till Jenny att det hon gjorde mot mig var inte snällt. Man beter sig inte så mot en annan människa. Jag valde att gå till chefen. För att jag tror inte att hon skulle tyckt att mina ord var så intressanta. jag tror att hon kommer lyssna mer på jacob än på mig.
Jag ska träffa Jacob på tisdag 9.15 för att lämna nycklar,papper,skor och annat. Fan vad detta suger! Jag ville jobba kvar. Verkligen! Men inte på detta sättet. Inte genom att må såhär.

 Mitt liv, min passion. did I let my passion down?
Oservera att texten är gjord av en annan person.



Illa mående sam jobbproblem

Så då har man sjukanmält sig idag. Måste ringa tillbaka idag i eftermiddag för att säga om jag kommer i morgon vilket jag inte gör. För vill inte komma tillbaka dit någon mer gång!
Fan det går inge bra att försöka säga upp sig! känns som att jag ringer och jagar jacob som aldrig är där när jag ringer :P

Ärligt talat så mår jag inte riktigt hundra idag. Slemmig i halsen och mår illa. Mådde piss på jobbet igr med men det gick över lite på eftermiddagen för att sedan komma tillbaka igår kväll. Slockna framför tvn halv nio igår. Så ja, tror jag börjar bli sjuk :/ Pissråtta också!


Det gick ju inge bra alls!

Ja så försökte jag säga upp mig nyss. Gick inte alls bra då han inte var där! Så ska ringa och sjukanmäla mig i morgon och säga upp mig sen under dagen. Så så är mina planer. För nej, pengar är inte allt. Vill inte tappa mitt intresse för yrket geom att jobba på ett ställa som bakar utan känsla.
ör övrigt så sa Jenny varken hej eller hejdå idag. Hon pratade knappt med mig och det gjorde förövrigt inte Pauline heller typ. Så ja ni kanske förstår varför jag inte vill jobba kvar? När man känner sig som något katten släpat in.

Har förövrigt träffat Christine idag :) Vi gick på en promenad och jag förstörde mina byxor när jag klev över ett stängsel. Träffade även en hel del utav de gamla arbetskollegorna :) SKOJ! Kändes skönt att prata med henne :) haha det är rätt mycket anamma i den flickan!

Nej nu ska jag äta, macka med rimmadlax, skagen och kräftröra MUMS!


Hur långt är du villig att gå för att få göra det du älskar`?

Ni vet när ni hittat något ni älskar. Om det så är att plantera om blommor,åka scoter eller ett yrke. Hur långt är du redo att gå för att hålla på med det? Tårar? blod? ångest? psykisk smärta? Fysisk smärta?
Jag har hittat det jag älskar man kanske är jag en amatör bagare med gesällbrev?
Fan vad det här gör ont i hjärtat.






byta jobb`?

Idag är en sån där dag jag aldrig mer vill uppleva. Funderar serisöt på att säga upp mig. Har varit gråtfärdig hela dagen. Orkar inte gå in på det men måste tänka över detta. För som det är nu är det inte värt det. Ärligt talat tror jag att jag har bestämt mig.
Kan inte sova längre för jag ligger och tänker på sura blickar, misstagen jag gör hela tiden. Tog mig över en timme att sova igår. För jag tänker för mycket. Jag orkar fan inte detta!!

ren och fräsch

Färgen tog sin färg till slut och nu ser det ut som det brukar :)
har precis duschat! Finns det någon skönare känsla av at känna sig ren och fräsch? Jag känner mig nästan på yfödd nu efter en välbehövd dusch :)

Nej sängen kallar då klockan ringer 4.15 i morgon med. Så börjar bli rätt trött nu.


Glömskan springer ikapp mig

Klockan ringde kl 04.15. Så var bara att ppallra sig upp. Är inte van med det nya abetstempot så för mig var det rätt stressigt idag :) men vi hann med allt som vi skulle göra :)
Imorgon ska jag och jenny gå över och hjälpa till på bageridelen efter frukost :) ska bli super roligt :)

Idag när jag kom hem så kom jag på att jag glömt en sak att göra på jobbet. Så flög upp ur sängen då jag hade tänkt att vila. Sprang till telefonen och ringde till Johan som jobbade till 19.00 idag. Så han var så super snäll och hjälpte mig med det så jag slapp åka in och fixa det.
Saken jag glömde göra var : Jag hade strykit upp en halv plåt biskvier, på handra halbvvan på plåten så fanns det biskvibottnar. Glömde bort att hämta en ny plåt, sätta på papper och lägga biskvibottnarna på en egen plåt och sen plasta för att därefter sätta in dom i frysen :) Så det hjälpte Johan mig med :)

Så nu sitter jag och väntar på att min hårfärg ska verka och sedan tvätta ut den :) Brukar använda samma färg varje gång, men nu så kändes färgen blaskig och för ljus ! :S Det gillar jag inte.. Hoppas resultatet blir bra :)
 Ska även ta och klippa mig någon dag med hade jag tänkt :) Håret börjar bli lite risigt haha.

Slö

Fy vad jag är trött! Känner mig inte riktigt pigg i kroppen heller. Den är lika slö som mitt huvud just nu.
Skulle iväg och träna med christine idag, men hon hörde aldrig av sig så det blev inget.
Så nu sitter jag bara här och tänker på att jag vill baka, typ kladdkaka eller typ mammas supergoda choklad muffins! MUMS!


Första dagen på jobbet.

Idag var första dagen på jobbet. Det hela började med att jag var tvungen att sätta i ett skosnöre i min ena arbetssko. Så kommer tjejen som har sitt skåp breve mig, så jag ställer mig upp och tjong! Slår huvudet i skåpet. Som är gjort av järn! Ja det gjorde förbannat ont, trodde att det skulle börja blöda. Har fortfarande ont. Speciellt när jag höjer på ögonbrynen. Ja dagen fortsatte väl så. Fick ut alla tårtringar på golvet. Gjorde fel på cheescaken. La i lite för mkt i formarna så det räckte inte till de två sista. Receptet är på det sättet att det ska räcka precis. Snacka om jag kände mig dum! Vissa stunder kände jag mig bara riktigt korkad. Hoppas det blir bättre på onsdag och att hon Jenny inte tycker allt för ill om mig nu.

Slutade i lagom tid så gick och köpte mig ett par stödstrumpor på apoteket. Svängde även snabbt in på H&M för att köpa hårfärg och sminkborttagning. Kan inte färga håret idag för har för ont i skallen för det. Mamma ska fixa det i morgon på mig :)

När väckarklockan ringde kl 04.15 tänkte jag fan nu har jag ställt klockan fel, har ju bara sovit en timme. Ack så fel jag hade. Var bara att pallra sig upp. Min världsbästa mamma följde mig till bussen i morse då jag tycker det är otäckt att gå ner själv när det är mörkt.
Hon kommer förmodlingen skjussa mig till jobbet i helgen, så jag är där i tid :) Skönt att åka bil till jobbet även om det är en riktigt gammal bil.

Pappers problemos :/

Har precis kollat på royal pains :) Två avsnitt blev det. Längtar tills när nästa kommer på tv :D

Håller på med lite papper inför i morgon men ska registrera mig och de uppgifterna jag fått fungerar inte. Så måste fråga i morgon.

kalopps till middag ikväll :D

Idag ska vi äta kalopps. Ser redan fram emot det! Det är SÅ gott! Tyvärr har jag ätit lite godis så är rätt mätt nu. Bästa tipset mot bakfylla är fan godis och vatten. Iaf för mig. Känner mig piggare då. Har aldrig varit någon som varit super sugen på något fett efter en fylla. Utan ge mig lite goids, gärna choklad eller ja smågodis :)

Jag börjar bli nervös nu, haha. Börjar mitt nya jobb i morgon. Ska bli roligt även om jag är lite rädd för att de inte ska tycka om mig. Tänk om jag gör något fel?

 Mina bakelser fårn gesällen :) Som även är med i tidningen bröd :D

Rättelse

Måste göra en rättelse i mitt inlägg från fredag 11 sep. Jag menade inte nikotin tuggummi då man inte får tugga tuggummi i ett bageri. Så menade nikotin plåster.

Bild igår från Garbo



Jag och Sara igår på Garbo.


13 september

Det blev garbos igår, i solna. Det var väl helt ok förutom att jag fick en armbåge i nacken,en kavaj kastad i ansiktet två gånger, ett sugrör som han bakom mig kastade bakom sig så jag fick det rätt i ansiktet. Vad var det mer? Jo irriterande äcklon och alldeles för fulla bruda.. But Hey! Är man i sthlm så är man. För mycet människor på för litet dansbgolv.
Annars så hade jag riktigt trevlig. Fanns mycket fina pojkar att titta på :)
Åldersgränsen var 23 men eftersom saras arbetskamrat känner vakterna så gick vi bara in utan att köa och betala inträde. Annars har de ett ryckte efter sig att vara benhårda på idkort.

Så nu dagen efter ligger jag i min säng. Har vaknat på helt fel sida av sängen idag så är tvärsur. Ingen aning om varför.
Måste ta och fixa alla dessa papper som ska fyllas i till i morgon. Blä vad jag ogillar söndagar. Ska även läsa igenom pärmen med papper som jag fått. Jises här var det inte lite papper att leka med ska jag berätta.
Annars brukar det enda pappret man skriver under vara anställningsbeviset. Men ja, ingen idé att hänga läpp för det :)

Idag kommer Tony hem :D Undrar när? Måste få en uppdatering om helgen i köpenhamn :)


It seems like yesterday when we said goodbye.

Fotbad och kräftor

Precis haft fotbad :D Så himla skönt. Så nu är mina fötter fit för fight igen. Fötterna känns nästan som nya när man rår om dom lite extra ibland :)
Snart ska jag ta och slå med ner med mamma och Bernt. Vi ska äta kräftor. SÅ GOTT! Sen blir det till att fixa till sig. Om jag inte gör det nu så man inte stinker kräfter i ansiktet. Känns inte så himla mysigt.

Ciggtjuv

Min moster var precis över här. Hon hade varit och gjort ett ärende här i området och inte låst ytterdörren då det skulle gå väldigt fort. Då ser hon grannkillen kuta ner från hennes trappa, springa in i sitt hus och låsa dörren.. ja yttertrappan hon har. Vad gjorde han? JO tog hennes cigg+tändare. Hon känner inte ens ungen.. Jävla mupp.

Idag har jag bara legat i sängen i stort sätt. Ska snart ta och sätta mig i ett fotbad :) Sen blir det duschen för mig :)
Vet dock inte vad som händer ikväll. Antingen utgång eller något annat roligt hoppas jag på :) Sara jobbar till 9 idag. Sen får man väl se :)

Dum brud,fin kille, god dricka och underbart sällskap samt MUSIK :D

Vet int eom jag är i mitt esse just nu.
Mötte upp Sara runt 23. Sen så drog vi till Dembow. Träffade en super fin kille, han var dock upptagen men det gjorde inte mig något :) Vi dansade och snackade jätte mycket :) Så min kväll har varit heeeelt underbar :)
När jag väntade på sara som var försenad pga tågkrångel så kom en kille jag var tillsammans med när jag var 14 fram :P Milad hade blivit föreståndare för the bridge :) Så han fick mitt nummer och vi snackade lite. Det är alltid trevligt att träffa gammalt folk från yngre drar :) ja om de inte är några av dom som är fullständigt höga dyngnet runt eller bara sabbar sitt liv. Sånna människor vill inte jag ha i mitt liv :P
Hur som helst så på klubben så var det jätte mycket folk. Oj vad jag dansade ikväll! SÅ BRA MUSIK!!!! Killen jag dansade med var riktigt duktig på att dansa med så det var roligt :) Annars brukar många killar där antingen var riktiga dansgudar eller suga riktigt hårt :) Den här killen var i min nivå så att säga :)
Sen så blev det taxi hem för min del. Hade SÅÅÅ ont i fötterna att jag ville bara krypa fram. Taxi chauffören var jätte trevligt. Jag fick hans nummmer eftersom han ville baka med hans döttrar :P baguetter med grovt mjöl :p Så skulle skicka det till honom:) Sånt är alltid ROLIGT :D Han sa även att jag skulle ringa om jag behövde taxi någn gång. Jag gillar trevliga taxichaufförer. En stor guldstjärna till de trevliga och ärliga taxichaufförerna :D
MINUS till den jävla bruden som TIGGDE bråk.. Hon kommer med världens fart fårn ingen stans och puttar till sara som frågar henne vad hon vill? Inte aggresivt eller så. DÅ började hon tjaffsa som fan den tjejen så jag gick i mellan vill inte ha bråk. är ute för att dansa ha roligt inte bråka. Så då puttar hon till mig med axeln när hon går därifrån. Jaja tänkte jag. Lät henne vara. SEN så komemr hon och spottar på Sara :S IDIOT! Så sara blir typ galen men sen så blev hon lugn :D fan vad sur jag blri. KAN DU INTE DRICKA ALKOHOL? BLIR DU ODRÄGLIG? LÅT BLI!!! Men en sak säger jag hade hon gått på Sara då hade min hjärna sprängts. Jag slåss aldrig! Men även jag har mina gränser. Ok, tjejen var full som 3 kastruller. Hennes kompis dansade med ngn och hon var själv. Hon behöve väl upprmärksamhet. Men gå inte på berg när det finns småsten säger jag bara.
Upptäckte även när jag kom hem att jag har fått en blåsa under foten.. INTE så nice.. Försökte srpäcka den men det gick inte :( Så i morgon blir det fotbad för hela slanten :D Blir kanske utgång i morn med :D
nej dags att fixa sig för sängen.
Fick förresten bara 2 paik attacker idag, SÅ känns rätt bra att det inte blev fler. Kändes osm att min luft tog slut. Tårarna var på väg men gick därifrån där allt folk var sen så blev det lite lättare :) Satt för mig själv en stund. Andades och tänkte på annat. Har fortfarande inte erkännt det riktigt för mig själv ännu. Blir det värre måste jag nog söka hjälp för det. Fungerrar inte av att ha ett liv som är såhär..
Nej dags för sängen var det ja.. Så god natt :)

Nytt jobb + utgång :)

Mötet jag var på idag kl 13.00 var om ett jobb! :D Ska börja på måndag, så var där och fick en introdition,papper som ska skrivas under, kläder och skor. Även övrig info. Minus där är väl att jag inte får snusa. Det står i reglerna så måste gå och införskaffa mig nikotin tuggumin nu. Är uppe i en dosa om dagen och det mesta är under jobbtid. Ja det låter hemskt. Men så var sanningen. Däremot är det ju bara bättre för mi häsla men mina nerver lär väl vara på helspänd och lär böla för ingenting de första dagarna säkert.
Jises vad jag var nervös! Bagerichefen var en gammal arbetskamrat till Kajsa (min gesäll lärare). Känner mig fortfarande rätt nervös. Lika bra det, så att man inte tror att det är guld och gröna skogar och så slutar det i besvikelse.
Ikväll så blir det utgång med Sara. Så ska ta och fixa mig nu, kolla bussar och lite sånt. Däremot känns det som att garderoben gapar tomt och säger " Idiot tror du att det finns något här inne eller?" Så gott folk känns det just nu :P
Vet inte heller vad jag ska ha för skor. Blir nog ett par korta pumps/stövlar eller vad fan man kallar dom. Var och testade ett par skor idag men med mina jävla spinkis fötter så blev det inget köp.
Nej nu måste jag skynda mig om man ska bli någon skönhet ikväll ist för odjuret ;)


Dum och dummare i en och samma person

NEJ NEJ NEJ! Hur kan du vara SÅ dum? Jag begriper inte. Varför ska du alltid äventyra det du har? Varför känns ditt hjärta så tomt när dagen lider mot sitt slut? Snälla prata med mig. Jag begriper inte. Lyssnar jag inte på dig? Lyssnar du inte på dig själv? Varför måste du göra såhär?
Tony, jag älskar dig så oerhört mycket. Du är min allra bästa vän på hela jorden. DU finns alltid där för mig vad som än händer om det bara är så att jag tycker det är jobbigt att rpova ett par jeans så finns du där med ett par uppmutrande ord. Så varför kan jag inte finnas här för dig som du gör för mig? Varför känns det inte som att mina ord går ända in?
Just nu är du påväg till köpenhamn. Där du ska träffa X. Medan din kära går där hemma och saknar dig. Tror att du är med mig. Du säger att du sagt det för att hon inte ska oroa sig. När det egentligen handlar om att du inte vill höra allas tjat och förmaningar. Jag trodde du hade hittat hem nu. Ack så fel jag trodde. Hur många misstag ska du göra i ditt liv? Innan du vaknar upp?
Vad som än händer idag,imorgon och igår så kommer jag alltid älska dig. Däremot måste du börja älska dig själv.

Den där känslan

Så är den tillbaka igen. Den där känslan som gör att jag måste dra undan duschdraperiet för att se att ingen står där fast jag vet att ingen gör det. Så går jag ur duschen, och tänker ja jag tittade ju bara 3 gånger den här gången. Kunde ha varit värre. Som när jag inte kan sova om nätterna för att jag tror att ngn är här inne, fast jag vet att det finns ingen chans att någon skulle stå och gömma sig här. Ändå så kommer den där obehagliga känslan upp lite då och då. Den känslan som får mig att bara vilja springa av bussen ibland, det lixom knyter sig i halsen och jag försöker lyssna på musik. Tänka bort den dumma känslan.
Vissa dagar tror jag att jag blivit sinnes sjuk. Att normala människor gör inte såhär. Andra dagar så känner jag inte ens av det. Det kan gå flera månader innan jag känner av det. Det brukar komma om jag inte känner mig trygg i en situation eller om jag är orolig över något.

Ingen lust

Har tappat lusten att skriva. Så får se när jag skriver nästa gång. Kommer väl några ilägg då och då. Kanske skapar en ny blogg. Vet inte just nu bara att jag inte orkar skriva nu. Handlar int eom att orden är för tunga att bära utan just nu är jag bara tom i skallen.

Glad och har träningverk

I morse väcktes jag av ett samtal som fick mig väldigt glad. Vill inte riktigt gå in på det ännu utan kommer säga det inom några dagar när jag vet hur det blir. Just nu är jag iaf väldigt väldigt glad :)
Har även bokat in två körlektioner denna vecka. Ja, mina hemliga möten har varit körtider då jag inte velat gå ut med det eftersom jag inte visste om jag skulle tycka det var roligt eller inte. Vilket det faktiskt är. Lite läskigt nu i början bara men det blir nog bättre sen :) Känns som att jag faktiskt kan bli en riktgit bra förare.

Var och tränade igår, och det känns kan jag ju säga. Framförallt i mage och rumpa. Så core träning måste det definitivt bli mer utav. Funderar på om jag ska ta mer ner till gymmet och simma några längder? Vågar dock inte lämna min mobil ur sikte nu när jag väntar samtal. För det telefonsamtalet vill jag ju verkligen inte missa :)

Idag så står det ingenting på schemat vilket är skönt. ja det blir kanske träning på schemat haha, men inget annat.

träning

Så har man varit och tränat idag, med Christine :) Först blev det en timmes gym och efter det ett core pass :) Så känner mig rätt nöjd. Är lite nyfkien på hur det kommer kännas i morgon bara. Kanske känns det ingenting och gör det inte det då ska jag banne mig gå ner till gymmet. Eller bara ta en simtur vi får helt enkelt se. Några 1000 kalorier brändea det nog inte men säkert lika mycket som sist, 500. Så jag är nöjd.
En tjejkompis kompis äter ett bantningspiller som ska vara jätte bra. Man kanske bör testa? På skoj mest, för att se om det funkar. Hon säger att det gör det. Hon märkte skillnad bara efter 2 veckor.
Nej nu blir det till att hoppa in i duschen och glo på tv tror jag.

loose some weight fat lady

Så vad det söndag. Hela veckan känns som ett helt år! Känns som att inget hänt och ändå så har mycket hänt denna vecka. Var hursomhelst med Jennifer igår :) Vi möttes vid 13 och gick och kika i affärer på söder,åt lunsch och tog sedan buss till Nacka forum. Slutade med att jag handlade en skjorta,en tshirt och en långärmad tröja. Hann även in en snabbis på systemet där det blev att handla till bålen vi bestämde oss för att dricka på kvällen. Sen var det dags att äta igen. Seriöst kändes det som att  vi åt hela dagen. Så idag måste jag till gymmet. Brände 500 kalorier sist så idag måste jag försöka bränna 1000 kalorier. Sen även fortsätta gå dit. Var 2 veckor sen sist och det fungerar inte riktigt så. Måste även sluta med denna snabbmat.. Börja äta nyttigare så man trivs av det man ser i spegeln :)

The real me

Min kusin som är 14 har kommit in i den där åldern man skriver (L) efter varje mening. Hon har kommit in i den där åldern då hon tvivlar på sig själv. Då hon gärna gömmer sitt ansikte på bild.
Det sorgliga är att vissa kommer aldrig ut ur åldern att tvivla på sig själv. Att inte vilja visa sig. Medan andra har denna självsäkerhet som skulle kunna räcka till 3 personer.
Min mor sa till mig för några månader sedan när jag kommenterade någon : "Men Beatrice du har ju aldrig haft något självförtroende". Jag tittade på henne och började fundera. har jag verkligen inte det? Eller har det bara varit spelat inför alla andra så att jag börjat tro på det? Jag vet att jag ofta undrar vad alla andra ska tycka och tänka. Jag brukar sällan tycka jag är bäst på något och jag är väldigt rädd för att göra fel. Jag har däremot i en väldigt lång tid förklarat mig. ja men jag gör så här för att det är såhär. Jag borde sluta förklara mig. För det är ingen som någonsin kan kräva en förklaring för någon. Vissa tänker säkert nu. Jo men det kan man visst? jaha, när då tänker då jag? Om din pojkvän/flickvän varit otrogen? det är ingen idé för sanningen kommer sällan fram. Det är bara dumt att skrika på den personen för misstagen eller vad man nu ska säga är redan gjort. Det går inte att ta tillbaka. Du hamnar sällan i en situation då du kan kräva att en annan människa ska förklara sig. För ibland vet man inte ens själv och börjar då trassla in sig i alla dessa ord. Har du gjort något dumt bör du förklara varför du gjorde det. Däremot är det upp till dig om du vill berätta. För den som är sårad är redan sårad. Hon eller han kan inte göra dina misstag ogjorda. Däremot kan en förklaring och en förlåtelse sitta på sin plats.
Kanske är det därför jag är singel för att jag inte skäller på mina killar. Jag gråter för mig själv. För ibland förstår jag inte varför? Varför skälla när de gjort något fel? Jag vet att de inte kanske förstår ibland att man kan bli sårad. Det är svårt att förstå hur en annan person tänker. Jag vågar sällan gå in i en diskution för rädslan att den persoen försvinner. Nu börjar jag igen, att förklara varför jag är si och så. Kanske rannsakar jag mig själv för mycket. Tänker för mycket. Jag har ingenaning. 

Det magiska kortet

Jag undrar om det är någon mer än jag som får halft om halft ont i magen när de ska kolla på sitt bankutdrag. Jag har precis kollat. Det kunde varit värre och även mycket bättre. Ska inte använda mitt magiska plastkort på en vecka nu. För mina pengar rinner bara iväg.

Idag har jag redan hunnit med två ärenden och ska väl gå ner och äta frukost snart. Ligger dessvärre mycket skönt i min säng :) Så vill inte gå upp riktigt ännu.

Precis som jag vill

Just nu så spelar mina ögonlock flipper. Är ruggit trött, även om det i mitt liv börjar bli en vanesak. Ska ta och ringa läkaren i morgon för nu får det vara slut på detta sjusovande och den evigt trötta Bea!
Idag träffade jag super söta Amina :) Dumnissen har ju varit på Kreta i två veckor och är brun som en pepparkaka och jag är SÅ avundsjuk :P Vi var i vilket fall som helst och träffade på våra gamla gymnasielärare :) Var riktigt trevligt faktiskt! Så jag och Amina bestämde oss för att göra om det någon mer gång. Vi ska även försöka ses snart igen :) Då det går allt för lång tid mellan gångerna.

Jag är SÅÅÅÅ jävla trött på att rätta mig efter folk nu för tiden. JAG ska sluta svara i telefonen och BARA svara när jag vill, för det är fan så alla andra gör. JAG ska bara börja BRY mig om mig själv och fullständigt skita i alla adra. Så har min tankegång gått hela dagen. Fan vill bara kräkas. Så trött är jag på alla de människor som tror att man ska göra som de vill. Utan att de någonsin gör något tillbaka. Frågan är vem är den patetiska? Den som gör det som den andre säger eller tvärt om? Fan blir tokig i vilket fall som helst.

Något som jag har tänkt på idag är denna stressen. Folk springer in och ut ur tunnelbanorna. Springer till bussen. Springer med barnvagn och hela köret från bil/komunaltrafik till dagis. Sen så är det exakt lika dant hela dagen. Springer fram vart de än ska. Jag ska erkänna att jag i hela mitt lv har stressat. Jag kan bli tvär sur om någon kommer 3 minuter försent för antingen har jag själv stressat elelr vet att jag skulle stressa om jag var 3 min försenad. Så seriöst antingen får ALLA som bor i denna jävla stad börja stressa och inte vara som stora jävla klossar mitt ivägen på morgonen/påvägen hem eller så slutar alla stressa. Vilket inte är troligt något av det. Kan ju alltid drömma om saken. Drömmer nog om att hela världen slutar stressa och stannar upp, och märker att men titta, det gör inget att jag kom en minut försent till dagis, det gör inget att maten blev 3 minuter försenad idag. Kan vara svårt om man har så mycket att tänka på, så tror på att man måste försöka hitta lugnet i sig eller en lugn plats att hämta ro och energi ifrån.

Något jag även måste försöka med är att sluta äta snabbmat,snusa mindre och ta upp träningen på allvar. Jag tänker hela tiden att nej nu ska jag fan gå till gymmet sen så händer det ändå ingenting. Så det är något jag ska tänka på.

Familjen betyder mest vad som än händer!

Drömmar

De senaste nätterna har jag drömt att jag själv blivit mamma. Det sjuka i det hela var att jag inte födde barnet sj utan det var någon i min bekantskap som inte kunde ta hand om barnet och då adopterade jag det :S
Så igår drömde jag o värsta triangeldramat. Att min bästa kompis tjej var gravid, och det var hennes bästa vän med. Men hon var gravid med den killen i drömmer som jag var tillsammans med. Den tjejen var även förlovad. Riktigt sjukt alltihop.

Idag blir det nog utgång. MÅSTE verkligen köpa kläder idag då :P Vet inte vad jag ska ha på mig, haha. Som vanligt :P
Måste bara orka upp ur sängen först :P Så man kan äta frukost, fixa sig och sedan åka iväg och shoppa :)

Missberäkning

En missberäkning. Jag förstår nu varför jag är singel. Jag blir galen av dessa lekar. Inget för mig. Har sedan barnsben gjort vad jag vill och lyssnar oftast bara på mig själv. Funkar oftast inte så bra i förhållanden. Jag har lärt mig mycket på förhållanden jag haft. Så det är inte det jag menar. Kanske har jag gjort felsteg men vissa felsteg är tillåtna andra inte. Vissa säger att jag lever i det förflutna andra bara att jag ältar massa skit. Jag lever inte i det förflutna, anser jag själv. Vill bara inte glömma. För så fort man glömmer så kommer man begå samma misstag igen.
Allting kommmer sinomtid.
En sak vet jag. Det är ingen idé att försöka skapa något med någon som bara kör sitt egna race.

Ska nog träffa Sara idag. Shoppa lite :) snacka massa skit som vanligt och bara umgås Om nu hon inte behöver jobba över som vanligt.
Vill även säga ett stort Grattis till Amina som blivit butikchef tror jag det är (?) och Jennifer som blivit bagerichef :D STORT grattis till er! Det är ni värda :D



RSS 2.0