lösenordskyddad

så då har jag fixat lösenord på min blogg. Skönt. Det betyder att ingen kan komma in på min blogg och jag kan skriva vad jag vill.
Men ärligt talat är detta bara en grej innan jag raderar den tror jag. Eller så slutar jag skriva här och skapar en ny men låter denna vara kvar. Får helt enkelt se. Då det inte är så roligt att skriva längre.

tröttmössa

Shit var trött jag är :( trotts min sovmorgon till 10.20. Så skönt!
Kom hem i rätt skaplig tid då jag fick skjuss av mami :D
Ska snart tvätta bort sminket,borsta tänderna och hoppa isäng :) Då jag har sovmorgon i morgon me. Till halv nio :D
Även om man kommer hem rätt sent så är det ändå rätt skönt att kunna sova på morgonen.
Nej dags att sova! Är riktgit seg i hela kroppen!


Onsdag mitten på veckan, nästan iaf :)

Idag har jag gått och gäspat samt varit riktigt ofokuserad hela dagen. Bara längtat tills att få gå hem. Då jag är så trött.

Om bara en månad så börjar alla födelsedagar i denna familj. Det är kusiner som fyller år,mama,jag,två kusiners mamma. Så ja nog blir det kalas. Iaf fyra st :) Så tur att man fick en rejäl lön för annars hade det varit lite knepigt :)

Nästa vecka är det dags för mötet med Jacob och Sofie om hurvida jag kommer stanna kvar eller inte. börjar bli lite nervös äen om jag känner att jacob beter sig som en jävla åsna mot mig och behandlar mig som värsta bollpojen!
Men ja, han sa orden praktikant till mig att jag beter mig som än. hur kommer det sig då att HAN är den enda som beter sig så mot mig?!
nej blir bara trött på sånna chefer.

Måste ta mig i kragen och hämta min kamera med. För saknar den jätte mycket :D

Idag när jag såg lönespecen så blev jag riktigt glad. Fick riktigt bra betalt fast att jag ahde två karensdagar. för jag hade gått ifrån jobbet tidigare på lördagen och då blir det karens. Sen var jag tvungen att åka till akuten dagen efter då jag var tvungen att gå till jobbet. ja då blir det karens igen. SUCK!
Men är ändå nöjd vilket betyder att nu kan jag lägga undan rejält med pengar :) HÄRLIGT! :)
För det är ju alltid bra att ha en buffert ifall något skulle hända.


And here we go :)

Oj vad jag är trött idag! Det är endast tisdag och jag verkligen längtar tills på fredag då helgen börjar efter 19. då jag går av mitt pass :)
Idag var det kurs för min del. et inte om jag personligen fick ut något. men men så är det ibland. Var inte alls taggad och hade satt på mig negativa glasögonen idag.

Nästa helg åker mor min till spaien för att åka på konferans med jobbet. Vilket då betyder att jag kommer vara ensam hemma från fre-mån natt. Uaah. Gillar inte att sova själv här. Så detta lär ju bli väldigt väldigt intressant.
Hoppas att det löser sig :)

Konstiga är att jag aldrig trodde att jag skulle slukas upp i mitt arbete. Allt jag pratar om är jobbet. Har jag ett tråkigt liv eller är mitt yrke något jag lever för? ja svaret är ju självklart det sista. Men det finns så mycket annat. Som jag faktiskt bryr mig om. Som min mamma,min familj osv :)


Nej ska ta och titta klart på programmet på tv sen tvätta bort sminket,borsta tänderna och hoppa i säng :)

ge mig ledighet jag vill sooooooova!

Alltså helt seriöst? vad är det med folk? varför så är det så att tjejer anses göra saker på ett visst sätt och vissa saker ska vi hålla oss borta för. T ex. Jag är tjej och snusar. det händer rätt ofta att man får höra att man är äcklig för att man snusar. Att tjejer gör inte så.
Jag må vara flickig av mig men ändå så snusar jag. vilket folk tycker är konstigt. Oftast så tror folk att de tär för att jag int ehar cigg på mig och det är billigare. Så är det inte.
Jag kommer inte sluta snusa för att någon liten stackare tycker det.
Min mamma brukar kolla på mig och sucka ibland. En gång sa hon " ja vi fick ju inga pojkar i familjen så då blir tjejerna som pojkar" Då både jag och min kusin snusar. Det är piercing och tatueringar lite här och där på oss. Ja inte på mig är för nålrädd så jjag har bara en piercing men på de anfrasom har åldern inne. Min mor som är född på 50-talet tyrtt det mer hör till pojkar.
Hur som helst. Nu blev delite rörigt. det enda jag menar är att man kan vara flickig för att man snusar.

Idag var även det en tuff dag på jobbet men tyckte det gick bra ändå. Trots min lediga tisdag så kommer jag att få komma till jobbet i mrogon och gå på kurs. SUCK! jag vill verkligen bara sooooova!
Är slut i musklerna efter att ha flyttat på de där dumma tunga masiknerna på jobbet, burit mjölsäckar som en tok och inte få sovit ordentligt.

Idag när jag kom hem så hade min mamma fått ett samtal från en av mina kusiners mamma som ville ha ett recept. Ibland kan jag bli trött på den här familjen. Då folk tror att bara för att mamma är en duktig hemma bagerska och jag har det som yrke så ringer folk hit och frågar om ditten och datten. Min mammas kompisar brukar ringa henne för att prata med mig och fråga något om en småkaka,sockerlag och vad det nu kan vara. Jag gillar att dela med mig men ändå inte.
Jag börjar helt ärligt tröttna på at folk tar för givet att bara för att man valt detta yrke så ska man baka till ALLAS födelsedagar osv. Där en sak om jag vill själv men inte om någon bara antar det. det tycker jag inte om.

Pratade med mamma idag. Jag vet inte mycket om min morfar. Mamma pratar sällan om sina föräldrar och jag har väl egentligen aldrig riktigt frågat heller.
Däremot vet jag en gång då mamma och morfar stod och bråkade om hans hushållsassistent då mamma tyckte att han inte kunde använda den till något och det tyckte han. Jag var fyra månader gammal så mamma tryckte ner mig på en stol mitt i altl ihop. Varv jag tappade balansen och ramla i golvet. Tur var att jag inte gjorde illa mig :) Så morfar sken upp och sa: vänta lite,så gick han in till sitt sovrum hämtade en livrem och bandfast mig i stolen. Sen fortsatte diskutionen. Detta är min familj i ett ns. Stå och tjaffsa om småsaker. Eller ja oftast när det kommer till vem har rätt eller fel.

Nej Bea är som sagt trött så ska gå och göra midning för sängen och sen sova sött. Ska ju upp tidigt i morgon. FAN! Vill inte :( även om denna kurs är rolig vill jag faktiskt vara ledig. Jag hade min dag redan planerad. Så sa jag till min chef att det inte går att jag komemr in på jobbet. Då säger han att de inte beviljar ledighet på sånna dagar då kursen kostar mkt pengar. Ja men jag är ju redan ledig?! jaja får en kompdag ist osm jag säkert inte kommer få ta ut då jacob inte kommer bevilja det. Den människan är riktigt konstigt!  Tiden bara rinner förbi och snarsommar och man är ett år äldre. Sedan är det snart ett år sedan jag såg de flesta av de från klassen.

Hopplöst att tänka

Fan känns som att jag vänder på mig själv ut opch in just nu.
jag är rastlös,trött, sugen på godis ovh vill bara veta hur framtiden blir. Ljus eller mörk?
Varför har jag hela tiden den där känslan att något kommer att hända?

Jag vet inte vad vi är. Jag vet inte ens och vi är vi eller du och jag. Vilket får mig att tänka på den där låten där blev du och jag vi?
För jag vet inte vad du vill. Bara vad du inte vill. Själv är jag nog tvärt om. Fast kommer ofta på mig själv att jag, ja just jag blir splittrad. Tänker efter för mycket och vet tillslut inte vad jag vill. Det är ungefär som när man står där vid choklad hyllan på ica, marabou eller inte marabou? Så blir det. När någon säger något och som jag själv inte vet svaret på. Då börjar jag fundera. Vad vill jag? Duger svaret vet inte? Går det bra att ta sekund för sekund?
Jag passar nog väldigt bra in på jag handlar först och tänker sen. Samtidigt som att jag kan sitta och tänka på saker så jag känner mig helt slut.
Det enda jag vet är att situationen är dum. Fast tror att jag innerst inne vill mer än vad jag egentligen vågar vilja.
Det tar lång tid att komma på fötte rigen. Vet fortfarande inte om jag har gjort det. Däremot så vill jag bara träffa dig. Även omjag vet att det är dödsdömt. Vad kan det leda till?
Spelar du ett spel eller är det jag som drömmer om mer?
Fan asså jag vet verkligen inte! Även om orden som bildas och innehållet som orden säger kanske tyder på att jag vill mer. Men är för rädd att stsa. Men varför satsa nu? När man redan nu är osäker?
Nej jag blir tokig på mig själv. Vill leva i nuet och inte tänka frammåt. För jag vill hoppas på en ljus framtid. Även om jag kanske inte tror på den.



Orden talar för sig själva denna gång

Ja mitt inlägg från igår kommer upp nu :) haha denna dator som jag använder nu är lite speciell (mammas) så det funkade inte att lägga upp inlägg och så igår :P

Idag på jobbet så kom bagerichefen försent IGEN :S Nu börjar man ju på allvar undra om något är fel. Även om han berättade situationen igår så gjorde han det inte idag.
Tempot i bageriet i helgen har ju absolut inte varit bra. Har fått fram det mesta ändå tycker jag så det är skönt. Mitt ledarskap har kanske inte varit det bästa men jag har iaf försökt. När jag sagt åt någon att fixa en sak och sedan gått på rast så har de gjort tvärt om. jag orkar inte bråka så skiter i det. Vill de jobba gratis en timme VARSEGOD jag hade inte gjort det iaf. Då rasten dras ändå på jobbet.
Det som jag störde mig mest på idag var välegentligen inte en ensklid sak utan en persom. Kan kalla personen K. Hon är ju heeeeeelt hopplös! Så sa hon till mig idag jag tänker gå tidigare idag har redan pratat med Tobias ( vår bagerichef ) Jag bah: Jahaok, har dety hänt något eller? Hon: Nej jag orkar bara inte. WHAAAAT?! Vem fan är inte trött? Inte kan jag bara springa hem då?! Saker och ting måste ju göras och i hennes tempo ska hon vara glad att hon hinner hem i utsatt tid. Då det verkligen inte är många knop där. Så hur som helst så säger hon till mig: bea kan du gå in i frysen och plocka det som ska vara i morgon? Jag: Varför det? Du har ju 3 timmar på dig innan du ska gå hem? Det mesta är ju redan klart så du hinner ju. Då säger hon det igen. Hon är trött och vill hem. OCH?! Jag tänker då INTE hjälpa en lat människa. Hade hon sagt att hon måste hem pga en viss anledning varsegod men annars?! NEJ. Sen är det fortfarande jobbigt att behöva vara barnvakt åt en 37åring. K har du snittat brödet? Har du satt på start på ugnen? Har du vägt det? har du gjort så? Sen måste jag vända vissa saker mot Clara som gör rätt bara för att hon inte lyssnar på mig när man vänder det direkt mot henne. Det finns vissa saker jag sagt åt henne hur många ggr som helst och hon lyssnar ändå inte. Så idag bestämde jag mig för att rikta det mot båda då jag inte såg vem som hade gjort vad. DÅ lyssnar hoN?! WHAT?!
I fredags sa hon till mig att hon kan få nytt jobb hon hon får sparken om hon gör något dumt. Alltså hon tycker att vi i bageriet har dålig attityd mot henne. Att vi har hård röst mot henne och stressar på henne. Speciellt jag och en till kille. Ja men hallå? Du är seg som en snigel och döv som en sten. Vad hade du väntat dig?
SÅ jag tänkte Ja visst kan du få ett jobb. Men kan du behålla det? Hon kan inte sköta ugnarna,hon kan inte plocka ut brödet tillräckligt snabbt och hon är as seg när hon ska tråga degarna ( alltså köra degarna i maskinen).

Så ikväll är det rätt skönt då jag börjar 10 i morgon :) Så kan faktiskt sitta uppe utan dåligt samvete och kolla på söndagsfilmen :)
Det jag däremot inte tänker göra är att komma in på jobbet på min LEDIGA tisdag för att vara på kurs. Först gå in och jobba i bageriet i två timmar för att sedan vara på kurs 8-17. Min dag är uppbokad. Vissa saker kan jag inte ändra på och tänker inte ens försöka heller. Så ska berätta det för Jacob i morgon att jag inte kan pga personliga skäl vilket jag inte vill berätta för honom vad det är. Sen får han säga vad han vill.

Ja det är väl typ det som händer i mitt liv just nu. Jobb och allt dåligt runt om kring och på jobbet. Suck. ibland blir altl bara för mycket.
Och Sara din inkompetenta kossa. Jag vill ha mina saker och jag tänker inte ge mig fören jag har fått mina pengar eller mina saker. Att du är dum i huvudet är inte mitt problem. men å andra sidan tycker jag riktigt synd om henne. För tänk om man började berätta allt hon sagt och gjort mot folk?! Finns knappt någon som vill vara med henne nu förutom när de festar så vem hade ens tagit henne med tång nu?
Ja jag blir bara argare och argare desto tiden går. Samtidigt som jag tycker synd om henne då hon snart är 22 år. Fortfarande skyller på allt dåligt hon gör på sin far. Eller någon annan. Att hon inte kan ta hand om sig själv utan lever på andra. Vad är det för liv?! Nej det begriper inte jag.
Ja, jag bor hemma hos min mamma. Men jag har inte fast jobb sedan flera månader tillbaka. Jag har fortfarande provanställning. Inte så att jag är dum nog att flytta då lixom :)
Så ja de som umgås med henne umgås emd djävulen själv. Vilket jag gjort i 6 år :S Fattar inte hur dum i huvudet jag varit?
När man får höra att hon går runt och snackar om MIN familj, om saker som jag berättat som hon ska hålla tyst om till folk. De männsikorna kan lika gärna göra samhället en tjänst och hoppa från skurubron.
Hon går och hittar på saker för att få henne själv i bättre dager. Helt sjukt!

Det enda jag vill är att få tillbaka mina pngar,min halsduk,mössa,vantar och kamera. Skulle inte förvåna mig om hon sålde min kamera för att få pengar elelr något. Men då shit asså..
När man trodde något helt annat. Men minnen bleknar och livet går vidare:)


Draft: Jan. 16, 2010

Fy vad jag är trött. Nu när man bara jobbar var tredje helg så blir det ju extra tugnt att gå upp kvart i fyra på en helgmorgon.
Morgonen började med kakos och sen fortsatte dagen i samma fullständiga kaos.
Bagerichefen blev försenad och kom in till jobbet runt halv 8 fast att han började 5. Tyvärr så blir det ju så ibland att man får personliga förhinder och att man kommer lite senare.
SÅ ja det blev jag som skulle försöka styra upp allt. Och eftersom jag råkade vara yngst så känns det inte direkt som att det var en bra början på "ledarskap". Sen har jag en förmåga att bli väldigt brysk i tonen då. Dessväre :(
För visst är det irriterande när man själv inte har värsta tempot och sen finns det folk som har ännu segare tempo fast att det ändå finns ålderskillnad då jag som sagt är yngst.
Så när bagerichefen kom in i morse så tar han mig lite åt sidan och säger att Bea idag är du chef för bageriet då han jobbar på konditorisidan. Det jag tyckte var bra var att han sa åt mig och gav mig tips hur jag skulle göra under dagen.
Trodde jag skulle få panik. Visst kände mig rätt stolt att få det ansvaret men var inte så super göad åt det heller.
När man sedan säger åt vissa personer gör så här och de säger " de tar bara en minut" eller " nu gör jag såhär". Då blir man bara väääldigt trött då folk inte respekterar det.
Självklart gjorde även jag en hel del fel idag. Var däremot ingen som inte tabbade sig idag i min mening. Var det inte bränt bröd, glömska eller seghet så var det något annat.
Så känns som att hela dagens kaos var mitt fel fast jag vet att så är inte fallet så känns det så :(

Idag har jag och mamma pratat om min ekonomiska situation. Att jag spenderar för mycket pengar och måste försöka lägga undan så mycket mer för att se hur jag skulle klara mig att ha både hyra, mat och andra nödvändigheter som shampoo,diskmedel och så :)
Sedan att jag snusar för mycket. Trodde hon skulle trilla av trappan när jag sa att ja det blir väl runt 2000 kr iaf. Oftast är det ju när jag inte köper stockar med snus som pengarna fladdrar. Sen att jag är för snäll när det gäller mina pengar. Bjuder gärna och det händer att jag lånar ut pengar och sedan dröjer det låååång tid innan jag får dem. Så får se om planen kommer att fungera. Nu när jag kommer att få månadslön så kommer det ju bli så att jag vet hur mycket jag får varje månad. Och kan då göra automatisk överföring. Så att de drar en viss summa varje månad. Måste även börja tänka på att pensionspara redan nu då jag inte vill leva på vatten och bröd när jag fyller 65.

Jag längtar tills på måndag då jag börjar 10. Även om jag vet att kroppen inte fungerar så känenr man inte samma panik när man hela tiden kollar på klockan och bah: fan borde sova nu ska upp om si och så timmar. Så sitter man ändå uppe och kollar på söndagsfilmen eller vad det nu kan vara jag fastnar för.
Sköna med nästa vecka är att jag bara jobbar 4 dagar och på torsdag börjar jag 12. Går visserligen stängning för bageriet så det är mycket som ska göras. Men ändå. Skönt att få ta det lite lugnt

aj

har fått sjukt ont i magen igen. Hoppas det går över snart och inte blir värre. För då blir det nog till att åka till akuten igen. För just nu vill jag bara skrika rakt ut.

konstiga drömmar.

Jag har börjat drömma helt sjuka drömmar! Att jag får en son. Första drömmen glömmer jag honom på bussen med barnvagn och allt. När han bara är några dagar gammal. Drömmen jag hade sist nu så matade jag honom inte. Jag hörde aldrig när han grät och gick till jobbet som om allt var som innan.
Jag förstår inte varför jag har dessa drömmar. I drömmarna jag har så är barnet bara några dagar eller en månad gammal knappt. Det är även alltid en kille.
Fattar inte varför drömarna kommer nu? Varför de ens existerar? Det gör mig bara väldigt förvirrad.



Mot stan

Har precis duschat,ätit,sminkat mig och klätt på mig :) Ska väl snart börja röra på mig mot town :)
Vet inte riktigt vad som väntar men skulle vilja åka och hämta mina saker hos Sara. Men ja, vi får väl se hur det blir med det.

Nej dags att stänga av datorn och så nu.

Tv nörd

Jag har blivit e riktig tvnörd sedan jag flyttade tillbaka till min kära mamma. Då jag inte hade tv i mitt studentrum.
Det är så skönt att bara komma hem och krypa ner i sina sovkläder igen. krypa undertäcket och slå på tvapparaten :) Det är myyyyysiiiiigt det! :D

I morgon är jag ledig. Däremot tar det på krafterna på att vara arg hela tiden. Så är helt slut idag och ser verkligen fram emot att vara ledig i morgon :D

=)

Ligger i sängen nu som vanligt :) Glor på tv och ska snart kila ner i köket för att ta något att dricka :)
Är så sjukt trött och jag längtar till onsdag. Det håller humöret uppe lite granna. För då är jag ledig från jobbet :D

Hade inte varit fel att ha föttern i det glittrande havet nu. Känna solen bränna på axlarna. Se solnedgången och ta massa turistbilder ;)

Jag avskyr dig

FAAAAN! Är fortfarande så himla arg! Hatar när det går enda in under huden typ.
Det finns en tjej på jobbet. Som har irriterat mig sen hon började typ. Så idag brast det för mig. Hade SÅN lust att bara dän en avel i huvudet på henne!
För det örsta lyssnar hon inte sen fräser hon ifrån för att hon tycker att jag gör fel, jag har dålig attityd osv. Så tillslut så bara brast det!
Men HALLÅ?! Jag har GESÄLLBREV. Jag har fyrå års utbildning i ryggen. Vad fan har hon?!
HON gör fel rätt ofta men försöker undan gömma det. Idag satte hon i bröd i ugnen, som inte var tillräckligt jästa. Sen glömde hon att spjälla dom med. men det var inte därför jag blev arg. Det har pågått i över en månads tid nu.
Så idag ko  hon på morgonen och ville byta sockerlag emd mig. SÅ jag sa att ja hon får den när jag är klar och att hon ska ställa hennes i disken. Vad gör hon?! Hon ställer tillbaka den. JÄVLA ÅSNA!
Sen idag hade jag ställt fram ett tomt stick jag skulle ha när jag höll på med ugnarna och tiden var knapp då jag och praktikanten hade knappa 45 min på oss att grädda semlebullarna,låta de svalna, klippa locken,ha fyllning och grädde,florsockra och sedan iin i kartong för att sedan ställa ut.
Så ja tiden var knapp. DÅ har Karine tagit mitt stick till hennes bullar. SÅ jag säger åt henne att" FAn Karine det där är mitt stick" Jag behöver det NU tll bullarna. Hon skiter i det totalt. Så jag blir skit sur och säger till henne. NU är NU karine inte SEN! Då säger hon att jag borde ändra MIN attityd?! URSÄKTA de andra anställda med längre erfarenhet har fått säga samma sak jag precis sagt till henne för att hon inte lyssna på mig.
Så kommer HON den APAN och säger SÅ till mig?!  Så jag lackar totaly! Och säger åt henne att hon kanske borde börja lyssna istället. DÅ börjarhon som fan. Så jag säger åt henne att jag inte tänker ta den diskutionen och hon fortsätter och jag säger det igen. Jag tänker inte ta den här diskutionen igen. Då hon har upprepat att jag borde bete mig bättre mot folk.
Fan vad sur jag är fortfarande. Så är vi i samma grupp på jobbet med. Fan avskyr henne!!!
Hon är 37 jag är 20. Hon lyssnar inte,hon säger åt mig när jag gör fel men INGEN får säga till henne när hon gör fel. Hon har gått på mig flera gånger när jag är tvungen att släppa vissa saker och ber henne ta över. Då säger hon gör klart en sak först och gå sen. Hallå, det är inte kindergarden här! Du ska inte stoppa tillbaka leksakerna i lådan direkt utan det här handlar om KÄRLEK till bröden. Om att gilla att tillverka vackra saker. Få våra kunder nöjda. DET saknar hon.
För det är inte bara mig hon inte lyssnar på.

 Det ska bakas med kärlek!

bara massa skitsnack :P

Så var det söndag. Vet faktiskt inte vad jag ska göra idag. Det börjar klia i mina fingrar nu då det var länge sen jag shoppa kläder :P Så skulle vilja handla lite nu men borde vänta.

Vaknade 8 i morse utav ett sms av Amina som frågad eom vi läste engelska B. hahaha vem fan skriver det sååå tidigt på morgonen?:P Ja hon antagligen men ändå haha. Somnade om sen och åt frukost med mami :)


Jag som ville gå på bio idag

Idag har jag i stört sätt bara legat i sängen och tittat på tv.
Tanken var väl att jag skulle röra mig mot stan idag men blev inte som planerat.

Fan vad jag inte tycker om aatt inte veta vad jag ger mig in i. Är inte så himla spontan när det gäller på det privata planet. Då tänker jag ibland lite för mycket istället.


friday

Så var det ÄNTLIGEN fredag! Så som jag har längtat!
Idag kom Linda och jobbade hos oss :) Hon var tidigare praktikant och nu jobbar hon extra. Hon är så jävla härlig som person :) As rolig att jobba med. Tyvärr jobbade hon i kondis idag :P Och inte i bageriet ( där jag jobbar ) så fick prata på vägen hem ist :) eller ja mot slussen :)

Nu ska jag bara ta och torka mitt hår. sen blir det att bege sig till sthlms västerort. hade egentligen tänk att bara ligga hemma och lata mig. Blev däremot inte så men man överlever ;)

När jag stog på vågen i morse såg jag att jag hade gått ner 5 kg! :) Vad har jag gjort för att uppnå de resultaten? jadu, jag äter inte lika mkt kakor längre sen blir det inte lika mycket snabb mat,restaurang besök osv. Däremot dricker jag fortfarande 2 glas läsk om dag ca.
Men det är inget jag har tänkt på. Jag bara ställde mig på vågen för att se hur mycket jag vägde då mina nya jenas i stl 26 är rätt stora nu :S Så ville se vad som hade hänt :P

nej dags att röra mig kommer fan aldrig iväg! brukar inte vara så hääääär seg!

 

Snart helg :)

Så var man tillbaka på jobbet. Som vanligt så börjas det prata en hel del om helgen. Det slår mig att denna helg är första på väldigt länge som inget är riktigt planerat. Brukade ju gå ut varje lördag jag var ledig förut. Denna helg blir det nog inte så. Ska kanske gå på bio och umgås med vänner :) Lär bli väldigt trevligt tror jag. OM det nu blir något.

Sov inte så bra inatt så tvärdeckade på bussen på vägen hem för att sedan fortsätta sova i några timmar när jag kom hem. Ska snart gå och sova igen. Då klockan ringer tidigt i morgonbitti.
I morgon är det sista dagen på jobbet sen bir det en helg ledigt :D

Åh förresten :) Har gått ner 3 kg :) Lovely! Har inte gjort något särkilt. Bara inte ätit ute lika mycket som jag brukat göra. Ett tag var det ju MINST 1-3 ggr i veckan. Nu är det en på sin höjd :)

Har återgått till min jucie som jag blir super pigg av :) Så klarade hela dagen utan att vara trött pga den jucien :) Sånt är jätte skönt :) Alltid skönt med vitaminkicker.

Jag vill se!

Fan vad trött jag blir! hela mitt inlägg försvann!!
Hursom helst. I morgon ska jag tillbaka till jobbet. Kordian nämde att jag antagligen ska ta över kondis på morgonen till Jenny kommer. Är rätt nervös över det. men det ska bli lite roligt med faktiskt :)

Jag vill gå på bio på fredag se den nya med sara jessica parker. tror att den kommer vara rolig :) Nu ska jag bara kolla om någon kan gå med mig :) Då jag i stort sätt bara känner folk som jobbar helger och konstiga tider precis som jag gör :)


 Mina vita glasögon har blivit mitt kännetecken med mitt svarta hår. Sen att jag även har en vit mobil. Det komiska är att jag inte ens gillar vitt :S haha.

some day i´m gonna touch the sky

Ligger fortfarande hemma och ojjar mig för min mage. Har fått några tabletter av min mammas kompis. Hoppas att de hjälper nu för det gör tydligen inte mina :(
Är så äckligt trött på att ständigt ha ont! Nej, nu var jag inte rättvis. Ibland har jag inte ont alls. Oftast kommer det när jag stressar upp mig själv för vissa saker. När paniken kommer upp i halsen och man vet ine vart man ska ta vägen.
På sista tiden har jag ifrågesatt precis allt. Vilka är mina vänner? Vilka litar jag på? Har jag rätt yrke?

Har pratat en hel del med mamma. Hon tycker att jag är löjlig som tvivlar på mitt yrke. Då jag sedan småbarns ålder alltid fått lysande ögon så fort jag ser alla bakverk. Då jag alltid har visat intresse för det.
Sen att jag tvivlar. Ja jag tvivlar på det mesta ibland. jag tycker det är enormt skönt att bara sppa huvudet i sanden och låta alla andra ta hand om allt. Då jag ibland inte litar på mig själv att jag ska klara det.
Fast vem kan klandra mig? På de senaste åren då jag umgåtts med Sara har hon försökt pratat för mig. Sagt hur vi ska tänka osv. Klart man tror att man inte klarar något själv då. Även om jag vet att sorgligt nog behöver hon mig mer än tvärt om.

Vet inte varför jag får panik om vissa saker. Så fort jag har ett förhållande som blir lite för seriöst så blir jag rädd. För framtiden. Vet inte varför jag tycker att det okända är så himla läskigt.

Fan har legat i sängen så himla länge att jag har fått ont i ryggen!

jaja, nog om själv ömkan! Ska nog ta och hoppa in i duschen snart :) Sen hoppas på att medicinen hjälper :)

förklara det för mig om du kan

Kan någon förklara för mig varför jag känner att jag måste få ut mer av livet?
Jag trodde att bli bagare var min dröm. Nu helt plötsligt vil jag göra så mycket mer. Lära mig en hel del språk som jag dröm om i smyg sedan jag var 14-15. Jag vill besöka en hel rad platser jag aldrig ens tänkt på att besöka.
Jag är 20 år gammal. Har ett jobb som jag inte trivs med men får ut en bra lön på. Jag har en familj som bryr sig oändligt mycket. Jag har så mycket och ändå vill jag göra mer saker?
Språk har alltid intresserat mig. Jag är glad över att jag valde bageri yrket men tyvärr vet jag inte om det är något för mig. Trots att jag drömt om det sen jag var 8 år gammal. Trots att det känns som att jag försöker så pass mycket att jag håller på att gå sönder så verkar det ändå inte ge någonting.

magont

Fick ont i magen igår och det har fortfarande inte gått över. PÅ något konstigt vänster känns det som att jag skolkar fast att jag har riktigt ont i magen. Och skolka kan man väl bara göra om man går i skolan?
Tror knappast att det blivit bättre av att jag ätit några bitar choklad samt druckit äppeljuice.
Ringde hursomhelst jobbet idag för att meddela att jag inte skulle komma. Vilket det nog redan hade märkt då jag skulle börjat kl 5 och inte fick tag i dom fören runt kl 6.
Kommer inte gå till jobbet i morgon heller då jag inte tror att det kommer bli bättre ikväll.
Så ja, här ligger jag kl 3 på eftermiddagen i pyamasen. Håret står på ända och har på något konstigt sätt lagt sig i motsatta bena. Har inte kunnat sova så bra heller. Sovit några få timmar och känner mig helt slut. Svårt att sova när man har ont.

Jag vill ha tillbaka min kamera från den där människan. Lär ju dröja. Om hon inte förstört den.


Tur att det inte är måndag hela veckan

Det förvånade mig idag hur likgiltig jag är. Trodde att jag skulle bry mig mer om att Sara och jag brytit kontakten. men nej. Så är inte fallet.
I mina ögon är hon någon jag inte känner. Jag bryr mig faktiskt inte trots 6 år. Är bara så äcklad av henne. Riktigt riktigt äcklad.
Det jag inte begriper är att hon hållt på såhär så pass länge. Att hon skryter om hur elak hon varnär hon var liten. Hon tror att hon är bättre än folk för att hon har råd att köpa en goose. men klart hon har råd! Hon har ju inte betalat någon hyra fast hon bott hemifrån i över 1 ½ år.
Hon är en parasit lever på andra.
Så nu är det sagt! :)
Däremot så had ejag och catti sjukt roligt på nyår efter att vi hamnade i bredäng :)

Jag orkar snart inte mer. Är så trött på jobbet. Hålle rpå att ramla ihop snart. Känner att jag bara vill lägga mig ner och gråta på jobbet. Kan knappt sova längre. Stressar innan jag ens kommit till jobbet. Måste försöka hitta ett nytt jobb.
detta jobb passar inte mig. Men är säker på att det kommer passa någon annan som har mer go i sig än jag. Som är mer självständig.

Idag avr en riktigt skit dag och jag har lust att sga upp mig. men det har jag ju haft sen jag började där. Ändå är man kvar. Helt stört. Mest för att det känns som att man måste för mammas skull. För att hon inte ska bli besviken. Ser hennes ansiktsuttryck varje gång jag nämner det.
Måste dock tänka på hälsan före pengarna.



sov dags

Idag har varit en riktig soffpotatis dag. Sov till kolckan två och låg sedan och läste till kl halv fem.
Efter det har tv och datorn varit mitt sällskap.
Så det är inte mycket som har hänt idag. Mycket mer lär inte hända heller då det är dags att borsta tänderna och gå och sova.


En ruskigt bra lördagskväll!

Igår var det avskedsmiddag för Johan som slutade igår. Trodde att det skulle komma fler men det blev bara jag och Nelson och självklart Johan dårå. Vi gick till Crokodilo där de hade riktigt god mat! Ska definitivt äta där igen.
Vi pratade en massa och en gammal arbetskamrat till Johan och Nelson kom och sa hej med hans vän. De är båda två bagare så vi pratade en del. Den enda jobbar ju på gunnarsons och var där när jag praktiserade.
Sen kom min älskade jennifer och joinade sällskapet när de två bagarnissarna gått.
Kväller var riktigt trevlig och jag kom hem runt halv två.

Hade tänkt att hämta mina saker hos Sara men hon verkade inte så pigg på det. Hon har säkert förstört dom. men då blir det hennes problem inte mitt ;) Hon är ju även skyldig mig pengar. 

 

 

1 janurai 2010

Så är det första januari. Fredag och jag har varit heeeeeelt slut.
Efter att fått prata ut om gårdagen med Cathrine och även Jennifer,mamma och några fler. Så mår jag bättre. Det är skönt att få prata om sånt och inte bara hålla det inom sig.

I morgon är det jobb som gäller och jag vill verkligen inte. Jag vill bara ligga hemma. Inte göra någonting.
Det kommer dock inte att hända.


Det kokar i hela mig!!

Fy vad arg man kan vara.
Idag tänkte jag att jag skulle säga några sanningens ord till Sara! Som förstörde nyår för att hon är brutalt dum i huvudet. För att hon tror att man kan betesig HUR FAN MAN VILL!
Så här är det. Nej du är inte så snygg som du tror. Du har inte den rumpan du har och du har tamefan mig riktigt dålig hy! Du har målat upp dig själv till sveriges snyggaste kvinna fast folk viskar bakom din rygg någo helt annatl! Det värsta är att vi låter dig hållas. Vi ställer upp för dig 1000 % När man sedan får höra av folk att DU har sagt att JAG hänger efter dig och vill ha din stjärnglans så börjar jag undra vad det är för fel på dig.  När du säger till folk att ja men du kan bara ringa bea om du har problem med pengar så för hon över några tusen till dig.
JAG HAR ALLTID STÄLLT UPP! DU slog mig när jag fyllde 20,du förstörde nyår för flera personer igår, du snackar skit om allt och alla och kan inte behålla en hemlighet. Så fort du skaffar kille som sätter du sig som en igel på honom. Sen säger du att han är efter dig. fast JAG vet att det inte är sant. Du är fan lika mycket toffla som dom!
Hur som helst. Det spelar ingen roll hur man ser ut. Men man kan inte gå och försöka trycka ner folk för att man har dåligt självförtroende själv. Du säger att du måste ha sveriges bästa självförtroende. men vi vet båda två att det inte är sant. Du är ju så jävla osäker och beroende av människor som alltid ställer upp.
DU har snackat så mycket skit om folk när det är dig det viskas om. Är inte det lite pinsamt?

Hur som helst du har förlorat den personen som varit din enda vän. För det är ingen annan som vill vara vän med dig. De vill bara festa med dig men inte komma dig nära på livet.
Jag har varit dum. Hört på när du försökt hjärntvättat mig och gått på det! jag har förlåtit dig för saker som inte ens ska förlåtas. Jag har lyssnat på dina lögner i 6 år.

Men å andra sidan sitter väl du och känner dig väldigt nöjd nu. Att man faktiskt bryr sig om att skriva ett långt inlägg på sin blogg. Bryr mig? vette fan asså. Jag vill bara ha mina saker, MINA pengar.
Sen vill jag aldrig mer se dig. Jag vill aldrig höra din röst jag vill aldrig i hela mitt liv prata med dig igen. För du har sjunkit till den nivån jag inte trodde folk kunde komma till.

Så det sista. Jag hade inte velat vara i dina skor idag.


RSS 2.0