Jag orkar inte längre..

har kännt mig helt psykiskt missanpassad idag. Har verkligen inte mått bra. Vill bara lägga mig ner någonstans och försvinna för ett tag, bara ett litet tag. Allt är så jävla komplicerat. Det är ingen jag riktigt kan berätta det för heller, eller jo Sara skulle förstå kan även säga saker till Amina om det skulle vara något. Men jag känner att tårarna är nära fan jämt. Jag vet inte hur starka mina känslor för Erik är. Jag vet inte vart min pappa håller hus längre. Jag vet inte om jag VERKLIGEN vill bli konditor. Känss som att jag inte kan någonting. Är det mitt fel eller gymnasielärarnas fel? Gick ur skolan med MVG frågan är om jag är i den nivån?
Jag hatar att jag fortfarande har känslor för en yngre kille. Varför? Jag hatar att jag tycker om någon som inte tycker o mig. Det är bara skit av alltihop. jag vill bara hem till mamma! Bara få krama henne.

Varför kan inte allt bara vara frid och fröjd?

Så på torsdag morgon ska man ha komponerat ihop 3 egna recept, inte från grunden men från grundrecept och göra två tårtor av varje recept. För att sedan göra de tårtorna på måndag och tisdag nästa vecka. Har fortfarande inte kommit på ett recept.
Så jävla jobbigt alltihop! vet inte om jag kommer att klara av det här!

är jag verkligen redo för det här?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0