Jag har fått körkort!!!!!

Jag är så jävla glad just nu!!!
Anledningen till att jag inte skrivit på ett tag är för att jag pluggat som en nörd och kört som en dåre :P haha nej då :P Men jag har haft körkortsteori och uppkörning idag :D Vilket jag KLARADE! :D Så nu har jag körkort!!!
Vet att det inte är allt för många som vet det. Då jag inte ville framstå som ett fån ifall jag kuggade. Har dessvärre för mycket stolthet för det ;)
Hursomhelst, ni som visste! Tack för alla jätte fina lyckoönskningar och peppstalk igår och dagarna innan! Även tack för alla fina sms som ramlade in när jag berättade :) KÄRLEK till er!
Ska snart ta och åka iväg för att träffa mamma istan :) Vi ska fira att jag tog körkortet, på FÖRSTA försöket ;) Både teori och körkortsmässigt. Duktiga jag!
Så nu blir det väl att köpa en liten fin bil skulle jag tro :) Just nu står det mellan en toyota hybrid eller en VW Golf :) Men ja, jag får väl se vad jag hittar på för något! Vill ju ha en bensin snål bil ;)

Jag och min bubbla

De senaste veckan så har bloggen verkligen kommit i kläm. Mitt liv har bestått av det nödvändigaste som sova äta jobba. Sen har det inte funnits mycket mer tid till annnat. Är inne på min 6e jobbdag men i morgon så är det bara en dag kvar sedan 3 dagar ledigt :) Efter onsdag hoppas jag på att detta är slut och jag kan komma ut ur min bubbla men ja :) Vi får väl helt enkelt se.

Idag hände det som absolut inte ska hända en stressig lördag morgon kl 8. Jag fick omkull en bakvagn med flera plåtar med bullar och annnat kaffebröd. Jag fick det som tur var inte över mig men massvis med kaffebröd damp i backen och var bara att slänga :/ Så så roligt hade jag det. Att jag innan det brände mig på en 200 gradig plåt kändes helt plötsligt som ingenting :P

Linserna är dumma emot mig :(

Har precis kommit ut från en välbehövd dusch! Brukar sällan duscha mer en tio minuter då jag blir för rastlös men idag lyckades jag vara där inne i 40 minuter (?)
Tänkte faktiskt ta och sova nu. Problemet är väl bara att jag inte får ut mina linser :( De är för torra. Så har hällt på någon grejsimojs för torra ögon ! Så hoppas bara på att jag kan ta ut de snart! vill verkligen sova :(

Hej hopp värdelöst!

Jag är helt slut! Jag vill lägga mig ner, skrika och slå med nävarna mot golvet. Samtidigt som jag gråter. Det är det min kropp vill göra. Det är det mitt sinne vill göra. Istället sitter jag här och försöker hålla ögonen öppna. Borde egentligen läsa igenom lite saker men får ta det i morgon. För idag blir en tidigt kväll. Annars börjar nog mamma undra ifall jag gör just det. Lägger mig ner på golvet och gapar och skriker som ett litet barn.

Det har ju varit val. Valet blev inte som jag ville. Men ja, annat kunde man väl inte förvänta sig? Mona sahlin är ju en skam för mänsligheten. Tyvärr är det ju så att man inte bara röstar på partiet utan även på den/de som är med i partiet och den personen som ska leda det. Att Sd kom med är bara ett bevis på att folk inte vet hur man ska vara mot andra människor. Endel i min innersta vänskapskrets röstade på det. Jag gillar inte deras politik. Jag gillar inte hur man kan hata en annan person pga vart de kommer ifrån. I mina ögon så borde rösträtt förbjudas för dessa människor som i söndags och även de som förtidsröstade. SÅ ser jag det på. För jag vill ha MITT sverige som det är. Inte några jävla BÖNDER som ska styra detta land. NI ÄR ÄCKLIGA! Så nu är det sagt.

Känns som att det enda jag gör nu förtien är at jobba och försöka få ihop allt annat. Sommaren kom lika fort som den försvann. Jag saknar sommaren. Då jag var glad hela tiden. NU är jag trött och ahr ingen ork. Känner mig därför ledsen. Som om ingen lyssnar på mig. Sommaren försvann och folk återgår till sin stressiga vardag. Även jag. Så nu vill jag fly. Föly från regn och rusk. Fly från vardagens måsten och krav. Inte orginelt sagt. Men så sanna känslo. Låt mig få sätta mig på planet. Även om jag inte gillar att flyga och är rädd för det. Så låt mig få fly från det här. Där människorna tänker fel och där jag bara är en i mängden. Sorglig tanke men här is tockholm så flyter allting på så. Alla känner alla men ingen känner någon.

18 år gammal och 10 kg lättare. I början av detta yrke

Vi tar detta lite snabbt :)

Ajdå inte skrivit på 6 dagar. Men jag har faktiskt inte orkat. På söndagen då jag sist skrev var jag ju på bio med a :) Var nog den sämsta filmen jag sätt men sällskap var mer än bra :) Så det var ju tur det haha. Vi gick ju och såg the americano. Det var nog den sämsta filmen som gjorts på flera år. Det förvånade mig att georg cloney var med i en sån här skit film. Det var folk som gick under filmen och jag som hade valt och se denna film :P Fast A ville se en annan satt och tjatade på att jag ville gå haha. Inte så snällt kanske. Men A är typ nyfiken som få. Så det var bara att sitta kvar i bio sallongen :/
 Utöver det så ahr veckan rullat på. Inget anmärkningsbart alls. Har röstat för första gången förvisso. Men ja, det var väl inte värsta grejen. Nu är det gjort så det är ju skönt att slippa stå och trängas i morgon. Fick för visso skäll av en halvfull morbror idag för det jag röstade på haha ;P
 Denna helg är min lediga helg och den tillbringas nere hos en av mina morbröder i småland. Har sovit bort hela denna dag och åkt tåg halva dagen igår kändes det som. För helt ärligt! Vad är det för fel på vissa barnfamiljer?! mamman satt och rpata i mobiltelefonen, barnen skrek och jag vet inte vad. Själv hade jag varit uppe sen fyra och var så jävla trött. Ville bara få sova. Men nej det gick inte för den där barnfamiljen som satt precis breve mig gick på mina fötter, ramla på mig och ja, jag var osynlig helt enkelt :P Men det som stör är när man inte ser till att barnen har något att göra på en lång resa. Att man inte ser till att barnen är tyst! Annars få SJ ta och upprätta en vagn för bara barnfamiljer. För jag orkar inte med detta. Lär antagligen bli värre själv och någon kommer och sitta där och sucka som en surkärring precis som jag gjorde. Jag ska fan också köra barnvagnsrally på alla människor som alla de andra mammorna verkar göra mot mig! Ska bara komma ihåg vilka de är och se dom som kör på mig nu haha.. Troligt lixom.
 Nej nu orkar jag inte skriva med. Orden är osamanhängande och jag är riktigt trött. I morgon blir det en bilfärd hem också :/ Suck. Dags att sova!

Biokväll :)

Efter en helg med förkylning är jag nu på bättringsvägen :D Så ikväll blir det bio med A :) Vi ska se the American :) Hoppas den är bra! Han ville först se någon DÅLIG actionfilm haha. Där de i mina ögon bara skjuter varandra i huvudet och springer runt som idioter. Så nej tack. Så det fick bli en komprimiss film :) Alltså the American. Inte min typ a film för fem öre. Men vad gör man inte för att vara snäll? haha ;) Fast det bästa med bion är jju ändå popcornen! haha ;)
 Så ska snart göra mig snygg och fräsch! Har redan duschat idag vilket resulterade i att jag somnade så fort jag kom ur duschen haha. Har sovit sjukt mycket denna helg! :S Kanske för att jag varit sjuk?
 I morgon blir det iaf till att gå till jobbet :) Tror jag blivit tappad i golvet som liten. Nej sånt ska man inte skämta om. Men hur många i min ålder får abstinens när de inte är på jobbet?

 

En bra dag med underbara Jennifer :)

Tjooohoo! Idag har varit en bra dag fast att jag haft en sisådär halvbra sömn inatt! Ja, alltså ligger man och pratar i telefon halva natten får man ju skylla sig själv.
 Klev upp vid tjugo över åtta för att åka iväg och göra lite ärenden :) Blev även en sväng förbi muffin fabriken. Deras choklad muffin med vanilj är ju SÅ himlans gooood! :)
 Träffade sedan upp Jennifer vid två tiden :) Åkte hem till henne och hade en riktig myskväll med en riktig god middag bestående av oxfilé pommes och bea :) MUMS ! Tanken var ju att vi även skulle poppa popcorn till idol. men jag var så himla mätt och de var nog de andra med så det blev inga popcorn :P


Mat måste man ju äta.. men..

Fy nu mår jag illa! Eftersom jag inte åt något igår knappt så har jag nog esatt det idag. Då jag ahr gått och provsmakat på det mesta i bageriet. Har man inte ätit mer än två dansktrågbröd mackor och en chokladmuffin. Och sedan äter massa sötsaker dagen efter får man fan ont i magen :/ Vilket jag sedan försökte dämpa med att äta mat. Men det funkade inte det heller :S Så nu är jag typ helt skakig av sockret jag ätit :P
 Avskyr att man aldrig kan sluta tänka på vad man äter. Är rädd för att jag ska sluta äta och jag är rädd för att det ska gå över styr. Att man lixom tvingar i sig mat. Man äter sina känslor lixom. Nej fya det vill jag inte :/ Jag vill bara kunna äta bra men inte tänka allt för mycket hur mycket protein och kalorier och allt vad man nu ska hålla reda på är i vad osv :P

Dagens sanning

Fy vad sur jag kan bli när jag märker att någon ljuger för mig! Spelar ingen roll hur snygg du är, hur vänlig du är och även om du annars är helt perfekt. Ljuger du för mig så har du och jag inget mer med varandra att göra. Så så känner jag just nu, att ilskan bubblar inom mig. Den riktigt pyr!
 Likadant att jag tänker inte sitta och vänta på dig. Antingen är jag viktig för dig eller så är jag inte. Det finns ingenting där mitt i mellan.

Dina ord som kändes så rätt. Jag kände att vi var på samma nivå. Nu känner jag dock att det var bara snack. För alla kan vi smöra och lirka oss in i folks liv. Men att verkligen mena det man säger är något helt annat.
 Är bara så grymt besviken just nu. Så himla besviken.


Är jag tillbaka till gamla vanor?

Har precis börjat varva ner efter den "Jobbiga" dagen haha. Nej kan inte kalla den jobbig alls snarare underbar!
Vaknade 13.30 så jag sov 14 timmar ;) För att sedan åka till stan och möta Amina vid halv fyra! =) Blev café Albers som vanligt. Tror jag/vi har varit stammis där nu i typ 4-5 år haha. Blev som vanligt två koppar te en hel del cigg och ännu mera tjejsnack! Ja, för ovanlighetens skull även en chokladmuffin för mig och en kanelbulle för sockersöta Amina :) 
Det som oroar mig lite är att allt jag har ätit idag är två mackor och en chokladmuffins. Men har verkligen inte varit hungrig alls :S Har ju förut haft problem med maten och vägde ca 8 kg mindre än nu. Vilket är rätt mycket på min kropp. Tror förvisso inte att jag är tillbaka in i gamla vanor men det skrämmer mig ju ändå. För det har varit mycket snack nu om hur man ska se ut och inte se ut. Och ja, jag är väl en av de större i min umgängeskrets. Men samtidigt är jag ju ca 170 och inte ca 160 som de andra :P Så självklart kan jag inte väga lika lite som de då. 

Här vägde jag ca 50 kg. Detta är förvisso för ca 4 år sedan.

Haha 3 år sedan :P

Oj! denna bild är gammal :) MEn titta så fin amina är!

Haha kan hålla på i all eveighet med gamla bilder :P Så kul att se hur man såg ut då och hur man ser ut nu ;)



Vad och vem är sanningen?

Reglerna har ändrats. Vi är inte de samma längre. Du och jag. Som yngre var det vi mot världen. Jag är ledsen att behöva känna det jag känner idag. Jag kan inte kalla dig min bästa vän. Du är mer som en avselägsen kusin man typ måste träffa för annars blir mamma arg. Men nu blir ju inte min mamma arg om jag inte träffar dig. Snarare tvärt om. Hon har förvisso sina idéer om det mesta. Men börjar känna att det hon säger faktiskt är sant. 
 I slutet av dagen måste jag tänka på mig själv och endast mig själv. För om inte jag gör de vem gör det då?
Så jag försöker sakta men säkert att avlägsna mig. Precis som alla andra gjort.Så gör även jag. Jag mår vara elak. Men jag är åtminstonde ärlig.


Ut svischar orden och idag går de inte att hejdas

Jag känner mig så jävla nördig! Jag är väl inte en av de tjejerna som är blyga och tafatta direkt. Men nu är det som om någon har slagit mig med en sten rätt i skallen. För jag känne rmig faktiskt blyg. Som om jag inte vågar höra av mig. För att jag är rädd för att vara förpå :P
 Så vad händer egentligen med min ideologi att bara köra? Att man ska aldrig försöka vara något man inte är. För blyg är jag inte. Men just denna gång är jag för rädd för att ta plats. Varför vet jag inte. Men ja. så är fallet iaf.

Idag har jag en kortare resväg till jobbet! Vilket var hur skönt som helst :) Kom dock lite för tidigt. Eller ja, ca 35 minuter förtidigt haha. Bara för att jag är så dålig på att hitta vägen så var rädd för att gå fel. Så gck för tidigt ist :P Eftersom jag faktiskt hittade vägen haha :)
 Fick stå och dema idag från halv tre tills tjugo i sex typ. Eller så var det tänkt iaf :) Men jag är tydligen en riktigt bra försäljare ;) Så brödet såldes slut på två timmar :) En applåd till mig haha ;)
 JJa alltså, jag skulle dema bröd och muffins idag. Men muffinsen ansågs lite för dyra medan alla älskade brödet så det sa ju bara swooop :P

Idag när jag kom hem så slog verkligheten mig i ansiket. Ibland glömmer jag bort hur verkligheten faktiskt ser ut för mig. Att allt faktiskt inte är guld och gröna skogar.
 Självklart handlade det om min pappa. Vill väl inte gå in på det allt för mycket mer än det att det kändes jobbigt att lyssna på det. Samtidigt som att jag vill veta men ändå inte. För vem ska jag prata med detta om? Det är ju ingen som någonsin komemr förstå. Antingen så har de fullt upp med deras egna problem så att jag inte vill tynga dom med det. Eller så känner jag att jag kommer få den där blicken som jag fått så många gånger. Ja, "stackars lilla flicka". Fan vad jag hatar den blicken. Som om de tror sig förstå sig på än fast de egentligen bara tycker synd om än. jag vill inte att folk ska tycka synd om mig. Jag vill bara att någon ska lyssna. Har försökt att gå till en psykolog men att gå till en utomståeende person var för svårt för mig. Så jag pratade mest om problemen i nuet än de som alltid kommer jaga mig.
 fast det som är jobbigast är att veta att jag aldrig kommer ha någon pappa som följer mig till altaret. Om jag nu gifter mig ngn gång. Eller att mina barn aldrig kommer få ha en morfar. Sånt där som handlar om framtiden men som ändå känns viktigt även nu.



tröttmössa :)

Oj vad trött jag är! Har ju inte blivit så mycket bloggande på sistonde. Vilket är rätt tråkigt. men vet lixom aldrig vad jag ska skriva om. För hur intressant är det att höra om att jag just nu sitter i pyamasen medans XXX duschar? Nej jag tänkte väl det :P
I morgon blir det iaf närmare till jobbet! skönt! fast jag börjar ändå nio så det blir ändå sovmorgon :)
Nej nu är det dags att tvätta bort sminket och sedan krypa ner i sängen :)

Oh jag vill ha nu :)

Idag när jag åkte hem med bussen så somnade jag och sov så att jag åkte förlångt! bra va? haha.
 Så det blev till att gå hem. Men på vägen hem kom jag på vad jag skulle vilja äta till middag. Wookade tiger räkor :) MUMS!
Funderar på om jag ska lägga de i marinad idag så att de är riktigt goda på fredag. Då det antagligen inte blir till att äta hemma i morgon när jag ska träffa underbara Amina :)


RSS 2.0