Problem i plånboksparadiset ;)

På tisdag åker dominique till London. Då passar jag självklart på att göra en liten order till henne :) Då jag vill ha en plånbok som uppenbarligen inte går att köpa här :P Men nu efter att ha tittat på hemsidan kan jag inte bestämma mig vilken jag vill ha :P

 this or that är frågan :p  fast då med även mörkbrunt skinn runt om..

Jag gillar båda men vad ska jag ha två stycken till ;) Så mycket pengar har jag inte hahaha..


Nu är det bara en vecka kvar till två veckors härlig semester :D Har "bara" 6 dagar kvar. förhoppningsvis :P För jag vill verkligen INTE jobba nästa helg. Så jag hoppas verkligen att hon som ska jobba tar den. För det där är inte mitt problem.


Fy

Nu när jag står här framför spegeln och försöker göra mig smalare. Ja ni vet, sträcka på sig, suga in läpparna och spänna varje millimeter i kroppen för att se smalare ut :p Så får jag den där känslan av att istället för att försöka krympa mig själv i mina tankar så blir jag större. Jag typ sväller framför spegeln. Fy. 
 


Serveras på flaska..

Snacka om att vara DUM!!
Jag har ju köpt en ny brun utan sol. Som jag bara älskar, vilket jag nämt tidigare :P Så nu när jag kom hem efter jobbet och ser sådär risig ut. Som man bara kan göra efter en dag i bageriet. Fick jag den där jätte smarta idén att jag skulle ta och smörja in mig med brun utan sol efter duschen. Vad händer då?! Jo jag står där och smörjer in mig för glatta livet. Så när jag typ är klar kolla jag på mina handflator, då är det typ SVARTA!?!? Så fram med nagelborsten och försökte få bort det mesta. Det gick typ inte. Men nu ser de typ bara smutsiga ut :P Hahahaha.

Igår så hade jag världens KAOS dag på jobbet! Då Ullrika ringde och sa att hennes son har feber och hosta så vabbade hon igår. Och att vara borta från jobbet en måndag när man bara är två stycken det går typ inte. Då vi har som mest att göra måndagar och fredagar.. Var tvungen att ringa in Dominque som har semster. Bara för att hennes son är sjuk. Ja ok, självklart ska du få vara hemma med sjukt barn. Men när det bara är två veckor kvar tills man ska vara tjänstledig i ett år kan man ju börja undra. Men ja, det är bara spekulationer som sagt..
I morgon får jag iaf hjälp och även på torsdag :) Då Ullrika inte visste när hennes son blir frisk.

 

Tvisted

Jag är helt tvistad. Jag saknar dig. Fast att jag är rädd för att sakna dig. Mer än så vågar orden inte gå. Mer än så vill jag inte öppna mig. För det kommer göra för ont. Om det inte blir bra. Ja, då blir allt bara onödigt jobbigt.


:P

Efter en helg på Öland är det skönt att komma hem. Speciellt då det har regnat en hel helg! Ska väl egentligen inte klaga :P Då jag har haft en ursäkt att sova bort i princip i hela helgen :) Kan ju även behövas lite regn nu efter en månads sol :D

I morgon ska jag jobba själv med Ullrika. Hoppas att det kommer att gå bra :) Då hon ska plugga i ett år och därför vara tjänstledig så är det ju inte säkert om hon kommer att vara så himla på på jobbet ;)
Eller ja, ska sanningen fram har hon ju inte direkt en raket i arslet ;) Men nu på sommaren behövs ju inte det riktigt. Då hela djursholm är dött. Man kan typ skrika ut sitt namn och höra det eka flera gånger efter :P

Borde egentligen sätta mig ner och läsa lite saker. men jag orkar inte, inte idag iaf. Ska ändå iväg snart så :) men måste börja titta igenom det. Suck, börjar bli nervös nu ;)


Uschanimej

Nej usch vilken jävla dag! Den har varit både hemsk och bra på samma gång.
Började med att domiinique försov sig idag så det blev stress i bageriet på morgonen. Dels för att vi båda vandrade runt som två zombies. Sen för att man långsamt men säkert kokas i sitt egna svett. Så ja, tempot var inte högt och mitt humör inte det bästa. mordisk som alltid de mornar jag ahr sovit dåligt. Vilket jag har gjort i 3 veckor nu. Suck :/
 SÅ när jag kommer hem så får jag ringa det där MAMMAK**LLAR företaget som fortfarande inte skickat ut brevet. Hon som svara måste ha suttit och rökt på hela sitt liv för hon var ju heeeelt sanslös! Så helt plötsligt säger hon: ok hej då. WHAT?! Vadå hej då?! Blev jätte chockad så fatta nada och la på, haha.
 Dagen är inte ens slut än mina vänner för det kommer meeeeeera :P Får även höra av Sara att D har uppfört sig mindre bra så nu är jag inte glad för det heller. För man säger inte vissa saker tll folk man inte känner. Speciellt inte när jag har sgat åt honom att det går inte bara att våldgästa någon med massa frågor. Men ja det var väl inte det värsta heller. Så ja nu tycker jag detta är lite jobbigt.

I morgon är det Öland med familjen och Sara som gäller. Så måste packa snart :) Lär ju i stortsätt bara behöva bikini och lite andra små saker då vi bara är borta över helgen :P


irriterande jävla idiot företag!

Ibland blir jag så JÄVLA ARG!! Jag har väntat på ett brev i över en jävla månad nu och ringt och jagat det där jävla företaget med en blåslampa. Händer det något?! NEEEEJ!! De bara säger att de har skickat ut de och andra gången sa de att de skulle skicka ut det. Men inte fan har jag fått något. Så just nu kan de går och suga någon stans!! Sen har de bara öppet till 16 med. Så får väl ringa i morgon.



hey you MR. can you stop the time?

Tiden går fort när man har roligt sägs det. Men nu vill jag stoppa tiden. Låt mig få känna. Låt mig få andas in luften utav det. Känns som att tiden går för fort. Igår var för en månad sedan och idag är redan igår.
Jag har roligt nu. Mitt sinne och min kropp börjar leva igen. Jag lever inte längre i min bubbla. Jag ska väl inte klaga över att det går bra nu. Känns dock som att snart kommer allt attt rasa. Allt man kände rasar och man vet inte ut eller in. Hoppas bara att denna gång då får jag hinna njuta av det innan det slår till.
Antar att det är så vi lär oss, att  inte bli allt för beroende av folk. Av situationer.
Så börjas det igen. Innan jag ens har fått en nedgång så börjar jag tänka på den. Allt för att skydda mig själv. JA min MUR är gjord av BETONG! Visste du inte det?! ;)



Go ahead and say goodbye i´ll be alright

Idag har jag haft världens sämsta humör. Jag orkar inte. Känner mig tom. Som om alla känslorna har åkt ut ur min kropp för att sedan komma tillbaka. Skum känsla men kan inte förklara det bättre än så här.
Min hjärna är på flera ställen och jag är så confused.

Idag kom Dominique tillbaka till jobbet efter att ha varit uthyrd till ett annat bageri :P Trevligt trevligt! Dock var jag för trött och grinig att jag inte kände mig så jätte engagerad i vad som sades. Men det var roligt att höra att hon trivdes bättre "hemma" än "borta".


Bilder från fre+lör men endast på mig själv haha

Fredagen och lördagen i bilder.

Innan utgång



Helt nyvaken



Etiopisk mat. Var godare än det ser ut.









Mysdag i sollentuna trakten :)

Jennifer har haft nojja på att ring och väcka mig hela helgen :P Så idag blev det att åka och kolla på bikini med henne :) Var inte alls beredd på att jag skulle hitta något. Hittade en jättefin monokini som jag bara var tvungen att testa :) Den var som gjord för mig så den blev ett måste. Även Jennifer kom hem med en stoooor påse med underkläder. Sen så blev det chill hemma hos hennes för att sedan gå och bada :) Var tvungen att inviga våra nya badkläder :)
Det var SÅÅÅ varmt i vattnet. Badkruka som jag är så har jag inte badat en enda gång iår :P HAHAHA Men idag var jag först i fast jennifer doppade sig före mig :P

Blev även sugen på att köpa en systemkamera efter att jag fotade lite med hennes. Så ska försöka spara undan pengar till det då jag inte har någon semester ersättning i år. Så får bara ut halva löner nu denna månad och i september :/ Så det blir lite tjärvt.

Denna låt är såå underbar :)

brun utan sol

Har varit och köpt en brun utan sol nu. Har ju svurit på att inte fuska i sommar. Dock föll jag för frestelsen :p ÄR SÅ NÖJD! Har aldrig blivit så här fint brun och luktat så här gott förut :) Inte med brun utan sol iaf ;) 
Köpte den på make up store.
 Måste ju se bra ut ikväll :) det blir middag på ett etiopiskt ställe här på söder. Skulle först testa det jamaicanska stället. Men då jag AVSKYR cocosmjölk lär det ju inte hända haha ;) Sen får man väl se vad som händer :) Vill vara snygg iaf ;) haha.


seg

Ja är så slut. Har inte varit såhär trött på år och dar. Tror min kropp börjar säga ifrån nu. Då jag inte sovit ordentligt på 2-3 veckor

Igår blev det en lugn kväll då vi var  för trött för att gå ut. Det är bara att inse. Jag orkar inte gå ut på fredagar längre. Jag vill bara ligga hemma  framför tvn med en chipspåse och kolla på en gammal dålig film haha. Tragiskt, men sant :p

Idag har vi ätit americanska pancakes på ett ställe runt hörnet där sara bor. Ikväll blir det nog middag på ngt argentinskt ställe. Ja, mat är viktigt och gott :)




HAHA

Varje dag när man loggar in på MSN så kommer det alltid upp en liten ruta där det står today på :P Den är lika irriterande varje gång. Förutom idag. Då jag hittade detta klipp. Hon har verkligen inge bra ordföråd då hon svär väldigt många gånger i samma mening. haha, ja hon är värre än mig :P


Snabb nlägg

Nyduschad och ska snart äta frukost :)
Idag blir det jobb 6.30 till ca 13.30. Har rätt sköna tider nu på sommaren måste jag erkänna :9 Sedan blir det att träffa Sara färga mitt hår och lite sånt :) Kommer väl uppdata mer om det senare ikväll :P iintressant va? haha.

jag blir så glad :) Går runt som ett fån med ett smile från öra till öra :)


Så fin :)

Jag har gått och blivit den där tjejen som kan reta mig till vansinne. Hon som BARA pratar om en kille hela tiden. Men ja, fick se detta i morse när jag vaknde. Mitt normalt fall dåliga morgonhumör försvann och mitt hjärta smälte lite :)
 Som sagt är jag "hemma" nu och ska göra mig i ordning för att gå till sängs. Tänker på dig och det känns bra. Jag är ingen toffel men jag...jag tyck.. jag gillar dig. Och vill att du ska veta det. För att jag vet att du uppskattar det och inte skulle dra nytta av den vetenskapen på något ont sätt. Vill träffa dig snart, vill se dig i ögonen, vill smeka dina kinder, ta dig i handen och baka något gott med dig snart.

Har bara kopierat en del utav texten. Den gjorde mig glad och jag har bara tänkt på en enda person ungefär hela dagen idag. Det är en mysig känsla att känna sig uppskattad :)

 

Fläktkrig!

Vilken dag! Vi kära människor här i stockholm har märkt att det är HOT HOT HOT här så vi springer runt som galningar i staden för att köpa fläktar. Företagen beställer in men de tar slut fortare än de kom.
Så ja, idag när jag skulle köpa fläkt fick jag typ slåss för att få en :P Då de typ var slut. Men tillslut så fick vi tag på en :) Så nu sitter jag här med en fläkt :D Skönt skönt!


nyvaken

Vaknade för en liten stund sedan. Har precis duschat och ska snart äta frukost :)
Planen idag är att åka och köpa två fläktar. Vet dock inte hur jag ska få med dom hem båda två samtidigt haha. Men det är ju problemet man får ta om man ska köpa stora saker och inte har någon bil.
 Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra på min lediga dag. Var bara sååå skönt att få sova idag :) Men puh vad varmt det är.


;)

Jag orkar helt ärligt inte berätta om helgen mer än attt den var riktigt bra! Värmen asså oh lord! I love it! Även om jag svettas som en gris haha :P

Så jag skippar det och lägger in denna. Hennnes röst den är magisk. Snacka om öronorgasm :P hahah


Lördag kvällen närmar sig

Precis som hela denna vecka så lackar svetten. Skillnaden är bara att nu är det lördag och i morgon är jag ledig :) Så ikväll ska jag vara snygg! haha ;) Blir förhoppningsvis en utgång och träffa nytt folk :) me like ;)

Artister som man aldrig lyssnat på förut börjar bli bra nu. Trevligt tycker jag. Då jag försöker pigga upp mig själv med lite musik! Vill bli på festhumör. Inte gå som en zombie. Det är ju sommar :D

Denna låt slungar mig tillbaka två år. Kan fortfarande känna det jag kände då. Låten säger allt jag kände då. Sjukt hur en låt kan få en att bli 18 igen. Eller fjorton och ett halft :p




Bara för att pigga till så blir det även dessa! :) Det är ju trots allt broms match ikväll :P




För varmt för lilla mig :(

Jag står inte ut!!! Det är så jävla varmt överallt! Vad man än har på sig och vad man än gör så dryper man. Känner mig som en stor äcklig stinkande bomb! Ok, så illa är det inte men det är fan inte långt ifrån!
 Egentligen ska jag väl inte klaga. Alltid skönt med sol. Men det blir jobbigt armt i bageriet och det blir jobbigt varmt hemma med.

Idag träffade jag Sara. Åkte och hämtade lite saker jag glömt där och vi pratade. Ja som om vi hade sett varandra förra veckan ungefär. Det där med den vänskapen är så jävla knepig. Det är som ett gammalt långt förhållande man inte riktgit kan släppa oavsett vad.
Men ja, allt händer av en anledning. Jag må bra som jag ahr det nu och menar inte att hon och jag ska bli bästa vänner igen. vet inte vad jag menar riktigt. Var bara så jävla skönt att få skratta idag. För det behövs.




en bra dag

dagen har hitils varit en bra dag :) Var dock extremt vart i bageriet idag, så jag fasar inför i helgen då det ska bli ännu varmare. i har ju ingen AC :(

Nu sitter jag hemma hos Jennifer. Har precis varit och kollat på en lägenhetsvisning här i det området jennifer bor. Vill ju helst ha en lägenhet i detta område. Denna var dock på markplan med hade en jätte fin uteplats. Jag vill heelst ha balkong så. jag väntar nog ett tag till :9 hoppas på att det dyker upp en med balkong :) Var även en rätt stor fuktskada i badrummet. Eller ja, den ser stor ut men kan ju vara större och han som äger lägenheten vill ha MINST 800 och så ska man laga en fuktskada.. NEJ TACK! Blir alldeles för dyrt för lilla mig :P


Underbara skit dag!

Underbara jävla skit dag!! Finns det något som kan ha gått fel idag så har det gjort det. Jag är inte den personen som brukar lägga ordet hatar i min mun. Idag har det ordet varit min bästa vän.
 Började med att jag fick ett utbrott i bageriet. Tur som var så hjälpte min chef mig. Sen så har jag väl mest stått och små aggat mot varenda människa som korsat min väg idag.
 Det som lyste upp min dag idag var Jennifer. Åh, underbara människa! Möttes upp i Mörby för att åka hem till hennne. Väl i sjöberg så bestämde vi oss för att vii skulle äta tacos. Det är ju SÅ gott :D
När vi väl kom hem till henne så somnade vi i varsin fotölj. Sov gott ica en timme :)

det värsta var att jag drömde sjukaste drömmen på länge! Undrar om värmen driver med min hjärna?! För denna dröm var i särklass..

Nej nu måste jag kila ska möta XXX

 Mina och jennifer :)

Hel nöjd

Dagen har bara svichat förbi och jag är helt nöjd över det haha. För i morse när jag vaknade var jag så trött att jag inte alls ville jobba. Att jag känner så är typ aldrig så var ltie förvånad själv haha. Men då är man trött :P
 Så självklart när jag kom hem så slocknade jag och sov i tre timmar :) bara hoppas att man kan sova inatt sen :)


Första dagen efter semestern :)

Första dagen på jobbet efter semestern är nu avklarad :) En glad nyhet är att jag from v.34 tror jag det är kommer jag att få heltid :) ullrika på jobbet, hon som varit sjuk så ofta har nu bestämt sig för att plugga till spa och hälso grunkamojs grej. Så hon ska vara tjänstledig i ett år. Så då får jag hennes heltid :)
 Så det var ju goda nyheter :)

Efter jobbet idag så mötte jag upp Jennifer och Mina :) Vi gick och köpte lite gott att äta och satte oss i en park. Som vanligt kom det fram rätt mycket som händer i våra liv just nu samt funderingar på livet. Dagens stora frågor var " Om jag inte får barn inom något år så vill jag åka till Danmark för en isiminering ( vet ej om jag stavade rätt nu )". Den andra stora frågan var " Jag tycker att jag och min partner drar åt olika håll fast ändå inte". Så efter många timmars snack så har jag iaf fått klarhet på vissa punkter :) Nu vet jag tex hur mkt det skulle kosta på ett ungefär ifall jag känner att jag vill ha barn och inte hittat en partner.
Det där med pojkvänner kände jag mig mer som ett stort frågetecken på. Då jag har svårt att tänka mig in i det. Har ju aldrig haft ett "normalt" långt förhållande.

Ringde aldrig på den där lägenheten idag. För jag vill följa min plan så som jag ahr tänkt mig. Samtidigt som jag vill se lägenheten Suck, det blev lite jobbigt nu haha. För jag vill ju innerst inne inte flytta hemifrån själv. Trodde nog aldrig att jag skulle göra det heller. Inte för att jag tänkt att för mycket på det. Men ändå :P



Uppe med tuppen

Måndag morgon och jag är uppe med tuppen. Eller kanske tom innan :P
Ska snart gå ner för att käka frukost. Sen blir det att åka iväg till jobbet. Dumma sommar trafik! kommer inte vara på jobbet fören halv sju nu på morgonen. Jag som börjar 6 :S 
 
nej dags att kila! Det fick bli ett snabbt morgon inlägg.

Varm

Medan hela sveriges vettiga människor har tagit vara på solen idag och gjort bästa möjliga av den. Så har jag och mamma suttit och svettas i våran bil, då ACen gått sönder! Skit kul när det är 53 mil hem från Öland. Nej jag skulle inte tro det. Det var väldigt länge sedan jag svettades så här mycket så det var lite jobbigt där ett tag, när jag även är åksjuk. bra kombo va? ;)

I morgon blir det back to work. Som jag har längtat :D Låter det friskt? nej kanske inte men det har jag ju aldrig påstått att jag är heller ;) haha. Hoppas bara att allt har gått bra och att vi inte ligger efter massor. Även om jag har en rätt så stark känsla utav detta :/
 Hoppas även på att Jennifer har tid i morgon då jag skulle vilja gå och kolla på den där lägenheten. Måste även ringa määklaren och kolla om detta är möjligt. Vet visserligen inte om jag ahr lust att bo där men läget är perfekt och lägenheten ser heeeelt underbar ut :) men likabra att kika runt lite innan man bestämmer sig :)
 Har ju lite skaer som jag helst vill få fixat innan jag flyttar. Men ja, får se hur det blir :)

Jag och mamma har pratat om detta med flytt för min del. Då situationen inte är hållbar. Jag klarar nämligen inte av att sova själv i hennes hus. Jag tycker att det känns jätte jobbigt och får en klump i magen. Vilket inte borde vara så för någon som är 21. men eftersom mamma jämt hissar upp än om inbrott så har det nu blivit så. Så därför har det blivit sagt att det är bättre för mig och för henne, då hon får ha sin semester ifred :P Om jag flyttar :)






Låt oss vara uppriktiga

Låt oss vara uppriktiga. Tiden går fort och jag börjar fan bli gammal. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna känna lycka på ett ställe utanför stockholm. Jag trodde aldrig att livet skulle bli såhär. Ja, jag börjar bli gammal nu. Folk runt om kring mig skaffar barn från höger till vänster. Medan jag mer eller mindre känner mig som en blandning mellan Carrie och Samantha i SATC. 
 Igår tillbringades en lång stund av lägenhets letande på näten. Oj, vad det är svårt. Vad vill man ha? Ute plats elelr balkong? ingen balkong alls? Hittade en så vacker men ja, vet inte hur jag vill ha det men läget är perfekt. Så ska nog ta och ringa på den i morgon :)
 Nu är det bara körkortet kvar att fixa sen börjar jag bli vuxen på riktigt haha ;)


Hej katarinahissen

Idag har mitt humör åkt berg- och dalbana. Vaknade arg som ett bi i morse. Sen på eftermiddagen började mitt humör bli bättre för att sedan åka ner i botten igen. Avskyr sånna dagar. Jag vill ju vara en glad och sprudlande tjej hela tiden.

På min semester har jag tänkt igenom en hel del. Saker som jag gjort och vänner som jag har sagt upp kontakten med. Det är klart att det finns stunder jag önskar att jag och Sara fortfarande var vänner. Tyvärr växte vi ifrån varandra och i mina ögon blev vänskapen bara en jobbig börda tillslut. Men ja, det finns stunder jag saknar att prata med henne. Då hon redan vet så mycket. Det finns även stunder jag kan sakna att vara vän med Catti. Fast det ändrar inte mina beslut. För det har alltid funnits en anledning.
Jag har även tänkt en hel del på förhållanden. Att jag inte borde ha gjort vissa saker. Kanske beror det på att jag fått reda på att Alden är förlovad. Sopm jag ahr börjat tänka på saker jag önskade jag inte gjorde. Jag önskar honom hursomhelst all lycka och hoppas att han får ett fint förhållande. Känslorna för honom är borta för länge sen. Men det finns fortfarande saker som gör att minnen kommer upp. Som nu med förhållanden. Jag har lärt mig mycket på vägen och nu är jag bara 21. Jag har lång väg att gå. Så ännu kommer jag fortfarande att lära mig saker. Eller ja, det gör man väl hela livet skulle jag tro :)
Hursomhelst det jag har tänkt om förhållanden är väl mest vad jag vill få ut av ett förhållande, vad jag själv vill och hur jag ser på min egna framtid. För träffar man någon så har man ju fortfarande sina egna mål :)
Så det har jag tänkt på på min semester. Ja inte på hela semestern men har fallit ner i mina egna tankar lite då och då :)

Oj vad liten jag var här haha :)

blä vilken morgon

De senaste nätterna har jag haft riktigt konstiga drömmar. Jag har varit allt från gravid till att nästan blivit lesbisk. Asså drömmarna har varit väldigt intensiva och jag är typ lika trött som när jag la mig.

Idag är det stranden som gäller men jag har ingen lust alls. Har vaknat på sveriges hemskaste humör och vill bara försvinna.

Vad är det med folk?! Du är tamigfan sorlig. Hur kan man sitta och säga att man blir äcklad av sin flickvän? Att man inte älskar henne? När det i själva verket verkar så. Varför behandlar man en människa så. Jag menar, varför inte stå för det man känner? Stå för det man säger? Nej du är en vuxen människa men verkar inte kunna stå för det. Du är ju bra vilsen.


Hua

I natt när jag skulle sova lär det somm att någon försökte att komma in i radhuset. RÄDD blev jag kan jag lova. Men allt lugnade ner sig efter ett samtal till mamma. Fast jag tror ju fortfarade att någon försökte komma in. Även om hon inte tror det.

Vaknade för ca 30 minuter sedan. Allt är klart för att åka iväg mot Öland. Så nu är det bara att vänta tills det är dags att åka :)

Torsdag

Torsdag idag då. I morgon är det dags att åka tåg igen till Öland. Ett himla fläng på mig nu :P men kul är det :) Semestern börjar ticka mot sitt slut med. Två veckor av skön semester med massor av sol. Kan inte klaga men det har gått oändligt fort. Det hade visserligen inte skadat men en vecka till haha :)


ONT!!

Jises vad trött jag är! Orkar inte ens gå och sova haha. Nej, men har så hmla ont i slutet av ryggraden att jag vill bara sätta mig och gråta. Vet inte vad det är så känns lite oroväckande. Fast jag har ju haft ont i svanskotan från och till,  sen jag var 8. men det här är ju lite skillnad då nu det är lite högre upp.


RSS 2.0